HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: 19. felvonás - Mi vagyunk Groot!

avatar

∆ Hozzászólások száma :
445
∆ Kor :
100
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaA poszt írója Kalandmester
Elküldésének ideje Vas. 17 Ápr. 2016, 16:05
Ugrás egy másik oldalra

•• Thanos pusztasága ••

This is the end of Your world!
A Xandar bolygón hőseink hosszú küzdelem után elbuktak az ismeretlennel szemben. Nem voltak felkészülve az új ellenség birtokában lévő mérhetetlen hatalomra.
A Földre menekülő és az ott élő hősöket a Wanda fejében motoszkáló Thanos sikeresen összeugrasztotta a lány képességeit felhasználva. A súlyos következményeket, melyek során rengeteg ártatlan polgár esett áldozatul, a helyi média rögzítette. A nép egyöntetűen felbolydult korábbi példaképeikkel szemben, s a kormánytól a veszélyes hősök ellen fellépést követeltek.
Az összecsapásokat követően a manipulált hőseink visszanyerték józanságukat, de nem volt idejük feldolgozni a történteket, ugyanis Thanos a Földre érkezett, hogy személyesen vessen véget Wanda életének. Az összeverbuválódott csapat felfigyelt Vízió kétségbeesett segélykérésére, s fényének irányába siettek. A helyszínen súlyos tragédiának lehettek szemtanúi, amikor Vízió átszúrt, s meggyötört testének látványa fogadta őket. Thanos nézett szembe a mentőcsapattal, kiknek szemük láttára végzett Wandával.


• Ám ahogy várható volt, Thanos nem egyedül érkezett. A hajón hagyta négy legerősebb kree harcosát, kiket a valóság végtelen gyémántjának erejével vértezett fel. E négy harcos Wanda halálát követően előbújik az árnyékból, hogy Thanos védelmére keljenek. E harcosok szinte elpusztíthatatlanok, erejük pedig korlátlan.

• New York felett az ég teljesen elsötétedik, ahogy Thanos seregei hirtelen a Föld légkörébe ereszkednek. Chitauri szövetségeseit Nero vezeti, kik hatalmas anyahajókkal és kisgéppekkel érkeznek, míg Nebula a kree légierők élén több gigászi méretű hadihajót vezet a Föld ellen. Az anyahajók megnyílnak, és egy-egy tekergőző gépszörny lendül neki New York pusztításának.

• A város és világunk kilátástalan helyzetben van. Nem segít a hősökön, hogy a kormány minden mozgósítható erejét ellenük is felvonultatja. A vezetőink abban a tévhitben élnek, hogy a legutóbbi New York-i incidens és a mostani katasztrófa helyzet is mind Földünk védelmezőinek a műve, így hajtóvadászat indul ellenük. Nebula megnehezítve hőseink helyzetét, minden Manhattenbe vezető hidat megsemmisít hajójával, így a menekülés és a bejutás is nehézkessé válik.

• Az Őrzők és a még mozgósítható xandari űrpilóták az érkező ellenséges hajók mögött bukkannak fel, hogy segíthessék a végveszélyben lévő Terra lakóit. A xandari harc tehát bolygónkon folytatódik.

***

Szituáció: A Xandar bolygón Peter Quill összeverbuválta a megmaradt flotta harcképes pilótáit, s Thanos után a Föld irányába vezette Őket. Rocket és Groot az evakuálás során csatlakozott hármójukhoz. A Föld légterébe ereszkedve hátulról támadni kezdik a chitauri hajókat, és az abból szállingózó lényeket.  

***

» Általános leírás: A hozzászólásod megírására egy hét áll rendelkezésedre. Amennyiben a partnered/partnereid hamarabb megírják köreiket, lehetőséged van az újabb kör megnyitására. Ha valaki nem írja meg egy héten belül a hozzászólását, a kör újra indulhat (mivel sokan vagyunk, törekedjünk nem megváratni egymást). A Kalandmesternek jogában áll a karaktereket útmutatásokkal irányítani, illetve hozhat be egy-egy körbe/szituációba újabb karaktert, illetve vihet ki, ha eltűnik a játékos, vagy a szituáció úgy kívánja.


- Reagsorrend: nincs.
- A felvonás résztvevői: Peter Quill, Gamora, Drax
- Becsatlakozhat:

***

» Fontos információ: A negyedik körben is a karaktereket többször is át fogjuk irányítani más felvonásokba, ezért kéretik a Kalandmester megjegyzéseit hétről-hétre figyelmesen elolvasni!
A hozzászólást Kalandmester összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 28 Ápr. 2016, 20:18-kor.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
1029
∆ Kor :
38
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesA poszt írója Peter Quill
Elküldésének ideje Csüt. 21 Ápr. 2016, 08:11
Ugrás egy másik oldalra


Mi vagyunk Groot!

A hideg fej, biztos kéz elve az esetek többségében beválhat. Látva Xandar felrobbantását, egyébként sem volt kedvem jópofizni a Novával, vagy mókázni. Kijelentettem, hogy a csapatommal a Terrára megyek, és ott segítek. Hisz mind láttuk, hogy Thanos és a serege arra vette az irányt. Ők eljöttek segíteni nekünk, hát a minimum az, hogy mi is viszonozzuk ezt. És Bruce barátom életéért egyébként is aggódok. Nem tudtam neki megköszönni, hogy jött, mikor hívtam. Hát had háláljam meg így! Miután leszereltek minket követeltem, hogy adjanak egy hajót, amivel elmehetek a Terrára. Persze jöttek a kifogások, meg hogy baszhatom! - De a fenébe, közöltem, hogy addig nem nyugszom. És az első Nova elhitte nekem!
Kezembe adatta az egyik épp gépet, és jó pár elszánt harcosát, hogy kövessenek minket, mert ha valaki, akkor mi vagyunk olyan elvetemültek, hogy ezt túlélhessük. Leközöltem a csapattal, hogy tőlem bárki jöhet, de odalenn próbáljanak meg együttműködni velünk. Ha azt mondjuk, hogy kiszállni és szárazföldön folytatni, akkor úgy legyen... Tudom én, hogy sok harcosnak szúrom a szemét!

A hajó fedélzetén érezhető a feszültség. Mind le vagyunk törve. Az első pilóta ülésbe fészkelem magam, és mikor várják a visszaigazolásom, hogy készen vagyunk-e, eleresztem a kormányt, hogy a társaimra kukkanthassak.
- Oké? - érdeklődve fürkészem őket, majd tekintetemmel mind arcán elidőzöm egy kissé. Főként Gamorán. Tudom, hogy mennyire gyűlöli ezt a férget, aki után eredünk. (És ha őszinte lehetek, a hátam még mindig kurvára fáj miatta!) Ha megkapom a beleegyezésüket, akkor visszaszólok, hogy indulás...
Felemelem a gépet, és magas ívben indítom meg utunkat a Földre. Hagyom, had álljanak csak alakzatba mögöttünk. Legutóbb Ronan ellen hatoltunk ilyen elevenen, de akkor se nem voltak ennyien mögöttünk, se nem voltak katonák. Most sokkal rendezettebben jönnek mögöttünk. És ez az elismerés a kedvemre van! Simogatja az egómat!

- Húsz másodperc és elérjük! - mondom fel, majd az utolsó légkörön áthasítva már jól láthatóvá válnak a kree hajók, és valami számomra ismeretlen eredetű lénycsoport is. Fentről jól látható mennyire lezúzták már ezt a helyet. Az emlékek ezrei elevenednek fel fejembe, de most nem foglalkozom ezzel...
- Nem tartozik ide, de itt születtem srácok... - nyögöm el vállam fölött, majd teljes erőmmel előre tolom a kormányt, és úgy ereszkedünk alább  - Mehet! - ezt inkább a többi pilótának sóhajtom el, majd amint tudok, célozni kezdek az ellenséges lényekre. Zöld, élénk zöld csóva indul meg a gép szárnyai alól, ahogy bemérek egyet-egyet.
Rocket közben közli, hogy ő Groottal inkább odalenn folytatná, és hogy találtak is ezen a gépen egy még kisebbet, amivel nyomni tudják.
- Én nem mondom, hogy ne... - rázom meg a fejem előre koncentrálva, majd felpillantok megadóan  - De vigyázzatok magatokra! - vigyorodom el, majd lejjebb ereszkedve lerakom őket a kisgéppel. Kérdőn pillantok Drax, és Gamora irányába, hogy ők merre tartanának. Ha maradnak, akkor felemelem a gépet, és az egyik kree hajó felé veszem az irányt.
- Déjá vum van! -
Zene
• •
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. 21 Ápr. 2016, 09:25
Ugrás egy másik oldalraMi vagyunk...
Csúfos kudarc lebeg a fejünk fölött. Alig hiszem el, hogy ütközetre került sor, holott őszintén? Idők kérdése volt, Thanos mikor bukkan fel, hogy újabb világra tegye rá mocskos lila kezeit. És, hogy vártam-e? Közülünk mindenki szívesen látná holtan, főképp Drax hangoztatta erről a véleményét, ám úgy hiszem, nekem kellene tőrt mártani belé, hogy aztán felkoncoljam és végső lépésként mosolyogva levágjam a fejét. Csakhogy a titán elpusztíthatatlan. Ezt suttogták róla, én pedig gyermekeként hittem a legendában. Most is hiszek, bármilyen erővel próbálja bemesélni a tudatom, hogy semmi nem lehetetlen.
Emlékek pörögnek a fejemben, mialatt a hadtestnél elfoglalunk egy űrhajót. A Milano hasznavehetetlen...
Peter mellett állok, szótlanul hallgatom és közben jegyzem a viselkedését. Csak néha látok tőle hasonló elszánt komorságot, bár őszintén úgy gondolom, sokkal többször kellene elővennie ezt az arcát hatékonysága miatt, ugyanis megteszi a hatását. Szúrós szemmel pillantok végig a netalántán mégis kételyt érzőkön. Nem vagyok abban a hangulatomban, hogy ne essek neki bárki torkának, aki nem elég tökös egy kis harchoz!
Megpaskolom Rocket vállát, mikor felbukkannak s teljes lesz az Őrzői létszám, bár természetesen nem közlöm, hogy aggódtam miattuk. Ahogy a fedélzetet elfoglalva Drax-szal sem érzelgősködöm sokat. - Megmaradsz? - Elejtek egy somolyt, majd feltérképezem a hadtest nyújtotta "luxust". Nem kívánom hangulatvilágom borússágát érzékeltetni, noha szívesen felrobbannék. Sehogy nem tudom kiverni a fejemből, ahogy Thanos rám nézett. Hergeli a tudatom, hogy nem tudtam elérni.
Behuppanok a pilótafülke szabad székébe. Ismerős helyzet, még a csontjaim sajgása is. Végigpillantva a műszerfalon elégedetten veszem tudomásul, hogy legalább fegyverzetben nem szűkölködünk. - Oké. - Biccentek s tekintetem a pilótán állapodik meg, majd inkább elhessegetek minden szót és a fülke üvegének túloldalára révedek rá. Csak a visszavágás lebeg előttem.  

- Ha ezt megússzuk, jössz nekünk egy idegenvezetéssel! - Itt született hát Peter Quill. És nem hagyom, hogy úgy járjon, ahogy én jártam a szülőföldemmel!
Élesen fújok ki egy adag levegőt és a felőlem elhelyezkedő célzókarra markolok. Ennyi kree hajót... Éles sípolás hallatszik, mikor befogok egyet, s a műszerfalon lentebb elhelyezett monitor láttatja velem, hogy nem menekülhet a nyavalyás! De nem azért nem felelek, mikor a kis mosómedve közli, hogy ismét lelépnek. Igazából a Lord mindent kifejez feléjük, amit én is szeretnék. Meglibbentem színesben végződő hajzuhatagom. Nem tudom, Drax marad e, de hátrapillantok, hogy meggyőződjek róla. Én nem követem a példájukat, inkább lőni kezdek a befogott kree nyavalyásokra. A gép felőlem lévő oldalára felszerelt fegyverzet simulékonyan követi ujjaim parancsát s fényes lyukakat váj a fekete űrhajóba. - Most sokkal hatékonyabb fegyverzettel nyomjuk! - Vigyorgok fejem ingatva, s ujjaim ismét a ravaszra tapadnak. - Irtsuk ki ezeket a mocskokat!
notes:  hagyjál
• •
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
80
∆ Tartózkodási hely :
Jelenleg: a Végtelen Gyémánt || Alapesetben: Galaxis, a Milano fedélzeteA poszt írója Drax
Elküldésének ideje Vas. 24 Ápr. 2016, 20:16
Ugrás egy másik oldalraThanos pusztasága

Mi vagyunk Groot!


A kree kutyák vezetője, Thanos elpusztította a Xandar egy hatalmas részét. Gyermeket szakított el szüleiktől, s milliók életét oltotta ki ördögi szerkezeteivel. A tengerek tajtékozva sodorták a holttesteket, s a megmaradt bolygólakók a veszteség fájdalmában osztoztak. Miután a mentőcsónakok kikötöttek a bolygó egy távoli pontján, számba vettük a túlélőket, s közöttük kerestük barátaink.
Rocket és Groot az ömlő tömegben bolyongtak, mikor beléjük botlottunk. Miután megamhoz szorítottam társaim, örvendve követtem Petert a Novához. A mogorva, vén nőszemély vonakodva akart zöld utat adni tervünknek, miszerint a Terra bolygóra hajóznánk, hogy bosszút álljunk a lilaarcú démonon.
Ám most mégis útnak indulunk, egy jól felszerelt hajó fedélzetén, s néhány, jól képzett pilótával az oldalunkon.
- Meg. - dörmögöm vissza Gamorának. Kedves, hogy aggódik, még ha jól is leplezi a maga mogorva stílusában. Ebben teljesen rokonlelkek vagyunk. Miközben pengéim élét lassú mozdulatokkal húzom végig a fenőkő rücskös felszínén, az űrből még egy utolsó, hosszú pillantást vetek a szétmarcangolt kék bolygóra.
- Keserű nap ez a mai. - nyugtázom egy mély sóhajjal, mikor Peter felénk fordulva kérdez.
- Menjünk! - felelem, majd megindulunk a bosszúnk - vagy megszűnésünk - beteljesülése felé...  


Az ellenség gépei mögé érkezünk, mikor a mocskok megközelítik az új bolygót. Számomra ismeretlen, mégis tágra nyílt szemekkel fürkészem azt az ereszkedés minden pillanatában. S ebben a képbe igencsak belógó gigászi hajók sokasága sem tud megakadályozni. Nem hagyhatjuk, hogy még egy világ áldozatául essen annak a szörnyszülöttnek!


- Hát megvédjük a szülőbolygód, miközben az összes kutyát kibelezzük... - ereszkedem fel lassan a helyemről, miközben tőreim markolom mindkét kezemmel. Tettrekész vagyok, ám úgy néz ki, hogy egyelőre még nem a szárazföldön folytatjuk a harcot.
Rocket és Groot egy kisgéppel leválnak tőlünk, de én jobb szeretnék Gamoráék mellett maradni. Két oldala van a hajónak, és a zöld nőszemély csak az egyik oldalra tud fegyver mellé ülni. Így hát aggódón biccentek kettejük irányába, s mielőtt elindulnának, én is helyet foglalok a túloldai fegyvernél.
- Igen! Végre ebben is kipróbálhatom magam! - kiáltom oda Gamorának.
A xandari pilóták mellénk manőverezve nyitnak tüzet az idegen gépekre, s mi hármasban támogatjuk társaink. Több ezer kisgép szökik ki egyik pillanatról a másikra az idegen anyahajókból, melyekről nem tudom megállapítani, hogy mind kree hadigép-e, vagy netalán másik faj szörnyszülöttei is képviseltetik magukat, ám amikor tekergőző gépszörnyek bújnak elő, bizonyossá válik:
- Thanos más fajokat is maga mellé állított. - mormogom hangosan, majd teljes erőmből rátapasztom kezeim a ravasz gombjára. Mint egy igazi tüzijáték, úgy robbannak szét a kisgépek, ám kemény csatának nézünk elébe...  
• •
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
445
∆ Kor :
100
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaA poszt írója Kalandmester
Elküldésének ideje Hétf. 25 Ápr. 2016, 22:05
Ugrás egy másik oldalra

•• Thanos pusztasága ••

This is the end of Your world!
•  Az Őrző csapat megválva két oszlopos tagjuktól, tovább halad, hogy fentről segíthessék a földieket. Miközben az épületek között manővereznek, észreveszik az odalenn dúló háború középpontjában Thanost, és a köré gyűlt kisebb tömeget. Ekkor a kormány emberei válogatás nélkül lőni kezdenek a repülő szerkezetekre, és eltalálják a Quill vezette hajó jobb szárnyát. Ennek következtében a csapat Manhattan utcáinak egyikére zuhan. Egy szárazföldi katonai alakulat fogadja őket, csőre töltött fegyverekkel. A parancsnokuk tűzparancsot ad ki, hiszen Őket is földönkívüli betolakodóknak tekintik.
Közben gépével megérkezhet Nova, és támogathatja Peterék csapatát.

***

» Általános leírás: A hozzászólásod megírására egy hét áll rendelkezésedre. Amennyiben a partnered/partnereid hamarabb megírják köreiket, lehetőséged van az újabb kör megnyitására. Ha valaki nem írja meg egy héten belül a hozzászólását, a kör újra indulhat (mivel sokan vagyunk, törekedjünk nem megváratni egymást). A Kalandmesternek jogában áll a karaktereket útmutatásokkal irányítani, illetve hozhat be egy-egy körbe/szituációba újabb karaktert, illetve vihet ki, ha eltűnik a játékos, vagy a szituáció úgy kívánja.


- Reagsorrend: -
- A felvonás résztvevői: Gamora, Peter Quill, Drax
- Becsatlakozhat: Richard Rider (Nova)

***

» Fontos információ: A negyedik körben a karaktereket többször is át fogjuk irányítani más felvonásokba, ezért kéretik a Kalandmester megjegyzéseit hétről-hétre figyelmesen elolvasni!

A negyedik körben a játékosok szabadon mozoghatnak a felvonások között. Ehhez azonban a reag végén kéretik egyértelművé tenni, hogy merre haladna szívesen a karakter tovább!


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
1029
∆ Kor :
38
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesA poszt írója Peter Quill
Elküldésének ideje Kedd 26 Ápr. 2016, 11:32
Ugrás egy másik oldalra


Mi vagyunk Groot!

A kölcsönbe nyert hajó fedélzetén érezhetővé válik a komor hangulat, és ezt csupán azzal vagyok képes alátámasztani, hogy semmi kedvem nincs huncutkodni. Thanos ezúttal túl lőtt a célon. A xandaron tett merénylet, a rengeteg ártatlan vér bizonyítja elszántságát. Őszintén szólva nem értem az okokat. Mintha játszadozna velünk. A földiektől elrabolt valakit, mire az egész csapat megjelent nálunk, de ahelyett hogy szembe nézett volna velük, hagyta őket elmenni. Nem értem a lépéseit, és emiatt görcsös feszültség áramlik végig vénáimban. Szeretném tudni, hogy mit akar, de egyelőre nem értem. Az, hogy személyesen jelenik meg a terraiaknál, csak azt jelentheti, hogy komoly céljai vannak. És épp ezeket kell nekünk megakadályoznunk.
A hajó első-pilótájának helyét én foglalom el. Miközben beleidomulok a székbe, gerincem vonalán még mindig sistereg egy ponton, ahol hátba vágott a Titán. Csupán egyetlen szót kérdezek, és ennyit is várok vissza Groot kivételével.
- Keserű... - ízlelgetem a szót, amit Drax mond a mai napról, majd a műszerfalnak ajándékozom teljes figyelmemet.

Félmosolyra görbítem szám vonalát, mikor Gamora arról beszél, hogy kér egy idegenvezetést, ha túléljük ezt. Attól tartok, nem lesz rá mód, de egy néma pillantással hálát mondok Gamorának, amiért hisz benne, hogy megnyerhetjük ezt a csatát. Drax szavai szakítják meg a meghitt pillanatot, majd nemlegesen rázom a fejem, továbbra is mosolyt engedve arcizmaimra.
Rocket és Groot leválnak tőlünk, aminek őszintén szólva nem örülök. De minden rosszban van valami jó. Lehetséges, hogy ők ketten túlélik, ha mi... Így átgondolva érthető. Hiszen amíg én kormányzok, ők túl sok mindent nem tehetnek. És a tehetetlenség ezekben a percekben gyilkolni tudna. Ezért is érdeklődöm megmaradt két társamnál, hogy őket is lerakjam-e. Ekkor Gamora a felőle lévő oldal falához húzódik, és fegyvert ragad. Élénk vigyorral nézem a nőt, miközben a harc hevességében tüzelni kezd. Drax a másik oldalon foglal helyet, így három oldalról vagyunk képesek lőni a mocskokra.
Némán hallgatom, ahogy ropognak a fegyverek kezeink alatt, és átszeljük a városuk fölötti területet.
- Tudnám mit ajánlhatott nekik... - motyogok Drax megjegyzésére, miközben alább emelem a gépet, hogy az apróbb, egy-két személyes csoportokat is elkaphassuk. Ahogy ereszkedünk, úgy tisztul a kép. A műszerfal fölött megpillantom a lepusztult terület közepén Thanost, és látom Thort is. Szemtől szemben vannak a Titánnal.
- Előttünk... - nyöszörgöm a csapatnak, majd miközben lejjebb emelem a gép orrát, a jobb szárnyat elkapja valami. - Hogy a rohadt... - idegességemben ennyit vagyok képes nyöszörögni. Leadom a többi pilótának a jelet, hogy megsérült a hajónk. A gép lendülete balra húz, és abba az irányba kezd finoman pördülni, majd egyre gyorsabban lefelé.

Éles csattanással csapódunk be a betondzsungel egyik szegletébe, és fogalmam sincs, hogy hol vagyunk pontosan. Milyen messze Thanostól... A homlokom jobb féltekén apró csíkban folyik szemem irányába a vérem, amit igyekszem lefogni a tenyeremmel. - Megvagytok? - egyenesedem fel lassan, alaposan szemügyre véve Gamorát, és Draxot is. Mindkettőhöz közelebb lépek, majd előrántom a fegyverem az övemből. Ha jól vannak, akkor lenyitom a feljárót, és megindulok kifelé. Előre nyújtott karomban a fegyverrel lépek ki a gépből, mikor terrai katonák állják az utunkat és jól láthatóan ellenségesen közelednek felénk. A parancsnokuk szavából levehető, hogy most azonnal lefognak durrantani minket.
- Héj, héj, héj... - emelem fel megadóan a kezeimet - A xandari Nova Hadtest képviseletében jöttünk. A szándékunk barátságos, nem akarunk balhét... Én félig terrai, azaz földi vagyok! Ember, mint önök! - próbálok meggyőzően hatni rájuk, de látszólag aligha veszik be - Lehetne, hogy előbb beszélünk? - ejtem le lomhán a karjaim, majd balommal eléjük hajítom az egyik elnyelőmet. Lila köd keletkezik a rombusz alakú szerkezet körül, és magához vonzza az összes katonát.
- Ne lőjetek rájuk... - kiabálom a csapatomnak, majd intek, hogy kövessenek. Ha így tesznek, akkor az egyik közreeső utcára hívom őket magammal. Azonban a szerkezet nem tart sokáig, és ők rögvest tüzelni kezdenek ránk. A falhoz húzódom, és figyelem a társaim reakcióját. Csapdába estünk. - Istenverte barom mindegyik. A világukat veszély fenyegeti, erre ők velünk foglalkoznak. - kiabálom Draxnak, és Gamorának, amennyiben nem közvetlen a közelemben vannak.Zene
• •
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. 29 Ápr. 2016, 00:06
Ugrás egy másik oldalra


... Mi vagyunk ... !

Miután Thanos miatt ismételten egy bolygó szenderült jobb létre, valahogy nem sok kedvem maradt a bájolgáshoz. És ezt megérzik a Novák, de még a társaim is. Legszívesebben tömeggyilkossággal fenyegetőznék, ám hallgatnak Lordra és hamarosan Terra égboltját hasítjuk, szembesülve a már légtérbe jócskán betolakodó űrhajókkal.
Megpaskolom Drax nehézzé vált vállát. Bár látszólag nem foglalkozom vele, természetesen akkor is érdekel a hogyléte, ha épp kedvem és idegeim sincsenek a toppon. Fájna, ha a bolygóval veszett volna, tagadhatatlan, ám érzelmeknek nincs helye. Később majd ráérünk a megtörténteken merengeni. Én így vészelem át.
És azzal, hogy elmotyogok valamit a Terráról és idegenvezetésről, s nem kerüli el az érzés a szívem, mikor cserébe összepillantunk a hajó kapitányával. Eszembe jut a kép, amivel Xandaron halálra rémülten szembesültem, s azóta is itt motoszkál. Elveszíthettem volna ezt a bolond férfit, úgy, hogy nem mondtam el neki, hogy... Ó, kussolj, Gamora!
Összecsattan fogsorom, ahogy azon morfondíroznak, mivel vehette rá a titán a támadóerőket, hogy harcba induljanak. - Akik nem állnak mellé, úgy járnak, mint a xandariak. - Előre meredve ujjam a ravaszra ragadt, de nem bánom. - És a Kreeknek nem hinném, hogy sokat kellett könyörögni. Ha öldöklésről van szó, vidáman követnek bárkit... - Mindig tudták, kit kell szolgálni, hogy jó helyük legyen, nem igaz?

A többi ismétli önmagát. Megint megjárjuk és hiába minden, csúfosan szántjuk bele a hajóval magunkat Terra földjébe. De hogy megvagyunk? - Esküszöm, nem fegyver fog végezni velem egyszer... - Motyogom és kirúgom magam az átkozott székből, bár túlzás, hogy nem szédelgek az első másodpercekben. Egy nyamvadt űrhajó lesz a koporsóm, szentül hiszem, a pokolba is! Peter persze rosszabbul jár, de nem foglalkozik vele, semmi lazsálás. Megigazítom a hátamon pihenő kardom. Penge helyett célszerűbb a lőfegyver.

Pillanatokkal később azon kapom magam, hogy menekülni kényszerülök azoktól, akiket elméletben menteni jöttünk. - Egyéb ötlet, te félföldi? - A falnak vetem a hátam, bár messzebb állok tőle és a környéket pásztázom és meglehet, hogy Drax is kitakarja, így nem látom, de lehet, hogy jobb is. A mellkasomnak szorítom a fegyverem. - Kinek van robbantója? - Legfeljebb lyukat robbantunk a túloldalra mielőtt agyonlőnek, nem? Hm? Hmm?Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
80
∆ Tartózkodási hely :
Jelenleg: a Végtelen Gyémánt || Alapesetben: Galaxis, a Milano fedélzeteA poszt írója Drax
Elküldésének ideje Vas. 01 Május 2016, 12:41
Ugrás egy másik oldalraThanos pusztasága

Mi vagyunk Groot!Nem sokáig élvezhettük Rocket és Groot társaságát, a kettősük ezúttal is leválik tőlünk. Nem hiába, már ősidők óta összeszokott kis csapat, és a hajón amúgy sem volt több tüzelő állás. Nem szívesen engedem el őket, nagyon a szívemhez nőttek. A kisállat és a társa, egy beszélő fa, aki megmentette az életünket a Xandaron, mikor Ronan miatt majdnem odavesztünk. Sokat köszönhetek nekik, s nem bírnám elviselni, ha valami bajuk esne. Kezem Rocket fejére helyezem, és végig borzolom apró fejének búbját, majd a vállán ücsörgő apró kis fára tekintek.
- Vigyázzatok magatokra! - bólintok feléjük, majd útjukra engedem őket.
Végignézve az ellenség mérhetetlen arzenálján, nem sok esélyünk van a mai napot ép bőrrel megúszni. De nem halok meg addig, amíg a kree kutyák és a másik faj szörnyeinek szívéből kifröccsenő vér nem színezi be tőreim pengéjét.
- Igaza van a zöld nőnek! Nem mertek nemet mondani annak a hatalmas torzszülöttnek! - bólogatok helyeselve Gamora megállapítására.
Mellettünk vannak a nova hadtest legjobb pilótái, akik túlélték Xandar lerohanását. Támogatni fognak minket, és segítségükkel sikerülhet megritkítani az ellenség tűzerejét. Azért kíváncsi vagyok, miféle lények jöttek a kreekkel...
Miközben ujjaim a ravaszra tapadva sorozzák az ellenséges kisgépeket, melyek méhkasból kitörő rajszerűen lepik el az eget, Peter néhány szitokszóval nyugtázza, hogy a gép már megint zuhanórepülésben van.
- Miért nem tudunk legalább egyszer simán földet érni? - tőreim után kapok, hiszen a landolás után más fegyverre már nem számíthatok. Van egy kézi fegyver az oldalamon, de nem kedvelem, és célozni sem tudok vele. Dísznek tartom, van akit megrémít.
A becsapódás ismét fájdalmas, ám legalább földet értünk, és egyikőnknek sem szakadt le egyetlen végtagja sem.
- Még egészben! - nyöszörgöm feltápászkodva a hajó fedélzetéről. Remélem, hogy marad legalább egy hajó, ami képes lesz minket hazavinni, ha ezt a borzalmas napot túléljük. Bár erős a gyanúm, hogy nem lesz rá szükség...
Követem kifelé Petert és Gamorát a géptestből, mikor ellenséges fogadtatással találjuk szembe magunkat.
- Én fel nem teszem a kezeim ezeknek a törékeny emberi lényeknek! - A két késem kirántom helyéről, és testem mellé helyezem őket. Bár megmenteni jöttünk őket, de ha hálátlanul megtámadnak, felnyitom az apró testüket.
- Puhány földi csigák! Tegyétek le a fegyvert, mert mosolyt vágok az arcotokra! Ilyen a terrai vendéglátás? Akkor ebből nem kérünk! - hörgöm oda a puskáikat ránk szegezőkre. Annyira feldühítettek, hogy már megindulnék feléjük, mikor Peter feléjük hajít valamit, ami összerántja őket. Úgy néznek ki, mint a mágneses giliszták, csak kapálóznak egy kupacban. Elnézném a műsort, de pillanatnyi esélyünk lenne menekülőre fogni...
- Robbantóm nincs, de talán most ideje másfelé venni az irányt. - mikor Peter után megyünk, egy kisutcában találjuk magunkat. A szerkezet hatása nem sokáig tart, hiszen máris lőnek ránk.
- Gamora, inkább dobd közéjük azt a bombát! Vagy akármit, ami darabokra szedi őket! Elegem van ezekből! Inkább menjünk haza!
• •
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 01 Május 2016, 16:51
Ugrás egy másik oldalra

This is for Nova Corps!
We are Groot...

Nem kicsit vagyok pipa azért, ami Xandaron történt. Veszettül haragszom magamra, egész úton magam ostoroztam fejben, hogy meg lehetett volna előzni, tehettem volna bármit, valamit. De nem hinném, hogy az én halálom akármit is megoldott volna abban az esetben. Úgyhogy társultam a kezdeményezéshez, miszerint védjük meg a szülőbolygónk, attól a veszett bolondtól. Kitömetem majd és mutogatom, mint rossz példa arra, hogy mit tesz a túlzott hatalom az elmével...
A légkörbe lépve halkan háromkodom egyet lekapcsolt rádióval. Nem vagyunk elegen lehet ennyi ellenség ellen, de fene belé, ordítsunk a képükbe akkor is.
- Nem pánikolni, tartjuk egyelőre magunkat a tervhez! - szólok a rádióba végül is, mert hallom, hogy egyesek szabályosan nyikorognak. Ha egy kicsit harcedzettebb lenne a csapat... De túl sok emberem veszítettem el így is. Közben el kezd sípolni a sisakom és rápillantok belül a figyelmeztető jelzésre. "Zenetár frissítése folyamatban." Jó, hát ha pofával szántom fel az otthonom, akkor legalább jó zeném legyen hozzá. - Alakzatot tartani! Pucoljuk meg kicsit az eget.
Jelentem ki meglepően nyugodt hangon, pedig ilyenkor már én vagyok az első, aki beőrjöng. De most nekem kell a józan észnek lenni, ami mint tudjuk, egy borzalmasan hülye helyzet. Viszont engem nevez mindenki Novának, olykor még a barátaim is... Akik nagyrészt odavesztek ennek az őrült titánnak hála. Annyira rühellem a kreeket, hogy arra szavak sincsenek. Most mégsem morgok vagy ordibálok, csak neki kezdek a csapattal módszeresen kitakarítani azokat a gépeket, amik az utamba kerülnek. A gépem mellett húz el egy csík, majd felrobban az előttem lévő ellenséges repülő, én pedig elvigyorodom csak, hogy Drax úgy érzem nem bír a ravaszon lévő ujjával. De ismerős hang üti meg a fülemet, én pedig egy kicsit unortodox módon dobok egy száznyolcvan fokos fordulatot a gépemmel. Félreértés ne essék, nem félek én attól, hogy lezuhanok, rajtam van a páncélzatom. Ha más nem, akkor legalább csak az önérzetem fog totálisan megsemmisülni.
Szabadesésbe ugyan nem kezdek, de éles szögben követem a Milano-t, hogy... nem vagyok biztos benne, hogy szárnytámogatással megoldható a helyzet. Mögülem ismerős hang csendül fel és kénytelen vagyok visszafordítani a gépet, hogy a Quill-ék gépét követő chitauri bandát megtisztítsam.
- Megengedtem?! - mordulok fel, majd ránézek a helyzetre ebből a szögből. - Az ellenség megsemmisítése és a civil lakosság védelme a legfontosabb.
- Uram, ön hová...? - kérdezné az egyik pilóta, de elég gyorsan beletaposom a szuszt a vonalban.
- Megmentem a barátainkat, nem újságoshoz megyek egy friss szám Playboyért. - kissé élesre sikerül a mondat, lehet nem is tudja mi az az újságos, meg a Playboy, de a lényeg érthető attól. A kelleténél pár száz kilométer per órával gyorsabban közeledem a számítógép által jelzett ponthoz, majd veszek egy kanyart, hogy a csapat fölé kerülhessek. "Zenetár frissítése befejezve." Micsoda időzítés! Ó, felajánl olyan számokat, amiket szerethetek. Megjegyzem ennek a programnak a nevét. Spotify... Egy röpke pillanatra engedem el a vezérlőt, hogy felcsapjak két kapcsolót, aminek hatására a gépemből elkezd bömbölni a zene. Magamhoz veszem a hangosbeszélőt, ha már kellőképpen megleptem az amerikai erőket.
- Hali! A nevem Richard Rider innen Long Islandről, de szólítsatok csak Novának. Jelezni szeretném, hogy egy oldalon harcolunk... Akiket éppen támadni akartok, ők is azt a böhöm nagy barmot szeretnék elkapni, tudniillik elpusztított egy bolygót, egy elég fontosat. Szóval, most hogy tudjátok mi a helyzet, lennétek olyan drágák, hogy engedtek minket végezni a munkánk?
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
445
∆ Kor :
100
∆ Tartózkodási hely :
Staff rezidenciaA poszt írója Kalandmester
Elküldésének ideje Hétf. 02 Május 2016, 22:46
Ugrás egy másik oldalra

•• Thanos pusztasága ••

This is the end of Your world!
•  Az Őrző csapat oldalukon Novával megindulhatnak Manhattan szíve felé. Ekkor észrevehetik Nerot, akivel korábban már találkoztak Xandaron, és szembe szállhatnak vele.

***

» Fontos információ: Gamora, Drax, Richard Rider és Peter Quill ITT folytatja a játékot. Ez a felvonás lezárásra került!  


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

19. felvonás - Mi vagyunk Groot!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» 6. felvonás - Kegyetlen bábjáték 2.

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Kaland játékok :: 1. Kaland :: 4. Kör-