HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

A nyár díjazottjai
az évszak nyertesei

A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share | 

avatar

∆ Hozzászólások száma :
11
∆ Tartózkodási hely :
X-(wo)men laktanya, vagy NessybenA poszt írója Wade Wilson
Elküldésének ideje Vas. 09 Szept. 2018, 19:48
Ugrás egy másik oldalra

+ 18 erőszakos, trágár és szexuális tartalmat tartalmazhat

Wade Winston Wilson

DEADPOOL
biográfia

becenév » Kapitány, Big DéPé, Dépé, A közkedvelt és barátságos Deadpool, Gyedpúl néha, Wilson Kapitány, Ryan Reynolds, egyszer Lopez, Pók-nindzsa-ember, Regeneráló Degenerált szokták~volt mondani, Thomy Cruzió abban a negyedben, ahol sose fordultam meg! és Zenpool + Dopindernek Dípé
születési idõ » November 22, 1973 azt mondta a google, bízzunk benne! bármi, amiben szerepel két kerek forma, az megbízható! kivéve, ha egy vén...
születési hely » Vancouver, British Columbia, Canada és volt pofám sértegetni a kanadaiakat?
kor » pont annyi, mint te leszel az én koromban
play by » kinek vagyok az avatarja? Ryan Reynoldsnak
csoport » íkssz forsz! önjelölt igazságosztó ellenséges független mutkó!
tartózkodási hely » az unikornis csillámfarában!
család » tényleg a szitokszó fostos darabkáira vagy kíváncsi? Az érdekel kinek a lőcse kellett ahhoz, hogy a világra nyomjon anyám? Hailey Wilson volt az a nő, aki aztán az utcára dobott.., apám pedig egy seggarc, akinek a nevét a kedvedért se árulom el. //Thomas Wilson csessze meg a felhasználóm meg a becsületes picsája!//
Thanos Kábele a kebelbarátom, vele csupa derű és mosoly az élet, osztozunk az ebéden és időnként megengedi nekem, hogy átöleljem, kell az a zacsipacsi és más (leginkább, ha már elaludt)
Kolosszus a szeretőm, a szívem, az életem, a legfontosabb bádogember az életemben! (BFF)
Dopinder a kis csücsköm hegye! Jól vigyáz, mit csinálsz a közelében, mert beszarás milyen bátor a barna párduc!
Domino mázlista, hogy a családom része lehet...
Negaszonikus tiniBieber (+Yukio) a lázadó kamaszok, akiket legszívesebben a játszótéren hagynál valami pedofil gang közepén, de annyira aranyosak, hogy már szinte sajnálod, hogy megtennéd, így hát befogadod őket, mert tudod, hogy más úgyse tenné
Hugh Jackman élettárs
Weasel mert kellett egy balfasz pultos a csapatba
Ajax sose gondolj gyűlölettel az ellenségedre, ha már halott
Vanessa Carlysle a kirakós másik darabkája
Tűzököl vagymiafa mert egy idegesítő gyerek elhiteti veled, hogy Deadpool mekkora családbarát fickó, igaz?jellem és külsõ »
A szépség belülről fakad. - mondta ezt az, aki még nem tojta ki magát rendesen azon a szent helyen, ahol a felső egy százaléknak is pontosan úgy vöröslik a feje, mint neked, vagy nekem. Képzelj el egy horrorisztikusan ijesztő pofát, ami tele van rózsaszín égési sérülésekkel. Ha mindez nem volna elég, a pasas egész testét eszerint rajzold le fejben. Kész? Ez még semmi! A pofája egy az egyben Ryan Reynoldsé... Gondolom, most már sejted, miféle rettenetes ocsmányság. Emellett azért rendesen kigyúrt és a mérete igencsak rendben van. (19 fölött, ne titkold el az erényeimet, te végtelenül szarul író sutyerák!) ---------- / plusz egy plezúr/
Irritáló. Képtelen cipzárt tenni a szájára. Ösztönösen beszél, gondolkodás nélkül kimondva az első véleményt, kérdést. A stílusa hagy maga után kivetnivalót, de valahol érthető, hogy ennyire elcseszett. Példa híján innen-onnan kapdosta magához a személyisége jegyeit, hogy aztán maga se tudja, pontosan kicsoda is váljon belőle. (Hogyne tudnám? Ne figyeljetek rá, fingja nincs mit magyaráz...) Meggyőződése, hogy nincs jó, vagy rossz. Abban a hitben mozog, hogy mindenben van ilyen és olyan is. Számára kevés fontos dolog van, de ahogy azt már bizonyította, bármeddig kész volna elmenni (HAHAHA az első jó szójátékod, beszarás! Sokáig gondolkoztál rajta?), azokért akiket szeret.
Tudja magáról, hogy lehetne ő jobb és még jobb, mert a képességei adottak, csakhogy megtapasztalta az évek során, hogy minél erősebb, minél ügyesebb és kedveltebb vagy, annál többet várnak el tőled. Neki nem lételeme a hősködés. Beavatkozik, ha van értelme. Thanos lila segge közelébe sem húzott eddig egyszer sem. (Talán azért nem, mert nem voltunk az oldalon!!! Miért engeditek, hogy ez írja meg a lapomat? JesszusMariska, add már át a szót nekem!! Lejáratsz, meg gyengének tüntetsz fel, máris utálom az írómat, pedig a forgatókönyvírók se voltak kispályások a...)
Tehát összességében kibaszottul irritáló.

képesség »
Tulajdonképpen halhatatlan. (Tula... tulajdonképpen? TULAJDONKÉPPEN? Dereng, hogy felrobbantottam a testem és hipp hopp hordhattam kezes-lábast? Picsafüst, figyelhettél volna jobban is!) Gyakorlatilag képes felgyógyulni mindenféle sérülésből, ráadásul gyorsabban, mint bárki. A képessége gátolja a rák tovább terjedését. Nem csak a betegségekre immunis, gond nélkül növeszt vissza levágott végtagokat. (Gond nélkül??? Azért, mert Ryan pofája nem adja át, még  *#$% fáj, ha leesik a karod. Basszameg!) Erősebb, gyorsabb, mint az átlag ember. A mutációja nem csak halhatatlanná, szinte legyőzhetetlenné is tette. Képes elzárkózni a telepaták elől, immunis rájuk. (Benézted McAvoy!)
Kiszámíthatatlansága miatt, mind ökölharcban a legerősebbek között sorakozhat fel, mind fegyveres harcban. Mester bérgyilkos. Igazából céllövésben, kémkedésben, beszivárgásban, szökésben, időzítésben páratlan. Beszél spanyolul, japánul, németül.  (Hú, de benézted te is! Pacsizhattok Stewarttal! Ezeken a nyelveken akarok beszélni, kötelességed hagyni! HAHAHA)
Gyengeségekből is akad jócskán. A rák átka, mely ólálkodik benne. A fóbiái, retteg a csirkéktől! Az elmeállapota. Hiába tudja blokkolni a telepatákat, ettől függetlenül érezhet kínt, ha azok úgy akarják. Mágikus támadások.

elõtörténet »
STOP! Itt álljunk le! Tudnod kell, hogy ez az egész mekkora ... Le kell szögeznem, hogy nem értek egyet az írómmal! Ez egy fos ötlet és egyáltalán nem különleges előtörténet darabka lesz, inkább egy csatornavízébe való barna... Hé, nem is rossz, ha jobban belegondolok, barna! Rasszista vicc, a végén megérted!

Bosszúálló leszek! - szerepel a fekete pólóján, ahogy szökdécselve közelít a hősbázisra. Időben valahol a lila Kábel felbukkanása előtt lehetünk, de ha PrattyMajonéz, vagy Buffalo úgy véli hülyeséget írok, csak jelezzék és majd korrigálom. A macskaköves lerakáson halad előre, talán a hangárépülete előtt lassít csak le. Ha van ott hangárépület, ki ért hozzá? Tekerjünk, tekerjünk már, basszus!

▷▷▷▷

Merő udvariasságból felemeli a jobb kezét, hogy kopogtasson a kapunak vélt bejáraton, amikor nyers csattanás hallatszik a háta mögött. Légyszi legyen a Kapitány! Vagy Stark! Közelegjen a tél!! - motyogja, majd meghallja a kissé rekedtes hangot, ami határozottan felszólítja.
- Hello pizsamás. Felemelt kezekkel fordulj meg! - válla fölött fordul a hang irányába, majd egy igen lendületes gesztikuláló mozdulattal csapkodni kezd.
- Mackie? Komolyan? Az összes menő hős közül pont Mackiet? - épp beint az írójának, hogy aztán higgadtan véve egy mély levegőt Sam felé forduljon. Hé Sólyom, láttam ott egy pockot, menj kergesd már meg, amíg én beszélek a menő arcokkal. - húzza ki magát, lezserül vállat rántva.
- Ki vagy te és mit akarsz itt?- szegezi a vörösre a fegyvereit, előre nyújtott karokkal.
- Pókember! Apakomplexusom van. Mr Stark ígért nekem egy vacsorát. - tárja szét a karjait, majd ismét elfordul, hogy dörömbölni kezdjen.
- Utoljára kérdezem meg. Ki vagy te és mit akarsz?!- a fegyverek biztosítva, ami igazából dallam volna DP füleinek, csakhogy ezúttal össze rúgni a port egy Bosszúállóval, hát nem olyasmi, ami listás volt. Hacsak nem Hulk az. De annak más oka volna! (Bepillantanánk a nadrágja alá.)
- Bosszúálló vagyok. Kinyírtam minden szarzsákot, aki valaha ártott nekem. És még magamat is, abban a fos Wolverineben, amit amúgy szívesen... - dörömböl közben a garázs ajtón, hátha előbukkan egy Vaspáncél, vagy Miss Potts. Miss Potts is jöhetne, senki se tiltakozna, szeretjük az erős markú asszonyokat.
- Miért vagy itt?- elnyújtja a szavait, mire már csak oda fordul Wade egy ingerült mozdulatban.
- Te halmozottan hátrányos vagy? Most mondtam el. Bár azért ez sok mindent megmagyarázna veled kapcsolatban. - bólogat lelkesen, majd mindkét mutatóujjával az A betű felé bököd. - Ne már, hogy a Hangyasrácnak sikerül, nekem meg nem. - ezt éppenséggel neked mondja.
- Ki küldött? Válaszolj!- lép közelebb, a fegyvereit még mindig Deadpoolra szegezve.
- A kibaszott íróm. Az küldött. Figyelj már, látod, hogy előkaptam a fegyvereim? Nem. Ha ki akarnálak nyírni, már megtettem volna. Te Sam, ugye tudod, hogy minden valamirevaló filmben a négerek halnak meg először... - hangja játékos, a végén enyhén felnevet.
- Ennyi volt. Végeztünk.- a vasszárnyak kifeszülnek a pasas oldalára, hogy aztán elrugaszkodjon a talajtól és a puszta felé bökdössön az állával.
- Ez a te problémád. Hagyod, hogy ilyen kevés szöveggel éltessenek. Nem csoda, hogy senki nem vitt még el az oldalon. - mély sóhaj, ahogy a kardjait előhúzza hüvelyeiből. - Én tényleg bírlak és gondolkodom is rajta, hogy elmultizlak, de az az igazság, hogy Bosszúálló leszek. Meg az, aki a fogkeféddel törli ki a seggét... - huncut kacsintás ismét feléd, majd a következő pillanatban már a falon mászik, a pengéit használva. Sólyomnak meg nincs más lehetősége, lőni kezd. Hiába, amin maga is meglepődik.
- Mi a franc vagy te?- repül közelebb, abban bízva, hogy ha onnét lő, majd hatékonyabb lesz. De miért lenne?
- Hogy a raszta-baszta! Sam, fiam... - csóválja a fejét, ahogy végig néz kiszaggatott testén. - Ez a protokoll? Bárki, aki idejön falat mászni, meg dedikáltatni Bartonnal, azt szitává lövitek? Mert akkor én nagyon menő Avenger lennék! - pillant hátra a válla fölött a repdeső Wilsonra.
- Én... én ezt nem vágom.- csóválja a fejét, majd a fülére tapasztott kezével beszél ismét. - Van itt valami ufó, kéne egy kis erősítés.- mondja bele az adóvevőbe, mire DP megdermedve, elcsodáló pofával néz felé.
- Ó, igen! Gyere csak Evans! Gyere apucihoz! Had cirógassam meg azt a borostád. Hú, vagy ne is! Jöjjön csak Hulk. Hulkot hívd. Izgat a dildója! Na, nem úgy. - nevetgélve ugrik vissza a talajra. - Egészségesen gondolok Banner barátunk lőcsére, esküszöm. - tartja fel a kezeit. A távolból fémes hang hallatszik és DP szíve egy pillanatra leáll. Vasember, ez IronMan, maga Downey!! Izgatottan ejti ki tenyereiből a kardjait, hogy aztán szívére kapva forduljon plátói vonzalmának tárgya felé és akkor feltűnik - Rhodey.
- Komoly? Ez komoly? - igen, most épp velem próbál vitatkozni, elnézést! - Tényleg? Hogy a faszomat, azt. A páncéltolvaj pornósat küldöd rám? Amikor ott van az Olsen lány, meg az Özvegy is? Igen? Hát tényleg? - toporzékol kissé, de van, amin nem segíthetünk.
- Nem értem a pasast.- fordul Sam Rhodey fele.
- Biztos, hogy férfi?- a landoló Hadigép első kérdése.
Deadpool kissé türelmetlenül néz rád, majd rám, majd ismét rád és végül előre réved. Mély sóhajjal tölti megrekedt légzőjét, hogy aztán a fejét csóválva lábfejeivel felkapkodja a kardjait, amiket végül a helyükre dug.
- Oké, megyek inkább Őrzőnek. - inti le a fickókat, ahogy aztán elinduljon a távolba. Mindegy, mit mond, mit kiabál amaz kettő, még ha támadásba is kezdenek, DP csak sétál tovább. És motyog. - Vagy Thanoshoz. Ha Kábellel kijöttem, Brolin CGIs pofájával se lesz gondom... - ejt vállat, és már nem láthatja, hogy a bázisról egy igen menő arc lép a másik kettő mögé...

K » 10 év » még nincs, de lesz!

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
1007
∆ Kor :
38
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesA poszt írója Peter Quill
Elküldésének ideje Kedd 11 Szept. 2018, 20:19
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Wade! ••

Elfogadva!
HEY!

Üdvözöllek az oldalon!!  izgatott  izgatott 2  zavarba jöttem  nagy szemek  nyáladzik //Először is elnézést, hogy ennyire megvárattalak!  szégyellős //
W Á O H H H H !!!! Én őszintén szólva ennyire jó Deadpoollal még nem találkoztam. Teljesen ámulatba ejtettél. Az az őszinte és egyszerű humor, amit kiragadtál belőle, annyival jobban üt, mint a káromkodó ostoba... Hű, de imádom a lapodat!  nyáladzik  nyáladzik  nyáladzik  nyáladzik Tényleg eléééég rég nem volt szerencsém ennyire mosolyognivaló előtörténethez. A T Y A É G
Szóval kezdjük ott, hogy a kedvenc részem (ami velem még sose fordult elő) a családleírás. Én olyan jót vigyorogtam rajta. Jó, a becenevek sem kutyák. Ahhh kész felüdülés volt olvasnom.  nyáladzik
A jellem és képességleírás is ütnek. Nagyon bírom, hogy hagyod, hogy cseverésszen a csávó. Baromi jól hozod, hallom a hangot hozzá a fejemben, banyek! És azért azt hozzátenném, hogy emellett az írói vénád is valami fantasztikus!  okés
A történetrész... Jaj istenem! Mind érezzük és tudjuk, hogy Sam és Rhodey valóban nem közönségkedvencek, de ennyire nyíltan és nevetve még sosem gondoltam ebbe bele. Azért suttyomba megsúghatnád melyik menő arcról maradt le Dépé!?!? ~ Nem mellesleg, Te itt mindenféleképpen közönségkedvenc lettél. Az enyém is.  zavarba jöttem
(Remélem a csoportszínnel nem lőttem mellé, mert jócskán volt ott opció. Ha igen, kérlek dobj hozzám egy üzit és javítom!!)
Köszönöm az élményt, fantasztikus és egyedi lapot rittyentettél össze! Imádtam!!!!!  nyáladzik  izgatott
Nem is tartalak fel tovább, tessék meghódítani a játékteret!  hali

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
226
∆ Tartózkodási hely :
New York - Xavier IntézetA poszt írója Logan James Howlett
Elküldésének ideje Pént. 12 Okt. 2018, 16:33
Ugrás egy másik oldalra

center>
•• Kedves Wade Wilson! ••

üdvözöllek!

Frank köszöntésén felbuzdulva, úgy döntöttem, hogy még nem hagyom abba az őszinteségi rohamomat. Ahogy a 18+ sem maradhat el az elejéről ennek a hozzászólásnak.
Ejj, Pajtás! Régi ismerősök vagyunk, és hogy nézne ki, ha Téged nem illetnélek pár nyers szóval? Aztaaa! Semmit nem változtál amióta utoljára láttalak! Még mindig sokat beszélsz!*nevetés*
Egyszerűen imádtam a hozzászólásodat az Íróddal! Nagy franc vagy! Bírom a burád! Azt is díjazom, hogy sokszor emlegetsz. Ha ennél többször, akkor majd a szerzői díjamat is benyújtom neked, egy szép nagy dedikált fotómmal együtt! A piros rucid még mindig nem értem, de meg kell hagyni, hogy jól áll. A többit nem kell részletezni. Tudod, te hogy mitől döglik a légy! Főleg a nagy dumádtól, amitől kifekszenek a csajok! A nyelvtudásodról nem is beszélve, mert ki se néztem belőled, hogy több nyelven beszélsz. Hát! Vannak meglepetések! Egyszerűen fergeteges vagy! (De ezt ne áruld el senkinek, hogy dicsérlek! Még a végén azt hiszik rólam, hogy valami több van köztünk! *nevetés*)
De még azt hozzá akarom tenni, hogy mindent egybevéve egy alaposan és kidolgozottan összetett karakter vagy, és nem mellékesen egy csodaszép nőt tudhatsz magad mellett, akire vigyázz nagyon! A Szerelmed sok mindenben a támaszod, és egy ilyen Pasasnak mint te, Cimbora, kijár a legjobb! Emelem rád is a söröm! Lehet, hogy eddig nem voltunk olyan közeli Barátok, de remélem, hogy egy napon kezet foghatunk. Örülök, hogy megérkeztél, és itt vagy köztünk!
(Beszarás! Ezt a Dopindert hol szedted össze? Ekkora fazont, még nem láttam! Majd szerzek neked egy X-es sárga pólót és egy csillám pónit, hogy a gyűjteményed gyarapodjon! Nálam jó vagy egy kör sörre! *még mindig röhögök a lapodon* Nagyon jó vagy!)

Logan


Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
132
∆ Kor :
35
∆ Tartózkodási hely :
New York Hell's KitchenA poszt írója Frank Castle
Elküldésének ideje Szer. 24 Okt. 2018, 20:57
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Deadpool! ••

üdvözöllek!

Volt lehetőségem játszani az elődöddel, így nagyon izgatottan vártam, hogy milyen teljesítményt fogsz felmutatni a nagydumás zsoldos szerepében.
Talán nem túlzás azt mondani, hogy szinte minden várakozásomat felülmúltad. Már az alapvető adatok megadásánál érezhető volt, hogy nagyon éled a karaktert és amint eljutottunk a komolyabb fogalmazási munkát igénylő részekhez, egy teljes frontos lerohanást indítottál az oldal felhasználóinak rekeszizmai ellen. Könnyeimet törölgetve olvastam a jelenetet amiben Sólymot és Hadigéped oltod szanaszéjjel és közben tudatosult bennem, hogy ez az iromány akár egy képregény vagy film forgatókönyvéből is származhatna, annyira autentikus volt a karaktered mind humor, mind pedig jellem  terén is.
Köszöntelek tehát, mint az alpári humor és csípős beszólások rezidens képviselőjét és sok hasfalszaggató játékot kívánok neked!

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
238
∆ Kor :
98
∆ Tartózkodási hely :
○ unknown ○A poszt írója Steve Rogers
Elküldésének ideje Pént. 26 Okt. 2018, 23:31
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Wade! ••

üdvözöllek!
Jó, szerencsétlen Steve Rogers már a gondolatba is belepirult, hogy a lapod közelébe merészkedjen - bele sem merek gondolni, ez a kettő hogyan rezonálna együtt a játéktéren -, de userként képtelen voltam elsétálni amellett, hogy üdvözöljelek. Főként, és ezzel talán rögtön kihúzol bármiféle jófej-listádról, de nem szeretem Deadpoolt, a filmek alapján legalábbis nem a kedvencem. Ehhez képest te igazán jópofa és szerethető karaktert faragtál belőle, akinek a lapját tényleg élvezet volt olvasni! még ha belső Steve-em párszor el is ájult közben Így hát kénytelen vagyok csatlakozni az előttem szólókhoz: egyrészt én sem láttam-olvastam még ilyen jó Deadpoolt, egyáltalán olyat, aki ennyire szimpatikus lett volna, másrészt meg wáoh!
A rengeteg filmes utalással-áthajlással baromi szórakoztató volt olvasni az előtörténeted, jókat mosolyogtam rajta, még úgy is, hogy annyira nem lelkesedtem egyik filmért sem. Valahogy pont azokat az elemeket ragadtad ki, amik mégis szerethetővé tették, szóval még jót is nosztalgiáztam közben. Tuti a HP-ből szöktél - varázsló vagy! Úgyhogy köszönöm az élményt, és nagyon örülök, hogy DP végre igazán jó kezekben van! Csodásan írsz és baromi jól dobálózol a humorzsákokkal, kellően fájnak a poénjaid, mégis olyan jóízűeket lehet nevetni rajtuk. Amiért pedig igazán oda-vissza vagyok tőled, hogy még a komoly vonalnak is helyet szorítasz itt-ott! Hát menten rajongóddá válok!
Bár nem hiszem, hogy valaha esélyed lesz megcirógatni az Evans-borostát (idézd fel, Rogers milyen erkölcsi kioktatást levágott Tony egyetlen csúnya szavára - hát mihez kezdene a te szókincseddel? Lehoznád az életről!), de éppenséggel akad egy másik kék-vörös pizsamás bajnokom, aki nagyon szívesen megismerne téged, akár közelebbről is. hmm
Így vagy úgy, de nagyon remélem, hogy egyszer közelebbről is lesz szerencsém megismerni téged a játéktéren! Csak aztán, tudod, óvatosan: language!

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Deadpool Kapitány

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» A hírszerzés
» Vörös Koponya (elhunyt)
» ájm ö dráp indi ósön! -[SpiderGwen&Deadpool]
» Amerika Kapitány vs. Einar Thorson
» Anyu, Apu... Ő a főnököm, Amerika Kapitány [Steve&Elise]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Önjelölt igazságosztók-