HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: 22. Felvonás - A Királynõ és a Harcos

avatar

∆ Hozzászólások száma :
445
∆ Kor :
100
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaA poszt írója Kalandmester
Elküldésének ideje Hétf. 16 Május 2016, 15:22
Ugrás egy másik oldalra

•• Thanos pusztasága ••

This is the end of Your world!
• Miután Clea visszahozza Wandát az életbe, megérezheti, hogy a harctéren egy másik harcos is elbukott, ezért oda igyekszik, hogy segíthessen rajta úgy, ahogy azt Wandával is tette. A szellemvilágban találkoznak, miközben érinthetetlenek lesznek a külső támadásokkal szemben.


***

» Általános leírás: A hozzászólásod megírására egy hét áll rendelkezésedre. Amennyiben a partnered/partnereid hamarabb megírják köreiket, lehetőséged van az újabb kör megnyitására. Ha valaki nem írja meg egy héten belül a hozzászólását, a kör újra indulhat (mivel sokan vagyunk, törekedjünk nem megváratni egymást). A Kalandmesternek jogában áll a karaktereket útmutatásokkal irányítani, illetve hozhat be egy-egy körbe/szituációba újabb karaktert, illetve vihet ki, ha eltűnik a játékos, vagy a szituáció úgy kívánja.


- Reagsorrend: -
- A felvonás résztvevői: Clea, Psylocke
- Becsatlakozhat: -

***

» Fontos információ: A negyedik körben a karaktereket többször is át fogjuk irányítani más felvonásokba, ezért kéretik a Kalandmester megjegyzéseit hétről-hétre figyelmesen elolvasni!

A negyedik körben a játékosok szabadon mozoghatnak a felvonások között. Ehhez azonban a reag végén kéretik egyértelművé tenni, hogy merre haladna szívesen a karakter tovább!


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd 17 Május 2016, 23:59
Ugrás egy másik oldalra


Clea egy rövid időre is, de esetlenné, sebezhetővé vált, miként visszatért. De a pillanatok alatt letisztuló homályfoltos tekintetébe fogadott látvány miatt úgy gondolta, megérte. Visszahozta a különleges gyermeket, s itt véget ért a küldetése ezen szakasza, gondolta, mégsem tudta levenni szemeit a Bölcsőben magához tért erő forrásáról, noha érzékelte, sőt, hálás is volt, hogy gyenge testét nem hagyták, míg ereje vissza nem tért. Carol volt mellette. A sima, erélyesen finom arcvonású nő. Clea akaratlanul is magába fogadott mindent a jelenlévőktől, mikor visszazuhant Wandával, ám igyekezett egyelőre elszigetelni elméjének egy olyan szekciójába, melyet képes volt teljesen elzárni. Nem akart kutakodni. Nem tartozott rá, hiszen nem is ismerte őket, így... Joga sem volt. - Nincs semmi bajom - Felelte válaszában cirógató nyugalommal és Carolra emelte kékjeit. Valóban jól volt, leszámítva azt, hogy túl személyes volt körülötte a levegő, ő pedig nem volt odaillő. Wanda viszont vonzotta. Az összekapcsolódásuk mélyen élt benne, s Clea tudta, ezentúl mindig így fogja érezni. A mágia hatalma...  Aztán a férfi, Bruce intézett hozzá szavakat, de ő szabadkozva megrázta a fejét. Nem tartoztak hálával, inkább a hercegnő vélte úgy, hogy ő tartozik hasonlóval, hiszen részese lehet, mit is jelentenek a valódi érzelmek. Stephent továbbra sem érzékelte. Elkalandozott, ám éberen tette s csupán rövid ideig. - Clea. - Ejtette nevét mosollyal. - Az otthonom egy másik dimenzió, közvetve mégis a Föld egyik védelmezőmágusa vagyok.   Tudta, hogy felmerült bennük a kérdés, így kényszerű volt választ adnia, habár sokat nem jelenthetett számukra. Ám Clea nem is várta el, ha cselekedni kellett, nem ezen múlott. A következő szekundumban azonban fejével már Wanda felé fordult, mikor kinyúlt felé. Odasuhant és karjaiba zárta. Ez a kapocs is olybá különleges...
- Ügyes voltál... - Suttogta a puha tincsek közé és belélegezte a sós illatú könnyeket, pedig tudta, nem maradhat mellette. Most nem maradhatott... Érzett egy másik harcost is. A Földnek pedig szüksége volt minden katonájára.
- Thanos? - Elhúzódott s ajkai szétnyíltak. - Hát nála vannak a kövek! Érzem őket... - Megrázta a fejét. Meséket hallott egy titánról, ám az ő dimenziójában volt sokkal félelmetesebb is, így Clea sosem vette, pusztán félvállról. Egészen idáig.
Keze Wanda hátán pihent, szemeit le sem vette a férfiról, míg az ki nem jelentette, mi a cél. Tekintete ide-oda cikázott az alakok között. - Vissza kell hoznom még valakit, de igaza van, erősödnöd kell. - Mondta a boszorkánynak, ha az tiltakozott volna. - De vissza fogok térni hozzád, amint lehet.   - Nyugtatta még, hiszen nem hagyta magára szívesen, ez tény... Így pedig nehezen emelkedett fel a levegőbe. ~ Ne feledd, mit ígértem, Wanda. ~ Súgta a lány elméjébe. ~ Mi ketten csak még erősebbek vagyunk~ Hintette felé továbbra is nyugalmat bocsátva Wandára. Messze kellett mennie, így hiába hagyott volna bármiféle védelmező burkot, nem tudta volna megtartani a lány körül.
- Még találkozunk... - Nézett a távozókra, Carolra és Brucera, mert Clea maga is Thanos ellen kívánt járulni, ám még mindig nem volt itt az idő. Amint a különös védelmező légió megérkezett, teleportált és elhagyta a tornyot.

♠ Ad infinitum ♠
Megkereste, hol szólítják ismét. Különös érzéke volt, s úgy tűnt, a halál és élet mezeje is kegyes volt hozzá. És aki hívta, vonzotta, Wandához hasonlóan női lény volt, habár amint Clea megjelent a harctér mocskában, a halálszagú négy lovas kormos lenyomata még ott tátongott a levegőben. Megrázta magát. Ó, drága Föld... Leguggolt hát a test mellé, szikrázó szemeit lehunyta ismét. Ezúttal oldhatatlan varázst vont maguk köré. Nem hagyhatta, hogy ismét kiszolgáltatott legyen a teste.
A szellemvilág üres mindensége újra várta őt, és ő tekergő fehér selyemben lebegett belé. Kereste a különös jel forrását, ám ez a lény Wandától eltérően nem boszorkány volt. Cleának nehezebb volt rálelnie így, hacsak a szellem nem sietett elé. Elizabeth. Ezt visszhangozták a láthatatlan falak. És megtalálta. Meglelte és a kavargó térben előtte termett, talán azért, mert Beth hagyta neki, hogy így legyen.  -   Érted jöttem, harcos... A sors nem tud elengedni téged... - Megnyugtató nyugalom szállingózott Clea felől és belenézett az élénk tekintetbe. Bár a szellem ép volt, sugárzó, a teste a valóság mezején gyötört, vércsatakos. De a lélek nem mondott le róla. Ezért volt itt Clea. Az élet vágyának ereje miatt. - Bátran küzdöttél, de még nincs vége a harcnak, Elizabeth. - Elpillantott róla, s képet mutatott a térben a Földről, arról a pusztításról, amely jelenleg sújtja a népet. Akarnia kellett. A nőnek akarnia kellett, hogy Clea visszatérhessen vele.

 

Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. 23 Május 2016, 11:09
Ugrás egy másik oldalra

A királynő és a harcos

„Az emberek meghalnak. A szerencsésebbek csak egyszer.”

Elbuktam a harcban, egy katonát mégis magammal tudtam rángatni, a Halál pedig őt is elragadta, ahogy engem is. Már másodszor vagyok itt, talán most véglegesen maradok. Az első ilyen esetnél ott volt az ikerbátyám, de most? Egyedül vagyok, a fekete csuklyás pedig bármelyik pillanatban rám teheti a mocskos kezét, s vége mindennek, de nem ezért harcoltam, képeztem magam, hogy meghaljak most. Élni akarok! Segíteni az elesetteknek, védeni ami az enyém, nem hagyhatom egyedül a bátyámat se, Brian nélkülem elveszett lenne, ahogy én is nélküle. Habár ritkán találkozom vele, tudom, hogy lelkileg összetörne, amit nem hagyhatok, Britannia Kapitányra szükség van, ő Anglia első számú hőse, miattam nem dobhatja csak úgy el.
Valami magához szólított, engedtem a kíváncsiságomnak, s hagytam, hogy megleljen. Nem éreztem fenyegetőnek már-már barátságosnak mondtam volna, de inkább éltem bele magam nagyon. Milyen kis vicces vagyok, már nem is élek.
Amint megjelent előttem a fiatal nő, késztetést éreztem, hogy térdre rogyjak előtte, egy egészen rövid pillanatig tartott a dolog, de meg kellett tennem.
- Bármibe kerül, megyek. Rendelkezz velem. – ejtem ki a szavakat, aztán kivetített képekre pillantok, magasra szalad a szemöldököm. Muszáj mennem! Segítségre van szükségük.
- Visszamegyek, vissza akarok menni, nem maradhatok itt, még nincs itt az ideje. – jelentettem ki határozottan.

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
445
∆ Kor :
100
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaA poszt írója Kalandmester
Elküldésének ideje Hétf. 23 Május 2016, 18:22
Ugrás egy másik oldalra

•• Thanos pusztasága ••

This is the end of Your world!
• Mivel Psylocke még a szellemvilágban tartózkodik, tovább folytathatják a párbeszédet. (Amennyiben Cleának sikerül visszahoznia ebben a körben Psylocke lelkét a szellemvilágból, a játékosok dönthetnek, hogy folytatják a harcot, vagy elhagyják a kalandot.)

***

» Általános leírás: A hozzászólásod megírására egy hét áll rendelkezésedre. Amennyiben a partnered/partnereid hamarabb megírják köreiket, lehetőséged van az újabb kör megnyitására. Ha valaki nem írja meg egy héten belül a hozzászólását, a kör újra indulhat (mivel sokan vagyunk, törekedjünk nem megváratni egymást). A Kalandmesternek jogában áll a karaktereket útmutatásokkal irányítani, illetve hozhat be egy-egy körbe/szituációba újabb karaktert, illetve vihet ki, ha eltűnik a játékos, vagy a szituáció úgy kívánja.


- Reagsorrend: -
- A felvonás résztvevői: Clea, Psylocke
- Becsatlakozhat: -

***

» Fontos információ: A negyedik körben a karaktereket többször is át fogjuk irányítani más felvonásokba, ezért kéretik a Kalandmester megjegyzéseit hétről-hétre figyelmesen elolvasni!

A negyedik körben a játékosok szabadon mozoghatnak a felvonások között. Ehhez azonban a reag végén kéretik egyértelművé tenni, hogy merre haladna szívesen a karakter tovább!


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd 24 Május 2016, 09:41
Ugrás egy másik oldalra


♠ Ad infinitum ♠
Clea nem kívánt konfrontálódni a Halállal, hiszen egyszer ő is csontos ujjai közé kerül majd, ám a Világnak most szüksége volt a harcosaira. Tudta, hogy árat kell majd fizetnie, mégis szembement a Sorssal, hiszen fogadalma abban a pillanatban vált semmissé, ahogy megtámadták a Föld bolygót. Olyan energia fenyegette a halandók létét, mely elemi erővel húzta a hercegnőt, s nehezére esett fékeznie magát, ám Mestere arra tanította, győzze le szívét, ha annak veszedelem volna az ára. Sorrendet állított fel, s most itt volt, újra visszatért a szellemek világába, hogy kirántsa a harcost, újabb esélyt adjon neki, hogy segítse az övéit. Clea nem ítélkezett, nem tekintett a nő múltjába, hiszen érezte a tisztaságot, az akaratot, az élni vágyást. És ez elegendőnek bizonyult, hogy úgy vélje, Elizabeth méltó az esélyre.
Fényesség járta körbe, ahogy megemelte ujjait és a nő arcát érintette oly tisztán, ahogy azelőtt senkit nem ért a másikhoz. Uralkodói ereje lassan beragyogta mindkettőjüket, kék szemei különös izzó fénnyel vizsgálták a harcost, míg körülöttük dühödt villámok jelezték a Halál nemtetszését. Clea az elhatározottság hangjait akarta hallani, s mikor ez megtörtént, szelíden nyíltak szóra ajkai.
- Készen állsz rá, ám ígéretet kell tenned, hogy tiszta szívvel harcolsz és éled majd az életed, hogy büszke legyek rád, harcosnő... - Nagy esély volt ez. Olyan beavatkozás, mely túlnő a természetfelettin. A döntés is nagy volt, a cselekedet, hogy Clea átnyúlt Elizabeth miatt a vékony akaratfonalakon, melyek a Sors kegyes döntéseit adták. Nem akarta megbánni a tettét. A nőbe hitet fektetett, s úgy gondolta, nem hiába.
Kitekintett a semmibe, s látta az enyészet sebes támadásnak indulását fekete szél formájában. Megállíthatatlan volt, s elérte őket. Ha nincs körülöttük Clea védelmező pajzsa, elvesznek mindketten, ám a Halál nem tudott átnyúlni a ragyogó faltiniai erőmezőn, viszont ahogy a hercegnő, úgy Elizabeth is megremegett a félelmetes rezonancia miatt, mellyel ostromot kaptak a sötétségtől. - Bízz bennem. - Közelebb lépett a szellemhez és átölelte őt. Szaggató villanás hatott a térre, az érzés pedig leírhatatlan, megfoghatatlan volt. Fényesség, lila erő, s atomjaikra szakadtak, míg a két világ között szemvillanásnyi idő alatt utaztak át. Clea vigyázott a harcosra. Hitt benne.


♠ Dulce et decorum est pro patria mori ♠
Ismét erőtlenség vette hatalma alá, mikor immáron az élők közé visszatérve kinyitotta szemeit. Egy másik lélek visszatérítése hatalmas erőt vett el tőle, ám tudta, hamarosan újból visszanyeri teljes erejét, s nem foglalkozott mással, ott térdelt Elizabeth testénél, figyelte, hogyan tér belé vissza a lélek. Arca meggyötört volt, kimerült, ám amikor a nő kinyitotta szép szemeit, Clea mosollyal fogadta. Sikerült. Az akarat engedelmeskedett. Ám a hercegnő azt is érezte a nő auráján, hogy valami változott visszatérése közben, s tetszett neki, bármi is volt az.
- Tudtam, hogy jól döntöttem. Isten hozott újra az életben.   - Suttogta szeretettel, ám a valóság harcra hívó csatazajai elvonták a figyelmét, fejét bal oldalra fordítva figyelte a távolban megrepedő és megrogyó épület nyújtotta látványt. Ott érezte a köveket. Nem maradhatott.
- Menned kell. És nekem is. - Biccentve tápászkodott fel, s emelkedett a levegőbe.
- Ne feledd az ígéreted. - Rákacsintott a harcosra, majd széttárta karjait és eltűnt. Egy pillanatra megjelent Wanda háta mögött, ám látta, hogy mellette vannak az övéi. Clea még úgy gondolta a feléjük közeledő harcos ellenségek ellenére, hogy ki fog tartani, s erejét inkább oda vezette, ahol nagyobb szükség volt rá. A kövek ösztönösen vonzották. Megjelent hát ott, ahol érezte őket. A csata közepén, az égbolt közepén, szikrázó kék tekintettel a semmiből. Ereje védte őt, így bármi is gátolta volna, nem tudott kárt tenni benne. Ahogy lejjebb ereszkedett, fénylő lila tisztaság lengte körbe. Harcosok, jók és rosszak vívtak a porban és vérben, ám minden szempárnak fényes volt ő. Lebegve fordult szembe a Titánnal s a kövekkel. Eljő hát a végső próba, gondolta.
- Hallottam már rólad, Titán... - Szólította a durva kék ábrázatot, ahogy végigmért rajta, miközben szándéka egyszerű volt: magára akarta vonni annak teljes figyelmét.
 jelezném szándékom a Kilátástalan ütközetre. Psylocke, köszönöm a partnerséget, remélem megfeleltem <3
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. 30 Május 2016, 21:41
Ugrás egy másik oldalra

A királynő és a harcos

A Halál rothadó mancsát szerette volna rám tenni, ám nem így lett. Ez a nő dacolt vele, ismeretlen voltam számára mégis képes volt arra, hogy áldozatot hozzon értem. Nem maradhatok adósa! Ha szüksége van rám akkor menni fogok, és segítem, bármit is csináljon, bárhol is legyen.
- Olyan életet fogok élni, hogy büszke legyél rám, Királynőm.. – súgom a szavakat mosolyogva. Kérés nélkül megbízom ebben a nőben, pedig csak most látom először, mi van, ha később megbánja, hogy engem hozott vissza az életbe, és nem mást? Nem, ezt el kell felejtenem, engem választott, én vagyok a pokemonja.
- Bízom benned. – pillantok rá, miután a rezonancia is eltűnt, a Halál dühös, nagyon dühös, de nem tud ez ellen tenni semmit. Úgy bújtam a szőke hölgyhöz, mint egy elveszett gyermek a régen látott anyjához. Hittem abban, hogy vigyázni fog rám, és megment..így is lett. A gondolatnál is gyorsabban utaztunk, a világomba, amit még pusztított a mocsok.

Kinyitom a szemem, lassan, a fény bántja a szemem. Visszamosolygom a nőre, a megmentőmre, az utolsó mentsváramra. Viszont volt valami felismerhetetlen, mintha erősebb lennék, de nem vagyok benne biztos, majd kiderül. Azt mondják, valami megváltozik az emberben a halál után. Azt hiszem velem is így történt. Sokkal erősebbnek érzem magam.
- Köszönöm. – csupán ennyit mondok, de a hálámat hallhatja belőle, mást nem is tudnék mondani.
- Igazad van, tennivalóink vannak. - bólintok egy aprót.
- Nem felejtem, számodra mindig elérhető vagyok. – pillantok az eltűnő nőre.
Halk sóhajjal tápászkodom fel a földről, mocskos vagyok, a saját vérem száradt rám, a koszról pedig nem is beszélve, de nem értem rá kényeskedni. Hagyom, hogy az erőm végig száguldjon bennem, s hatalmas bíborlilás fénnyel mutatom meg a világnak. Elizabeth Braddock visszatért! Erősebben, mint valaha.
A küzdelem gócpontja felé igyekszem, ehhez persze használom az erőmet , azzal jóval könnyebben jutok a Titánhoz, s az ellene felvonuló hősökhöz. Az egyik közeli katonát, a pillangó-támadással intézem el.
- Wow! Milyen jó vagyok..Ezt még egyszer.. – vigyorodom el, s megint elintézek egyet, a pillangó jól láthatóan van homlokomnál. S, hogy tovább ne sérüljenek a hősök pajzsot vonok köréjük. Megállok egy kocsi tetején, onnan lövök psziíjjal, és nyíllal a betolakodókra.


Köszönöm Clea <3, és jelezném, hogy követem a Királynőmet Thanos ellen megyek!
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
445
∆ Kor :
100
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaA poszt írója Kalandmester
Elküldésének ideje Hétf. 30 Május 2016, 21:59
Ugrás egy másik oldalra

•• Thanos pusztasága ••

This is the end of Your world!
• Clea sikeresen visszahozza az életbe Psylocke-ot, majd mindketten a Thanos elleni küzdelembe csatlakoznak.

***


» Fontos információ: Clea és Psylocke ITT folytatják a játékot. Ez a felvonás lezárásra került!


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

22. Felvonás - A Királynõ és a Harcos

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Volangaard - Királyi csarnok
» 6. felvonás - Kegyetlen bábjáték 2.

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Kaland játékok :: 1. Kaland :: 4. Kör-