Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendégA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tél nyertesei


A tél férfi karaktere

Steve Rogers
A tél nõi karaktere

Wanda Maximoff
A tél párosa

T'Challa & Jakira
A tél canon karaktere

T'Challa
A tél kedvenc karaktere

Steve Rogers
A tél saját karaktere

Avery Jones & Pria
A tél elõtörténete

T'Challa & Jakira
A tél játéka

A halloween-i kiskaland

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
350
∆ Kor :
99
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaTárgy: 1. felvonás - Hell Szer. 14 Márc. 2018, 22:04

•• Hell ••

I don't need you anymore!
Lévén, mint Halál egy igaz létezik - s vén, akár az Univerzum, melyet jól ismerünk mindannyian, meglehetősen felkeltheti figyelmét, ha valaki kelekótyán, zavarodottan, esetleg szétszórtan bánik a ráruházott hatalommal. Hosszú hónapok óta Hela nem végzi jól a dolgát, s kénye-kedvére menteget a biztos halál torkából embereket és isteneket (lásd: 3. nagy kaland). Ez nem olyasmi, amit a szunnyadó Halál képes hosszú időn keresztül figyelmen kívül hagyni. Ez lehet hát az oka annak, hogy az Univerzumot tartó karok megmozdulnak, s a nő palástját meglendítve sötétbe borítja a teljes étert, minden világával, minden dimenziójával együtt. Szemeit felnyitja, majd alakját emberi méretbe öltve lépcsőt formál Hellbe, hogy meglátogassa azt, aki felkeltette nyugalmából.

» Szituáció: Lady Death ellátogat Hellbe, miután sötétbe borította a világmindenséget. Hela (a felhasználó beleegyezésével) elszenvedi mindannak körülményeit, melyet a Titán ellen fordulásakor elkövetett. Lady Death kedve szerint rendelkezhet Hela felett.

***

» Általános leírás: A hozzászólásod megírására egy hét áll rendelkezésedre. Amennyiben a partnered/partnereid hamarabb megírják köreiket, lehetőséged van az újabb kör megnyitására. Ha valaki nem írja meg egy héten belül a hozzászólását, a kör újra indulhat (mivel sokan vagyunk, törekedjünk nem megváratni egymást). A Kalandmesternek jogában áll a karaktereket útmutatásokkal irányítani, illetve hozhat be egy-egy körbe/szituációba újabb karaktert, illetve vihet ki, ha eltűnik a játékos, vagy a szituáció úgy kívánja.

UPGRADE:
 

- Reagsorrend: nincs.
- A felvonás résztvevői: Hela, Fandral,Lady Death [NJK]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
3
∆ Tartózkodási hely :
mindenholTárgy: Re: 1. felvonás - Hell Csüt. 15 Márc. 2018, 19:19

Lady Death

Hell

Szemei lassan nyílnak fel, ahogy fodrozódik körülötte az éter. Füstös felhők oszlanak szerte széjjel, hogy teret adjanak az univerzumban ébredező entitásnak. Tekintete céltalanul mereng a csillagok végtelen függönyébe ragadt bolygók és hozzájuk tartozó világaik között. A Kilenc Világ elférne a mellkasán, olyan apróak. Máskor nem avatkozna bele abba, hogy mi történik a játszóterének vallott színtéren, mostanra azonban súlyosan megborult az egyensúly. Ő pedig rendet kell, hogy teremtsen. Ajkai puhán elnyílnak, vázát megfeszítve kiegyenesíti sziluettjét. Jobbjának csontjai ropognak, miközben a lila legsötétebb árnyalatainak egyikébe mártott leplével lefedi az ismert világok mindegyikét. Az apró bolygó lakók láthatják, ahogy szabályos szögben húzódik föléjük a sötétség.

Lady Death vontatottan szemeit Hell kapujára szegezi. Szájának sarka nem rándul, egyetlen arcizma sem rezzen. Mintha csak zuhanást imitálna lép át a forróságba, ahová lépcsősort formáló kráterek sorakoznak fel. Alakja apróra zsugorodik, ember méretű formába költözik, majd az őt észlelő démonrajok mindegyikét térdre kényszeríti, noha nem mintha bármelyik komolyabban árthatna magának a Halálnak...
Szótlanul lépdel lefelé. Mezítelen, csontos talpai kopognak a fokokon. Elszántan halad előre, s ha Hell kijelölt uralkodója magyarázatot is követelne, nem felelne a Halál. Léptei akkor sem hagynak alább, amikor már a láva nyelvei mardossák lábfejeit. Épp és sértetlen marad. Hela alakját keresik szemei, s ha a szőke bajvívó a közelben is tartózkodna, minden bizonnyal nem törődne vele a Halál. Fandral jelenléte meggyőzéséül szolgál hitében, miszerint Hela nem való többé Hellbe.

Lady Death nem lassít, nem áll meg, csak ha már karnyújtásnyira áll Hell úgynevezett Királynőjétől. Akkor sem várja meg a nő reakcióját, sem, hogy bárhogyan megszólítsa - lévén itt tartózkodása az ő akarata nélkül történik, Hela sejtheti, hogy nem egy hétköznapi jelenség ácsorog előtte -. A Halál nem habozik, kinyújtja bal karját és Hela torka köré fonja ujjait.
- Felborítottad az egyensúlyt. Kényed kedvére játszottál a halottakkal és a halállal. Elhitetted a végről, hogy véget nem érő. - Lady Death szorítása fojtogató, s közben, akár egy szivacs szívja magába Helából az erőt. Bárhogy is kelne védelmére Hell népe, nyilvánvalóan nem teszik. A Halál sötét aurája vészjóslóan körbeöleli a két nőt, miközben Hela lába már nem éri a kénes réteget. A Lady kinyújtott karja körül tekeredik a zöld erő, akár kígyók sokasága. Hela teljes ereje,  halhatatlansága, s minden ráruházott hatalma Lady Deathbe szívódik fel, s a nő, mindössze egy test csupán.
- Végeztél. - hangja érzelemmentes, hangszíne leginkább érdes. A következő pillanatban Hela mellkasába vág jobb tenyerével, mire a nő messzire repül. Olyan messzire, hogy csak a Föld bolygón (következő otthonán) csapódik be, immáron halandóként.
Fandral legyen bárhol, tegyen éppen bármit, hasonló sodrással Hela mellé érkezik lekövetve az újabb csuklómozdulatot a levegőben.

Amint Hell kitisztul az őt szennyező nő aurájától a Halál a lépcső felé veszi az irányt. Csendes, visszafogott tempóban indul meg a fokok felé. A felháborodott, felvert Hell lakóival azonban nem foglalkozik tovább. Komótosan halad vissza az éterbe, oda, ahová való, hogy szemét a Világok egyensúlyán tarthassa tovább (egy ideig szemlélőként), ám mielőtt még kényelembe helyezné magát, eredeti méretére váltva elnyúl baljával Hellért, jobbjával Asgardért.
Tenyereibe fogja a két Világot, majd egyszerre, egy időben kezdi morzsolgatni őket. Tekintete a világok között suhan keresztül, még ujjai foglalkoznak a roncsolódó Világokkal.

Asgard elpusztult, maradjon hát halott...
Hell szégyenfoltja lett a Világainak, legyen hát halott...
 - uprising -  |  hmm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
46
∆ Tartózkodási hely :
~ in Hell (yet)~Tárgy: Re: 1. felvonás - Hell Csüt. 15 Márc. 2018, 21:17Hell

i'm only a human now...
Hell a megszokott medrében halad, ahogy eddig is. Lelkek jönnek-mennek. A Királynő játszadozik velük, amikor kedve tartja, de közben lefoglalja, hogy a szövetei alá fészkeli magát az a bizonyos gondolat. Egy ideje fontolgatja már, hogy szabadon ereszti vívóját, mert bizonyos értelemben nem Ő az, akit kínoznak, hanem maga Hela. És ez a felismerés olyasmit kelt életre benne, amivel nehezen képes nap, mint nap szembenézni. Szüksége van az aranyra! Szüksége van rá, hogy a férfi megérintse. Arra, hogy olyan érintéssel, s olyan szavakkal illesse, amikkel korábban még sosem találkozott. Hiszen az ő márvány dobozában is csak egy szív dobog... De mégis mióta van neki bárkire is szüksége?

A gondolatai hullámai csapdosnak feje fölött, ahogy úton van afelé a bizonyos cella felé. Léptei határozottak. Nem akar mondani semmit, nem akarja folytatni a belső vívódását. Szeretné, ha egyszer és utoljára robbanhatnának csillagaik egy egészen új szintre emelve kettejük lelkét és aztán elengedhetné a férfit, ám mielőtt még elérné valami sötét és baljós rombolja le a látképe egészét. Szeme sarkából érzékeli, hogy a birodalma átformálja önmagát és egy hosszú, végtelennek tűnő lépcsősorrá formálódik. Megtorpan Fandral börtöne előtt és ahelyett, hogy szólna bármit is, fejére ölti szerteágazó erejének gyűjtőforrását. Lehetséges, hogy nem csak a Birodalmát, azt is védelmezné, aki átmeneti lakója!? Bármi is közeledik, Hela tudja és érzi is, hogy olyasmi, amivel nem feltétlen érhet fel, ha az a valami képes megmozgatni egy olyan helyet, mely elméletileg az ő kezei alá tartozik.
Kecsesen lépdel a lépcsőfokokká formált kérges kellék aljához, hogy elébe menjen a betolakodójának. Állát szegve, megfeszült izmokkal áll meg, hogy szemügyre vegye a lefelé lépdelő lélekvihart. A sötét aura jól érzékelhető és Helának az az érzete támad tőle, hogy szörnyen apró mellette. És gyenge...
- Bárki is vagy, ne gondold, hogy félek tőled! - megjátszott magabiztossággal jelenti ki a nyilvánvalót, mert bár érzi, hogy olyan teremtés látogat el hozzá, aki talán erősebb, Hela nem az a félős típus. És ez még akkor sem változik meg, amikor a látogatója megtorpan vele szemben. Mintha lelassulna a Hellben megszokott mozgás, a morajlás elhalkulna, s mintha nem is létezne semmi más Hela gondolataiban, csak az arany fürtökkel megáldott szószátyár maga mögött.
- Ki vagy... - ideje sincs befejezni a méltán jogos kérdést, mert a nő előrenyújtott karja torka köré fonódik. Hela rögtön megérzi a kéz erősségét, s máris tőreit hívná segítségül, de olyan intenzív fájdalom nyilal bele a szöveteibe, a sejtjeibe, hogy magzatpózba rándulna, ha nem a levegőben lógna a nő kezében. Mindkét kezét annak csuklójára tapasztja, hogy védekezni próbáljon, vagy legalább ellenállni. A szavakat elmossa a fájdalom, miközben minden erő távozik a testéből. Az előtte álló játszi könnyedséggel fosztja meg attól, s olyan puhán téve azt, hogy Hela még csak felfogni is képtelen azt, ami történik vele. A köteléke Hellel megszűnik, s érzi annak maró, gyilkos karcolását tüdejében. Nem elég a fojtóerő, még a kén gőze is belső vázát feszegeti, ráadásul a gőzölgő hő égeti húsát. Könnyezve próbál kapaszkodót találni a helyzet nevetséges abszurditásán, csakhogy fejéről lehull az erőt adó kelléke, s mintha mellkasába szúrna egy gyilkos tőrt - hűvös érintés csapódik hozzá, hogy aztán fényfolyósokon, csillagokon és szivárványnyalábokon át zuhanjon...

V é g e z t  é l.

Visszhangzik fejében a szó, amikor erős, hűvös, kemény felszínhez nyomódik arcpereme. Hela hason fekszik a betonon, méghozzá igen forgalmas negyedben. És New Yorkban! Szemei lassan nyílnak fel, sziszegve tolja el magát a földtől, hogy legalább négykézláb, vagy ülőhelyzetbe egyenesedjen és megpróbálja felmérni azt, ami történt. Tekintete rögvest a sötétlő égboltra szegeződik, ajkai elnyílnak. Szemei megtelnek a sokk és a hitetlenségből fakadó könnyekkel... Most életében először érez szúró, csípő fájdalmat. Tátog, akár egy partra vetett hal. Jobb könyökéhez kap. Valószínűleg arra eshetett rá. Csöpög belőle a bíbor, ereiben száguldozó vére. És fájlalja!!
Szabad kezét rátapasztja, majd ismét felpillant az égboltra. Olyasvalami történik vele, amit képtelen ilyen rövid időn belül felfogni... halandóvá lesz. Sokkos állapotban ücsörög, mozdíthatatlanul, miközben körülötte a tér elmosódik. Emberek sikoltoznak, futkároznak fel-alá. Ő pedig továbbra is mozdulatlan. És, ami ennél is rosszabb, ... tehetetlen.

~i don't know~ |  nagyon sír    

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: 1. felvonás - Hell

Vissza az elejére Go down

1. felvonás - Hell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Genevieve Δ witch from hell
» 6. felvonás - Látom a tüzet
» 1. felvonás - Alattomos suttogás
» 5. felvonás - Thanos
» 18. felvonás - Kilátástalan ütközet

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Kaland játékok :: 4. Kaland :: 1. Kör-