HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: 20. felvonás - Technikai csodák

avatar

∆ Hozzászólások száma :
445
∆ Kor :
100
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaA poszt írója Kalandmester
Elküldésének ideje Vas. 17 Ápr. 2016, 16:23
Ugrás egy másik oldalra

•• Thanos pusztasága ••

This is the end of Your world!
A Xandar bolygón hőseink hosszú küzdelem után elbuktak az ismeretlennel szemben. Nem voltak felkészülve az új ellenség birtokában lévő mérhetetlen hatalomra.
A Földre menekülő és az ott élő hősöket a Wanda fejében motoszkáló Thanos sikeresen összeugrasztotta a lány képességeit felhasználva. A súlyos következményeket, melyek során rengeteg ártatlan polgár esett áldozatul, a helyi média rögzítette. A nép egyöntetűen felbolydult korábbi példaképeikkel szemben, s a kormánytól a veszélyes hősök ellen fellépést követeltek.
Az összecsapásokat követően a manipulált hőseink visszanyerték józanságukat, de nem volt idejük feldolgozni a történteket, ugyanis Thanos a Földre érkezett, hogy személyesen vessen véget Wanda életének. Az összeverbuválódott csapat felfigyelt Vízió kétségbeesett segélykérésére, s fényének irányába siettek. A helyszínen súlyos tragédiának lehettek szemtanúi, amikor Vízió átszúrt, s meggyötört testének látványa fogadta őket. Thanos nézett szembe a mentőcsapattal, kiknek szemük láttára végzett Wandával.


• Ám ahogy várható volt, Thanos nem egyedül érkezett. A hajón hagyta négy legerősebb kree harcosát, kiket a valóság végtelen gyémántjának erejével vértezett fel. E négy harcos Wanda halálát követően előbújik az árnyékból, hogy Thanos védelmére keljenek. E harcosok szinte elpusztíthatatlanok, erejük pedig korlátlan.

• New York felett az ég teljesen elsötétedik, ahogy Thanos seregei hirtelen a Föld légkörébe ereszkednek. Chitauri szövetségeseit Nero vezeti, kik hatalmas anyahajókkal és kisgéppekkel érkeznek, míg Nebula a kree légierők élén több gigászi méretű hadihajót vezet a Föld ellen. Az anyahajók megnyílnak, és egy-egy tekergőző gépszörny lendül neki New York pusztításának.

• A város és világunk kilátástalan helyzetben van. Nem segít a hősökön, hogy a kormány minden mozgósítható erejét ellenük is felvonultatja. A vezetőink abban a tévhitben élnek, hogy a legutóbbi New York-i incidens és a mostani katasztrófa helyzet is mind Földünk védelmezőinek a műve, így hajtóvadászat indul ellenük. Nebula megnehezítve hőseink helyzetét, minden Manhattenbe vezető hidat megsemmisít hajójával, így a menekülés és a bejutás is nehézkessé válik.

• Az Őrzők és a még mozgósítható xandari űrpilóták az érkező ellenséges hajók mögött bukkannak fel, hogy segíthessék a végveszélyben lévő Terra lakóit. A xandari harc tehát bolygónkon folytatódik.

***

Szituáció: Allison és Nadia egy irányba indulnak, amikor a történések felé haladó Emily Stark útját keresztezik. Miközben párbeszéd alakul ki közöttük, a katonság megjelenik, és megadásra szólítja fel a nőket. Ügynökök egy csoportja Coulsonnal az élükön Nadiát követték titokban, s észlelve a helyzet súlyosságát, a védelmükbe veszik a nőket. Fegyvereket adnak át nekik, s parancsba adják a három nőnek, hogy folytassák útjukat az eredeti céljuk féle. Ám ezt Nero (Thanos jobbkeze) megakadályozza, s a nőkre küldi a chitaurik seregét. A nők új fegyvereikkel felvehetik a harcot, vagy megpróbálhatnak eltűnni az épületek között...

***

» Általános leírás: A hozzászólásod megírására egy hét áll rendelkezésedre. Amennyiben a partnered/partnereid hamarabb megírják köreiket, lehetőséged van az újabb kör megnyitására. Ha valaki nem írja meg egy héten belül a hozzászólását, a kör újra indulhat (mivel sokan vagyunk, törekedjünk nem megváratni egymást). A Kalandmesternek jogában áll a karaktereket útmutatásokkal irányítani, illetve hozhat be egy-egy körbe/szituációba újabb karaktert, illetve vihet ki, ha eltűnik a játékos, vagy a szituáció úgy kívánja.


- Reagsorrend: nincs.
- A felvonás résztvevői: Alison Magdalen J., Nadia Romanoff, Emily Stark
- Becsatlakozhat: -

***

» Fontos információ: A negyedik körben is a karaktereket többször is át fogjuk irányítani más felvonásokba, ezért kéretik a Kalandmester megjegyzéseit hétről-hétre figyelmesen elolvasni!
A hozzászólást Kalandmester összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 28 Ápr. 2016, 20:18-kor.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. 23 Ápr. 2016, 14:10
Ugrás egy másik oldalra

Emily Stark a TitanTech penthouse-ának Manhattanre nyíló teraszáról nézte végig a pusztulást. Egy űrhajó zuhant a városra, borzalmas, csikorgó, dübörgő hanggal. A roppant árnyék, ami végigvonult az ablakain felkeltette a figyelmét és kirohant az erkélyre. Az űrhajó ekkor ütközött a Bank of America tornyának és a leomló kő- és fémtörmelék belecsapódott egy felső emeleti generátorba...
A robbanás hátralökte a nőt és az elektromos kisülés rövid időre lezárta a rendszereit. Emily tehetetlenül feküdt a fapadlón percekig, mire alternatív backup rendszereken keresztül visszanyerte ateste feletti irányítást. Az akkumulátorok a mellkasában és a törzsében kiégtek... A nő ledobta kosztümjét, kigombolta blúzát és felnyitotta a gyomorszájánál a testét. Füstölő kábelek, szikrázó elektronika volt odabent, szerencsére a kompartmentalizáló záróegységek nem engedték tovább a savat és a szivárgó anyagokat az emberi szervei felé. Tehetetlenül nézte a kirobbanó csatát, miközben egy az egyben kiemelte az elektronikát a hasából, tartléktápokon mozogva lépett az íróasztala melletti állávnyhoz és nekiállt egy teljesen új, még használatlan halom alkatrészt és felszerelést berakodni a testébe. Halk pittyegés, elektromos zizgések hallatszottak, ahogy a rendszerek gyorsan fogadták az új finommechanikai vezérlést, elosztót, keringési erősítőt és a többit, míg a nő ujjai közé vette az új Arcade reaktort, Allison remekművét.
Szemei felfénylettek, ahogy behelyezte az akkumulátorok helyére az új áramforrást, majd gondolt egyet és mind az öt új darabot berakta tartaléknak a rekeszbe. Fél szemmel végignézte a csatát, a sárga fénysugár fellövését, majd a hajók leereszkedését és felhőkarcolók beomlását, miközben lekapcsolta egyik karját a másik után. Furcsa, torz robotként állt ott karok nélkül, vállaiból kiálló fém foglalatokkal, amikor végignézte a hidak leomlását, majd odalépett az álványzathoz az új testrészekkel...
A formás, hosszú, atlétikusan izmosnak tűnő karok ezüst fényben ragyogtak, visszatürközve a tüzeket a városban miniatűr, sárgás fényekkel. A titánium-vibránium-karbon-szilikon kompozit mátrixba foglalt új karokat gépi emelők illesztették a vállára. Néhány percen belül működőképesek voltak, és a nő gyorsan testhez álló szkafandert húzott irodai kosztümje helyett, majd kilépett a terasz korlátján a levegőbe...

Ahogy a romhalmazzá és csatatérré váló városban cirkált, talpaiból lövellő sugárnyaláboktól hajtva, megpillantott egy ismerős, tarka-szivárványos hajzuhatagot.
- Allison? - kérdezte hangosan a magasból és gyorsan ereszkedett alá a lány felé. Egy ismeretlen, magas, vékony, sötét hajú nőt pillantott meg tini zsenije oldalán. - Allison, te mit keresel itt?
- Fel a kezekkel, álljanak meg, ott, ahol vannak!
Emily körbefordult és észrevette, hogy a sarkon katonai terepjárók fordulnak be és pillanatokon belül gépkarabélyok erdeje szegeződik feléjük. Értetlenül nézett körbe, majd újra a lányra és végül az ismeretlen, sötét hajú nőre nézett.
- Mi... Mi történik itt?
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
246A poszt írója Alison Magdalen J.
Elküldésének ideje Szomb. 23 Ápr. 2016, 22:11
Ugrás egy másik oldalra

A kedélyek elcsitultak egy pillanatra. De tényleg nem sokkal tovább. Amolyan vihar előtti csönd köszöntött be. Ideje volt Aurora után eredni. Ismerős morajlásra kaptam fel a fejem. A Hang felé fordultam és már jött is a főnököm, feltételezem lebaszni, hogy még nem értem vissza és az időszaggatók töltése teljesen leszívta a fejlesztői részleg áramellátását. Pedig írtam kör emailt hogy mentsenek...
-Eskü leakartam kapcsolni őket csak történt egy kis fenn forgás a környéken, az ott szétbarmolta a telóm meg a kezem...
Mutattam fel bánatosan a gézbe és BMW kárpitba bugyolált kezemet. Aztán másikat is felemeltem. Azt sikerült magasabbra, a sérültet még vissza is engedem. Persze h beleköt a kő agy őrnagy.
-Fáj baszod, hova emeljem?!
A sírás kerülgetett lassan. Az meg ebben a lila kontaktlencsében nem a legszerencsésebb. A távolban, légterünkbe lépő TV-ből már ismerős furcsa támadók láttán elpattant a cérna.
-Fáj a kezem, tönkre baszták a telóm, ez a szuper ruszki katona a telóm után akart küldeni, két terrorista mészárlást rendezett a sarkon, a földet megint megtámadták, a katonaság meg azzal basztat h emelgessem a fájós kezem. Egy Qrva sz## nap az történik itt. Haza akarok menni!
Földre kuporodtam felhúzott térdeimet átkaroltam és bőségesen eláztattam könnyeimmel. Szipogva néztem fel a betoppanó ügynökökre.
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Queen beyond the Rainbow

Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 24 Ápr. 2016, 18:52
Ugrás egy másik oldalra

A lehető leggyorsabban akartam innen eltűnni, most már csak az érdekelt, hogy a tűzfészekből kikerüljek, erre belecsöppenek egy másikba, hála a katonaságnak. Nincs jobb dolguk, mint a tényleges rossz tevőkre levadászni? S a sors is úgy hozta, hogy a szivárvány hajú lánnyal egy irányba indultunk, szétlőttem a telefonját..kárpótolnom kell ezért, de előbb megmentjük a világot.
Aztán még egy alak jelent meg, aki az újságban láttam már, valami menő cége van, annyira nem értek ezekhez.
- Mert mi lesz, ha nem emelem fel? – kérdezek vissza dühösen, hiába vagyok józan, amerikai katona nem fog ugatni nekem, főleg nem akkor, ha nem végzi jól a munkáját.
- Ha még egyszer leruszkizol, esküszöm, hogy tényleg lelőlek. Szovjet vagyok az isten szerelmére! A telefonodat meg kifizetem, sajnálom, hogy tönkretettem. – teszem hozzá kissé nyugodtabban, majd az újonnan csatlakozó nőre pillantok.
- Ahogy mondja, a Föld újra veszélyben van, a katonaság pedig azt hiszi a hősök, és mi vagyunk azok akik tönkreteszik a várost. Romanoff ügynkök. – mutatkozom be gyorsan, aztán Coulson-ra emelem a tekintetem, a picsába, tudtam, hogy nem vagyok egyedül és csak a megfelelő pillanatra várt, hogy meglepjen.

- Ki a parancsnok? – kérdezi a katonáktól, majd mikor megkapja a választ azonnal elmagyarázza a helyzetet, mi pedig új fegyvereket kapunk, ami el is kél, mivel én kifogytam mindenből. Allisonnál meg amúgy sem volt semmi.
- Köszönöm..-tudom, hogy ennyivel nem intéztük el az egészet, ha ennek vége biztos elküld majd a dokihoz, hogy beszéljek a problémámról.
- Na figyelj ide Allison, fejezd be a picsogást, vagy húzódj egy sikátorba, mert ami felénk közeledik attól mindannyian meghalhatunk, s te egy elég könnyű célpont vagy prücskölve. Elintézzük ezeket a mocskokat utána megkeressük azokat akiket eleve akartunk. – érintem meg a vállát. Többet ennél ne várjon, sosem voltam a szavak embere, igazából nem emlékszem rá milyen voltam a szuperkatonaság előtt. De ez most nem lényeg, az a lényeg, hogy az ellenséget le kell győzni. Ha kell foggal, és körömmel harcolok, vagy velük, vagy egyedül.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
445
∆ Kor :
100
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaA poszt írója Kalandmester
Elküldésének ideje Hétf. 25 Ápr. 2016, 22:30
Ugrás egy másik oldalra

•• Thanos pusztasága ••

This is the end of Your world!
•  Miután Coulsonnak sikerül tisztáznia a három nő kilétét, rögtön megjelennek az ellenséges hajók. Az egyik sötét, kisebb hajóból kiugrik Nero, és annak három katonája. A férfi Thanos jobb keze. Ereje két asgardiéval vetekszik. Ösztönösen támad a nőkre lézerfegyverével. A tűzharc során Alison megsebesülhet. Így társainak nemcsak Neroval és csapatával, hanem a lány biztonságba helyezésével is szembesülniük kellhet.

***

» Általános leírás: A hozzászólásod megírására egy hét áll rendelkezésedre. Amennyiben a partnered/partnereid hamarabb megírják köreiket, lehetőséged van az újabb kör megnyitására. Ha valaki nem írja meg egy héten belül a hozzászólását, a kör újra indulhat (mivel sokan vagyunk, törekedjünk nem megváratni egymást). A Kalandmesternek jogában áll a karaktereket útmutatásokkal irányítani, illetve hozhat be egy-egy körbe/szituációba újabb karaktert, illetve vihet ki, ha eltűnik a játékos, vagy a szituáció úgy kívánja.


- Reagsorrend: -
- A felvonás résztvevői: Alison Magdalen J., Nadia Romanoff, Emily Stark
- Becsatlakozhat: -

***

» Fontos információ: A negyedik körben a karaktereket többször is át fogjuk irányítani más felvonásokba, ezért kéretik a Kalandmester megjegyzéseit hétről-hétre figyelmesen elolvasni!

A negyedik körben a játékosok szabadon mozoghatnak a felvonások között. Ehhez azonban a reag végén kéretik egyértelművé tenni, hogy merre haladna szívesen a karakter tovább!


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
246A poszt írója Alison Magdalen J.
Elküldésének ideje Pént. 29 Ápr. 2016, 01:47
Ugrás egy másik oldalra

Csak a szememet forgattam, najó igazából észre se vettem azt a fintorgó grimaszt ami elkenődött az arcomon. Hol érdekel engem, hogy Szovjet, vagy Ruszki... Vörös csillag kommunizmus meg az egyenlőség és egyenlőbb-ség, mindegy azt hiszem nagyobb gondunk is van ennél... Például lehet nem kellett volna az egész flakon betadint kilocsolni a kezemre, most már az arcomra is el kéne belőle, miután egy lövedék felszántotta azt. Szinte látom a felszálló füstöt, oda, vagy ide pörköltek rendesen... Nekem aztán több se kell... A sokkoló pálcámat maximumra tekerem, és az 5-ből 2 aksit a támadó felé dobok ahogy bekuporodom a menedékem mögé. Ha netán eltalálom valamelyiket, annak testébe beszalad az akkumulátor teljes töltöttsége 5 másodperc alatt.
~Talán földhöz b@sszarintja őket...
-Főnök, nincs magánál egy kósza reaktor? Hazaugranék a sufniba az órámért, meg 2 bombáért... Vagyis időkimozdítóért...
~Építenem kell egy saját páncélt ha ez így megy tovább...
Felmarkolok egy beton darabot, ha Emily tud adni egy Arcade-reaktort akkor a kővel rácsapok a kis korongra. A biztonsági kapum pedig sérülés esetén a felszabaduló energiával haza röpít Ausztráliába a sufnihoz. Ott egy rozogának tűnő DOS-os gép vár, rákötve néhány hatalmas aksira a sufni alatt amiben 1 ugrásra elegendő energia van. Ha hazajutok akkor berontok, flekapo ma karórám, és rácsapok a számlapra ami
Álltudományos magyarázat:
 
kiszakít az idő folyásából, és minden megáll körülöttem. Valójában nagyon lelassul. Vagy ha úgy tetszik engem gyorsít fel. Ez számomra 1 perc nyugalmat jelent, az órának pedig 20 perc újratöltési időt. Felkapom a két kis golyóbist az asztalról ami teljes energia felszabadulással működik és egy 5méteres gömbben nagyjából 10 másodpercre befagyasztja a történéseket. Még nem próbáltam, szal remélem bejön. Gondoltam meló után kimegyek dobálózni a sivatagba de közbejöttek az Ufók...
Tick-Tack, jár le a 60 másodpercem. Mindjárt visszatekeri magát 0-ra az óra. Addig begépelem a koordinátákat és enter. Ahogy az idő elindul már nyomom is a gombot. A többiek ebből nagyjából 20 másodpercre láttak letűnni. De az arcomon a vér már részint megalvadt.
Amennyiben ez a terv nem válik be és nem jutok áramforráshoz biztosabb menedék után vizslatok. Az ügynököktől kapott fegyverekkel nem vagyok kisegítve, nyikhaj vagyok én akkora csúzlikhoz...
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Queen beyond the Rainbow

Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. 29 Ápr. 2016, 16:19
Ugrás egy másik oldalra

Emily, miután földet ért, jobbra és balra kapkodta a fejét, hogy felfogja az eseményeket. Senkinek láthatólag nem állt szándékában nyugodtan és higgadt fejjel elmagyarázni az eddigi eseményeket, bár a különleges fennforgásban maga a világ ugrott ki a sarkaiból, tehát nem várhatta, hogy bárki is ép, nyugodt elmével fog tájékoztatást adni és hidegen, racionálisan felmérni a terepet. Először is, miután eleget hallott, felemelte a kezeit mind a sötét hajú, harcias nő, mind Allison felé. Odalépett a láthatólag kimerült és elkenődött lányhoz és vállára tette a kezét.
- Nyugodj meg, Allison. Minden rendben lesz. Itt vagyok és szépen, okosan megoldjuk a helyzetet. Tudománnyal. És hideg fejjel. Oké? Semmi baj.
Nyugtató, csitító, selymes alt hangon szólt a lányhoz, és még egy ritka mosolyt is megengedett, ahogy lenézett a szemeibe, majd megsimogatta a lány felkarját. Megfordult és a kissé idegesen fenyegetőző nőhöz fordult.
- Örvendek, - mondta hideg, kemény hangon - hogy maga nem orosz, hanem szovjet, ami nem egy nemzetiség, hanem eg 1917-ben létrejött önigazgatási intézményt szolgáló faluközösségi szintű munkástanács, amire a Szovjetunió épült. Annak még jobban örvendek, hogy a kialakult helyzet közepette van ideje kikérni egy totalitariánus diktatúra állampolgárságának kiváló dicsőségét magának. De akár a náci Harmadik Birodalom, akár a Szovjetunió, nem érdekel. Ha még egyszer a fiatalkorú alkalmazottamat bántalmazással fenyegeti, akkora pofont fogok lekeverni két oldalról, hogy feltörli a padlót. Attól leglább megnyugszik és lecsillapszik egy kicsit.
Allison elé állt, miközben a nőhöz beszélt, és kemény, de nyugodt, tárgyilagos hangon, szenvtelen, szoborszerű arccal, egyenesen az orosz/szovjet nő szemébe nézve beszélt.

Ám további társasági életre nem kerülhetett sor, megérkezett a katonaság, barna humvee-k tetejükön gépfegyverekkel, barna egyenruhás Army Ranger-ek és Nemzeti Gárdás katonák vették őket körbe, annyi m4a1 gépfegyver szegeződött nekik hirtelen, ami egy elefántcsorda leterítésére is elég lett volna. A láthatólag ideges tiszt elharsogta parancsait, ahelyett, hogy a Manhattan közepén tomboló csatát vették volna célba.
- Hadnagy - szólalt meg, kezeit felemelve, hideg, higgadt hangon Emily, miután a vállapról leolvasta a férfi rangját. - Nyugodjon meg. Amerikai álampolgárok vagyunk, nincs ellenünk eljárási hatóköre. A nevem Emily Stark, most érkeztem ide, és a TitanTech CEO-ja vagyok. Látja azt a tornyot? Az az enyém. Látja azokat a hajókat? Arra lövöldöznek. Egy oldalon vagyunk.
Egyelőre nem lőtték le, tehát lehetett valami hatása az érveinek, ám mielőtt bármi történhetett volna, egy Coulson nevű férfi öltönyös ATCU-ügynökökkel a helyszínre érkezett és eloszlatta a félreértést. Egy eprcen belül ott állt Emily, egy kezébe nyomott, modifikált asgardi mintára készült sugárvetővel, és közölték vele, hogy ezzel majd úgy lövöldözgessen ötletszerűen a támadó hadseregre a levegőben, mert az egy jó ötlet lesz. Miután az ügynökök továbbálltak, Emily kétkedve kihúzta a fegyver szíját és ultravékony, sötét, testhezálló szkafanderje fölött átvetette a vállán, hátára téve a fegyvert.
Közben újra Allisonhoz beszélt az idegen nő.
- Ezzel nem fog célt érni. És nyomatékosítanám, hogy harmadszorra nem fogok szólni, csak durran a pofon.
Felemelte jobbkezét, harmonikaszerűen meghajlítva ujjait. Új karjainak elütő, titán-nikkel-karbon-vibránium kompozit bőre fémesen csillogott a porfelhőn átszűrődő napfényben.
Miután Allison a reaktorért érdeklődött, a nő büszkén bólintott egyet, látva, hogy fiatal mentoráltja végre racionálisan a megoldásokon gondolkodik. Kinyitotta a szkafandert, kiugrasztotta a gyomorszájánál lévő rekeszt és kihúztaa hasában lévő tárolóból az egyik tartalék Arcade-reaktort.
- Egyikünk sem gondolta volna, hogy ilyen jól fog jönni ilyen hamar, ugye? - kérdezte egy ritka, halovány félmosollyal.
Recsegés-ropogás és üvegszilánkok záporozása töltötte be a levegőt, miközben Allison eltűnt és feltűnt kicsivel később. Emily már tudta, a lány mit csinál, nem is nézett oda. Mással volt elfoglalva.
Egy űrhajó becsapódott a tornyába. A TitanTech torony oldalából füst szállt fel és a nő arcából kifutott minden szín, ahogy ajkai pengevékonyra szűkültek és szemöldöke összeszaladt a homlokán. Halk, veszélythordozó hangon szólalt meg, miközben a testében az egyik kommunikátor műholdas kapcsolatba lépett a toronnyal.
- Lily... Halló, Lily, jól vagy? Láttam a becsapódást... Rendben. Nagyon örülök. Csak a testi épségedre figyelj, semmi másra! Mindenkit vigyél le a bunkerekbe, most. Ez arancs. És Lily... Indítsd el a vezetői felülírást az irodában az úton kifelé.
Emily bontotta a vonalat, majd ahogy belépett a torony rendszerébe, kiadta parancsait.
Ez háború volt.
Az Ariadne űrhajó, legújabb darabja a flottának még nem volt kész. Ám egy sor űrsikló, interplanetáris hajó, felszállóegység és repülő robot és drón pihent a hangárban.
Ott, ahol állt, a romos épületek közt látta, ahogy a TitanTech Torony harmadik emeleti csarnokajtaja kinyílik az ég felé.
Harminc másodpercen belül az első űrhajó feltűnt. Az Arcade reaktorokkal hajtott planetáris gravitáció-görbítő hajtóművek gyorsan és hangtalanul emelték ki az űreszközöket a csarnokból.
Minden hajónak ugyanazt a parancsot adta és összeszorított fogakkal nézte, ahogy a fedélzeti számítógépek nekivezetik a hajóit az ellenséges űrhajóknak.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. 02 Május 2016, 00:01
Ugrás egy másik oldalra

Nem érdekelt a vörös hajú nő kis előadása a Szovjetunióról, nem ő élt akkor fogalma sincs miért emelem ki, hogy szovjet vagyok. Más világ volt akkor, nekem az jobban tetszett, egészen addig amíg úgy döntöttek, hogy én legyek a szuperkatona, aki minden mocskos melót el tud intézni, mert ők nem képesek rá. Az agy mosott fiatal nő meg igen. De ez már egy régi nóta, legalább hetven éves, kár is fecsérelni rá a szót.
Az amerikai katonaság megint bebizonyította, hogy a hülyéknek áll a világ. Tényleg egyszerűbb minket leszedálni, aztán majd kétségbeesetten siránkozni, hogy nincs segítség. Már pedig, ha így haladnak nem is lesz. Az biztos, hogy nekem most lett teli a hócipőm. Nem is értem miért vagyok még mindig itt, főleg, hogy nem tetszik a másik nő hangneme. Na meg az sem, hogy pofonokat akar osztogatni, mégis mit képzel, hogy valami brazil szappanoperában van? Csak mert kicsit keményebben beszéltem az alkalmazottjával, teszek rá. Ha nem bírja a keményebb hangvételt az már nem az én bajom. Szokja meg, hogy vannak ekkora barmok is, mint én. Azzal  nem lesz kisegítve, ha csak tutujgatják, mint egy babát.

- Teszek rá, hogy pofozkodni akar, én leléptem. –  még mielőtt elindulhattam volna, egy űrlény megpróbált eltalálni, viszont nem számolt azzal, hogy remek a reflexem, és időben ugrottam el, végül bukfencből érkeztem guggolásba. Még egy idióta hadsereg se tarthat fel, nekem ehhez semmi közöm, és az sem érdekel, hogy New York bajban van.  Az utolsó ködgránátom szorongatom, amit eldobok a hátam mögé. Nyugodtan fel tudok szívódni, nem érdekel a hatalmas harcos sem. Majd megoldják ők ketten, meg a többi ügynök.
- Remélem hallotta ezt Coulson, én befejeztem ezt az egészet. – szedem ki a fülemből lévő adóvevőt, majd eldobom. Aki meg az utamba áll lelövöm.

// Köszönön a csodás reagokat, de muszáj Nadival kiírnom magam a sztoriból, túl sok real dolog miatt. //
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
445
∆ Kor :
100
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaA poszt írója Kalandmester
Elküldésének ideje Hétf. 02 Május 2016, 22:45
Ugrás egy másik oldalra

•• Thanos pusztasága ••

This is the end of Your world!
•  Nero érkezésére nem reagáltak a lennt harcolók, így könnyedén megsebesíti Emily Starkot, és Alisont is célba veszi kézifegyverével. A közreeső utcáról ekkor érkezik meg az őrzők csapata, oldalukon Novával. A négyes már találkozott a Xandar bolygón Neroval, így tudják, hogy veszélyes ellenségről van szó. A férfi azonnal az érkező xandariakra kezd tüzelni seregével, de ők sikeresen kiiktathatják azt, és végezhetnek a fickóval.

***

» Általános leírás: A hozzászólásod megírására egy hét áll rendelkezésedre. Amennyiben a partnered/partnereid hamarabb megírják köreiket, lehetőséged van az újabb kör megnyitására. Ha valaki nem írja meg egy héten belül a hozzászólását, a kör újra indulhat (mivel sokan vagyunk, törekedjünk nem megváratni egymást). A Kalandmesternek jogában áll a karaktereket útmutatásokkal irányítani, illetve hozhat be egy-egy körbe/szituációba újabb karaktert, illetve vihet ki, ha eltűnik a játékos, vagy a szituáció úgy kívánja.


- Reagsorrend: -
- A felvonás résztvevői: Alison Magdalen J., Emily Stark, Gamora, Peter Quill, Drax, Richard Rider
- Becsatlakozhat: -
- Kilépett: Nadia Romanoff

***

» Fontos információ: A negyedik körben a karaktereket többször is át fogjuk irányítani más felvonásokba, ezért kéretik a Kalandmester megjegyzéseit hétről-hétre figyelmesen elolvasni!

A negyedik körben a játékosok szabadon mozoghatnak a felvonások között. Ehhez azonban a reag végén kéretik egyértelművé tenni, hogy merre haladna szívesen a karakter tovább!


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. 05 Május 2016, 13:54
Ugrás egy másik oldalra


... Mi vagyunk ... !

Megesik, hogy még egy tomboló harc kellős közepén is van, ami mosolyt csal zöld ajkaim sarkába. Ilyen például Drax őszinte megnyilvánulása is, amely abszurd módon kellően vigyorba kényszerít, mialatt a terrai katonák sarokba szorítanak bennünket és épp a lehető legmegfelelőbb megoldás után kutatunk.  
Kinézek felé a mi kis falnak lapult láncolatunkból. - Szívesen megtenném, de nem életeket oltani jöttünk, barátom, ezt ne feledd. Viszont... - Felkapom pillantásaim az érkező segítségre, amely Novát jelenti  - viszont ezt a hozzáállást ne vidd messze. Hamarosan kiélheted magad! - Mondom mindezt továbbra is a hajót méregetve. Volt már szerencsém a benne ülőhöz, habár ez nem igazán kölcsönös (szerencsére, különben lehet, hogy korábbi életemet figyelembe veszem, a pasast elkaparták volna a föld alá).
És a dolog valahogy mégis beválik, mert hamarosan a mi kis csapatunk megindul, hogy valóban végezhesse az érkezésének feladatát. Meg kell mentenünk mindent és mindenkit, akit tudunk...

- Most nekem van Dejavum... - Összeszorul a gyomrom, miként Peterre pillantok, mielőtt egy kialakult harcba csöppennénk. Nero újbóli látványa felingerel, és míg a többiek (főként a hadtest) harcba keveredik az ellenséggel, én magam az irányába vetem magam, hogy adózzam a bennem dúló érzelmeknek. Ha jól láttam, az előbb sebzett meg egy nőt. Egyszerre több halálnemet is megérdemelne, de megelégszem eggyel is!
- Stip-stop Nero! - Lehet, hogy ismételten kihúzom a gyufát, de én ezt most időben jelentettem! De nem csak a kapitányomnak, az összes körülöttem lévőnek csendítem a szavakat, mert nem egyszerű harcosról van szó, tehát igényleni fogok némi plusz erőt. Sebesen rohanok keresztül mindenen, ami elém kerül, ám Nero többször közvetlenül rám is rám lő, így magam elé tartok egy meglőtt nyomorultat a saját hadából, hogy felfogja a lyuggatást és megfelelő távolságból képes legyek a kezeim közé kapni. Eldobom a kezemben cafatossá lett testet és kirántom mindkét tőröm, hogy felhasítsam vele a bőrét, de még előtte rúgok egyet mellkasa tájékára, ne mondja, hogy senki nem dobogtatta meg igazán a szívét! Hevében minden erejével nekem ront s az ütésváltások közepette sikerül elég közel kapnia magához. A torkomra szorít és felemel, mormol valamit Thanosról is, de eltorzult szemeim előtt nem lebeg más, csak a következő mozdulat, amelyben tőröm a mocsok testébe vágom. És mikor az valahol a vállánál hatol be, érzem, ahogy koppanásig a húsába szánt, egyszerűen nem tud már tovább haladni. Megvagy!


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. 06 Május 2016, 21:45
Ugrás egy másik oldalra

This is for Nova Corps!
We are...
Ki a bazi nagy hős? Richard Rider, az bizony. Ha nem lennénk térdig gázban, akkor táncolnék egyet az ülésben, de nincs most erre idő. Hallom a fedélzeten a banda beszédét (adózzunk köszönettel a Xandari technológiának) és mosolyogva billentem lejjebb a madárka orrát, hogy inteni tudjak hármójuknak lent. Nem vagyok nagy rajongója, annak amikor fürkészve vagyok, de ez egyszer elviselem.
- Igaza van Gamorának, menjünk ordítsunk Thanos és a hülyéi képbe. De akár bombákat is hajigálhatunk rájuk vagy valami pusztító egyéb... akármit. - majdnem sikerült jópofának lennem, de a szám szokás szerint rávert egy kört az agyamra és közismerten nem én vagyok a legélesebb penge a fiókban, viszont jófej vagyok, még jobb katona és meglehetősen túlbuzog az igazságérzetem. Ami most teljesen erővel cibál afelé, hogy minél több szarzsákot intézzünk el, mert egyfelől megérdemlik, másfelől hogy merik.
A sereg arrébb vonszolja magát végre és én lassabban indulok előre, hogy ha kell akkor a talajon lévő triót is tudjam segíteni.

- O...ó... - ennyit sikerül kinyögnöm és satuféket nyomnom a gépre, amikor meglátom Nero-t. Nulláról forráspontra ugrik a hangulat a vérkeringésemben és ha lehetne szemmel verni, akkor korbácsolnám igen erősen. Ebből a magasságból nagyon buta ötlet lenne precízen rámenni, ezt én is elismerem. Egyelőre haladok a biztos csapásirányon és manőverezve próbálom ritkítani Nero egységeit. Kevesebb gyom, több nyom. Meg a civil lakosság érdekében is jobb megoldás és nem fogok egy helyben maradni, mert lelőnek mint a bábút valami ócska Coney Island-i céllövöldében. A probléma ott kezdődik, amikor elkezd sivítani minden műszer a gépemben és piros hibaüzeneket armadája önti el a képernyőmet, bónuszba Gamora lestoppolja magának Nero-t.
- Ez marhára nem fair! - kiáltok fel, aztán eszembe jut, hogy végig kihangosítva voltam így talán a kis "pjú pjú pjú" hangokat is lehetett hallani, amiket mantráztam önkéntelenül. - Ne... - kezdek bele egy mondatba, közben húzom fel a kormányt, mert ez a nyavalyás gép zuhanni készül. - ...törődjél... - közben elérek egy olyan magasságot, ami fölött már szinte csak ellenséges gépek vannak perpill, meg egy kicsit arrébb azt hiszem földiek, de nem tudom, nem értek a lovakhoz. - ...semmivel... - ragadom magamhoz a felszerelésem mögülem. - ...egyél... - két kapcsolót csapok fel: a katapultot és az önmegsemmisítőt. Az elsőnek egy, a másodiknak kettő másodperc kell, hogy élesítse magát és megússzuk a katasztrofát. - zsömlét kiflivel! - üvöltök még egyet mielőtt ki nem vetne magából a(z ex-) gépem és el nem kezdenék zuhanni lefelé. Csak párszáz méterben szabadesek, utána a ruhám magától el optimális pályára és sebességre állítani. Avagy pontosan eleget vagyok 24/7 hülye, ismeri a dörgést. Lefelé menet sem unatkozom azért, használom inkább azt amire tanítottak: a Nova Erőt, ami a Nova Corps gerincét adja. Aki azt mondja, hogy nem mókás zárt ököllel nagyokat verni ellenséges gépekbe, az vagy hazudik, vagy nem próbálta még soha.
Kicsit visszább az eredeti landolási helyemtől érek földet elegánsan, az utolsó húsz méter alatt függőlegesen átfordulva egyet a tengelyem körül. Nem tudom mit beszélek egyébként, ezt Rhomanntól tanultam. Összeütöm az ökleim, hogy kicsit bebikázzam a szerkót, mert nagy napunk van. Aztán megyek én is osztogatni a stricifüleseket, azoknak akik kérik.
- Hoztam amúgy robbanószereket! - kiáltok oda annak, aki meg is hallja, ha mind hallják, akkor az a legjobb.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
1029
∆ Kor :
38
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesA poszt írója Peter Quill
Elküldésének ideje Szomb. 07 Május 2016, 19:18
Ugrás egy másik oldalra


Technikai csodák
2O.felvonás

Rohadtul nem segítette a haladásunkat az, hogy a földi emberkéink úgy gondolták, hogy ellenséges haderővel van dolguk, miközben szemmel láthatóan az idegen fajra tűzeltünk. És, ha ez még mindig kevés lenne, akkor könyörgöm, nem látható rajtam, és egész lényemen, hogy egy rohadt ember vagyok?! Mit keresnék az ellenség oldalán? De hiába minden szavam, fel sem akarták fogni. És a poénhoz hozzá tartozik, hogy Draxnak sem volt a fejében megadnia magát, így maradt az ellentámadás, majd a fedezékbehúzódás. Miközben bebújok az egyik épület fala mögé, hallom Gamora kérdését, és egy elcsodáló ábrázatot kap válaszul. A szerencséje annyi, hogy a behemót barátunk háta kellő védelmet nyújt a szúróstekintetemmel szemben. - Hogy mi..? Hogy micsoda? Félföldi? Ez komoly? - csóválom meg a fejem, majd a katonákra koncentrálok - A terv, az elterelés...   - jegyzem meg, mire már a következő kérdését hallom, hogy van-e robbantónk. Hát persze, hogy van! Minden zsebemben hordok egyet magammal! Mire idegösszeroppanást kapnék, akkora érkezik a légitámogatás. Nova szerepében. Szerencsére még nem volt szerencsém hozzá. Azonban most kapóra jön a fickó, így intek, miután elhangzik egy röpke párbeszéd közte, és Gamora között. Nincs is idő totyogásra, ezért szinte rögvest rohanásba kezdünK. A következő percben meg hiába vetem tenyereim térdemre, a kép megakaszt a pihegésbe. Neroval kerülünk szembe.

- A fenébe... - pillantok megadóan a mellettem álló Gamorára, majd észlelem feje fölött a két földi nőt. Valószínűleg ők kerültek Nero kereszttűzébe. Hát, nem Thanos, de nem is egy búgócsiga! A legkevesebb, hogy összemorzsoljuk a testét, amiért... Mire kimondnanék bármi biztatót, már megindul a zöld harcos nőm, és egy pillanat múlva már csak állok magamban.
- Jót dumáltunk!.. - kiáltok utána, majd a fejem megrázva fordulok körbe. Rohadtul nincs kapaszkodó, és a légi őrszemünk 'pjú,pjú,pjú' előadása sem segít, szinte semmit. Fogom magam, és belelendülök a harcba. Előrántom a fegyverem és az egyik mocsokra kezdek lőni vele, miközben sarkamon élezve suhanok közelebb a harcoló összeshez. Hajolgatok, és ütök. Szemem sarkából nézem Gamorát és Nerot. Kutatom még Draxot, majd hallgatom ennek a Rogersnek, vagy Richardnak, vagy kinek a szövegelését. - Sonkával, ember... - jegyzek meg ennyit, majd az apróbb termetű nő irányába futó katona után eredek, és egy jól irányzott ugrással kerülök közé (Alison) és az ellenség közé. - Ejnye már. -  öklözök, mert hát ilyen jó fej vagyok, és még véletlenül se löném le ilyen közelségből a drágám. Ahogy azonban erősebben nekem lendül a féreg, bal karom előre tartom feszesen és kilövök rá egy sokkoló lövedéket. - Jól vagy? - nézek a színeshajú lányra, majd a mellette nem is olyan messzire álló nőre.
- Szundikáltál? - fordulok meg Nova irányába, majd egy elismerő bólintással és vigyorral haladok el mellette, hogy Nero maradék embereit is leszerelhessük, és mehessünk végre a francba, végezni azzal a mocsokkal.


- Hangulat -
• •
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
80
∆ Tartózkodási hely :
Jelenleg: a Végtelen Gyémánt || Alapesetben: Galaxis, a Milano fedélzeteA poszt írója Drax
Elküldésének ideje Hétf. 09 Május 2016, 20:59
Ugrás egy másik oldalraThanos pusztasága

Technikai csodákHa ezek a vézna testű terránok azt hiszik, hogy a csőre töltött fegyvereikkel megijesztik a rutinos xandari harcos bandát, akik Ronant elpusztították egy végtelen követ használva, hát nagyon tévednek. Sajnálom, hogy Thanos megszerezte a Nova hadtesttől, kár volt rájuk bízni... Ha most itt lenne, szívesen az arcukba nyitnám a tenyerem, és nézném, ahogy a húsuk leolvadna az arcukról. Nem tehetek róla, dühbe jöttem.
- Ez lenne a földi vendégszeretet? - rivallom, miközben körbenézek a reszkető térdű embereken, kiknek elég lenne egy harci ordítás, és nemcsak minket, hanem magukat is halomra lőnék ijedtükben.
Közben megérkezik egy xandari pilóta is, és a gépéről kiabál le. Nem értem mit csinál, és miért ilyen lelkes.
- Jól beszél a kisember. De talán túl lelkes. - biccentek az irányába. Név szerint Nova-két mutatkozik be... Na akkor most hány Nova van? Én ezt nem értem. Van az a csúnya szőke boszorka, akinek madárfészek van a fején. Ő is Nova. Lehet ez a gyerek a fia? Talán egyszer elmagyarázza valaki, ha itt leül a por. De nem szeretnék úgy meghalni, hogy nem értem meg ezt a dolgot.
Mikor Peter időt nyer nekünk sikerült lehagynunk őket, de hogy is mondják? "Vödörből csövörbe"? Vagy "Csövörből vödörbe"? Peter használja ezeket az érdekes emberi elszólásokat, soha nem értem mit mond, de azt hiszem most alkalomhoz illene.
- Szép... Vödörből csövörbe! - bólogatok elismerően, hogy végre valami okosat is szólhattam. Kitárom karjaimat, tőreim két marokra fogva, s várom az érkező idegen sereget.  
- Azt hiszem, hogy az emberektől most nem kell tartanunk. Ha idáig nem volt tele az alsónadrágjuk... - mutatok a szörnyszülött sereg irányába. Jönnek a hullajelöltek, és ez engem különös boldogsággal tölt el. Nézem, ahogy az égi járműveiken száguldoznak felénk. Mit ne mondjak, ritka egy csúnya lények ezek. Még a kree kutyák is szép háziállatok hozzájuk képest.
A Nova nevű elkezd lövöldözni a szörnyekre, nagy segítségünkre van. Egy ideig legalábbis, azután zuhanni kezd a gépével. Mond valami versikét közbe. Én inkább teljes erőmből kapaszkodnék a helyében, de örülök, hogy megőrzi a higgadtságát. Azért értékelem a rímet. Még mosolygok is rajta, bár nem értem, mit jelent. Ám látványosan ér földet.
- A robbanószereket szeretem! Hajíts párat közéjük, te ficsúr! - kiáltom Novának, miközben pengéimet felváltva mártom a koponyaarcú űrlényekbe.
Gamora éppen Thanos ölebével, Neroval harcol, Peter pedig egy sebesült lányhoz siet.
A nőt támogatva odaküzdöm magam mellé, hogy én is nekiessek Neronak, de látom, hogy Gamora rendesen megsebezte, így próbálom a katonáit távol tartani kettejük harcától. Úgy néz ki, hogy a zöld nő elbír ezzel a tetovált arcú senkiházival, úgyhogy nekirohanok a lényeknek, akik kétségbe esve vezérüket akarják kimenteni a szorult helyzetből.
- Csak a testemen át, ti förmedvények!
• •


A hozzászólást Drax összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 15 Május 2016, 22:42-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
445
∆ Kor :
100
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaA poszt írója Kalandmester
Elküldésének ideje Hétf. 09 Május 2016, 21:25
Ugrás egy másik oldalra

•• Thanos pusztasága ••

This is the end of Your world!
•  Gamoranak sikerülhet megölnie Nerot pár perc közelharc után, amit elősegít az őrzők és Nova védelmezése. A csapat együtt hatékonyan tarol. Emily Stark eszméletét veszti az egyik kree lövés miatt, ezért Alison fedezékbe húzódik a nő testével. Az őrzök ezen a ponton megbeszélhetik, hogy merre tovább. Haladhatnak együtt, de szét is válhatnak.

***

» Általános leírás: A hozzászólásod megírására egy hét áll rendelkezésedre. Amennyiben a partnered/partnereid hamarabb megírják köreiket, lehetőséged van az újabb kör megnyitására. Ha valaki nem írja meg egy héten belül a hozzászólását, a kör újra indulhat (mivel sokan vagyunk, törekedjünk nem megváratni egymást). A Kalandmesternek jogában áll a karaktereket útmutatásokkal irányítani, illetve hozhat be egy-egy körbe/szituációba újabb karaktert, illetve vihet ki, ha eltűnik a játékos, vagy a szituáció úgy kívánja.


- Reagsorrend: -
- A felvonás résztvevői: Alison Magdalen J., Emily Stark, Gamora, Peter Quill, Drax, Richard Rider
- Becsatlakozhat: -


***

» Fontos információ: A negyedik körben a karaktereket többször is át fogjuk irányítani más felvonásokba, ezért kéretik a Kalandmester megjegyzéseit hétről-hétre figyelmesen elolvasni!

A negyedik körben a játékosok szabadon mozoghatnak a felvonások között. Ehhez azonban a reag végén kéretik egyértelművé tenni, hogy merre haladna szívesen a karakter tovább!


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. 12 Május 2016, 23:24
Ugrás egy másik oldalra


... Mi vagyunk ... !

Tele van a fejem azzal a sötét dühvel, ami szépen lassan ismét azzá tesz, akit neveltek belőlem. Akivé teremtettek, de ez sajnálatos módon következményeket von maga után. Fékezhetetlenül vágyom a vérre, bár... Nem szeretném elfelejteni, hogy melyik oldalon állok. Az érzés más, mint bármelyik csata, melyet a titán parancsára vezettem. Most a jóért szállok harcba és igenis féltem az enyéim.
Nero eleve azzal vívta ki a haragom, ahogy még Xandaron pökhendi módon ott tornyosult Thanos mellett, s mivel esélyt látok, azonnal megragadom. Áttöröm magam, hogy szembenézzek legújabb áldozatommal, azután ráérek bájcsevegni, akár a legújabb segítőnkkel, Novával, akár társaimmal.
Érzékelem, hogy Drax egyre közelebb hárít, majd velem együtt gyengíti a nagyra nőtt vezért, majd ismét kikerül a képből, s azt is egy-egy villanásban, miféle harcokat vívnak a többiek, míg én vicsorgó táncban körözök tovább ocsmány partneremmel. Lord, Nova, a hadtest, a földiek... mind a rengeteg igázó ellen.  
Végül testem torkomnál fogva emelkedik, ám a tőröm a húsba tör és csontba fúr, kapálózó lábam hatalmasat rúg belé, hogy elengedjen és ismét szilárd földet érezzek talpaim alatt. - Most szívességet teszek neked, te dög! - Féltérden köpöm felé a szavakat, amíg megpróbálja kirántani a vállába akadt játékszerem, ám felegyenesedésem pillanatában teljes erőmmel nekirontok és támadom minden pontján. Hárító-visszatámadó mozdulatok sülnek el, egy védtelen pillanatomban csaknem szilánkosra töri az orrom tetovált fejével. Borzongató fájdalom, ó hogy hiányzott már.. É magam rántom ki belőle a kemény ötvözetből készült kedvencem, majd pördítem a sérült kart és három helyen eltöröm. Nem hiába, az implantátummal, ami többek között az alkarom is erősíti, nem szerencsés az ütközés.  - Vagy azt hitted, számítasz neki bármit is? - Kénytelen vagyok felnevetni, éles ellentétben az elfajult ordítással, melyet Nero produkál. Nem mentheti meg senki. A katonái útját maga Drax állja. Leoldom a hátamról a kardom, eleget kíméltem. Látom elindulni felém ismét, ám a markolatra biztos két kéz ujjai feszülnek rá, a mozdulatom pedig nyers és erős. A kree vezér megtorpan, mielőtt felhasad hosszában és eldől a porban.  Ahogy kifújom a megkönnyebbült levegőt belesajog az összes bordám, a nyakam ég a horzsolástól, a vér még javában csordogál az orromból, de túlélem. A tetemet legszívesebben végighurcolnám a vidéken, hogy megmutassam minden kree katonának, mi vár rájuk. Remélem meginognak azok, akik még a csapatunk által nem vesztek el! Viszont nem pihenhetek meg. Most nem.
Elsősorban szívemnek legkedvesebb felé pillantok. Nem vigyázhattam rá, s emiatt aggályaim vannak amíg meg nem bizonyosodom, jól van e. Aztán szépen sorra gyors pillantásokkal megkeresem a többieket. Rendben leszünk, azt hiszem... Mígnem meg nem hallom a rombolás távolabbi robajait, sőt, láthatom is, méghozzá jócskán.
- Mennyi szörnyeteg lehet még? - Nem azt mondom feladom, mert sosem tenném, de ez bizonytalanul kibukik belőlem. Thanos kitett magáért... elég rendesen....


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
1029
∆ Kor :
38
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesA poszt írója Peter Quill
Elküldésének ideje Pént. 13 Május 2016, 16:14
Ugrás egy másik oldalra


Technikai csodák
2O.felvonás

Rohadtul nem volt kedvem felkelni ma reggel, és rohadtul jó előérzésem is volt az, hogy így másztam ki reggel a Milano egyik zúgából. Az, hogy a bolygódat felakarják robbantani, nem jó kezdésnek. És az sem jó jel, ha Rocket is felfogta, hogy az univerzum veszélyben van, és tenni akar a jóért. Harcba szálltunk odafönn Thanossal, de elbuktunk. Még úgy is, hogy a lentiektől kértem segítséget. Mi lehetne ennél keményebb? Jó, egy dolgot rá tudnék vágni, de most nincs itt a helye, és az ideje sem... Ahogy körbe nézek magam körül nem látom a kiutat. És feszélyez. Üvöltök, ha kérdeznek. Csapok, ha hozzám érnek. Én nem arra lettem programozva, hogy az ilyen szituációkban jól reagáljak. De talán nincs is jó mód erre.
Leszerelem a katonákat a két nőről, de az egyikőjük megsérül. Ekkor rohanok, hogy a magasabb nőre lővöt leszedálhassam egy rúgással, majd fejbe csűrhessem a fegyveremmel. Nincsenek elmés beszólások a tarsolyomban. Thanos túl sok mindent elvett egy nap alatt. Az, hogy a xandariak lebuktak az égből és a terra segítségére siettek, túlságosan feszítette a pillanat hevét ahhoz, hogy vigyorogva virgonckodjak. Ráadásul meg kell osztanom a figyelmem. Borzasztóan aggódom Gamoráért, ahogy manőverezik Neroval. És Drax. Ő is aggaszt. Harc közben a terraiak simán lelőhetik, mert valljuk meg, hogy rohadtul nem emberi a képe. És akkor Gamora a zöld felszínével, megint csak kiesik a szimpátiakörből. Így muszáj- kénytelen vagyok a közelükben maradni. Az emberi pofám, most csak a hasznunkra válik. És talán Nova is billent majd a mérlegen, ha megint célkeresztbe kerülünk. Sikerül javarészt az összes katonát leszerelnem, akivel szembe kerülök. És vethetek egy pillantást a zöld harcosnőre, ahogy küzd. Nem mondom, hogy szívesen lennék annak a féregnek az oldalán. Megvillan, hogy mennyire erőtlen, ha nincs mellette a Titán, és ez egy büszke mosollyal tölt el. Nézem, ahogy végez. És ekkor tekintetünk találkozik. Egy percre látható arcomon a nem tetszés jele. A helyre, a helyzetre, arra hogy ilyen vérmérsékletűen kell őt látnom, és minden szarra, ami körül vesz minket, de nem időzök sokáig. Ha kell fedezem Novát, vagy védem Draxt oldalról. Ha sikerül, és végzünk Gamora elé lépek.
- Őszintén? Baromi sok. De nekünk egyre kellene koncentrálni. - nézek körbe a többieken, majd arcomra ráül, hogy mennyire utálom a következő kijelentésem - Szerintem megkéne néznünk magunknak Thanost. Négyen elég jók vagyunk. Ha elbuktatjuk a királyukat, menekülni fognak. Gyávák, ha nincs hát, ami mögé bújhatnak. - vonok vállat a válaszreakciót várva a többiektől. Megdörzsölöm a tarkóm, ahogy körbe pillantok. A fejünk fölött suhan irányunkba egyszemélyes gépén az egyik mocsok, de hamar lesokkolom róla. - Őrült tervnek hangzik, mert az is. De ha élből neki megyünk a mocsoknak, talán belátja, hogy egy egész galaxis küzd ellene. - rosszallóan pillantok körbe. Elsősorban a társaimra nézek választ várva, majd csak azt követően pillantok Novára. Számít a szavuk, természetesen! És ha ők nem mennének a féreg ellen, azt is elfogadom. De én biztosan oda indulok a következő percekben.
- Én tartozom az ittenieknek, szóval mennem kell. - bocsánatkérően pillantok rájuk, de ezúttal nem hátrálhatok ki. Eltökélt szándékom, hogy szembe nézzek a mocsokkal, miután odafenn elgyepált. És tartozom Brucenak annyival, hogy mellettük legyek. Ki tudja, mi lehet most a Bosszúálló csapattal... Megindulok az egyik kree-technológiájú hajú felé, majd úgy nézek hátra vállam fölött. Várom azt, aki csatlakozik hozzám, és búcsúzva nézek arra, aki nem.- Hangulat -
• •
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 15 Május 2016, 20:02
Ugrás egy másik oldalra

This is for Nova Corps!
We are...
Nagyon nem vagyok rajongója annak, amikor ennyire gyorsan borul a bili, pontosan a nyakamba. Először a bolygó, ahol felnőttem, másodszor meg a szülőbolygóm. Nem csoda, hogy halálosan elszánt vagyok annak tekintetében, hogy rúgjuk picsán Thanost, mert nagyon kijárna neki. Egyszer élesben elbuktunk ellene, nem akarok másodjára is. De ezzel szerintem mindannyian így vagyunk.
- Csak egy kicsit. - vigyorgok Peter kérdésre és már vetem is magam fejjel előre a közepébe. Csak Drax szavai billentenek ki kicsit, de így is képen lövöm az egyik katonát, majd hátraugrok. Szólítottak már ficsúrnak, több oldalnyi ilyen név lett már rám aggatva ilyen-olyan forrásokból.
- De csak azért, mert ilyen szépen kérted! - pillantok Draxra, miközben megugrasztom a szemöldököm, majd leoldok az övemről egy-egy gránátot és a tekintetemmel gyorsan megkeresem azokat a pontokat, ahol pánikszerűen gyülekeznek a mocskok, látva, hogy imádott Nerojuk éppen nyársra került és nincs a környéken civil. Az elsőt egy "heboink", a második egy "haboink" felkiáltással állítom pályára, majd imitálom a robbanás hangját, hogy utána elsősorban Drax mellé orientálódjak, mert a helyiek láthatóan nagyon félnek tőle. Fél szemmel Petert és Gamorát keresem a tekintetemmel, akik szintén benne vannak a sűrűjében.
Akivel szembe találkozom és nem mi velünk harcol vagy nem láthatóan földi, azt szépen igényesen lelövöm, ami azt jelenti, hogy a páncélom szinte zúg, a fényei pedig pulzálnak a terheléstől. Volt már nehéz napja, most sem lesz másként. Sőt... Talán ez lesz a legnehezebb. Hárman álljuk a sarat és az élet pofonjait, amíg Gamora végül ki nem oltja a nyomorult valagnyaló életét. Végezetül szusszanok egyet és leoldom a sisakom, hogy láthassák is a fejem, ne csak a jellegzetesen férfias hangom hallhassák. A hajam persze minden létező irányba áll.
- Jogos. Elnézve az eddigieket akár több milliós is lehet a serege. De ha elveszítik a fejest, akkor vége a daluknak. - a kezem az állam alá téve tűnődök kicsit, majd bólintok egyet, ahogy találkozik a tekintetem Quill-ével. - Thanos lenne az én célpontom is. - jelentem ki az álláspontom, majd vigyorgok egyet, ahogy hatástalanítja az egyik chitaurit, aki egyébként masszívan légteret szeg.
Körbenézek a többieken, csak utána szólalok meg, elvégre én a Nova Corps maradványainak egyike vagyok. - Amint mondtam... szerintem menjünk és ordítsuk le a kék fejét a helyéről. Már csak azért megérdemelné, amit Xandarral tett, hát még a többiért. - én megyek, az biztos. Nem létezik olyan dolog a világon, amiért ezt kihagynám.
- Az én szülőbolygóm is a Föld. Köteles vagyok megvédeni. - én is a többiekre pillantok. Elbuktam egyszer, másodjára nem fogok. Ideje valakinek rendeznie Thanos fogsorát. Láttam fentről, hogy már harcolnak ellene, az erő pedig egységben van. Kis sóhaj után elindulok én is a baj irányába egyenesen, reménykedve, hogy Drax és Gamora is társulnak.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
80
∆ Tartózkodási hely :
Jelenleg: a Végtelen Gyémánt || Alapesetben: Galaxis, a Milano fedélzeteA poszt írója Drax
Elküldésének ideje Hétf. 16 Május 2016, 00:45
Ugrás egy másik oldalraThanos pusztasága

Technikai csodákItt állunk szemben azzal a kree kutyával, aki Thanost erősítette Xandar szívének elpusztításában. Láttam, ott forgolódott ura mellett, folyton a nyomában volt, mint valami pórázon rángatott kutya. A gazdája nélkül mit sem ér, ezt alátámasztja az is, hogy mire Novaval mindketten Gamora mellé érünk, a nő szinte már teljesen kicsontozta. Vagy legalábbis amaz úgy kiabál, mint akinek éppen húzzák a fogát... persze a lenyelt fogát... ki a gyomrából. Nem látom értelmét, hogy átvegyem a zöld nőtől ezt a semmirekellőt, inkább hagyom, had ontsa ki vérét apja bal kezének. Azért nem jobbját mondtam, mert ez a talpnyaló nemcsak, hogy nem ellenfél Thanos lányának, de ostoba is, hiszen ránk támadt a szörnyeivel.
Élvezettel nézem a tűzijátékot, amit Nova okoz robbanó gránátjaival. Ahogy a végtagok sokfelé repülnek, őszinte és elégedett mosoly ül ki az arcomra.
- Na ez a beszéd, katona! - veregetem vállon, mikor mellém ér. - Élvezem a jó műsorokat! És az efféléket szívesen elnézem! - szólok neki elismerően. Gamorától és Nerotól távol tartjuk az ellenséget, én két tőrrel, felváltva, hol szíven, hol torkon döfve, ő pedig fegyvereit és páncélját használva iktatja ki a visongó lényeket. Közben tekintetemmel folyton a nőt követem, ha csoda folytán Nero felül kerekedne rajta, oda tudjak rohanni. Bár Gamora is kap tőle, korántsem elég ok arra, hogy izguljak érte. Ennél nagyobb ellenségeket is legyőzött már.
Dühödt csatakiáltásba török fel, amikor kardjával felvágja a kree vezért, az pedig holtan rogyik össze. Tőreimet a magasba emelem, és a hulla felé mutatok.
- Ez vár rátok is! - vetem bele magam a sűrűjébe, még nagyobb lelkesedéssel, mint ezelőtt. Legszívesebben levágnám a fejét, és Thanos elé hajítanám. De jobb lenne, ha ezt lánya, Gamora tenné meg. Ennyivel tartozik apjának.
- Szép volt, Te Nőszemély! - kiáltom Gamora irányába.
Amikor Peter is közelünkbe ér, összegyűlünk egy rögtönzött megbeszélésre. Persze egy jókora hullahalom kellős közepén...
Nova leveszi sisakját, én pedig hátra hőkölök megrökönyödésemben.
- Mindvégig ez a kölyök volt a ruhában? Elismerésem! - ütöm lapockán, talán kicsit erősebben, mint kellene.
- Kit érdekel, mennyien vannak még. A pengéim szomjaznak a vérükre. - nem érdekel, mennyi kutyát kell megölnöm, mindaddig, amíg társaim biztonságban tudhatom.
- Ha Ti mentek, én is Veletek tartok! - lépek melléjük, majd pengéim nadrágom oldalába törlöm. Sok vért kiontottak már, de korántsem hinném, hogy itt a vége. Lomha léptekkel megindulok a gép irányba, Peter nyomában haladva.
• •


A hozzászólást Drax összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 21 Május 2016, 23:18-kor.
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. 16 Május 2016, 00:54
Ugrás egy másik oldalra

- Öh... Huh. Thanosnak meg kell halnia.
Emily hangja először üveges és földöntúli volt, ám közben lassan evickélt az egyenes felülés és a világba visszatérés felé.
Mi a franc történt velem?
Felnézett. Az elmúlt percek eseményei és a beszéd csak homályos foszlányokban jutott el hozzá. Megpróbálta kitolni magát...
És majdnem visszaesett.
Nem a várt eredmény.
Emily lenézett bal oldala felé, hogy hogyhogy nem tudott feltápászkodni.
- Aha.
Bal karja helyéről kiesve feküdt nem messze tőle. Találatot kapott a teste, a vonalait követő, sötétkék asztronauta-ruha, mellkasán a TitanTech felségjelzésével, feltépődött és mind vér, mind szikrázó kábelek látszottak alatta.
Szerencsére ott találta a lövedék, ahol tartalék rendszerek voltak bal tüdeje helyén. Ha organikus részbe csapódott volna... Ha csak pár centire megy félre és a szívét találja el...
Akkor most Annabel-lel lennék.
Sóhajtott és jobb kezével bal karja után nyúlt. Közben megpróbálta összeszedni, mi történt az elmúlt percekben, míg várta az analitikát a funkcionális kiesésekről. A zöld amazon egy idegen főtisztet ölt meg, nyársalt fel és szedett szét. A jóképű zsiványnak tűnő, ránézésre... Űrkalóz forma fickó fölüle ütötte le a támadókat, a hatalmas, harcias típusnak tűnő alak több osztagnyi kree katonának állta útját, majd hatalmas lelkesítéssel és vehemenciával jutalmazta csapattársait és az egzotikus vonású, sötét hajú idegen frappáns meglátásokkal és gránátokkal vitte tovább az eseményeket. Más, így az eszméletlenség homályából egyelőre nem maradt meg. Oké. Azt hiszem, megvan.
Emily, miközben felállt, visszakapcsolta bal karját. A szkafander itt leszakadt. Karjai ezüstösen csillogó, egészen izmos emberi karhoz hasonló jelenségek voltak, titánium-vibránium-nikkel-karbon mátrix felületük rugalmasan mozgott, merevítésük karbon-acél-vibránium volt. Miután a testébe épített rendszerek felismerték a kart, megmozgatta ujjait és újra szétnézett a jelenlévőkön. Most már visszanyerte praktikus, nyugodt, energikus hanghordozását.
- Köszönöm a mentést. Emily Stark - bólintott. - Az ott Allison Magdalen Junior, fiatal zseni, az alkalmazottam. - mutatott a lány felé.
Felnézett az égre, a flottákra, a katonákra. A helyzet borzalmas volt, nem teketóriázhattak tehát.
- Szóval, Thanos. Azt hiszem, ebben a csatában mi egy oldalon vagyunk. Célszerű lenne egyesíteni az erőnket. Melyikük tud repülni?
Körbenézett és nemleges válasz esetén újratervezte a dolgot és új kérdést tett fel.
- Oké. Van járművük? Thanos, úgy látom - fordult az ég felé - ...Nos, a levegőben van. Hozzá oda kell jutni. Hajóra lenne szükségünk. Ha nem lenne más, nekem még van pár felhasználható űrhajóm. Az a torony ott, az enyém - mutatott a sérült, oldalából füstöt eresztő TitanTech felé.
- Melyikük a főnök? - folytatta a gyakorlatias kérdések sorát a nő. Nem kérdezte, honnan jöttek, miért vannak itt, kik a furcsa színű bőrű idegenek a csapatban. Nem is érdekelte. Eredmények érdekelték, és kész volt bárkivel együtt dolgozni, aki hozta őket.

Megjegyzés: Bocsánat a kimaradásért, srácok! És bocs, hogy nem reagáltam mindenre precízen, csak próbáltam kijátszani, hogy Emily ez alatt nagyrészt eszméletlen volt.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
246A poszt írója Alison Magdalen J.
Elküldésének ideje Hétf. 16 Május 2016, 03:01
Ugrás egy másik oldalra

Nézd meg... Az ember egyszer lép ki az idő folyásából és feje tetejére áll a világ. Holott ideje nem lett volna neki... Kiégek. na mindegy. Szal a nagy történésekben nem nagyon találom a helyem. Mindneféle új arcok kerültke elő. Némelyikük azért nem olyan kirívó, mint azok a fura repkedő izék. Nincs annyira.. hogy mondjam... megszálló ábrázatuk. Inkább amolyan furi hősök. Jah egyik még a landolást is vereti neki a csata közepén. Szegény kutya akire ráparkolt a géppel... vagyis ami maradt a gépből. Nah kell nekem itt bámészkodni, amikor lőnek ránk... Emily találatot is kap. Úgy fest érzékenyen érintette és letette a fejét. Na nem pihenni. Nem is akartam hagyni neki, hogy ott horpasszon, különben nagyon csúnyán behorpasztják másutt is. Elvonszoltam a testét. Nem olyan bántóan messze, egy olyan nagyjából 7 - 9 centire... Nem a szándék hanem a részvétel ugye. Amilyen rossz napom van annyira szerencsés is vagyok. A egyik idegen már hozzánk is libbent kisegíteni. Csak bólogattam neki, hogy megleszünk. Úgy tűnik a sérülése alapján valami fontosnak tűnő kábelt ellőttek Emilyben... Gyűjtöttem némi nyálat és a rágómmal összetapasztottam a drót 2 végét.
-Emily, esnek a részvényeink...
Nem vagyok bunkó de ez talán magához téríti szellemileg is. Ha nem jön be akkor lökdösni kezdem. Ha az sem akkor a sokkolóval bebikázom. Hátha kicsit helyrerázódnak benne a dolgok. Hallottam némi finom motorikus mozgást benne. Biztos már Bootol. Közelebb cibáltam a kezét. Úgy tűnik már hiányolja. Oda csoszogtam hozzájuk én is a villódzó sarkú surranómba. Igen villog ha lépek. Bi-bi-bí. Lila tekintetem rájuk emelem. Fáradt vagyok és kissé csüggedt de érzem az elhatározást. Asszem ez amolyan hős jellem lehet. Meg különben is. A szivárványnak nincs vége a rock pedig örök és lepusztíthatatlan!
-Alison Magdalen Jobs.
Javítottam ki Emily-t. Mintha értelme lett volna. Rajta kívül a többieknek nem mond semmit az almás Nokia atyja.
-Szóval ez a Tháncos figura miatt van ez az egész? Had segítsek legyőzni.
Feltartom a két időkimozdítót. Maréknyi szürke gömbök. Szabályos sötét barázdákkal. Középen egy csík, rajta vonalak és 14ig számozás. Lehet nem én vagyok a legmeggyőzőbb segítség, egy töppedt szivárványhajú sérült kislány két játékgolyóval az óriások közt akik hát, véresek. Én is szoktam az lenni de... nem ide tartozik...
-Aki jól dob, tekerje el ahány másodpercig akarja késleltetni majd csapjon a tetejére és kattanás után  vágja hozzá. Lesz nagyjából 5-10 másodpercet végezni vele. Időkimozdító. Gyakorlatilag megfagyasztja pár másodpercre az időt egy 5 méter sugarú körben. Amiből ő semmit nem fog érzékelni, csak hogy egyik pillanatról a másikra megváltozott a kép, vagy meghalt. Vagy ha rosszul raktam össze összeomlik körülötte a téridő és megszűnik volt vala mittom én hogy kell ragozni. Szal' így huss a gechi. De annyi baj legyen...
Körbenéztem hogy van e vállalkozó kedvű robbantónk. Szemet szúrt közben Peter oldalán a walkman. Egy gyermeteg mosolyt csalt az arcomra.
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Queen beyond the Rainbow

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
445
∆ Kor :
100
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaA poszt írója Kalandmester
Elküldésének ideje Hétf. 16 Május 2016, 15:22
Ugrás egy másik oldalra

•• Thanos pusztasága ••

This is the end of Your world!
•  Peter Quill és kis csapata megindulnak a Thanos elleni ütközetbe. A helyszínen tartózkodók segítségére sietnek, és ott szétválhatnak, ha úgy akarják. Mindenki csatlakozhat egy földihez. Emily és Alison is velük tarthatnak.

***

» Fontos információ: Emily Stark, Alison Magdalen J, Gamora, Peter Quill, Drax és Nova ITT folytatják a játékot. Ez a felvonás lezárásra került!


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

20. felvonás - Technikai csodák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» 6. felvonás - Kegyetlen bábjáték 2.

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Kaland játékok :: 1. Kaland :: 4. Kör-