HomeHome  Latest imagesLatest images  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Share
A topik címe: KATHERINE & JASON

Jason Black

∆ Hozzászólások száma :
7
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Jason Black
Elküldésének ideje Csüt. 13 Dec. 2018, 23:25
Ugrás egy másik oldalra


KITTY & JASON


Az éves jó cselekedet letudva?

Hosszú és fárasztó napok vannak Jason háta mögött. Mivel se kutyája és se macskája pénze meg annál is kevesebb úgy határozott, hogy minden lehetséges idejét a munkájának szenteli, ami még mindig a kidobó fiú szerep volt. Mióta leütötte azt a részeg srácot szerencsére nem keveredett balhéba. Rájöttek, hogy nem biztos, hogy az a legjobb ha vele packáznak.
Erejének megfejtéséhez nem igazán került közelebb. Annyi változás történt, hogy kisebb tárgyakat képes magához vonzani vagy eltaszítani őket mint például egy bögrét vagy evőeszközöket. Azt viszont még végképp nem tudja, hogy miként gyújt fel tárgyakat így próbálja mindezt nem munkaidőben tesztelgetni.
Órájára pillantott és meglepődötten vette észre, hogy munkaideje lejárt azonban váltótársa késésben volt hiszen ilyenkor már rég ott szokott lenni, hogy átvegye tőle a munkát. Általában Jason négy vagy hat órás műszakokat vállal azért, hogy idegrendszere ne adja be a kulcsot és ne kezdjen véletlen pusztításba akarata ellenére. Már éppen telefonálni akart amikor jeleztek neki, hogy mehet. Elköszönt mindenkitől majd a megszokott sötét sikátor felé vette az irányt amerre minden este hiszen ez volt a legrövidebb út otthona és munkahelye között.
Sokszor találkozott már ezen az útszakaszon részeg fiatalokkal vagy éppen kábítószer hatása alatt állókkal, de valamilyen oknál fogva mindig sikerült megúszni a konfliktusokat vagy azért mert csúnyán nézett vagy azért mert nem volt olyan különleges és nem keltett feltűnést és ezért megkímélték. Ez most sem volt másképp vagy legalábbis azt hitte amikor megakadt a szeme egy lányon, akit még soha nem látott a környéken. Furcsállta is a dolgot hiszen errefelé szinte mindig csak ugyan azok az arcok jöttek hiszen kedvenc klubjuk vagy éppen valamelyik haverjuk volt itt megtalálható. Ami még egyből feltűnt neki, hogy egy férfi követi majd megpróbálja megállítani a lányt. Ez nem igazán tetszett neki, de nem tett semmit mert mi van ha csak valamelyik ismerőse az? Vagy éppen az exbarátja és most próbálják megbeszélni a dolgokat?
Azonban még mielőtt tovább állhatott volna és minél előbb hazaérhetett volna észrevette, hogy a férfi egyáltalán nem beszélni akar a nővel ugyanis egyik kezében kés volt másikkal pedig valószínűleg a nyaka felé nyúlt volna azonban Jason itt már nem hagyta annyiban a dolgot. Zsebébe nyúlt és kulcscsomóját vette kezébe amit egy határozott mozdulattal a férfi arcába hajított akkora erővel amekkorával csak tudta. Mindezt persze megspékelte egy kis energialökettel, hogy biztosan a kellő hatást érje el, de nem volt benne biztos, hogy ennyi elég lesz, illetve abba se volt biztos, hogy ez volt a legjobb ötlet hiszen az erejét használta.
- Minen oké? - szólt oda a lánynak majd elindult feléjük. - Ha nem gond a kulcsaimat összeszedem - mondta kedves mosoly mögé burkolózva.  


✧ remélem megfelel *>* ✧ "zene"

Vissza az elejére Go down
 

KATHERINE & JASON

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Katherine & Summer
» Katherine "Kitty" Pryde
»  Katherine "Kitty" Pryde - Árnymacska /Foglalt/
» Jason Black
» let's be friends - Summer & Jason

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: New York :: Sikátorok-