» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?


Share|
Bruce & Loki - you're guilty, Bruce

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
217
∆ Tartózkodási hely :
somewhere in the shadowsTárgy: Bruce & Loki - you're guilty, Bruce Pént. 05 Május 2017, 12:05

Bruce & Loki

A Föld. Az emberiség lakta apró bolygó a galaxis színes palettáján. Mégis, úgy gondolják, ők a világ közepe. Úgy gondolták, amíg rá nem döbbentettem őket, hogy az univerzum hatalmas, ők pedig mindössze hangyák, az igazi hatalom csizmája alatt. Az univerzum idős, az emberiség pedig túl fiatal ahhoz, amit olyan nagyon akar. Nem értem, hogy mi az, amit a bátyám így megszeretett bennük. Miért védelmezi úgy ezt a bolygót, mintha a sajátjai laknák. Egy nő miatt? Vagy az úgynevezett barátai miatt, akik egymáson taposva próbálják bizonyítani az igazukat? Már egyszer bebizonyítottam, hogy milyen esendők is. Hogy milyen könnyedén gázolnak át egymáson.
A dolgok azonban kissé megváltoztak. Kihasználva a bátyám gyengéd érzelmeit, amit a bolygó és annak szánalmas lakosai iránt érez, a trónra kerültem. Ki hitte volna, hogy ennyire … egyszerű lesz? Miután eljátszottam a halálom és visszatértem Asgard-ba, Odin gyászolt, gyengébb volt, mint valaha. Frigga halála megviselte, és ez így van jól, hiszen az ő hibája volt. Ha nem hozza ide Thor kis szerelmét … talán még most is élne. Odin azonban bűnhődik, egy általam kreált olyan világban létezik, ahol egyedül a fájdalom létezik. Thor pedig, a trónörökös, Odin büszkesége, még csak a trónt sem akarta. Bölcs döntés részéről, még ha nem is az a felismerés vezérelte, hogy alkalmatlan lenne, mint király.
Nincs olyan titok, melyről ne szereznék tudomást. Az emberek szeretik azt hinni, hogy biztonságban vannak, de ez csak hazugság, a közjó érdekében, legalábbis ők így hívják. A megfelelő ember alakját felöltve könnyedén szereztem meg minden információt róluk. A Bosszúállók … kissé megkopott a glóriájuk, mióta utoljára találkoztunk. Az emberiség nem képes magát megvédeni. Jól mutatja, hogy az úgynevezett hőseik egymást, és saját maguk biztonságát sem képesek garantálni. Ezek nem hősök, csak szemfényfesztők.
A hely kietlen volt. Pont, ahogy gondoltam. Alig maradtak itt, akik elfogadták, hogy ők parancsolnak. Akinek hatalma van, nem fogadja jól a parancsokat. Emberi mivoltukból fakadóan pedig ez csak még inkább igaz. Kihasználva, hogy úgy járhatok a Földön, ahogy csak akarok, úgy döntöttem, itt az ideje, hogy meglátogassam a zöld szörnyet.
Mondanom sem kell, nem a saját alakomban lépek be az épületbe. Valaki olyan arcát öltöttem magamra, aki … nos, kellemesebb érzéseket ébreszt Banner-ben, de ugyanakkor mégiscsak kellemetlenek. Főleg, a történtek után. Ideje, hogy megpillantsák a saját torz tükörképüket.
- Bruce. – szólítom meg, mikor mögé érek. A kanapén fekszik, valamit olvass éppen. Csak nem magát keresi a friss hírekben? – Reméltem, hogy te jössz majd el hozzám. – folytattam, esélyt sem adva, hogy közbeszólhasson. Majd elé dobtam az újságot, a szalagcím a következő volt: ”Eltűnt az ENSZ nagykövete. Mi történhetett?”. Természetesen több oldalon át értekeznek róla, a konklúzió pedig nem más, mint a drágalátos nagykövet halála. – Utáltad őt. De nem hittem volna, hogy képes vagy erre. Azt hittem jobb vagy, Bruce. Azt hittem eljössz és … mondasz valamit, hogy véd magad. De te csak itt ülsz és … olvasol. – csóváltam meg a fejem, keresztbe fonva a karomat magam előtt. A jó Dr. Banner … mindenkiben ott lakozik egy gyilkos, nem igaz? Benne egyenesen egy hatalmas, dühöngő, zöld gyilkos … nekem nem hitte el, hogy mi valójában. Elizabeth Ross-nak talán elfogja.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
452
∆ Kor :
47
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Bruce & Loki - you're guilty, Bruce Szomb. 04 Nov. 2017, 19:19Loki & Bruce

You're guilty, Bruce

Nem telik el nap, hogy ne jutna eszembe Bécs. Kiket barátnak hittünk, most ellenségek lettek. Vagy legalábbis ez a helyzet. Semmit sem tuduk róluk, mita megszöktek a Raftból. Thanos segített nekik megszökni? És Wanda? Agyrém! Ha nincs Xavier professzor, aki az utolsó pillanatban fordított a harc alakulásán, akkor a veszteségeink nem álltak volna meg néhány halott katonánál és Charles növendékeinél. Erik ereje egész parkolóházat emelt fel. Vadóc Víziótól új képességeket nyert. Scott Lang rajtunk taposott. Jennifernek nem sok kellett, hogy eltörje Hulk nyakát. Sokszor jut eszembe az a sok áldozat, akik benn égtek a kogresszusi központban. És nem ők az egyetlen áldozatai annak az átkozott napnak. Bár Ross tábornokkal nem volt jó a kapcsolatunk, sőt.. mondhatni a tekintetemmel gyilkoltam, amikor személyesen jött a Bázisra, hogy bejelentse az Egyezmény életre hívását... mégsem kívántam azt, hogy mutáns túszejtők megkínozzák és meggyilkolják. Tony a harc utáni napon az öreg halálhírével fogadott. Csöppet sem vagyok szomorú, de szívesebben intéztem volna el én, ha úgy hozza a helyzet... persze csak egyenlő erőviszonyok mellett. Azok után, amin keresztül mentem miatta, nem volt esély a békülésre. Még ha fegyverről diplomata táskára is váltott, ugyanúgy gyűlölt engem, amiért a lányát ellene fordítottam egykoron.
Folyóiratok felhalmozva fekszenek mellettem, s közülük egyet megragadok, és kényelmesen eldőlve a kanapén elkezdem bújni. A Timesra esik a választásom. Hetek teltek el, de még mindig mi vagyunk a téma. Az egyezmény, a harcok.. az áldozatok. Találgatások, teóriák, összeesküvés elméletek. Még ez is...
- Kár volt kinyitnom. - dörmögöm magam elé, mikor megszólal egy ismerős női hang. A szemeim hirtelen akkorára nyílnak, mintha ki akarnának szakadni az üregükből. Ugye csak álmodom? A nő, akivel évek óta nem találkoztam. Aki évekig halottnak hitt. Persze, Loki New York-i felbukkanása óta tele van Hulkkal a televízió, így a kilétem nem titok többé... de tudatosan kerültem minden kapcsolatot Vele. Azt mondja, hogy várta, hogy én keressem. Majd ledobja elém az egyik újságot, melyen az apja van a címlapon. És azt sem hagyja, hogy megszólaljak, bár jelenleg nemhogy szavak, mégcsak levegő sem tolul ki a nagyra nyílt számból.
Jön a vádaskodás. Hallgatom, próbálom felfogni, de egyelőre az sem tiszta, hogy álmodom-e csupán. Nem gondoltam, hogy az utóbbi időben ilyen sokat jelentett neki az apja. Én öltem meg? Bárcsak így lett volna! Miután végigmondja, csak megszólalok én is. Vagyis egy gyenge próbálkozást teszek rá, ám előtte felülök a kanapéra. Felállnék, ha a lábaimból nem szállt volna el minden erőm.
- Hát.. hát Te?! Mármint... szia! De komolyan? Hogy tudtál bejönni? - nézek az ajtó irányába, majd vissza rá. Betty Ross. Első szerelmem, leánya Elmebeteg Gyilkológép Thaddeus  Ross Tábornoknak. Szóval valamiféle képességem van megidézni a gondolataimból személyeket? Vagy ez most.. hogy is?
Értetlenül kapkodom a fejemet, és a lehető legkétsébesettebb arcot vágok.
- Nem, nem én voltam. Az apádat nem én öltem meg, Betty. Vagy ... ezt hallottad? Nem kerestelek, mert bár gyűlöltem őt, hidd el, nincs közöm a halálához. - próbálok immár emberi hangokat megidézni, és néhány összeszedett mondat is elhagyja ajkaim.
- De tényleg... ennyi év után ez az első kérdésed? Hogy én öltem meg az öreget? Sokszor eljátszottam már a gondolattal. Hiszen tudod, mit tett velem az az őrült. De nem én tettem. Mondanám, hogy őszinte részvétem, de akkor hazudnék Neked.- a jelenléte felzaklat. Nem hittem, hogy ha egyszer viszont látom, így fog indítani. Vádaskodással. Miért emlékeztet még ő is? Normális esetben egy kávé mellett beszélgetnénk, de ahogy indított, most inkább messze lennék tőle.  
- És most, hogy tisztáztuk a helyzetet, gondolom megnyugodtál, ugye? - nézek fel a nőre, majd vissza az újségra, amit elém hajított. Az öreg Ross még a túlvilágról is megkeseríti az életem. Most odafent röhöghet a markába, hogy a lánya így lerohant. A nő, akiért egykor bármit megadtam volna, most ellenem fordult.


notes: Szóval..khhm... Elég durván megvárattalak és nagyon szégyellem magam miatta... Sad Ne haragudj kérlek!
• •


_________________

That's my secret. I'm always angry.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
217
∆ Tartózkodási hely :
somewhere in the shadowsTárgy: Re: Bruce & Loki - you're guilty, Bruce Szomb. 11 Nov. 2017, 20:56
Az illúzió alatt elégedetten mosolygok az értetlenkedését látva. Ilyen az ember igazi arca, értetlen és … ostoba. Mégis, mindenhatónak hiszik magukat, élet és halál urainak, az igazság bajnokainak, bele sem gondolnak abba, hogy tulajdonképpen nem különböznek azoktól, akik ellen harcolnak. Csak az ellenségeik felvállalják a tetteiket, míg ők … menekülnek a felelősség alól.
- Könnyebb volt, mint hinnéd. – válaszolom, és ezzel nem hazudok egy pillanatra sem. Felvértezhetik magukat bármilyen modern technológiával, ugyanúgy tudok jár-kelni köztük, mint a világ többi pontján. Ha akarok, ott vagyok az elnökeik szobájában, vagy épp itt, mikor a díszes társaságuk összeül megbeszélni a teendőket. Ellenem nincs fegyverük.
- Valóban? Láttam a híreket Bruce. Az Egyezmény miatt halt meg, azok miatt az őrültek miatt, akik a te társaid is voltak. – legalábbis feltételezem. Nem néztem olyan mélyen utána a dolgoknak, ezek mégiscsak … emberek, nem kell megerőltetnem magamat, hogy megvezessem őket. – Te tudod a legjobban, hogy az apámnak igaza volt. – ki tudhatná jobban, hogy mit jelent a felelősség, mint az az ember, aki egy dühöngő zöld szörnyeteggé változik. Ellenben a bohócnak öltözött társaival, őt nem kedvelik még a Földön sem. Félnek tőle, még a saját társai is fegyvert építettek ellene. Nehéz lehet tükörbe néznie, miután … egy embernek öltözött szörnyet lát viszont benne.
Azt hittem pacifista vagy, Bruce. – mondom meglepetten, ahogy elfordulok tőle. A gyilkos és a lelkiismeretével küzdő ember esetének gondoltam. Ezek szerint ez az énje sem jobb a másiknál? – Az az őrült tett azzá, aki vagy. Akár tetszik, akár nem. – felelem egyszerűen, de még mindig nem fordulva hozzá vissza. Ha nincs ez a bizonyos tábornok, hol lenne most? Manapság az embereket nem érdeklik azok, akik egyszerűek. Ő pedig minden értelemben … egyszerű volt.
Én régóta tudom már, hogy mi vagy, Bruce. Meglep, hogy ilyen jól tudod titkolni. Hogy csinálod? – kérdeztem, ahogy visszafordultam hozzá. Habár a nő illúzióját fenntartom,  nem töröm magam, hogy úgy is viselkedjek. Nem ismerem a nőt, és nem is különösebben érdekel. Aligha érdemes a figyelmemre, ha képes volt kikezdeni Banner-rel.

you're guilty, Bruce

Bruce & Loki

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Bruce & Loki - you're guilty, Bruce

Vissza az elejére Go down

Bruce & Loki - you're guilty, Bruce

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Dr. Bruce Banner
» Loki kastélya
» Ötlettár a játékosoknak!
» Asgard > Loki Laufeyson
» Loki & Thor - A long time ago

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York :: Bosszúállók fõhadiszállás-