Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tél nyertesei


A tél férfi karaktere

Steve Rogers
A tél nõi karaktere

Wanda Maximoff
A tél párosa

T'Challa & Jakira
A tél canon karaktere

T'Challa
A tél kedvenc karaktere

Steve Rogers
A tél saját karaktere

Avery Jones & Pria
A tél elõtörténete

T'Challa & Jakira
A tél játéka

A halloween-i kiskaland

Share|
Űrhalászat, ki rejtőzik a kabinban? Loki & Dori


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
23
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrTárgy: Űrhalászat, ki rejtőzik a kabinban? Loki & Dori Vas. 01 Ápr. 2018, 00:17

Teljes sebességgel süvítettünk a mélyűrben, talán pár napja is már, mióta belefutottunk egy érdekes dologba. Sajnos egyetlen kóbor hajó vagy állomás sem volt a közelben, így alig figyeltem a kijelzőmre magam előtt.

-Még két nap... még két hosszú nap mire visszaérünk a Földre-mondtam unottam sisakom mögül, lábam keresztbetéve és kezemmel támasztottam a fejem.

Ekkor hirtelen egy apró jelzés villant fel a kijelző sarkában.
-Ez mi kapitány?-kérdezte a lelkes elsőtisztem
-Úgy néz ki egy mentőkabin-nyitottam meg az apró fült. Számunkra ismeretlen fajta volt, ami nem is meglepő távoli származásunk miatt.
-Lelassítok-nyomtam be a hangosbemondót -Figyelem emberek kilépünk az FTL sebességből, egy mentőkabint találtunk, a dokk készüljön fel a fogadására, hamarosan lemegyek.-majd fordultam ez elsőtiszt felé.
-Nyiss kérlek egy csatornát, értesítem róla akárkik is legyenek benne, utána pedig lemegyek fogadom-ő csak egy igenlő bólintással felelt nekem és máris vonalba kapcsolt amint lelassítottam a Tesleyaval és közel mentem hozzá.
-Üdv itt Dori T'Tara vas Tesleya Kapitány, vettük a vészjelzést, és hamarosan bevontatjuk a hajóra készüljenek fel-majd amint megbeszéltük a teendőket lementem a hangárba.

Felmerült egy apró probléma, hogy hogyan is vegyünk fel egy inkompatibilis kabint, de hamar rájöttem...
-Ha az egyik tekercsünket ellátjuk egy maggal akkor az mágneses hullámot fog gerjeszteni, ezt rászerelve egy kompunkra már gyorsan betudjuk húzni, úgyhogy munkára!-intettem a többieket a munkára, hiszen kitudja mennyi idejük maradt abban a pici vasdobozban.

Aztán úgy fél óra múlva és kis barkácsolás után a kompunk kiment és alig pár perc múlva be is húzta magával a szállítmányt. Persze nem vagyunk eszetlenek. Mielőtt kiszálnának pár őrt idehivatok, hátha rosszat akarnának, persze az nem lenne okos dolog, de attól nem árt az óvatosság.

Magabiztosan áltam az ajtó elé pár méterrel köszönteni a kiszállót. Halkan szivárgó levegő hangja jelezte, hogy kiegyenlítődött a nyomás, és lassan ahogy feltárult az ajtó láttam meg ki is van bent. Nem mintha ismerném.

Félkezemmel csípőre tett kézzel lazán beállva mondtam a kiszálló alaknak:
-Üdv a fedélzeten! Velem beszélt nem oly rég a rádión,
Dori T'Tara, isten hozta a Tesleya fedélzetén, ha kell bármilyen orvosi ellátás, szóljon szívesen segítünk, egyébként pedig magunkkal tudjuk vinni
-köszöntöttem és közben figyeltem hogyan és miként mozdul, reagál. Azonnal persze nem akartam elmondani hova is tartunk, az még várathat magára egy picit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
275
∆ Tartózkodási hely :
somewhere in the shadowsTárgy: Re: Űrhalászat, ki rejtőzik a kabinban? Loki & Dori Kedd 17 Ápr. 2018, 21:08
Nem mintha magamnál lennék. Az űrben való sodródás egy mentőkabinban olyan dolog, amit az ember egy idő után megun, és sokkal könnyebb elviselni a bezártságot, ha az ember nincs ébren. A rádió hangja azonban ezúttal végre értelmesen szólal meg, nem pedig a semmitmondó üres recsegés hallatszódik ki belőle.
- Én nem …-   kezdenék bele, mikor rájövök, hogy a kabin kommunikációja meglehetősen egyoldalú. Manaan-on kissé másként intézik a dolgokat, úgy tűnik. Hozzám szólhatnak, én azonban egy vészjelzésen kívül semmi mást nem adhatok le, és a vészjelzést már leadtam úgy … jó ideje. Az idő érzékem tompult mióta kitudja mennyi ideje lebegek egy mentőkabinban.
Kissé gyanakvón néztem végig a mentőkabin üvegén keresztül azt, ahogy lényegében bevontatják a hajó gyomrába a mentőkabint, majd feltápászkodtam annyira, amennyire a kabin belsejében azt megtehettem, mielőtt kinyílt volna az ajtó.
- Hát ezt nem siették el. – jegyzem meg, ahogy kiszálltam a kabinból és végre sok idő után teljesen kiegyenesedhettem végre. Talán telhetetlennek tűnhetek, de a jelen helyzetemben ez … megbocsátható, én legalábbis elnézem magamnak, hogy aztán végignézhessek azokon, akik a kiszállásomkor köszöntenek, míg végül meg nem állapodik a tekintetem a hozzám beszélő nőn.
-Értem … -  nyújtom el ezt az egy szót, ahogy a hallottakat emésztem magamban. Tehát … akárhol is vagyok, ezek szerint itt nem ismernek. Máskülönben nem orvosi ellátást kínálnának, hanem egy cellát, amiben elszállíthatnak a Nova Hadtestnek, hogy felmarjolják a vérdíjat, amit kitűztek rám. Furcsa, de a galaxisban sok helyen nem szívlelnek. – Hova is akarnak pontosan magukkal vinni? – kérdeztem, elrejtve egyelőre a gyanakvásom, kíváncsinak mutatva magam. Talán mégis csak a Nova Hadtest-hez mennek, csak nem informálnának engem erről. Ez is egy opció, a nő és a hajó neve se mond nekem semmit, lehetnek fejvadászok, tolvajok, űrszemétlakók, akármik. Pont ezért nem is mutatkozok be, ha mégsem ismernek, jobb, ha ez így is marad. Ha így van, akkor viszont … a galaxis egy kietlen lyukában lehetek, ahova ritkán jutnak el a hírek.

szólj, ha nem jó valami!

Dori & Loki

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
23
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrTárgy: Re: Űrhalászat, ki rejtőzik a kabinban? Loki & Dori Pént. 20 Ápr. 2018, 21:03

Egy férfi ült a kis vasdobozban, ami nem meglepő, de kissé arcátlan volt az első mondata, ilyenkor általában köszönetet mondanak, meg fizetnek érte, de ez a figura inkább arcátlankodik
-Nos az itteni kabinok nem teljesen kompatibilisek a hajónk nyomáskiegyenlítő egységeivel, így biztosra akartunk menni, ezért tartott eddig.-felelem neki mielőtt a lényeges mondandómra térnék.

-Nos az uticél egy Föld nevű bolygó. Reméljük megfelel, sajnos a sürgős dolgunk miatt nem tudunk kitérőt tenni másfelé, kivéve ami útba esik arrafelé, bár tervezett megállónk már nincs addig.-nem tudom ismerheti-e a Föld bolygót. Viszont furcsálom, hogy ennyire nyugodt ahhoz képest, hogy alig egy órája még űrszemétként lebegett a semmi közepén
-Ha szabad megkérdeznem, akkor mégis mi történt kedves?....-kérdezek rá nála az eseményekre és a nevére is, akármekkora fejfájást is okoz naplóznom kell, hogy velvettük, amiről tájékoztatom is, a végén hozzátéve "ez a protokoll". Ha pedig nincs ellenére akkor átfáradnánk a tárgyalóba-ha igennel felelt, akkor a hajó dokkjából egy fehér világításos folyosón át egyenesen egy ultra-modern helységbe megyünk, ahol az asztal mellé leülve hallgatom a mondandóját
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Űrhalászat, ki rejtőzik a kabinban? Loki & Dori

Vissza az elejére Go down

Űrhalászat, ki rejtőzik a kabinban? Loki & Dori

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» -=Sima Jutsuk=-
» [Küldetés]Ezüstróka Vadászat
» [Játékos Küldetés] Legendák nyomában 1. rész: A vadászat kezdete
» Rejtőző Medve szobája
» Mira&Timur - Avagy egy jól sikerült tanvadászat végállomása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Világûr :: A világűr más pontjain-