Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Nyár nyertesei


A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
43
∆ Tartózkodási hely :
♛ UnkownTárgy: Monsters - Zemo & Sin Pént. 14 Szept. 2018, 20:28


We're on a common side
Helmut & Sinthea
A cigaretta hosszú füstje kígyózik a szobában, mellyel hátha el tudom tüntetni a belépőt. Helmut Zemo. Nem volt szívem csücskének egyike, bár tagadhatatlanul tehetséges volt és fifikás, nem véletlen, hogy Grace kivetette rá a hálóját. Csak míg a legtöbb szövetségesem gondolatmenetét is ismertem, Zemo rejtély volt előttem, mely megfejtésre várt, csakhogy ennyi időm sem volt. Pont a bizalmatlanság volt az, ami különös szövetségi kapcsolatot épített ki közöttünk, hogy vártunk a másiktól valamit, hisz ingyen nem lehet semmit adni és kapni. Ennek huzavonája volt az, amivel kellően játszhattam, mielőtt még pártfordulásra vetemedne. Rossz néven venném... De még milyen rossz néven... Sosem szerettem, ha valaki félrekacsingatott.
Sejtettem, hogy miért jött, így aztán, mielőtt még a néma csönd leült volna, csak elnyomtam a cigarettát, úgyis várható volt, hogy ezen túl kell esnem - ezt akkor tudtam, mikor nem vettem figyelembe nagyon a kérését. Szerettem a látómezőm szélére sorolni és foglalkozni minden mással, de persze örökké nem keringhetünk egymás körül.
- Rég láttalak, báró úr! - nyomtam meg rangját egy icipicit. A játék része volt, hogy a társadalmi normákat éppen betartottam, vagy éppen nem, néha lehet adni a formaiságokra, nem igaz? Beszállsz a játékba? Egyedül unatkoznék... Intettem, hogy foglaljon helyet, miközben elkezdtem az asztalon turkálni a papírhalmok között. Másnak kész rendetlenség, nekem viszont a színtiszta térkép, hogy mit hova és miért is raktam, míg kihúztam egy jelentést. Egyet neki, egyet magamnak, de még nem nyújtottam oda neki.
- Minek köszönhetem a látogatásodat? - fanyalodtam bele a közös beszélgetésbe, melynek háttérjelentése néha értékesebb, mint a kimondott szavak. Fürkészően rápillantottam, hátha a vonásai olvashatóvá válnak számomra, miközben az én arcomra egy szórakozott mosoly ült. Kerestem a válaszokat kék szemében a még fel nem tett, ki nem mondott kérdésekre. - Az általad megszerzett tervrajzok nem éppen a legtökéletesebbek voltak, egy év alatt történt egy kis átépítés a gyárban, de a hibát elsimítottuk szokásszerűen - jegyeztem meg, hogy a követeléseit megfelelő mederben biztosítsa a számomra, már ha vannak, és nem más miatt érkezett. Bár ha már itt van, lenne egy-két dolog, amit megbeszélhetnénk, főképp, hogy a legújabb Hydra katona képzés elindult végre valahára, noha volt bőven morzsolódás... Finomítani kell kicsit a dolgokat, és ehhez egy képzett katonának talán több köze van, mint nekem, aki leginkább csak torz emlékekből építkezik és az embereiből. De valakinek ezt is kell, mindentudó mégsem vagyok. Meg még persze van miről társalogni, mindig van miről. Mindig. Csak nem adunk elég alkalmat, inkább Grace az összekötő...

× a kezdők nem erősségeim, de ígérem, lesz ez jobb is...  ×
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
6
∆ Kor :
42Tárgy: Re: Monsters - Zemo & Sin Yesterday at 18:50

Sin | Zemo

Kezdtem úgy érezni, hogy gyakrabban találkozom a Hydra vezetőivel, mintsem azt szeretném. Ahhoz azonban, hogy teljesítsék az egyezségünk rájuk eső részét, kénytelen voltam közel maradni és szemmel tartani őket. Ha nem kényszerítjük a másikat, hogy tegye, amit szeretnénk, azt teszi, ami neki a legjobb. Ösztönös, emberi magatartás ez. Én pedig túlontúl sok időt, pénzt, és energiát ölök ebbe, hogy az eredménye ne legyen kifizetődő. Ez az oka annak is, hogy Grace Werner-t magammal viszem Szentpétervárra, hiába nem tetszik ezen gondolat neki.
A szobába belépve megütött a cigaretta füst szaga és nyoma, de nem tettem szóvá. A dohányzás káros szenvedélyének én is hódoltam. Emberek vagyunk, gyarlók és gyengék, mindünknek van gyengepontja, szeszélye. Bizonyos értelemen véve, mind függők vagyunk, csak az változik, amire a szenvedély irányul.
A címem hallatán csak egy halovány mosolyra rándul a szám széle, ahogy becsukom magam mögött az ajtót. Nekem személy szerint ez nem jelentett többet egy szónál, ami kifejez bizonyos világi javakat. Az apám imádta bárónak szólíttatni magát, mintha ez önmagában bármit is jelentene. Vagyont jelent, a vagyon pedig lehetőségeket. Ő nem élt velük, én igen.
-Ms. Shmidt. – bólintottam felé, miközben közelebb léptem és kihúztam a széket, hogy aztán kényelmesen hátra dőlve kerüljek vele szembe.
-Afféle minőség ellenőrzésnek. Kicsit, mintha az az érzésem lenne, hogy én teszek inkább eleget a megállapodásunknak. – feleltem egyszerűen, tömören. Türelmes ember vagyok, de szeretek tervezni, a tervek pedig csak úgy működnek, ha belátható időn belülre készülnek. Nem időt állók, ahogy változnak a dolgok, úgy egyre inkább elavulnak. – Szokásszerű lenne hibázni a Hydránál? – kérdeztem, épp olyan éllel, ahogy azt ő is szánta nekem. Mondjuk, hogy így kvittek vagyunk. – Ms. Werner bizonyára már említette, hogy velem tart Szentpétervárra. Remélem nem okoz gondot magának. – valójában nem különösebben érdekelt, hogy oldja meg, míg Grace távol van. A kapcsolatunk egy vékony pengeélen táncolt, és se ők, se én nem szerettük volna a másikat magunkkal rántani.
-Szép iroda. – jegyeztem meg. – De remélem nem a pénzemen ülök. – jegyeztem meg mosolyogva, kissé rosszmájúan. Az anyagi támogatás, amit biztosítottam, arra volt hivatott, hogy rajtuk keresztül megvalósuljon az, amit én akarok. Természetes, hogy nem székekre és asztalokra költötték azt de … időnként megengedett kissé szőrszálhasogatónak lenni.

  nem volt ezzel semmi baj:)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Monsters - Zemo & Sin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: A világ más pontjain :: a hydra jelentõsebb helyszínei, bázisai :: Főhadiszállás-