HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Edward Brock - Venom

Edward Brock

∆ Hozzászólások száma :
36
∆ Kor :
30
∆ Tartózkodási hely :
Every dark cornerA poszt írója Edward Brock
Elküldésének ideje Szomb. 24 Feb. 2018, 18:25
Ugrás egy másik oldalra

Edward Brock

Venom
biográfia

becenév » Eddie
születési idõ » 1988. Mar. 16.
születési hely » San Francisco
kor » 29
play by » Tom Hardy
csoport » Független Mutáns
tartózkodási hely » New York City
család »
Carl Brock (apa)
Jamie Brock (édesanya)
Mary Brock (testvér)
Ann Weying (elhunyt feleség)jellem és külsõ »
Eddie az átlagnál magasabb, sötétbarna hajú férfi, jellemzően borostás, nem túl piperkőc alkat. Ezt mutatja ruházata is, ami inkább köznapi és praktikus, semmint feltűnő. Küllemére leginkább a "semmi szembeötlő" jelző illik, mely hasznára is van, hogy a nemkívánatos figyelmet elkerülje. Erős testalkatú, előbb nézné valaki sportolónak vagy fizikai munkásnak, semmint irodakukacnak, vagy éjsötét ruhában, tarkóig érő fogas halálvigyorral suhanó rémálomnak.

Jellemileg...bonyolult, akárcsak bárki, viszont ő nem is próbálja ezt leplezni. Ki elől és miért is tenné? Kudarcai, elutasítása benne élnek, akárcsak a szimbiótában is, hogy pókember eldobta magától, hiába tett meg mindent, ami szerinte helyes. Valahol mélyen magányos, hiányzik neki, hogy valaki elismerje, felnézzen rá. De ezért még sokat tehet, noha "egyedi" megjelenése ezt nem teszi könnyűvé. Nem sok barátja van annak, akinek láttán, ha előtted terem, a rémálmaid jutnak eszedbe. Kettős énjének keserűsége ég odabenn, és fájdalmát szívesen megosztja az arra érdemesekkel is, fizikai formában. Az eszközökben nem válogat, miért érezne együtt mindenkivel? Kegyetlen ez a világ, ő csak alkalmazkodott és hasonult hozzá.  Teszi, amit úgy vél jónak, noha ez a fogalom nála már merőben más, mint az átlagban.

képesség »
Eddie Brock már Venom korszaka előtt is megszállottságig határosan edzette és tartotta karban testét, mely azonban nem ér fel a Venom által nyújtott erőnléthez, ami bőven meghaladja a köznapi emberekét. A szimbióta számos pókembertől származó tulajdonság hasonmását átadta Eddie-nek is, a fizikai erőn kívül ez értendő egy korlátozottabb távra használható hálóvetési képességben, melynek anyaga maga a szimbióta, és szükségtől függően támadásra és menekülésre egyaránt használható eszközt jelent. Pusztakezes harcban való edzései és tapasztalatai Venom által megtámogatott reflexeivel és erejével becsülendő ellenféllé teszik. Képes a falakon és többféle felületen közlekedni, akárcsak pókember hasonló képességgel bírva. A szimbióta akaratától függően korlátozott alakváltásra képes, akár védekező, akár támadó szándékkal előszeretettel alkalmazza ezt a lehetőséget például karmok és tüskék képzésére ellenségei felé. Venom képes a gazdatest sérüléseit csökkenteni, és azok gyógyulását jelentősen gyorsítani.

elõtörténet »
30 évvel ezelőtt, San Franciscoban jött világra a kis Edward Allen Brock. Már kiskorában meggyőződésévé vált, hogy nagy dolgokat véghezvinni hivatott, ám a világ ezt valahogy nem akarta tudomásul venni. Figyelemre és megbecsülsésre vágyva viselkedése is ennek megfelelően alakult, hamar kialakítva egy zavaros, némileg ellentétes elegyet. Azonban erről csak ő tudott, sikerült lepleznie mások által különösnek tekinthető értékrendjét. Jól példázza a dolgot az eset, mikor gyermekkorában egy környékbeli kislány elveszett macskáját segített előkeríteni. Amit senki nem tudott, hogy a macskát ő rejtette el a házuk pincéjében, és miután "megtalálta", élvezte a szomszédság és a kislány háláját és megbecsülését. Azonban ez csak a kezdet volt, megízlelte, milyen is a figyelem és a kivívott hála, még ha ilyen kifogásolható mód is érte azt el. Többet akart.

Később is megmaradt ezen az úton, ahol is mások lenyűgözésére hazugságokat és általa alakított helyzetet próbált bevetni. Azonban ez a stratégiával jót többé már nem ért el, sőt, egyik ilyenből kifolyólag középiskolai évei alatt alaposan elverték. Pedig akkor csak egy lányt szeretett volna lenyűgözni, ám ez nem sikerült. Szerette volna megtalálni a saját helyét a világban, azonban úgy tűnt, ez nem fog egyhamar sikerülni, bármilyen keményen igyekszik. Hamarosan egy tanár ajánlásával kapcsolatba került az újságírói kurzussal, ami későbbi pályája is lett.

Végül, főiskolai évei alatt mégis sikerült megtalálnia valakit, aki úgy érezte, értékeli őt. Persze ez is hazugságon alapult, bár itt a helyzetet a véletlen hozta, és nem ő alakította eképpen. Egy támadás során a lány, Anne eszméletét vesztette, azonban mielőtt Eddie is kárt szenvedett volna, megérkezett Pókember, és ártalmatlanná tette a támadókat. Ezek után távozott, a lány magához térve már azt látta, hogy Eddie áll az eszméletlen támadókkal körülvéve. Mit tett hát? Azt mondta, hogy ő győzte le a bűnözőket, és ezzel kivívta Anne csodálatát. Célját elérte, ugyanis később össze is házasodtak, és az igazság nem derült ki.

Munkát szerzett a Daily Globe-nál, ahol is hamar ismét olyan helyzetbe került, hogy becsvágya miatt egy hazugság nyomán mind nagyobb és nagyobb bajba sodorta magát. Egy sorozatgyilkos megkeresésekor azt hazudta, hogy bűnügyi tudósító. Így kapcsolatban maradt a gyilkossal, és az ebben a hitben elmondta neki tettei részleteit. Szerencséjére a dologból először jól jött ki, ugyanis a sztorit az ő neve alatt hozták le, és hirtelen a kiadó sztárjaként ünneplik. Személyesen is megismerte a cikkeinek alanyát, aki elárulta neki a nevét. Eddie azonban nem fedte fel az információt, továbbra is írta a tudósításokat a bűntényekről, élvezve új és fénylő népszerűségét. Azonban mikor a rendőrség megkeresésére is visszautasította, hogy segítsen kézrekeríteni a tettest, apja közölte vele, hogy szégyenli ezt a viselkedést, és semmiféle hírnév nem lehet olyan fontos, mint az áldozatok élete. Eddieben bűntudat ébredt, és következő alkalommal leírta a gyilkos nevét, melyet megadott neki. Meg volt győződve róla, hogy helyesen cselekedett végre, mindaddig, amíg ki nem derült, hogy a megnevezett egyén ártatlan volt. A valódi bűnöst pókember kerítette kézre, mikor az épp következő tettét igyekszik végrehajtani. Eddie megszégyenült, és azonnali hatállyal kirúgták az újságtól. Sorsa innentől lefelé fordult, bár végül jót akart cselekedni.

Hamarosan felesége is beadta a válási papírokat, és az érzelmi helyzet tovább feszült a férfi lelkében. Egy templomba ment, fegyverrel a kezében, hogy Istenhez imádkozva megvallja, bár tudja hogy bűn, szeretne végezni magával. Pókembert hibáztatta azért, hogy az élete zátonyra futott, mikor is hirtelen minden hatalmas fordulatot vett. Rátalál a szimbióta, melyet pókember eldobott magától, és a két fél eggyéolvadva megalkotja az új egészet. Mindkettejükben sok keserűség van, megértik a másik fájdalmát, kínzó, mégis élő kavalkádját alkotva a magányosságnak, csalódásnak, és gyűlöletnek pókember felé. Megszületett Venom.


Vissza az elejére Go down

Peter Quill

∆ Hozzászólások száma :
1030
∆ Kor :
38
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesA poszt írója Peter Quill
Elküldésének ideje Vas. 25 Feb. 2018, 22:06
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Eddie! ••

Elfogadva!
Hey!

Kitörő örömmel fogadlak el (most, hogy sikerült észrevegyelek, kis huncut, jól elrejtőztél az árnyékba... nekem meg kéne egy szemüveg, a sok csillag megvakított!)!  kacsint Először is, még egyszer elnézésed kérem a kellemetlenségek miatt, de mentségemre szolgáljon, hogy nincs mentségem, ... félig emberként bakizok én mindannyiunk helyett!  Laughing
de térjünk is rá a lapodra, hiszen ezért vagyunk itt...

A külső leírás és a jellemrész tömör, összeszedett, lényegre törekvő. Ha megengeded, szubjektív véleményem, hogy nem szívesen kergetőznék veled a sikátorok között, de ettől függetlenül azért még bírlak!  hmm
A képességleírásod igen csak pontos, nem tudok belekötni. Azt hiszem, azért elég erős vagy és van miért össze tojniuk magukat az ellenfeleidnek. Én nem bánom, hogy megérkeztél, mert eléggé kifogytunk az ilyen jó arcú rossz fiúkból, szóval kellesz ám, de nagyon!  nyáladzik  izgatott //És a pb, jaj ez a pb, olyan imádnivaló!//
A történeted teljes. Be kell valljam, hogy nem voltam totálisan tisztában Venom sztoriját illetően, úgyhogy most, ha hozzá adtál, ha nem, akkor is kristályosodott a képem a fickóról. És feltámadt bennem az együttérzés. Azt hiszem mindannyian ezt érezzük. Szeretnénk különlegesek lenni, hősök valaki szemében, de aztán jön a csúfos felismerés és akkor mindenki máshogyan reagál. Nem tudok feletted olvasóként ítélkezni, amiért ezt az Anti-Póki utat választottad, de abban azért bízok, hogy idővel majd rá jössz, hogy te nem attól vagy különleges, hogy mások minek látnak, meg mit várnak tőled, hanem attól, hogy Te mit teszel meg azért, hogy az legyél tőlük függetlenül...  szuperhős
A stílusod tetszik, várom, hogy olvashassak tőled-rólad bővebben! Klassz, hogy itt vagy közöttünk, nagyon kellettél ide! Érezd jól magad a továbbiakban és jó szórakozást kívánok!  okés
Örülök, hogy olvashattalak és annak is, hogy itt vagy!   izgatott
Kérlek, foglalj pofit, aztán pedig irány a játéktér! Smile

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Vissza az elejére Go down
 

Edward Brock - Venom

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Független mutánsok-