HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: sanctuary - Jane & Thor

avatar

∆ Hozzászólások száma :
33
∆ Tartózkodási hely :
⌁ Nine RealmsA poszt írója Thor Odinson
Elküldésének ideje Csüt. 25 Okt. 2018, 21:10
Ugrás egy másik oldalradon't forgive me

Nagy sóhaj fut ki az ajkaim közül, ahogy megállok a takaros ház előtt. Sok minden eszembe jut, az itt töltött napok és mind a többi, amivel Jane ajándékozott meg. És most? Elképzelhetetlennek tartottam az állapotot, hogy ily hamar eljön, hogy Odin meghal, hogy Asgard végül az én kezembe kerül és ennyi áldozatba még az is beletartozik, hogy bántottam Janet. Pedig basszus! Lelkiismeretem beszövi lassan magát a napjaimban, folyamatosan duruzsol a fülembe, hogy ne tudjam elengedni, még csak elfelejteni sem. Nem egy éjszaka játszódott le bennem az egész jelenet, még ha Ő nem is emlékszik rá. Én túlzottan. Eddig kerültem, nem foglalkoztam felelőtlenül a dolgokkal, mert könnyű volt vele, de most érzem csak igazán az áthidalhatatlan szakadékot, melyet átlépnék, de valamelyik oldal sérülne. Jane vagy Asgard? Atyám, te pontosan tudtad, hogy ez lesz! Pontosan tudtad akkor is a döntésemet már! Az Ősökre mondom, miért?!
Furán nézne ki, ha sokáig szobroznék még a ház előtt, még a végén a szomszéd néni rossz szemmel nézne rám, így nagy léptekkel vonultam befelé. Nem, nem tudta, hogy ma jövök vissza. Ámbár... Nem tudott semmit sem, szokás szerint. Ki kéne találnom a villám-levelet most már, ideje lenne! Vagy legalább egy telefont beszereznem. Bár olyan picik azok a gombok rajta...
Már mindegy volt.
Az ajtóhoz érve kopogni kezdtem hevesen, végül bepróbálkoztam a kilinccsel, ami viszont engedett, tehát itthon volt valaki.
- Jane? - Hangom végig zengett a házon, hogy az utolsó sarokban is meghallja jöttömet. Hozzá jöttem... valószínűleg utoljára. Ez a tudat pedig az én vállamat is kellően nyomta le. Valahol tudtam, hogy el kell engednem, valahol pedig a régi Thor még maradt volna vele. De csak... Belegondolva. Örökösen várna rám, eltelne a halandó ideje. Ha asgardi lenne, más lenne a helyzet, de neki csak egyetlen egy élet adatott meg és azt le tudná boldogabban is élni. - Megjöttem! - fordultam a fogas felé és a mjölnirt szépen fel is akasztottam, akár egy becses kincset. Valahonnan már hallottam is a mozduló lépteket, így végül aztán nem nagyon jutottam beljebb a lakásban. Nem tudom, hogy ilyen esetben, szakításkor mi az etikett a halandóknál. Asgardban simán bevonulok mindenhova, hisz én vagyok az új király, de Jane-nel megint más a helyzet.
- Szia - kedvesen és öblösen szólalt meg a hangom, ahogy megláttam az apró, fényes barna hajú, finom vonású, élénk barna tekintetű, ívelt szájú nőt. Semmi baja nem volt. Elmosolyodtam, azonban ebben a gesztusban távolságtartás és nyomottság is vegyült. Nem vagyok jó az érzelmek elrejtésében, így Ő is érezhette - ha eddig nem - hogy a mai rendhagyó találkozás lesz. Sajnálom, Jane!

Jane& Thor
remélem megfelelő :3, a kezdők nem erősségeim annyira...

Vissza az elejére Go down
 

sanctuary - Jane & Thor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Alternatív játékok :: Múlt-