HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Űrhalászat, ki rejtőzik a kabinban? Loki & Dori

avatar

∆ Hozzászólások száma :
59
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrA poszt írója Dori T'Tara
Elküldésének ideje Vas. 01 Ápr. 2018, 00:17
Ugrás egy másik oldalra

Teljes sebességgel süvítettünk a mélyűrben, talán pár napja is már, mióta belefutottunk egy érdekes dologba. Sajnos egyetlen kóbor hajó vagy állomás sem volt a közelben, így alig figyeltem a kijelzőmre magam előtt.

-Még két nap... még két hosszú nap mire visszaérünk a Földre-mondtam unottam sisakom mögül, lábam keresztbetéve és kezemmel támasztottam a fejem.

Ekkor hirtelen egy apró jelzés villant fel a kijelző sarkában.
-Ez mi kapitány?-kérdezte a lelkes elsőtisztem
-Úgy néz ki egy mentőkabin-nyitottam meg az apró fült. Számunkra ismeretlen fajta volt, ami nem is meglepő távoli származásunk miatt.
-Lelassítok-nyomtam be a hangosbemondót -Figyelem emberek kilépünk az FTL sebességből, egy mentőkabint találtunk, a dokk készüljön fel a fogadására, hamarosan lemegyek.-majd fordultam ez elsőtiszt felé.
-Nyiss kérlek egy csatornát, értesítem róla akárkik is legyenek benne, utána pedig lemegyek fogadom-ő csak egy igenlő bólintással felelt nekem és máris vonalba kapcsolt amint lelassítottam a Tesleyaval és közel mentem hozzá.
-Üdv itt Dori T'Tara vas Tesleya Kapitány, vettük a vészjelzést, és hamarosan bevontatjuk a hajóra készüljenek fel-majd amint megbeszéltük a teendőket lementem a hangárba.

Felmerült egy apró probléma, hogy hogyan is vegyünk fel egy inkompatibilis kabint, de hamar rájöttem...
-Ha az egyik tekercsünket ellátjuk egy maggal akkor az mágneses hullámot fog gerjeszteni, ezt rászerelve egy kompunkra már gyorsan betudjuk húzni, úgyhogy munkára!-intettem a többieket a munkára, hiszen kitudja mennyi idejük maradt abban a pici vasdobozban.

Aztán úgy fél óra múlva és kis barkácsolás után a kompunk kiment és alig pár perc múlva be is húzta magával a szállítmányt. Persze nem vagyunk eszetlenek. Mielőtt kiszálnának pár őrt idehivatok, hátha rosszat akarnának, persze az nem lenne okos dolog, de attól nem árt az óvatosság.

Magabiztosan áltam az ajtó elé pár méterrel köszönteni a kiszállót. Halkan szivárgó levegő hangja jelezte, hogy kiegyenlítődött a nyomás, és lassan ahogy feltárult az ajtó láttam meg ki is van bent. Nem mintha ismerném.

Félkezemmel csípőre tett kézzel lazán beállva mondtam a kiszálló alaknak:
-Üdv a fedélzeten! Velem beszélt nem oly rég a rádión,
Dori T'Tara, isten hozta a Tesleya fedélzetén, ha kell bármilyen orvosi ellátás, szóljon szívesen segítünk, egyébként pedig magunkkal tudjuk vinni
-köszöntöttem és közben figyeltem hogyan és miként mozdul, reagál. Azonnal persze nem akartam elmondani hova is tartunk, az még várathat magára egy picit.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
333
∆ Tartózkodási hely :
somewhere in the shadowsA poszt írója Loki
Elküldésének ideje Kedd 17 Ápr. 2018, 21:08
Ugrás egy másik oldalra
Nem mintha magamnál lennék. Az űrben való sodródás egy mentőkabinban olyan dolog, amit az ember egy idő után megun, és sokkal könnyebb elviselni a bezártságot, ha az ember nincs ébren. A rádió hangja azonban ezúttal végre értelmesen szólal meg, nem pedig a semmitmondó üres recsegés hallatszódik ki belőle.
- Én nem …-   kezdenék bele, mikor rájövök, hogy a kabin kommunikációja meglehetősen egyoldalú. Manaan-on kissé másként intézik a dolgokat, úgy tűnik. Hozzám szólhatnak, én azonban egy vészjelzésen kívül semmi mást nem adhatok le, és a vészjelzést már leadtam úgy … jó ideje. Az idő érzékem tompult mióta kitudja mennyi ideje lebegek egy mentőkabinban.
Kissé gyanakvón néztem végig a mentőkabin üvegén keresztül azt, ahogy lényegében bevontatják a hajó gyomrába a mentőkabint, majd feltápászkodtam annyira, amennyire a kabin belsejében azt megtehettem, mielőtt kinyílt volna az ajtó.
- Hát ezt nem siették el. – jegyzem meg, ahogy kiszálltam a kabinból és végre sok idő után teljesen kiegyenesedhettem végre. Talán telhetetlennek tűnhetek, de a jelen helyzetemben ez … megbocsátható, én legalábbis elnézem magamnak, hogy aztán végignézhessek azokon, akik a kiszállásomkor köszöntenek, míg végül meg nem állapodik a tekintetem a hozzám beszélő nőn.
-Értem … -  nyújtom el ezt az egy szót, ahogy a hallottakat emésztem magamban. Tehát … akárhol is vagyok, ezek szerint itt nem ismernek. Máskülönben nem orvosi ellátást kínálnának, hanem egy cellát, amiben elszállíthatnak a Nova Hadtestnek, hogy felmarjolják a vérdíjat, amit kitűztek rám. Furcsa, de a galaxisban sok helyen nem szívlelnek. – Hova is akarnak pontosan magukkal vinni? – kérdeztem, elrejtve egyelőre a gyanakvásom, kíváncsinak mutatva magam. Talán mégis csak a Nova Hadtest-hez mennek, csak nem informálnának engem erről. Ez is egy opció, a nő és a hajó neve se mond nekem semmit, lehetnek fejvadászok, tolvajok, űrszemétlakók, akármik. Pont ezért nem is mutatkozok be, ha mégsem ismernek, jobb, ha ez így is marad. Ha így van, akkor viszont … a galaxis egy kietlen lyukában lehetek, ahova ritkán jutnak el a hírek.

szólj, ha nem jó valami!

Dori & Loki

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
59
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrA poszt írója Dori T'Tara
Elküldésének ideje Pént. 20 Ápr. 2018, 21:03
Ugrás egy másik oldalra

Egy férfi ült a kis vasdobozban, ami nem meglepő, de kissé arcátlan volt az első mondata, ilyenkor általában köszönetet mondanak, meg fizetnek érte, de ez a figura inkább arcátlankodik
-Nos az itteni kabinok nem teljesen kompatibilisek a hajónk nyomáskiegyenlítő egységeivel, így biztosra akartunk menni, ezért tartott eddig.-felelem neki mielőtt a lényeges mondandómra térnék.

-Nos az uticél egy Föld nevű bolygó. Reméljük megfelel, sajnos a sürgős dolgunk miatt nem tudunk kitérőt tenni másfelé, kivéve ami útba esik arrafelé, bár tervezett megállónk már nincs addig.-nem tudom ismerheti-e a Föld bolygót. Viszont furcsálom, hogy ennyire nyugodt ahhoz képest, hogy alig egy órája még űrszemétként lebegett a semmi közepén
-Ha szabad megkérdeznem, akkor mégis mi történt kedves?....-kérdezek rá nála az eseményekre és a nevére is, akármekkora fejfájást is okoz naplóznom kell, hogy velvettük, amiről tájékoztatom is, a végén hozzátéve "ez a protokoll". Ha pedig nincs ellenére akkor átfáradnánk a tárgyalóba-ha igennel felelt, akkor a hajó dokkjából egy fehér világításos folyosón át egyenesen egy ultra-modern helységbe megyünk, ahol az asztal mellé leülve hallgatom a mondandóját
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
333
∆ Tartózkodási hely :
somewhere in the shadowsA poszt írója Loki
Elküldésének ideje Pént. 18 Május 2018, 14:11
Ugrás egy másik oldalra
Valami oka kell a megmentésemnek kell, hogy legyen, igaz? Csak úgy jóságból és együttérzésből nem hinném, hogy segítenének. Ha pedig sikerült elérniük a rádión keresztül, akár arra is rákérdezhettek volna, hogy megtudom-e váltani az életemet, pénzért a segítségükért cserébe. Nem tették, úgyhogy … vagy tudják ki vagyok, és így azzal is tisztában vannak, hogy többet kaphatnak, mint amit én adni tudnék magamért, vagy egyszerűen csak … naivok. Ez esetben ez utóbbi sokkalta könnyebbé tenné a helyzetemet, és jobb alkupozícióba is kerülhetnék általa.
- Lekötelez. – mormolom, ahogy a nyomáskiegyenlítésről beszél. Nem tudom, hogy ki ő, sem azt, hogy ez milyen hajó, kinek a zászlaja alatt utaznak. Elég sok ellenségem van a galaxisban, nem szívesen kerülnék egyikük sem hajójára.
- A Föld felé? – kérdezem kissé meglepve. A Föld … ebben a hatalmas feketeségben, amit univerzumnak hívunk, valahogy, valamilyen rejtélyes oknál fogva végül minden szál a Földre vezet. – Végül is … jó lesz. – nem sok hely van a világon, ahol szívesen látnak, és a Föld sem tartozik ezen bolygók közé, de van ott valami, ami kell nekem. Valami, ami segíthet abban, hogy ne renegátként éjek az univerzumban. - Maguknak mi keresnivalója ott? – a Föld nem éppen egy intergalaktikus kikötő, utálják az idegeneket, nem csak a maguk közül valókat, de az olyanokat is, mint én, vagy … ennek a hajónak a legénysége. Mi keresnivalójuk ott, ahol nem várják őket?
- Barton. – felelek a ki nem mondott kérdésre, mikor a nevem felől érdeklődik. Annó, mikor Barton-t magam mellé állítottam, sok mindent mesélt nekem, így sokat is tudok róla. – Látom szigorúan veszik a protokollt. – jegyzem meg, ahogy követem a tárgyalóba. Minden bizonnyal kérdései lesznek, én viszont … nem szeretnék kérdésekre válaszolni, úgy semmiképpen sem, hogy valóban válaszolok. Így hát, mielőtt még kérdezhetne, magamhoz veszem a kezdeményezést. – Egész pontosan, milyen hajó is ez? Ki alá tartozik? Maguk … honnan jöttek? – ha ő elmondja az igazat, én is készségesen találok ki neki hihető hazugságokat magamról. A Föld felé tartunk, de nem mindegy, hogy miért és … hogy kikkel.

szólj, ha nem jó valami!

Dori & Loki

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
59
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrA poszt írója Dori T'Tara
Elküldésének ideje Kedd 22 Május 2018, 14:45
Ugrás egy másik oldalra

-Igen, tudom nem valami jó hely és valószínüleg nehézkes lesz onnan tovább mennie, de sajnos nem tudunk nagy kitérőt tenni.-felelem neki gyorsan a kérdésére. Én is jól tudom, hogy eléggé egy elmaradott faj a galaxis többi részéhez képest, mondjuk gyorsan jönnek felfelé, de az életmentés nem volt tervszerű, csak megláttuk és miért ne?
-Nos fogalmazzunk úgy, hogy üzleti ügy-felelem röviden neki a látogatás okát. Nem lep meg, hogy érdekli, de nem kell mindenkinek tudnia róla, hogy miért megyünk oda, még a végén valaki sérelmezné.

Aztán ahogy megtudom a nevét és beérünk a tárgyalóba, kapok pár kérdést, ami nem nagy titok, de egyben azt is jelenti, hogy átvette a kezdeményezést. Erős jellemre vall
-Tudja, hogy fontos a protokoll, elég sok kérdéses ügyet lelehet vele gyorsan rendezni, ami azt illeti mi egy kicsit komolyabban is vesszünk a tőlünk elvárhatónál, de mondhatni, hogy egy kicsit kívülállóak vagyunk a flottában.-felelem neki a protokollra tett megjegyzésére, bevallom őszintén, hogy néha tele vele a hócipőm, de mint kapitánynak példát kell mutatnom a többieknek, hogy ne törjön ki a káosz.
-Nos ez itt a Tesleya, Fosztogatók közé tartozunk és ha érdekli, hogy honnan jöttünk, nos azt hiszem csalódni fog bennem, mert nem éppen egy közeli helyről, valószínüleg nem is halott a Turinos Astráról. De nem is ez a lényeges most, inkább a maga személye Barton. Hogyan került abba a kapszulába és mégis hogy kötött ki egy ilyen üres helyen? Tudja le kell jegyeznem a naplóba, úgyhogy ha kérhetem érthetően felejen.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
333
∆ Tartózkodási hely :
somewhere in the shadowsA poszt írója Loki
Elküldésének ideje Szer. 11 Júl. 2018, 13:39
Ugrás egy másik oldalra
- Megoldom valahogy.  vontam aztán meg a vállamat. Nem ez lesz az első látogatásom a Földön, és valószínűleg nem is az utolsó. Az viszont sokkal inkább érdekelne, hogy neki mi dolga a Földön. A tapasztalataim szerint az emberek finoman szólva sem fogadják szívesen a kívülállókat, akár a Földön belülről, vagy azon kívülről jönnek.
- Üzleti? Érdekesen hangzik. – felelem egy erőltett mosollyal, de nem adok hangot annak, hogy nem igazán hiszek a szavainak. Az emberek aligha üzletelnének olyan erőkkel, amiket nem értenek. A bolygójukon kívül pedig … nem értenek semmit sem. Félnek, és mivel egymás között sem képesek megérteni egymást, aligha sikerülne ezek után egy olyan fajjal, akik még csak nem is a bolygó lakosai.
- Kívülállóak? – kérdezem kissé meglepve. Tehát szakadárok? Lázadók? Remélhetőleg csak azután vadásszák le őket, hogy én elhagytam a fedélzetet. A galaxis népei igen komolyan veszik a határokat, éppen ezért nem szeretik a hívatlan vendégeket. Remélem, hogy ők kaptak meghívást.
- Fosztogatók. Tehát … bűnözők. – foglalom össze a legegyszerűbben. Szépítheti, de attól még … a lényeg ez, nem? – Bűnözők szabályok szerint élve. Lenyűgöző. – a hangszínem megüt ugyan némi cinizmust, de nem fülsértően. – A hajóm megsérült, én pedig beszálltam a kapszulába, az pedig meghibásodott. Baleset. – rántom meg a vállam. Annál egy kicsit több volt, de jobb szeretném, ha ennyi maradna csak meg. – Mit akarnak üzletelni az emberekkel? Nincs semmijük, amit adhatnak. – vonom össze a szemöldököm. A pénzük a bolygón kívül semmit nem ér, a technikájuk pedig szintén elavult, ahogy kiér a Naprendszerükből. Valami miatt mégis úgy gondolják, hogy megéri üzemanyagot pocsékolni a Földre. Miért?

szólj, ha nem jó valami!

Dori & Loki

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
59
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrA poszt írója Dori T'Tara
Elküldésének ideje Szer. 25 Júl. 2018, 10:41
Ugrás egy másik oldalra

-Érdekes is, főleg nekünk, higgye csak el!

Feleltem neki a szavaira, nem fogom elmondani neki az biztos, hogy mi a pontos célunk, de szépen körülírhatom neki, hogy segítsen. Mostanság elég sok megrendelés jön felénk ami Földre irányul.

Nem telik el sok idő amíg kifejti nekem, hogy rabló vagyok, ami nos kissé túlzás…

-Ez így kicsit erős, mert pár kivételes esetet kivéve csak olyat hozunk el, ami a mostani helyén már nem kell senkinek, így inkább újrahasznosítók vagy szállítók vagyunk. Jelenleg utóbbiak.

Dőlök hátra elégedetten ismét, hiszen tudom, hogy hülyeség amit beszélek, de javarészt igaz is egyben…

-Szóval semmi olyan ami komoly bajt hozna a fejünkre, meg aztán újak vagyunk az iparban

Na így kerek a sztori, talán kitalálja ebből, hogy majdnem első megbízatás, azaz az én vezetésem alatt. Előtte ugyanis apum vitte a bizniszt.

Utána meg kapok egy elég rövid leírást, ami kissé felállítja a hátamon a szőrt, ilyen röviden akkor beszélnek az emberek ilyenről, ha…

- Maga vagy titkol valamit, vagy tényleg ennyire nem ért az úrhajóhoz

Ez a két opció van arra, hogy nem fejti ki részletesen, így le is teszem a jegyzetelőmet, és ránézek

- Alkudjunk. Maga kíváncsi mit akarok a Földön. Én pedig olyant keresek, aki kissé jobban képben van a hellyel mint én. Ha segít akkor elmondok pár dolgot…

Ez egy fer ajánlat, tisztán logon kívül.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Űrhalászat, ki rejtőzik a kabinban? Loki & Dori

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Rejtőző Medve szobája
» Loki & Brunnhilde - Past

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Világûr :: A világűr más pontjain-