HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: God of Thunder

avatar

∆ Hozzászólások száma :
33
∆ Tartózkodási hely :
⌁ Nine RealmsA poszt írója Thor Odinson
Elküldésének ideje Szomb. 13 Okt. 2018, 22:10
Ugrás egy másik oldalra

Thor Odinson

God of thunder/avengers


biográfia

becenév » ? Mi? Thor.
születési idõ » Pár száz, ezer évvel ezelőtt.
születési hely » Egy norvég barlangban.
kor » Sok. Már magam sem számolom.
play by » Chris Hemsworth
csoport» Asgardiak/Bosszúállók/Igazságosztók/Hősök/Istenek
tartózkodási hely » Itt is, ott is, leginkább a Földön, most, hogy Asgard már nincsen.
család » Odin, Mindenek Atyja – minta apa azért túlzás, de nélküle, az útmutatása nélkül… nehéz.
Frigga, Mindenek Anyja – mostohaanya, ki anyám helyett anyám, mégis közelebb állt hozzá Loki.
Jörd/Gaea – vérszerinti anyám, akit nem nagyon ismertem.
Loki, Csalás istene (Adoptált) – mostohatestvérem, bár ne annyiszor vert volna át, mint ahányszor. De sosem változik.
Sigyn - Odin és Njörd közötti egyezmény egyik pontja, hogy a feleségem lett volna. Tünemény, de egyikünk sem akart házasságot
* * *
Csapatom - Sif, Fandral, Volstagg, Hogunn, kikkel együtt vettünk részt csaták százaiban, ünnepeltük győzelmeinket éjszakákon át.
Bosszúállók - Egy cél mire képes? Steve, Hulk, Tony, Natasha, Clint, meg a többiek, már számon tartani sem tudom. Mi vagyunk A HŐSÖK! Már talán nem csak Midgardon...
Heimdall - őrző, harcos, barát. Legnehezebb időkben is ott volt, mint támogató fél. Sokat köszönhetek neki és a szemének.
Jane Foster - Jane... midgardi virágszál. Hogy fér össze az én életem az övével?külsõ »
Darcy: „Tudod, dilis hajléktalan létére jól ki van gyúrva.”

⌁ 197 cm, edzett, mezomorf asgardi alkat. Teljesen más a szöveti és izomzati felépítése, mint egy átlagos földi halandónak. Aranyszőke üstökössel, napszítta bőrrel, és kék szemekkel rendelkezik markáns vonásai után. Jól ismert a skandináv kultúrában, mint Thor, a viharok és villámok istene.

Thor: „Ez a halandó test legyengült. Táplálékra lesz szüksége.”

⌁ Más az anyagcseréje és a táplálékbevitele is, az alkoholt kimondottan jól bírja, bár a „tüzes vízzel”, a vodkával, erősebb töményekkel tudnak nézeteltérései lenni egy idő után.
Egészsége kitűnő, nehezen betegszik és sérül, mint minden asgardi. Hogy Ő mégis mivel több? Ő Thor, Odin fia, a viharok istene!  

belső »
Loki (Thor-nak): „Hazudtál nekem. (...) Ez tetszik.”

⌁ Abszolút lojális és őszinte, a hazugságnak nem művésze, az árulást gyűlöli, ellentétben Lokival. Szereti az egyenes utat, mert megkíméli a gondolkodástól és az alakoskodástól. Számára Asgard és a szerettei az elsők, hozzájuk teljes szívvel hű, és ez megkérdőjelezhetetlen nála, még ha az asgardiak száma éppen roppant kevés most. Mégis az Ő népe, felelősséggel tartozik értük és a Kilenc Világért, ezt csak nagy nehezen és nagy árak által tanulta meg.

Thor: „Túl sok a duma!”

⌁ Nem a szavak embere, nehezen fejezi ki magát, de ha szükség hozza képes kinyögni pár szót, azt azonban harsányan, ámbár inkább ténykedik, minthogy gondolkodna először. Talán hiba ez nála, ki tudja? Ahogy másokkal is nehezebben érti meg magát, hiszen teljesen más világban, kultúrában nőtt fel. Kissé talán zárkózott, érzései azonnal arcára vannak írva, de ha úgy érzi, valaki megérdemli az ő világát, és gondolatait, annak teljes, naiv szívből nyit.

Sif: „Régen hetekig mulattál volna.”
Thor: „Emlékszem, te meg olyan jól megünnepelted a haragoni csatát, hogy majdnem egy másik tört ki miattad.”


⌁ Régen gondtalan és nagyképű volt, önfejű és makacs, sokáig az erejében és képességeiben bízott, de rá kellett jönnie, hogy Ő annál jóval több, néha az erő nem elég. Nem elég egy nézőpont. Elbízni a mai napig is tudja magát, lelkesedik, de talán ez jó párosítás ahhoz, hogy folyamatosan hősködnie kell, hogy folyamatos magabiztosságra van szüksége és a kételyeit el kell raknia, hiszen egy népnek, világnak tartozik útmutatással.

Thor: „Életemben először fogalmam sincs arról, mit csináljak.”

⌁ Királynak lenni nehéz, mégis számára oly evidens, hogy az legyen, hisz ennek nevelték, apja jó útmutatást végzett a számára, hogy a harcosból végre méltó király lehessen Asgardnak. A figyelme megoszló, vagy egyikre vagy másikra tud koncentrálni, de akkor teljes testtel, teljes odafigyeléssel. Kegyelmes és igaz, messze áll tőle a kegyetlenség, még ha ezer harc is van mögötte. Igyekszik méltón apja nyomdokaiba lépni.

Thor: „Te! Melyik világ ez? Alfheim? Nordheim?”
Darcy: „Új-Mexikó!”


⌁ Inkább az erő embere, mint a tudásé, de igyekszik mindig értesülni, mindig megérteni a helyzetet, hogy azt a saját lehetőségeire forgassa. Nem egy zseni, de hatalmas és nemes, oroszlánszívvel rendelkezik, ez nem elég egy istennek? Egy harcosnak? Egy megmentőnek? Merész és önfeláldozó, sokat javult e tekintetben.

Thor: „Bárcsak bízhatnék benned.”
Loki: „Bízz a haragomban!”


⌁ Loki mindig is különös helyet foglalt el életében. Naivan hitt benne, hagyta, hogy többször is lóvá tegye, végül tanult a hibájából. Lassú folyamat volt, de ettől még Loki nem szűnt meg a fivére lenni. Thornak a család mindig is kulcsfontosságú szerepet játszott életében, főképp apja és fivére, ki által sok mindent tanult és megértett. Ily módon, mondhatni hálával tartozik Lokinak, hogy jobb uralkodóvá tette.

Odin: „A jó király soha nem akar háborút. De mindig készen áll rá.”

képesség »
Thor: „Nem vagyok olyan erős, mint te.”
Odin: „Nem... erősebb vagy”

Thor képességei még az asgardi átlagot is meghaladják. Főképp, hogy az Odin-erő is rászállt.
Asgardi-idősebb isteni hibrid – számos emberfeletti tulajdonsággal bír, ámbár egyesek fejlettebbek, mint egy átlag asgardié. Bőre, csontszövete, izomzata sűrűbb, mint az átlagé – hozzájárulva súlyának nagy tömegéhez. Súlyos hatásoktól, túlnyomástól, robbantásoktól és más ellentétes erőktől sebezhetetlen. Tartósabb, erősebb az asgardiaknál még erőtlenül is.
Életerő -  olyan energiák, amik az isteni erejét táplálják. Halhatatlan életereje több, mint amit a Mjölnir tud adni neki és más asgardiakkal ellentétben, Ő meg tudja tartani a teljes erejét és hozzá tud férni, ha más birodalomba lép, hála születésének.
Isten-erő – Vihar és az erő istene, így aztán korlátlan a fizikai ereje. Melynek példái:  egymillió tonnás boltív megsemmisítése, több száz tonna emelgetése,  Gorr elleni összecsapáskor világokat tört össze, adamantium kábeleket hajlít, neutron csillag súlyának ellenáll, Hulk megakadályozása pár órán át, Herkulest is kiütötte, stb…
Sérthetetlenség – toxinok, tűz, áramütés, vírusok, korróziók, fulladás, ólom és sugárzás elleni ellenállás. Pláne, mikor ereje megnövekszik a Mjölnir által.
Sebesség – Mjölnirt többször is képes eldobni fénysebesség által, a kalapács meghaladja a teret és időt. Reflexei kiemelkedőek.
Állhatatosság – Szinte kifáradhatatlan állóképesség – ismeretlen ideig képes visszatartani a lélegzetét, hónapokig képes csúcsteljesítménnyel tevékenykedni fáradtság nélkül.
Érzékek – tökéletes látás és hallás.
Regeneráció – nem sebezhetetlen, de ha megsérül, szervezete azonnal öngyógyítóba áll át. Mjölnir használatával ez megduplázódik és szerveket képes felújítani.
Élettartam – tévedés, hogy halhatatlan, szimplán rendkívül hosszú életű.
Repülés és levitáció – kalapáccsal, ámbár már anélkül is.
Önellátás – vákuumban képes élelem, levegő, alvás és folyadék nélkül kibírni.
Időjárás szabályozás – evidens, mint a mennydörgés istene. Leginkább a Mjölnir által képes, de volt már rá példa, hogy saját kezeivel és nem csak vihart generálhat, hanem tűzesőt és stb… lélegzetével hurrikánokat kelthet.
Elektromosság szabályozás - villámok generálásával nem nehéz. Pajzsokat is tud létrehozni ezáltal.
Teleportáció - Brifröst nélkül, ereje teljében.
Odin-erő - egy fajta élet-, mágikus- és kozmikusenergia manipuláció, mellyel Odin képes volt emberek százait elteleportálni másik dimenzióba, gondolatokat és hangulatokat olvasni nemzetekből, akadályokat és védőburkokat elhelyezni világok körül, dimenziókat elbújtatni, embereket összetömöríteni egy lényben, feltámasztani, időt  megállítani, halhatatlanná tenni másokat, mágikus tudást alkalmazni (átkozás, erő elvétel, száműzetés, stb). Thor ezzel még csak ismerkedik leginkább. Nem tudni, hogy az Odin-erőnek mi a végleges határa.
Nyelvismeret – minden nyelvet beszél. És ha több csoporthoz beszél egyszerre, akik más nyelvet ismernek, azok is azonnal megértik, nem kell nekik külön-külön elmondani.

Szakértelem »
Taktikusság, stratégia – mint képzett harcos ez elengedhetetlen.
Mágia tudás – felismeri a manipulációk nagyját, nehéz átverni, ámbár Lokinak nem egyszer sikerült régebben.
Diplomácia – Erősen megkérdőjelezhető, de mint király, kéne értenie hozzá.
pusztakezes harc, harcművészet, kalapácsforgatás, pilóta képességek

Gyengeség »
„Harcos téboly” – nem egy asgardi harcosnál fordult elő a képességei mellett, Thor bőven ki van téve, ilyenkor masszív fejfájás, irracionalitás, agresszió jellemezheti. Ha növeli erejét, akkor nagyobb a rizikófaktor, hogy áldozata lesz ennek a "betegségnek".
Odin-álom - Az Odin-erőhöz tartozik, hogy ilyenkor feltöltődik energiával az egyén. Változó a hosszúsága, néha csak egy éjszakányi, máskor több hétnyi az álom.
önfejűség, makacsság

Felszerelés »
Megingjord – mágikus öv, mely megduplázza erejét és állóképességét és növelheti a Mjölnir erejét. Odintól kapta.
Mjölnir – kalapács, mely erejének közvetítője, transzformátora, hogy még hatékonyabb lehessen. Uru fémből, egy haldokló csillag szívéből hozták létre, ez magyarázza a hatalmas súlyát. készült. Azonban csak az emelheti fel, aki méltó hozzá és eddig erre Thor (Vízió) volt képes.

Egyéb »
⌁ Sisak - régen apjától kapta még, de már nem használja.
⌁ mitológiában Thor és a többi asgardi isten úgy tesz szert halhatatlanságra, hogy mágikus almát esznek, ami csak Asgardban terem.
⌁  Loki egyik csínye során békává változtatta Thort
⌁ kibernetikus szem - Hela ellen elvesztette az egyiket, de Rocket sajátos módon orvosolta a helyzetét.
⌁ Megérti Grootot.
⌁ A tejeskávét szereti.

elõtörténet »
Tudom mi jár a fejedben. Jajj ne, Thor ketrecben van?! Néha fogságba kell esni, hogy egyenes választ kapjon az ember valakitől! Hosszú történet, de a lényeg, hogy aféle hős vagyok. Odin fia, kit arra neveltek, hogy király legyen. Nos, az is lettem jó pár akadály után...

1.
Avatási ceremónia, majdnem minden tökéletes volt, de mégsem, mikor Jöttünheim mocskai megjelentek. Elragadott az indulat kissé és mindenképp megakartam mutatni, hogy a leendő királlyal ne szórakozzanak! Rosszul tettem? Visszagondolva, úgy érzem, hogy nem, bár okosabb is lehettem volna, minthogy csak elmegyek egy csapattal oda. De Atyámnak erről más véleménye volt...  

Thor: „Amíg te türelmesen vársz, a Kilenc Világ nevet rajtunk! Túlhaladt az időd! Te meg csak szónokolsz, míg Asgard elesik!”
Odin: „Te kegyetlen, hiú és kapzsi vagy.”
Thor: „Te meg egy ostoba, bolond vénember!”
Odin: „Igen, ostoba voltam... Azt hittem készen állsz.”


Őszintén szólva kissé fájt, pláne, hogy méltatlanná váltam a Mjölnirhez. Megfosztott tőle, attól, amire évszázadok óta támaszkodtam. Midgardra száműzött, hogy ott tanuljam meg a leckét. A halandók közé, kik között én is csak egy emberré váltam. Ahol csak méterekre volt tőlem a kalapács, és képtelen voltam megemelni. „Aki méltóvá válik rá, az használhassa”.
Ott is vége lehetett volna  történetemnek... De nem így történt!
Jane, Darcy, Erik. Ők voltak, akik megtaláltak és minden gondolkodás nélkül próbáltak beleintegrálni az emberi létbe. Kisebb nagyobb sikerekkel.
Közbe jött a hír, miszerint Odin meghalt Loki kis cserfes szájából. Tudhattam volna, hogy ennél többről van szó, de a testvérem volt, nem kételkedtem benne. Pedig kellett volna! Már tudom.
Nem mehettem vissza, még akkor sem, mikor Sifék is eljöttek hozzám Heimdallnak köszönhetően.

Heimdall: „Megszegnétek harcosi eskütöket és árulást követnétek el, csak hogy Thort visszahozzátok?”
Sif: „Igen.”
Heimdall: „Helyes.”


Még nem térhettem vissza. A Mjölnir nélkül nem. Amúgy ha úgy nézzük, ebben Loki segített. Igaz, majdnem megölt, de a Pusztító által újra méltó lettem a kalapácsomhoz. A zsenialitásán még csiszolni kell egy kicsit, tovább trónolhatott volna királyként, ha nem akar megöletni.
Visszatértem Asgardba, nehéz szívvel ugyan, de visszatértem. Egy Brifröstbe került, de Jöttünheimet megállítottam, Lokit pedig elvesztettem. Minden visszakerült az eredeti kerékvágásba, de gyászoltam és nem egyszer tekintettem le a Földre.

2.
A tesseract aktiválása és természetesen, hogy Loki életben volt. Milyen meglepő, hogy a kocka mellett! Így találkoztam a leendő Bosszúálló tagokkal. Loki volt a kapocs, kit bezártunk egy dobozba, míg mi a csapatépítésen és a Tesseract megszerzésén ügyködtünk, ami olyannyira elfajult, hogy Loki megszökött, Banner átalakult és a hajót összezúzta, a csapat szétesett, én meg midgardi talajt fogtam.

Tony Stark: „Igen. Eltartott egy ideig amíg összecsiszolódtunk, de vegyük csak számba: Ott a bátyja, a félisten, a szuper katona, aki egy élő legenda és rászolgált a nevére, a pasi, akinek dühkezelési gondjai vannak, a gyilkos duó. És magának, öregem, sikerült felbőszítenie minden egyes tagot.
Loki: „Ez volt a célom.”
Tony Stark: „Nem túl elmés. Ha megérkeznek, és erre mérget vehet, elkapják.”
Loki: „Ott van a seregem.”
Tony Stark: „Nekünk meg Hulk.”
Loki: „Azt hittem a fenevad meglépett.”
Tony Stark: „Nem érti a lényeget: nincsen trón. Nem létezik olyan opció, hogy győztesen kerül ki. Lehet, hogy megjön a serege, lehet, hogy nem tudjuk legyőzni, de magát elkapjuk. Mert ha a Földet nem is védhetjük meg, tuti, hogy bosszút állunk.”


A tesseract által megnyílt a kapu, hogy a sereg átjöhessen. New Yorkban teljes lett a káosz, az ártatlanok menekültek, a támadók gyilkoltak. Megvívtuk a csatát, vállt-vállnak vetve küzdöttünk, és Starknak köszönhetően a kapu bezárult. Vége lett...
Loki testvérem árulása és hatalomvágya szíven ütött. Szeretett fivéremet börtönbe kellett vetnünk, bűneiért nem érdemelt mást. A kocka pedig visszajutott megfelelő helyére, az asgardi palota alagsorába. Azonban ez a győzelem csak egy csata volt a háborúban, amit akkor még nagyon nem láttunk.

3.
Aether. Csak, hogy a végtelen kövektől ne tudjak megszabadulni. Pedig az események kezdtek végre jóra fordulni, Atyám fontolgatta méltányosságomat a trónra, Loki pedig börtönben volt, csakhogy a csillagok mást akartak. A kilenc világ együttállásakor Jane megtalálta az Aethert...
A sötét elfek felébrednek, és Heimdall nem látja Janet. A megülő aggodalomnak köszönhetően Midgardra utaztam. Egy szerencsétlen rendőr után jobbnak éreztem, ha ezt a végtelen erőt inkább Asgardban vizsgáljuk ki, így Janet magammal vittem.

Thor: „Beteg.”
Odin: „Egy halandó. A betegség a velejárójuk.”
Thor: „Idehoztam, mert mi meggyógyíthatjuk.”
Odin: „Nincs helye Asgardban, ahogy a kecskének sincs helye egy lakoma asztalnál.”


Odin lassan rájött, hogy ami Janeben van, az nem lebecsülendő és ami fájdalmat hoz magával, hiszen Frigga belehalt a harcba, amikor a sötét elfek megérkeztek Asgardra. Mindenek Atyja eszeveszetten akar az utolsó emberig harcolni.
Ekkor volt talán az első nagy lépésem a trón felé, mikor inkább már nem egy rakat embert áldoztam volna fel... Csakhogy ezzel Lokihoz kellett fordulni. Janet valóban kicsempésztük Asgardból és csalinak használtuk, csakhogy a terv nem úgy sült el, ahogy akartuk. Malekith megszerezte a kő erejét, lelépett, de katonáit ránk hagyta, mely harcnak során Loki halálosan megsérült.

Loki: „Sajnálom. ”
Thor: „Semmi baj. Rendbe jössz. Nem számít, semmi baj. Elmondom apánknak, hogy mit tettél ma érte.”
Loki: „Nem érte tettem.”


Elvesztettem az öcsémet. A mély fájdalom volt annyira hajtóerő, hogy Malekithet még inkább le akarjam vadászni. Hála Janenek, tudtuk, hol fog újra megkerülni a féreg. Az eredményes harc végén magam vetettem véget Malekith életének, vagyis majdnem, csak átküldtem egy másik világba. A Végtelen követ pedig visszavittem Asgardba. Jobbnak láttuk, ha a kő nem marad ebben a világban, Sifék elvitték, míg jó magam pedig visszautasítottam az uralkodás lehetőségét, melyet Atyám felajánlott. Nem, még nem voltam kész ekkora felelősséget a vállamra venni, még így is csak folyamatosan tanultam, mit jelenthet majd király lenni. Midgard jó tanulópénz.

3.
A Földön tivornyáztam a Bosszúállókkal, miután nem fogadtam el a trónt. Szokóviába tartottunk, ahol egy hozzám közeli tárgyat találtunk meg - Loki jogarát. A fivérem emléke még mindig üldözött. Csakhogy a jogar Starknak is jelentett valamit és ennek hála létrehozott valami cyberizét, ami olyan volt, mint egy ember, csak éppen fémből. Hasonlított a Pusztítóra, de annál több értelemmel volt megáldva, ugyan egy malőrt leszámítva, hogy ránk támadt!
Selvighez mentem segítségért, miután volt egy érdekes látomásom.  

Thor: „Segítenie kell.”
Erik Selvig: „Amit csak akarsz.”
Thor: „De veszélyes.”
Erik Selvig: „Csalódtam volna, ha nem az.”


Mire visszatértem, már elharapództak a dolgok, de Odin szakállára, senki sem tétlenkedett, így már csak egy kis villám-löket kellett, hogy Vízió létrejöhessen az Elme Kő segítségével. Egy újabb kavics... És az ezekről szóló kép egyre tisztább lett a számomra. Tesseract, Aether és most Loki jogara...
Ultront megállítani nem volt a legkönnyebb, de sikerült. Újra megmentettük a világot! Ámbár bővült a csapat, de Banner eltűnt...
Eljött az ideje, hogy sok idő után visszatérjek Asgardba és foglalkozzak a feladataimmal. Eddig könnyen kikerültem őket, de a látomás által rájöttem, az én szerepköröm mindig is jelentősebb volt. És tennem kell!

Steve Rogers: „De ha egy liftbe tesszük a kalapácsot...”
Tony Stark: „... akkor nem menne fel.”
Steve Rogers: „Hiszen a lift nem méltó rá.”
Thor: „Hiányozni fog ez a bolondozás.”


4.
Thanos első megjelenése. Olybá tűnik, megunta, hogy másokkal végeztesse el a dolgát, így aztán jött Ő maga személyesen. A Kesztyű sem kismiska egy eszköz, de ha még a kövek is ott vannak, akkor pláne! Midgardon voltam éppen, mikor Wanda eltűnt. Steve volt, ki olybá gondolta, Loki volt, de az lehetetlenségnek tűnt! Hisz láttam meghalni, a karjaim között.
Azonban a hajó, ami a lányért jött, ismerős volt... Nem földi.
Heimdallnak köszönhetően tudtuk meg, hogy utunk Xandarra visz tovább, ahol Sif és Odin is már várt rám.
Természetesen ezek után újabb és újabb problémákba ütköztünk és ennek első áldozata én voltam. Odin szakállára, hogy ennyire elment az eszem! De most nem a saját hibámból!

Jennifer Walters: „Szabad így bánni egy hölggyel? ”
Thor: „Hölggyel? Csak egy genetikai féreg vagy, aki bezöldül és nagyobb erővel bírsz mint egy mihaszna Midgardi. Be kell valjam... Ez nem "Hölgyes"...”


A Földre érkezett a lila monstrum is, nehogy még  csak levegőt se tudjunk venni. Wandát megölni és Vizió kövét megszerezni akarta... de csak akarta! Mert nem sikerült. Nagy áldozatok és egész Manhattennek köszönhetően győztük le Thanost annyira, hogy elmeneküljön. Ezek után eluralkodott végképp a káosz Midgardon.

5.
Az Ensz és a papírdarabkája. Mély lövés volt ez nekünk, amitől szétesett a csapat, másrészt a kaotikus világ végképp nem akart megnyugodni. Bécsbe tartottunk, ahol a fémkaros éppen robbantott. Majd pedig onnan, hogy kihozzuk az Ensz kalitkájából. Sikerült is valahogy...  

Leonard J. Arkwood:  „Mint a testvére? Ő is valami hasonlóképpen békéről beszélt. Ezreket ölt meg.”
Thor: „Öcsém tettei elvakultak voltak! Nem követem Loki példáját! Amit tett, az megbocsájthatatlan Asgard számára is! ”
Alison: „~Adoptáltátok, elég ha csak azt mondod. Adoptáltátok!”


Újabb alkalom, hogy a diplomáciai készségemet fejleszthessem. Nem azt mondom, hogy nyerő, ha használom! De most kimondottan jól ment a dolog és el lettünk engedve.
Azonban az öröm sem tartott sokáig, ahogy sokakat elkaptak és mjölnir-biztos börtönbe szállítottak. A Bosszúálló csapat mondhatni végleg darabjaira hullott, megkötözött kezekkel mit lehet csinálni? Egy börtönt azért nem engedhettem meg magamnak, így aztán visszatértem Asgardra.

6.
Thanos újra nem unatkozott. Wandával már megint csak kikezdett, így aztán a szeretett Jane-m rám támadt. Esküszöm, az a pofon rendesen meglepett, szerintem fejlesztette, mióta Lokit megütötte. De hogy őt bántsam? A lelkiismeretem azóta sem nyugszik, nem érdemelte meg az ütést, még ha az ő érdekében is tettem.
Belendül a harc, ahogy a kree sereg megérkezik és természetesen, elsők között ellenálltam nekik az Intézet területén. De érezvén, hogy Asgardot támadás éri, rögvest odaveszem az utamat. Nem hagyhatom a saját világomat magára...
És tudjátok, ilyenkor fura a deja vu érzés, mikor Odinból hirtelen kettő lesz...

Thor: „Apám! Loki?! Ezt valaki magyarázza meg. MOST AZONNAL!”
Loki: „Én is örülök, hogy látlak, bátyám!”


De még kiélvezni sem lehet a pillanatot, hogy Loki mégsem halt meg, ámbár a pokolba vele és hogy együtt harcolunk Hela ellen, mikor Odin meghal. És a fájdalmat csak tetőzi, ahogy az Odin-erő átfurakodott az aurámon, éreztem, ahogy súlya már engem ynomaszt, nem pedig az ő vállait.
De a harcnak itt még nem volt vége. Csak mert belül darabokra estem, magam előtt kellett tartanom Asgard sorsát, meg kell menteni a világot. Megint.
Csak most az volt a különbség, hogy Thanos tényleg meghalt, noha hatalmas árak árán, még ha Hela visszahozott egy rakat lelket is, és Odin szakállára, visszament a saját kis posványába. Ott a helye! Asgard pedig felépült a kövek által, úgy tűnt, mintha minden elsimult volna.

Igen, király lettem, de még a történetnek nincs vége, mert tök jó, hogy királykodom, csak éppen mikor, hol és kik fölött? Nem nevezhetem magam uralkodónak, ha a többi nem adott. Úgyhogy uralkodásomat megtörte még egy aprócska dolog, legyen ez a 7. pont!

7.
Fene gondolná, hogy Hela jó tette ennyire zavar másokat, mint mondjuk Lady Death-t, hála neki Hela éppen egy halandó erejével egyenlő, Fandral barátom meg ott dekkol mellette, jah és Hell és Asgard nem létezik. Hát... mit is mondhatnék... Az érzés, amikor érzed, hogy Asgardnak annyi, hogy az emberek, folyók, helyek, csillagok és minden egyszerűen összezúzódik? Oltári szar érzés! Megmentettünk párakat, de nem volt elég, lehetett volna több. Milyen uralkodó az olyan, aki ennyi embert bír megmenteni?

Heimdall: „Asgard nem egy hely, hanem a nép! ”

A nép Alfheimben és Midgardon kapott biztonságot, de dolgozom az ügyön.
Magam is Midgardra mentem a Bosszúállókhoz, hiszen az események itt még nem álltak meg. Oszlopok csapódtak be, outriderek érkeztek, a káosz újra eljött és a egészet megkoronázta Thanos érkezése (nem is egy). Úgy gondolom, Lokitól valamit nagyon, de nagyon eltanult, imádják megjátszani a halálukat...
Rengetegen haltak meg és újra Lady Death tette meg a kulcslépést, mikor az összes követ összefogta és létrehozta a Végtelen Gyémántot. Beállt az egyensúly rengeteg áldozatnak és pusztításnak köszönhetően. De most már úgy vagyok a dologgal, hogy meddig?

8.
Igen, még mindig van egy apróság, ami ellehetetlenít az uralkodásól, már pedig, hogy éppen Sakaaron vagyok. Fogalmam sincs hogyan kerültem ide, de csak így puff! Egyik pillanatban még emeltem a Mjölnirt az outriderre, míg a másikban egy rakat szeméten vágódtam el nem éppen fenségesen.
De dolgozom a kijutáson, mert itt pont nincs rám szükség!

Jövök!


források »
összes:
 

A./J.» jó pár év » to be or not to be?

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
719
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sA poszt írója Bruce Banner
Elküldésének ideje Vas. 21 Okt. 2018, 22:34
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Villámok Istene! ••

Elfogadva!
Nehezen írok, a szemeim hatalmasra kereskedtek, midőn Thor lapját olvastam, s hozzákezdtem ezen elfogadóhoz. Sokkoltál engem, és szerintem mindenki mást is, aki a lapod elolvasta. Küzdök a szavakkal, ezért vagyok ilyen sutácska, mert ha csak szimplán dicsérlek, az nem elegendő. Te valami olyasmit adtál nekem, amire nehéz a szavakat megtalálni. Olyan alázattal, olyan hatalmas munkát beleölve írtad meg a lapodat, hogy megfacsargattad a hatalmas zöld szívemet. Egyszerűen imádtam azt az alaposságot, amit a lapodban produkáltál. Képregények, online leírások sokasága volt az, amin átrágtad magad, de ez még semmi! Elolvastad a világleírást, és amint az idézett szövegek mutatják, hosszú órákat töltöttél, hogy a kalandjainkon végigfuss és a karakteredet érintő részeket kiemeld. Leszakadt az állam, és az agyam megállt működni!!! Bevallom, én lusta embernek vallom magam, és bármennyire is szeretek egy karaktert, nem biztos, hogy megtettem volna ezt. Szóval... ez igen!!! A kalapom megemelem, meghajolok és mindenféle címmel és érdemrenddel kitüntetlek, lovaggá ütlek, de még az is kevés lenne elismerni azt az elkötelezettséget, amivel a lapodat készítetted.
Ezért jó adminnak lenni! Mert elolvassuk a játékosok lapjait, és közben egyúttal elismerjük azt a munkát, időt és elkötelezettséget is, amit a lapjuk írásának szenteltek. És nálad is tényleg van mit dicsérni, és talán már az agyadra megyek, de ez az a lap, aminél érdemes elidőzni, elolvasni, és közben igazán jól szórakozni.
De mostmár tényleg kitérek a lapod részeire is. A jellemleírásodban kezdted azt, hogy másoktól idézel, majd azokra reflektáltál. Nagyon tetszett, és megfogott az ötlet! És nem mellesleg király volt ahogyan megírtad! Imádom az írásmódod! Very Happy A rövid hajú Thor egyébként számomra sokkal vagányabb!
A képességeidhez kevés fogható van a Marvel univerzumban, de hát egy olyan istenről van szó, kinek népe a Kilenc Birodalom egyensúlyát hivatott fenntartani. Igényesen, esztétikusan végigvezettél minket, és kiváltképp dicséretes, hogy kiemelted a gyengeségeidet is.
Az előtörid pedig.. egyszerűen szuper!
Korszakonként végigmentél életed fontosabb állomásain, s nem egy közülük a nagy kalandjainkból voltak kiemelve. Fentebb már írtam: ez nem semmi aranyapám! Very Happy Végig lekötötted a figyelmem, s szép és vicces emlékeket idéztél fel bennem, s nem mellesleg remekül szórakoztam. Köszönöm Neked!

Node, átírtam a canon leírásod foglaltra, szóval tényleg nem tartalak fel tovább! A lapod magáért beszél! Természetesen elfogadlak! *-*
Szeretettel köszöntelek az oldalon! Kíváncsian várom a játékaid!
Üdv minálunk! :3


∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
246
∆ Kor :
98
∆ Tartózkodási hely :
○ unknown ○A poszt írója Steve Rogers
Elküldésének ideje Pént. 26 Okt. 2018, 23:52
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Thot! ••

üdvözöllek!
Bár már a nyakadba ugrottam és körberajongtalak, amikor senki sem látta, de szerettem volna valami maradandó lenyomatát is hagyni annak, mennyire örülök, hogy itt vagy!
Annyira jó karakterlapot hoztál össze! Nagyon tetszenek az idézetek, olyan jópofa mindegyik, és találóan mindig jó helyre szúrtad be őket. Igazi élménnyé tették a lapod olvasását, és bár nem fukarkodtál a szavakkal, mégis olyan hamar átrágtam magam rajta... Sajnálom, hogy vége, írhattál volna még! Na de a telhetetlenségemet majd behajtom rajtad a játéktéren, mert azon túl, hogy sikerült megragadnod Thor jópofa oldalát, a komolyabb vonalából is bőven hoztál belőle.
Csodásan bánsz a szavakkal, annyira szépen, olvasmányosan fogalmazol! Megragadtad Thor lényének valódi vonalát, eszembe juttattad, mi olyan szerethető benne, és mitől voltam annyira oda érte a kezdetek kezdetén. Ő volt talán az első Bosszúálló, akire felfigyeltem és aki megtetszett, még a Kapitány előtt, és már tudom, miért. Úgyhogy teljes a szerelem köztem meg a lapod közt, remélem, nem bánod  őrülten szeret
Alig várom, hogy még ennél is többet láthassak belőled a játéktéren! Remélem, nagyon sokáig velünk maradsz, és lehetőséget adsz rá, hogy közelről is csodálhassalak - míg az agyadra megyek, vagy til the end of the line... Nagyjából mindegy *-*

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

God of Thunder

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Bosszúállók-