Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tél nyertesei


A tél férfi karaktere

Steve Rogers
A tél nõi karaktere

Wanda Maximoff
A tél párosa

T'Challa & Jakira
A tél canon karaktere

T'Challa
A tél kedvenc karaktere

Steve Rogers
A tél saját karaktere

Avery Jones & Pria
A tél elõtörténete

T'Challa & Jakira
A tél játéka

A halloween-i kiskaland

Share|
13. felvonás - Végsõ ütközet


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
398
∆ Kor :
99
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaTárgy: 13. felvonás - Végsõ ütközet Today at 19:02

•• Végsõ ütközet ••

divided we fall
A maréknyi hős csapat tagjai, akik úgy határoztak, hogy szembe szállnak az Őrült Titánnal, megindulhatnak, hogy kezdetét vegye a végső ütközet. Thanos elhagyva a megalakult triumvirátust és seregét az egykori Bosszúállók és Őrzők szövetsége felé veszi lépteit. Az ellenséges oldalak félúton találkozhatnak a Bashenga-hegy és a wakandai oszlop között. Küzdelmükbe sem a skrullok, sem az outriderek nem avatkoznak bele.

***

» Általános leírás: A hozzászólásod megírására egy hét áll rendelkezésedre. Amennyiben a partnered/partnereid hamarabb megírják köreiket, lehetőséged van az újabb kör megnyitására. Ha valaki nem írja meg egy héten belül a hozzászólását, a kör újra indulhat (mivel sokan vagyunk, törekedjünk nem megváratni egymást). A Kalandmesternek jogában áll a karaktereket útmutatásokkal irányítani, illetve hozhat be egy-egy körbe/szituációba újabb karaktert, illetve vihet ki, ha eltűnik a játékos, vagy a szituáció úgy kívánja.

UPGRADE:
 

- Reagsorrend: -
- A felvonás résztvevői: James Barnes, Peter Quill, Gamora, Bruce Banner, Steve Rogers, Tony Stark, Carol Danvers, Drax, Thanos [NJK]

- Megjegyzés: A játék során átkérhetitek magatokat másik felvonásba, ha a reagotok végén egyértelműen jelzitek, hova mennétek tovább!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
120
∆ Kor :
97
∆ Tartózkodási hely :
○ with you, till the end of the line... ○Tárgy: Re: 13. felvonás - Végsõ ütközet Today at 21:46

végső ütközet

- Tudod, hogy szeretek drámai lenni... - somolyog Buckynak, de barátja veheti ezt egyfajta ígéretnek is azt illetően, hogy nincs több elhalálozás. Egyszer elég volt, mostantól sokkal óvatosabb lesz. Úgy néz ki, bizonyos értelemben rájuk köszönt a szerencse, amikor átjárók nyílnak körülöttük és egy jó nagy adag erősítés érkezik, feltehetőleg egyenesen New Yorkból. Steve egyszerre boldog és megkönnyebbült, ahogy sorra veszi ki az ismerős és sértetlennek látszó arcokat a tömegben, és akit csak felismer, annak odaint és odabiccent. Shurin és Challán külön mosolyog. Léptei viszont automatikusan Tonyék felé vezetik, és hálás Buckynak, amiért nem kopott el mellőle, hanem kitartóan követi.
Látja barátai arcán a döbbenetet, de nem igazán tudja, hogyan kéne belekezdeni a magyarázatba. Naiv mosollyal fogadja a közeledő Carolt, és a legkevésbé sem számít rá, hogy rögtön lepofozzák.
- Au! Mit csináltam?! - értetlenkedve váltogatja a tekintetét a többiek közt, fogalma sincs, mivel érdemelte ki a nő haragját. Ahelyett, hogy örülne inkább, hogy... De a következő pillanatban Carol már a nyakában lóg, és ha lehet, ez még annál is jobban meghökkenti. Keze tétován toporog a levegőben, félúton, és mire rászánhatná magát, hogy viszonozza az ölelést, a kék sziluett már el is libben tőle. Mióta tegeződnek?
- Meghaltam... Egy kicsit. - böki ki végül helyeslőn, zavartan megvakargatva borostáját, és tekintetét szégyenlősen a földre szegezi. Nem mer Carolra nézni, úgy érzi, a szidalom jogos, bármiért is kapja.
A nő után pillant merengőn, végül Tony hangja rántja ki az elmélkedésből. Zavartan megköszörüli a torkát és igyekszik összekaparni magát. Közelebb lép a vaspáncéloshoz, hogy megszorongathassa annak vállát, üdvözlőn, és nagyon, nagyon boldogan, hogy egy darabban látja.
- Elég hosszú, később elmesélem - fáradt mosolyt villant a barátjára, majd válla felett hátrales Buckyra. Tudja, hogy most nincs idejük bármiféle lelkizésre, ezért úgy dönt, kettejük közt marad, egyfajta villámhárítóként, és hogy egyensúlyban tartsa őket.
- Szóval, hogy fogunk elbánni vele? - bök állával Thanos felé, kérdését Tonyhoz és Buckyhoz egyaránt intézve. A hasonmást egyszer már kivégezték, de feszített csapatmunkával sikerült csak, és gyanítja, az igazival már közel sem lesz ennyire egyszerű dolguk.
Ahogy Hulk is csatlakozik hozzájuk, széles mosollyal üdvözli a fickót. Talán hónapok is elteltek már, mióta utoljára látta. Nem megy közelebb, de ha figyel, odabiccent neki, és célzón körberajzolja saját szőkeségét.
- Új frizura? - barátságos mosollyal érdeklődik, tekintete végigfut erősen hiányos, mégis nosztalgikusan kerek csapatukon. Carol bíborba forduló alakján nagyot néz, de mosolya csak szélesebbre kúszik, és ahogy összeakad pillantásuk, állát leszegve tátogja felé: "jól nézel ki..." Ha már tegeződnek...
- Menjünk! - igazít a pajzson a karján, mielőtt nekilendülne. Futva vág neki a távnak, egyenesen a lila óriást célozva be. Gyorsaságának köszönhetően talán a gyalogosok élére törhet, de ha meg is előzik, vagy Tonyék elrepülnek mellette, akkor sem lassít le, kész teljes lendületével becsapódni a harcba, összehangolva támadásait a többiekével.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

13. felvonás - Végsõ ütközet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» 6. felvonás - Látom a tüzet
» 1. felvonás - Alattomos suttogás
» 5. felvonás - Thanos
» 18. felvonás - Kilátástalan ütközet
» 2. felvonás - Stark torony

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Kaland játékok :: 4. Kaland :: 3. Kör-