HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

A nyár díjazottjai
az évszak nyertesei

A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share | 

avatar

∆ Hozzászólások száma :
27
∆ Tartózkodási hely :
✧ Earth-616A poszt írója Thundra
Elküldésének ideje Szomb. 08 Szept. 2018, 17:18
Ugrás egy másik oldalra

Thundra

One of Femizons
biográfia

becenév » Nincs.
születési idõ » 1985. július. 25.
születési hely » United Sisterhood Republic/Femizonia
kor » 33
play by » Rachelle Lefevre
csoport » Galaxislakók/Világmentők
tartózkodási hely » Föld, USA, New York
család » Nincsen. Génkezelt, akit egy laborban hoztak létre és egy gépben fejlődött ki.külső »
Nem az alacsony nőket bővíti. Kimondottan megtermett, magas, génkezelt nő. Utóbbinak köszönhetően izomzati váza eltér egy normális emberétől - sokkal rétegzettebb és tömörebb. Erős, izmos és edzett a folyamatos kiképzésnek és harcnak köszönhetően. Ezáltal a homokóra alak és a kecsesség a kukában kötött ki nála, de őt nem is arra hozták létre, hogy a fényképezőgépek előtt csillogtassa magát szépségével, még ha néha felüti benne magát a hiúság. Az egyetlen, amitől nem vált meg, az a vörös, loknis haja és nem is akarja levágni a hosszú tincseket, még ha néha nem éppen a leghasznosabb funkciót töltik be egy-egy összecsapásban.
Szeme zöldes inkább, mint kék, mellyel áthatóan tudja tanulmányozni az embereket, mintha meg tudná őket fejteni. Vonásai tömörek, nem markánsak, és nem könnyedek.
Általában egy piros, kétrészes bőrre tapadó, speciális ruhát visel, melynek felsője is csak egy ujjas. Mellé csizma. Ugyan jó mindenféle fegyverben, de gyakran jár vele együtt lánca és az arra erősíthető buzogányfej, mint az egyik személyes kedvence. Nos igen, az álcázás nem is annyira könnyű a számára.  
jellem »
„Én, a Miago Centerből származó, 7842-es, Thundra esküszöm, hogy az Egyesült Női Testvériség Köztársaságot  híven szolgálom, hűséges honvédje leszek.” - Sziklaszilárd, megdönthetetlen hűsége van. Acélos, pont mint aminek tanították. Erkölcsiekben nem ismer lehetetlent, borzalmasan lelkiismeretes, ebből származóan néha naiv, akár vak is, de nem él álom világban, realista, néha fájdalmasan is az. Őszinte, szúróan őszinte, de sosem hátsó szándékkal vezérelve.
„A Köztársaság függetlenségét, az állampolgárok jogait és szabadságát bátran, a törvények betartásával és betartatásával...” - Már az egyik hadtest vezetője, van hozzá kellő ambiciózus és akarat benne, amely előrébb vitte a ranglétrán. Tud irányítani, erőt és támaszpontot adni másokban/nak. Bátor, néha ugyan botortalanul merész, de az, hogy embereket tart a kezében, megtanította arra, hogy minden esetben nem szabad harcba vonulni - felelősségteljes. Viszont kitartani mindig ki kell. Ha kell pusztulásig... Ígéreteit mindig - ismételve - mindig betartotta és megtartotta, úgy görbüljön, ha egyszer is... Nem szereti a hazugságot, sem, hogy neki kelljen és neki hazudnak. Egyenes út híve.
„... a rám bízott honvédek és fegyverek erejével, életem árán is megvédem. Elöljáróim parancsainak engedelmeskedem, alárendeltjeimet jogaik tiszteletben tartásával vezetem, róluk emberséggel és felelősséggel gondoskodom.” - Katonának képezték, nem egy otthon ülő nőnek, így sokkal inkább az esze irányítja, mint a szíve. Nem érzelmes, és nem szeret lelkizni, hisz egyszerűen nem tudja az ilyen dolgokat kezelni. Sosem tanították meg a számára a mély, rétegzett érzelmeket, így aztán inkább elengedi őket, minthogy a munkamorálja megromoljon. De ez nem jelenti azt, hogy nem kíváncsi vagy érzelemmentes. A pszichológia különleges tudomány. Nem forrófejű, átgondolt és taktikus. Nyugalmas, nem lehet csak úgy kibillenteni saját belső egyensúlyából, melyet oly erővel tart saját kontrollja alatt. Türelmes, képes rengeteget várni a megfelelő pillanatért, mivel az néha sorsdöntő tud lenni. Apropó Sors? Nem hisz benne, saját életének kovácsa, döntéseit maga hozza, senki más.
„Isten engem úgy segéljen!” - Önfeláldozó. Nagyobb jóért bármit, a saját elveiért, embereiért bármit, természetesen az épeszűség határán belül igyekszik. Ha egyszer már úgyis meg kell halni, akkor lehessen valamiért.  
képesség »
A Köztársaságban már nem születnek hagyományos módon a gyerekek, csakis génkezelve, a megfelelő szerepkör szerint. Thundrából katonát képeztek, így ennek megfelelően alakították át a DNS-ét.
Ember feletti képességek:
Erő: Izomzata teljesen más, mint egy emberé, legyen az átlagos, vagy szuperszérumos. 100 tonnát képes megemelni, ámbár ez nem a felső határ. Ezen felül 45 lábra (=bő 1 kmre) képes felugrani, elugrani.
Sebesség: Kellően gyors, természetesen nem egy Pietroval kell összemérni. Ehhez kapcsolódóan reflexei is ezerszer jobbak, emberek között csúcsképességű. (mutáció nem ide számít)
Ellenálló: Ellenáll a sérüléseknek, hála a bőrkeménységének és -sűrűségének, ami 7,5, vagyis kisebb golyók nem nagyon árthatnak neki. Ezen felül állóképessége is jóval jobb, mint egy emberé. Többszörösen bírja a fáradtságot, nagyon mozgékony.
Regeneráció: Sokkal jobb, mint az átlagé. Természetesen nem azonnal gyógyul, pár nap kell a komolyabbakhoz (egyszer elvesztette a bal szemét és visszanőtt). Intenzív fájdalomkezelésen ment át ennek tesztelése és fejlesztése érdekében.
Szakértelem:
Harckészség: Képzettségének hála a legtöbb harcmodort ismeri és alkalmazza.
Fegyverek: Ismeri a legtöbb fegyvert, főképp a fejletteket, hisz az Ő világában azt ismerik inkább. De mégis, a kedvence egy hagyományos hosszú láncos buzogány.

elõtörténet »
Hajónapló. Az utazás 92. napja.
A naptár az egyetlen, ami miatt még mindig tudom, hogy milyen időt írunk. Egybefolytak a nappalok és éjszakák. Az út hosszú volt, azonban itt vagyok a Naprendszerben, és lepillantok a kék-zöld bolygóra. Megérkeztem. A cél továbbra is változatlan, megfelelő erősségű egyedet találni, annak DNS-ét megszerezni, hazavinni. Jelentem, küldetésem megkezdődött, elhagyom a fedélzetet. Adás vége, Thundra.
Így tettem először a lábamat ennek a különös bolygónak a fedélzetére, melynek felszínén kell valakit találnom. A Köztársaság, a Hazám romokban, a vezetők tőlünk, katonáktól várják a győzelmet, hogy a férfiakat leverhessük. De a harc túl hosszúra húzódott, az állóháború kimeríti a tartalékokat, leállítja a gazdaság több szektorát, az élet egyszerűen kezd lehetetlenné válni, mintha ez lett volna a valódi dolguk ellenünk, Nők ellen. Más utat és lehetőséget kellett választani, így jöttünk én és egy markonyi társam a képbe, miszerint szétküldenek minket a galaxisban, hogy a génkezelt katonáinkból valami még többet hozhassanak létre az új, más típusú DNS-ekből. Megtisztelő a feladat, ellenben úgy érzem, így nem tudom tökéletesen feláldozni magamat azért az eszményért és világért, amit mióta az eszemet tudom, szolgálok. És meg akarok védeni.
Hajónapló. Földön tartózkodás 146. napja.
Különös egy világ ez, mennyire hasonló a miénkhez és mégis mennyire más.
Jelentem az Amerika nevű kontinensre utaztam. A bolygó meglepően sok  mutáns, génkezelt egyedet tartalmaz, azonban egyik sem kiemelkedő, mindegyik leginkább valamire specializálódott és többen nem harcra lettek edzettve. 8 milliárdnyi embert nehéz számon tartani és átfésülni. Szeretném kérni az engedélyt támadásra. Természetesen, figyelemmel leszek az itt lakókra, csakis önvédelem, de vannak, akik észrevettek és veszélyesek. Adás vége, Thundra.

Mintha szénaboglyában keresnék egy tűt, pontosabban, még én sem tudom, hogy mit keresek, de keresnem kell. Erő és energia, olyan, akire ránézek és tudom, hogy rá van szükségünk. Azonban csak különleges képességekbe futottam bele, nem életerőbe és kitartásba.
Nem értem az embereket, pedig nem állnak tőlünk messze. De a gondolkodásuk, kultúrájuk, fejlettségi szintjük teljesen eltér Femizoniától.  Ettől olyan az egész, mintha mély vízbe dobtak volna be, pedig csak veszettül fut ki az idő a kezemből. Még mindig nem találtam semmit, hogy van ez?
Hajónapló. 273. nap.
Jelentem, lehetséges jelöltet találtam egy úgy nevezett Fantasztikus Négyes csoportban. Különc figura, azonban lehetségesnek tartom. Átvizsgálom, majd pedig mérlegelve, felelősségteljesen döntök a Köztársaság nevében. Megtisztelő. Adás vége, Thundra.
A Lény, Ő lenne? Nem vagyok benne biztos, ámbátor ereje és képessége hasznos, mégis úgy érzem, ennél többnek kell valahol lennie. Így is, a Négyes volt a kezdőlöket ahhoz, hogy New Yorkban maradjak. Már akkor csak a DNS-e kell, remélhetőleg nem lesz nehéz feladatom ezzel sem.  Pokoli ez a várakozás, hogy csak morzsák jutnak el hozzám, mi történik otthon. De ennél többről van szó, nem lehetek figyelmetlen, különben sikertelen az egész küldetés.
Hajónapló. 321. nap.
Megvan. Hulk. Adás vége, Thundra.
Az utcák hemzsegtek a groteszk lényektől, amik egyszerűen csak megjelentek egy nyári napon. Kitört a káosz, az emberek sikoltoztak és minden martalékká kezdett válni. Ilyet még nem láttam - a békés New York jobban hasonlított a Pokolra, mint önmagára, pedig egy ideje róttam már az utcáit.
De mielőtt még minden elpusztulhatott volna... Többen voltak, de...  Hatalmas volt, zöld és őrjöngő. Ereje tarolt, léptei dübörögtek, mozdulatai pusztítottak. Tudtam, ahogy feltekintettem rá, ahogy még távolról is láttam az éles körvonalát neki, hogy Ő az. Nem a Lény, sem a fémkarú, sem a pajzsos, vagy az asgardi, sem semmilyen mutáns, vagy egyéb hibrid, akivel találkoztam. Ő volt az, akinek  a vére kell. Ő az, akivel elvihetem a megváltást hazámnak. Ez olyan bizonyosság volt bennem, mint az, hogy erre a küldetésre engem küldtek. Ő kell.
Hajónapló. 340. nap.
Küldetés nincs teljesítve még. A vér hiányzik, az alany megvan. Adás vége, Thundra.
Nem találom, pedig tudom, hogy mit keresek. Itt van előttem, itt kell lennie. Azóta nem hagytam el NY-t, keresem és kutatom, azonban a zöld monstrum mintha elveszett volna a nem létező éterben. Pedig kell, vészesek a hírek otthonról...  Hol vagy, Hulk? Meg foglak találni.

abeth » 99- » sinner

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
705
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sA poszt írója Bruce Banner
Elküldésének ideje Kedd 11 Szept. 2018, 21:29
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Thundra! ••

Elfogadva!


Micsoda keménymarkú nő! Ejjha! A lapodat imádtam, és nem csak azért, mert a keresettem vagy, hanem mert tényleg király lett!! Very Happy Épp olyan vagy, amilyennek a fejemben megálmodtalak. Erős, céltudatos. Olyan nő, aki a céljáért a végletekig elmenne. A Pb-d álom, szerintem a legjobb választás! *-*
Alig találok szavakat, hiszen keresve sem találhattam volna jobb gazdát Thundrának. Örülök, hogy megérkeztél, és külön köszönet, hogy ilyen gyorsan megírtad a hölgyet!
A nők minden egyes planétán elnyomottan, háttérbe szorítva élnek. De Ti a kezetekbe vettétek a sorsotok, és képesek voltatok a férfiakon túlnőni. Egy férfinak a mennyország lenne egy olyan bolygó, ahol szinte már csak nők laknak, de nálatok a férfiaknak nem sok beleszólása van a dolgokba. Very Happy A küldetésednek fontos szerepe van a fajod túlélésében. Nem akarok beképzelt lenni, de Bennek esélye sem volt ellenem xD ... Örülök, hogy rám találtál és nagyon kíváncsian várom, hogy mi fog kisülni az első találkozásunkból. Very Happy *-*
A jellem és külsőd leírása nagyon tetszetős, imádtam, ahogyan az esküdön keresztül írtad le, milyen erények laknak benned. A képességed rendkívüli, vasmarkú hölgy vagy, aki simán összegyurmáz bárkit! Very Happy A buzogány pedig elég félelmetes, főleg egy nő kezében! Megnézném, ahogy forgatod! Very Happy
Az előtöridben a küldetésedről olvashattunk, ami nem más, mint hogy megtaláld a DNS-t, amivel erősebbek lehettek. A célod fontos, az eddigi legsürgetőbb küldetés, amiért már majd egy éve a Földön tartózkodsz! Remélem eléred, amit akarsz, de azért nekem is esz beleszólásom! Very Happy
A kalandot is beleírtad, aminek nagyon örülök! Az ilyet mindig díjazzuk! :3

Egy szónak is száz a vége! Vagyis száz szónak is egy: Köszönöm, hogy itt vagy! Köszönöm az élményt! :3
Foglalj arcot, és kezdj játékokba! Én már nagyon vártalak, szóval el is viszlek egyre, amint lehet! jajj∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Vissza az elejére Go down
 

Thundra

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Galaxislakók-