HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

A nyár díjazottjai
az évszak nyertesei

A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share | 

avatar

∆ Hozzászólások száma :
59
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrA poszt írója Dori T'Tara
Elküldésének ideje Kedd 20 Márc. 2018, 22:49
Ugrás egy másik oldalra

Dori  T’Taza

vas Tesleya
biográfia

becenév » Dori
születési idõ » 1996 Földi idő szerint
születési hely » Mélyűr, Tesleya fedélzete
kor » 22
play by » Nebulaluben
csoport » Galaxislakók
tartózkodási hely » Mélyűr
család » Nem sok családtagom van, aki vérszerinti. Édesapám elhunyt sajnos nemrég, édesanyámat nem ismerem, én pedig szinte egyedül maradtam. Családomnak tekintem viszont a legénységemet, akikkel együtt utazom.jellem és külsõ »
Dori külsőre átlagosnak számít fajtársai között, emberi szemmel viszont kissé furcsának tűnhet. Termetre hasonlóak, arcuk is hasonló a galaxis legnépessebb fajához viszonyítva, azonban kezükön csak 3 ujj található és a térdük a másik irányba hajlik. Dorit magát nem nagyon lehet látni az űrruhája nélkül, ami főleg a kék és lila vonalat követi, viszont fontos kiemelni, hogy ez az öltözet olyan, mint az emberiség szkafandere. Egyébként, ha a ritka alkalmak egyikét elfogjuk, amikor nem viseli, akkor szembeötlik a tűzszínű haja és a sárga szeme.
Jellemileg nyugodt és társaihoz rendkívül hű. Kissé megviseli, mint minden fajtársát az anyabolygó iránti vágyakozás, de ezt nehezen adja ki magából. Rendkívül szociális és jól bánik a szavakkal.

képesség »
Nem is annyira képesség, inkább tudás, ami azt illeti. Jól bánik mindenféle technikai csodával, és kiváló hacker is egyben, amit a nála lévő Universal-tool jól kiegészít. Szereti magát belevetni a technológiák megismerésébe. Kiváló mesterlövész.

Ezen felül elméjével képes kis tűzlabdákat képezni és irányítani ellenfeleire. Ezt a képességet jól ismeri, de nem fejleszti tovább egyelőre. Magát a képességet úgy kell elképzelni, hogy a tűz az öklének a végéből indul, ahhoz viszonyítva kétszer akkora és egyenes irányban tudja ellőni. Ez a fajánál, a ranoknál egyébként teljesen normálisnak számít. Pusztítási ereje két dologtól függ: a koncentrációtól és az érzelmi befolyástól, azaz ha dühös, akkor erősebb.


elõtörténet »
Kapitányi napló Dori T’Tara vas Tesleya. Alig két napja lettem kinevezve a hajó élére, bár ezt leginkább apámnak köszönhetem. Sajnos nemrég hunyt el egy sikertelen rajtaütés során. Mivel egyszülött gyermeke voltam, így én örököltem a hajó kapitányi székét. Bejegyzés vége.

Hogy honnan is származnak eredetileg a Ranok-ok?

A galaxis feltérképezetlen részén egy pici, mára már száraznak számító, de lakható bolygón élnek a Turinos Astra-n. A bolygó ma körülbelül húszmillió lakóval bír, ugyanis a szárazságot a rendszer napjának kismértékű hőmérsékletnövekedése okozza. Így a népesség nagyrészét ki kellett telepíteni a bolygóról, javarészt az űrt szelő hajók tömegére. Azonban az élet ott nem olyan egyszerű. Kevés a hely és az élelem… Éppen ezért anno, sok évvel ezelőtt Dori apja a kislányt magához véve hagyta el a flottát, ami igen ritkának számít náluk, kalandvágyból és egy ismert Ravager kapitány kérésére.

Miért is volt ez ritka?

Azért számított ritkaságnak, mert a ranok-ok eléggé összetartó népek voltak mindig is. Olyan fogalmat, hogy pénz, nem nagyon ismerték, hiszen egymás között mindig el tudtak intézni mindent. Amikor a fajuk nagyrésze az űrbe kényszerült, a többiek a bolygón maradtak, hatalmas erőterekkel és kupolákkal kezdtek védekezni, hogy megóvják kultúrájuk fellegvárait, mint a Rassaya Monolith-Szentélyt, ami az élet istenének a temploma, hiszen ez a vallás az uralkodó. A lényege a tanításainak, hogy az élők védelme, a természettel való együttélés és a tűz, mint az élet jelképe áll a középpontban. Ennek megfelelően sokan úgy hiszik, hogy a nap melegedése és az úgy 100 évvel későbbre várható teljes pusztulása az Istenük akarata. Így oszlottak ketté, akik elmenekültek a flottán új hont keresve, ők voltak kicsit többen [úgy a teljes népesség 2/3-át teszik ki], míg a hívők maradtak az anyabolygón.

A flotta nagyjából egyben maradt, de páran elégedetlenek lettek, pláne miután nem találták a helyüket a galaxisban. Ez a bátrabb kapitányokat távozásra ösztökélte, így kötöttek ki egy kis ösztönzésre a Tesleya-val a fosztogató Ravagers berkein belül.

Dori egy egyszerűnek koránt sem mondható életet élt. A galaxis szerte ismert Ravagers banda egyik hajójának friss kapitánya. A Ravagers egy többféle fajt magába foglaló szervezet, akik főleg tolvajok, fejvadászok, kalózok, csempészek és hasonló kedves népeket fognak össze. Dori apja Rael volt, az egyik ide tartozó hajó kapitánya, a Tesleya-é.

Dori sosem ismerhette meg édesanyját. Állítólag egy kedves papnő, aki az anyabolygón a Turinos Astra-n maradt, viszont kiskora óta ezen a hajón, a Tesleya-n nevelkedett, így a legénységet jól ismeri. Apja sok mindenre megtanította a 22 év alatt, bár ennek főleg az utóbbi 5-6 éve volt az, ami arra nevelte, hogy egyszer édesapja helyét betöltse.

Alig volt tíz éves a lány, amikor apja elkezdte a kiképzését azzal, hogy a fajukra jellemző tűz kihasználását megtanította neki. Emellett az alap írás és olvasást, és a hackerkedést tanulta. Mindezek hatására 14 évesen már ott tartott, hogy az ismert droid és számítógép fajták nagyrészét meg tudta hackelni, hiszen azoknak gyenge védelmük van ilyen téren. Ezt honorálva apja egy Universal-tool néven ismert speciális eszközt szerzett neki az aranyemberek bolygójáról. Ez fontos pillanat volt életében, hiszen ez az eszköz sokféle szerszám, mint csavarhúzók, kulcsok és hasonlókon kívül személyi számítógép is volt. Ezzel lehet mobilisan hackelni, és egyben közelharci fegyver is, hála a beleépített eszközöknek.

A számítógép, mint olyan, így kiválóan szolgálta gazdája minden vágyát, ezen kívül kis módosítással képes fókuszálni a Dori által keltett tüzet is. Ezzel alkalmassá téve hegesztésre is, de elsősorban pontosabban tud vele lőni.

A Hajó azonban itt nem állt meg. Dori apja kérésére több akcióban részt vett, és hamar megtanulta a lőfegyverek használatát is. Emellett persze nem ártott, ha fizikailag is toppon marad, így a terepen a kettő kombinációjával kivívta társai tiszteletét, ami nem ártott, amikor édesapja elhunyt. Hiszen egy rajtaütés nem mindig sikeres, sőt veszteségek is előfordulnak, de a mostani túl nagy volt. A lánynak kellett visszatérve a Tesleya fedélzetére elfoglalni apja helyét, de szerencsére ez nem okozott túl nagy változást a hajó életében. A legénység elfogadta az új kapitányt, és igyekezve folytatni apja hagyatékát, mindig jól fizető melókat teljesítettek.

A Ravagers vezetői is elfogadták az új kapitányt, pláne, miután pár összetűzés során bizonyította helytállását a poszton.

Kapitányi napló. Dori T’Tara vas Tesleya. Nemrég felfejlesztettük a hajónk hajtóműveit, amivel már pár hónap leforgása alatt keresztbe át tudunk haladni a galaxison. Ezzel felkerültünk a 10 leggyorsabb hajó közé. Mostanság a csempészet kezdett el minket foglalkoztatni, ami a legénységet azért dobta fel, mert nem csak tárgyakról volt szó, hanem néha pár emberről és hasonlókról is. Azt hiszem nem kell említenem ez miért dobja fel őket… Hamarosan meglátogatjuk a Föld néven ismert bolygót is, ugyanis egy fülest kaptunk, hogy a bolygó körül rengeteg hajóroncs és más maradt egy utolsó nagy ütközet után. Remélem igaznak bizonyul.

A galaxis fosztogatóinak manapság érdekes lett Asgard és a Föld, hiszen a sok háború sok roncsot hagy maga után a harctereken, így került a Tesleya és legénysége is az ismert világűr ezen térségébe.


Dori T’Tara vas Tesleya » tapasztalat: tanácsokat elfogadok Wink » multi nincs még

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
705
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sA poszt írója Bruce Banner
Elküldésének ideje Vas. 25 Márc. 2018, 04:14
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Dori! ••

Elfogadva!


A változtatások után azt kell mondanom, hogy egy igazán érdekes, színes lapot hoztál össze nekünk. Nekem tetszik a karaktered története, származása a fajod sajátosságaival együtt. Jól kitaláltad a lányt! Sajnálom, hogy a fajodnak el kellett menekülnie, ám, ha mi földiek is így folytatjuk, hamarosan ez a sors vár minket is. Nagyon sajnálom édesapádat, ám a fosztogató klánoknál nagyobb családot nem is találhattál volna. Sajnálom, hogy Yonduval nem találkoztál, vagy legalábbis nem tettél említést róla.
Nagyon fiatalon lettél parancsnok, így több szempontból is fontos, hogy kemény maradj. Meg kell tartanod a legénységed tiszteletét, ha egyszer már sikeresen kivívtad! Very Happy
A külsőd leírását érdeklődve olvastam. Remek ez a koncepció, a szkafanderrel, a három ujjal és a fordított térddel, bár ez utóbbi kicsit bizarr is. Very Happy Dehát nem földi vagy, szóval simán elképzelhető. Very Happy
A kis kütyöd képes hackelni, ami nem rossz dolog. Viszont nem akarom tudni, hogy mennyi kreditet tűzött ki a fejetekre az aranytestű nő, akinek neve most nem fog eszembe jutni. xD
A fajod sajátossága a tűzlabda lövés, ami a kis eszköz mellé remek kis kiegészítő lett.
Az ET-d változatos, összefoglalja a fajod és édesanyád sorsát, azt, hogyan kerültél a hajóra, és hogyan lettél fiatal lányból parancsnok. Tetszettek soraid, örömmel olvastam!

Node, nem is tartalak fel tovább. Így is várnod kellet, amiért elnézésedet kérem! Menj foglalózni, azután pedig irány játszani! Üdvözöllek nálunk! :3


∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Vissza az elejére Go down
 

Dori T'Tara

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Tara szobája
» Castor kis fekete notesze

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Galaxislakók-