HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 

avatar

∆ Hozzászólások száma :
4
∆ Tartózkodási hely :
VáltozóA poszt írója Cul Borson
Elküldésének ideje Szomb. 13 Okt. 2018, 04:35
Ugrás egy másik oldalra

Cul Borson

The Serpent
biográfia

becenév » nem igazán ajánlott becézni
születési idõ » évezredekkel ezelőtt
születési hely »  -
kor » túl sok ahhoz, hogy hangosan kiejtse
play by » Jason Momoa
csoport » ellenségek
tartózkodási hely » Föld
család » Bor Burison és egy Bestla nevű óriásnő gyermeke - Aesir és Jégóriás hibrid-, testvérei (Odin, Vili, Ve) közül ő a legidősebb.jellem és külsõ »
 
"My children. We must not fail. I told you all I'd reclaim you from the veil of tears, and so I have. And now you must be ready for your work. Go forth and bring my terror to this place. Spread my gospel across this tomb of a globe we remain trapped upon. Punish and terrify every single living thing you can. You must not tire and you must not fail... Show no mercy here; show no patience for these vermin. See them driven before you. Beat them and maul them and break them any way you know how. Do not stop. Make them tremble. Make them beg. Fill them with doubt and panic. And fear... Crush their capitals. Bring their leaders to their knees. Make them beg for mercy. Always fear. Our Time is at hand! Go foward in war and slaughter!"


Olyan régen üvöltötte ezeket a szavakat, hogy már csupán szelíd nosztalgiaként rémlik fel benne néha-néha az az idő, amikor még a kilenc birodalom rettegte nevét. Önfejű, az agresszió élteti és a lehető legkevésbé sem szégyenli ezt. A leglehetetlenebb helyzetekben is ő az, aki nekirohan az ellenfelének arcán letörölhetetlen vigyorral és ő az, aki legutolsónak távozik a csatatérről. Vannak érzelmei, de régen eltemette őket mélyen magában, leginkább érdekei vezérlik. Sosem tudták megtörni, nem engedett közel igazán senkit sem magához, hogy gyengepontként fel lehessen használni ellene- ő ugyanúgy használja az embereket, ahogyan mások a tárgyakat.  Könnyen kihozható a béketűrésből - valljuk be, elég nehezen megy neki a hidegvér megőrzése- és ilyenkor jobb menekülőre fogni. Vonzza a káosz, a pánik, hiszen a félelemből táplálkozik és azáltal válik erősebbé. Ő maga nem érez félelmet- kivételes alkalmak erősítik a szabályt. Mindezek ellenére nem lehet kijelenteni, hogy nincs szemernyi jóság sem a kegyetlenség és sötétség vastag rétegei alatt, de ezidáig még nem mutatkozott meg jó oldala túl sokszor.
Magassága 190 cm felé nyúlik. Feketés-barnás-őszes fürtjei kusza tincsekben omlanak hátára. Tekintete hol az éjszaka sötétjét idézi, hol a felhőtlen kék ég színében tündököl. Erős, hegyes vonlú arcát dús szakáll borítja, jellemzően félelemkeltő vagy tekintélyt parancsoló a kisugárzása. Meglehetősen izmos, testét számos tetoválás díszíti.
képesség »
 

Spoiler:
 


Bor fia révén a többi asgardihoz hasonló képességekkel rendelkezik, melyek mégis kiemelik őt a tömegből és méltó ellenféllé teszik Thor, vagy akár Odin számára is.

• Minden nyelv tudása: Asgardi istenként a Kilenc Birodalom minden nyelvén és dialektusán képes beszélni.
• Emberfeletti erő, gyorsaság, állóképesség: Hosszúra nyúlt élete ellenére Cul ereje meghaladja a legtöbb asgardiét, akik általában harmic tonnát képesek megemelni- Cul képes több, mint száz tonnát megmozgatni; vagy ha a szükség úgy kívánja, puszta kézzel széttépni vibrániumból készült dolgokat. Mozgása sokkalta kifinomultabb és gyorsabb, mint a legkiválóbb emberi atlétáé. Teste sokkal kevesebb energiát használ el, mint egy emberé, lehetővé téve számára a magas erőkifejtéseket. Bőre, izmai, csontjai körübelül háromszor sűrűbbek, mint egy átlagos emberé. Szervezete jelentősen ellenállób egy emberi lényénél- vagy akár a legtöbb asgardiénál: kiállja a hihetetlen magasságokból való lezuhanást, zúzó erőket, energianyalábok égetését - amit kozmikus élőlények lőnek rá anélkül, hogy sérülést szenvedne. (Állóképességének határa egyenlőre nem ismert.)
• Öngyógyítás: Annak ellenére, hogy már-már szégyenletesen magas ellenállóképességgel rendelkezik, teste elszenvedhet sérüléseket. Szervezete azonban képes olyan asgardiakat is megszégyenítő emberfeletti sebességgel és hatékonysággal meggyógyítani önmagát; mely lehetővé teszi   akár hiányzó szervek vagy testrészek pótlását.
• Magas szintű mágia: A mágiát változatos célokra képes felhasználni, nagy mennyiségben manipulálni. Például: elteleportálni másokat akárhová, létrehozni Asgard sötét, démoni verzióját, életre kelteni és újraalkotni halott szolgákat, átváltozni egy óriási kígyóvá (az óriási alatt ténylegesen gigászit értek); vagy elpusztítani sok-sok épületet pusztán azzal, hogy energiát sugárzik alakjából.
• Félelemmel való táplálkozás: Ellentétben más asgardi istenekkel, Cul képes mások félelmével táplálkozni és ezáltal fejleszteni magát. Minél több félelmet szív magába, annál fiatalabb és energikusabb. Ha úgy érzi, hogy az ellenfele nem fél tőle, vagy azon tömeg rettegése nem erős, melyből táplálkozik, az gyengíti az erejét, de nem teszi erőtlenné.

fegyverek »


Van egy kalapácsa, ami hasonló erőkkel bír, és ugyanabból a fémből készült, mint a Mjöllnir.

Ezen felül megalkotott hét kalapácsot, melyek egykori elit szolgálóinak erejét (The worthy) hordozzák és az arra érdemest mágikus képességekkel ruházzák fel.


elõtörténet »
Mélyen szívta magába a friss levegőt, mely fagyosan marta végig tüdejét. Hosszú évszázadokon át senyvedett  a sötét zárkában, kínlódva hasogató csontjaitól és a mételyező öregségtől, melynek minden másodpercét vehemensen gyűlölte. Akkor, ott megtapasztalta ő maga is, minek vált az istenévé. Nem a helytől rettegett, nem, semmiféle hely vagy látvány nem serkentheti félelemre. Ami apránként az őrületbe kergette az az átok, melyet Odin öccse varrt nyakába, gyalázatos és aljas módon: neve merüljön feledésbe tetteivel együtt. S mi tagadás, az évezredek alatt valóban kezdték elfeledni egykori nagyságát. Mára már csupán rémként emlegetik nevét, gyermekeknek szánt esti mesék gonosztevője, aki elnyerte méltó büntetését. Ajka gunyorosan rándul meg eme gondolatra, felegyenesedve néz farkasszemet tükörképével. A barázdák és megfakult bőr élettel telin, simán tekint vissza rá. Tekintete acélos, eget meghazudtoló kékséggel mered tükörképére, ősz tincseibe szín költözött. Így van. A kilenc birodalmat átszövő káosz és rettegés őt magát is jóllaktatta, feltöltötte, szinte hívogatta, törjön elő és keresse meg az epicentrumot, fürdőzzön a szenvedésben, vérben és tébolyban.
Engedett is volna neki, ha az eltelt évmilliók alatt nem vált volna bölcsebbé. Nem, nem felejtette el milyen kéjes érzéssel töltötte el, amikor rettegve ejtették ki nevét; de már nem vágyott remegve arra, hogy pusztuljon minden, mihez hozzáér. Ha másért nem is… Miből táplálkozott volna akkor? Ellökte magát a mosdótól, magára terítette a megviselt zubbonyt és ruganyos, erőteljes léptekkel szelte át az apró lakást, amiben pár napig meghúzódott. Zord vacok volt, nem nyerte el tetszését, de még éppen visszatérőben van- forrásai szűkösek, jobb híján megtette ez is. Az asztalon álló üveget szájához emelve kiitta az utolsó korty vodkát is belőle és elfintorodott a gyenge ízt érezvén, az üveget belehajította a kukába, ahol csilingelő hangot hallatva tört ripityára. Baljába fogta a megrepedt kalapácsot, felmarva a székről, ahová fektette- ritka fémből valót, szorgosat. Életek ezreit oltotta ki vele, kedvelt fegyvere volt. Problémái ott kezdődtek, hogy megrepedt a nyél és ő nem volt képes megjavítani- azon kovácsok száma, akikre pedig rábízta volna fegyverét, megcsappant. Elenyésztek ők is az időben, a feledés lángja porrá omlasztották testüket. Néhány létezéséről tudott, s közülük is egyről, akit különösebb erőfeszítések nélkül megtalált. Hosszú ideje kutatott utána, de ezúttal nem fog kudarcot vallani: kellően meggyőző tud lenni vallatás terén és meglepően közlékennyé válik a legádázabb ember is, ha a körmeit tépik le egyesével. Egy röpke félmosolyt megengedett magának mielőtt útnak indult volna- a viszontlátás csöppet sem lesz örömittas a kuruzsló számára, de nem is azért érkezik, hogy felelevenítsék a régen együtt töltött órákat egy csésze forró ital mellett. Nem, egyszerűen csak a segítségére van szüksége a mágusnak és jól tudja, nem hálátlan, az árat megfizeti. A kalapácsot forgatva emelkedett el a földtől és sebesen szelte át az eget, New York mocskos utcáin landolva, rendíthetetlen sietséggel közeledett célja felé. A csengő látványa irritált, de ezúttal most ő az, aki kér- hajlott hát a túlértékelt illem formalitásainak betartására és nem törte be az ajtót azonnal, megvárta, amíg a miniatűr, vézna nő feltépi azt. - Illik így köszönteni a kedvenc istenedet, kuruzsló? - Alattomos vigyor terült szét markáns, szakáll borította arcán. - Ideje, hogy felelevenítsd megrozsdásodott tudásodat. - Mutatta fel a kalapácsot és beljebb lépett a hajlékba.

a. » 10+ év » crys

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
1029
∆ Kor :
38
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesA poszt írója Peter Quill
Elküldésének ideje Szer. 24 Okt. 2018, 12:40
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Cul! ••

Elfogadva!
HEY!  

Hol is kezdhetném?  nyáladzik
A karakter nagy ínyencség, remek választás. Vele aztán tényleg adott számos lehetőség, biztosan nem fogsz unatkozni. A pb választás tökéletes hozzá, szeretjük Momoát!  kacsint Az biztos, hogy a látvány elég lesz ahhoz, hogy megrémíszd ellenfeleid!
A jellemleírás tömör, kerek, de mindent elmondó. Azt hiszem megismerhetjük belőle rendesen Cult, nem marad kérdés a számunkra. A képességleírásodhoz köszönöm a linkelt forrást!  okés Nem egy gyenge pasas, annyi szent, de hát a vének egyike sem az. A részletes leírást megint csak köszönöm, nem vár senkit meglepetés, amikor majd szembe áll ezzel a Borson fiúval. Milyen menő, hogy neki is van kalapácsa!  nyáladzik
A történeted. Nagyon tetszik, ahogy fogalmazol. Különleges stílussal rendelkezel, örülük, hogy még egy karaktert adtál az oldalnak, szükség van olyanokra, mint te.  nyáladzik Alig várom, hogy olvashassam mihez kezd az a bizonyos kovács, meg hogyan győzöd meg, kell-e egyáltalán a megjelenésed után győzködnöd még... Nem hiszem!  Laughing
Köszönöm az élményt! Szerettem a lapod olvasni, jól esett végre egy tökös ellenséggel találkozni, bár személyesen nem lenne ekkora szám. Úgy vélem senkinek se...  awhh
Nem is tartalak fel tovább, irány foglalózni, utána pedig tessék meghódítani a játékteret!

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
33
∆ Tartózkodási hely :
⌁ Nine RealmsA poszt írója Thor Odinson
Elküldésének ideje Vas. 04 Nov. 2018, 13:48
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Nagybátyám! ••

üdvözöllek!

Nahát, nahát, nahát! Amúgy csak három dologgal sikerült megnyerned: írásmód, írásmód, írásmód! Na jó, a pb is belefér, meg mert rokon vagy, bár nálunk azért ez a családosdi nem megy a legjobban, ahogy nézem... Saját öcséd megátkozott, anno engem apám száműzött, Loki pedig érdekes folt, de maradjunk is ennyiben! Előfordul, előfordul...

De mielőtt még nagyon elszállok itt a vérvonallal. Tehát a félelem istene! Hát, most éppen dögivel retteg a Kilenc Birodalom, így nem véletlen, hogy te végre erőt nyertél. Nem tudom, hogy Thor örüljön-e vagy sem, de ez attól függ, hol vetődsz partra. (Pártolnám, ha nem Thanos mellett!)
Szimpatizálok a mágikus képességeiddel, még akár lehet jóra is használni! Nem mellesleg látom az asgardiaknál becsípődött a kalapács, mindenki hord magánál egyet. De haladjunk!
Ami nekem nagyon tetszett, az az előtörténeted :3 Olyan gyönyörű szófordulataid vannak, tudom, már másik pofival körberajongtalak, hogy milyen szépen fejezed ki magad. És ettől az, hogy te vagy a félelem istene, kissé hátborzongatóvá teszi a dolgokat!
"A kilenc birodalmat átszövő káosz és rettegés őt magát is jóllaktatta, feltöltötte, szinte hívogatta, törjön elő és keresse meg az epicentrumot, fürdőzzön a szenvedésben, vérben és tébolyban. "
Ez a mondat  őrülten szeret Még ha éppen bölcsebb is lettél, nem tudom mennyire, de kíváncsian várom, hogy megtapasztalhassam! Érdekes szín leszel a történésekben remélem.
Ami annyira nem jött be a lapodban, az a rövidség. Borzalmas hiányérzetem volt, még ha tökéletes reflektáció voltál egy másik lapra(Severin), de akkor is rövidnek éreztem, tudtam én volta bőőőőven tovább is olvasni! Így maradt az, hogy játék téren ismerjelek meg, akár veled játszva, akár olvasva (úgy készülj, hogy egy olvasót nyertél Very Happy)

Tehát igen! Remélem hamar felgyógyulsz amúgy és olvashatlak minél előbb! Köszönöm az élményt!  pandatánc
Thor

Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Cul Borson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Ellenségek-