HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 

Virginia Heart

∆ Hozzászólások száma :
2
∆ Tartózkodási hely :
Valdez (U.S.A.)A poszt írója Virginia Heart
Elküldésének ideje Kedd 13 Nov. 2018, 20:25
Ugrás egy másik oldalra

Virginia Heart

b e a s t g i r l
biográfia

becenév »  Gina, Irina
születési idõ » 1986 / december / 13
születési hely » Valdez (U.S.A.)
kor » 32
play by » Jenna Coleman
csoport » független mutánsok
tartózkodási hely » Valdez
család » Szülei Andres (62 éves) és Selestine Heart közül már csak édesapja él. Édesanyját hét éve elvitte a rák. Édesapja Lindseyvel költözött el, vele és az unokáival él. Halászattal köti le magát nyugdíjas éveiben, meg vannak a maga hobbijai, barátai. őt. Kedves ember, vérében a mutáns génnel, amit örökölhettek tőle a lányok. Édesapja birtokolja a víz elemhez szükséges hatalmat, így aztán igen csak sikeres pecás!
Vanessa (37 éves), Lindsey (34 éves), Tina (29 éves) - leánytestvérei. Vanessa New Yorkba költözött, igazi karrierista lett belőle. Híres-neves újságíró, a család büszkesége. Az, aki egyetlen karácsonyon sem jelent meg, s akivel hét éve nem találkozott. Lindsey mindössze három várossal költözött odébb. Feleségül ment egy Josh nevű favágóhoz és boldogan nevelik két csöpp gyermekük. Hacsak tehetik, havonta, kéthavonta összehoznak egy találkát. Tina szintén a nagy almának címkézett óriásvárost választott lakhelyéül, hogy felfedezze önmagát, megismerje a képességét, hogy mire hivatott, hogy micsoda és kicsoda. Ennek már lassan két éve. A kapcsolatuk erős, így heti szinten igyekeznek beszélni egymással. A legutóbbi információmorzsa szerint Tina épp egy  mutáns suliba próbál bekerülni, vagy legalábbis ismerkedni az ottaniakkal. Egyedül Virginia maradt szülővárosukban. Nem is tervezi, hogy valaha elhagyja azt.jellem és külsõ »
Bájos. Valószínűleg a legkifejezőbb szó Virginiára mind a belbecs, mind a külcsín révén. Kedvessége határtalan, szívébe fogadná az egész világot. Talán annak köszönhető eme tulajdonsága, hogy nagy családban nevelkedett és több testvére mellett megtanulta, hogyan osztozzon, szeressen és segítsen. Okos, helyén van az esze, mégis mérhetetlenül egyszerűen tudatja ezt a világgal. Nem szereti a változást, az új és modern dolgokat. Ténylegesen buborékban éli le az életét, mindezt úgy, hogy ennek tudatában van. A rengeteg tragédia ellenére kitartó és optimista. A legsötétebb helyzetekben is képes meglátni a lehetőséget. Nem jellemző rá, hogy feladja, ha valamit elhatároz, ám annál inkább, hogy kissé naivan kapaszkodik a dolgok állásába. Határozott elképzelése van a jövendőbelijéről, a családról, amit majd létrehoznak, de hogy tegyen is azért, hogy megismerje a férfit, nos, az már teljesen tőle távol áll. A képességeik miatt a szüleik féltő biztonságban nevelték fel, emiatt az idegenekben nehezen bízik meg.
A maga 167 cm-ével nem számít túl magasnak, de azért nem is olyan alacsony, hogy mindig székre kelljen állnia. (Csak időnként kell!) Alkata karcsú, a rengeteg túra és séta teszi. (Igazából az is, hogy állatias formájában bejárta már a vidék minden zugát!) Mosolygós, merengő ábrázattal áldották meg az égiek. Nem növeszti túl hosszúra a haját, zavarja. Barna mandula szemei ragyogással kémlelik a világot. Illata a fahéj és vanília felhőire hajaz, kissé fűszeres. Mozgása laza. Idegenek előtt rettenetesen szégyellős, zavart. Ha egyedül van, ő a világ ura!
képesség »
A képessége még egészen fiatal korában mutatkozott először. Különös szimpátiával viseltettek iránta a környezetében élő állatok. Eleinte azt gondolta, hogy a szabad szemmel nem látható aurához lehet ennek köze, csak később érte a felismerés, mekkora tévedésben él. Amikor az állatkertek, vadasparkok mindennemű teremtése a közelségét kezdte keresni, már ő is gyanakvóan figyelte a tüneteket. A hatalmas barna medve az üveghez nyomta a homlokát, ahol Virginia tenyere pihent, de még a madárpók is lekövette ujjainak táncát az üvegfalon...
Később, ahogy a legtöbb mutáns esetében, őnála is egy trauma hozta elő a génjeiben megbújó képességét. A kikötővárosban sajnos előfordulnak balesetek. A húgával és két nővérével játszottak, amikor a legkisebb a vízbe esett. Rögtön a hullámzó végtelen kékbe vetette magát (ekkor volt 9 éves) érte (ekkor volt hat éves). Az idősebb nővérek csak későn vették észre, hogy hűlt helyük támadt. Mire a helyszínre értek, egy óriás delfin hátába kapaszkodva áramlott a hullámokon keresztül gázolva a törpillájuk. Prüszkölt Tina, s amint a part szilárd részére úszott vele az állat, az egyszeriben nem volt többé hal, csak a pucér húguk...
Attól a naptól kezdve nem volt kérdéses, hogy Virginia más. A családjukban ez nem volt újszerű dolog, hiszen a tőle idősebb Lindsey is birtokolta már saját képességét. A legidősebb Heart azonban nem. Tina is csak jóval később fedezte fel, hogy ő maga is mutáns. Ez rengeteg későbbi vita kirobbantójává vált...

Virginia domináns képessége, hogy bármiféle általa ismert állat bőrébe képes belebújni. Alakját, tulajdonságait magára öltheti. Hosszú percekre birtokolhatja az adott teremtés küllemét, de még a képességeit is. Tudatát nem veszíti el ebben az esetben. Megérti az emberi beszédet, de arra képtelen. Képes a legapróbb hangyától kezdve, egészen a leghatalmasabb elefántig bármiféle teremtés alakját magára ölteni. (Sőt, a kihalt állatok formáit is magára veheti, de ez nem szerencsés. Egyszer tette meg, még gyermekkorában, de nem lett jó vége... A helyiek azóta is emlegetik a méretes dinoszauruszt. Őket pedig rendre ostobának nézik.)
Egyelőre még nincs tudatában vele, de más bolygók teremtéseinek bőrét is képes magára ölteni, csak ahhoz látnia kell előbb őket. Kérdéses, hogy erre lesz-e valaha alkalma...

Plusz érdekesség, hogy az utóbbi időben rádöbbent arra, nem csak az állatot képes kiválasztani, annak méretét is. Így tehát, ha erősen koncentrál és teljes erejét bedobja, lehet őbelőle emberi méretű darázs, vagy akár óriáskígyó is.

Mellékképessége, hogy érintéssel képes módosítani a másik fél hangulatán. Hangulat manipulátor. Ezt a képességét hacsak teheti, nem alkalmazza. (Tény, hogy a munkahelyén övé a legszófogadóbb osztály, s lehet valami köze a képességéhez...) Nem képes a másik véleményét átformálni, ahogy a döntéseit sem határozhatja meg. Egyszerűen csak egy bánatos percbe rabolhat egy kevéske derűt.

elõtörténet »
Egyedül a szél cirógatja a napnyugtát. Az erdő csendjét súlyos léptek, ágropogás és zihálás zavarja meg. Ágakon megülő madarak röppennek fel rikácsolva, dalolva. Apró csapkodó testük úgy hat, mintha egy pitypang magjait ragadta volna el a szél. A fák néma katonákként őrzik az erdő titkait. Helyben ácsorogva, kellő védelmet és látatlanságot nyújtva a közöttük szlalomozó árnyaknak. Lába beleakad egy orv, avar alatt rejtőző gyökérbe. Egy pillanatig hálás a viszonylagos kényelemért, a néhány másodpercnyi ziláló pihenésért; arcát a rég lehullt, megtépett levelekre simítja, miközben levegőért küzd. Minden pillantása boldog. Minden percben örömittasan pillant fel. Rozsdavörös bundájával javában beleolvad a sárgás avarszőnyegbe. Eldől oldalára, hagy időt a levélfürdőre. Felnyög, majd kényszeríti magát, hogy talpra álljon és fusson tovább, ahogy csak bír. Bele a lombkoronák adta árnyjátékba, bele a távolságba, bele a vakvilágba. Addig és csakis addig, míg győzi szusszal. Virginia számára nem szól többnek lenni egy erdei farkasnál, mint élni és élni hagyni. Szabadnak lenni és fellélegezni...

2019

A nap eléri a horizontot, fejet hajt neki és elhozza magával az éjszakát. A csendet, a sötétet. A fák között trappol tappancsain, nem is törődve vele, ha bárki meglátja. (Különösebben sosem foglalkozik vele, amiből származott már problémája...)
Ahogy kifárad, lelassulnak léptei és finoman, lágyan összecsuklik váza. Hemperegve szimatolja körbe a ropogós levélfátylat, majd kiegyenesedve friss levegővel telíti fel tüdejét. Itt, Valdez határában egy határozottan ismeretlen emberi szag vonja magára a figyelmét. Lassú már-már vontatott léptekkel indul el, hogy szépen lassan formálva testét egy tekergőző kígyó sziszegésében haladjon közelebb az út mentén heverő testhez. Mozgása óvatos, kimért. A legkevésbé se sieti el. Felemeli nyelvet öltő fejét, körbefordul a tengelye körül. Az összegubózott alak mellett nincs más, egyedül van. Vacog, didereg. Hirtelen körvonala széltében, hosszában gyarapszik, ahogy egy vadászatra termett kutya képében szimatolja körbe a szunnyadó férfit. A vacogó test mögött egy széket pillant meg, amit kígyói magasságából nem láthatott eddig.
Fájdalmas, forró és ropogós változáson megy át minden végtagjában, minden csontjában, amikor visszaalakul emberré. Egy meztelen emberré. Ide-oda kapkodja a fejét. A közelben nincsenek elrejtett ruhái, noha ügyel rá, hogy az erdőben el-elszórva találjon, ha szükséges volna. Most ott gubbaszt a férfi mögött és figyeli annak meghűlt testét. Szemlátomást lélegzik még. Ha a szék az övé, márpedig nagyon úgy tűnik, akkor nem hagyhatja csak úgy itt.
- Remélem nem te vagy a baltás gyilkos... - nyöszörög, a következő percben pedig a férfi teste mellé fekszik. Egy alattomos, apró testű pók formáját ölti magára, hogy szőrös lábaival addig fúrja magát, amíg a férfi mellkasa alá kerül. Ott aztán egy erdei medve méretére növeszti alakját, csontjait törve, fájdalmas üvöltés kíséretével. A hátára emeli a fickót, addig mocorog, addig dobálja lapockáit, amíg biztosan meg nem áll rajta a pasas. A székre pillant, de úgy dönt, hogy ráér később visszajönni érte. Később el is jön érte! A medve mancsai alatt törnek a levelek, ahogy a fák között lassan bandukolva elindul a fickóval. A pofáját hátra dugja, ha kell, igazgatja magán. Hazáig meg sem áll vele...

user neve » tapasztalat » multik

Vissza az elejére Go down

Bruce Banner

∆ Hozzászólások száma :
719
∆ Kor :
49
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sA poszt írója Bruce Banner
Elküldésének ideje Szer. 21 Nov. 2018, 23:30
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Virgina! ••

Elfogadva!
Alaszka valószínűleg legszebb nője meztelenül rohangál, amikor átváltozik? És szegény Charles ki volt ütve, hogy nem láthatta? Szerencsétlen flótás! Very Happy
A karaktered példaértékűen alkottad meg, nagyon tetszett, ahogyan megálmodtad a leányzót! Imádom a családod, hogy szeretetteljes légkörben nőttél fel. Szép gyermekkorod lehetett, és nagyon bájos kis történet volt, ahogyan aprócska lányként a még apróbb kistestvéredért ugrottál! A jellemleírásod nagyon tetszik, a hivatásod pedig csodálatra méltó! A másodlagos képességed hasznos lehet, amikor elkezdenek a gyerekek zsongani! Very Happy A fő képességed imádom! Én csak egy nagy zöld állattá tudok átalakulni, azt sem önszántamból, és nem is maradok önmagam. Szóval Te nyertél! Very Happy Azért azt a dinoszauruszt megnézném, talán még a hátára is ülhettem volna egy kicsit! xD
Meseszépen fogalmazol, minden sorod olvasása igazi élményszámba ment! Örülök annak, hogy megérkeztél közénk, és örülök Charlesom nevében is, akit az előtöridben szárnyaid alá veszel! Szerencsés fickó! :3

Imádom a karaktered, nem is kérdés, hogy elfogadlak-e!
Légy üdvözölve az oldalon! Köszönöm az élményt! Mielőtt elkezdenél játszani, a csinos pofidat foglald még le kérlek, azután nincs más hátra, mint előre! Very Happy


∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Vissza az elejére Go down
 

Virginia Heart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Független mutánsok-