Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
Éjszaka a múzeumban-Car Vitali és Dori


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
42
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrTárgy: Éjszaka a múzeumban-Car Vitali és Dori Szer. 28 Márc. 2018, 18:57

Szépen lassan alakulgatnak a dolgok azzal kapcsolatban, hogy megismerjem a Földi lakosságot, bár ez elég felületes látképet kapok róluk, azért úgy érzem nem annyira vészes a helyzet.

Nem a Földről származom.-talán ez az első és legfontosabb dolog amit jelenlegi pozíciómmal kapcsolatban el lehet mondani. Ezért is kellene több figyelmet fordítanom arra ami miatt ide jöttem. Az pedig nem más, mint egy érdekes tárgy, amit akaratlanul is beépítettek a helyi lakosok egy Guggenheim nevű épületbe.

Ez az épület kissé kilógott a többi közül így nem volt nehéz megtalálni, plusz sokat segített, hogy pár kedves alak segített az eligazításban.
-Modern művészeti múzeum drága-tette hozzá egy öreg bácsika, amiből annyit tudtam meg, hogy kultúrális Archívumként működik. A baj ezzel csak annyi, hogy bármit onnan megszerezni nem lesz olyan egyszerű.

Miért is akarok én onnan megszerezni valamit? És mi olyan fontos odabent, hogy a galaxis túlsó végéről kell idejönni érte?

Merülhetnek fel a jogos kérdések, ahogy azok bennem is felmerültek. A válasz nagyon egyszerű. A Ravagers egyik megbízója, aki egy Gyűjtögető kinézett magának valamit, ami állítólag a Kree Birodalom egyik ősrégi kincse lehet. Persze ez csupán feltételezés, de ha egyszer annyira kell neki, és megéri neki a többmillió kreditet amit felajánlott érte, hát legyen, én elviszem neki.

Nos röviden így csöppentem az Archivum elé.

Legújabb ismerősöm ösztönzésére már az álarcom nélkül szoktam sétálni az utcákon, ami kissé könnyítette a helyzetemet, nem volt annyi bámuló tekintet...

Így viszonylag könnyen jutottam be az épület belsejébe is, ahol a jól bevált fizetési módommal szereztem magamnak egy jegyet és egyenesen be is mentem a helyre.

Rengetegen voltak odabenn és mindannyian számomra különös és furcsa képeket és tárgyakat nézegettek.
-Ezeknek mi bajuk?-motyogtam magam elé halkan, nehogy meghallják a körülöttem lévők. Értem én, hogy másik civilizáció meg minden, de ez most WAT?.

Aztán lassan elkezdtem keresni az én tárgyamat, de hát ebben a többszintes épületben nehéz lesz megtalálni.
Szóval a terepszemlém kissé furának sikerült, és még ez csak a sztori eleje...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
231
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: Éjszaka a múzeumban-Car Vitali és Dori Hétf. 09 Ápr. 2018, 15:42

Vitali mostanában kicsit ráunt a földi dolgokra. Na nem úgy, hogy át akarja magát meditálni a Nirvanaba vagy esetleg elvonulni simán szerzetesnek, inkább csak annyi, hogy nincs kihívás. Amikor épp nem a csapattal együtt lógatta a lábát, piszkosul unta magát. Lehet az is, hogy egy kicsit belefásult a sok diszpécser szerepbe, meg abba is, mikor fel-alá rohangál kis ügyeket megoldani. Amivel persze embereket ment meg vagy segít, de hát na, ő ilyen. Nem könnyű hosszú időre lekötni. Lehet, hogy ezért is kezdte el figyelgetni a körzetben a földönkívüli tevékenységeket. És itt most nem a csészealjas marhatolvajokra gondolok, mert az ugyanolyan unalmas lenne neki, mint egy vidéki rendőrnek. Kivéve, mikor valami nagyon kreatív sztorit találnak ki a földművesek, hogy hát miért is volt a marsiak kéme pont az ő tehenük...
Szóval van egy rakás műhold, pár hajó - egy részéről még az emberek is tudnak -, ami amúgy is a Föld védelmére van kizavarva a nagy büdös semmibe. Na hát ezeknek vannak szenzoraik, és van hálózati kapcsolatuk legalább egy-egy másik eszközzel. Innen már sejted, ugye? Egészen izgi hobbi lett ebből az új fajta leskelődésből. Főleg, hogy már egy ideje nagyon népszerű lett az űrszemetünk a messzebb lakóknak is.

Lényeg a lényeg, megint jönnek az űrkukások, most egy ritkán látott fajta hajó. Kicsit szedett-vedettnek tűnik a kinézete, de elég turbós cuccok vannak rajta. És ráadásul úgy látszik, most a Földön van dolguk. Szóval megy az infó Carnak egyből, mert hát valaki megint a kedvenc múzeumukat nézegeti. Ezzel kapcsolatban azért van pár vigyori pillanata Vitalinak, mert úgy tippeli, az ő műve lehet, hogy valaki ide tévedt. Na mindegy, majd elválik.

Egyelőre készenlétben tart pár botnetet, és figyeli a biztonsági rendszereket, hová is megy az a bizonyos fura csaj az űrből...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
398
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Éjszaka a múzeumban-Car Vitali és Dori Szer. 11 Ápr. 2018, 09:09


Éjszaka a MúzeumbanEel mostanában elég furcsa. Valami űrbéli nézelődésről beszél, meg egy űrhajóról, amit felfedezett, hogy a Földre szállt. Eddig eléggé elzárkózott volt és csak a kommunikátorán keresztül és a telefonon kijelzőjén át üzengetett, de most szokatlanul izgatottan keresett meg azzal, hogy menjek a Múzeumba egy bizonyos Tárlatot megnézni. A legutóbbi ottlétünk nem volt valami fényes siker, de tudom, hogy okkal hív most is oda. Én nem nagyon hiszek az Ufo-kban, de ez a nőnemű Idegen teljesen humanoid. Kicsit fura érzés fogott el, mert ha tényleg igaz, hogy van rajtunk kívül más életforma az űrben, akkor biztosan több meglepetés is fog érni. Azt már tapasztaltam, hogy Asgard létezik, és azt sem hittem addig, míg a saját bőrömön nem tapasztaltam. Így most kíváncsibbá is tett ez a feladat. Jobbára nem kell tennem semmi különöset, csak megfigyelni a lányt, de valójában fogalmam sincs, hogy fogom megismerni.
Szépen összeszedtem a bátorságom, és beléptem a bejáraton. A kiállítás elég modern művészeti, de szép lassan egy prospektussal a kezemben – amit a bejáratnál vettem magamhoz - elindultam a termekhez. Hamarosan megláttam egy különös lányt, akire a leírás stimmelt. Közelebb léptem hozzá, de még nem mertem megszólítani. Eel-nek súgtam a fülesen, hogy szerintem megtaláltam, akit keresünk.
- Látom a lányt. Mit tegyek? Egyik tárgyat nézegeti a szobroknál. Inkább csak követem, hogy  hova megy. - tettem hozzá kicsit bizonytalanul, de annyira nem tudom még, hogy hogyan szólíthatnék le egy idegen Hölgyet, aki még nem is a Föld szülötte. Remélem, hogy a Férfi súg még valamit, hogy ne rémisszem már halálra, hogy ha odalépnék hozzá. És mit mondjak neki? Üdv a Föld nevű Bolygón? Ahh… érdekes lesz ez a találkozás már látom, de ahogy elnézem őt, rendesnek tűnik. Csak ne lennék ennyire izgulós fajta…


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
42
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrTárgy: Re: Éjszaka a múzeumban-Car Vitali és Dori Szer. 11 Ápr. 2018, 22:32

Szóóval ott tartottam, hogy elvesztem ezek a fura dolgok között... Itt egy kocka egy nagy fehér vásznon, amott pedig egy tetraéder egy karikával. Nagyon... kreatívak a festményeik. Ehhez képest a mi művészetünk legalább érdekes. Némelyik fejletlen fajnak vannak ilyesmi rajzai, nem egy ennyire fejlettnek. Bár tény a Xandaron is láttam furcsaságokat.

Hamar lépkedtem felfelé az emeletek között és úgy vettem észre itt csak ilyen dolgok vannak. Remélem nem volt tévinformáció a tárgyamról.
Aztán ahogyan felértem a 4. emeletre majdnem a szememet bökte ki a csillogó tárgy.
Az aranyszínű tárgy jól beleillett a képbe. A közelben hasonló csillogó tárgyak voltak. Megálltam előtte és nézegettem egy picit.
-Ez a tárgy érdekesebb, mint a krómozott karika.-mondtam a mellettem álló nőnek. Bár nem tudom ő felismerie a dolgot nekem mindenesetre furcsa.


Plusz infó:
 


A hozzászólást Dori T'Tara összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 19 Ápr. 2018, 12:02-kor. (Reason for editing : Dori T'Tara)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
398
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Éjszaka a múzeumban-Car Vitali és Dori Vas. 15 Ápr. 2018, 00:16


Éjszaka a Múzeumban


Ez a kiállítás nem éppen a klasszikusok munkáit vonultatja fel, de még a művészethez is elég távolinak mondható. Eel szerintem rossz helyre küldött, hogy találkozzak egy lánnyal, de ebben a hatalmas épületben bolyonghatok még egy pár órát, mire megtalálnám. A szobákat végigjárva elég különös tárgyakat látok. Csak azt nem tudom pontosan, hogy mit keres egy biciklikerék kiállítva?  Talán ez manapság olyan nagy szám? Vagy esetleg még valamire lehet használni, mint amire kitalálták? Nem értek én az ilyenekhez, de nagyon jókat derülök a látványukon. Kissé elkalandoztam a feladatomtól, de mindek is siessek?  Mint. egy bolygó hollandi, úgy témfergek egyik helyről a másikra, és közben némelyik tárgyon majdnem hangosan felkacagok. Lehet, hogy csak én tartom különösnek ezt a kiállított tárgyakat? Igaz, hogy nem vagyok egy Múzeumba járó minden nap, de ez a tárlat inkább szórakoztat, mint megbotránkoztat.
Ezen a fejhallgatós képen el is merengek, mikor megszólít egy női hang. Fogalmam sincs, hogy mikor álltam mellé - vagy fordítva - de ezt a tárgyat meglátva, még nagyobb nevetés kerülget.
- Ahogy mondja!- bólogatok jó erősen, de közben fogalmam sincs, hogy tudnám visszatartani a kitörni látszó hahotázásomat. Végül erőt veszek magamon, és egy halk kuncogást eresztek meg. Végtére, egy kiállítási teremben vagyok, ahol nem is szokás hangoskodni.
Miután az önuralmamat sikerül visszanyernem nagy nehezen, elgondolkodom, hogy mit is tudnék válaszolni.
Abban biztos vagyok én is, hogy ez a pasasról készült karc, inkább művészi, mint az a biciklikerék. - bólogatok egy mosollyal, és mielőtt tovább beszélgethetnék a lánnyal, a mobilomra érkezett egy újabb üzenet Eel-től. Kíváncsian olvasom mit írt. Talán új fejleményekkel szolgál? Vagy esetleg megint eg agyament ötlettel áll elő?- nevetem el magam, miközben olvasom, amit elküldött nekem. Talán útbaigazít, hogy kit is keressek pontosan.. Mert így elég nehéz lenne megtalálnom…. .pedig igyekszem …
Lehet, hogy a véletlenek mégis léteznek, ha most ez a lány lesz az, akit keresek?
- Van benne egy kicsi … fantázia is..- keresgélem a szavakat erre a kiállítási darabra, de alig tudom nevetés nélkül kimondanom ezt a mondatot felé. Fogalmam sincs mit akart az alkotója ábrázolni ezzel, de aztán az is lehet, hogy én nem tudom követni a kortárs művészetet. Inkább beszélgetést kezdeményezek vele, minthogy belemerüljek a kiállítás részletes megfejtésébe.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
231
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: Éjszaka a múzeumban-Car Vitali és Dori Csüt. 19 Ápr. 2018, 13:02

Vitali pötyög egy kicsit Car-nak, hogy tájékoztassa az aktuális dolgokról. Ez a legegyszerűbb. Mostanában gyakori, hogy az ember a múzeumban is chatel, de ritkább azért, hogy telefonálgasson. Szóval egy írásos üzenet a legkevésbé feltűnő.
Igen, ő az. Szép munka! Figyeld meg, hogy mire utazik. Van egy tippem, de még nem biztos, hogy úgy van.
Mert hát az a helyzet, hogy mióta tudja, mi a népszerű nyelv és kódolás az inter-galaktikus pletyka-sztrádán, ami kb az internet odakint, a megfelelő infókat már elhintette egy egyébként egyáltalán nem érdekes tárgyról. Sőt, az a helyzet, hogy ha jól tippel, pont az ő megbízásából jött most ide ez a csaj is. Akkor viszont nagyon fog röhögni, és persze kemény lesz leszerelni, mert nagyon de nagyon sok zsét ajánlott a beszerzőnek.
Mondjuk nem kizárt, hogy mindjárt betoppan valami rivális tolvaj vagy csempész is. Ebből elég nagy felfordulás lehet, ha nem vigyáznak.
Kibont egy energiaitalt, letolja, és bont mellé egy kólát is. Kelleni fog az energia!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
42
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrTárgy: Re: Éjszaka a múzeumban-Car Vitali és Dori Hétf. 23 Ápr. 2018, 23:59

Lehetséges lenne, hogy megtaláltam amit keresek? Mert ez így túlon túl egyszerűnek tűnik és még annyi de annyi tárgy van itt, amit meg kell vizsgálnom. Minden esetre megjegyzem a helyét és tovább indulok.
A nő akit pedig megszólítottam próbálom magammal csalni.
-A dologban nem sok fantáziát látok, de ki tudja mik a szokások mostanában erre-teszem hozzá, kissé lemondóan. Guggenheim Múzeum a furcsaságok helye. Lehet pont ezért fogom megtalálni itt a tárgyamat?
Ahogyan mentem föjjebb a szinteken igyekeztem különleges dolgokat keresni, de csak számomra idegen neveket és modern művészeti festményeket láttam mindenhol. Így jobbhíján ha kísérőm velem tartott vele próbáltam csevegni:
-Fura ez a hely nekem. Tudod ahonnan én jövök ott az Archívumok főleg a történelemről mesélnek és a bioszféra élőlényeiről. Némelyik különlegesebb az Interstelláris rendszerről, de az már ritkaságnak számít.-kezdtem el mesélni az otthonomról, de remélem nem kérdezi meg, hogy honnan jöttem, mert nem igazán tudnék felelni a kérdésre. Inkább arra hagyatkozom, hogy ő is megpróbál mesélni valamit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
398
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Éjszaka a múzeumban-Car Vitali és Dori Kedd 24 Ápr. 2018, 17:25


Éjszaka a Múzeumban


A kezdeti bizonytalanságom után végül Eel hangja nyugtatott meg annyira, hogy tovább folytassam a bájcsevejt ezzel a lánnyal. Elég nehézkesen rázódtam bele a beszélgetésbe, de még nagyon tapasztalatlan vagyok e téren. Beszélni tudok jó sokat, de idegenből érkezővel, még nem találkoztam. Elsőre nagyon szimpatikus a lány, és nincs is ellenemre, hogy ne tartsak vele. A kiállított tárgyak számomra is elég eltúlzott és avangard stílusúak, de biztos, hogy az alkotóik láttak benne fantáziát, csak éppen én nem tudom hová rakni például azt a biciklikereket… de lehet, hogy én nem vagyok annyira avatott művészileg, hogy értékelni tudjam a kortárs művészek gondolatmenetét.
Végül úgy döntök, hogy megyek vele, s talán többet is megtudhatok róla.
- Én sem vagyok egy nagy rajongó, de némelyik alkotás szépnek mondható. Bár nem arra a biciklikerékre gondolok, amott a sarokban.. - nevetek fel, majd hirtelen a szám elé kapom a kezem, mert nem is illik hangoskodni a tárlaton, de nem bírtam ki nevetés nélkül.
- Inkább menjük tovább.. - terelgetem a lányt egy másik helyiségbe, mert a vigyázó őr elég rosszalló szemekkel csóválja a fejét a nevetésemre.
- Tényleg? A te városodba nincsenek ilyen Múzeumok? Messziről jöttél? – nézek rá kíváncsian, mert még olyan helyről nem hallottam, ahol nincsenek ilyen kiállítások.
- Interstelláris? Olyan művészeti ágról még nem hallottam…- csóválom a fejem rá.
- Az milyen?- kérdezek vissza, talán mesél róla valamit. Érdekesnek hangzik, bármit is jelentsen ez a szó.
Eközben Eel hangját hallom a fülesen keresztül, és egy kibontott üdítős-flakon sercegését.
Hogy tud ennyit inni abból a buborékokkal telespékelt üdítőből?..- jártak a gondolataim, miközben a lánnyal tartok.
- Itt sokféle kiállítás szokott lenni, bár nagyon ritkán keveredek erre a munkám miatt. - teszem hozzá egy kis szünettel, de inkább figyelem, hogy merre tart, hogy ne tévesszem szem elöl.


zene | megjegyzésedVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
231
∆ Tartózkodási hely :
Mindenhol.Tárgy: Re: Éjszaka a múzeumban-Car Vitali és Dori Hétf. 07 Május 2018, 19:42

Vitali csak bele-belehallgatott a beszélgetésbe, mert közben máson dolgozott éppen. Például kereste a nyomait annak, milyen útvonalon jött ez a csaj. Meg persze annak, hogy mennyire is földönkívüli. Arról nem is beszélve, hogy már megint jön más érdeklődő is, és megint oltári nagy balhé lesz. A kérdés már csak az, hogy mennyire sikerül tompítani a dolgon...

Hallja közben, hogy mindenféle modern művészeti vackokat néznek, mint a csimpánzom belehempergett a festékbe, vagy az ezt ettem ma reggel, és hasonló remek festékminták.
- Vidd el a földtörténeti részre! Északi szárny. Ott vannak mindenféle infók a Föld kialakulásáról, aztán ott van a dínós rész, meg sorban egészen a mamutokig meg ősemberekig. Az biztos tetszeni fog neki.
Bioszféra. Igazából egészen érdekes ez a csaj. Hasonlóan lazán csinálja a dolgait, mint ő szokta. Nincs ráfeszülve, nézelődik. Mondjuk aztán lehet, hogy több agya van meg titkos szemei, és azokkal ezerrel keresi azt a cuccot, aminek a beszerzésére galaktikus apróhirdetésen elég jó pénzért lettek felbérelve bandák...

Nemo, te rohadék... - gondolja magában Vitali, mikor a szeizmográf berezeg, de aztán még egyéb dupla- meg tripla orosz káromkodások is belekeverednek, mikor rájön, hogy nem csak a föld alatt van mozgás, hanem felette is elég sok. Konkrétan leszállt valami a Central Parkban. Hogy a francba nem tűnt fel ez senkinek? Ja hogy... hát igen, ha átlátszó az a szar, úgy elég könnyű elbújni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
42
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrTárgy: Re: Éjszaka a múzeumban-Car Vitali és Dori Csüt. 10 Május 2018, 15:25

Különlegesnek véltem ezt a nőt itt mellettem, helyiek közüll való, viszont mégsem érti a saját kultúrájuk középpontját? Vajon csak ennyire sokféle lehet ez a társadalom, vagy kifogtam egy kívülállót?

Miközben továbbkísért egy másik helységbe furcsa és zavarbaejtő kérdéseket tett fel nekem
-Nos ilyesmik semmiképpen, ahogy mondtam inkább az élővilággal foglalkozók vannak felénk.-ha tudná, hogy ez alatt a hajó arborétumát értem kinevetne, főleg a legénységem.
-A messzi pedig nem kifejezés, szerintem úgy sem tudnád kitalálni-ebben biztos vagyok, de nem akarom minden jöttmentnek elmondani, hogy Földönkívüli vagyok, így hagyom hadd tippelgessen
Ekkor haladtunk el egy újabb fura kép előtt...
Ezek a képek meg nem mondom mit akarnak ábrázolni...
-te ezeket érted vagy ezek is csak nekem furák? Egyébként az interstelláris, az csillagközit jelent, azaz főleg a naprendszer, a galaxis és hasonló témába tartozó dolgokról van szó. Szerintem a legérdekesebb az a rész ami azzal foglalkozik, hogy milyenfajta égitesteken tudna megélni egy értelmes faj, mondjuk a miénk.-Végülis jól megcsavart mondat lett a vége, de nem buktattam le magamat!
-Mivel foglalkozol? Persze ha szabad megkérdeznem...-amíg ő beszél legalább kicsit fellélegezhetek, meg össze tudom szedni magam, mert a végén elszólom magamat.

De egyre jobban kezdem úgy vélni, hogy a célpontom megvan és az őrök sem lesznek probléma nekem az este folyamán. A kérdés már csak az, hogy hogyan tudnám megoldani a dolgot...

Stuff:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
398
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Éjszaka a múzeumban-Car Vitali és Dori Pént. 25 Május 2018, 15:15


Éjszaka a Múzeumban


Kezd érdekes lenni ez a beszélgetés. Szerintem furcsának is tat, amiért ilyen összefüggéstelennek hatnak a mondataim. Ami talán nem is meglepő, mikor Eel duruzsol a fülembe és én meg igyekszem „terelgetni” a témát minden felé. Azt persze nehezebben tudom kihámozni, hogy némelyik alkotás mi a bánatot akar szimbolizálni. Azt a ceruzába ágyazott kis figurát, inkább viccesnek tartom, mint egy komoly mondandójú témának. Igaz, nm vagyok jártas a Múzeum kiállításokban, de most inkább mégis Eel javaslatát követem, és a Földtörténeti tárlat felé veszem az irányt. Kicsit parázom, hogy gyanússá válok a lány szemében, de ezt vállalnom kell, ha végére akarok jutni a küldetésemnek.
- A másik szobában kezdődik a Földtörténeti részleg.. megnézzük?- néztem rá kedvesen. Talán továbbra is velem tart, amit nagyon szeretnék.
A szavait hallgatva a lánynak kicsit elgondolkozom, hogy milyen érdekesen fogalmazza meg a galaxisban fellelhető életformák megtelepedését egy hasonló Bolygón.. Na, ezen még nem is merengtem, bár elég távol áll tőlem a csillagászat. Szoktam bámulni az ablakomon este az eget, de azon még nem gondolkoztam, hogy hol lehetne még élni a Földön kívül. Ami azt illeti, a filmekben sokszor téma az Űrbázis vagy egy Holdon lévő Kolónia lehetősége, de én inkább itt élnék, minthogy egy mesterséges gravitációban éljem le a napjaim. Az viszont elgondolkodtató, hogy a létszám miatt, kevesebb is lenne a bűnözés.. de ezen, kár is most agyalnom. Inkább a következő terem felé indulok, talán követ, és beszélgethetünk még.
Kicsit meglepett a kérdése a munkámra, de valahol nem is csodálkozhatom, mert én említettem nemrég.
- Orvos vagyok. Sebész. –bólintottam felé egy mosollyal. Gondolom megleptem a válaszommal, mert nem igazán nézi ki belőlem senki, hogy doktori címem van.
- És te, mivel foglalkozol? – kérdezek vissza én is, ha már így összebarátkozni látszunk, aminek nagyon is örülnék. Jobban szeretek megismerni érdekes embereket, és ez a lány szerintem több, mint amit mutatni enged magából. Érdekesen is látja ezt a világot, de fel is tűnt, hogy az „interstelláris” fogalmát csak úgy, egyből rávágta. Eddig nem találkoztam olyannal, aki a csillagokon keresztül magyarázná el a ceruzában táncoló bábut. Kezdem kedvelni ezt a lányt…zene | megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Éjszaka a múzeumban-Car Vitali és Dori

Vissza az elejére Go down

Éjszaka a múzeumban-Car Vitali és Dori

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Éjszaka a múzeumban (Mini-kaland)
» [Küldetés] Éjszaka az étteremben
» [Küldetés] Éjszaka az étteremben

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York :: Guggenheim Múzeum-