Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tél nyertesei


A tél férfi karaktere

Steve Rogers
A tél nõi karaktere

Wanda Maximoff
A tél párosa

T'Challa & Jakira
A tél canon karaktere

T'Challa
A tél kedvenc karaktere

Steve Rogers
A tél saját karaktere

Avery Jones & Pria
A tél elõtörténete

T'Challa & Jakira
A tél játéka

A halloween-i kiskaland

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
38
∆ Kor :
47Tárgy: Steve & Tony - Let's party Szomb. 17 Feb. 2018, 17:17let's party

Steve & Tony

Mindig kapok fenyegetéseket. Folyton, mindenkitől. Akármilyen fura, vannak olyan emberek, akik nem különösebben kedvelnek. A nagyrészük a világ kevésbé fejlett területén él, és általában arabul beszélnek. Nem újdonság, hogy kisebb-nagyobb terrorista szervezetek támadásokat intéznek a vállalat szállítmányai ellen, épp ezért fordítunk ekkora figyelmet a védelemre. A mostani eset azonban más. Fogalmam sincsen, hogy honnan tudhatták meg egy titkos létesítmény helyét, azt pedig végképp nem, hogy miként tudtak betörni és elfoglalni azt. Talán egy belső ember? Elég mélyreható vizsgálatot folytattunk le minden alkalmazott után, főleg az ilyen munkakörökben, de ezek szerint valahol hibáztuk. Ez pedig nem juthat ki a laborból. Egy farmnak van álcázva, adtunk a látszatra és valós munkát is végeznek ott, viszont onnan a föld alatt egy labor bújik meg.
- Uram, a létesítmény lezárták a terroristák, nem tudok belülről hozzáférni a főszerverhez, lekapcsolták a hálózatról. – tájékoztat PÉNTEK a levegőben, mikor már mindössze 1-2 kilométer a távolság.
- Akkor kopogtatunk. – azt erősen kétlem, hogy ajtót is nyitnak, de … legfeljebb lyukat lövök az ajtóba. Nem szívesen teszek kárt egy olyan titkos létesítményben, amikre milliókat költök így is, de ami odabent van, az nem juthat ki. A biológiai kísérletek és kutatások nem szolgálnak semmilyen háborús célt, ugyanakkor könnyen fegyverként lehet felhasználni azokat, ha valaki hozzájut. A biológiai fegyverek pedig … nem épp olyan dolgok, amikhez szeretném, ha a Stark Industries hozzájárulna. A kutatások és eredmények a mi felelősségünk, kényes egy téma ez.
- Ellenség a célterületen. – mondja kissé megkésve PÉNTEK, mikor a lepattanó lövedékek hangját meghallom. Három ember mindössze, akik inkább vakon, mint pontosan lőnek a levegőbe, mikor meglátják a levegőben közeledő páncélt.
- Állítsd kábítófokozatra a fegyverrendszert. – utasítom PÉNTEKET, mielőtt becsapódnék a földbe, néhány méterre az egyik fegyverestől.
A fegyvert felém rántja, de túl sok kárt nem okoz, csak néhány horpadást a páncélon. Kiütöm a kezéből a fegyvert, majd a tenyeremmel mellbe vágva jó néhány métert repül odébb.
- Ez biztosan elkábította. – jegyzi meg PÉNTEK. Talán kissé durva voltam a fickóval, de senki nem szereti a hívatlan vendégeket, igaz? Főleg, ha az ember kutatásaiból biológiai fegyvert készítenének. Néhány törött csont pedig akár még rájuk is férhet.
A maradék kettő felé fordulok, a közelebb álló felé emeltem a kezem és egy elektromos töltöttel leterítettem a férfit, aki rángva, de eszméletlenül terül a földön. A harmadik felé fordulok és már lőnék is, de már a földön találom. Az első értetlen pillantásokat aztán felváltotta a meglepettség, mikor megpillantom a néhány méterre álló alakot.
- Rogers. – köszöntöm őt, ahogy a páncél látni engedi az arcom. A meglepetségem azonban nem tudom még így se elrejteni. – Elintéztem volna én is. – lépek közelebb hozzá, átlépve a fickón, akit kiütött. – Megkérdezném, hogy követsz-e, de gondolom nem tanultál meg repülni. – légtérben jöttem, jó pár államot átszelve, kocsival sem tudott volna elég gyorsan követni. Úgyhogy, logikusan valami ide kellett hozza. Azt kétlem, hogy ő is kapott meghívott a terroristáktól.  


99 problems |  remélem jó lesz  Smile   


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
94
∆ Kor :
97
∆ Tartózkodási hely :
○ with you, till the end of the line... ○Tárgy: Re: Steve & Tony - Let's party Pént. 30 Márc. 2018, 00:31

Tony &  Steve

Nem szeretem, ha ok nélkül rám támadnak. Visszaütök, persze, de nem tudok mit kezdeni azzal, ha fegyveresek rontanak rám ok nélkül. Egy ideje már viselem Amerika Kapitány jelmezét, és elég sokan akartak holtan látni emiatt, de nem a rögtönzött nyugdíjazásom alatt. Miért támadnának rám pont akkor, amikor Buckyval megbújva töltöm minden időmet, áthárítva bosszúállói teendőimet a többiekre? Ez az egész valahogy nem állt össze; ha már végezni akarnak velem, jobb szeretném tudni az okát.
Rövid kutatómunkám, mely abból állt, hogy motorra pattantam és követtem a nyomokat, meglepően korán véget ért, még annál is meglepőbb eredménnyel. Tudtam, hogy valahonnét ismerős a hely, de nem jöttem rá, honnét - hiszen csak egy egyszerű farm -, amíg ki nem szúrtam az égen keresztülhasító, vörös sziluettet. Persze, hogy Stark keze is benne van... Így annyira már nem is meglepő a tudat, hogy egy ismeretlen szervezet holtan akar látni. Tony mellett semmi sem meglepő.
A csendes és észrevétlen behatolásról szőtt terveim a páncélos érkezésével rögtön szerte is foszlanak. Láthatóan pofátlan magabiztossággal veti bele magát az ellenbe, így én is előbújok rejtekemből, hogy kivegyem a részem a csihipuhiból, és egy jól irányzott dobással állon is verem pajzsommal a talpon maradt fegyverest. Előbb meggyőződöm róla, hogy eszméletlen, csak aztán karolom fel a földre ejtett pajzsot, hogy szembeforduljak Tonyval.
- Stark - kurta biccentéssel viszonzom a köszöntését, borostás arcomon azonban máris szélesre kúszik egy halvány mosoly. Úgy néz ki, közös bevetés elé nézünk. - Abban biztos vagyok - Tony Starkról beszélünk. Az egész farmot letarolhatná, ha akarná. A hátamra akasztom közben a pajzsot, míg közelebb lépek. Bár nem viselem a kék-vörös uniformist, a kerekség a hátamon így is messziről árulkodó.
- Kicsi a világ, nem igaz? Összetűzésbe kerültem pár fickóval odaát, gondoltam, követem a nyomokat. - magyarázom, állammal a földön fekvők felé bökve, habár nem konkrétan ők támadtak rám, de határozottan biztos vagyok benne, hogy jó helyen járok. - Sejthettem volna, hogy a te kezed is benne van. - Nem mintha olyan gyakran fordulna elő, de volt már rá példa. Rengeteg jó tulajdonsága és kiemelkedő képessége mellett Tony barátjának lenni sosem volt életbiztosítás, és ez kölcsönösen igaz rám is. Legalábbis egyszer régen igaz volt - hogy kettőnk kapcsolata hogy áll, vagy sokkal inkább lóg a levegőben jelenleg, az meglehetősen tisztázatlan.
- Szóval, próbáljátok kiterjeszteni a bizniszt? - intek ezúttal a hátunk mögött elterülő létesítmény felé. Kizártnak tartom, hogy a Bosszúállók annyira unnák magukat, hogy felcsapjanak állattenyésztőnek vagy földművesnek, így hát ha Tony-t ezen a helyen találom, annak biztosan valami különlegesebb oka van. Ha tippelnem kéne, köze van a fegyverekhez is, de nem szaladnék bele találgatásokba már rögtön az elején.
- Hogy jutunk be? - érdeklődöm tovább, csak hogy leegyeztessük a tervet. Afelől nincs kétségem, hogy bejutunk, egyedül abban nem vagyok biztos, melyikünk szájíze szerint járjunk el. Jobb szeretem a csendes és letisztult módszereket, de jelenleg tagadhatatlanul Tony a főnök, így az lesz, amit ő mond. Kivéve, ha nem értek vele egyet.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
38
∆ Kor :
47Tárgy: Re: Steve & Tony - Let's party Csüt. 12 Ápr. 2018, 21:15let's party

Steve & Tony

Kicsit érzékeny vagyok arra, mikor miattam történik valami rossz. Ez az ára annak, ha az ember bűntudatot növeszt. Nekem pedig már így is elég sok van a számlámon. Az emberek, akik az én nevemmel fémjelzett fegyverektől haltak meg, Sokovia-ban azok, akiknek a fejére dobtunk egy várost … nem katona vagyok, amit láttam az … valóságos volt, és félek attól, hogy bekövetkezik. A pusztulás, a halál … az a sok szörnyűség, túl nagy a felelősség. Nem akarom, hogy többen haljanak vagy szenvedjenek miattam. Felelős vagyok a csapat tagjaiért, főleg a fiatalokért, úgyhogy … lehet én vagyok a rosszfiú, hogy nem teszek mindenkit Bosszúállóvá, de … az ő érdekükben van. Jobb élni.
Az arcomra kiülő döbbenetet jó néhány másodpercig nem tudom eltűntetni, mikor megpillantom Rogers-t. Őszintén szólva, még mindig nem tudom, hogy mit akarok jobban. Képen törölni, vagy csapni egy bulit, hogy újra együtt a csapat. A kettőt talán meglehetne oldani, ő nem rúg be egy könnyen, én viszont igen … a probléma csak az, hogy utána legalább ötször annyi ideig tart kijózanodni. Ez az átka a kornak, tíz évvel ezelőtt még halhatatlannak hittem magamat. Azóta ezt néhányan kétségbe vonták.
- Téged is megtaláltak? – kérdezem meglepve. Nyugtalanítóan pontosak az értesüléseik. – Nem rossz. A kormány is hiába keresett, meg az FBI és a többi. – ebben volt némi szerepünk, mert gyakran kértek infót, de olyanokat kaptak csak, amik nem vezettek sehova. Persze, nem csak a mi érdemünk ez, Rogers-ék jól elbújtak, kitettek magukért. Éppen ezért meglepő, hogy egy terrorista csoportnak sikerült a nyomára akadnia. Vagy büdös nagy mázlijuk volt, de mennyi az esélye? – Közvetve. Nem tettem semmi rosszat, sok ellenségem van. Több, mint mikor fegyvereket gyártottam, ironikus, mi? – ahogy az is, hogy mennyire nem rajongott ezért a ténykedésemért, pedig … apám ezen tevékenysége hozzájárult, hogy ő lett az igazság pajzsos védelmezője. A fegyvereimből sokan profitáltak, nem néztem a dolgok mögé, kijátszottak, mióta pedig irányt váltottam, sokaknak fáj a foga a dolgaimra. Ami az én kezemben pajzs, másokéban fegyver lehet, éppen ezért nem szeretek osztozkodni, és mert … egy kicsit önző is vagyok.
- Génmutációs kutatások. Kenyér, ami nem romlik meg, szintetikus hús, romlatlan gyümölcsök, tápértékekben gazdagabb kaják, ilyesmi. – vonom meg a vállam. Elég drága, de jobb a jövőre gondolni. Az állatvédők minden miatt tüntetnek, az éhezés pedig egy folyamatos probléma, amit talán így orvosolni lehet. Viszont láttam Rogers tekintetében megbújni azt, amit nem mond ki. – Igen, biológiai fegyverekhez is fel lehet ezeket használni, ezért van elzárva. – nem gyártok fegyvereket, miután kiszabadultam a fogságból leállítottam minden fegyverfejlesztést. Amit fegyvert fejlesztettem, azt saját célokra és inkább védelmi okokból, amiknek ők is jó hasznát vették legutóbb Thanos ellen.
- Gondoltam … rakétával. – vontam meg a vállam, de mikor oldalra pillantva megláttam Steve arckifejezését, megráztam a fejem. – De persze … kopoghatunk is. – jómodorú fickó, biztos beengedik majd. – Nyugi, utat vágunk! – emeltem fel a kezem, amiből egy lézervágó ugrott ki. – Átkalibrált bányászlézer. – magyarázom, ahogy besétálok a pajtába és felnyitom a lezárt ajtót, ami a látszat szerint az alagsorba vezetne, pince helyett viszont egy elég masszív fémajtóval találjuk magunkat szembe. –- Csak utánad! – mutattam előre, miután vágtam a lézerrel egy lyukat ajtó gyanánt. – Akármiért is jöttek, nem vihetik ki. El kell érnünk a szerverszobát, hogy lezárhassam a létesítményt. – jelen pillanatban ugyanis tátong rajta egy lyuk, amit én vágtam, azon pedig egy biológiai fegyver kijuthat. – Ha … rosszul alakulnának a dolgok. – nyújtottam felé egy légző készülőket. Ha elszabadulna valami vírus, nem lenne túl szerencsés, ha belélegezné, akkor se, ha ő egy szuperkatona. Jobb nem kockáztatni.


99 problems |  remélem jó lesz  Smile    


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Steve & Tony - Let's party

Vissza az elejére Go down

Steve & Tony - Let's party

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» [Játékos Küldetés] Halloween Party!
» Tony Stark - Vasember
» Shine Party Club
» A little party never killed nobody - Mona & Max & Jenni
» The monster's running wild inside of me - [Pepper&Tony]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: A világ más pontjain :: Észak- és Dél-Amerika :: Egyesült Államok más részein-