Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
929
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesTárgy: Thor Odinson /Foglalt/ Vas. 28 Jún. 2015, 21:22

Thor Odinson
Státusz • Foglalt
Csoport • Bosszúállók
Kor • több ezer éves
Play by • Chris Hemsworth
Ismertetõ • Thor a kilenc birodalom egyikéről, Asgardról érkezett közénk, miután apja, Asgard uralkodója, Odin, száműzte felelőtlen tetteiért. Itt ismerkedett meg Jane Fosterrel, aki a bolygók közötti űrhidakat kutatta. Épp egy ilyen hídra keresett bizonyítékokat, mikor összefutott Thorral, aki kisebb dühöngés után rájött, hogy amíg nem szerzi vissza a pörölyét, melyet apja elvett tőle, addig nem juthat vissza Asgardba. Mindeközben Loki, Thor féltestvére királlyá neveztette ki magát, s legfőbb célja volt, hogy Thor ne is kerülhessen vissza. Azonban, mikor Thor életét áldozta halandóként barátaiért, a pörölyre újra méltó lett, s így visszakerülhetett otthonába. Esküt tett Janenek, hogy visszatér érte a Földre, azonban a Lokival való összecsapáskor az átjárót megsemmisítették.
Akkor sikerül visszatérnie, mikor Loki megjelenik a Földön a Tesseract segítségével, és megpróbálja uralma alá hajtani az emberiséget. Thor, mivel esküt tett, hogy harcolni fog a békéért, minden áron meg akarja védeni a Földet, és persze, ebben ösztönzi a Jane iránt érzett szerelme is. Ezért is tér vissza a Földre.
Miután a Föld megmenekült Loki ámokfutásától, és a Bosszúállóknak sikerült az ármánykodót elkapni, Thor hazavitte őt Asgardba, ahol Odin színe elé kellett járulnia. Eközben a leendő királynak az volt a feladata, hogy helyrehozza az öccse által okozott károkat, megteremtve ezzel újra a békét a kilenc birodalomban. Miután sikeresen megvívták a harcot, ünnepséget tartottak az asgardi palotában, de Thor nem volt ünnepi hangulatban, tekintve, hogy hiányzott neki halandó szerelme, Jane Foster, akit Midgardon hagyott. Heimdall-tól, a Bifrost mindenlátó kapuőrétől érdeklődött a nő hogyléte felől. Heimdall azonban észrevette, hogy a nő hirtelen eltűnt és nem képes látni. Jane-t megszállta az egyik legendás kő, az Aether hatalma. Thor felkereste a nőt és Asgardba vitte, hogy megpróbálják megmenteni a kő erejétől.  Eközben a sötét elfek is feltámadtak több ezer éves fogságukból, azzal, hogy megpróbálták megszerezni a Jane Foster-ben lakozó végtelen követ. Hogy visszaverhessék a támadást, a Sötét világba kellett menniük segítségért. Thor és Jane a Földre kerültek, és kénytelenek voltak ott megvívni a harcot Malekith-tel, amiben a tudomány és Dr. Selvig voltak a segítségükre. Végül Malekith elvesztette a harcot. Thor kis időre visszatért Asgardba, hogy elmondja apjának, Odin-nak, hogy nem akar király lenni, hanem Midgardon akar élni Jane-nel.

• A karakter eddigi története az oldalon: Világleírás

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Thor Odinson /Foglalt/

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Thor Odinson
» Foglalt vezetéknevek listája
» Part 14 / 2
» Képek
» Part 14 / 10

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Canon karakterek :: Bosszúállók-