» Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán «
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?


Share|

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
629
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesTárgy: Világleírás Vas. 26 Júl. 2015, 18:14

Világleírás

The good, the bad, always belong together. And You?•• 2015. július 26. - Általános leírás ••
Ha azt gondoltad, hogy kicsi a világunk, tévedtél.
A Föld parányi porszem csupán az Univerzumban. Ahol kilenc birodalom pihen. Ahol a sötétség folyamatosan szívja magába a fényt. És ahol a bátor ura lehet az egész világnak, beleértve a tiédet is. Nyisd ki a szemed, és hidd el, amit látsz! Ideje eldöntened, hogy melyik oldalra állsz!
New York különböző rétegein hősök védelmezik a várost és a világunkat. A betondzsungel közepén toronymagasban figyelnek a Bosszúállók, akik bármikor készek egy újabb megmérettetésre. A Stark-torony megfelelő hadiszállás számukra, míg a Baxter pláza tökéletes lakhely a Fantasztikus Négyesnek, akik elszigetelve csinálják a maguk feladatait, és csak akkor csatlakoznak a többi védelmező mellé, ha már a szükség úgy kívánja. Él a földön egy ember, aki sebész volt, de a legnagyobb varázsló lett. Dr. Strange kezében a hatalom, ám kérdéses, hogy melyik oldalt válassza, melyiket erősíti majd. A fiatal Erik Lehnsherr, Xavier Professor, Hank McCoy és Raven egy, az Tér végtelen kövét (Tesseract) használó titokzatos idegen közbenjárásával kerültek a jelenbe idősebb énjeik helyébe. Xavier Professzor mutánsai és a Testvériség tagjai közti feszültség a jelenben sem változott. Azonban akadnak függetlenek közöttük, akik elhatárolódnak mindkét csoporttól. Egy magányos hős is ingázik az épületek között, különösképpen figyelve a rendre, és az igazságra. Pókember nem csatlakozik egyelőre még a Bosszúállók csapatába, a saját feje után megy. De ez nem jelenti, hogy nem állnak lesben a háttérmozgatók, hogy behálózzák őt is. Ha nagy a gond, ha világméretű a pánik, a S.H.I.E.L.D. összehívja a mozgósítható harcosait. Ez a titkos szervezet továbbra is Nick Fury keze alatt fut. Coulson ügynök mindenki után speciális csapatával együtt nyomoz. Előttük nincsenek titkok, ám a mi bolygónkon túl már nincs befolyásuk. Akadnak a galaxisban is olyanok, akik az életüket kockáztatják a békéért, és ők még a S.H.I.E.L.D. számára is elérhetetlenek. Az Asgardiak meglehetősen nagy létszámban támogatják Odint. Létezik azonban egy mindennél erősebb faj túl a Föld bolygón. Afheim a birodalom neve, s királya a nemes Nimellos. Megtörténik-e a bevésődés? Beteljesül-e lényük egésze?
De nem mindenkinek adatik meg a lehetőség, hogy megmentővé, hőssé, különlegessé válhasson. Mindenhol élnek olyanok, akik igenis védelemre szorulnak. És nem véletlenül. Hiszen valamilyen közük van a hősökhöz. Hogy is létezhetne a jó a rossz nélkül? Ez a gonosz már túlnyúl az általunk ismert világon, és az egész Univerzum veszélyben van általa. Így itt az idő, hogy átgondold, hogy mi a fontos számodra? A hatalom, a becsvágy, a pénz és a világuralom? Vagy az igazság, a becsület, az ártatlanok védelme és az oldaladon harcoló társaid? Döntsd el, hogy ki mellé állsz!
írta: Peter Quill


•• 2016. június - Thanos támadása ••
Az 1. nagy kaland

A világegyetem egyik legnagyobb gonosztevője, Thanos kilépett az árnyékból, s megtette első lépéseit az univerzum leigázása felé. A Hatalom Kesztyűje olyan eszköz, amely képes összegyűjteni az univerzum energiáit, s viselőjét felvértezi a lehető legnagyobb hatalommal, amit csak elképzelni lehetséges. Ám ahhoz, hogy az ereje teljes legyen, Thanosnak szüksége van a teremtés hat kövére, amelyek univerzumunk különböző pontjain lelhetők fel. Ezek a végtelen gyémántok külön-külön is óriási hatalommal bírnak, de egy helyre gyűjtve őket, viselője minden istenség felett állhat.
Thanos játszmájának első lépéseként a Gyűjtőtől szerezte meg a valóság kövét, vagy ismertebb nevén: az Étert. Vörösen izzó aurájával szinte bárkit elpusztít, de ugyanakkor képes megsokszorozni az legerősebb harcosok erejét is. Birtoklójának minden vágyát képes megvalósítani, ha az kellő akaraterővel rendelkezik. A kesztyűjében ezzel a hatalommal, kree szövetségeseivel és a Kyln börtön tudatlan csőcselékével lerohanta a Xandar bolygót, hiszen a gyűjteményébe újabb követ szemelt ki magának. Az erő lila színű gyémántja a Nova hadtest birtokában volt, ám azok nem voltak kellőképpen felkészülve az idegen offenzívára. Thanos a Galaxis Őrzőinek bolygóját lerohanva könnyűszerrel hozzájutott gyűjteményének második ékkövéhez, amely azon felül, hogy fizikai sértetlenséggel ruházta fel és megsokszorozta erejét, végtelen mennyiségű energiát foglalt magába.
A Földön eközben hőseink észlelték, hogy Wandát az éj leple alatt elrabolták. Thanos különítménye támadta meg a Stark Toronyban lakó lányt, akik az Őrült Titánhoz vitték, hogy az megkínozza, s erejét felhasználhassa céljai eléréséhez. A Skarlát Boszorkányt kree szövetségesének, Neronak a segítségével képes lett irányítani, ugyanis egy skorpió formájú lényt helyeztek a lány fejébe. A Bosszúállókért indult Peter Quill, hogy segítsenek bolygójuk megmentésében, s ekkor még nem is sejtették, hogy Wandát is ott találják majd. Asgardi harcosok, élükön Lokival (Odin képében) Thor kérésére támogatták a Bosszúállók és az önjelölt xandari harcosok csatáját. Ám még így is kevésnek bizonyultak voltak ahhoz, hogy megakadályozzák Xandar bukását. Thanos szövetségeseivel elpusztította a kék bolygó nagy részét, de az utolsó pillanatokban hőseinknek még sikerült kimenekíteni a megkínzott, súlyosan sérült Wandát. A Föld légkörében Thanos aktiválta a lényt Wanda fejében, aki elsőként Thor elméjére hatott. Az asgardi istenség pörölyével kettéhasította a hajót, amelyből hőseink menekülni kényszerültek. New York több pontján értek földet. Wanda Thanos akaratának engedelmeskedve nemcsak Thort, de Steve Rogers kapitányt, Natasha Romanoffot, Logan James Howlettet, Carol Danverst, Nadia Romanoffot, Gwen Stacyt és Lissandrát is a vétlen civilek és társaik ellen fordította. Hőseink józan elméjű csoportjának (Tony Starknak, Aurorának, Jennifer Waltersnek, Bruce Bannernek, Clint Bartonnak, Pietro Maximoffnak, Víziónak, Emily Starknak, Alison Magdalen J.-nek és Victor Creednek) kellett velük szembe szállnia. A heves harcok során toronyházak dőltek romba, az utcákon eluralkodott a teljes káosz.
Az ártatlan civileket gyilkoló hősöket televíziós kamerák kapták lencsevégre. Így például Steve Rogerst, aki Maria Hill ügynököt verte félholtra, és a Bosszúállók Bázison manipulált állapotban az irodaház rengeteg dolgozóját végezte ki különös kegyetlenséggel. Hatalmas áldozatok árán, sajátos módszerekkel végül sikerült mindenkit kijózanítani Wanda bűvöletének hatása alól. A katonaság és a S.H.I.E.L.D. eközben jelentős erőket vonultattak föl, ám azokat egy új veszélyforrás felé kellett irányítaniuk. Thanos az Éterrel felerősített 4 harcosával ugyanis váratlanul megjelent Manhattanben. Wanda elvégezte küldetését, s már haszontalanná vált a Titán számára, így eljövetelének egyik célja a lány elpusztítása, a másik pedig az elme kövének megszerzése volt, amely Vízió fejében található. Víziót Thanos cselekvésképtelenné tette, így az nem volt képes megakadályozni, hogy Wandát a markában tartva keresztül döfje tőrével. A Bosszúállók későn érkeztek Vízió segélykérésére, s végig nézték, ahogy a lány holtan hull a porba. Thanos chitauri és kree légiói - élükön Neroval és Nebulával - megjelentek New York felett, s lerohanták a várost. Thanos 4 legerősebb harcosa is előlépett a hajóból, és szembeszálltak a védelmezőkkel. A város több pontján heves ütközetek alakultak ki, amelyekben újabb épületek dőltek romba, s számos civil vesztette életét. Az Őrzők a Nova hadtest maroknyi csapatával - köztük Richard Riderrel - megjelentek az űrhajók mögött, és bolygónk védelmére keltek. Nem hagyhatták, hogy még egy bolygó áldozatul essen, így a Nova Prime parancsára az ellenség nyomába szegődtek. A hatalmas idegen anyahajókra, az azokból kiáramló kisgépekre, és hatalmas gépszörnyekre vadásztak, összefogva hőseinkkel és a katonaság mozdítható egységeivel. Thanos hajói Manhattent elzárták a Nagy Alma többi részétől, lerombolva minden hidat, amelyen keresztül szárazföldi egységek érkezhetnek a bajba jutottak segítésére.
Wanda holttestét Hulk menekítette ki, míg Víziót a Kapitányék szabadították ki a szorult helyzetből. Hőseink helyszínen maradt része Thanos ellen harcolt, míg Gwen Stacy és az újonnan érkező Hyperion, valamint Psylocke a négy harcost tartóztatták föl. Az Őrzők szétváltak, Groot és Rocket a civileket védték és menekítették ki, míg Peter Quill, Gamora, Nova és Drax a katonasággal találták szembe magukat, majd az űrlényekre támadtak. Sikeresen kiiktatták Nerot, majd Thanos irányába indultak. Eközben Steve, Natasha, Tony és Aurora Víziót segítve távolabb kerültek a helyszínről, ahol az ellenséget tizedelték. Bruce és Carol Wandát a Stark Toronyba vitték, ahol a Bölcsőtől remélték, hogy vissza tudják hozni a lányt az életbe. Amikor már végleg lemondtak volna róla, a szíve ismét verni kezdett, de nem tért magához. Lelke eltévedt a szellemvilágban, s őt Clea vezette vissza testéhez, és segített neki abban, hogy visszatérjen közénk. Amikor Carol és Bruce megbizonyosodtak róla, hogy a lány jól van, visszatértek harcolni. Thanos meghallotta, hogy Wanda él, és seregének felét a toronyhoz iránította. A hősök egy része visszarohant, a másik fele pedig Thanossal harcolt. A négy erős harcost sikerült legyőzni, ám Psylocke életét veszítette a harc során. Őt később Clea hozta vissza a halálból. A lények ostromában Aurora súlyos sebet kapott, miközben a gyengélkedő Wandát védelmezte. Eközben Thanos elkapta Tony Starkot, és lábát súlyosan össze roncsolta. Az ellene harcolók hosszas küzdelem után végül a Titánt visszavonulásra kényszerítették, de az nem köszönt el "ajándék" nélkül.
Kesztyűjével a föld felszínén egy hatalmas erejű hullámot indított útnak, amely mindent és mindenkit elpusztított, ami az útjába került, így New York szívét, Manhatten városát a földdel tette egyenlővé. A hullám tovább terjedését Clea akadályozta meg. A menekülő Thanost és légióit hőseink nem tudták feltartóztatni, így a halálra ítélt civileket mentették, amennyire csak erejükből tellett. A toronyból a repülni tudók még ki tudták menteni a bent vagy amellett ragadt társaikat a sebesen közeledő veszély elől. Az újdonsült Bosszúálló, Aurora utolsó erejével a torony aljában harcoló Kapitányt menekítette ki, de másodpercek múlva belehalt súlyos sérüléseibe.
A hősök a civilek és társaik mentése közben szétszéledtek, a városra eközben éjszaka borult.
New York lerohanásában több ezer ártatlan ember veszítette életét, köztük polgárok, katonák, ügynökök és xandari pilóták is. Azok a kree és chithauri katonák, akiknek nem sikerült elmenekülniük Thanos légióival, szétszéledtek a városban.
Valószínűleg nem utoljára hallottunk a Titánról, ugyanis még nem mondott le a terveiről...

• A kalandot ITT tudjátok visszaolvasni.
írta: Bruce Banner


•• 2017. január - Polgárháború ••
A 2. nagy kaland

Miután Thanos támadása megrendítette az egész világot, s pusztítása nyomán New York szíve, Manhattan romokban hevert, a világ vezetői döntésre jutottak: nincs több önjelölt mentőakció, nincs több önkényes igazságosztás. Kezdve Apokalipszistől, Lokin és Ultronon át egészen Thanosig, számos támadás érte már világunkat, ezrek haltak meg ott, ahol a hősök felléptek az ellenségekkel szemben. Minden mutánsnak, emberfelettinek, Bosszúállónak és hobbihősnek alá kell írnia az Egyesült Nemzetek szövetsége által megfogalmazott "Manhattani Nyilatkozatot"! A nyilatkozat egyértelművé tette, hogy aláírói ezentúl kizárólag felsőbb utasításra cselekedhetnek, legyen szó bármely világunkat érintő külső vagy belső támadásról. Mindig kötelesek az ENSZ utasítása szerint fellépni, a hivatalos szervekkel együttműködni, még akkor is, ha az utasítás az egyezményt megtagadók elfogására vonatkozik. Aki nem írja alá a nyilatkozatot, és nem regisztrálja magát, azt az államok ellenségének nyilvánítják, és börtön vár rá (jó esetben).
Thaddeus Ross, az ENSZ nagykövete a Bosszúállók Bázisán közölte hőseinkkel, valamint a mutánsok képviselőjével, Xavier professzorral, hogy egy nap múlva mindenki köteles megjelenni a bécsi ENSZ Kongresszus épületében, és aláírni a nyilatkozatot, máskülönben elfogató parancs lép életbe a világ államainak akaratát megtagadók ellen.
Miután Ross elhagyta a bázist, a jelen lévők két táborra szakadtak. Tony Stark, Charles Xavier és még néhányan a diplomácia útját vélték járhatónak, míg a Kapitány és a csapat nagyobbik része képtelen volt feladni a szabadságukat és az eszméket, amikért harcoltak.
Charles Xavier a Birtokon közölte tanítványainak, kollégáinak, Magnetonak és a Testvériség néhány mutánsának jelenlétében a Ross által elhangzottakat és arra kért mindenkit, hogy tartsanak vele Bécsbe. Természetesen Lehnsherr és mutánsai elhatárolódtak a kéréstől, ellenezték az egyezményt, sőt, egyenesen mutánsok elleni merényletnek tartották. Néhányan az Intézet tanulói közül is elárulva érezték magukat, és a Testvériséggel együtt hagyták el az Intézetet.
A hajnali órákban csupán Tony Stark, Bruce Banner, Vízió, Wanda Maximoff, valamint James Rhodes indultak útnak a Bázisról repülőgépükkel, míg Charles és tanár társai majdnem minden tanítványukat elvitték Bécsbe. Ez idő alatt a Professzornak hátat fordító James Vance, Raven Darkholme és Vadóc is Eriket segítették ellentámadásában: A reptérre igyekvő Ross tábornokot elrabolták, és megkínozták. Pontosan délben, az akkor kezdődő konferenciát sugárzó csatornákat feltörve, élő adásban Ross megölésével fenyegetőztek, és követelték az egyezmény eltörlését. Ultimátumot adtak az ENSZ-nek, azonban a teljes hírzárlat miatt a bejátszás nem zavarta meg a konferencia gördülékeny kezdését. A konferencián T'Chaka király mondott beszédet az egyezmény fontosságáról, és köszönetét fejezte ki a megjelentek előtt. A hatalmas konferencia terem tele volt politikusokkal, mutánsokkal és hősökkel, valamint a sajtó képviselőivel. A jelen lévők semmit nem sejtettek abból, hogy a Tél katonáját, James Barnest még az előző napon ENSZ képviselők arcát felvéve (álcázó maszkokban) elrabolta Dr. Doom és segítője, Amanda Madsen. A nő hipnotikus képességének köszönhetően kontroll alá vonták. Felrakták az internetre Bucky aktáit, és azt, hogy a Katona a Bosszúállókhoz köthető. A Katonát fegyverekkel szerelték fel, és elküldték a bécsi kongresszusra. Mivel a férfi már az előző nap éjjelén képes volt beépülni a biztonsági szolgálatba, a kamerákra nagy erejű, Doom által fejlesztett mikro robbanószereket szerelt fel, melyeket a nyilatkozatok aláírása után élesített. A detonációban rengetegen meghaltak, többek között Wakanda királya, T'Chaka, mutáns gyermekek, hősök, politikusok, riporterek. Leginkább Wanda és Jean Grey erejének köszönhetően azonban többeknek sikerült élve kijutniuk. A robbanást a televíziók élő adásban közvetítették, így Steve Rogers és társai megrendülve figyelték az eseményeket. Úgy döntöttek, hogy rögvest elindulnak a Bázisról Bécsbe. Az indulás előtt Scott Langnek Sam Wilson küldött üzenetet, így Hangya is velük tartott. Pár perc múlva arról is információt kaptak, hogy Bucky volt az, aki robbantott, és Tony Starkék harcba keveredtek vele. Wanda és Rhodes súlyosan megsérültek, ám sikerült ártalmatlanítani az agymosott katonát. A sérülteket a helyszínen Leonard J. Arkwood és Artemisia alakulatai azonnal ellátták, hiszen a légi bázisuk a helyszín felett tartózkodott, a Chronos katonái pedig az ENSZ utasítására elszállították a Katonát egy titkos létesítménybe. A robbanásban Arkwood például könnyebben sérült, Doom és Amanda pedig szinte semennyire, mert tisztában voltak azzal, hogy hova kell üljenek ahhoz, hogy ne essen bántódásuk. Jelenlétükkel viszont kizárták a gyanút, hogy bármilyen közük lehetett volna a számos életet követelő merénylethez.
Ezzel egy időben az Amerikai Titkosszolgálat az adást követően bemérte Ross tábornokot, és megindultak a hivatalnok kiszabadítására a Testvériség búvóhelyére. A mutánsok még időben elkaptak egy rádió adást, így Erik feláldozhatta követőit, hogy feltartóztassák a kiérkező egységeket, míg az erősebb és hasznosabb mutánsokat (akár erőszakkal is) magával vitte Bécsbe. Így Vadóc, James Vance és Raven Darkholme is úton voltak, hogy a Katona mellé álljanak. A kiérkező katonák Ross tábornokot holtan találták, valamint sokakat elfogtak, illetve lelőttek Magneto hívei közül.
A Bécsi Központi Kórházban Charles gyógyító mutánsaink hála megmentették Wanda életét és sokakat sikerült visszahozni a halál széléről, azonban Rhodes továbbra is kómában volt sérülései miatt. Amikor Wanda kiütötte a Tél katonáját a robbantás után, a lány olvasott a fejében, és elkapott egy emlékfoszlányt arról, amikor az megölte Tony szüleit. Elmesélte, amit látott, így hamar összerakták, hogy Steve gyermekkori barátja volt Tony szüleinek gyilkosa. Ezután Tony be akart jutni a Bázisra, hogy örökre eltörölhesse Barnest a Föld színéről, ám ehhez segítségre volt szükségük, hiszen Rhodey és Wanda is harcképtelen lett. Tony és Bruce visszarepültek Queensbe, hogy Peter Parkert is bevegyék a csapatba, majd a visszaúton elkészítették a legifjabb Bosszúálló speciális ruháját.
Steve és csapata megszöktették a Tél katonáját a titkos ENSZ Bázisról. Még T'Challa és Artemisia sem tudták megakadályozni a mentőakciót, hiszen Erik Lehnsherr tűnt fel a gépével, amikor már a Chronos katonái körbevették a szökevényeket. Magneto azonnal ártalmatlanította a fémtartalmú fegyvereket. Sharon Carter, aki segítette Stevéket a bejutásban, benn ragadt, majd később az Atlanti Óceánon található Raft börtönbe lett szállítva.
A mentőakció közben a katonák parancsra a Kapitányra lőttek, a Barnesal távolodó repülőgépet pedig találat érte. A csapat kényszerleszállást hajtott végre Bécs legnagyobb repterén, hogy aztán egy újabb géppel tovább haladhassanak.
Mikor Tony visszaért Bécsbe, csupán akkor szembesült azzal, hogy amíg távol voltak, Wandát meglátogatta Clint és Pietro, majd mikor Vízió a két férfi ellen szegült, a Skarlát Boszorkány Víziót ártalmatlanítva komoly károkat okozott a Kórház épületében. A két férfi el tudott menekülni az ott állomásozó egységek elől, ám Wandát Logan és Jean Grey kiütötte. Wanda már úton volt a Raftba, mire Tony, Bruce és Peter megérkeztek.
A három férfi Xavierék segítségét kérte, hiszen tudták, hogy kevesen lennének a Testvériség mutánsai és a Bosszúállók másik (nagyobbik) fele ellen.
Az összecsapásra a repülő téren került sor. A harc több fronton folyt (érdemes elolvasni a 3.kört!), és hol Tony csapata, hol pedig Stevék kerekedtek felül. Erik Lehnsherrék készen álltak ölni is! Erik először a reptéri csarnokba akart egy gépet berobbantani, azután autókat hajított rájuk, majd egy parkolóház acélszerkezetét dobta az ellenük harcolókra. Jean Grey többször is megmentette a mozgásképtelen Xavier Professzort, ám amikor a súlyos acélszerkezet zuhanni kezdett, feláldozta magát, hogy Charlest mentse. Ha nincs Alison Magdalen J., akkor ahogyan a négy fiatal mutáns, Jean is szörnyet halt volna a romok alatt. A harcnak végül a többször is súlyosan megsebesült Professzor vetett véget, hiszen először a megsérült sisakú Magnetot iktatta ki, majd mindenki másra kiterjesztette képességét, aki ellenük harcolt. Így Arkwood és Artemisia katonái lefegyvereztek és elkábítottak mindenkit, majd a Raftba szállították őket.
A titkos börtönben az őrök kínozták Wandát, ám Thanos a lány elméjében láttatva magát egyezséget ajánlott neki. Kivitte volna a börtönből, ha vele tart, de ezt a lány első körben elutasította. Amikor társait is behozták a börtön azon szintjére, ahol Sharont is fogva tartották, testvére és a többiek szabadságáért cserébe kénytelen volt elfogadni az ajánlatot. Thanos néhány kreevel fizikai formájában is megjelent, ezután kiszabadultak Stevék, ám Wandának akkorra már csak hűlt helyét találták. A lány a távozása előtt egy titkos üzenetben jelezte a csapatnak, hogy kényszerűségből ment a Titánnal, és nem árulta el őket.    
A Bécsi Kórházban az addig csakis Vasember ruhája miatt járni képes Tony Stark váratlanul felállt tolószékéből, és csoda folytán meggyógyult. A csoda valójában Wandának volt köszönhető, hiszen ezt is feltételként szabta Thanosnak, így az visszaadta járását a Vasembernek. A szökésről a mutánsok és Tonyék egy időben értesültek, de túlságosan sokat veszítettek ahhoz, hogy a Raftnál ismét harcba keveredjenek, valamint jól tudták, ha meg is indulnának, érkezésükkor már senkit sem találnának a börtönnél. Így Erik Lehnsherr és Steve Rogersék a Thanos által ajándékként ott hagyott gépen elmenekültek és visszakapták szabadságukat. Szétszéledtek, de ezentúl a világ nemzetei mindenhol keresni fogják őket...

Miután a hírt megerősítették, az ENSZ közhírré tette a konferencián, a bázison és a reptéren történteket, valamint azt, hogy a rabok jelenleg is szökésben vannak. Az Egyesült Nemzetek Szövetsége a szökevényeket hivatalosan is közveszélyesnek és az államok ellenségeinek nyilvánította, és hajtóvadászatot hirdettek meg ellenük. Mindenkinek, aki a hiteles információval bír a Testvériség mutánsainak és a Kapitány csapatának hollétéről, busás jutalmat ajánlottak fel.
A Manhattani Egyezményt hivatalossá tették, még annak ellenére is, hogy azt a Tél katonája szabotálta. És ezentúl lehetőséget adnak minden emberfelettinek, hogy csatlakozzon az egyezményt aláírók közé az erre kijelölt hivatalokban.
Tony Stark - immár két lábon - csapatával visszatért a Bosszúállók Bázisára, ahol az orvosok megkezdték James Rhodes állapotfelmérését. A kómában lévő férfi - hála a jól felszerelt orvosi részlegnek - alig egy héten belül magához tért, ám még sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy sérüléseiből teljesen felépüljön. Egyelőre csupán tolószékben képes közlekedni.
Charles Xavier kollégáival és a gyermekekkel rövidesen hazarepültek a Bécsi Központi Kórházból. Az Intézet gyermekeinek fejéből a Professzor bár törölte a legrémesebb képeket, mégis mindannyian jól tudták, hogy mi történt a robbanásban és a harcban elhunytakkal. A tanárok minden erejükkel próbálják segíteni a fiatalokat a gyász és a konferencián történtek feldolgozásában.

A "Polgárháború" után Manhattant eddig soha nem látott összefogással, nagy ütemben elkezdték újjá építeni. A munkálatok jelenleg is zajlanak...

Egyéb tudnivalók a kalanddal kapcsolatban: A Steve Rogers oldalán harcoló Natasha Romanoff usere a kaland után leadta karakterét, az új felhasználó kérésére úgy viszi a nőt, mintha Tonyék oldalán állt volna a Polgárháború ideje alatt.

• A kalandot ITT tudjátok visszaolvasni.
írta: Bruce Banner

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Világleírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Világleírás
» Világleírás
» Általános világleírás
» Kirigakure Shinobi Kódex
» Elhagyatott város

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Információk-