HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Sokadik típusú találkozás Celia & Dori

Dori T'Tara

∆ Hozzászólások száma :
59
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrA poszt írója Dori T'Tara
Elküldésének ideje Vas. 25 Márc. 2018, 14:04
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

A Föld.

Csodálatos bolygó rendkívüli lakosokkal. Én pedig játszom a túristát ráadásul nem is túl jól. Arra figyeltem, hogy a hajómat fel ne fedezzék amikor leszálltam egy nem túl távoli épület tetejére, úgyhogy viszonylag biztonságban tudhatom magam. Azért remélem, hogy a Tesleya is elvan odafent.

Különc ruhámban álltam tovább a hajómtól, úgy hogy előtte a tetőn körülnéztem, rögtön kiszúrva egy szép nagy zöld pacát a város közepén. Így egy kis kitérő után ide tartottam. Az Universal-Toolba beprogramoztam a kordinátákat és nem is sokra rá odaértem.

Persze nem minden olyan egyszerű ahogy az elsőre hallatszik. A landolástól nem messze a forgalmas utcán sétáltam végig. Ó, de bunkó élőlények vannak erre!
Pár figura szimplán félrelökött, némelyek pedig fotózkodni akartak velem, utóbbi mondjuk kicsit jól esett, de most sem tudom mit jelent a selfie szó. Biztos valami köszöntési forma lehet. Vagyis elsőre azt hittem.

Két sarokkal arrébb egy árustól akartam helyi forró kutya élelmet vanni, valószínüleg valamilyen különleges étel fajta lehet, és neki köszöntem így, hogy -Szija lövünk egy selfiet?-és az alak meglepetésemre röhögésben tört ki. Majd azt felete, hogy viccnek is rossz... Majd a kezembe nyomott egy ilyen kutyát és valami dollárt kért tőlem, abból is ötöt...
Majd egy kis terminált is elém tartott, ami ugyanazt írta. Kezemen lévő eszközzel elhúztam felette a kezem, és kiírattam vele, hogy FIZETVE, majd sietve távoztam.

Két perccel később találtam rá a Central Parkra. Otthon állítólag hasonlóan nézett ki minden úgy néhány évtizede, de sajnos már ezt sosem tudom meg, persze azért reménykedem, hogy hazajutok egyszer, pláne most, hogy van saját hajóm.

Ezzel a pár gondolattal ültem le egy szabadtéri helyre. Jobbkaromat lazán feltettem a támlára és néztem az elhaladó népeket.

Nem is különböznek annyira tőlünk az emberek. Pár dolgot leszámítva, így a szkafanderemben pedig senki nem mondja meg a különbséget. Ahogy ott üldögéltem lassan adagolva be az ételt a ruha erre a célra fenntartott nyílásán figyeltem az elhaladó tömeget. A mindennapokat ezen a helyen.
Vissza az elejére Go down

Celia Wickham

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Vas. 25 Márc. 2018, 21:41
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Nem is tudom, hogy mikor aludtam ilyen jót napközben mint most. Hiába sütött be a nap az ablakon, én úgy elterültem az ágyon, mintha valami extrém kemény edésen lennék túl. Hiába bírok többet, mint az átlagos emberek, attól még elfáradok és agy kell a pihenés. S egész kellemes így szunyálni egyet. Kellemes kis pihenésem a telefonom zavarta meg. Félálomban felnéztem rá és kijelzőket pillantottam meg. Elsőre nem értettem, hogy mi is van rajtuk, ám hamar felpattantak a szemeim, ahogy megláttam. Egy űrhajó.
- Ismeretlen a földön? - mosolyodtam el. Az adatokat elnézve még csak most lépett be a légkörbe és eddig még nem vette észre senki rajtam kívül. Érdekes.. Biztos vagyok pedig, hogy sok embert foglalkoztatna egy idegen faj. Hisz sokakat érdekel a földön kívüli élet. Meglepődnének, ha tudnák, hogy korántsem olyan szép, mint hiszik.. Persze vannak gyönyörű helyek. Amiktől a lélegzet is eláll, ám vannak olyanok, ahol 1 másodpercig sem élnék túl. Az űr már csak ilyen.
Olyan 15 perc múlva már a parkban járkáltam, hogy megtaláljam azt, aki a hajóval jött. Jó ideig bolyongtam, mire kiszúrtam a leginkább esélyes alakot. Egy padon ült igen laza pózban és nézte az embereket. Teljes szkafander, mintha egy cosplayer lett volna, vagy minek is mondják őket. Elég erősen kitűnik a tömegből, ami azt illeti. Közelebb lépek hozzá, majd leülök mellé.
- Érdekesek az emberek igaz? Járkálnak itt fel s alá és közben semmit sem tudnak arról, hogy mi is van körülöttük a nagy ürességben, ahová oly annyira vágynak ki. - szólalok meg és várom a reakcióját.
Vissza az elejére Go down

Dori T'Tara

∆ Hozzászólások száma :
59
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrA poszt írója Dori T'Tara
Elküldésének ideje Vas. 25 Márc. 2018, 22:08
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

A pad amelyet kiszemeltem jó látképet adott a helyiekről páran futottak kis állatokkal közösen páran simán csak sétáltak egy kis ételt majszolva, páran pedig éppen szerelmi táncukat járták a meleg zöld környezetben. Nagyon vágyakoztam ilyenkor az otthonom után, amilyen akkor lehetett amikor még minden rendben volt. Sajnos el kellett hagynunk a planétánkat, apám pedig megadta nekem a sorsot amivel felfedezhetem a galaxist. Többre nem is vágyhattam volna, de mégis hiányzott valami amit nem tudtam szavakba önteni.

Így kényelmesen elhelyezkedve néztemfel a flóra lombjain át az égre azon filózva merre is lehet az én hajóm. Nem sejtve, hogy ekkora már réges régen lebuktam, de legalább nem az emberek előtt, mint ahogy az később kiderült.

A szürke és sportoló egyének közül egy feltűnő alak közeledett felém. Már nem azért volt feltűnő ahogy jött, hanem a nem ide illő kék színű frizurája miatt. Éreztem, hogy ő különleges, de nem tudtam mennyire.
Hamar csatlakozott hozzám a padon és kellemes hangján szólalt meg, de nem olyat mondott mint amire számítottam, úgy gondoltam ő is úgy érkezett ide, de mégis mekkora esély lenne rá?
-Érdekesek igen, Élik nyugodt békés életüket nem is sejtve milyen rideg és kegyetlen is lehet a világ velük.-néztem rá a maszkomon keresztül-Úgy hangzott, mintha te pontosan tudnád milyen is, mármint átutazni a végtelenen, de mégis itt vagy most mellettem-Mernem kéne kockáztatni, hiszen sosem árt egy jó barát nem? De végül lehet várnom kéne vele...
Aztán bátortalanságom győzött, túl sokszor láttam sajnos rosszakarókat már.
-Nagyon szép az éjjeli ég nem? Kár hogy addig még fél fordulat van hátra. Ha jól megfigyeljük az eget akkor, néhány nebulát is lehet látni, vagy a sűrűbb galaxis magját, ami gyönyörű-Pontosan, néha unalmas óráimban a bioszférában lévő lakásomból azt szoktam bámulni, nem merészkedtem még oda a hajómmal, állítólag rengeteg Feketelyuk vidéke, amiveldacoskodni nem érdemes...

De visszatérve az új társamra, a rövid mondandóm után kíváncsian várom, hogy végülis mit reagál rá, nem akarok összetűzésbe kerülni a helyi erőkkel, pláne, hogy nem ismerem mire képesek.
Vissza az elejére Go down

Celia Wickham

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Vas. 25 Márc. 2018, 23:27
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Az emberek nem igazán törődnek azzal, hogy mi is van körülöttük. Hogy valójában csak egy kis cseppek a végtelen óceán vizében. S hogy a bolygó, amin élnek mekkora kincs. Itt mászkálnak, sétáltatják a kis háziállatukat és élik a mindennapi életüket. A szokások közepette, amiből félnek vagy nem akarnak kizökkeni. S köztük itt vagyok én egyfajta rabként, aki igen csak hosszú rehabilitációját tölti itt. S hosszú idő után van esélyem találkozni olyannal, aki nem ennek a bolygónak a szülöttje.
- Hosszabb időt töltöttem a csillagok közt bolyongva, mint gondolnád. - felelek neki. Való igaz, hogy sok bolygót jártam meg. Nagyon is sokat, számukat sem tudom már. Így igazság szerint nem kizárt, hogy az ő bolygóján is voltam már. Aztán lehet, hogy akkor még teljesen más szinten volt a fajuk, ami eléggé esélyes. Nem mintha így, ruhán át meg tudnám mondani, hogy mi is ő valójában.
- Szép, ám a csillagok többsége  már réges rég elpusztult és nem létezik vagy új nap van a helyén. A mag meg egy veszedelmes bestia, amely szépségével sok gyanútlan kíváncsiskodót vonz magához, majd puszit el. Már csak ilyen.. Távolról éri meg csodálni őt. Akkor nem bánt. - felelek a kijelentésére. Felé fordulok, hogy úgy kérdezzek tőle.
- Talán árt neked ennek a bolygónak a légköre, hogy ebben a ruhában ülsz itt? - teszem fel kérdésem. Bevallom, igen csak érdekel, hogy miféle szerzet ő.
Vissza az elejére Go down

Dori T'Tara

∆ Hozzászólások száma :
59
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrA poszt írója Dori T'Tara
Elküldésének ideje Hétf. 26 Márc. 2018, 10:40
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Mégis mekkora az esélye annak, hogy egy idegen találkozzon egy másik idegennel egy mindkettőjüknek idegen bolygón? Márpedig nagyon úgy fest nekem erről van szó, hiszen a szavaiból nekem pontosan ez jön le. De vajon mi lehet az oka, hogy itt lyukadt ki? És ha itt van miért nem megy el?
Első gondolatom ez volt, hogy rákérdezzek az én bolygómra is, hiszen ha sok helyen járt akkor lehet ott is, kíváncsi vagyok ismeri-e, hiszen mesélhetne róla nekem, bár kicsit bizarr lenne, tulajdonképpen jobban is ismerheti a bolygómat mint én!
-És...-majdnem rá is kérdeztem, de előtte kis szünetet tartottam...-Hallotál már a Ranokról?-végül bujtatva sikerült megkérdeznem, kíváncsi vagyok, hogy ebből összerakja-e a dolgokat, hogy vajon tudja-e azt is, hogy elhagytuk javarészt a bolygónkat.
-Talán ezt pont mi tudjuk Ranok, hogy milyen is egy csillag természete-akár tudott róla akár nem végülis a témába vág a dolog-Egy folyamatosan melegedő nap közelében élni nem éppen szerencsés, állítólag ez a rendszer csillaga is hasonló utat fog bejárni, majd amikor a Hélium is kifogy belőle elnyeli a bolygókat szépen egyesével.-szomorú gondolat, de az emberiségnek még ígyis évmilliói vannak hátra. Ez lenne a fajok sorsa? Gyors fejlődés vagy halál? Hiszen ha belegondolunk, ha nem sikerül valamilyen megoldást találni, például egy elég fejlett űrhajó flottát építeni, akkor milliók, milliérdok pusztulnak el szépen lassan.

Ezt a szomorú gondolatot terelte el egy ügyes kérdéssel a beszélgető partnerem
Hogy bevalljam inkább a mikróbáktól kell félnem, a légkör nagyon is kellemes, ha egy pillanatra szabad lesz-ezzel megfogtam a sisakomat és levettem azt, alatta pedig mosolygós arcom várakozott, nem illett volna szomorúan köszönteni őt.
Ami pedig a mikróbákat illeti, amint visszatérek a hajómra kiderül, hogy megfertőződtem-e esetleg. Ha igen, hamar kidolgozunk egy vakcinát ellene, de az is lehet, hogy egyszerűen mázlim lesz. Meg aztán már úgyis ettem az itteni élelemből is, attól pedig még nem lett bajom.

Sok faj nem is törődik az ilyen gondokkal, lehet én vagyok túl óvatos?

Amint lekerült a maszkom alóla vörös-láng színű hajam bújt elő és sárga szemem, így ha valaki elhaladna biztos nem mondaná meg, hogy nem egy helyről jöttünk...
-Te hogy-hogy végül itt kötöttél ki?-remélem nem kérdeztem rá egy sértő dologra, de végülis én is elmondtam, úgy fer ha én is megtudom.
Közben végigmértem alkatát és kinézetét, amiből levontam, hogy alapvetően nem sok különbség van közte és az emberek között a haja színét leszámítva.
-ennyire feltűnő jelenség vagyok, hogy ilyen hamar megtaláltál?-foglalkoztatott a gondolat, hogy vajon hogyan sikerült megtalálnia.
Majd végignéztem magamon és azonnal leesett.
-Most látom mégis mennyire feltűnő jelenség vagyok a helybéliekhez képest.-tettem hozzá kicsit szégyenlve magamat.
Vissza az elejére Go down

Celia Wickham

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Hétf. 26 Márc. 2018, 19:36
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

- Pár ezer évvel ezelőtt. Akkor szép volt. Zöldellő erdők, hatalmas városok, érdekes kultúra. Ám van egy olyan sejtésem, hogy ma már ez nem így van. - válaszolok neki és a következő mondatával be is igazolja azt, amit sejtettem. Tehát haldoklik a napjuk. Nem ritka dolog az űrben, sőt, elég gyakori. Pechükre viszont pont velük esett meg és űr járok lettek, nem tudnak mit tenni a bolygójuk védelmének érdekében.
- Most napok és rendszerek semmisülnek meg és jönnek létre ahogy így beszélgetünk. Ám ahogy elnézem már jó ideje elhagyhattátok a bolygót. - mondom neki. Talán van olyan faj, kik képesek megállítani egy nap pusztulását, ám ők biztosan nem fogják ezt megtenni egy számukra ismeretlen rendszerben.
- Az űr tele van a mikrobáknál nagyobb veszélyekkel. - válaszolok a kijelentésére, majd felé fordulva látom, ahogy leveszi a sisakját. Csinos arc tűnik fel alatta, melyet egy vörös, rövid hajkorona zár körbe. S sárga szemek. Halványan elmosolyodok.
- Valóban onnét származol. A sárga szemek igen jellegzetesek ott. Kár, hogy már nem térhetek oda vissza. Szerettem azt a bolygót. - mondom neki és nézek fel az égre egy kis elkeseredettséggel a hangomban. Azon bolygók közé tartozott, ahova szívesen visszatértem volna, ám úgy néz ki, hogy nem fog megadatni nekem. Nem mintha el tudnám hagyni a Földet.
- Ez a börtönöm, ha mondhatom így. Egy volt asgardi király hozott ide, hogy jobban megértsem az érzelmeket. - válaszolok neki. Nem látom okát, amiért nem kéne elmondanom neki ezt. Ő sem ide tartozik, ahogy én sem. S mégis itt vagyunk mind a ketten.
- Inkább tűnsz olyannak, mint aki valamilyen eseményre öltözött be. - válaszolok a kijelentésére.
- S én magam is eléggé kitűnök közülük. Jobban is mint gondolnák. -
Vissza az elejére Go down

Dori T'Tara

∆ Hozzászólások száma :
59
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrA poszt írója Dori T'Tara
Elküldésének ideje Hétf. 26 Márc. 2018, 20:32
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Ahogy ott ülök melette és kissé ridegen, de tényszerűen kezelte a dolgokat, mintha valami a szívembe harapott volna.
-Tudod...-tartottam kis szünetet-én már a hajók egyikén születtem.-váltottam kissé szomorkásabb hangra.
Sok sok képet láttam és felvételt a bolygómról, de sajnos személyesen sosem láttam, a mellettem ülővel ellentétben. Ezt kissé fájlaltam, de leginkább magamra és apámra lehetek mérges miatta. Erről jut eszembe!
-Még be sem mutatkoztunk egymásnak... Dori T'Tara vas Tesleya, megkérdezhetem a te nevedet?
Milyen buta is vagyok, még a nevét sem kérdeztem meg tőle, pedig illene azzal kezdeni egy beszélgetést, bár a mi esetünk eléggé fura.

Aztán beadtam a derekamat és levettem a sisakomat.
-amit látok, azzal már nincsen bajom-gondoltam magamban azt már lelehet lőni vagy elégetni vagy rosszabb. -miért hazudnék ilyenről?-veszem viccesre egy picit a megállapítására, hogy tényleg onnan jöttem -büszke vagyok származásomra, csak bánom, hogy nem láttam a bolygómat. Pedig
állítólag még sokan laknak otthon
-Az Archivumunk sokmindent tárol erről, példának okáért jó pár város és fontos hely még lakott
-Egyszer elmehetnénk oda, közösen, mielőtt mindennek vége lenne- aztán megtudtam miért is van itt, éreztem, hogy így butaság amit mondtam, kicsit lehetnék óvatosabb is a szavakkal
-Értem... Ne haragudj nem tudtam, viszont van egy ötletem-dőltem előre picit fellelkesülve-mi a helyzet egy űrhajóval? Azzal nem hagyhatod el a bolygót?
Morfondíroztam el a dolgon, akaratlanul, vagyis inkább természetemből fakadóan akarok neki segíteni, aztán kitudja ő is egyszer tudja viszonozni majd.

-Ha hiszel nekem... Nos a hajadon kívül más nem árul el, nálam ez kicsit nehezebb dolog-mozgattam meg az ittenieknek különösnek ható lábamat. Dehát járt nálunk, ismernie kell milyenek is vagyunk mi valójában.
Nem csak a lábam ami megkülönböztet tőlük, ezzel szemben ő teljesen normálisnak tűnik. Ha jobban belegondolunk, ha az Asgardi Király úgy ítélte el ahogy gondolom, akkor egyből megértjük, miért is tűnik átlagosnak. Ha túlságosan kitűnne a helyiek közül, sosem tudná megtapasztalni az érzelmeket.

-Ha tudok bárhogyan segíteni akkor szólj, cserébe mesélhetsz nekem milyen is volt régen a Turinos Astra-mosolyogtam rá őszintén.
Vissza az elejére Go down

Celia Wickham

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Kedd 27 Márc. 2018, 20:40
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

- Akkor ezek szerint semmit nem tapasztalhattál meg a szülőbolygód szépségéből. Szerintem élvezted volna. - mondom neki szerényen. Biztos vagyok benne, hogy tetszett volna neki. Ám, ha egy nap a pusztulás szélén áll, akkor nincs mit tenni. Sajnos még én sem tudok olyan eszközt csinálni, ami segíthetne rajtuk, vagy csak nem akarok. Belegondolni is rossz, hogy mire használnák, ha ellopják tőlem. Így a nap elpusztul és vele a rendszerük is. Ilyen az űr rendje és sokszor nem úgy alakul, ahogy szeretnénk.
- Celia Wickham, csillagkovács. - mutatkozok be én is.
- Ha egyáltalán akkor még létezni fog a rendszeretek, ami az elmondásod alapján nem biztos. - tekintve, hogy nem tudom, hogy milyen állapotban van most a nap, így nem tudom, hogy mennyi ideig lehetne ezt még megtenni. Sajnos már teljesen más fogadna. Valószínűleg egy teljesen sivatagos bolygó, semmilyen élővel, a nagy hőnek hála.
- Ki tudja.. Eddig nem volt szerencsém találkozni valakivel, akinek van űrhajója. Ám az csak a börtönöm helyét változtatná, egy némileg veszélyesebbre. - válaszolok az ajánlatára, ami valóban nagylelkű ám félek, hogy nem lenne túlságosan megoldás számomra, még ha igen kedvező is.
- Nos, talán tudok mesélné néhány érdekes dolgot, ha valóban érdekelt vagy. - szólalok meg és egy szelíd mosollyal felállok.
- Ám könnyebb lenne megmutatni és azt itt nem lenne szerencsés. Mi lenne, ha keresnénk egy nyugodtabb részt a parkban? - kérdem tőle. Amennyiben belemegy, akkor elvezetem egy eldugottabb részre, ahol van egy kis faház, amit senki nem használ. Itt aztán előveszem a telefonom és a kivetített emlékképeket mutatok neki, miközben mesélek a bolygóról.
Vissza az elejére Go down

Dori T'Tara

∆ Hozzászólások száma :
59
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrA poszt írója Dori T'Tara
Elküldésének ideje Szer. 28 Márc. 2018, 19:22
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

-Csillagkovács-Csillagkovács-kezdett a fejemben visszhangozni a dolog, miután Celia bemutatkozott. Furcsa véletlenek történnek. És ezután döbbenten néztem rá egy pillanatig, remélem nem túl sokáig, hogy neki is feltűnjön, hiszen az elmémben ilyenkor felgyulladt a remény sugara, hogy talán, ha esetleg, mondjuk rá tudnám beszélni, hogy valahogyan segítsen rajtunk. Vagy legalább elméleti síkon megbeszélni a lehetőségeinket, akkor azzal milliók életét menthetnénk meg, nem beszélve a kultúránkról és az Otthonunkról
De igyekeznem kellett nem sokat ezen filózni még...
-Tudósaink szerint még több évtized mire a bolygó teljesen lakhatatlan lesz, mármint egész jól megoldottuk átmenetileg a dolgot. Sok-sok információt találtam fejlett erőterekről amivel védekezünk a nap hőmérséklete és káros hullámai ellen. Így azok alatt még egy ideig kitartunk.-mondtam el neki a sztori rövid ismertetőjét. Ha lesz alkalmam, márpedig lesz Razz akkor elmesélem neki a bővebbet is.

Azonban megtudtam, hogy a börtöne nem a bolygó, hanem egy kicsit más dolog... Ha a szavaiből jól vettem ki, a teste lenne az, bár félek rákérdezni.
Viszont van egy nagyon jó lehetőségem megismerni milyen is volt a bolygóm igazából. Nem csak szövegekből...
-Hogyne érdekelne!-feleltem szinte azonnal és támogatóan követtem egy kevésbé nyílvános helyre is.

Egy aprócska épületig vezetett el engem nem túl messze az eddigi helyünktől, ahol a kézi kommunikátorával kivetített pár emléket. A Nagy Szentélyről, a Nap isten szobrairól, a körülötte elterülő hatalmas erdőkről és az egyik közeli városról. Rengeteg csodálatos kép és nem csak a túlzó bizonyos témákra fókuszáló történelme Archívok, hanem a jóval élettel telibb hétköznapokról. Egy kis srác az egyik emlékképen éppen egy  gyermekjátékkal játszik, egy különleges repülősárkánnyal.

-Köszönöm...-mondtam elmerült és boldog arccal-nem is tudod mennyit jelent ez nekem...-simítottam végig picit az arcomat, hogy visszakerüljek a valóságba.
-ezt a saját szemeimmel is jó lett volna látnom, de az egyik rezervátumban, még lehet látni fogom-mosolyogtam rá, egy kicsit éreztetni vele, hogy milyen nehéz ez nekem, de egyben rettentően boldoggá tesz.
-Azt hiszem tartozok neked. De kérdezz most te bátran!-adtam át neki a kezdeményező szerepet, ugyanis eddig végig nekem mesélt, az én kérdéseimre felelt, ez kölcsönösen a tisztességes dolog.
Vissza az elejére Go down

Celia Wickham

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Vas. 01 Ápr. 2018, 21:20
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

- Több évtized... Röpke idő, ami hamar elszáll. Meglep, hogy egy faj, ami már az űrben való utazásra képes, még nem talált egy bolygót, ahová letelepedhetne. Biztos vagyok benne, hogy megvan hozzá a technológiátok. Igazam van? - kérdem meg őt. Sok csillag pusztulását kísértem figyelemmel az életem folyamán. Mindegyik kicsit más volt és mindegyik ugyanolyan. Összeomlanak, majd beszívnak mindent. Sok kísérletet folytattam le olyankor. Többségük ennek a jelenségnek a kiaknázására és vagy megakadályozására irányult. Illetve a visszafordítására. Arra, hogy ne szívjon be mindent és nem pusztítson el minden bolygót a rendszerben. Sok, sok idő elteltével sikerült kidolgoznom egy módszert.. S nagy eséllyel az ő napjukon is tudnám alkalmazni. Az egyetlen bökkenő ebben.. Már nem vagyok képes erre. Már nem tudom megcsinálni, mivel az erőm le van kötve és így nem tudom felvenni a valós alakomat.
Ahogy mondtam neki, hogy megmutatom, szinte láttam a szemében a csillogást és a kíváncsiságot. Élvezettel hallgatott végig és nézte az emlékképeimet a szülőbolygójáról.
- Nem érdemlek köszönetet, hisz nem tettem semmi különöset. Mindössze pár emléket mutattam számodra. - felelek neki. S igazából, semmi különösebb okom nem volt arra, hogy ezt tegyem, ám mégis megtettem. Puszta kíváncsiságból, hogy mit fog reagálni rá. Más faj, ám az érzelmekkel ő is rendelkezik.
- Mégis mit tudna kérdezni egy hozzám hasonló, aki látott és megélt már mindent az űrnek mélyén. - felelek a kérdésére, kicsit kérdéssel. Hisz valóban nincs már olyan, amit nem tapasztaltam volna meg. Csak az érzelmek, ám ez teljesen más témakör és csak rám vonatkozik.
Vissza az elejére Go down

Dori T'Tara

∆ Hozzászólások száma :
59
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrA poszt írója Dori T'Tara
Elküldésének ideje Csüt. 05 Ápr. 2018, 01:29
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

-Tudod ez sosem ilyen egyszerű-tértem ki a dologra-vagyis inkább nálunk nem az. Hiszen ismerned kell a vallásunkat a Fény Istenéről, úgyhogy ez is, hogy eddig eljutottunk kész csoda volt. Rengetegen mardtak így is a bolygón. De egyébként persze meglenne rá a képességünk. Apám ezért is hagyta el a flottát, képtelenek voltak lépni.-közben gondolataim már azon jártak, hogy vajon miért rögzült ennyire belénk ez a dolog. Igaz én kivétel vagyok, nem vagyok bigott vallásos, pedig állítólag édesanyám az volt.

-nem is tudod mennyit jelent ez nekem, sosem láthattam még ilyen szemszögből az otthonomat sajnos-nos ezaz a pont ahol nem tudtam mivel hálálhatnám meg a jó tettet.
-ez az a kérdés amire neked kell tudni a választ azt hiszem, nem tudom a magadfajta mit élt meg és mit nem-mosolyogtam rá őszintén, és ha nagyon nem jött ki belőle semmi, akkor kénytelen voltam én megtörni a csendet
-csaaak a kíváncsiság kedvéért mivel töltöd az idődet itt? Mivel foglalkozol?
Vissza az elejére Go down

Celia Wickham

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Pént. 13 Ápr. 2018, 21:37
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

- Ismerem, ám a vallás számomra olyan dolog, amit teljes mértékben fölöslegesnek vélek. Hinne egy nagyobb lényben, amit valaki kitalált és saját hasznára fordítja. S igen, abból kiindulva, hogy flottátok van, lenne rá eszközötök, hogy megállítsátok a napot, vagy legalábbis lassítsátok a folyamatot, már ha egyáltalán akarja-e ezt a néped. - reflektálok a kijelentésére. Kozmikus lény vagyok, számomra a vallás olyan dolog, amit teljesen fölösleges és céltalan. Nem hiszek senkiben és semmiben, csak a saját akaratomban.
- Mint mondtam, nem tesz semmit. - mondom neki ismét. Nekem nincs szülőbolygóm, az az nem tudom már, hogy melyik az, ha még létezik egyáltalán. Így a legkevésbé sem tudom, hogy milyen érzések lehetnek most benne. Valószínűleg olyanok, amiket nem igazán fogok megtapasztalni.
- Sok olyan dolgot, amiről nem akarsz tudni és olyat, amiről igen. - felek neki ám közben mégsem mondok semmit.
- Figyelem a halandókat és egy zenekarban énekelek. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy neked is tetszene. Persze ez nem jelenti azt, hogy mást és másképp nem tudnék. - válaszolok a kérdésére egy kis mosollyal az arcomon.
Vissza az elejére Go down

Dori T'Tara

∆ Hozzászólások száma :
59
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrA poszt írója Dori T'Tara
Elküldésének ideje Pént. 20 Ápr. 2018, 20:35
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

-közel sem vagyunk olyan fejlettek, hogy egy nap terjedését megállítsuk, pedig jó lenne. Meg aztán ott vannak a vallási vezetők, akik nem hiszem, hogy jó néven vennék a dolgot.-kezdek el komolyan is gondolkodni, hogy vajon van-e olyan nép a galaxisban aki tudna nekünk segíteni, de sajnos én nem tudok ilyenről... esetleg
-te ismersz olyanokat akik képesek rá?

Majd kiderül, hogy egy itteni zenekarban játszik, és hogy nekem szerinte nem tetszenem bár nem tudom miért ne tetszhetne. Igaz ez a bolygó más és a kultúra is más, de hátha. Minden esetre, nem hiszem most megtudnám halgatni az előadását, így marad egy későbbi időpont.
-Egyszer szívesen meghallgatnálak, akár tetszene akár nem, sokban hozzájárul az ismereteimhez. Mellesleg rólad is megtudok valamit.-ha nem tévedek akkor egyszer valaki azt mondta, hogy a tudás hatalom. De szerintem az is hasonló cipőben jár, aki sok embert ismer!
-Igazából nem értem az egészet. Elnézést érte, ha kellemetlen témába tenyerelek, amire nem is muszály válaszolnod ha nem szeretnél... de miért pont a Föld? Annyi másik szép planéta van az űrben, ez pedig annyira nem is tudom, talán úgy a legjobb leírni, hogy fejletlen
Vissza az elejére Go down

Celia Wickham

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Szomb. 21 Ápr. 2018, 20:30
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

- Ismerek olyan fajokat, akik képesek akár napot is teremteni a technológiájuk által. Legalábbis ismertem. Azt nem mondanám meg, hogy léteznek-e még. Habár nem hiszem, hogy nagyon lenne ellenfelük. - a felelek a kérdésére. Hiába erősek az asgardiak, vannak olyan fejlett civilizációk, akik játszi könnyedséggel tudnának átgázolni rajtuk. Ám szerencséjükre ezen birodalmak már elérték azt a szintet, amikor nem mindenre a háborúskodás a megoldás. De kivételek vannak és lesznek is.
- Nem tudom, hogy mennyire tetszik neked a hörgős zene. Már, ha ismered a műfajt, természetesen. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne tudnék mást énekelni. Talán még a fajotok egy énekét is elő tudnám adni neked, ha gondolkozok rajta pár percet. - felelek a kijelentésére. Emlékeim kissé kopottasak az ilyenekkel kapcsolatban.
- A válasz igen egyszerű és igazából meg is válaszoltad. Fejletlen. Így nem tudok elmenni és ezáltal válik tökéletessé. Amikor idehozott Odin, Asgard akkori uralkodója, akkor azért tette, hogy tanuljak az emberektől, hogy ezáltal nem vigyek egy galaxist közelebb a kipusztuláshoz. Amit ok nélkül nem is teszek. - szólalok meg talán kissé hidegen is, ám lényegre törően.
Vissza az elejére Go down

Dori T'Tara

∆ Hozzászólások száma :
59
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrA poszt írója Dori T'Tara
Elküldésének ideje Csüt. 10 Május 2018, 15:14
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

-Mi még közel sem járunk olyan szinten, mint hinnéd, tulajdonképpen a hajóm képviseli odafent a technológiánk csúcsát, persze kapott egy két helyi módosítást, de hogy napot teremtsünk, elképesztó lehet-Valójában ilyen kérdésekkel mi nem is nagyon foglalkoztunk eddig, eléggé szentimentális és konzervatív a vezetésünk ami azt illeti, bár ezt is jobb lenne személyesen kitapasztalnom, apukám anno azt mondta, hogy ne akarjak oda visszamenni, mert eléggé zárkózottak és önfejűek. A dologban a legrosszabb, hogy én ennek ellenére mégis haza akarok menni.
-hát ami azt illeti a helyi zenei kultúrával még nem ismerkedtem meg, pár szám lebeg odakint a világűrben már innen, főleg a Tudástér alsóbb bugyraiban, de nem vitt rá még az akarat, hogy beszerezzek párat.- Van pár földi származású ember a flottában, mármint a Fosztogató flottában. Yondu gyereke is állítólag innen származik, bár még sosem találkoztam vele, mondjuk, ha megnézzük kinézetre teljesen olyanok, mint a galaxis legtöbb faja, sőt pont olyanok, mint a Xandariak..

Kissé megrémisztettek a szavai bevallom, hogy ne vigyen több galaxist a kipusztuláshoz? Ez mégis mit jelent?
-Kipusztuláshoz? Úgy érted régebben közöd volt... Galaxisok kipusztulásához?-félve kérdezek rá a dologra, ez nagyon érzékeny téma. És ebben a kis helységben nos egyedül kockázatos ilyet kérdezni, de talán nem végezne velem ok nélkül...

Stuff:
 
Vissza az elejére Go down

Celia Wickham

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Hétf. 14 Május 2018, 12:42
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

- Pedig azt hittem, hogy már vagytok olyan feledtek, hogy fel tudjátok tölteni a napotokat azon anyagokkal, amik kezdenek kifogyni belőle.  Persze, ha ezt a vezetők és a nép is akarja, ami ilyen helyzetekben nem mindig szokott előfordulni. - teszem még hozzá a kijelentéséhez. Egy olyan faj, ami már az ürüátázásra képes olyan szinten mint ők.. S mégis hagyják elpusztulni az egyetlen napjukat. A vallás okozta vakság néha képes érdekes dolgokra. Leginkább nem túl logikusakra.
- Nem kevés kulturális dolog van, amit itt a Földön megtalálhatsz. Van bőven olyan, amivel lehet ismerkedni. Legyen zene, vagy más művészet. Ám nem lep meg, hogy a Tudástár legmélyebb bugyrán van. S ami azt illeti, nem féltétlenül baj, hogy nem találkoztál még vele. Van pár, ami engem is irritál. - válaszolok a kijelentésére. Hiába színes a földi kultúra, bőven van benne olyan, ami igencsak kellemetlen és ellenszenves.
Látom rajta, ahogy megrémül akkor, amikor mondom neki, hogy miért is kerültem ide. Pontosan olyan reakció, amit várnánk. Mégiscsak egy kozmikus lény volnék, aki igen erős fegyvereket tud létrehozni. Ennek fényében nem éppen meglepő, hogy egész galaxisokat tudok kipusztítani.
- Pontosan úgy, ahogy mondtam. - felelek a kérdésére szárazon. Nem fogom itt kiszépíteni a történetet.
- Csillagkovács vagyok, aki hatalmas és erős fegyvereket alkotott meg a csillagok anyagaiból. S volt egy civilizáció, aki ezt kihasználta és engem felhasználva terjedt a galaxisában. Aztán meggondolatlanok lettek és kiirtottam őket. Kozmikus lény vagyok, aki pusztán az erejével képes a bolygók közti és az űrben való utazásra. - válaszolom meg a kérdését, majd felemelem a jobb csuklóm.
- Ez a karkötő az, amit Asgard-ban raktam rám és, ami megköt, hogy ne tudjam felvenni a valós alakom és mellé ne tudjak nagy hatalommal bíró fegyvereket alkotni. - teszem még hozzá, majd leeresztem a kezem. Biztos vagyok benne, hogy alaposan megváltozott a rólam alkotott képe és némi nemű félelem is felütötte a fejét benne. Egy olyan lény, aki azokra képes, mint én.. Nagy veszélyforrás, igen nagy.
Vissza az elejére Go down

Dori T'Tara

∆ Hozzászólások száma :
59
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrA poszt írója Dori T'Tara
Elküldésének ideje Kedd 22 Május 2018, 14:15
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

-Hmm...-elültetett egy gondolatot a fejemben, vajon képesek lehetnénk megoldani? De mégis hogyan tudnánk a napba elegendő mennyiségű anyagot juttatni, egyben kivenni a felesleges szenet és más anyagokat.
-Szerinted lehetséges lenne? De hogyan tudnék elég anyagot juttatni a napba anélkül, hogy a bolygón észrevennék a változást, esetleg ha a pajzsokat feljavítanám és közvetlenül engedném bele... De nem lenne képes elegendő anyagot szállítani hozzá, esetleg, ha egy nagyobb hajó, az már talán képes lenne annyi anyagot szállítani belé...-kezdem el hirtelen hadarni a gondolatmenetemet, amit tulajdonképpen a beszélgetés folytatása, csak háttérbe tesz, ezen át kell rágnom magam.

Bevallom megrémültem tőle abban a pillanatban. Egykoron hatalmas és pusztító létforma volt, amit az Asgardiak megkötöttek és ide száműzték. Megvárom a mondandóját, majd miután befejezte folytatom..
-Nos nem mondom nem leptél meg, és minden csodálatom a tiéd, hogy még ígyis képes vagy itt lenni és velem foglalkozni, engem tuti megőrítene a bezártság, bár a tiéd kissé más eset. Azért meg kell hagyni jól tartod magad, ahhoz képest amilyen idős vagy!-próbálom kissé terelni vidámabb vizekre a beszélgetést, hiszen kissé túl komoly lett, majd egy laza pillanat alatt -Megengeded, hogy megnézzem mi az és miből van?-mutatok a karkötőre, nem tehetek róla kíváncsi vagyok, meg önző is, ha már itt tartunk, ha esetleg letudnám szedni róla, akkor tudna segíteni nekem, mondjuk így is több lépést tettem a megoldás felé, mint eddigi rövid életem alatt valaha.

Ha pedig engeded akkor a kezemen lévő eszközzel beszkennelem a karkötő, hogy mégis mit lehet róla megtudni
Vissza az elejére Go down

Celia Wickham

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Kedd 22 Május 2018, 18:19
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

- Nem olyan bonyolult mint hiszed. Nem kell más, csak kellő mennyiségű anyag abból, amiből hiánya van a napnak. A bejuttatás már lényegtelen. Lehet az egy teherhajó vagy egy kisebb meteor, habár az előbbi jobb ötlet. Mindössze hajtőmű nélkül. A felépítményének anyaga, nem kell, hogy megzavarja a napot. S az, rövidesen ismét helyre áll. Persze ez csak az én elméletem. Nem vagyok tudós, csak öreg. - fejezem be a gondolatmenetét. Elméletben igen egyszerű ismét beindítani a napjukat és szerintem képesek is lennének rá. Az, hogy akarják-e, az már teljesen más kérdés. S ahogy elmondta, a vallási vezetők legszívesebben a bolygón halnának a nappal együtt.
- Lehet, hogy kitartás, lehet, hogy csak érdeklődés. Számomra, érdekesek az emberek, így élvezettel figyelem őket és próbálom megfejteni a viselkedésük mögötti okot. Több, kevesebb sikerrel. S az idő számomra nem releváns, csak egy szám, amit a halandók találtak ki. - felek a kijelentésére. Nincs semmi okom arra, hogy itt és most dühös legyek azért, amiért a Földön ragadtam. Már ég megbocsájtottam Bor-nak. Megértem, hogy miért tette azt, amit tett. S én is úgy tettem volna a helyében.
A kérdésére felé tartom a jobb kezem. Ám sok esélyt nem fűzök hozzá, hogy megfejtse.
- Ez mást technológia, mint amit ti használtok. Persze attól még lehet, hogy van olyan része, ami ismerős lehet. - szólalok meg mellé. Talán adhat némi új infót erről. Talán.
Vissza az elejére Go down

Dori T'Tara

∆ Hozzászólások száma :
59
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrA poszt írója Dori T'Tara
Elküldésének ideje Vas. 10 Jún. 2018, 19:40
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Hamar elkalandoztak a gondolataim, és nem is bánom, hiszen végülis megtudtam, hogy hogyan lehetne megmentenem a bolygómat. Sőt! Azt is megtudtam, hogy hogyan lehetek képes sok más bolygót is megmenteni.
-Tudod a fő oka annak, hogy még nem telepedtünk le főleg ebben rejlik. A napunk elég ritka fajta, és egy speciális hullámhosszban is sugároz, ami kíméli a szervezetünket, emelett sokféle errefelé jellenző baktériumot képes kipusztítani. Így úgymond hozzávagyunk kötve a Priméránkhoz. Bár már keresgettem hasonló napokat a galaxisban, csak két üres rendszerben volt hasonló egyenlőre... Persze minek is fecsegek erről pont neked? Régen tudod ezeket, ha jól sejtem-Persze én főleg az adatbázisban tárolt információkból dolgozom, így nehéz körülírni mi is az amiben más lehet. Úgy látom, hogy nekem főleg annyi lesz a dolgom amit ő leírt.

-Nos az idő múlása minden fajnak más. Nekem kicsit jobb, mint az itt élőknek, ha jól tudom ők olyan 65-80 ciklust élnek meg, azaz évet. Ez nekem körülbelül az élethosszam kétharmadát teszi ki, talán szerencsémre. Persze messze vagyok az asgardiaktól, vagy akár tőled.-nehéz beszélni a halandóságról. Hiszen minden faj ettől fél talán a legjobban. Teljesen jogosan, hiszen senki nem tudja mi van odaát.


Majd ezután a szkenneremet kapcsoltam be. A karja felett végighúztam és próbáltam vele elemezni mit is lát.
-Ez érdekes. Tulajdonképpen egy majdnem egybefüggő fém... mégis valami nem stimmel vele, ami csak ismeretlen forrásként ismeri fel. Ilyet még sosem láttam. A világegyetem minden anyagát és a sugárzások nagyrészét felismeri, ez mégis kívül áll a tudásán. És így az enyémen is-botor dolog volt tőlem, hogy azt hittem tudhatja mi az, talán ha állítanék a keresők érzékenységén, de attól lehet elromlana a gép, és innen nem kis időbe telik elmenni pótalkatrészért.
Vissza az elejére Go down

Celia Wickham

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Szomb. 23 Jún. 2018, 21:20
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Celia & Vitaly


- Ismerem a fajotokat, habár amikor ott jártam, akkor még nem volt ennyire... szélsőséges a dolog, ha szabad így fogalmaznom. Így valóban igen nehézkes megfelelő otthon találása. - szólalok meg. Ilyen követelmények mellett nem csoda, hogy nem találtak megfelelő bolygót. Nem lennék azon felfedezőik helyébe, akiknek ez a feladatuk. Szinte majdnem egyenlő a lehetetlennel és mégis próbálkoznak a jövő nemzedék érdekében.
- Valóban igen keveset élnek a te fajodhoz képest. S az asgardiakhoz képest még az is csekélynek számít. Így számotokra sokkal fontosabbak ezen számok, mint számomra. - szólalok meg. Ismét ezen számok, amiknek nem sok értelmét látom, ám ezen fajok mégis nagyon ragaszkodnak hozzá. Ezt valószínűleg sosem fogom megérteni.
- Ne lepődj meg ezen. Asgardi technológia, nem lep meg, hogy nem ismered. S mellé nem kevés olyan erőt tartalmaz, amivel engem lehet kordában tartani. S összességében a saját erőm használja ellenem. - írom le neki azt az eszközt, ami a karomon van. Mostanra kiismertem, ám továbbra sem tudom levenni magamról, így még mindig leláncol.

music: zenecím || note:  nyálas-ugrás   || NM
Vissza az elejére Go down

Dori T'Tara

∆ Hozzászólások száma :
59
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrA poszt írója Dori T'Tara
Elküldésének ideje Vas. 01 Júl. 2018, 11:08
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

-Nem is az, hogy szélsőséges, hanem sokan őrültek bele a tudatba, hogy istenünk elakar minket pusztítani. Utána voltak kissebb összetűzések, ami miatt az egyház lett az egyetlen menedék. Persze apukám jobbnak látta akkor elhagyni a bolygót velem a fedélzeten, édesanyám pedig ottmaradt-eléggé szomorú a téma, főleg, hogy a bolygóm sorsa körülbelül megpecsételődött ezzel. Kivéve ha...

De előbb a beszélgetés folytatódik. Nem merem kimondani, hiszen nagy kérés lenne és egyben önző tett is főleg tőlem. Cel csak szívességet tenne...
-Nos elég érdekes tárgy, de nem is értem hogyan tud megkötni téged, ha tényleg annyira hatalmas lény vagy... Najó kimondom!
-Így hogy keveset élünk... Szerinted...-habozom kimondani a szavakat, melyek nyomják a szívemet most. -Lehetséges lenne, hogy elnézik nekem, ha megjavítom a dolgokat? Nem lenne egyszerű és pontosan nem is ismerem az összetételét a napunknak, deha esetleg velem jönnél, akkor segíthetnél milliókat megmenteni! Minden szépen rendbe jönne újra és én is hazatérhetnék, legalábbis egy idő múltán biztosan. Te tapasztaltabb vagy az ilyen témában, hogy hogyan reagálnak egyesek a váratlan dolgokra. Például itt a Földön mi történne?
Vissza az elejére Go down

Celia Wickham

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Kedd 24 Júl. 2018, 13:00
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Dori - & - Celia


- A vallás mindig is csak harcot és zűrt hozott magával. Ezt jól bizonyítja a föld történelme is. A hatalomvágy erős dolog, amit a hittel könnyű kihasználni. Ezáltal ne lép meg, hogy fanatikus módjára várják a napotok végét, ahelyett, hogy megoldást keresnének. - szólalok meg a megjegyzésére és látom rajta, hogy nagyon foglalkoztatja valami. Valamit gondolkodik és ha tippelnek kéne, akkor nekem is közöm van hozzá. Abban is biztos vagyok, hogy mindent megtenne, hogy a bolygó túlélje és a nap se haljon meg. S igazából szembe hozzá a sors egy olyan személlyel, aki talán tud is neki segíteni.
- Az erőm használja ellenem. Így mondhatjuk, hogy a saját bilincsem vagyok. - Bor igen jól kitalta ezt a karkötőt és meglehetősen hosszú idő után tart már így, ebben az alakban. Meglehetősen frusztráló, ha úgy nézzük, de nincs mit tenni ellene.
- Tehát azt szeretnéd, hogy menjek el veled és töltsem fel a napozokat. Mindezt gondolom úgy, hogy ne tudják meg. S valószínűleg értetlenség lenne elsőre. Aztán a vallási vezetők kijelenténék, hogy az Istenetek megkímélt titeteket és mindez nekik köszönhető. A kormányotom vizsgálatot indít, hogy mi is történt és ha mázlid van, akkor nem jönnek rá. - foglalom össze a kérését és felelek a kérdésére. Majd egy mosoly kíséretében közelebb hajolok.
- Érdekes kalandnak hangzik. - szólalok meg ezzel belemenve a dologba.

|| nyálas-ugrás   ||
Vissza az elejére Go down

Dori T'Tara

∆ Hozzászólások száma :
59
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrA poszt írója Dori T'Tara
Elküldésének ideje Szer. 25 Júl. 2018, 10:31
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

-Sajna a földi történelemmel nem vagyok tisztában, de nálunk hasonló a helyzet tudtommal…. Hiszen nem jártam még ott.

Így akár egy kellemes nyaralás is lehetne az egész végén…

De először az a fontosabb, hogy hogyan kéne odajutni úgy, hogy ne vegyenek észre, de ezen még korai gondolkodni…

- Elég érdekes egy szerkezet akkor tényleg, tulajdonképpen minnél nagyobb erőt fejtesz ki ellene, annál nagyobb erőt használ fel ellened. Nagyon érdekes egy találmány!

Kicsit talán túl lelkes vagyok ez esetben, de talán csak azért, mert nekem is jól jönne pár ilyen darab a hajón büntetési céllal. Van pár jómadár odafent, akik megérdemelnék, hogy lekössem őket egy ilyennel.

Aztán rátért arra, hogy mi a tervem nagyjából, és eltalálta pár dolgot kivéve:
-Nos ha gondolod, akkor elég, ha segítesz nekem a számításban és a mennyiségekben, meg aztán szerezni kell egy hajót ehhez, meg elmenni észrevétlenül a Migráns flotta mellett…


Nos több a buktató benne, mint gondoltam, de végülis…

-A végén azért lemehetünk az orruk alá dörgölni, ha gondolod, nem vagyok semmi jó elrontója! Sőt így még lehet nagyobb kaland is lenne

Kacsintottam rá bíztatás képpen. Talán őrült terv és nagyon rosszak az esélyeink, azaz a túlélésre, a nap megmentése a könnyebbik dolog, de végül is egy hajónyi emberem már van.
Vissza az elejére Go down

Celia Wickham

∆ Hozzászólások száma :
108
∆ Tartózkodási hely :
FöldönA poszt írója Celia Wickham
Elküldésének ideje Kedd 21 Aug. 2018, 00:05
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Dori - & - Celia


- Nem véletlenül találták így ki, ha már egy olyan lényről beszélünk, aki képes a bolygók és galaxisok közti utazásra puszta erejéből, akkor ez a legjobb módszer. - szólalok meg és közben az ujjammal lassan végigsimítok a karkőtőn és tekintetem kicsit elmélyül, ahogy pár emlék kúszik át rajtam. - Ám mielőtt kérdeznéd, nem haragszom arra, aki ezt rám tette, habár tény, hogy eleinte ez nem így volt. - teszem még hozzá egy kis szomorkás mosoly kíséretében.
- Felőlem mehetünk, ám hajót neked kell szerezned, én megoldom a többi részt, így arra nem lesz gondod. S talán még tudok is pár trükköt, amivel ki tudjuk kerülni a flottát, amiről beszélsz. Persze előtte kéne némi információ a technológiátok terén. - szólalok meg a kijelentésére, tekintve, hogy az utazásaim és az első bebörtönzésem alatt volt alkalmam tanulni kicsit az adott civilizációk technikáit. Ezért hát, talán némi hasznára is tudok lenni és közben kicsit ki is mozdulok erről a bolygóról, ami szintén nem utolsó szempont. Aztán a kijelentésére ismét elmosolyodok.
- Nem is rossz ötlet, kíváncsi lennék, hogy milyen arcot vágnának. - mondom neki és közben persze tudom, hogy ott van az a lehetőség, hogy ott helyben börtönbe csuknak mind a kettőnket. Ám szerintem ez őt sem különösen érdekli, ha megmentheti a bolygóját.

|| nyálas-ugrás   ||
Vissza az elejére Go down

Dori T'Tara

∆ Hozzászólások száma :
59
∆ Tartózkodási hely :
MélyűrA poszt írója Dori T'Tara
Elküldésének ideje Kedd 21 Aug. 2018, 10:25
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

-Ez mindenképpen tisztelendő-teszem hozzá neki a mondandója végén.

Ha engem valaki bebörtönözne arra én tuti vérszemet kapnék és addig próbálnám elkapni, amíg ki nem szabadulok, vagy el nem intézem. Amelyik előbb jönne. De preferálom a kettő együtt történő végrehajtását.

Áttértünk lassan a másik dologra, a nap javításra.

-Hajót, azan inkább egy kompot nem lesz nehéz szerezni, például napi szinten mennek az egyik rendszerben Uhandra szállítmányok, azok ilyen magvas növények… Szóval azokat úgy vontatják egy mágneses kompban, tulajdonképpen olyan mint egy konténer, de alkalmas sokminden szállítására és van benne fűtés és ami talán fontosabb mini fúziós reaktor az elektromágnesekhez. Ezekből például rengeteg van galaxis szerte talán nem gond ha elhozunk egyet kettőt…

Kicsit elgondolkodtam a technikai részén, hogy hogyan tudna gyorsabban tanulni rólunk. És hamar be is ugrott…

-Igazából… nem vagyunk olyan messze a hajónkkal, simán el tudunk vinni téged a fedélzetre és bármennyit olvashatsz az archívumból. Majdnem mindent megtalálsz benne. Az utolsó frissítésünk elég régen volt már, hogy őszinte legyek-pláne mert apám leszedte a szubtérhálózatról, hogy nehogy lekövessék a pozíciónkat.

-Flottát kikerülni annyiból nehéz, hogy rengeteg hajóból áll és elég komoly szenzorokkal vannak felszerelve, majdnem az egész rendszert lefedik. A hangsúly a majdnem.
Annyit kellene tennünk, hogy kiderítjük merre találhatóak meg a rendszerben és akkor könnyen ki lehet őket kerülni.


Ahogy láttam azért őt is feldobta az utazás és a szabadság gondolata, pláne az az ötlet, hogy világmegmentőkként lemenjünk és nagydobra verjük, hogy legyőztük az isteneket, a sorsot, mindent ami gonosz.

-Attól függ, hogy a papokat vagy másokat akarsz megnézni. Szerintem néhányan lehet ki is dőlnének az infótól, pláne hogyha tippelnem kéne most is imádkoznak a javulásért. Monjduk egy ilyen grimaszt képzelek el

Vágtam egy hülye ábrázatot szemléltetni, hogy milyen döbbent arcuk lehetne a tagoknak, nem mellesleg oldja a hangulatot is.

-Ha benne vagy, elintézem az itteni munkámat és akár mehetünk is, addig pedig gyere fel a Tesleyara amikor csak akarsz!
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Vissza az elejére Go down
 

Sokadik típusú találkozás Celia & Dori

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York :: Central Park-