HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

A nyár díjazottjai
az évszak nyertesei

A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share | 
A topik címe: Aznaposok - Deadpool és Megtorló (18+-os tartalom)

avatar

∆ Hozzászólások száma :
121
∆ Kor :
34
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenA poszt írója Frank Castle
Elküldésének ideje Pént. 14 Szept. 2018, 19:00
Ugrás egy másik oldalraDeadpool & Punisher ©️️️️️


A Lucky's Bar ritka rossz hírnévnek örvend New York számos kocsmája közül. Ennek a reputációnak a kialakulásához nagyban hozzájárult, hogy az ír maffia egyik pénzmosodájaként, valamit számos bűncsalád és korrupt zsaru törzshelyeként üzemel.
Emiatt afféle "szent" hellyé lett a családok között. Amolyan semleges zónává, aminek egy kilométeres körzetében hagyományosan tilos volt a viták ügyeket rendezni.
Ezt a szabályt nekem is kényszerűen be kellett tartanom. Akármennyire is jó ötletnek tűnik bárki számára, hogy három gránáttal elintézzem a kocsma törzsközönségét, a hosszútávú következmények miatt nem érte volna meg tűzijátékot rendezni.
Ma Gnucci már így is takaros kis vérdíjat tűzött ki a fejemre, amiért modern műalkotást csináltam Eddie fiából. Semmi értelme nem lenne magamra idézni az Apokalipszt azzal, hogy egyszerre teszem el láb alól a íz, az olasz és ukrán maffia néhány magas rangú  tagját, nem is beszélve Fisk utcai embereiről. Amilyen szerencsém van ő nem vérdíjat tűzne ki a fejemre, hanem valami Vészmanóhoz vagy Célpont hozhasonló jelmezes flepnist küldene a nyakamra, aki végigkergetne a fél városon, nem törődve a kívülállókkal...

Ezek fényében elég rosszul áll a szénám, amikor a Lucky's Barban hasogató fejfájással ébredek, ami láthatóan átesett egy igen komoly és igen kontár belsőépítészeti átalakításon.
Ezzel a megfogalmazással még elég jóindulatú is voltam. Legalábbis a deszkafalba beszorult, furcsa szögben álló nyakú hulla, a ventilátorra feltekeredett belek, a biliárd asztal között derék magasságig felhalmozott hullák és a véletlenszerű mintában véres vörösre festett falak arra engednek következtetni, hogy tegnap este valaki igen magasról és ballisztikus ívben leszarta, hogy semleges helyen van.
Pislogok néhányat, hogy a szemem megszokja az éles reggeli fényt, de nem túl sokat segít rajtam.
A fejem fáj, a szám ki van száradva, mint a Szahara, ráadásul egy vérfürdő kellős közepén ébredtem. Az a mázli, hogy a zsaruk legalább elkerülik helyet.
Gyorsan leellenőrzöm, hogy mi van nálam. Először a régi gyártmányú, mindenféle modern ketyerétől mentes telefonomat találom meg. Se internet, se bluetooth, de cserébe csak hívás közben próbálhatnak meg lenyomozni. A kocsi kulcsai, egy Bowie-kés, a két Desert Eagle-ön és két tartalék tár minden pisztolyhoz mind a helyükön vannak.
Akkor állítsuk fel a prioritási sorrendet.
Elsődlegesen a hidratálást kell megoldani, majd találni valamit a szememre és utána felmérni a terepet, hátha többet megtudok.
Felkászálódok a bárszékről és bemászik a pult mögé. A hűtő felső polc tele van mindenféle töménnyel. Csodálkozom is kissé, hogy nem tört össze egyik sem a balhé közben, de most nem akarok súlyosbítani a fejfájásom. Az alsó polcokon találok is néhány palack ásványvizet.
körülbelül a negyediknél érzem úgy, hogy kezdek rendbe jönni és az ötödik üveg kivégzése után már úgy vagyok vele, hogy nincs szükségem többre.
A pultból körbenézve kutatok ismerős pofák után. A tekintetem megakad egy vörös üstökön, ami éppen az egyik box asztala alól lóg ki. Egyre kevésbé remegő léptekkel megyek oda és a hajánál fogva kihúzom a a hullát az asztal alól.
Ahogy gondoltam. Cassidy, a vámpír. Legalábbis így becézték, mert csak mindenki csak éjjel látta és soha nem vette le a napszemüvegét.
Nagy szerencsémre nem tört össze a napszemüvege. Óvatosan kihúzom az ingzsebéből és a szememre biggyesztem.
Most már csak a terep felmérése maradt hátra.
Azt hiszem, hogy jó lesz a WC-vel kezdeni...

What I do is not vegeance, PTSD triggered outburst
or bad cooping with my grief.
It's Punisment of the wicked.


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
9
∆ Tartózkodási hely :
X-(wo)men laktanya, vagy NessybenA poszt írója Wade Wilson
Elküldésének ideje Vas. 16 Szept. 2018, 20:17
Ugrás egy másik oldalra


huncut érintések
punisssher az ösztönlényem,
hangzásra van benne egy kis erotika
de csak a magyar füleknek, a mocskos magyar füleknek...

Nem mondhatnánk, hogy így képzelte el az ébredést. Szemben egy méretes farral, amint őrjítő tempóban ereszti ki magából a gázt bele Deadpool képébe. Elég, hogy a maszk eltorzulása mutassa a grimaszt a pofáján. - Ohhh, hogy rügyezzen ki a segged… hessegeti a levegőt a másik oldalára fordulva. - Köszönöm, mindig is így akartam bevágódni. Az első soraim között mesélni arról, milyen egy fingfelhővel smárolni, mélytorokra venni... pillant feléd, rajzolva kezeivel egy szívecskét. Hörögve dobja magát hanyatt, hogy aztán zombi lassúsággal felüljön. A hely még így se ismerős, de már tapogatni kezdi kobakját, hol, hányszor, mennyire súlyosan, milyen mélyen üthették fejbe. A feldúlt bár arculata emlékeiben újra élni kezd és felcsendülnek a tegnap esti hangok, üvöltések, megjelennek azok az isteni érintések.., a durva ütések. Így pillant le megint farpofára. A tag erősen hullaszagú, ahogy majdnem mindenki. Rittyentené is össze a cumóját, hogy induljon, de akkor észreveszi a másik tagot. Hátulról.
- Ami szép, azt meg kell nézni és adózni kell annak az egyperces néma csenddel. szólít meg téged, ezután addig köröz a halotthegyek és vértócsák között, amíg meg nem pillantja a napszemüvegét is annak a seggnek. - Men in black… suttogja férfias bariton hangján, amely nem igazán van neki egyébként... - Kuss íróm! Most jön el végre a nagy találkozás. vetődik párat, hogy a pult egy egészen tisztának tűnő mogyoróstálkájába markoljon és a szájához nyomja azt. A maszk miatt amúgy a földre pottyan mind…
- Hello faszikám! Mondd csak el, miért ébredtem fingfalván? És ki ez a sok merevedési zavaros? És nekem miért tetszik a segged? És miért mész a budi irányába? vonogat, aztán felugrik a pultra, lábait nőies kecseséggel átveti egymáson és úgy bámul Frankre. - Te Frank, ne ijesszen meg, hogy nyomulgatok, ez a stílusom. mondja ezt, közben rád tekintve, majd ismét a férfira pillant, aki előtte áll.
- Van ám más módja is a huncutkodásnak, mint koktélt kevergetni. Vagy... köztünk történt egy kis langybuli is? Remélem nem gyaláztad meg a seggem! csücsörít ezután. Ha kell védekezik, ha nem, akkor figyeli a fazont, esetleg közelebb lép, vagy bénán szambázni kezd, mert nem tudja, mit csináljon.
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
121
∆ Kor :
34
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenA poszt írója Frank Castle
Elküldésének ideje Hétf. 17 Szept. 2018, 18:06
Ugrás egy másik oldalraDeadpool & Punisher ©️️️️️


Már épp félúton vagyok a WC felé, amikor meghallom, hogy valami mocorog az egyik hullahegy alatt. Először csak egy termetes holttest lábai közül előtörő kesztyűs kezet látok, majd mintha csak egy mély kürtőből emelkedne ki, a hulla alól hallatszó  nyomott dünnyögés egyre gyorsabban tisztul ki érthető beszéddé.
Meglátom, hogy kinek a feje bukkan elő a termetes hulla fara alól és egyből felgyűrődnek a ráncok a homlokomon.
Valahol nem lep meg az, hogy pont ez a piros ruhás futóbolondot terelte mellén az Úr. Talán próbára akarja tenni vele a türelmemet.
De még mindig jobban jártam, mintha ismét Murdock atyáskodó mindentudását kellene elviselnem. Valahogy most nem tudnám lentartani a gyomrom tartalmát, amikor ördögjelmezbe bújva próbálna nekem prédikálni a törvényességről és az igazságszolgáltatásról.
Merem remélni, hogy ez a vörös pizsamás majom tud majd valami érdemlegeset mondani a tegnap este történtekről, mert számomra szinte minden kiesett ami tegnap este hat után történt.
Mire feleszmélek ez a félnótás már a pulton ül és maszkon keresztül próbálja megenni az avasodófélben lévő földimogyorót. De amint látom a szeme meglepett kiguvadását nyugtázom, hogy rájött a logikai probléma nyitjára.
- Gondolom belekeveredtél az esti bunyóba.- morgom sokatmondóan a szavakat a fogaim közt - Talán a WC-ben találok néhány túlélőt.
Magam sem reménykedek benne, de talán lesz legalább egy félkegyelmű, akinek defektesen működik a túlélő ösztöne és nem rohant ki egyből a bárból, amint elszabadult a Pokol.
Odalépek az ajtó mellé és eltekerem a kilincsgombot, majd a falhoz lapulva óvatosan belököm az ajtót.
Se lövések, se egy meglepett sikoltás. Már éppen lemondóan sóhajtanék egyet, amikor meghallom a szapora szipogást, aminek a hangjához egy jó adag zokogás is keveredik.
Ez nem jó jel.
Belépek a nem túl esztétikus mosdó-ba és látom, hogy az egyik wc-boxból egy lámpára hurkolt nyakkendő van kötve.
Ráadásul ennek a nyakkendőnek nagyon is ismerős az ocsmány mintázata.
- Soap! Jöjjön le onnan! - adom ki az utasítást a töketlen zsarunak, aki a téglám a rendőrségen
Erre még inkább felgyorsul a szipogás üteme, majd egy másodperc múlva megfeszül a nyakkendő.
Úgy körülbelül fél másodpercre.
A gravitáció és Soap olimpikonnak nem mondható testalkatának együttese olyan kihívást jelentett a lámpatest rácsának, amit nem tudott elviselni.
Hatalmas csörömpöléssel zuhan rá a a balszerencsés rendőrre a gyenge fémből készült alkatrész, majd egy hatalmas dübbenés hallatszik, amint Soap feje feltehetőleg nekicsapódik a fülke ajtajának, miután előre rántotta a rács súlya.
Néhány másodpercnyi csend után hallom az ajtó kattanását, majd megjelenik a zilált ábrázatú Soap nyomozó, aminek a nyakából a nyakkendőjére kötött lámparács lóg.
Elég elgyötörten néz ki a könny áztatta, karikás szemeivel.
- Castle? - néz rám hitetlenkedve - Mi a fészkes fenét keres itt maga? Mi történt ebben a kurva kocsmában?
- Erre próbálok én is rájönni. - vágom le a nyakkendőt rácsostól a nyakából - Mit keresett maga itt?

What I do is not vegeance, PTSD triggered outburst
or bad cooping with my grief.
It's Punisment of the wicked.


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
9
∆ Tartózkodási hely :
X-(wo)men laktanya, vagy NessybenA poszt írója Wade Wilson
Elküldésének ideje Szomb. 06 Okt. 2018, 18:45
Ugrás egy másik oldalra


huncut érintések
punisssher az ösztönlényem,
hangzásra van benne egy kis erotika
de csak a magyar füleknek, a mocskos magyar füleknek...

Nos senki se mondta, hogy ez a játék egyszerű lesz. Ahogy azt sem, hogy Wade majd összeszedi magát és megpróbál érett férfiként társalogni a másikkal, akivel egyébként nyilvánvalóan nem tanácsos port rúgni. A pulton lógatja a lábát, onnan követi figyelemmel, a férfias pasas hogyan szemléli a helyszínt menő kecsességgel. Eszébe sincs utánozni, de azért leugrik a tálalóról, csípőre csapja karjait és hős pózba vágja magát.
- Az nem volna újdonság. dörzsölgeti állcsúcsát, akár egy nyomozás helyszínén tanakodó alak. - Ha felütné magát a pánik én is biztos szarni mennék! A foltos gatya nem menő... Azt hallottam megint trendi a barna naci. Oka lehet! vállat rántva közelebb indul ő is, de meghagyja az első pofont a magasabbiknak. - Kukucs! mosolyog a maszkja alól derűsen a faszira, ahogy a falnak préselődve odafordítja vörös pofáját.
Nem kell kétszer mondania, hogy Wade hátra maradjon. Nem mintha megijedne a salakanyag és sav összemállott szagi aromájától, de azért békésebb és boldogabb a vérontás, ha nem kerül a sebbe minden más. Így aztán marad a nagy darab mögött, méregetve annak fenekét. - Te Frank, miért nincs neked nőd? fordul hozzád, majd a csávó után araszol. Épp a küszöbön megállva figyeli a langyos összetalálkozást a béna nyakkendőssel, ám ahelyett, hogy figyelne, inkább dob egy sárgát. És kezet mos! - Ügyelek a higiéniámra! egyértelműsíti a tükörben, miközben kesztyűivel pancsol, majd odafordul az édes ketteshez. - Remélem nem fogtok egymásra cuppanni. lép oda hozzájuk megcirógatva a zsaru arcát kézfejével. - Mindenkit bedrogoztak? Hogy lehet, hogy nem emlékszünk semmire? támaszkodik aztán az egyik budi ajtajának félvállal, ami nyitva, így alig egy mozdulatsoron múlik, hogy ne essen el. - Amúgy Deadpool vagyok. fűzi össze a karjait hasa előtt, menőnek próbál tűnni, ami a lenn maradt sliccével nem biztos, hogy hatásos.- Te pedig menő barátom..?

Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Aznaposok - Deadpool és Megtorló (18+-os tartalom)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» ájm ö dráp indi ósön! -[SpiderGwen&Deadpool]
» Deadpool és Vanessa

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York :: Bár-