Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A 2017. év nyertesei


Az év férfi karaktere

Loki
Az év nõi karaktere

Gamora
Az év párosa

Gamora & Lord
Az év canon karaktere

Loki
Az év kedvenc karaktere

Drax
Az év saját karaktere

Alison Magdalen J.
Az év ellenség karaktere

Hela
Az év játéka

3. nagy kaland

Share|
Bruce & Loki - you're guilty, Bruce


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
257
∆ Tartózkodási hely :
somewhere in the shadowsTárgy: Bruce & Loki - you're guilty, Bruce Pént. 05 Május 2017, 12:05

Bruce & Loki

A Föld. Az emberiség lakta apró bolygó a galaxis színes palettáján. Mégis, úgy gondolják, ők a világ közepe. Úgy gondolták, amíg rá nem döbbentettem őket, hogy az univerzum hatalmas, ők pedig mindössze hangyák, az igazi hatalom csizmája alatt. Az univerzum idős, az emberiség pedig túl fiatal ahhoz, amit olyan nagyon akar. Nem értem, hogy mi az, amit a bátyám így megszeretett bennük. Miért védelmezi úgy ezt a bolygót, mintha a sajátjai laknák. Egy nő miatt? Vagy az úgynevezett barátai miatt, akik egymáson taposva próbálják bizonyítani az igazukat? Már egyszer bebizonyítottam, hogy milyen esendők is. Hogy milyen könnyedén gázolnak át egymáson.
A dolgok azonban kissé megváltoztak. Kihasználva a bátyám gyengéd érzelmeit, amit a bolygó és annak szánalmas lakosai iránt érez, a trónra kerültem. Ki hitte volna, hogy ennyire … egyszerű lesz? Miután eljátszottam a halálom és visszatértem Asgard-ba, Odin gyászolt, gyengébb volt, mint valaha. Frigga halála megviselte, és ez így van jól, hiszen az ő hibája volt. Ha nem hozza ide Thor kis szerelmét … talán még most is élne. Odin azonban bűnhődik, egy általam kreált olyan világban létezik, ahol egyedül a fájdalom létezik. Thor pedig, a trónörökös, Odin büszkesége, még csak a trónt sem akarta. Bölcs döntés részéről, még ha nem is az a felismerés vezérelte, hogy alkalmatlan lenne, mint király.
Nincs olyan titok, melyről ne szereznék tudomást. Az emberek szeretik azt hinni, hogy biztonságban vannak, de ez csak hazugság, a közjó érdekében, legalábbis ők így hívják. A megfelelő ember alakját felöltve könnyedén szereztem meg minden információt róluk. A Bosszúállók … kissé megkopott a glóriájuk, mióta utoljára találkoztunk. Az emberiség nem képes magát megvédeni. Jól mutatja, hogy az úgynevezett hőseik egymást, és saját maguk biztonságát sem képesek garantálni. Ezek nem hősök, csak szemfényfesztők.
A hely kietlen volt. Pont, ahogy gondoltam. Alig maradtak itt, akik elfogadták, hogy ők parancsolnak. Akinek hatalma van, nem fogadja jól a parancsokat. Emberi mivoltukból fakadóan pedig ez csak még inkább igaz. Kihasználva, hogy úgy járhatok a Földön, ahogy csak akarok, úgy döntöttem, itt az ideje, hogy meglátogassam a zöld szörnyet.
Mondanom sem kell, nem a saját alakomban lépek be az épületbe. Valaki olyan arcát öltöttem magamra, aki … nos, kellemesebb érzéseket ébreszt Banner-ben, de ugyanakkor mégiscsak kellemetlenek. Főleg, a történtek után. Ideje, hogy megpillantsák a saját torz tükörképüket.
- Bruce. – szólítom meg, mikor mögé érek. A kanapén fekszik, valamit olvass éppen. Csak nem magát keresi a friss hírekben? – Reméltem, hogy te jössz majd el hozzám. – folytattam, esélyt sem adva, hogy közbeszólhasson. Majd elé dobtam az újságot, a szalagcím a következő volt: ”Eltűnt az ENSZ nagykövete. Mi történhetett?”. Természetesen több oldalon át értekeznek róla, a konklúzió pedig nem más, mint a drágalátos nagykövet halála. – Utáltad őt. De nem hittem volna, hogy képes vagy erre. Azt hittem jobb vagy, Bruce. Azt hittem eljössz és … mondasz valamit, hogy véd magad. De te csak itt ülsz és … olvasol. – csóváltam meg a fejem, keresztbe fonva a karomat magam előtt. A jó Dr. Banner … mindenkiben ott lakozik egy gyilkos, nem igaz? Benne egyenesen egy hatalmas, dühöngő, zöld gyilkos … nekem nem hitte el, hogy mi valójában. Elizabeth Ross-nak talán elfogja.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
550
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Bruce & Loki - you're guilty, Bruce Szomb. 04 Nov. 2017, 19:19Loki & Bruce

You're guilty, Bruce

Nem telik el nap, hogy ne jutna eszembe Bécs. Kiket barátnak hittünk, most ellenségek lettek. Vagy legalábbis ez a helyzet. Semmit sem tuduk róluk, mita megszöktek a Raftból. Thanos segített nekik megszökni? És Wanda? Agyrém! Ha nincs Xavier professzor, aki az utolsó pillanatban fordított a harc alakulásán, akkor a veszteségeink nem álltak volna meg néhány halott katonánál és Charles növendékeinél. Erik ereje egész parkolóházat emelt fel. Vadóc Víziótól új képességeket nyert. Scott Lang rajtunk taposott. Jennifernek nem sok kellett, hogy eltörje Hulk nyakát. Sokszor jut eszembe az a sok áldozat, akik benn égtek a kogresszusi központban. És nem ők az egyetlen áldozatai annak az átkozott napnak. Bár Ross tábornokkal nem volt jó a kapcsolatunk, sőt.. mondhatni a tekintetemmel gyilkoltam, amikor személyesen jött a Bázisra, hogy bejelentse az Egyezmény életre hívását... mégsem kívántam azt, hogy mutáns túszejtők megkínozzák és meggyilkolják. Tony a harc utáni napon az öreg halálhírével fogadott. Csöppet sem vagyok szomorú, de szívesebben intéztem volna el én, ha úgy hozza a helyzet... persze csak egyenlő erőviszonyok mellett. Azok után, amin keresztül mentem miatta, nem volt esély a békülésre. Még ha fegyverről diplomata táskára is váltott, ugyanúgy gyűlölt engem, amiért a lányát ellene fordítottam egykoron.
Folyóiratok felhalmozva fekszenek mellettem, s közülük egyet megragadok, és kényelmesen eldőlve a kanapén elkezdem bújni. A Timesra esik a választásom. Hetek teltek el, de még mindig mi vagyunk a téma. Az egyezmény, a harcok.. az áldozatok. Találgatások, teóriák, összeesküvés elméletek. Még ez is...
- Kár volt kinyitnom. - dörmögöm magam elé, mikor megszólal egy ismerős női hang. A szemeim hirtelen akkorára nyílnak, mintha ki akarnának szakadni az üregükből. Ugye csak álmodom? A nő, akivel évek óta nem találkoztam. Aki évekig halottnak hitt. Persze, Loki New York-i felbukkanása óta tele van Hulkkal a televízió, így a kilétem nem titok többé... de tudatosan kerültem minden kapcsolatot Vele. Azt mondja, hogy várta, hogy én keressem. Majd ledobja elém az egyik újságot, melyen az apja van a címlapon. És azt sem hagyja, hogy megszólaljak, bár jelenleg nemhogy szavak, mégcsak levegő sem tolul ki a nagyra nyílt számból.
Jön a vádaskodás. Hallgatom, próbálom felfogni, de egyelőre az sem tiszta, hogy álmodom-e csupán. Nem gondoltam, hogy az utóbbi időben ilyen sokat jelentett neki az apja. Én öltem meg? Bárcsak így lett volna! Miután végigmondja, csak megszólalok én is. Vagyis egy gyenge próbálkozást teszek rá, ám előtte felülök a kanapéra. Felállnék, ha a lábaimból nem szállt volna el minden erőm.
- Hát.. hát Te?! Mármint... szia! De komolyan? Hogy tudtál bejönni? - nézek az ajtó irányába, majd vissza rá. Betty Ross. Első szerelmem, leánya Elmebeteg Gyilkológép Thaddeus  Ross Tábornoknak. Szóval valamiféle képességem van megidézni a gondolataimból személyeket? Vagy ez most.. hogy is?
Értetlenül kapkodom a fejemet, és a lehető legkétsébesettebb arcot vágok.
- Nem, nem én voltam. Az apádat nem én öltem meg, Betty. Vagy ... ezt hallottad? Nem kerestelek, mert bár gyűlöltem őt, hidd el, nincs közöm a halálához. - próbálok immár emberi hangokat megidézni, és néhány összeszedett mondat is elhagyja ajkaim.
- De tényleg... ennyi év után ez az első kérdésed? Hogy én öltem meg az öreget? Sokszor eljátszottam már a gondolattal. Hiszen tudod, mit tett velem az az őrült. De nem én tettem. Mondanám, hogy őszinte részvétem, de akkor hazudnék Neked.- a jelenléte felzaklat. Nem hittem, hogy ha egyszer viszont látom, így fog indítani. Vádaskodással. Miért emlékeztet még ő is? Normális esetben egy kávé mellett beszélgetnénk, de ahogy indított, most inkább messze lennék tőle.  
- És most, hogy tisztáztuk a helyzetet, gondolom megnyugodtál, ugye? - nézek fel a nőre, majd vissza az újségra, amit elém hajított. Az öreg Ross még a túlvilágról is megkeseríti az életem. Most odafent röhöghet a markába, hogy a lánya így lerohant. A nő, akiért egykor bármit megadtam volna, most ellenem fordult.


notes: Szóval..khhm... Elég durván megvárattalak és nagyon szégyellem magam miatta... Sad Ne haragudj kérlek!
• •


_________________

••  S h e's    my    s w e e t    V a l e n t i n e  ••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
257
∆ Tartózkodási hely :
somewhere in the shadowsTárgy: Re: Bruce & Loki - you're guilty, Bruce Szomb. 11 Nov. 2017, 20:56
Az illúzió alatt elégedetten mosolygok az értetlenkedését látva. Ilyen az ember igazi arca, értetlen és … ostoba. Mégis, mindenhatónak hiszik magukat, élet és halál urainak, az igazság bajnokainak, bele sem gondolnak abba, hogy tulajdonképpen nem különböznek azoktól, akik ellen harcolnak. Csak az ellenségeik felvállalják a tetteiket, míg ők … menekülnek a felelősség alól.
- Könnyebb volt, mint hinnéd. – válaszolom, és ezzel nem hazudok egy pillanatra sem. Felvértezhetik magukat bármilyen modern technológiával, ugyanúgy tudok jár-kelni köztük, mint a világ többi pontján. Ha akarok, ott vagyok az elnökeik szobájában, vagy épp itt, mikor a díszes társaságuk összeül megbeszélni a teendőket. Ellenem nincs fegyverük.
- Valóban? Láttam a híreket Bruce. Az Egyezmény miatt halt meg, azok miatt az őrültek miatt, akik a te társaid is voltak. – legalábbis feltételezem. Nem néztem olyan mélyen utána a dolgoknak, ezek mégiscsak … emberek, nem kell megerőltetnem magamat, hogy megvezessem őket. – Te tudod a legjobban, hogy az apámnak igaza volt. – ki tudhatná jobban, hogy mit jelent a felelősség, mint az az ember, aki egy dühöngő zöld szörnyeteggé változik. Ellenben a bohócnak öltözött társaival, őt nem kedvelik még a Földön sem. Félnek tőle, még a saját társai is fegyvert építettek ellene. Nehéz lehet tükörbe néznie, miután … egy embernek öltözött szörnyet lát viszont benne.
Azt hittem pacifista vagy, Bruce. – mondom meglepetten, ahogy elfordulok tőle. A gyilkos és a lelkiismeretével küzdő ember esetének gondoltam. Ezek szerint ez az énje sem jobb a másiknál? – Az az őrült tett azzá, aki vagy. Akár tetszik, akár nem. – felelem egyszerűen, de még mindig nem fordulva hozzá vissza. Ha nincs ez a bizonyos tábornok, hol lenne most? Manapság az embereket nem érdeklik azok, akik egyszerűek. Ő pedig minden értelemben … egyszerű volt.
Én régóta tudom már, hogy mi vagy, Bruce. Meglep, hogy ilyen jól tudod titkolni. Hogy csinálod? – kérdeztem, ahogy visszafordultam hozzá. Habár a nő illúzióját fenntartom,  nem töröm magam, hogy úgy is viselkedjek. Nem ismerem a nőt, és nem is különösebben érdekel. Aligha érdemes a figyelmemre, ha képes volt kikezdeni Banner-rel.

you're guilty, Bruce

Bruce & Loki

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
550
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Bruce & Loki - you're guilty, Bruce Vas. 14 Jan. 2018, 23:43Loki&Bruce
You're guilty, Bruce!

Szinte remegnek a térdeim, ahogyan meglátom egykori barátnőmet, laboránstársamat, plusz-minusz majdnemmenyasszonyom. A szó megakad a torkomon, és csak nyöködve távozik résnyire nyít ajkaimon. Amikor kérdőn nézek rá, hogy került ide, szinte kineveti a védelmi rendszerünket. Talán PÉNTEK azonosította, és úgy gondolta, beengedi nőtársát, és legalább jól kinevet majd a nyomoromért.
Felülök, de képtelen vagyok szembeállni vele, így csak megszeppenve nézek rá a kanapéról, és még csak elképzelni sem merem, mennyire buta arcot vághatok. Nincs is időm gondolkodni ilyesmin, mert jön az újabb vádaskodáshullám. Ez a nő jobban fel van paprikázva, egy Vízió elcsilizett pörköltje.
- Nem nézek televíziót, mert fogalmuk sincs arról, miket beszélnek. Tony elmondta, hogy az ENSZ katonái a Testvériség birtokán találtak apádra. Azoknál, akik ellen harcoltunk. Bár fogalmam sem volt, hogy mi történt édesapáddal, de úgy tudom élő adásban kínozták, mielőtt megölték. Pont akkor, amikor Barnes ránk robbantotta a kongresszusi központot. - szólalok fel végre, hogy megvédhessem magam. Soha nem gondoltam magam tökéletes embernek, de ha valaki vádaskodni jön, jó, ha tisztában van az eredeti történettel, és igenis megvédem magam, ha butaságokat vágnak hozzám. - Az apád oldalán álltam, és kishíján megöltettem magam miatta. Apád egy olyan egyezmény miatt halt meg, ami kétfelé zilálta a Boszúállókat, és az egész mutáns és emberfeletti populációt. Apád és a pöffeszkedő politikustársai miatt barát fordult barát ellen, háború folyt, ami emberi áldozatokat követelt. Azt hiszem, hogy magának köszönheti a sorsát. És ha legközelebb jössz, hogy leharapd a fejem, előtte kérlek szedj be egy nyugtatót és kérdezz, mielőtt vádaskodni kezdesz. - Ez a nő már korántsem olyan, mint amilyennek megismertem. Bár, amikor szakítottunk, fájt, mégsem kerestem azóta. Jobb volt neki biztonságban, távol tőlem. Korábban többször eljátszottam a gondolattal, milyen lenne ismét találkozni vele, denem gondoltam, hogy kishíjján kést szorít majd a torkomhoz, amikor megtörténik.
- Igaza? Lehet, hogy ő úgy gondolta, de szomorú vagyok, hogy osztozol a véleményén, tekintve, hogy apád mániákusan üldözte a hozzám hasonlókat. - kezd kicsit kihozni a sodrombl, így már én is felállok, és kihúzom magamat. Ha már nagy szavakkal dobálózunk, csak ne lapuljak, mint egy kiskutya.
- Még jó, hogy már nincs itt, hogy megköszönjem neki. Ő egy üldözött vadat csinált belőlem, de Hulk egy véletlen műve. Neked kellene a legjobban tudni, hiszen együtt dolgoztunk. - kissé eltorzul tekintetem. Nem tudom, hogy a bolondját járatja velem, nevet a nyomoromon, vagy tudatmódosító szereken él újabban. Hulk megszületéséhez semmi köze nem volt Rossnak, ha viszont a megtört tudósra céloz, akkor betalált...
- A Nagyfiút hogyan titkolom? Sehogy! Aki akarja, már tudja, hogy én vagyok Hulk. Az a semmirekellő Loki volt az első, aki miatt nyilvánsság előtt alakultam át. Voltak szemtanúk. Aztán jött egy őrült lilaság, Thanos. Nem tudtam Bruceként ugrálni a szörnyek között. Már régóta nem megyek emberek közé, ha nem muszáj. Már csak az nem tudja, hogy ki vagyok, aki barlangban él. Te.. ott élsz? - kérdem felvonva szemöldököm, összekulcsolt kezekkel. Próbálom megfejteni, hogy csak szórakozik velem, vagy valami nem stimmel Bettyvel.
- És ha már kigyűlölködted magad, és képes vagy másról is beszélni, akkor inkább mesélj magadról! Mi történt Veled az utóbbi időben? Merre voltál? És legfőképp, miért döntöttél úgy, hogy pont most keresel meg?


 Köszönöm a türelmed!!! || zene ||

_________________

••  S h e's    my    s w e e t    V a l e n t i n e  ••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
257
∆ Tartózkodási hely :
somewhere in the shadowsTárgy: Re: Bruce & Loki - you're guilty, Bruce Kedd 30 Jan. 2018, 18:11
A szavait hallva elmosolyodok, habár ez azon az alakon, akit maga előtt lát, nem látszik. Amit Banner lát, az csak egy … kép a fejében, egy emlék, amit könnyen elérhetek és vetíthetek ki elé, míg a saját alakomban arra járhatok, ahol csak akarok. Az emberek mindig azt hiszik igaznak, amit látnak, kifogni rajtuk nem túl nehéz feladat.
- Vagy csak mert nem vagy túl közkedvelt. – feleltem megvonva a vállam. A Zöld Szörnyeteg … aki az emberiséget védi, de valójában ezek az emberek félnek tőle és szívesebben látnák egy börtönben, semmint az utcáikon harcolva. Hogy tudna felelősséget vállani a tetteiért az, aki nem is tud magáról, mikor előhívja a szörnyet. – Az apám miatt? – kegyetlen mosolyra görbült a szám széle, amit szinte már sajnáltam, hogy  ő nem láthat. – Te és a barátaid tudod, hány embert halálát okoztátok? Te, aki még csak nem is tudsz magadról, mikor „segíteni” próbálsz … vagy a vezetőtök, aki a világ ellen fordult egyetlen ember miatt. Ti lennétek a hőseink, a védelmezőink, miközben pont ti vagytok azok, akik a legtöbb kárt okozzátok? Az apám azért halt meg, mert kész volt tenni ez ellen. A barátaid viszont ellene, az emberiség ellen fordultak, mikor ezt elutasították. – egy nő megvető, dühös szavait hallhatta a halott apja árnyékában. Nem mintha egy kicsit is érdekelne Ross tábornok, vagy a lánya. Ellenben azonban nagyon is érdekel az, hogy ez emberek miként tépik saját magukat darabokra. – Amíg azt csináltok, amit akartok, nem vagytok jobbak. Tudós vagy, talán emlékszel rá a történelemben milyen példák voltak azokra, akik azt hitték, hogy jobban tudnak mindent, csak bármit megtehetnek. – nem vagyok ugyan szakértője a történelmüknek, de … nos, az emberiség követett elég hibát, és jó párszor sodródott már kihalás szélére. Háborúk, zsarnokok … most pedig, a Bosszúállók.
- Tekintve, hogy a hozzád hasonlók mennyi ártatlan életet követeltek … talán te is osztozhatnál a véleményén. – vágtam vissza a saját szavaival. A hozzá hasonlókat … az emberiség ilyen, amint valaki más, amint a veszélyt látják benne, fegyvereket készítenek, hogy megelőzzék a katasztrófát, de valójában még csak közelebb hozzák azt.
- Nincsenek véletlenek. Egyébként pedig …nem úgy nézel ki, mint akit üldöznek. – jegyeztem meg, ahogy a kanapéra és az újságra pillantok, amit olvasott, mikor bejöttem. Nos, nem éppen ilyen az élete annak, akit egy egész világ üldöz … én már csak tudom.
- A Nagyfiút? - kérdeztem vissza meglepve, és bár a nő, akit látott nem nevetett, én igen. Érdekes névválasztás egy szörnynek. – Választhattál. Te úgy döntöttél, hogy harcolsz, ne mondd, hogy nem sejtetted előre, hogy mi lesz ennek a vége. – az emberiség mindig is félni fog tőle, soha nem fogja őt elismerni. Harcolhat értük, meghalhat értük … de soha nem várhatja a megértést, ezt pedig várnia ostobaság volna, de persze az emberek … ostobák.
- Távol. Kerestem valamit, ami … kárpótolhat. – a saját nevemben beszélek inkább, semmint a nőében. Róla ugyanis fogalmam sincsen. – Azért jöttem, hogy szóljak, Bruce. Nem hagyom, hogy az apám halála értelmetlen veszteség legyen az újabb háborútokban. Úgyhogy … készüljetek fel. – az emberek közötti megosztottság mindig is jelen volt, én pedig szeretném kissé … elmélyíteni ezt. Valahogy ráfogom tudni venni a nőt arra, hogy úgy tegyen, ahogy azt akarom, ha nem, akkor pedig … végzek vele és pótolom. Ezek csak emberek, nem pótolhatatlanok.

you're guilty, Bruce

Bruce & Loki

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Bruce & Loki - you're guilty, Bruce

Vissza az elejére Go down

Bruce & Loki - you're guilty, Bruce

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Dr. Bruce Banner
» Loki kastélya
» Ötlettár a játékosoknak!
» Asgard > Loki Laufeyson
» Loki & Thor - A long time ago

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York :: Bosszúállók fõhadiszállás-