HomeHome  Latest imagesLatest images  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Share
A topik címe: let's be friends - Summer & Jason

Jason Black

∆ Hozzászólások száma :
7
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Jason Black
Elküldésének ideje Vas. 16 Dec. 2018, 01:47
Ugrás egy másik oldalra


Summer & Jason


disco, disco, party,party

Sajnos az elmúlt időszak nem úgy telt ahogyan Jason eltervezte. Megbetegedett, ami miatt nem tudott dolgozni a lakbért is csak csúszva tudta kifizetni ugyanis mostanában előszeretettel járt el szórakozni aminek mindig hatalmas ivászat és pénzköltés lett a vége mégse bánt egyetlen percet sem. A ma estét is hasonlóképpen tervezte el ugyanis hétvége volt és még két napja volt hátra mire újra munkába kell állnia.
Egész napja mondhatni komoly történések nélkül zajlott le. Felkelt, kitakarított, kimosott egy adag ruhát, elment boltba, hogy legyen mit ennie, illetve vett egy doboz cigit is. Soha nem volt nagy dohányos, de szórakozás közben szeret elszívni egy-két szálat ezért mindig vesz egyet mielőtt elindul. A mai menüje három nagyobb zacskós leves volt. Enyhén fintorogva tépte szét a csomagolásaikat és helyezte a lábasba amibe már bugyogott a forró víz. Szerette a kiadósabb ételeket, de most kicsit meghúzta a gatyaszíjat hiszen utolsó garasaival garázdálkodott következő fizetéséig.
A nap hátralevő része hamar eltelt. Azon kapta magát, hogy már lefürdött és felöltözött majd miután minden villanyt lekapcsolt maga mögött halkan lépett ki az enyhén poros, doh szagú folyosóra és zárta be maga mögött az ajtót. Annyira nem volt oda a lakhatási körülményekért, de nem futotta jobbra. Volt pár szomszédja is, de nem igazán tartotta velük a kapcsolatot, sőt volt olyan, akit még soha nem is látott. Miután a zár halk kattanással jelezte, hogy sikerült a művelet a kulcsot mélyen kabátjának zsebébe helyezte és gyors, hosszú léptekkel indult meg kedvenc szórakozóhelye felé.
Aránylag sikerült hamar odaérnie még a nagy tömeg előtt. Nem szeretett a sorban várakozni. Mindig csak a lökdösődés ment, illetve a hangoskodás amit annyira nem szeretett. Bent ez már soha nem zavarta ugyanis akkor már általában ivott és átadta magát a zenének és ezt most sem tervezte máshogy.
Amint bejutott útja a pulthoz vezetett ahol gondolkodás nélkül jelezte a csaposnak, hogy egy jó nagy korsó csapolt sört szeretne elfogyasztani. A pultos mosolyogva üdvözölte hiszen már majdhogynem törzsvendég volt. Amikor megkapta italát hátat fordított a pultosnak és nekidőlve a pultnak belekortyolt italába és ezt követően körbenézett hátha lát ismerős arcot akivel elrötyöghetne bemelegítésképpen.
Nem kellett sokáig keresgélnie ugyanis egyből kiszúrt egy ismerős női arcot. A lány hasonlított az egyik szomszédjára, de nem látta még itt soha ezelőtt és még abban sem volt biztos, hogy Ő lenne az annak ellenére, hogy iszonyatosan hasonlított rá. Még pár percig mozdulatlanul állt és nézte a lányt végül mikor feladta a találgatást úgy döntött cselekszik és megkérdezi. Ha nem Ő az akkor sincs gond elég csinosnak tűnt ahhoz, hogy elbeszélgessenek.
- Öhm… -  állt meg közvetlenül a lány előtt. -  Azt hiszem ismerlek valahonnan. Nem itt laksz a közelben? Mert mintha már láttalak volna a házba ahol lakok.. - mondta kicsit kellemetlenül komoran majd eleresztett azért egy széles mosolyt. Soha nem állt még elő ilyen sz*r szöveggel amikor ismerkedést kezdeményezett, de jelen helyzetbe nem jutott eszébe jobb...

✧ ígérem a következő post jobb lesz.. ✧ Zene

Vissza az elejére Go down

Summer Palmer

∆ Hozzászólások száma :
6
∆ Kor :
26
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Summer Palmer
Elküldésének ideje Szer. 19 Dec. 2018, 08:43
Ugrás egy másik oldalra

Jason &  Summer


Kisgyerek mellett viszonylag ritkán jut el az ember szórakozni, sajnos. Eleinte persze nem is igazán lett volna rá energiám, örültem, ha egyáltalán dolgozni el tudtam menni, és nem aludtam el állva, de mostanra a helyzet milliószor jobb lett. Bár már nem élünk együtt a barátnőmmel, aki a lakótársam volt, azért még gyakran és szívesen vigyáz Jacksonra. Amúgy is ő a keresztanyja is a lurkónak, és szívesen tölti vele a szabadidejét. Szóval, a Kakaóbabom most éppen pizsibulizik, én pedig egy kicsit kiszabadulhatok a négy fal közül.

A lakásunk, bár tágasabb és sokkal jobb állapotban van mint a korábbi, azért maga az épület nem egy főnyeremény. Kicsit dohos, kicsit régi, de szerencsére a lakást amit bérelek néhány éve viszonylag korrektül felújították. Az meg kit zavar, hogy a lift kábé ötven éve nem működik? Engem nem, egész jól bírják a lábaim a lépcsőzést is. Plusz, itt jobb a szomszédság is, legalábbis eddig nem volt olyan problémám, hogy bárki is átjött volna szólni, hogy hangos a gyerkőcöm. Tény, hogy Jackie nem is az a kifejezett vandál típusú gyerek. Inkább csendben játszik az építőkockákkal, vagy tologatja az autóit, és baseballt néz a tévében megbabonázva. Szerencsés vagyok vele.

A készülődés, mint mindig, most sem volt egyszerű eset. Nagyjából fél órán át ácsorogtam a nyitott szekrény előtt és próbáltam rájönni, hogy mégis melyik ruhát vegyem fel? Úgy döntöttem ugyanis, hogy ma felfedezem a környéket, iszok egy italt valahol, ami még vállalható hely, és megyek is haza. Nincs hajnalig kimenőm ugyanis. Szóval, se túl csinos, se túl szakadt nem akarok lenni, ami pedig a “szexis megjelenést” illeti, hát, évek óta meg se próbáltam ismerkedni. Gyerekkel? Ugyan minek is vergődnék ezzel, teljesen fölösleges lenne, a pasik amint meghallják, hogy gyerekem van máris felveszik a nyúlcipőt. Mintha minimum leprás lennék. Beszariak.

Egy egészen korrekt bárra esett végül a választásom, ahol látványosan a törzsvendégek hédereltek, legalábbis mindenki módfelett otthonosan mozgott körülöttem. A pultnál kértem egy gin tonicot, elvégre holnap dolgozni is kell, meg a gyermek sem indul el egyedül az oviba. Olyan nagyon nem csúszhatok szét. A zene mindenesetre nagyon tetszik, már egy ideje alig láthatóan ingatom ide-oda a fejem a ritmusra, miközben halovány mosollyal nézegetem az engem körülvevő embereket. Vannak itt párok, kanbulis társaság, magukban iszogató fél-alkoholisták és természetesen a szóló pasik. Nőt egyedül nem túl sokat látok, van egy viháncoló lánybúcsús társaság, de itt nagyjából be is fejeződött a sor.

Meg is lepődök, amikor látom, hogy megindul felém valaki, majd meg is áll közvetlenül előttem. Azért még egy barátságos mosolyra azonnal futja, és látva a pasi enyhe zavarát, előveszem a haverkodós énemet.

- De, a közelben. - bólintok, és viszonzom is a széles mosolyt. Van élet ezen a bolygón, legalábbis úgy tűnik. - Azt hiszem, egyszer találkoztunk már a postaládáknál. - lerakom a poharam a pultra, majd felé nyújtom a kezem, és ha elfogadja, akkor határozottan rázom meg. - Summer. - jó dolog jóban lenni a szomszédokkal. Komolyan! Szóval, örülök neki, hogy idejött, és megkezdte a beszélgetést, mert nekem amúgy se lett volna hozzá merszem. Valahogy mindig inamba száll a bátorságom, ha valakivel beszélnem kell. Egyszer több óra hosszát keringtem a városban sírva, mert senkitől sem mertem útbaigazítást kérni.

Odébb húzódok kicsit a székemmel, hogy ha gondolja, helyet foglaljon mellettem, bár nem tudhatom, nem-e társasággal érkezett, vagy vár valakit. Mondjuk, ha ilyesmiről lenne szó, azt meg úgyis mondaná.

- Régóta élsz ezen a környéken? - érdeklődök, elvégre ha már ismer minden utcát mint a tenyerét, hátha tud valami tanácsot adni. Olyasmit, például, hogy melyik boltban ne vegyél tengeri herkentyűt, vagy melyik bárba ne ülj be kedd esténként.
Vissza az elejére Go down
 

let's be friends - Summer & Jason

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Katherine & Summer
» Summer Palmer
» Jason Black
» KATHERINE & JASON
»  Peter Jason Quill - Star-Lord /Foglalt/

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: New York :: Szórakozóhelyek-