HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

A nyár díjazottjai
az évszak nyertesei

A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share | 
A topik címe: Cul Borson

avatar

∆ Hozzászólások száma :
1A poszt írója Cul Borson
Elküldésének ideje Szomb. 13 Okt. 2018, 04:35
Ugrás egy másik oldalra

Cul Borson

The Serpent
biográfia

becenév » nem igazán ajánlott becézni
születési idõ » évmilliókkal ezelőtt
születési hely »  -
kor » túl sok ahhoz, hogy hangosan kiejtse
play by » Jason Momoa
csoport » ellenségek
tartózkodási hely » Föld
család » Bor Burison és egy Bestla nevű óriásnő gyermeke - Aesir és Jégóriás hibrid-, testvérei (Odin, Vili, Ve) közül ő a legidősebb.jellem és külsõ »
 
"My children. We must not fail. I told you all I'd reclaim you from the veil of tears, and so I have. And now you must be ready for your work. Go forth and bring my terror to this place. Spread my gospel across this tomb of a globe we remain trapped upon. Punish and terrify every single living thing you can. You must not tire and you must not fail... Show no mercy here; show no patience for these vermin. See them driven before you. Beat them and maul them and break them any way you know how. Do not stop. Make them tremble. Make them beg. Fill them with doubt and panic. And fear... Crush their capitals. Bring their leaders to their knees. Make them beg for mercy. Always fear. Our Time is at hand! Go foward in war and slaughter!"


Olyan régen üvöltötte ezeket a szavakat, hogy már csupán szelíd nosztalgiaként rémlik fel benne néha-néha az az idő, amikor még a kilenc birodalom rettegte nevét. Önfejű, az agresszió élteti és a lehető legkevésbé sem szégyenli ezt. A leglehetetlenebb helyzetekben is ő az, aki nekirohan az ellenfelének arcán letörölhetetlen vigyorral és ő az, aki legutolsónak távozik a csatatérről. Vannak érzelmei, de régen eltemette őket mélyen magában, leginkább érdekei vezérlik. Sosem tudták megtörni, nem engedett közel igazán senkit sem magához, hogy gyengepontként fel lehessen használni ellene- ő ugyanúgy használja az embereket, ahogyan mások a tárgyakat.  Könnyen kihozható a béketűrésből - valljuk be, elég nehezen megy neki a hidegvér megőrzése- és ilyenkor jobb menekülőre fogni. Vonzza a káosz, a pánik, hiszen a félelemből táplálkozik és azáltal válik erősebbé. Ő maga nem érez félelmet- kivételes alkalmak erősítik a szabályt. Mindezek ellenére nem lehet kijelenteni, hogy nincs szemernyi jóság sem a kegyetlenség és sötétség vastag rétegei alatt, de ezidáig még nem mutatkozott meg jó oldala túl sokszor.
Magassága 190 cm felé nyúlik. Feketés-barnás-őszes fürtjei kusza tincsekben omlanak hátára. Tekintete hol az éjszaka sötétjét idézi, hol a felhőtlen kék ég színében tündököl. Erős, hegyes vonlú arcát dús szakáll borítja, jellemzően félelemkeltő vagy tekintélyt parancsoló a kisugárzása. Meglehetősen izmos, testét számos tetoválás díszíti.
képesség »
 

Spoiler:
 


Bor fia révén a többi asgardihoz hasonló képességekkel rendelkezik, melyek mégis kiemelik őt a tömegből és méltó ellenféllé teszik Thor, vagy akár Odin számára is.

• Minden nyelv tudása: Asgardi istenként a Kilenc Birodalom minden nyelvén és dialektusán képes beszélni.
• Emberfeletti erő, gyorsaság, állóképesség: Hosszúra nyúlt élete ellenére Cul ereje meghaladja a legtöbb asgardiét, akik általában harmic tonnát képesek megemelni- Cul képes több, mint száz tonnát megmozgatni; vagy ha a szükség úgy kívánja, puszta kézzel széttépni vibrániumból készült dolgokat. Mozgása sokkalta kifinomultabb és gyorsabb, mint a legkiválóbb emberi atlétáé. Teste sokkal kevesebb energiát használ el, mint egy emberé, lehetővé téve számára a magas erőkifejtéseket. Bőre, izmai, csontjai körübelül háromszor sűrűbbek, mint egy átlagos emberé. Szervezete jelentősen ellenállób egy emberi lényénél- vagy akár a legtöbb asgardiénál: kiállja a hihetetlen magasságokból való lezuhanást, zúzó erőket, energianyalábok égetését - amit kozmikus élőlények lőnek rá anélkül, hogy sérülést szenvedne. (Állóképességének határa egyenlőre nem ismert.)
• Öngyógyítás: Annak ellenére, hogy már-már szégyenletesen magas ellenállóképességgel rendelkezik, teste elszenvedhet sérüléseket. Szervezete azonban képes olyan asgardiakat is megszégyenítő emberfeletti sebességgel és hatékonysággal meggyógyítani önmagát; mely lehetővé teszi   akár hiányzó szervek vagy testrészek pótlását.
• Magas szintű mágia: A mágiát változatos célokra képes felhasználni, nagy mennyiségben manipulálni. Például: elteleportálni másokat akárhová, létrehozni Asgard sötét, démoni verzióját, életre kelteni és újraalkotni halott szolgákat, átváltozni egy óriási kígyóvá (az óriási alatt ténylegesen gigászit értek); vagy elpusztítani sok-sok épületet pusztán azzal, hogy energiát sugárzik alakjából.
• Félelemmel való táplálkozás: Ellentétben más asgardi istenekkel, Cul képes mások félelmével táplálkozni és ezáltal fejleszteni magát. Minél több félelmet szív magába, annál fiatalabb és energikusabb. Ha úgy érzi, hogy az ellenfele nem fél tőle, vagy azon tömeg rettegése nem erős, melyből táplálkozik, az gyengíti az erejét, de nem teszi erőtlenné.

fegyverek »


Van egy kalapácsa, ami hasonló erőkkel bír, és ugyanabból a fémből készült, mint a Mjöllnir.

Ezen felül megalkotott hét kalapácsot, melyek egykori elit szolgálóinak erejét (The worthy) hordozzák és az arra érdemest mágikus képességekkel ruházzák fel.


elõtörténet »
Ide jön az elõtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
Minimum 300 szó, határ a csillagos ég.

a. » 10+ év » egyetlen egy

Vissza az elejére Go down
 

Cul Borson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Félkész karakterek-