HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: 8. felvonás - Az Ördög és a Halál...

avatar

∆ Hozzászólások száma :
445
∆ Kor :
100
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaA poszt írója Kalandmester
Elküldésének ideje Vas. 01 Ápr. 2018, 20:36
Ugrás egy másik oldalra

•• Az Ördög és a Halál••

I need You now!
Lady Death Muspelheimbe látogat, ahová magához hívja Mephistot. A Halál alkut ajánl az Ördögnek. Rajta áll, hogy elfogadja-e.

***

» Általános leírás: A hozzászólásod megírására egy hét áll rendelkezésedre. Amennyiben a partnered/partnereid hamarabb megírják köreiket, lehetőséged van az újabb kör megnyitására. Ha valaki nem írja meg egy héten belül a hozzászólását, a kör újra indulhat (mivel sokan vagyunk, törekedjünk nem megváratni egymást). A Kalandmesternek jogában áll a karaktereket útmutatásokkal irányítani, illetve hozhat be egy-egy körbe/szituációba újabb karaktert, illetve vihet ki, ha eltűnik a játékos, vagy a szituáció úgy kívánja.

UPGRADE:
 

- Reagsorrend: Lady Death kezd
- A felvonás résztvevői: Mephisto, Lady Death [NJK]

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
10
∆ Tartózkodási hely :
mindenholA poszt írója Lady Death
Elküldésének ideje Kedd 03 Ápr. 2018, 21:00
Ugrás egy másik oldalra

Lady Death

Az Ördög és a Halál...

Sistergő hang csapódik Muspelheim legforróbb pontjába, ahogy örvénylő sötétségből lép elő Lady Death. Az üvöltések, sikolyok nem foglalkoztatják. Finom csontváz alakjára emberibb külsőt kölcsönös magának, miközben jobbját kinyújtva ujjaival a levegőbe rajzolva magához hívja a valaha volt legsötétebb, legerősebb teremtmények egyikét - ha az él hívásával, akkor pár pillanat és már ketten ácsorognak Muspelheim bíbor hegyeinek egyikén, aranybarna lángok között. Parázsló, fojtogató hőségben.
- Mephisto. - fejét finom ívben megdönti, ahogy üdvözli az érkezőt - tartson bármeddig is annak felbukkanása-. A Halál tekintetét a férfi testbe bújt alakon tartja. - Bocsáss meg, amiért magamhoz hívtalak, bizonyára elfoglalt vagy. - finom mosoly ajkain, miközben a megjelent alak mellé sétálva letekint Muspelheim völgynek alig nevezhető földjére. A feltűnő denevérszerű sötét felhőkből kirajzolódó halandó lelkek kétségbeesett sikolyai árasztják tele a teret. A Halál nem fordítja fejét Mephisto felé, mély levegővel telíti tüdejét.
- Alkut ajánlanék neked. - pillant válla fölött a férfira. - A halandók lelkeit lakmározó démonok testet öltenek maguknak, így azok gazda nélkül maradnak. Felajánlom őket az oltárodra,... - fordul a férfi felé. - Cserébe annyit kérek, hogy megmutatod nekik... - bök a pokolba érkezők felé fejével. - ...hogy mit jelent az, ha valaki tényleg meghal. - érzelemmentes marad az arca, miközben türelemmel ácsorog a férfi előtt, várva annak válaszára.
- Ezek az emberek, akiket kiragadtam az életből meghaltak korábban. Hela viszont úgy határozott visszaadja az életüket. Ekkor tévedett. Azt akarom, hogy a halál végleges és fájdalmas legyen a számukra. Bűnhődjenek meg! - állát finoman emelve figyeli a férfit, s annak reakcióit. - Az ő kínzásukért cserébe, Tiéd minden odafenn elfogyasztott lélek... - lépdel a férfi sziluettje körül, lassan, megfontoltan, hogy aztán annak háta mögött álljon meg. - Mit felelsz? - kihúzva magát álldogál, szája sarka sem rándul közben. Tekintetét Mephistoén tartja, s addig nem mozdul, amíg válasszal nem szolgál a másik.Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. 07 Ápr. 2018, 16:54
Ugrás egy másik oldalra

Lady Death & Mephisto

A Halál és az Ördög


A trónon ülök, szinte keresztbe fekve rajta, hogy is mondjam, kissé unatkozok. Aztán kisebb füst után megérkezik egy névtelen kis senki, mármint lehet tudnom kéne a nevét, mert nekem adta el a lelkét, hogy aztán démon lehessen. Na, de én se figyelhetek mindenre.
- Uram..Az egész világot sötétbe borította valami.. – hajol meg mélyen, én pedig jó uralkodóként kiegyenesedem az ülőalkalmatosságomban.
- Valaki.. – javítom ki mosolyogva, felállok és megveregetem a vállát, hogy elmehet. Biztos nagyon dühös lehet, ha megjelent. Remélem nem vagyok a rosszak listáján még a végén megbüntet. Bár lehet tetszene.

Felelhetnék a hívására azzal, hogy nem felelek. Mégis megjelenek Szurtur birodalmában, pedig kijelentettem már ezerszer, Muspelheimbe a lábam se teszem. Erre tessék, itt vagyok, mert a Halálnak szüksége van rám. No meg a kíváncsiság is hajtott, hisz hívhatta volna Lucifert is.  Emberi külsőben jelenek meg, a démonit tényleg csak szükség esetén szoktam használni.
- Lady Death. – biccentek felé egy tiszteletteljes mosollyal, erősek vagyunk mind a ketten, mégis az alapvető tisztelet mindenkinek jár. – Bocsánat a szóviccért, de majdnem halálra untam magam. Megtisztelő a hívásod. – pillantok rá, majd a denevérszerű lényekre. A sikoltozás zene füleimnek. Az alku szóra pedig vigyorogni kezdek. Hát miért nem ezzel kezdte?
- Csupán ennyit kell tennem, és a légióm nagyon sok lélekkel gyarapodik. Hogy mondhatnék erre nemet? – a kérdés költői, ilyen alkut akkor is elfogadnék, ha éppen az alvásomból zavarna fel.
- A válaszom igen. Megteszem, amire kérsz. Megmutatom ezeknek a férgeknek mi az a kín. Könyörögni fognak egy kis fájdalomért. – fordulok meg, s fogom meg a kacsóját, ha hagyja, hogy csókot leheljek rá. Már megérte elfogadnom a hívását, szegény, szegény lelkek, jobb felügyelőt nem is kaphattak volna, mint én.


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
445
∆ Kor :
100
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaA poszt írója Kalandmester
Elküldésének ideje Vas. 08 Ápr. 2018, 20:00
Ugrás egy másik oldalra

•• Az Ördög és a Halál••

I need You now!
Mephisto elfogadta Lady Death alkuját, így hát Muspelheimben mostantól övé a hatalom az új lelkek felett.

***

Mephisto ebben a felvonásban folytathatja a játékot!
A 8. felvonás véget ért. Nagyon köszönjük a részvételt a játékosoknak!Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

8. felvonás - Az Ördög és a Halál...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» 6. felvonás - Kegyetlen bábjáték 2.

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Kaland játékok :: 4. Kaland :: 2. Kör-