HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 

Felicia Hardy

∆ Hozzászólások száma :
6
∆ Kor :
19
∆ Tartózkodási hely :
Az értékeid közelében, a karmaim pedig már a szívedet markolják.A poszt írója Felicia Hardy
Elküldésének ideje Szomb. 09 Jún. 2018, 16:56
Ugrás egy másik oldalra

Felicia Hardy

Black Cat
biográfia

becenév » Licia, Felicity, Leesh, Fee-Fee, Cicus (már akinek megengedem~)
születési idõ » 1999. november 7.
születési hely » Flushing, New York
kor » 18
play by » Emilie de Ravin
csoport » Kezdetben azért dolgozok, hogy New York leghatalmasabb alvilági úrnőjévé váljak, ám idővel az életem részévé válik valaki, aki megmutatja, hogy másként is élhetek. Őt követve válok majd önjelölt igazságosztóvá.
tartózkodási hely » New York
család » az apám (Waler Hardy) halott, anyám (Lydia Hardy) sokat dolgozik és alig látomjellem és külsõ »
A külsőmet az irtózatosan szexi és ellenállhatatlan jelzőkkel lehetne illetni. Hullámos, szinte platinaszőke hajzuhatag keretezi szimmetrikus arcomat. A szemeim világosak, fénytől függően néha inkább kékes, míg néha zöldes árnyalatban pompáznak, de az is előfordulhat, hogy szürkének hatnak. Az viszont biztos, hogy ha sokáig nézed őket, teljesen elveszel bennük.
A testalkatom az átlagosnál vékonyabb. Ugyan nem vagyok túl magas, de a testem nagyon arányos, és bizonyos mozdulatoknál az izmaim is előtűnnek. A mozgásom könnyed, légies és kifinomult, a lépteim pedig kimondottan halkak.

Feliciaként szeretek színesen öltözködni, különösen a különféle virágmintás és világos darabokat kedvelem. De ha olyan kedvem van, sportos ruházatot vagy akár komorabb színeket is magamra öltök. Az apróbb kiegészítők azonban az ötözködésem elemi részei, így mindig van rajtam legalább két gyűrű és pár karkötő.
Fekete Macskaként a ruházatomon csupán fekete színnel találkozhatsz. Az arcomat maszk fedi, a testemre pedig helyenként fehéres szőrmével díszített feszes bőr anyag feszül, még jobban kiemelve az idomaimat. A ruha az ujjaimon karmokban végződik, míg a lábaimon hosszúszárú csizmát viselek.
-------------------------------------
Fekete Macskaként határozott és magabiztos vagyok. Egy huncut cicus, aki még a gatyát is lelopja rólad, ha nem vigyázol. Ugyan a mosolyom tökéletes, a szemeim csábítóak, a hangom pedig bűnös kísértésként susog a füledbe, ám nem csak egy átlagos femme fatale vagyok.
Szeretek beszélgetni és viccelni - amely különösen abban valósul meg, hogy kiszúrok veled, ahol tudok, ráadásul még jól ki is nevetlek.
Nem bántok senkit, ha nem muszáj. Büszke vagyok az erőmre, de túl okos vagyok ahhoz, hogy többet mutassak annál, mint amennyit muszáj. Szeretek rejtélyesnek és kiszámíthatatlannak, hirtelen döntéshozónak tűnni, pedig nem feltétlenül vagyok az.
Úgy tűnhet, nincsenek gátlásaim és gond nélkül simulok bárkihez, ám igazából nálam is van egy határ, amit meghúzok. És ha valaki azon át akar lépni, azzal könyörtelenül elbánok. De ameddig valaki nem próbálkozik ilyesmivel, vevő vagyok számos őrültségre.
Szeretek tervezni, és imádom, ha minden a terveim szerint alakul, mondhatni egy számító nőszemély vagyok. Ám nem esek kétségbe akkor sem, ha beüt valami gond (és sajnos ez gyakran megesik), mert elég jól tudok improvizálni, és nyugodtan végig tudom gondolni a legőrültebb helyzeteket is.

A Fekete Macska maszkja mögött azonban egy jóval nyugodtabb lelkületű, álmodozó és kedves lány bújik meg. Ezt az arcomat szinte senki se ismeri, csak pár közeli barát. A többiek szemében szeretek tökéletes égi jelenésnek tűnni, aki a gyönyörű alakjával, meseszép arcával és intelligenciájával vesz le mindenkit a lábáról. Nem szeretek a gondjaimról vagy a félelmeimről beszélni, a múltamról meg különösen nem. Főleg a Ryan-nel közös esetem tabu, illetve nem akarnám, hogy bárki megtudja, hogy mennyire negatívan és gátlásosan állok a férfiakhoz a mai napig. Hiába tűnhet ugyanis úgy, hogy egy laza szexistennő vagyok, valójában nem volt különösebb tapasztalatom azóta sem, csak kiváló színésznő rejtőzik bennem.
Ha valakit megszeretek, azért bármit megteszek. Nagyon nehéz eljutni nálam erre a pontra, de akiben megbízom, annak teljesen kitárom magam.

képesség »

Profi tolvaj vagyok.
A lopakodás, zárfeltörés, különféle biztonsági rendszerek kijátszása számomra olyan természetes, mint a levegővétel. Nem is beszélve arról, hogy még a legforróbb helyzetekből is képes vagyok meglógni.

Képzett harcművész vagyok.
Az összes jelentősebb harcművészeti ágban jeleskedem, de különösen a karate és judo az, amelyekben kiemelkedek és mesterfokozattal bírok. Ezeknek köszönhetően akár több ellenféllel szemben is meg tudom végeni magam mindenféle gond nélkül.

A testem akár egy olimpikoné.
Ruganyos és erős a testem, így nem csak rendkívül gyorsan és precízen végre tudok hajtani gyakorlatilag bármilyen mozdulatot, de különösen az akrobatikus elemeket kedvelem és alkalmazom szívesen. Nagyon jól bírom akár a hosszabb ideig tartó aktív erőkifejtést is, legyen szó akár futásról vagy harcról, jó erőnlét biztosítja számomra, hogy ne maradhassak alul másokkal szemben. Az átlagos embereket, de még a képzettebb harcosokat is le tudom gyűrni, ám mivel nincsen még különleges képességem, a szupererővel bíró ellenfelekkel meg tud gyűlni a bajom.

Hamarosan nekem is lehet különleges képességem!
Az egyik állandó ügyfelem, Kingpin úgy tűnik, érdekelt lenne abban, hogy teljes "tolvajidőben" neki dolgozzak. Állítása szerint a tudósai olyan módszerekkel kísérletezgetnek, amelyekkel különleges képességekkel tudnak felruházni normális embereket. Ha továbbra is hűnek mutatkozom hozzá, rajtam is kipróbálnák a módszert.


elõtörténet »
Sikoltozva, a saját izzadtságomban úszva keltem. A szívem hevesen dobogott, a szemeim pedig tágra nyíltak a döbbenettől. Hiába tudtam, hogy mindez csupán egy rémálom volt, amelyet egy régi, ám annál kínzóbb emlék kreált, mégsem tudtam megnyugodni. Percekig csak reszkettem és mozdulni se bírtam.
Így kezdődött minden reggelem. Riadt ébredés. Utána a néma sokk, amelyet egy pár perces zokogás kísért. Míg végül nagy nehezen összeszedtem magam, és elkészülődtem, hogy beérjek az egyetemre.

Egy idő után azonban megelégeltem. A borzasztó rémálmokat, a nyomorúságos reggeleket. Azt, hogy úgy éreztem, egy tökéletlen roncs vagyok. Valami furcsa szörnyeteg, akit megbámulnak az utcán. Még amikor rám se pillantott senki, akkor is éreztem magamon mások vizslató, lenéző tekintetét. Hallottam, ahogy rólam suttognak, ahogy elhaladok mellettük.
De betelt a pohár.
Elég volt abból, hogy a tükörben mást sem láttam viszont, mint valami idegent. Valakit, aki nem én vagyok. Valakit, akitől meghasonultam. Ha a másomra pillantottam, hiába véltem felfedezni rajta a vonásaimat, mégsem hittem azt, hogy az valóban én vagyok. Hiszen az a gyenge, megalázott, megtört lány nem lehetek én.
Ám végül összeszorítottam a fogaimat, és eldöntöttem, hogy szembenézek a démonaimmal.

Apa mindig azt mondta, hogy különleges vagyok. Hogy erős és gyönyörű lány vagyok, és tegyek csak meg mindent, amit meg akarok. Hogy ne hagyjam, hogy bárki az utamba álljon. De amikor reggelente könnyek áztatták az arcom, és a szám teljesen eltorzult, mély, felbugyborékoló jajgatásra nyílt, nem így éreztem magam. Semmit nem érzékeltem abból az erőből, amiről beszélt.

De ahogy megelégeltem a saját szenvedésemet, és végül döntésre jutottam, úgy éreztem, egy pillanatra ismét velem van. És ez erőt adott.
Erőt ahhoz, hogy a keserűségemet egy egészen más természetű cselekvésbe öljem, mint az addigi szenvedés. Úgy döntöttem, nem fogom hagyni magam. Ryan, az az utolsó rohadék nem ér ennyit. Nem ér annyit se, hogy egyetlen könnycseppet is hullassak érte.
Viszont fizetni fog. Ahogy a bosszúmat tervezgettem magamban, megéreztem egy olyan fajta erőt, amely mintha korábban már eltűnni látszott volna belőlem. De visszatért, és jobban égette a belsőmet, mint valaha.

Hogy teljesen a tervemre koncentrálhassak, otthagytam az egyetemet. Sok idő kellett ugyanis ahhoz, hogy megerősödjek. Eldöntöttem, hogy a saját két kezemmel fogom megszorongatni a srácot, aki megerőszakolt, így viszont az egyetem már nem fért bele a napjaimba. Kezdetben csak önvédelmi órákat vettem, idővel azonban különféle harcművészeteket kezdtem el tanulni. A rugalmas testem miatt úgy gondoltam, jól jöhetne, ha akrobatikát is tanulnék, így később az is belekerült a napirendbe. Idővel pedig, miután elég magabiztosan kezdtem el mozogni a pusztakezes harcot illetően, az alapvetőbb fegyverek használatát is kitanultam.

Hónapokba telt, de úgy éreztem, felkészültem. Mire azonban eljutottam volna addig, hogy bosszút állhassak Ryanen, az a nyomorult meghalt egy balesetben. Kezdetben őrjöngtem, ám ahogy idővel kicsit lecsillapodott a bennem tomboló düh, rájöttem, hogy nem számít. Halott, és be sem kellett érte piszkolnom a kezeimet.

Azonban még így is valamilyen furcsa hálát kezdtem el érezni. Ugyan nem bocsátottam meg neki, amit tett, sőt igazából a férfiakat is elkezdtem megvetni miatta, de elégedett voltam a hosszú hónapok alatt szert tett készégeimmel. Életemben először igazán erősnek éreztem magam. Gyors voltam, pontos, halálos. Nem mellesleg a sok edzésnek hála a ripityára tört magabiztosságom is visszatért.

Végre olyan gyönyörűnek láttam magam, amilyennek apa is tartott. Úgy éreztem, olyan erős nővé váltam, amilyenné mindig is szerettem volna. Elfogadtam magam úgy, ahogy vagyok. Sőt, a külsőmre különösen büszke lettem. Noha korábban inkább csak gyűleltem azt a kinézetet, amely annyira akaratlanul is magához vonzotta a férfiakat, rájöttem, hogy ezt az előnyömre is használhatom. Hiszen eddig se tettem semmit, mégis felfigyeltek rám. Ha pedig egy-egy lopott pislantással, oldalra tolt csipővel vagy arcomból kisöpört tinccsel elérhetem, hogy egyesek a saját nevüket is elfelejtsék, ugyan miért ne használnám ezt ki?

Az edzés során ugyan nem gondoltam másra, csak Ryan megölésére, de a halála után új célt kellett keresnem magamnak. Mondjuk, nem kellett sokat gondolkoznom, hogy az újonnan szerzett erőmet mibe akarom fektetni. Eldöntöttem, hogy apa nyomdokaiba lépek, és tolvaj leszek. Méghozzá a legjobb.

Így belekezdtem a bűnözésbe. Természetesen okosan akartam csinálni, így álruhát öltöttem magamra. És ugyan mi más passzolhatott volna tökéletesen az új Feliciához, ha nem egy szabad és fékezhetetlen fekete macska...?

Gyorsabban beletanultam a munkába, mint képzeltem. Úgy éreztem magam, mint egy igazi művész: képes voltam akár a legjobban őrzött ereklyéket is kilopni. Mielőtt észrevettem volna, teljesen magába szippantott ez a világ. A fekete éjszaka vált a leghűségesebb pártfogómmá, a szerencse istennője pedig mindent a karmaimba adott. Úgy éreztem, megállíthatatlan vagyok. Így pedig eldöntöttem, hogy feljebb török. Nem elégszek meg azzal, ha én lehetek a tökéletes tolvaj. Több hatalmat és befolyást akartam, és mivel a hírem hamar elért a város alvilági urainak fülébe, így végül már nem csak magamnak loptam szórakozásból, hanem elkezdtem megbízásra is hozni-vinni a drágábbnál drágább csecsebecséket és ipari titkokat.

Apa gyakran emlegette, hogy a jó tolvaj türelmes és kivár. Nem ront be sehova ész nélkül, hanem meglapul a sötétben, és akkor lép, amikor senki se számít rá. Úgy gondoltam, ez az ambícióim valóra váltásánál is segíthet. Először csak kicsit jobban meg akartam ismerkedni az alvilg igazi arcával. El akartam jutni alulról egészen a vezető pozícióban lévőkig. Látni akartam, hogy vezetik a megbízottjaikat, hogy ha eljutok addig, hogy idővel mindegyiküket kimarjam a trónjából, megfelelő módon tudjam átvenni a szervezeteiket. Ehhez azonban várnom kellett és tanulni. Még nagyobb nevet szereznem magamnak, hogy ha eljön az idő, mindenki megtudja, ki is a királynője.

user neve » tapasztalat » multik

Vissza az elejére Go down

Bruce Banner

∆ Hozzászólások száma :
719
∆ Kor :
49
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sA poszt írója Bruce Banner
Elküldésének ideje Vas. 10 Jún. 2018, 01:49
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Felicia! ••

Elfogadva!
Ha filmre viszik Feliciat, azt gondolom, hogy ez a pofi a legjobb választás lenne hozzá. Egyszerűen telitalálat, legalább annyira illik hozzá, mint Robert Downey arca Vasemberhez! :3
De nem csak a pofid 10/10! A lapod is hibátlan! Nagyon tetszik a hölgyeményed! És ráadásul nagyon szépen írsz! Imádlak olvasni! Igazán különleges karaktert alkottál nekünk, akiben rengeteg lehetőség rejtőzik. Remekül használod a képességeidet, de azok nélkül is megállod a helyedet. Egy dekoratív csinos lány vagy, aki könnyedén megszerzi, amit akar. Ékszert, pénzt... férfit. A tested a fegyvered, ami mindig bevetésre kész! Very Happy
A képesség és külső leírása nagyon tetszett. El akartál érni valamit, és a saját akaratod vitt előrébb, hogy a célba juss. Erős, harcos nő lettél.
Borzasztó, amit Veled tett az az alak! De egyszerűen imádtam, ahogyan kibontogattad nekünk a karaktert, és szépen megismertünk minden fontos mementumot az életedből. Nagyon tetszett, még szívesen olvastalak volna! Kíváncsi vagyok a Kingpines szára! De most nem tartalak fel tovább. Köszönöm az élményt! :3

A fentiek fényében természetesen elfogadlak, és engedlek utadra! :3
Ám mielőtt még játékba kezdesz, kérlek foglalj arcot a Pb. foglalónkban!
Utána már nincs is más dolgod, minthogy akrobatikus képességeiddel belibbenni a játéktérre.

Üdv nálunk! :3

Vissza az elejére Go down
 

Felicia Hardy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Önjelölt igazságosztók-