Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Nyár nyertesei


A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share|
old ways won't open new doors - Clint & Wanda


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
5
∆ Kor :
29
∆ Tartózkodási hely :
∘∘ on the avengers base ∘∘Tárgy: old ways won't open new doors - Clint & Wanda Szomb. 15 Szept. 2018, 17:15

Clint & Wanda
• old ways won't open new doors  •
A Bosszúállók főhadiszállása elég nagy volt ahhoz, hogy akár több napot eltöltsön az ember a körbejárásával. Nem most indultam először felfedezőkörútra, mégis mindegyik sétám olyan volt, mint amikor frissen idekerültem. Családot kaptam, hosszú idő után ismét lett saját szobám, biztonságban voltam és mindez nem csak rám, hanem a testvéremre is vonatkozott. Törődtek velünk, nem csupán bábunak használtak minket egy eszménykép kergetéséhez… megtanították, hogyan bánjunk a kapott képességeinkkel, elmondták és megmutatták, miként használhatjuk őket jóra, egyszóval kirángattak minket annak a szakadéknak az aljáról, amit már 10 éves korunk óta ástunk magunknak több-kevesebb külső segítséggel. A Bosszúállók többi tagjával karöltve már mi voltunk azok, akik segíthettek másoknak és ettől kevés jobb érzés létezett: ahogy egyszer Stark fogalmazott, zúztuk az ellent, ami nem csak hatalmas adrenalinlöket, hanem végkifejletben szívmelengető feladat volt. Még jobb lenne, ha elkerülhetővé válnának a járulékos károk, veszteségek… gyűlöltem magam, amikor ez a szókapcsolat jutott eszembe, hiszen emberéletekről, családokról, barátságokról, szerelmekről volt szó, személyekről, akik nem ülhettek le többé közösen vacsorázni, akik számára nem ugyanazt fogja jelenteni a parkban sétálás, mint addig és akiknek muszáj beiktatniuk az életükbe a szerettük sírjára való virágvásárlást. Megértettem és átéreztem a fájdalmukat, mivel én is éltem át hasonlót; talán éppen ezért vettem ennyire szívemre a legutóbbi vereségünket. A bolygónk népességének fele eltűnt, valószínűleg halottak és ez ellen jelenleg úgy tűnt, hogy semmit sem tehetünk. Ha valaki kitalált volna valamit, beállnék az első sorba, hogy jelezzem, rám számíthatnak, de mivel egy ideje nemhogy megoldást nem találtunk, sokkal inkább a teljes reményvesztettség lett úrrá a csapaton, kevés pozitív érzelmi benyomás ért. Sétálni is csak azért kezdtem a birtokon, hogy elüssem az időt, bár inkább kóborlás volt, amit műveltem.
Az egyik tréningterem bejárata érte el, hogy megálljak. Benyitottam, felkapcsoltam a villanyt és körbepillantottam. Szemeimmel a szoba tulajdonosát kerestem, pedig több mint biztos volt, hogy nem fogom megtalálni. Örültem volna, ha legalább véletlenül összefutok Clint-el, régen láttam már és nem szerettem, ha szó nélkül eltűnt. Nélküle még nem voltam ebben a teremben, úgyhogy ismét szétnéztem, nehogy kilépjen egy takarás mögül, majd beljebb lépdeltem, egészen a fegyverszekrényéig. Az érzékelőre fektettem a tenyeremet, ami zölden felvillant, kiírta a nevemet - hogy Clint később lássa, ki nyúlkált a cuccához – és kattanással jelezte, hogy kinyithatom az üvegajtót. Ujjaimat végighúztam az egyik tegezen, majd óvatosan kivettem belőle az egyik nyilat, hogy vizsgálgatni kezdjem. Nem értettem hozzájuk, de jó volt őket nézegetni arról nem is beszélve, hogy a vibránium még a laikusokkal is éreztette, hogy milyen szépen kiegyensúlyoz bármilyen fegyvert.

remélem kezdőnek megteszi, lesz jobb is szégyellős  jajj  ||
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

old ways won't open new doors - Clint & Wanda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» I won't turn my back on you -[Nat&Clint]
» Pietro Maximoff / Higanyszál és Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány (elhunyt)
» Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány
» Ma éljjel egyedül vagyunk! - [Wanda&Tony]
» Whispers in the dark - [Wanda&Thanos]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York :: Bosszúállók fõhadiszállás-