HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: 12. felvonás - Az ellenséges triumvirátus

Kalandmester

∆ Hozzászólások száma :
445
∆ Kor :
100
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaA poszt írója Kalandmester
Elküldésének ideje Vas. 13 Május 2018, 21:50
Ugrás egy másik oldalra

•• Az ellenséges triumvirátus ••

our hello is just another boom
A wakandai Thanost sikerül kivégeznie a hősöknek. Hulk, Gamora és T'Challa egységéhez csatlakozott még Steve Rogers és James Barnes is. Azonban az összeesett Titánról kiderült, hogy a Mester Skrull volt.
A lélektőr, mellyel száműzni lehet áldozatát Muspelheimbe, ott hever közvetlen az élettelen test mellett! (Persze funkcióját nem ismerhetik a játékosok, csupán Thanos késének gondolhatják, így akár figyelmen kívül is hagyhatják azt.)

Charles csapata és az elf erősítés hatékonyan küzdöttek az outriderek ellen, és sikerült megvédeniük az óvóhelyen lévő civileket és sebesülteket, mialatt Joshua gyógyította őket. Az ott tartózkodó outriderek megérzik a gazdájuknak hitt Thanos halálát, ezért rögvest visszavonulót fújnak Wakanda szívéből, hogy a Titánhoz siessenek. Ezen felbátorodva a mutánsok és elfek megalakult szövetsége utánuk eredhet, majd egyesíthetik erőiket a többiekkel.

Strange és mágusai az utolsó pillanatban érkeztek Muspelheimbe, így az egymás ellen fordított harcosok megmenekültek, és visszanyerték öntudatukat. Strange átjárót nyitott Queensbe, és azok a civilek (kevesen maradtak), akiknek a lelkét még nem lopták el Mephisto lovasai, valamint a meggyötört kis hőscsokor együtt menekültek ki a tűzdémonok honából. Mephisto követte a csapatot a Földre.
A Queensben összegyűlt hősöknek a varázslók átjárókat nyitnak Wakandába, a harctérre. Itt találkozhatnak szeretteikkel, harcostársaikkal, és újra egyesülhetnek a csapatok.


» Szituáció: Thanos a wakandai oszlop előtt tartózkodik, oldalán Norinával (akinek szolgálatait készséggel elfogadta). Hozzájuk becsatlakozhat Mephisto, miután az ellenségei nyomába ered. Köréjük felépül az outrider és skrullok alkotta teljes sereg.

» Megjegyzés: Aki nem kívánja a kalandot folytatni, a Queensben megkezdett küzdelmet egyéni játékban lehet folytatni az ott maradt, oszlopot védelmező skrullok ellen. A kaland székhelye Wakandába költözik.


***

» Általános leírás: A hozzászólásod megírására egy hét áll rendelkezésedre. Amennyiben a partnered/partnereid hamarabb megírják köreiket, lehetőséged van az újabb kör megnyitására. Ha valaki nem írja meg egy héten belül a hozzászólását, a kör újra indulhat (mivel sokan vagyunk, törekedjünk nem megváratni egymást). A Kalandmesternek jogában áll a karaktereket útmutatásokkal irányítani, illetve hozhat be egy-egy körbe/szituációba újabb karaktert, illetve vihet ki, ha eltűnik a játékos, vagy a szituáció úgy kívánja.

UPGRADE:
 

- Reagsorrend: -
- A felvonás résztvevői: Norina Thomson, Mephisto, Thanos [NJK]

Vissza az elejére Go down

Thanos

∆ Hozzászólások száma :
22
∆ Tartózkodási hely :
meglepetésA poszt írója Thanos
Elküldésének ideje Vas. 20 Május 2018, 15:01
Ugrás egy másik oldalra

Wakanda
Death follows him like a shadow.----------------------------

Megnyittatja az átjárót, s már indul is az arany csóva felé, amikor behemót alakja mellett landol egy gyermek. Az ő szemében legalábbis Norina mindenképpen az. Pofáját mosolyra húzzák a lány szavai, fejét enyhén oldalra billenti.
- Jer velem gyermekem... - vaskos ujjait végig húzza Norina arcperemén, majd lágyan lökve a lány finom alakján, terelni kezdi maga előtt az átjáró felé. Minden segítséget örömmel fogad, vagy legalábbis boldogan feláldoz...

Wakanda végtelen zöldjére lépve már mosolya tovább szélesedik. Látja a végtelen hulla tömeget, s hallja az outriderei mély üvöltését a távolból. A skrullok, a hatkarúak felsorakoznak közvetlen mellettük, biztos - kört alkotva a Titán és a mellette álló gyermek körül.
- Hogy hívnak, leányom? - fordul törzsével Norina felé, fejét enyhén megdöntve. Tekintete a gyermeknek ítélt ember kezében lévő állatra szegeződik, majd amint választ kap a hátuk mögött felfelé nyújtózkodó oszlopra pillant. Felsóhajt, arcán érzelmek ezrei vonulnak végig.
- Mind megfognak halni... - búgja, s ekkor már szemei a felsorakozó harcosok között is, egyetlen zöld pontot keresnek. - Mind elfognak bukni. - mintha fájna számára, úgy vesz mély levegőt, s telíti meg tüdejét, hogy vázát megfeszítse. Pillantása lemondó, torkát köszörülnie kell, ahogy lepillant maga elé.
- Jól döntöttél, hogy mellém álltál. Ők... ők még csak nem is sejtik, hogy mi vár rájuk. - szegezi fel tekintetét, de nem az oszlopra, ó nem, még csak nem is a lefelé hulló bolygóra, ... annál tovább. A végtelen sötétségre réved.
- Ostobák. Azzal foglalkoznak, ami az orruk előtt van... és nem veszik észre azt, ami a fejük fölött figyel rájuk. - szája sarka rándul, görcsösen grimaszolva int seregének, hogy az oszlopot vegyék körbe. A támadóik nagyon is jól sejtik, ez az oszlop más, mint a többi!
- Nincs más dolgod, mint időt húzni... - somolyogva figyel a leányra, s ha Mephisto is felbukkan, úgy e szavakat elmondja neki is üdvözlésképpen.

A Titán hátára simítja vaskos ujjait, tenyerével megcirógatja sebzett bőrét. Szemei szúrósan állapodnak meg a szőke nőn, amelyik megsebezte. - Nem juthatnak el az oszlophoz. - húzza ki magát, hogy aztán nonverbálisan is tükrözze - készen áll a harcra.
- Gyermek, maradj mellette. - mutat Mephistora, s hacsak az Ördög nem jelenik meg, akkor a Titán más irányba indul, hogy egy új szögből védelmezze az oszlopot.Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 20 Május 2018, 17:05
Ugrás egy másik oldalra

Mephisto

Wakanda


Sóhajtva, kissé csalódottan nézek Muspelheimen végig, olyan üres, sivár lett. Persze megakadályozhattam volna, hiszen csak akarnom kellett volna, hogy itt maradjanak. Egy másodpercembe se került volna, hogy véglegesen meghaljanak. Mégsem végeztem velük, kínoztam őket, áh annak se mondanám, csupán kicsit szórakoztattam magam. Az igazi kínzást el se tudtam kezdeni Dr. Strange és bandája miatt. Uh, mint valami zenekar neve, akit alig ismernek.
- Ó, igen…bocsánat Szurtur, hogy kicsit átalakítottam a helyet, hidd el neked is jobban fog így tetszeni. – vonom meg a vállamat, talán picikét felbosszantottam az itteni uraságot az átalakítási mániámmal, nem tehetek róla, szeretem, ha hasonlít arra a helyre, ahol én uralkodom. Teátrális meghajlást végzek, aztán eltűnök a színről.

Wakanda, milyen csodálatos hely, legalább hasonló a hőmérséklet, mint a Pokolban. Csodálatos, egyszerűen lenyűgöző mennyien próbálják megállítani Thanost. Pontosan az említett mellett jelenek meg, kissé barátságosnak nevezhető mosollyal, hisz nem az ellenségem, viszont nem is a barátom. Esetleg cimbora, annak nevezhetem. A mosolyom már-már atyaivá változik, amikor megpillantom Norinát. Meg fog halni, nem most, ha úgy cselekszik, ahogy a Titán azt szeretné. Szerencsétlen lélek nem tudja, hogy ő csak egy báb, mint a sakkban a paraszt, egy feláldozható kis porszem.
- Ó, ez fáj. Időhúzásra vagyok elég? Alábecsülsz, Thanos, mint a többi is, aki kikerült Muspelheim-ből. – villan a tekintetem vöröslő szemekkel, ám még nem veszem fel a démoni alakom. – De legyen, adok nekik még valamit..inkább valakit. – kinyújtom a karom, lefelé nyitott tenyérrel, amit az előbb megvágok, és hagyom, hogy pár csepp vér a wakandai porba hulljon. – Blackheart, fiam. Itt az időd. – pillantok a megidézett fiamra. – Ne öld meg őket, csak tartsd fel, végtag veszteség nem érdekel. – vonom meg a vállamat. - Időhúzást akartál Thanos, megkaptad. – tárom szét a karomat kis kuncogással. Mondtam, hogy alábecsültek engem, és kis áldozatot hoztam azért, hogy Blackheart irányítható legyen, mert ő maga is elég lenne, hogy elintézze a csapat felét, mi lenne abban a vicc? Semmi.  Persze feláldozhattam volna mást is a cél érdekében.
- Mondd csak Norina, miért csatlakoztál Thanoshoz? - érdeklődöm kedvesen, most még hátsó szándék nélkül, persze a lelkét bármikor szívesen fogadom.

// Mivel Blackheart meg van idézve, így a szokásos képességeit, amivel rendelkezik nem használja. Viszont még így is rendelkezik a szokásos képességekkel, mint a természetfeletti erő, gyorsaság, és a bőre kemény, emberi fegyver nem hatol át rajta. Talán a wakandai igen. //

Vissza az elejére Go down

Kalandmester

∆ Hozzászólások száma :
445
∆ Kor :
100
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaA poszt írója Kalandmester
Elküldésének ideje Vas. 20 Május 2018, 19:33
Ugrás egy másik oldalra

•• Az ellenséges triumvirátus ••

our hello is just another boom
• Thanos kérése volt két szövetségeséhez, hogy húzzák az időt neki és tartsák vissza az oszlophoz igyekvőket. Ebben segítségükre lesznek  az hatalmas erejű, alakváltó skrullok és az összes outrider.
Mephisto előhívta fiát, Blackheartot és Norina is felkészült az ütközetre.

***

» A 12. felvonás véget ért. Köszönjük szépen a reagokat!
Thanos [NJK] ITT míg Norina Thomson és Mephisto ITT folytathatják a játékot.


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

12. felvonás - Az ellenséges triumvirátus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Kaland játékok :: 4. Kaland :: 3. Kör-