HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Blazing blood - Ghostrider & Blade

avatar

∆ Hozzászólások száma :
40
∆ Kor :
53
∆ Tartózkodási hely :
HarlemA poszt írója Eric Brooks
Elküldésének ideje Csüt. 01 Nov. 2018, 17:27
Ugrás egy másik oldalraSzellemlovas & Penge ©️️️️️


Egy nagyváros a legtökéletesebb terep az olyan ragadozóknak, mint amilyenek a vámpírok. A nap minden szakában pezseg az élettől, mindig akad olyan ember, aki az utcákon cselleng. Rengeteg a kórház és azokban rengeteg vér, ami feltűnésmentesen ellátja ezeket a hatalmasra nőtt, falánk szúnyogokat.
Ha pedig lebuknának egy-egy éjjeli vadászat közben, akkor ott a média, ami mindig ki fogja mosdatni őket néhány jól megválasztott hazugsággal és jól lefizetett szakértővel.
Ennél jobb homokozót ha akarnak se kívánhatnának maguknak ezek az alattomos bestiák.
Pont emiatt lepett meg, hogy néhány napja belefutottam néhány vámpírtámadásról szóló hírbe.
Nagyon nem vall ezekre a vészipolyokra, hogy az ilyen eseteket ne tussolják el, elvégre magukat szúrnák tökön. Ahol egy kendőzetlen ügy marad, ott hamar megjelennek a magamfajták és akkor kezdődik a nemulass.
Ezért is volt furcsa, amikor belefutottam az első hírbe.
Az még hagyján, hogy a támadás fényes nappal történt, de hogy a feltételezett vámpír nem égett el a fogdában a Nap első sugaraira eléggé megbonyolítja a helyzetet.
Néhány jó helyre küldött bankó és pár kilátásba helyezett pofon után sikerült megszereznem a támadó bűnügyi és egészségügyi adatait is.
Tim Sweet brooklyni lakos eddig büntetlen előélettel. Se drog, se cigi, se alkohol, de még egy tilosban parkolás se. Mégis az esetleírásban az állt, hogy úgy viselkedett, mintha tudatmódosító hatása alatt lett volna.
A vérképét átnézve sem bukkantam semmire. Nincs nyoma sem vámpírhamunak, se bármilyen kémiai beavatkozásnak.
A fickó tiszta, mint a frissen mosott ruha.
Megfigyeltem néhány napig, miután kiengedték az előzetesből, de semmi furcsára utaló nyomot nem találtam.
Aztán elkezdtek sorban záporozni az újabb esetek. Azt hittem, hogy alig bírom majd kontakttal és és pénzzel, de sikerült megszereznem még néhány vádlott aktáját. Ezzel pedig megnyílt előttem egy lehetséges nyom.
Az atrocitást elkövetők közül mindegyiknek volt valami olyan betegsége, amit vérkészítményekkel kell kezelni és mind a Szent Lukács kórházba járt kezelésre.
Azt hiszem jobb lesz körülnézni ott.

They call me, Blade.

And I hunt those who feast on

humans.


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
6
∆ Kor :
35
∆ Tartózkodási hely :
Amerre épp visz a sors.A poszt írója Johnny Blaze
Elküldésének ideje Szer. 28 Nov. 2018, 20:57
Ugrás egy másik oldalra

Sorry, all out of Mercy...
How does it feel to have all that evil inside of you? All their power, all their souls, a thousand souls to burn. Look into my eyes, your soul is stained by the blood of the innocent, Feel their pain!

Nem hiszem, hogy pont itt fogok találni megfelelő nyomot egy elveszett ereklyére, de azért megpróbálom. Mivel valamiből meg kell élni, muszáj egyfajta megbízásból pénzt keresni. Annyi hátránya viszont van a dolognak, hogy mocskos lelkű emberek közt kell megtalálnom dolgokat, vagy épp rendet kell tennem. Most épp egy kórházhoz tartok, ahol egy bizonyos orvos nem megfelelően járt el, egy kisgyerek esetében. Elég érdekes volt egy olyan story közepébe belecsöppenni, hogy egy epilepsziával kezelt 8 éves kis srác vérhiányban elhalálozott a műtő asztalon beavatkozás közben. Nem... Itt valami nagyon nincs rendben, és kiderítem, hogy mi az. Leparkolok, és a motorról leszállva nem valami jó megérzések fognak el. Szent Lukács Kórház táblánál elsétálva már a másik énem megrándul. Mi történhet itt bent? Hova fajul az emberiség, ha ilyen dolgokra képesek? A fő kérdés, hogy miért? Semmi pénzt nem ér meg ez a szenny és kín amit ezek tesznek. Mindenesetre tudom, hogy hova fognak kerülni. A tetteik után viselni kell a következményeket, és megkapják a megfelelő büntetést a pokolban, ezt garantálom! Megállok egy üdítős autómatánál ami a nővér pult mellett helyezkedik el. Itt talán meghallok ezt azt, addig is veszek egy Sprite-ot. Nővérek elég furcsán néznek rám, mintha a másik énemet látnák, és némi riadtság van a szemükben. Nem vagyok átváltozva, és kisminkelve sem vagyok. Az egyik nővér felém tart, és leszólít. - Uram! Vár valakire? - Von kérdőre. - Ami azt illeti, automata ellenörző vagyok. Én töltöm fel a Sprite-okat, mert észrevette a cégem, hogy ez fogy a legjobban. - Válaszolom neki komoly hangon, majd megtöröm a feszültséget. - Csak vicceltem! Igen. Egy gyerekkori barátom itt dolgozik, és gondoltam meglepem. Az egyik orvos az, szereti a vért. Illetve a látványát, ezért vámpírnak szólítottuk. Haha! - Mosolygok a nővérre. Mindig azt mondta apám, ha hülyének néznek, nem feltétlen rossz. Menj bele a játékukba és tedd őket hülyékké. Sok mindent máshogy csinálok mióta nincs velem. Ezért a tanítását magammal viszem mindenhová. - Dr. Coopert keresem! - Térek a lényegre. - Elég sok dolga van, de a másodikon megtalálja! - Közli felém megrekedt hangon... Bólintva indulok fel a másodikra, és minden lépéssel csak közelebb kerülök a gyilkos lelkének nyomához...


Bocs a késésért.. | zene |

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
40
∆ Kor :
53
∆ Tartózkodási hely :
HarlemA poszt írója Eric Brooks
Elküldésének ideje Kedd 04 Dec. 2018, 17:24
Ugrás egy másik oldalraSzellemlovas & Penge ©️️️️️


A motorom halkan búgva áll meg a kórház parkolójában. Lábbal kilököm a támasztót, majd lekapcsolom a járművet és leszállok róla.
Egy kicsit meztelennek érzem magam úgy, hogy a feltűnés elkerülése végett a kardot és a nagyobb kaliberű fegyvereket otthon kellett hagynom. Annyira nem nyugtat, hogy a derekamon pihent a rászíjazott két erősen hajlított, belső élre fent kukri. Jóféle fegyverek, de kevésbé kecsesek és univerzálisak, mint az a vékony pengéjű kard, amiről a vérszívók elneveztek.
A hosszú, sertésbőrből készült kabát eltakarja a combomra szíjazott fegyvertokokat, amikben egy nem túl nagy kaliberű, ezüst golyókkal töltött pisztolyok vannak.
Megigazítom a napszemüvegemet, miközben körbenézek a parkolóban. Nagyrészt családi autók, egy-két sportkocsi és néhány moped alkotja a látogatók által itt hagyott járművek csoportját. Az enyémhez hasonló nagyobb teljesítményű és robosztusabb felépítésű motorok közül csak még egyet látok. Gondolom egy Pokol Angyalaihoz tartozó bandatag jött meglátogatni az egyik megkéselt haverját.
Ahogy a mozgásérzékelő ajtó szétnyílik előttem, egyből megcsap a kórház steril neonvilágítása és az az émelyítő tisztaságszag, amit az ilyen épületek sajátja. A tarkóm megbizsereg, amikor megérzi a mágia mással nehezen összetéveszthető súlyát a levegőben. Tehát nem gondoltam rosszul, amikor azt feltételeztem, hogy a kórház egyik orvosa vagy nővére  szórakozik a betegeknek szánt vérkészítményekkel.
A hematológusokkal való beszélgetés lenne a legjobb kiindulási pont.
A mágia semmivel össze nem téveszthető kisugárzásába még belefonódik valami nem éppen evilági.
A vámpírokon kívül nem csak alapvető tapasztalataim vannak a többi misztikus lénnyel szemben, így elsőre nem tudom pontosan megmondani, hogy mi az, ami idevonzhatta azt a lényt, akinek a jelenlétre felfigyeltem. Még azt sem tudom megmondani, hogy ki lehet pontosan.
A recepciónál ülő unott képű nővér? A Vizsgálóból kijövő orvos? Vagy az a motoros az italautomatánál?
Csak annyit tudok leszúrni a megérzésem alapján, hogy a lény ősi és erőteljes.
Talán a mágiát használó személy idézte meg, de az is lehet, hogy idevonzotta a varázserő.
Végignézek a bejárat melletti információs táblán, amin a szakorvosok neve és a rendelőjük helye van feltüntetve. A szemem gyorsan jár a fekete lencsék mögött, keresvén a hematológusokat.
Dr. Cooper, Dr. Langstrom és Dr. Harris. Az első tippem ez a három orvos.
Fél füllel elcsípem, hogy az automata előtt álló motoros is őt keresi.
Nocsak?
Hacsak nem valami ritka vérbetegségben szenved a pofa, akkor talán van olyan talán olyan szerencsém, hogy ő is hasonló okokból akar beszélni a jó doktorral, mint én?
Megvárom, hogy a liftet, vagy a lépcsőt választja a második emeletre való feljutáshoz és a fennmaradó lehetőséget veszem igénybe.
Az kéne még, hogy gyanakodni kezdjen arra, hogy követem.


They call me, Blade.

And I hunt those who feast on

humans.


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Blazing blood - Ghostrider & Blade

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Alternatív játékok :: Jövõ-