Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendégA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tél nyertesei


A tél férfi karaktere

Steve Rogers
A tél nõi karaktere

Wanda Maximoff
A tél párosa

T'Challa & Jakira
A tél canon karaktere

T'Challa
A tél kedvenc karaktere

Steve Rogers
A tél saját karaktere

Avery Jones & Pria
A tél elõtörténete

T'Challa & Jakira
A tél játéka

A halloween-i kiskaland

Share|
Vendégségben az elfeknél - Cel & Nimellos


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
69
∆ Tartózkodási hely :
☙ Alfheim'Tárgy: Vendégségben az elfeknél - Cel & Nimellos Szer. 09 Május 2018, 14:35Celia & Nimellos
Music: Alfheim
Üdvözöllek szép hazánkban Csillagkovács! Smile

A trónusomon ülve is érzem az állandó késztetés súlyát, amely a szívemre és elmémre telepszik. Szinte bilincsekre kényszerít a bevésődés iránti vágy. Börtön ez melyből képtelen vagyok szabadulni. Vágyom rá, mégis retteg tőle, hogy mi történik, ha megkapom e hőn áhított ajándékot melyhez fogható érzés nem létezik az univerzum egyetlen szegletén sem. Ám ha ez beteljesületlen olyan mély verembe taszít melyből felállni nem lehet. Ellenállni és küzdeni képtelenség ellene, csupán romlás és az elme tébolya követi, ha valaki e hatalmas vonzó erő ellen cselekszik. Nem félek magamnak bevallani, hogy gyötrődöm. Már elveszítettem szeretett feleségem Ariennét. Bármily erős is vagyok több veszteséget már nem bírna el a lelkem. Mi lenne Earnennel és Elriellel ha bevésődöm, s e mámor egy szempillantás alatt véget ér? Belehalnék a gyászba igaz felem halálába. Mi lenne királyságommal, népemmel, gyermekeimmel? Nagyot sóhajtok a gondolataimba merülve. Olyan vágy ez mely csak a bensőmet mardoss olthatatlanul. Királyként és apaként ezt most nem engedhetem meg. Önző volnék, ha csak saját magamra gondolnék, s ez az önzőség elborzasztana. E kiváltság nem adódhat meg nekem, különben népem egészét veszteség érné mely túltenne minden fájdalmamon. Elhatározásra jutottam. Valamit tennem kell, hogy biztosítsam magam, bilincsbe kell vernem a szívem, nem tehetek mást, még akkor sem, ha ez ellen minden porcikám tiltakozik.

Még évekkel ezelőtt láttam egy ősi lényt, ki most tengerkék hajú női alakban él az emberek között Midgardon. Tudom mit tett vele Bor, láttam bilincseit, s azt is tudom, hogy a kéklő sárkányt úgy nevezik, hogy a Csillagkovács. Talán Ő segítségemre lehet. Népem fiai s lányai közül ugyan kit kérhetnék e feladatra, hogy segítse királyát népünk leghőbb vágyától megfosztania magát? A Csillagkovács talán képes lehet teljesíteni a kérésemet.  
- Hívjátok Peldis-t a trónterembe. – Szólítom meg az egyik őrt aki a trónteremben teljesít szolgálatot. Az őr elsiet majd kisvártatva egy elf leányzó lép elém meghajtva magát.
- Mit óhajt királyom? – Kérdi kíváncsian. Felé fordulok és fejemet biccentve köszöntöm.
- Peldis, újra el kell, hogy küldjelek Midgardra. – Komoran nézek a tekintetébe, bár nem kötöm az orrára, hogy milyen céllal kérem tőle azt amit kérek. Részletesem elmondom neki, hogy akit keres, hogy néz ki és, hogy hol találhatja meg. Egy társat is rendelek mellé és elbocsátom trónusomtól. Peldis és egy másik el lány emberi ruhákat öltenek magukra és a parancsomra Midgarba mennek. Egy városban kezdik keresgélni azt, akiről részletes leírást adtam nekik. Pár nap alatt egy téren meg is pillantják Őt, a Csillagok kovácsát. A két elf nő odalép Celia elé.
- Kérlek bocsáss meg Csillagkovács, de beszélnünk kell veled. – Szólítják meg kedvesen és illedelmesen Celia-t. Ha a lány nem ellenkezik akkor kicsit félrevonják, hogy nyugodtan beszélhessenek vele.
- Az én nevem Peldis a társam pedig Aphedis. Mindketten Alfheimből érkeztünk, az elfek birodalmából. Királyunk Nimellos szeretne vendégül látni és beszélni veled, mint vendéggel. Amennyiben eflogadod a meghívását kérlek kövess minket. A két követ egyáltalán nem erőszakos, ha Celia hajlandó velük menni akkor elvezetik a város egy sikátoros részéhez. Amikor csak hárman maradnak Peldis a nyakában függő ékkőhöz nyúl és annyit mond a téglafal felé fordulva, hogy „mellon”.
- Jöjj Csillagkovács. Látszólag semmi sem történik ám Peldis nekimegy a falnak és el is tűnik, ha Cel követi akkor ő is átérve a falon egy gyönyörű zöld parkban találja magát. A királyi parkba kerül mely tele van virággal, fákkal és minden széppel és jóval, amely szemnek kedves és léleknek békét adó. A két elf lány a kertben elvezetik Cel-t hozzám. Már vártam őket. Amint odaérnek hozzám a két nő meghajol királyuk előtt majd távoznak. Hálásan bólintok elismerve szolgálatukat. Ezüstös és barnás árnyalatú öltözetben fogadom az ifjúnak tűnő, kék hajú, kék szemű leányzót.
- Légy Üdvözölve Alfheimben Celia, a Csillagok neves kovácsa. Nimellos vagyok, az elfek királya. Köszönöm, hogy elfogadtad a meghívásom. Barátságosan köszöntöm vendégemet, aki a kérésemre el is jött. Kezeimet hátra téve sétálok mellette és egy szökőkút hűs vizébe érintem egyik kezem újbegyét.
- Kérlek mesélj róla, milyen az életed az emberek világában? Talán hallott már rólam, talán nem, de az biztos, hogy nem járt még birodalmunkban. Asgard volt a börtöne oly sokáig, s láttam, hogy Odin tovább száműzte a Földre. Hányatott sorsú személy, akivel mostohán bánt az élet. Az egyik udvarnokom tálcán ételt hoz és azzal kínálják meg a lányt. Szép és egészséges gyümölcsök melyek a közeli fákon termettek. Biztosan Neki is lesz kérdése, éppen ezért szerettem volna vele itt a kertben találkozni, nem olyan hivatalos. Őrök sincsenek túl sokan, csak épp annyi amennyi szükséges, azért, hogy ne érezze fenyegetve magát. Kíváncsian fordulok most felé és íriszeimmel a lélektükrébe nézek és kíváncsian várom, hogy mik lesznek első reakciói e szokatlan meghívásra.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
76
∆ Tartózkodási hely :
FöldönTárgy: Re: Vendégségben az elfeknél - Cel & Nimellos Csüt. 10 Május 2018, 20:57

Egy újabb megbeszélés a kiadóval le is van tudva. Néha az őrületbe tudnak kergetni, ám még mindig ők a legjobb módszer, ha valaki énekes és egy banda tagja. Ami igazából nem is csak egy, hiszen énekelgetek más stílust is, habár ezt kevesebben tudják. Nem árt mást is csinálni, azzal is edzeni a hangszálakat. S ami azt illeti igen csak szeretem is máshogy használni a hangom. Nem csak hörgésre. S erősen tervezem ezt meg is lépni a közeljövőben. Persze erről még úgy senki nem tud. Ám most New York egyik nyüzsgő terén kell átkászálódnom, hogy eljussak a kocsimig.
Ezt majdnem sikerült ki is viteleznem, amikor a semmiből olyan névvel illettek, amiről nem igazán tudnak a földön. Szemem villant, ahogy feléjük fordultam és két ember lányt láttam magam előtt, ám van egy olyan sejtésem, hogy nem azok. Korántsem azok. Hagyom, hadd vezessenek egy eldugottabb helyre, ahol meg is tudom, hogy Alfheimből jöttek és a királyuk szeretne találkozni velem. Erre mindössze a szemöldököm szökik fel, ám továbbra sem szólok hozzájuk. Az egyikük nyit egy átjárót a falon, kicsit klisésnek érzem ezt most, de azért követem őket.

Átlépve az átjárón egy kertben találom magam. Hamar elém is lép a király, legalábbis az öltözékéből ezt vonom le. Aztán a bemutatkozása, csak még inkább megerősít.
- S Suilad - szólalok meg a nyelvén és hajolok meg kissé köszöntésképp. Hiába nem jártam még itt, elég sok könyvhöz és tekercshez jutottam hozzá Asgardban. S bőven is volt időm átolvasni őket.
- Szerintem egészen jól tudod, hogy milyen is az emberek világa. Midgard. Számomra börtön, számodra egy olyan hely, ahová nem akarsz elmenni. - válaszolok a kérdésére és a mondatom végén felé fordulok és a szemébe nézek. Végignézek rajta és nem sok fölösleges érzelmet vélek felfedezni. De van egy igen jó sejtésem, hogy miért is hívott ide.
- Ha jól sejtem nem azért hoztál ide, hogy a Földről beszélgessünk. - kezdek bele miközben a kertet kémlelem - Inkább azért, hogy valamit elkészítsek, amire az itteni kovácsok nem képesek. - sandítok felé. Nem mondom ki azt amire gondolok, hagyom, hogy ő mondja el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
69
∆ Tartózkodási hely :
☙ Alfheim'Tárgy: Re: Vendégségben az elfeknél - Cel & Nimellos Pént. 11 Május 2018, 12:34Celia & Nimellos
Music: Alfheim
Üdvözöllek szép hazánkban Csillagkovács! Smile

Figyelmem nyomban sikerül felkeltenie, már az első szóval amit kiejt a száján. Saját nyelvünkön szólal meg, üdvözölve engem. Ez igazán kedves tőle.
- Látom hasznosan töltötted az elmúlt évszázadokat, évezredeket. – Régóta él már a kilenc világ két részén, Asgardon és Midgardon, sok-sok tudást halmozva ezzel össze. A mi nyelvünkről is talán Asgardban tanulhatott, mindenesetre kedves gesztus a részéről, sőt illendően meghajol előttem amire nem is számítok, egy hozzá hasonló ősi sárkánytól. Minden tekintetben elmondható róla, hogy sokat változhatott amióta ide tévedt. Viszonzom meghajlását fejem biccentésével felé, és egy barátságos mosollyal. Lényegre törően válaszol a kérdésemre, jól tudja a kapcsolatunk Midgarddal. Nem baj ez, nyugodtan lehetünk konkrétak és nyíltak egymással.
- Jól látod, tudom milyen Midgard világa. Te viszont még mindig börtönként éled meg az ottléted? – Az, hogy számomra olyan hely ahova nem akarok menni az érdekes megfogalmazása a dolgoknak. Szívem szerint mennék, úgy vonz, mint egy mágnes, de az eszem szerint nem kötődhetek oda semmiként. A Csillagok kovácsa szembefordul velem és tekintetemet vizsgálja. Szemébe nézek hát én is, hátha a lélektükrök árulkodnak. Amit mond abból egyértelmű, hogy tudja miért hívattam.
- Egy kis beszélgetés nem árt ha eddig még nem hozott össze minket a sors. De valóban eltaláltad, nem ez az elsődleges oka, hogy ide kérettelek. Tekintetem most körbejár a gyönyörű kertben, majd visszatér Celiára.
- Őszinte leszek veled, a különleges kovácstudományodat szeretném igénybe venni. Tudom sokan kihasználtak és becsaptak életed során. – Teszek egy apró kört a lány körül miközben végig gondolom mindazt amit róla tudok.
- Én viszont nem kényszerítelek semmire, és nem is áll szándékomban újabb börtönbe vetni Téged. Ha segítesz megjutalmazlak Téged és szabadon távozhatsz, akkor is ha azt mondod nem akarod elkészíteni amit szeretnék. – Olyan sokan becsapták és kihasználták Őt, nem csoda ha bizalmatlan.
- Amit én kérek tőled az nem fegyver. Téged börtönbe zár az ékszer, amit csellel rád aggattak. Én viszont azt kérdezem, hogy tudsz e olyan ékszert készíteni ami egy szívet zár börtönbe addig amíg azt valaki viseli? Tekintetem most komolyra vált amint újra megállapodok a Csillagkovács előtt. Szomorú dolog, hogy ilyet kérek tőle, s talán hiába reménykedem, mert nem tudja elkészíteni. Ezért hát kíváncsian várom mit felel a kérésemre.  Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
76
∆ Tartózkodási hely :
FöldönTárgy: Re: Vendégségben az elfeknél - Cel & Nimellos Hétf. 14 Május 2018, 10:22

- Fogalmazzunk úgy, hogy sok volt a szabadidő és még több volt a könyv és a tekercs. - reflektálok a kijelentésére. S igazság szerint tudtam volna hasznosabban is tölteni, ám nem volt rá lehetőségem. A Földön ez némileg megváltozott. Nagyobb lett a mozgástér és egy igen érdekes korszakát is sikerült megélnem.
- Egy kalitka lehet szép, lehet aranyból, lehet tágas, de továbbra is kalitka marad. - válaszolok a kijelentésre. Közben pedig ismét körbenézek a kerten. Rengeteg virág és ritka növény, amiket eddig még nem volt szerencsém látni. Hiába jártam be az űr végtelenjének egy részét, még mindig rengeteg olyan hely van, ahol számomra ismeretlen dologgal tudnék találkozni. S valami teljesen újjal is akár. S valószínűleg sok olyan hely van, ami már nem is létezik, amit elemésztet a saját csillaga. Az űr folyamatosan változik és minden lény tudja, aki valaha kirakta a lábát a bolygójáról. Nem olyan hely, ahol könnyedén lehet barátságos helyet lelni.
A kijelentésére felkúszik az egyik szemöldököm, pedig erősen sejtettem, hogy ezért hívott ide. Mi másért kéne egy elf királynak egy olyan kovács, mint én, ha nem a tudásom végett. A második kijelentésére egy sejtelmes mosoly jelenik meg az arcomon.
- Érdekes megközelítése a dolgoknak. Ezek szerint tudsz rólam egy-két dolgot. - szólalok meg, miközben az engem fürkésző arcát nézem. Végül amikor meghallom a kérését elkacagom magam. Micsoda egy elf, aki el akarja zárni maga elől az érzéseit. Vajon a népe mit szólna eme ötletéhez, amit éppen felvázolt nekem. Végül kék szemeim ismét rápillantanak, sötétek és nem látszik bennük érzelem.
- Nem kivitelezhetetlen. S úgy sejtem, hogy már volt részed benne, ha meg akarod gátolni. - válaszolok neki. Valami ilyesmire gondoltam, ha nem erre. Asgardban volt lehetőségem kellően átolvasni a 9 világban élőkről szóló olvasmányokat. Ennek hála van tudásom róluk bőven.
- Harcolni akarsz  bevésődés ellen, a szerelem ellen és a vágy ellen, hogy Midgard-ba menj. Érdekes kérés ez egy elftől. - teszem még hozzá, miközben a tekintetem nem mozdul az övéről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
69
∆ Tartózkodási hely :
☙ Alfheim'Tárgy: Re: Vendégségben az elfeknél - Cel & Nimellos Kedd 15 Május 2018, 12:23Celia & Nimellos
Music: Alfheim
Üdvözöllek szép hazánkban Csillagkovács! Smile


- Pedig egészen jól beilleszkedtél az aranykalitkába. – Kicsit groteszk hangvételű amit mondok, de amit láttam a Midgardi életéből azon elég emberinek tűnt. Ha nem tudnám ki is valójában azt mondanám, hogy egy emberi művész, dalnok. De nem az, talán valami emberi hóbort, amit felvett szokásként. Ugyan az érzéseibe nem látok bele, de talán így jobban viselhetőbb számára a fogsága, melyben valódi alakját képtelen magára ölteni.
- Egy királytól talán elvárható, hogy tájékozott legyen. – megengedek egy apró mosolyt. Szó mi szó, megvan a magam hírforrása. Hallok sok mindent, amit jelentenek nekem, mi a kilenc világban zajlik, én magam is látok sok dolgot, hiszen látó vagyok. Ehhez párosul az, hogy időnként személyesen is utazom a világok között. Asgarban is jártam többször, így hallottam a Csillagkovácsról is akinek létezését és fogságának hírét még Odin királytól szereztem.
Majd a feltett kérdésemre az első reakció egy kacagás. Komoran ráncolom össze a szemöldökömet.
- Talán ilyen mulatságos számodra a kérésem? Tekintetem komoly, rezzenéstelen. Celia kifejti egészen részletesen azt, amit szeretnék, megértette, tudja mit kívánok most tőle.
- Nem nevetnél ezen, ha ismernéd az érzést. Az érzést amely felkavar, amely mint forróság árad szét a testedben, amely nem hagy nyugodni sem este sem reggel, s amely ha véget ér olyan mélységekbe taszít melyből nem mászhatsz ki. – Egyenesen nézek bele kék íriszeibe és hangom csupa érzelemmel teli, komor és komoly is egyben, ahogy a bevésődésről beszélek.
- Alapvetően a bevésődés nagy ajándék, kiváltság, ősi hagyomány. De egy királynak, aki elveszítette királynéját és két gyermekéért s egész népéért felel, nem engedheti meg magának ezt a világokon túli mámort. – Hangom most lágyabb, inkább magyarázóbb mint az iménti komor és erőteljes hangvétel.
- Nevess csak nyugodtan, ha ez valóban mulatságos számodra. – hogyan is vártam megértést Tőle, ezeket az érzéseket nem érheti más csak az ki már átélte, s tudja miről beszélek.
- Mire van szükséged hozzá? – Váltok hirtelen tovább a lényegre. A hajlandóságát azt értékelem benne, még ha teljesen megérteni nem is tudja azt, hogy miért kérem tőle ezt. Veszek egy mély levegőt és testemet újra nyugalom járja át. Az érzések kavargó áradata melytől még egy király sem mentes elkapott, főleg, ha ilyen témáról van szó. De már most újra nyugodt vagyok.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
76
∆ Tartózkodási hely :
FöldönTárgy: Re: Vendégségben az elfeknél - Cel & Nimellos Kedd 15 Május 2018, 21:07

A megjegyzésére inkább nem válaszolok. Fölösleges lenne pont vele vitatkozni erről. Inkább hagyom, hogy haladjon tovább a beszélgetés. Megvagyok ezen téma megemlítése nélkül is. S szerintem ezt ő is olyan jól tudja, ha valóban annyira tájékozott, mint állítja. S király, így biztos vagyok benne, hogy tökéletesen érti a hasonlatomat.
- Egy elf-től az, hogy zárjam el azt, ami a lényének a része. Igen, felettébb mulatságos. Habár gondolom tisztában vagy vele, hogy mit is jelent a kérésed. S akármilyen meglepő.. - lépek közelebb hozzá miközben a szemem továbbra is őt figyeli - Hozzám hasonló, érzelmeket teljesen nélkülöző lény is érti. Szerinted hány évezrede van már rajtam ez a karkötő? - az utolsó szót talán kicsit nagyobb nyomatékkal ejtem ki, mint kéne. Ezért hátrébb lépek egyet és szívok egy mély levegőt.
- Elhiheted, hogy nálam senki nem tudja jobban, hogy milyen az, amikor irtózatos vágy van benned és semmit nem tudsz tenni, hogy elérd. - teszem még hozzá végül.
- Egy helyre, ahol nyugodtan tudok dolgozni. Gondolom megvan a városod műhelye még. Annak ellenére, hogy nem igazán vagytok az a nagy háborús nép. - teszem fel neki a kérdést a kérdésére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
69
∆ Tartózkodási hely :
☙ Alfheim'Tárgy: Re: Vendégségben az elfeknél - Cel & Nimellos Csüt. 17 Május 2018, 13:52Celia & Nimellos
Music: Alfheim
Egy gyűrű mind felett…

Úgy érzem elragadnak az érzelmek, ez a téma olyan érzékeny számomra mint másnak egy régi harci sebesülés, érzékeny, kényes terület. Máskor oly nyugodt tekintetem árnyak hada festi be. Ez az, ami megőrjít. Harcolok az ellen, ami ellen nem lehetne, és megtagadom a legszentebb ajándékot dolgot, amit a népem átélhet. Mégis ráléptem egy ösvényre, döntöttem, s már nem lépek le róla. Celia kérdésére megenyhül tekintetem, s az Ő börtönére, karperecére tekintek.  
- Bor napjai óta viseled már, ami régi korokba nyúlik vissza, tudom jól. – Az én időmet megelőző korszakok óta raboskodik már Asgard egykori királyának döntése miatt. Most, hogy ezt kérdi tőlem már szinte látom rajta a fájdalmat, kezdem érteni mit is jelent ez Neki. Nem, azt nem mondhatom, hogy teljesen értem, mert nem vagyok a helyzetében, mindenesetre bólintok a szavaira, hogy tudomásul vettem az Ő érzéseit is. Vajon helyes lenne elmondanom Neki, amit láttam a jövőjéről? Miért kínozná tovább a kérdés, hogy vajon mikor lesz vége már?
- Jöjj velem. Elvezetlek a királyi kovácsműhelybe. Itt készülnek népem legnemesebb fegyverei, ékszerei. Intek felé, hogy kövessen. A királyi testőrség velünk tart, de senki sem fogja közre a kovácsunkat, csak pár lépésnyire vannak lemaradva. Megyek elől és a kertből a palota melletti nagyobbacska épülethez érünk. Igazi kovácsműhely, melyben legjobb kovácsaim közül kettő már előkészített mindent. Belépünk a tágas és hatalmas műhelybe, ahol a tűz heve meglegyinti arcunkat. Mindenféle fém, nemesfém és drágakő áll itt rendelkezésre, amit csak el lehet képzelni.
- Cirdon és Hirlond a szolgálatodra lesznek. Mutatok a két hozzáértő kovácsomra.
- Kérlek, gyűrű formát öltsön az ékszer, sárkánykővel, s csak addig hasson amíg a viselője úján van. Látom el instrukciókkal a Csillagkovácsot. Jövőjét tekintve arra jutottam megosztom vele amint elkészült az alkotásával. Ez lesz az én ajándékom Neki. Nem megyek el, magam is szeretném látni, ahogy alkot, s igen kíváncsi is vagyok, hogyan készíti el, hogyan lát hozzá, vagy esetleg van e még valamire szüksége.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
76
∆ Tartózkodási hely :
FöldönTárgy: Re: Vendégségben az elfeknél - Cel & Nimellos Yesterday at 02:58

Kisebb kifakadásom eléri a célját, még ha teljes mértékben akaratlan is volt. Arca meglágyul és én is lenyugszom. Van bennem feszültség az miatt, amiért nem tudok alakot váltani. S mellé vágy is, olyan vágy, ami vetekszik azzal, ami benne van. A különbség mindössze az, hogy ő ezt maximum ezer éve érezheti, míg én évezredek óta. Tudom, hogy egyszer megtörik ez a kis átkom, de azt nem, hogy mikor. Egy dolog azon biztos. A karkőtő gyengül, napról-napra egyre inkább, nem sokat, de azért észrevehető.
- Még jóval azelőtt, hogy megszülettél volna és talán még azelőtt is, hogy a szüleid előtt is. - válaszolok a kijelentésére. Habár nem számlálom az éveket. Sosem tartottam fontosnak. Hosszú ideig megvoltam anélkül, hogy megtettem volna. Ezért nem tudom, hogy mióta van rajtam ez a karkőtő és különösebben nem is foglalkoztat. Rajtam van és nem tudok megválni tőle. Ám, kicsit talán még jó is. Megvan benne a jó dolog, aminek hála kicsit jobban megértem magam és a körülöttem lévő világot.
- Legnemesebb... S vajon jók is, vagy csak jól néznek ki? - teszek fel egy kis gúnyos kérdést. Nem különösebben foglalkoztat, hogy ő a király. S az még kevésbé, hogy éppen ezért másképp kéne beszélgetnem vele. Ő is csak egy halandó, még ha hosszú ideig is él. Nem több, mint azon örök, akik kísérnek és figyelik minden lépésemet.
Végül aztán elérjük a műhelyt. Tágas tér, forró kemence és két kovács, aki Nimellos szerint csak a parancsomra várnak. Végignézek a két elfen.
- Akkor el is mehettek. - szólok oda nekik és meg sem várva a reakciójukat körbejárom a helyet. A kemence meleg, ám nem megfelelő. Nem mintha használni akartam volna. Az eszközök elsőrendűnek tűnnek, ám számomra haszontalanok. Kisesebb mosoly jelenik meg az ajkaimon. Aztán felcsillan a szemem és a hajam kéksége életre kell. Hullámzik, mint a tenger, ahogy az erőm kezd a felszínre törni. Lehunyom a szemem, hogy megtaláljam azon eszközöket, amik kellenek egy gyűrűhöz.
- Remélem sárkányköved van hozzá. - fordulok a király felé, miközben a jobb kezemben megjelenik a kalapácsom. Elsőre egy kicsit hétköznapinak tűnhet, ám ez csalóka. Rárakom az üllőre, ami alatt kicsit berogy a padló a súlytól és mellé kicsit fel is nyög a fém és az épület szerkezete. Majd Nimellos elé lépek.
- A gyűrűt csak te fogod tudni használni, másképp nem tudom megcsinálni. Így is megfelel? - kérdezem tőle, miközben előtte állok és az arcát kémlelem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Vendégségben az elfeknél - Cel & Nimellos

Vissza az elejére Go down

Vendégségben az elfeknél - Cel & Nimellos

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Ame No Ekibiogami (Amegami) - Szervezet
» Vendégszoba
» Vendéglista
» Bárpult az első helyiségben
» Vendéglista

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Világûr :: Kilenc birodalom :: Alfheim-