HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 

avatar

∆ Hozzászólások száma :
3
∆ Kor :
31
∆ Tartózkodási hely :
WashingtonA poszt írója Natalie Gray
Elküldésének ideje Hétf. 24 Szept. 2018, 14:41
Ugrás egy másik oldalra

Natalie Gray

Méreg
biográfia

becenév » Akik nem ismernek Méregnek hívnak, de a barátaimnak csak Nat vagyok.
születési idõ » 1987.03.02.
születési hely » Atlanta, Georgia (USA)
kor » 31
play by » Stana Katić
csoport » Független mutánsok
tartózkodási hely » Washington
család » Natalie szülei kiskorában meghaltak, így ő nevelőszülőkhöz került húgával, Eleanor-al együtt, azonban 2 családnál is voltak Nat képességei miatt. Végül Anthony és Rosalie Scott nevelték fel őket, ahol végre szerető szülőkre találtak.jellem és külsõ »
Natalie látszólag semmivel sem tér el az átlagos emberektől: hosszú, göndör barna haja, barna szeme van, 175 cm magas, sportos testalkatú. Testén itt-ott egy egy heg látható, amik az évek során nem gyógyultak be. Öltözködését tekintve az elegáns és a sportos, kényelmes ruhákat kedveli. Azonban, ha képességét használja, bőre megkeményedik, kissé nyálkás tapintású lesz. Bőrszíne nem változik, tehát nem nagyon lehet észrevenni a változást távolról.

Jellemét tekintve Natalie magabiztos és céltudatos. Ha valamit kitűzött célul maga elé, azt el is érte, még ha meg is próbálták őt feltartani benne. Nem szereti, ha valaki feleslegesen túl sokat beszél, ő inkább az a lényegre törős fajta, amiből adódóan humorérzéke nem mindig a legjobb. Bizonyos esetekben szeret kimaradni a figyelem középpontjából. Ha valami nehézsége adódik, azon töpreng, mivel tudná a problémáját megoldani. Ha az útjába állnak, bárkit képes eltaposni. Nem hajlandó fejet hajtani senki előtt sem, viszont egész jó csapatjátékos – alkalomadtán. Önfejű és makacs, aminek már nem is egyszer rossz vége lett. Nem hagyja, hogy mások befolyásolják, megmondják neki, mit tegyen vagy mit nem. Bosszúálló, hirtelenharagú típus.

képesség »
Natalie képessége a méregtermelés. Leegyszerűsítve ez annyit jelent, hogy a szervezete egy olyan feromont állít elő, aminek segítségével bárkit megmérgezhet egyetlen érintésével, vagy akár meg is ölhet. Gyermekkorában jelentkeztek már képességei, igaz nem volt még ennyire erős, de mára már teljes mértékben kitapasztalta képességének előnyeit és hátrányait, ami miatt már nem szorul rá arra sem, hogy kesztyűket viseljen, nehogy véletlenül elkábítson esetleg megöljön valakit. Stressz helyzetben, magas adrenalin szintnél Natalie képes arra, hogy egy vírust engedjen szabadjára, ami egyes emberek azonnali halálát okozza, másokban pedig csupán csak lappang, esetleg tovább adják születendő gyermeküknek. Olyannyira felerősítette ezt a képességét, hogy ha akar, olyan feromont is előállíthat vele, amivel bárkit el tud csábítani, legyen az nő vagy férfi, esetleg egyszerűen csak lebénítja ellenfeleit. Képességeiből adódóan immunis a mérgekre és a különféle gázokra. Pontosan senki sem tudja - természetesen saját magán kívül -, mik is a képességeinek határai, vagy hogy egyáltalán mire képes. Nagy titokban tartja, nehogy aztán ellene használják fel. Mellékhatása képességének, hogy környezetében a növények jól érzik magukat, de könnyűszerrel el is porlaszthatja azokat.

elõtörténet »
Pontosan tudta a nő, mire ment ki az egész játék, amibe belerángatták. Tudta, hogy csapdát állítottak neki, azt is tudta, hogy az egyik kartell szerette volna őt holtan látni, de nem törődött vele mondván, hogy mit árthatnának neki. Kapott néhány fülest az utóbbi hetekben, amiből arra a következtetésre jutott, hogy egy olyan vírussal akarják megfertőzni őt, aminek segítségével megbénul és így könnyebb célponttá válik majd. Azt viszont kevesen tudták, hogy neki nem árthatnak az ilyesmivel. Mindig is titokban tartotta ezt a képességét, még ha valaki rá is jött arra, hogy mutáns. Magában jót nevetett, amint megérezte a levegőben terjedő bénító méregnek jellegzetes szagát. Nem sokkal később elbotorkált az üres raktárépület egyik sarkába, hogy kivárja, amíg megjelennek a gázmaszkkal felszerelt katonák. Nem kellett sokat várnia, néhány pillanaton belül már elé tömörültek.
Hátát falhoz vetve, félig becsukott szemekkel várta, hogy közeledni próbáljanak felé. Tudta, hogy a főnök is ott lesz valahol, de arra nem számított, hogy rögtön a helyszínen találja majd őt. Egy gonddal kevesebb – gondolta.
- Nézzétek meg, hogy tiszta-e a terep. Ha igen, mondd a többieknek, hogy hozzák a felszerelést és a kocsit! – Raphael egy lépéssel közelebb ment áldozatához, hogy biztos legyen abban, hogy Natalie hallja őt. – Nocsak, kit látnak szemeim! – Hangja eltorzult a maszk miatt, de még így is ki lehetett venni gúnyos hanglejtését. – Csak nem a nagy és híres Natalie Gray sétált bele a csapdámba? – A nő egy ideig hallgatott, megvárta, hogy tisztább a terep majd úgy tett, mintha nem tudná mozgatni végtagjait.
- Ezt még meg fogod bánni, te szörnyeteg! – Szemeiből egy könnycsepp gördült le egészen álla vonaláig, amikor arra gondolt, mit is tett a húgával. Dühe kezdte átvenni rajta az irányítást s érezte, ahogy bőre egyre jobban megkeményedik. – Saját kezemmel gondoskodok róla… - Raphael elnevette magát, mint aki nem hisz a fülének majd előrehajolt, hogy a nő fülébe suttogjon.
- Már alig várom, hogy veled is végig csinálhassam, amit a húgoddal tettem! Hogy milyen finom falat is volt… Szegényem úgy reszketett, úgy félt! A te nevedet ordibálta miközben… - Natalie nem bírta tovább. Egy határozott mozdulattal felugrott, feltépte a férfi kabátját és a bőréhez érintette kezét, aminek hatására a férfi úgy esett össze, mint egy rongybaba. Nem kellett sok idő, Natalie elintézte a katonákat, akiket arra béreltek fel, hogy Raphael véres dolgait elintézzék. Mind a 6 katona holtan esett össze körülötte. Megvárta, hogy az utolsó is mozdulatlanná dermedjen, majd odalépett a férfihoz és egy hirtelen mozdulattal a földön fetrengő férfi gyomrába rúgott.
- Megmondtam, hogy megtalállak és elintézem, hogy egy hosszú és fájdalmakkal teli halálod legyen! Most pedig magadra hagylak, hiszen nemsokára úgyis itt lesznek a barátaim! – A nő kisétált és soha nem nézett vissza a haldokló férfira. Tisztában volt vele, hogy ezzel a húzásával lehúzta magáról a leplet. Tudta, hogy a főnöke felelősségre fogja vonni ez miatt, de nem törődött vele. Úgy döntött még aznap felmond és eltűnik a térképről, annak rendje és módja szerint…

Néhány héttel később…

Hideg volt. A szél szétfújta Natalie haját, aki nemtörődöm módon álldogált a bejárat előtt. Amióta felmondott a rendőrségnél és elvették a jelvényét, na meg rájöttek arra, hogy kicsoda is ő és mit tett, körözés alá vették és kénytelen volt álneveket használni saját biztonsága érdekében. Nem érdekelte őt már semmi, csupán a húgát szerette volna visszakapni, de mélyen legbelül tudta, hogy lehetetlen lenne, így beletörődött szomorú sorsába és maga alá vette az utakat és Washingtonban kötött ki, ahol egy kis szórakozóhelyen volt amolyan biztonsági őr – természetesen másodállásban. És mivel nem szerette volna, ha rájönnek kilétére, így most már mutáns nevét használta. Fel sem tűnt senkinek a hamis személyi, amiben húga keresztneve és nevelőapja vezetékneve szerepelt, vagy csak nem foglalkoztak vele, aminek személy szerint örült is.
- Szia, Méreg! Ma este is te vagy itt a mindenes? – Kérdezte az egyik törzsvendég.
- Szia, Tom! Ahogy látod, igen – válaszolta majd tekintetével végig járata a hosszú sort. Elhúzta a száját majd intett társának, hogy bent megnézi mi a helyzet. Részben abban reménykedett, hogy Tom végre otthagyja őt, hiszen nyílt titok volt, hogy bejött neki a nő. Natalie azonban nem az olyasfajta férfiakra bukott, akiket fél kézzel le tudott volna nyomni. Nem az ő zsánerei voltak az alig 70 kilós csontváz pasik. Megrázta a fejét és már készült volna belépni az ajtón, amikor egy kéz megérintette őt a vállán. Megfordult, már majdnem káromkodott is egyet, amikor egy ismerős szempárral találta szembe magát.
- Hát így üdvözlöd a régi haverodat? – A férfi hangja mély volt és kellemes. A nő meg mert volna esküdni rá, hogy énekesnek is beillett volna, ha nem szippantja be őt a fegyverek világa.
- Ne haragudj, csak hát nem is tudom hol áll a fejem. Megiszunk egy italt? – Natalie elmosolyodott, mint aki egy gyerekkori barátjával találkozik, majd kitárta a férfi előtt az ajtót. Régen találkozott már vele, de mindig örült a találkozásnak, ami rendszerint egy felettébb kellemes foglalatossággal szokott véget érni. levette kabátját és az egyik, dolgozóknak fenntartott boksz felé terelte ismerősét. – Na és mi járatban vagy erre fele? – Kérdezte, mikor már ketten voltak. A férfi lenézett összekulcsolt kezeire, majd Natalie szemébe nézett.
- Egy szívességet szeretnék tőled kérni… -  a nő észre sem vette, hogy egész eddig visszatartotta lélegzetét, aminek következtében nagy levegőt kellett vennie. Törte a fejét, hogy vajon miben is segíthetne, de aztán arra a döntésre jutott, hogy kivárja a végét. Addig is, legalább pár percig kikapcsolódhatott és nem kellett visszamennie dolgozni.


Kitti » néhány év» multik

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
719
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sA poszt írója Bruce Banner
Elküldésének ideje Hétf. 24 Szept. 2018, 20:02
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Natalie! ••

Elfogadva!
Mindig kicsit összetörök, amikor ilyen gyermeki sorsokat olvasok. Szomorú, hogy nem nőhettetek fel amellett a két ember mellett, akiknek az életeteket köszönhettétek. A képesség legtöbbször átok is (erről én is tudnék mesélni Razz)... Miatta családról-családra hánykolódtatok, mígnem kikötötteket Scotték mellett. Ők némileg enyhítettek a gyermekkorotok szörnyűségein, ámde neked a megpróbáltatások csak ezután következtek. Bár egyértelmű utalás nem volt arra, de ha csak a fele megtörtént a hugoddal, mint amit én belegondolok, akkor tudom, mennyire keserves lehetett neked mindezt megélned. Elveszteni az egyetlen életben maradt vérrokonodat, aki kiskorod óta melletted volt. Kegyetlen... :"(
A karakterlapodról viszont csak pozitívan tudok írni. Nagyon szépen írsz, jól bánsz a szavakkal. A karakteredet nagyon ügyesen megalkottad, az arcod is remek választás! Bájos hölgy vagy, akiért oda- meg vissza vannak a férfiak. Nem csodálom, hiszen a tested a fegyvered a kifejezés minden értelmében! :3 A jellemed és külsőd nagyon szépen megírtad, a képességed pedig igencsak impozáns és veszélyes! Erőssé, magabiztossá tesz, s ezt testvéred gyilkosa közelről is megtapasztalhatta. Az előtöridben revansot veszel testvéred gyilkosán. Megérdemelte! Remélem a mérged sokáig kínozta, mielőtt kilehellte a lelkét!
Nagyon szép kis ET volt, és felcsigáztad a kíváncsiságom, ki az a férfi, aki az új életedben is rád talált. Remélem megtudjuk! :3

Köszönöm az élményt! Szuper kis lap volt! Nincs is más dolgod ezután, minthogy arcot foglalj a Pb. foglalóban, s utána már kezdhetsz is játszani!
Üdvözöllek az oldalon! :3


∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Vissza az elejére Go down
 

Natalie Gray

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Natalie Pezzini

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Független mutánsok-