HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

A nyár díjazottjai
az évszak nyertesei

A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share | 
A topik címe: Erik Killmonger

avatar

∆ Hozzászólások száma :
2A poszt írója Erik Killmonger
Elküldésének ideje Pént. 02 Nov. 2018, 01:09
Ugrás egy másik oldalra

Erik Stevens

Erik Killmonger
biográfia

becenév » Killmonger
születési idõ » 31 éve
születési hely » Wakandában
kor » 31
play by »Michael B. Jordan
csoport » Enemies
tartózkodási hely » Nem találtok meg
család »Volt családom, amíg el nem vették tőlem. N'Jadaka a nevem, N'Jobu fia vagyok, aki királyi vérből való volt Wakandában.  Megölték, mert mert tenni valamit a népünkért.
T'Caka - nagybácsi. Meghalt Bécsben.
T'Challa - unokatestvér. Wakanda királya, de már nem sokáig.jellem és külsõ »
Nem számítok kimagasló alaknak, bár magas vagyok, mégsem egy égimeszelő. 185 centi körül, a katonai aktámban benne van minden milliméterre pontosan. Nem tudom hány kiló vagyok, ez is függ attól hogy menetfelszereléssel vagy anélkül. A bőröm fekete, mint mindenkié aki wakandai, hiszen ilyenek vagyunk mi. Csokoládé színűek, de ez mit sem von le a személyes sármomból.  Talán csak dob rajta. Mindenesetre nem panaszkodhatom a megjelenésem miatt, a katonaságnál eltöltött idő meglátszik az izmaimon is. Nem kíméltem magam, de mégis a legérdekesebb talán a számtalan kis apró heg ami minden egyes megölt emberrel több lett rajtam. A karom, a vállam, és a mellkasom, a hasamig tele van ezekkel. Halálkufárnak is becéztek amikor harcoltam Irakban és Afganisztánban. A ruházkodásom mindig változatos, de mindig a praktikum vezérel. Szeretem az erős katonai bakancsot terepszínű vagy éppen fekete/kék nadrággal és egyszerű felsőkkel. Semmi giccs, semmi csicsa. Csak egyszerű darabok. Rá a golyóálló mellénykém, ami mellkastájon véd leginkább, mint két lemez.  Meglehetősen praktikus. A ketyegőmet védi, de nem ólomsúlyú.
A hajam rövid és rasztásan tincses, de tudom sok féleképpen viselni ha épp úgy akarom. Remekül illik a barna szemeimhez, és a  kis bajuszhoz amit viselek. A szakáll meg kell. November van, nem? No shaved!

Jellemileg nehezebb lenne összszedni hogy mit tudok magamról mondani. Elég sok mindent, és sokan mondták rám ezernyi jelzőt, és nem mindegyik volt hízelgő ha már itt tartunk. Pedig vannak jó tulajdonságaim, de általában nem ezeket mutatom meg. A világ nem érdemli meg hogy jónak lásson, nem érdemel semmit. Wakanda még annyit sem. Lássák a bűneim, lássák a harcost, a katonát, és féljék a nevemet. Más nem jár nekik.
Úgy nőttem fel hogy láttam, mivé lesz a népünk, ha nem tud küzdeni, ha nincsenes fegyverei, eszközei a változásra. Gettóban nőttem fel, és apám ott is ember maradt. Megtanította hogy nem számíthatuk másra csak saját magunkra, és Wakanda hátat fordít azon fiainak akik a földjétől távol élnek. Ez valahogy mérhetetlen csalódottsággal töltött el már akkor, és ez egyre csak erősödött. Apámat megölték mert hitt a változásban és ezt nem voltam képes sosem megemészteni és megbocsátani. Azt hiszem a bosszúvágy és elkeseredettség apám elvesztése miatt eléggé meghatározó volt számomra.
Nehezen változtatom meg az elhatározásom, de nem lehetetlen, és nem állítom hogy nincs humorom sem, mert van. Csak kevesen értékelik.
Tulajdonképpen nem nevezném magam igazán gonosznak, de jónak sem, mert a körülmények ellenem dolgoznak és jelenleg csak egy katona vagyok, egy harcos. Leszek én ennél több is.
Leszek én, király is.

képesség »
Képességeim? Semmi extra, de mégis több mint a legtöbb hétköznapi embernek.
A tengerészgyalogsághoz léptem be húsz évesen, és rengeteg mindent tanultam meg. Leginkább az ölésnek mindenféle módját, és mondhatom az amcsi hadsereg roppant kreatív ha életeket kell elvenni és leigázni másoknak.
Edzettem. A testem és az elmém egyaránt. Kimagasló teljesítményt nyújtottam közelharcban és jól bánok a fegyverekkel is, nem habozok meghúzni a ravaszt. Biztos kézzel, félelem nélkül küzdök, hiszen mitől félnék? A fájdalmat legyőztem (elég ha rám nézel).
Mesteri lopakodó vagyok, és alkalmas bármiféle nemű felderítésre és zavar keltésre, végül is a szellem osztag egyik tagja lettem.
Beszélem az anyanyelvem mellett az angolt, a németet, az oroszt és mellette elég érthetően a spanyolt is.
Legerősebb képességem: Megölni bármit ami él és mozog.
Legrosszabb: Mi az a konyha?elõtörténet »

N'Jadaka - The KidMindenki elindul valahonnan, és én sem az égből pottyantam ide, de még csak nem is a gólya hozott. Ez csak mese. Visszás egyébként, mert gyerekként hittem a tündérmesékben hogy az élet lehet szép, és lehet jó ha az ember elég kitartóan akarja és próbálja. Láttam apám szemében a csillogást, szeretettel beszélt a szülőföldjéről. Arról a földről, ami később kitagadta őt, mert fel mert szólalni az elnyomottak nevében. Apa idealista volt, és hitt benne hogy képes jobbá tenni a világot, és eltörölni a szegénységet és a terrort. Hitte hogy a fegyverekkel meg tud majd idézni egy változást, és én minden gyermeki hitemmel hittem benne.
Wakanda számomra egy olyan föld volt, ami egyfajta Eldorádó. Ahol béke van, és barátság. Legalábbis mindig így képzeltem el amikor apa mesélt róla. Aztán ez a kép testet öltött, amikor az esti játék végével felszaladtam a lakásba és csak apa holttestét találtam ott. Párduckarmokkal. Abba halt bele, párduckarmokba. A saját népe ölte meg őt!
Azt hiszem ez volt az a pillanat amikor a tündérmesék eltűntek, és bennem elszakadt valami. Megesküdtem hogy megtalálom apám gyilkosát, és mindent erre tettem fel. Az iskola után már csak egy lépés volt a tengerészgyalogság.
Az út adott volt. Ráléptem.


Erik Stevens - The Soldier

A diploma után azonnal beléptem a tengerészgyalogsághoz. A felvételi nem volt nagy szám, bent maradni viszont annál keményebb volt a fehérek között. Duplán kellett bizonyítanom hogy érek annyit, mint az ő holdfehér seggük. Elég nehezen indult be a gépezet de végül mégis csak kivívtam az elismerést, és egyre feljebb és feljebb jutottam hogy jobb legyek. Az órákon át tartó kemény edzésre még rátettem mindig egy plusz órát hogy erősebb legyek. A maximumig hajtottam magam, és mindig a korlátaimat feszegettem hogy mikor tudok a leghatékonyabb lenni. Megismertem mi az a kitartás és állóképesség, és volt hogy majdnem belerokkantam. Mindennaposak voltak a zúzódások, és a sebek. A fájó bordák, de egy idő után... eltűntek. Már nem bírtak megsebezni, vagy csak egyszerűen nem éreztem többé, nem tudom. Egyre pontosabb lettem a fegyverekkel, és minden célpontot hiba nélkül szedtem le amit elém toltak, még mozgó célt is. Úgy hittem elég az ha kihajtom magam és a végletekig tornázom a korlátaimat, de kellett még valami. A küldetések, és a tény hogy itt nem papírlapra lövünk ls visszalőhetnek ránk... Ez kellett nekem, ezt kerestem.
Az első lövésemre emlékszem. Nem haboztam, meghúztam a ravaszt és onnantól kezdve egyszerűen csak... csináltam.
Miért?
Mert jó voltam benne. Kerestem.


Erik Killmonger - The Warrior

Könnyen mentek a küldetések, és már nem is kerestem a könnyű utat, belevetettem magam a háborúba és a harcokba. Hamar hírnevet szereztem, és itt ragasztották rám a Killmonger nevet is, hiszen engem nem érdekelt hogy mennyire veszélyes valami, én mentem és kockáztattam amikor senki más nem mert. Azt hiszem, kicsit tlán vadnak és kezelhetetlennek találtak, de mindig a szellemosztag volt az aki lecsapott, és nem lehetett akárki a tagja. Halálos szintre kellett emelnem a harci tudásom, és minden taktikai képességem, ami sokszor nem volt könnyű, de ott volt a cél a szemeim előtt. Minden egyes megölt ellenség, egy apró heg a testemen, és van belőle számtalan. Minden egyes élet. Egy sebhely. Öltem mindenféle embert. Amerikait, afgánt, irakit és még wakandait is, hogy végül eljuthassak oda, ahol most tartok. Én akarok lenni az, aki vezeti a népet, és tetszik nekem az a trón. Biztosan kényelmes ülés esik rajta. Ki fogom próbálni. Kell az a trón ahhoz, hogy segíthessek az elnyomásban élőknek, és ha ehhez koronát kell viselnem, hát legyen. Nem igazság hogy Wakanda népe elbújik a biztonságos kis völgyébe, a többi ember meg alig tud életbenmaradni. Nem, ez nem marad így.
Ezen változtatni fogok.

The Golden Panther


Ez a cél. Az álom, amiért harcolok hogy én lehessek a király, amivel együtt jár a Fekete Párduc is. A nép védelmezője, vezetője és hadvezére. Mikor mit kíván a helyzet, de a Párduc mindig is volt, és van. Lesz is, de nem fekete lesz többé. Nem fog beleolvasni az éjszakába, és nem fog bújdosni ahogy most teszi. Wakandának minden eszköze megvan hogy a világon a legnagyobb hatalommá váljon és mégis bujkál. Ennek véget vetek. A Párduc Aranyló lesz, és mindenki meg fogja ismerni ennek az országnak az erejét, és az elnyomottak haragját amit magamban hordozok. A világ égni fog.
Lángba borítom.


L » Közel 10 » Css

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
705
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sA poszt írója Bruce Banner
Elküldésének ideje Vas. 04 Nov. 2018, 01:18
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Erik! ••

Elfogadva!
Bizonyos szempontból én a karaktered az önjelölt igazságosztók közé is betenném, hiszen nem olyan ellenség vagy, aki találomra gyilkol, hanem minden egyes leölt ellenséged a célodhoz vitt közelebb. Wakandának akarsz egy új irányt mutatni, és semmit nem magadért, hanem a világon élő elnyomott, mély szegénységben élő népekért tennél és teszel. A hegek, amik a véráldozataid számát mutatják lényegében elborzasztanak, de az, amin keresztülmentél, és megtettél a kitűzött célodért, mégis mindenképpen elismerésre méltók. Olyan akaraterőd van, amit már önmagában szupererőnek lehetne titulálni. Ritka az ilyen eltökélt, céltudatos ember. Azért civilként nem szívesen húznék ujjat veled, nem akarok újabb heg lenni a testeden. Very Happy
Erős vagy, még a csodanövény nélkül is. Olyan harci kiképzésben volt részed, amihez ha hozzáadjuk a sok évnyi harci tapasztalatot, akkor egy tökéletes gyilkost teremtünk meg. Én még mindig azt vallom, hogy a háború, a világ lángokba borítása, az utadban lévők kiiktatása nem megoldás, ha el akarunk érni valamit, de kevesen mennének keresztül ennyi borzalmon céljaik betelejesítése miatt.
Gyermekként találtál rá édesapád holttestére. Akkor eltört benned valami, s azután csak a bosszúdnak éltél. Nehéz lehetett egyedül felnőni, szomorú, hogy gyermekek ilyen sorsa jutnak. Sad
Nagyon tetszett, ahogyan bemutattad nekünk az előtöridben attól a naptól kezdve életed fontosabb szakaszait. Megismertük, mennyi borzalmon mentél keresztül, hogy katonából zsoldos legyél. A király trónját áhítod, s ez önmagában is érdekes, fordulatokkal teli játékokat ígér.
T'Challa egy szuper játékost kapott a személyedben, akivel mindenképpen jól járt. Szépen írsz, ügyesen, lényegretörően fogalmazol, ezt a karakterlapod is jól tükrözi.

Számomra szórakoztató volt olvasni ezt a remekül megírt karakterlapot. Köszönöm az élményt! :3
Nem is tartalak fel tovább! Ne várasd unokatestvéreid és leendő játékospartnereid! Egy gyors Pb foglalást még ejts meg, utána pedig bátran vesd bele magad a játékokba!
Üdvözöllek az oldalon! :3
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Vissza az elejére Go down
 

Erik Killmonger

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Erik/Karl Larsen
» Erik Lehnsherr - Magneto /Foglalt/
» Erik Lehnsherr - Magneto

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Ellenségek-