HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

A nyár díjazottjai
az évszak nyertesei

A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share | 

avatar

∆ Hozzászólások száma :
48
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Reimos
Elküldésének ideje Kedd 28 Aug. 2018, 01:01
Ugrás egy másik oldalra

Reimos

biográfia

becenév » Rei
születési idõ » 1918
születési hely » Jupiter
kor » 100
play by » Colin Ford
csoport » Galaxislakók
tartózkodási hely » Valahol a Földön
család » Apám Caomos, a birodalmunk királya. Valaha sikeres uralkodó volt, de anyánk halála óta egyre csak romlik az állapota. A betegsége óta Wrenor segíti a bolygó ügyeinek intézésében. Szereti a fiait, ahogyan a népét is. A nagyapánkkal ellentétben nem gonosz, de a szabályait senki sem szegheti meg, még mi sem. Anyánkat nem ismerhettem, annyit tudok róla amennyit apám és a fivéreim meséltek. Nagy tisztelet övezte, és nem csak azért, mert királynő volt; törődött a népével, egyesek szerint az időszak volt a királyság fénykora. Ő szerintük ezt már csak Wrenor tudja majd megismételni.
Wrenor (959): Az elsőszülött, a trónörökös. Lassan már nem csak a családot, hanem a birodalmat is ő tartja össze. A testvéreimmel és velem ellentétben neki sose volt igazi gyerekkora. Már élt a nagyapánk zsarnoksága alatt, ezután jöttünk mi, akikre vigyáznia kellett, majd anyánk halála és apánk betegsége. Én átoknak tartom, hogy csak a negyedik vagyok a sorban, de aki épeszű sose cserélne a bátyámmal. Túl korán szakadt a nyakába minden felelősség, sose volt ideje gyászolni, vagy örülni, élvezni az életet. Kiskoromban vele töltöttem a legtöbb időt, hozzá állok a legközelebb.
Zren (708): Zrennek mindig van mindenhez valami hozzáfűznivalója, még ha az egyáltalán nem is illik az adott szituációhoz. Közülünk ő a leghevesebb természetű, a kora ellenére képtelen nyugton maradni. Egyfolytában menne menne valahová, harcolna, utazna és hasonlók. Általában Enorossal lóg együtt, de rám is sokszor vigyázott már. Ő legalább néha elvitt izgalmasabb helyekre, és nem kellett egyfolytában a palotában ülnöm. Sok helyen a másodszülött féltékeny az elsőre, zavarja, hogy nem ő követi a királyt. Itt ez nem így van, sőt. Zren a legboldogabb, amiért ez a felelősség nem az övé. Harcolni tud, uralkodni nem. Egy napig se bírná.
Enoros (524): Enoros volt anyánk kedvence, meg úgy alapból az összes nőé. Azt hiszi, hogy mindenki őt akarja. Hogy letörjék a szarvait, - átvitt értelemben -, Wrenor és Zren már számtalanszor lecsapott a kezéről nem egy-két nőt. Ezen kívül Zren a legjobb haverja, de nála valamivel visszafogottabb temperamentum terén. Ha ő lenne a király a seregünk csak asszonyokból állna, mint ahogyan a bolygó egész lakossága. Egy szóval ugyanúgy kihalnánk, mint Zrennél.jellem és külsõ »
Külső: A koromból kifolyólag a magasságom  nem közelíti meg a népünk felnőtt tagjaiét. Ott még kicsinek számítok a 175 centimmel, míg a Földön ezt talán lehet az átlaghoz sorolni. Talán ami legszembetűnőbb rajtam, azok a sötétszürke szarvaim. Nem lehetnek hosszabbak harminc centinél, és ez is annak tudható be, hogy még fiatal vagyok. A szemeim kékek, ami a Jupiter nem túl gyakori. Ezzel szemben a hajam barna, ami már a népem egyik ismertetőjegye. Mindig is utáltam azokat a cuccokat, amiket hercegként hordanom kéne. Ha tehettem olyasmit vettem fel amiben elvegyülhetek mások közt, nem szeretem a feltűnést Hiába az átlagos testalkatom, a jupiteriek súlya több az emberekénél. A csontjaink jóval nehezebbek, ez nálam is így van. Mint minden jupiterinek az én fogaim is erősek, áthatolnak a kemény bőrtől kezdve a roppanós csonton át a legfinomabb falatokig. Nyami.

Belső: Hercegnek születtem, mégis sokszor rabszolgának érzem magam. Legfiatalabbként mindig is én voltam az, aki otthon maradt, aki nem mehetett oda ahova akart, akire vigyázni kellett. Utálom, ha megmondják, hogy mit csináljak és mit ne, hogy mit szeressek és mit ne. Sajnos nincs sok választásom, nem vezetne semmi jóhoz ha egyfolytában engedetlenkednék. A sok tiltás csak erősítette a kíváncsi természetem, ami már kiskoromban is megvolt. Általában azokat a dolgokat szeretem amiket nem kéne, oda megyek ahová pont nem kellene. Sokszor megmakacsolom magam, persze ezt is csak bizonyos határokon belül. Tanulás helyett jobban szeretnék harcolni, ott lenni ahol a fivéreim is, de ez egyelőre még lehetetlen. Mindennél jobban szeretem a családom, és bármit megtennék értük. Zren szerint én vagyok közülünk a legnaivabb, ami szerintem egyáltalán nem igaz. Ez a másik, amit gyűlölök; amikor lenéznek. Attól még, hogy nem éltem több évszázadot lehetek ugyanolyan jó, mint ők. És nem vagyok naiv. Ha az is lennék, az az ő hibájuk, hiszen én csak könyvekből ismerem a világot, sose találkoztam más fajbéli lényekkel.
Nem élek vissza a rangommal, már a szó hallatán, hogy "herceg", kiráz a hideg. Jó, néha azért jól jön, ha elakarok érni valamit valakinél. Bizonyítani akarok a testvéreimnek, de az idővel nem vehetem fel a versenyt, várnom kell. Ami nekem elég nehezen megy.
képesség »
Gravitáció-manipulálás:

Érzem és látom a gravitációs teret, legyen az bármilyen erős, vagy gyenge. A képességemnek ezen része mutatkozott meg a legkorábban, ami jól is jött, egyszerűbb volt a legkönnyebb résszel kezdeni. Ezen kívül irányítom a gravitációt, felerősíthetem, vagy le is gyengíthetem. Előbbi elég fájdalmas tud lenni, az összezúzást senki sem szereti. Ezt ki tudom vetíteni külön-külön egy lényre, tárgyra, vagy bármi másra, de egyszerre többekre is. A gravitációt a kezeimmel irányítom, amit már tökéletesen tudok irányítani. Létre tudok hozni saját gravitációs teret, amihez használhatom például gravitációs térrel rendelkező bolygók erejét, bár ez elég veszélyes, inkább magamból merítek erőt. Ezt a képességemet egyszerre tudom támadásra és védekezésre is használni.


Gyorsaság és erő:

Az állóképességem, erőm és a gyorsaságom jobb az emberekénél, de ha a saját fajomhoz mérem magam még nem értem el a határaimat. Ez az egyik oka annak, hogy mindig otthon hagynak. A bátyáim ellen sose tudnék győzni, nem mintha akarnék. A családunk a többi jupiterihez képest nagyobbat tud ugrani, de ez nem repülés. Ez nagyjából már megy, de nem mindig úgy sül el, mint ahogyan azt én akarom. Rossz dolog gyereknek lenni.


A Jupiter Szeme:

Erről én még nem tudhatok, de egy szörny él a tomboló viharok közt. Még apánk ejtette csapdába sok-sok évezreddel ezelőtt. Bebörtönözte, így már a szolgánk. Caomos varázslattal az uralma alá hajtotta, így a szörny feladata a hercegek, vagyis a mi védelmünk. Csak mi tudjuk szabadjára engedni, nekünk engedelmeskedik, ezért a visszazárásáról is nekünk kell gondoskodnunk. Erre még nem került sor, a legvégső esetben lehet használni, ha már remény elveszett. Ennek roppant egyszerű oka van, még pedig az, hogy egy ekkora óriás izét elég nehéz elkapni, mert nem mindig száz százalékosan engedelmes. Ha a parancsolója határozatlan, vagy fél, azt a szörny is megérzi. Persze én erről se tudok...

elõtörténet »

Jupiter Fiai


Még mindennek a kezdete előtt szörnyek lakták a bolygókat. Elpusztítottak mindent amit csak találtak. Egyedül Jupiter tudta távol tartani magától a bestiákat. Ezt látva a többi bolygó kétségbeesetten fordult Jupiterhez, hogy segítsen rajtuk, szabadítsa meg őket a szörnyektől. Jupiter meghallotta a segélykérésüket, és megteremtette az első harcosokat. Hatalmas, rettenthetetlen lények bukkantak elő a semmiből. Ők voltak Jupiter Fiai. Elküldte őket, hogy öljék meg a szörnyeket. Miután győztek, Jupiter megeskette a többi bolygót; a segítéségéért viszonzásul azt kérte, hogy őrizzék meg a titkát. Így alkut kötöttek. Jupiter visszahívta magához a Fiait, s ezért cserébe a bolygók örök némaságba burkolóztak. Még a Nap is elfordult, hogy az örök sötétség fedje el őket. Senki sem tudja, hogy mi történt, csak ők. Ezt követően Jupiter hatalommal ruházta fel az első Királyt, hogy uralkodjon az új népe felett. De ezek a harcosok sem voltak többek holmi szörnyeknél. Lelketlen teremtmények, akik az ölésen kívül semmi máshoz nem értenek. Ezért a Király így szólt Jupiterhez.
- Hogy uralkodhatnék ezeken a szívtelen, rideg lényeken? - Jupiter a kérdés hallatán a Királyt újabb képességgel ruházta fel. Lelkeket adhatott a szörnyeknek, életet teremtett az üres tekintetetekben. De ezzel még nem volt vége, Jupiter így folytatta. - Itt élhettek, s a fiaid és a leányaid uralkodhatnak a Harcosok felett. De a lelketek az enyém, ezt ne feledd. - A bikaszarvú harcosok békében élhettek a bolygón, de azóta Jupiter Szeme mindig figyel. A bolygókat és az azokon élő népeket fürkészi, ezzel vigyázva a jupiterieket s őrizve titkukat.Jupiter.
Nem lakatlan, mint ahogy azt oly sokan hiszik. A népem már a kezdetek óta sikeresen rejtőzködik mások elől. Mágia veszi körül a bolygót, aminek köszönhetően az otthonunk idegenek számára láthatatlan. Nekik csak egy hatalmas gázóriás, amin képtelenség megélni. Nekünk sikerült egy egész birodalmat felépíteni, városokat létrehozni mesterséges talajon. A viharok, mérgező gázok amik a Jupitert uralják minket nem érhetnek el. Hogy biztonságban élhessünk és ne fedjük fel magunkat, a világunkat csak a tapasztaltak hagyhatják el, és halál vár arra, aki felfedi a kilétünket. Itt ötvöződik a varázslat és a modern technológia, amit szintén védenünk kell mások elől. A kinézetünket illetően pár dologban különbözünk az emberi lényektől. Minden fiú és férfi bikaszarvakkal születik - ami születésnél még alig látszik -, és ez velük együtt nő. Természetesen nem az örökkévalóságig, ahogy elérik a felnőttkort a szarvak is megállnak a növekedésben. Ezeket nem lehet letörni vagy elpusztítani, ha valaki megakarja szerezni őket, vinnie kell az egész fejet. Persze a hegyük tompulhat, ha valakinek hobbija naponta falakat fejelgetni. Fiúból csak akkor lesz férfi, ha a szarvak elérték a végső méretüket. Aki a sereg tagja, legyen nő vagy férfi kap kiképzést, így a szarvakat "öklelésre" ritkán használják. A bolygó mérete és a népünk nagy létszáma miatt a hadseregünk is nagy, egy külön rész van fenntartva számukra ahol képezhetik magukat. Bármikor érhet minket támadás. Vívott ez a nép már több háborút is, de ezt is rejtve, csak mi tudunk róla. A színüket tekintve a szarvak általában sötétszürkék, ritkább esetben feketék. Ezek is a privát szféra részei, így nem szokás egymás szarvait "fogdosni", senki se csinálja. A nőknek nincs szarvuk, külsőleg nem sokban különböznek az emberektől. Felnőttként ők is magasabbak az embereknél, de eltörpülnek a férfiak mellett. Sok fajnál erősebbek és strapabíróbbak vagyunk, ami a Jupiteren való éléshez elengedhetetlen.
Sokáig élünk, én a száz évemmel még gyereknek számítok - sajnos -. Még a kilencszáz év is csak fiatal felnőtt a világunkban. A Földön se néznék ki tizenhat évesnél többnek. Hatszáz évesen állunk meg az öregedésben, addig pedig ugyanúgy növekszünk mint a földiek, csak sokkal-sokkal lassabban. Egy idő után újra öregedni kezdünk, de ahhoz nagyon sok év kell. A bolygót, vagyis az egész birodalmat egy király uralja; Caomos. Ő és a fiai, a négy herceg alkotják az uralkodócsaládot. Egyedül az rendelkezhet plusz erővel, akinek uralkodóvér folyik az ereiben. Én vagyok az egyik herceg, a legfiatalabb.


Wrenor, Zren és Enoros. Wren már túl van a kilencszázötvenen, ő a trónörökös. Zren hétszáznyolc, míg Enoros az ötszázas éveiben van. Én leghátul kullogok a száz évemmel, és a kifejletlen szarvaimmal. Ebben a világban a születési sorrend nagyon fontos az uralkodócsaládban. A fiatalabbnak úgy kell tisztelnie az idősebb testvéreit, mint ahogyan a királyt is. Szót kell nekik fogadnia, és ha nem így tesz, akkor a testvérek is megbüntethetik. Ebbe beletartozik a fizikai erőszak is. Ezzel ellentétben ha én próbálnám meg megütni őket - azért nem vagyok hülye -, valószínűleg nem lennének kezeim. Ez már elég magyarázat arra ha azt mondom, hogy utálok a legkisebb lenni. Nagy szerencsémre egyik bátyám sem az a szadista típus. Nem csak az átlagos népnek kell meghajolnia az uralkodócsalád előtt, hanem a fiatalabb testvéreknek is a nővéreik is fivéreik előtt.
Anyánk, Jiala a születésemkor meghalt. Zren egyszer kijelentette, hogy ez az én hibám. Ezzel kivívta Wrenor haragját, ez volt a legkomolyabb vitájuk, ami azóta már feledésbe merült. Zren azóta már nem így gondolja, de én tudom, hogy igaza van. Ha nem születek meg anyánk még ma is élne, de ezen már nem tudok változtatni. A halála a királyt rázta meg a legjobban, aki bele is betegedett a felesége elvesztésébe. Mi ritkán gyengülünk le, főleg egy uralkodó, de apánk nagyon nehezen viselte a gyászt már akkor is. Hiába volt Caomos a birodalom ura, a családunkat mégis Wrenor tartotta össze. A kezdetektől hozzá kötődtem a legjobban, ha sírtam egy dada se tudott megnyugtatni vagy elaltatni. Ellenben ha megjelent a legidősebb bátyám már nem is voltam olyan kezelhetetlen. Zren ekkor még a késői lázadó korszakát élte, Enorossal a nyomában. Apánk betegeskedése és anyánk halála miatt ő hozzájuk álltam a legközelebb. Másik hátránya a legfiatalabb herceg titulusnak az az, hogy mindig engem akartak megvédeni, megóvni és minden áron távol tartani a veszélytől. Hiába vannak nekem is képességeim, én örökké a legkisebb maradok akire vigyázni kell. Ez leginkább Wrenor mániája, mindig ő volt a legdühösebb, ha valami rosszat, vagy veszélyeset tettem. Sose kaptam semmi komolyabb feladatot. Még Enoros is kivehette a részét a fontos ügyek intézésében, de nekem a tanuláson kívül más nem jutott. Arról se szóltak soha, hogy apánk egyre betegebb. Ritkán láthattam. Azt is csak a bátyáim tudják, hogy mi rejtőzik a Jupiter Szemében. Tudom, hogy lakik ott valami, amiről sose beszélnek. Valami, amihez nagy erejű viharok kellenek, hogy ott is tartsák. Vicces, hogy más bolygókról, fajokról tanulhatok, de a saját otthonomról sok mindent egyáltalán nem tudok.
Nálunk szabály, hogy a hercegek először a képességüket tanulják meg irányítani, és csak ezután jöhet a közelharc, vagy bármi más. Hiszen ha a legfontosabb részünket nem tudjuk kontrollálni a fegyverek és a kardok mit sem érnek. Én már megtanultam használni a képességeim, ahogyan a bátyáim is. Wren a legerősebb, akár a képességét, akár ha csak simán a fizikai erejét nézzük. Valójában apánk gyengesége miatt bármikor letaszíthatná őt a trónról, de helyette gyógyítani próbálja, ami elég nyilvánvaló jele annak, hogy belőle sose lesz egy zsarnok, gonosz király. Nagyapánk pont az ellenkezője volt, őt mások szenvedése éltette.
Hogy Wrenor haragját elkerüljem mindig próbáltam jó lenni, legalábbis előtte. Nagy szerencsémre a másik két bátyám rendszeresen kihúzott a bajból, hiszen még a nagyszájú, nagyokos Zren se akarna szembekerülni a bátyánkkal. Wrenor sem szent, ha rólunk van szó, a mi vagy a nép biztonságáról bárkit kegyetlenül kivégezne. Míg Zren és Enoros alapból hevesebb természetűek, addig Wrenor türelmesebb, és már a korából adódóan is megfontoltabb. De ha feldühítik, az nos...rossz hír az illetőnek. Én vagyok az átmenet, bár ha a türelmetlenséget nézzük néha még Zrenen is túlteszek. Nem tehetek róla, irritál, hogy mindenből kihagynak és úgy kezelnek, mintha nem tudnám megvédeni magam.
Minden az ellen szól, hogy engedetlen legyek. A körülményekhez képest jó életem van, mégiscsak egy herceg vagyok. Vannak barátaim, szabadon mozoghatok a város legtöbb részén, amíg a testvéreim űrhajókban repkedhetnek. Ezt se próbálhattam ki sosem, mert még "kicsi" vagyok hozzá. Egyszer beülhettem Wren és Zren mellé, de ez sem tartott tovább tíz percnél. Eddig ez volt a legnagyobb problémám. Eddig. De apánk egyszer csak eltűnt, a népünk egy részével együtt. Itt kezdődött minden, a Rei-küldetés.

Kisebb káosz tör ki a palotában, a tanácsterembe egymás után érkeznek a legmagasabb rangú katonák. A két bátyámmal együtt körbeállják Wrenort, aki idegesen járkál fel-alá. Még sose láttam ilyennek...ennyire dühösnek. Miután a tanácsterem ajtói hangosan bezáródnak engem visszaterelnek a szobámba, mint valami feleslegesen az útban lévő tárgyat. Nagy szinte fejlesztettem a hallgatózási technikáimat, ezért pár dolgot sikerült meghallanom, amivel nem igazán jutottam előrébb. Ilyenkor jön jól ha van egy legjobb barátunk, aki nekem Ak. Nem ez az igazi neve, de kiskoromban sehogy sem tudtam kimondani az igazi nevét, aztán ez ráragadt. Ő az egyetlen akivel eldobtuk a formalitásokat, barátok vagyunk, ez a szolga-herceg dolog már kínos lenne közöttünk. Egyébként is csak tíz évvel idősebb nálam.
- Gyere. - Csak ennyit mondtam, miközben megragadtam Ak kezét és leszöktem vele a palota alatt lévő űrhajókhoz. Ezek direkt az uralkodócsaládnak készültek. Láttam Akon, hogy egész testében remeg, tudta, hogy mire készülök.
- Ez az eddigi legrosszabb ötleted. - A szemeimet forgattam az értelmetlen megszólalása után, aztán beszenvedtem magam a legkisebb űrhajóba. - Apám eltűnt, megkeresem, aztán azt is aki erről tehet. - A tervem kissé hiányos, nem igazán tudom, hogy kit kéne keresnem, de majd megoldom.
- Ezzel szinte az összes létező szabályt megszeged. Ellenszegülsz a királynak és Wrenor hercegnek is. A várost sem hagyhatnád el, nemhogy a Jupitert. Nekünk is tilos engedély nélkül elhagynunk a bolygót, nemhogy neked. Kiderül, hogy kik vagyunk, amiért már alapból halálbüntetés jár. Emellett ha egy idegen bolygóra mész és megsérülsz az tudod, hogy mit jelent... - Nem akartam megvárni, míg felsorolja az összes bűnömet, ezért az űrhajón lévő gombokra figyeltem. Nagyon nem értek ezekhez. - Inkább segíts... - szóltam közbe, de nagyon beleélte magát a rettegésbe. - Ha téged nem is ölnek meg, engem ezért biztosan kivégeznek. Nem segíthetek megszökni. - Erre már felkaptam a fejem és végre felé fordultam.
- Nem kérés volt, hanem parancs. - Tisztában vagyok vele, hogyha valamelyik bátyám kiad egy parancsot valakinek azt én nem másíthatom meg, de jelenleg nem érdekelnek a szabályok. Látszólag nem értem el a kívánt hatást Aknál, ezért folytattam. - Egyébként igazad van....rossz érzés lehet ahogy mindhárom bátyám a torkodat szorongatja, miközben megszabadítanak a nyelőcsövedtől. Fájdalmas...és ha még hangosabban szónokolsz lebukunk, aztán amit az előbb mondtam tényleg megtörténik. Ha segítesz és sikerül amit akarok akkor visszajövök, ők meg megbékélnek. - Ezért engem is megbüntetnek, Wren minimum palotafogságra ítél..örökre.
- Jó...de ha most elmész úgy is megtalálnak. - Erre se figyeltem már, eleget hallottam. A testvéreimnek a szokása ez a túlreagálás, ezek szerint ragályos. Ak beállította az űrhajót, automatikusan a Földhöz visz ami pár ugrással nem is telik majd sok időbe. - Ez a testvéreid feladata, Rei. Sose harcoltál, a szolgák nem számítanak. - Ez technikailag nem igaz, mert harcoltam már....bábokkal.
- Csak tartsd a szád. - Ezzel el is indultam. Ak már annyira remegett, hogy egyből tudtam nem fogja sokáig bírni. Ha meglátja valamelyik fivéremet rögtön elárulja nekik az egészet, ezért sietnem kell. Még hallottam, hogy mond valamit, de már nem értettem a szavait.
- A landolás nem automatikus... -

moi » akad » egyedül vagyokA hozzászólást Reimos összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 08 Okt. 2018, 20:05-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
705
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sA poszt írója Bruce Banner
Elküldésének ideje Csüt. 30 Aug. 2018, 11:05
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Reimos! ••

Elfogadva!


Soha nem gondoltam volna, hogy valaki ennyire jól ki tud találni egy teljesen új fajt, és bevezetni az oldalra. Remekül kifundáltad, megvalósítottad és nem mellesleg kedvcsinálónak sem volt utolsó, hiszen a bátyáid, és a barátod valószínűleg mind keresett karakterek lesznek. A jellemük, a megszemélyesítésük olyannyira megtetszett, hogy biztos vagyok abban, hamarosan meg fognak érkezni ők is. Még soha nem találkoztam olyannal, hogy egy Marvel univerzumon kívül eső fajt kútfőből valaki ilyen remekül kigondolna.
Már önmagában is érdekes, hogy egy olyan bolygón, ahol soha nem lesz élet, Te megálmodsz egy rejtőzködő fajt, akik abban a hatalmas gravitációs mezőben képesek élni, fejlődni... ja és mágiát használni! Az arcom leszakad! :O Very Happy
A lapod hibátlan volt, és komolyan mondom, kötelező olvasmány. Irányadó a kreativitásod, nagyon tetszett az, ahogyan mind a karaktered, mind a körülötted lévőket bemutattad. A jellemleírásod is nagyon tetszik, ifjú hercegként ilyennek képzelném el a tettvágytól duzzadó, meggondolatlan, legfiatalabb tesót. A képességid teljesen rendben vannak, nem is csodálom, hogy a gravitáció manipulálást választottad, ha már egy olyan bolygón éltek, amire én rálépve valószínűleg egy szétfolyt paca lennék percek alatt. Very Happy Remek képesség, és a többi velejáró is szuper dolog!
Az eltöridet imádtam, nem volt sem hosszú, sem rövid, de minden percét imádtam! Nagyon felborzolta a kíváncsiságomat a Jupiter szemébe zárt lény! Very Happy Kár, hogy nem tudtuk meg, pontosan mi is az, de remélem a testvéreiddel írtok majd róla. Ők őrzik a titkát. Very Happy
Az kimondottan szimpi volt, hogy ha jól értettem, a legutóbbi nagy kalandunkat is beleírtad, s emiatt tűntek el a néped tagjai, valamint jóatyád. Megfeleződtetek Ti is, és itt egy remek szituáció és konfliktushelyzet, amit a leendő bátyáidnak meg kell oldaniuk, még ha Te úgy is döntöttél, nyakadba veszed a problémát. Te balga gyermek! Nehogy fekenődj a Mount Everestre! Very Happy

Node nem is ragozom tovább, örömmel fogadlak el, és engedlek utadra!
Nagyon-nagyon remélem, hogy megjönnek a tesók és a barátod, és a jupiteri faj virágzásba kezd! Csinálj copyrightot, nehogy ez a szuper ötlet visszaköszönjön máshol! xD
Azért arcot foglalj még, azután pedig zökkenőmentes landolást kívánok a játéktéren! xD∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Vissza az elejére Go down
 

Reimos

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Galaxislakók-