HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 

avatar

∆ Hozzászólások száma :
12
∆ Kor :
29
∆ Tartózkodási hely :
Egyiptom > Kairo.A poszt írója Zaila Fumnaya
Elküldésének ideje Szer. 05 Szept. 2018, 12:37
Ugrás egy másik oldalra

Zaila Fumnaya

Rúh
biográfia

becenév » Rúh (arabul szellemet jelent).
születési idõ » 1989. december 01.
születési hely » Dél-Szudán; Malakal
kor » 29
play by » Zoë Isabella Kravitz
csoport » Független mutánsok
tartózkodási hely » Kairo
család » Keresztnév: Zaila. Jelentése; szépséges, elbűvölő. Vezetéknév : Fumnaya. Jelentése; szeress engem.
Az édesapja Jamal Iman, afroamerikai származású, amerikai állampolgár. Hivatásos katona, kit a Közel-Keleten vetettek be egy titkos project keretein belül. Több hónapig állomásoztak Malakal mellett. Itt ismerkedett meg egy Tosha Jelani nevezetű fiatal lánnyal. Szerelmük gyümölcseként látta meg a napvilágot Zaila.
Mindkettő életét vesztette a polgárháborúk során. Zaila soha nem kutatott további élő rokonon után.jellem és külsõ »


„Nincs olyan, hogy tökéletes szépség… furcsaság nélkül.” (Edgar Allan Poe)

₪ F E K E T E ; az afrofonással készült ében tincsek egészen a derekáig érnek. Ez az egyik olyan jellegzetes külsőjegy, mely elsőre feltűnik a külső szemlélőnek, s az egész megjelenését karakteressé teszi.
₪ K Á V É ; afroamerikai vonásokkal rendelkezik az édesapja után. A feketékre jellemző bőrszín skáláján sokkal inkább a világosbarna felé tendál.
₪ M A R K Á N S ; vonásai könnyen megjegyezhetőek nem átlagos mivoltukból kifolyólag. Homloka magas, melyet hajviselete csak még jobban kiemel. Arcélei kissé kiugróak, arcformája ezáltal karakteres. Mandulavágású szemei mély barnák, már-már feketébe hajlanak az íriszek. Ajkai teltek.
₪ T Ö R É K E N Y ; magassága nem éri el a 160 centimétert. A pontos szám 157. testalkata sportos. Törékenynek tűnhet, de ez csupán a látszat. Pórul jár az, ki lebecsüli.
₪ É K S Z E R E K ; teste különböző pontjain több testékszert is visel. Füle több helyen kivannak lőve, orrában is található egy karika, melyet előszeretettel cserél olykor díszesebb darabra is, leváltva a szimpla karikát. Bőrén több kisebb tetoválást hord.
₪ R E B E L L I S ; öltözködése nem megfogható. Nem hord drága darabokat, azonban még sem mondhatjuk rá azt, hogy kerüli a feltűnést. A föld színei állnak hozzá közel, ruhatára ezáltal többnyire fekete, szürke, barna és zöld, s azok árnyalataiból áll, főleg a sötétebb tónusok irányába hajolva.

₪ ₪ ₪

₪ R O S S Z ; Zaila tolvaj, ezen nincs mit igazán szépíteni. Saját bevallása szerint csupán azoktól lop, kiknek túl sok jutott. A képessége felbukkanása előtt is így volt ez, csak akkor még kicsiben művelte ezt a műfajt. Lopott, hogy enni tudjon, hisz az éhség nagyúr. Mostanra egy kisebb szervezetté nőtte ki magát az, amibe anno egyedül kezdett bele. Megrendelői többnyire tehetős emberek, kiknek tiltott kincsekre, ereklyékre fáj a foga, melyeket nem vihetnek ki az országból. Elvileg. Képessége által az embercsempészetben is kiválóan megállja a helyét. Észrevétlenül juttat át az országok határain át olyan személyeket, akik keresettek, üldözöttek, fogjok kiket ki kell menteni a fogságból, s hazajuttatni a saját hazájukba. Természetesen mindezt nem ingyen teszi. Az árat Ő szabja, és nem ad helyet alkudozásnak.
Több együttműködése volt állami szervekkel, többek között a CIA-val is.

₪ J Ó ; az igazságérzete a helyén van, és vannak elvei is, melyeket nem lehet pénzért megvásárolni. A megbízásokat megválogatja. Olyan ügyletbe nem folyik bele, mellyel ártatlan embereknek árthat, például drog és fegyvercsempészet. Ez tabu a számára. Ahogyan az is, hogy olyan embereket hozzon át a határon, kik nem önszántukból akarnak átjönni, értjük ezalatt az emberrablást, vagy a fiatalkori prostitúciót. Rengeteg romlott, s beteg, rosszszándékú ember kereste már föl ezelőtt, s ezek ajánlatait soha nem fogadta el, és nem segédkezett a terveik végrehajtásában.
A gyengébbekért és kisebbekért mindig kiáll, s ha kell, felölti a védelmező szerepét. Ez azonban nem jelenti azt, hogy hős alkat lenne, sőt. Ő kifejezetten nem tartja magát annak.

₪ K E M É N Y ; ez talán nem róható fel neki. Idejekorán rákényszerült arra, hogy felnőjön. Nem is volt igazán gyermekkora, legalábbis a klasszikus értelemben biztosan nem. Betonbiztos falakat épített maga köré, s nem engedi meg magának azt a luxust, hogy valódi érzelmit kimutassa. Mindazonáltal igen magabiztos nőről van szó, aki tudja, hogy mit akar.

₪ L Á G Y ; az ember társaslény, és Zaila nem szociopata. Éppen ezért, a zárkózottság mögött egy olyan érzelmes ember lakik, aki ha közel enged magához, akkor egy életre a barátjává fogad. A szeretteiért tűzbe megy, és a végletekig képes kiállni mellettük.

₪ K E S E R Ű ; nem kenyere az önsajnálat, azonban korábbi hánytatott sorsa mély sebeket mart a lelkébe, ezáltal a személyiségébe is. Hajlamos negatívan látni a dolgokat, és ezáltal bizalmatlan mások irányába. Ítélkező, és gyakran csak a rosszat feltételezi másokról, ismeretlenül is.

₪ É D E S ; azt tudjuk már, hogy egy kemény, harcos amazonról van szó, de mint az éremnek, Zailának is két oldala van. Hisz mindezen tulajdonságok mellett ott a vitathatatlan tény, hogy nőből van. Ezzel pedig Ő is tisztában van. Nem veti meg a másik nemet, és tudja, hogyan kell kedveskedni, vagy éppen elcsavarni a férfiak fejét, mely folyamatot Ő is épp annyira élvez - ha nem jobban -, mint a másik fél.

₪ B E V Á L L A L Ó S ; nem egy félénk típus, és nem is nevezhető konformistának. Kiáll a saját véleménye, elképzelése mellett, és nem fél vitába szállni mással. Az egész életvitele veszélyesnek mondható, hiszen kettős életet él. A megbízások pedig sosem veszélytelenek, mindig megvan a rizikója annak, hogy elbukik.

₪ E L Ő V I G Y Á Z A T O S ; a munkája során mindig felméri, kivel is van dolga, vagy éppen kivel húz újat. Vannak olyan megbízások, melyek rengeteg pénzt ígérnek, és az elveivel nem is ütköznek, még sem vállalja el. A másik, melyre gondosan ügyel, a személyazonossága. Munkái során soha nem fedi fel az arcát, maszkkal fedi el vonásait.

képesség »


Fáziseltolás. aka anyagtalanság.

➤ Zaila képes szilárd anyagokon áthaladni úgy, hogy kihasználja a szilárd anyag atomjai közötti réseket. Ezt a folyamatot fáziseltolásnak is nevezik. Faljáró, vagy anyagtalan állapotában szinte sérthetetlen, mivel a szilárd fegyverek, puskagolyók és energiasugarak is ellenállás nélkül áthatolnak testén.
➤ Képessége működését illetően fontos tudni, hogy Zaila nem tud levegőt venni, miközben szilárd anyagokon halad át. Éppen ezért az időtartam, melyet egy szilárd test belsejében tölt, annyi időre korlátozódik, amilyen sokáig képes visszatartani a lélegzetét.
➤  Zaila nem csak tárgyakon, hanem élőlényeken is képes áthaladni.
➤ Anyagtalan állapotban Zaila képtelen fizikai testeket megérinteni, így a talajon sem képes járni, ehelyett annak atomjain sétál. Ezt felhasználva képes a levegőben járni.
➤ Zaila megtanulta, hogyan tudja fázis-eltolódásos állapotát kiterjeszteni más testekre is. Ehhez elengedhetetlen, hogy fizikai kapcsolatban legyen a tárggyal vagy a személlyel.
➤ Elektromos rendszereken való áthaladáskor zárlatot okoz bennük.
// Forrás: wiki/Kitty_Pryde //

További szakértelmek, felszerelések, tudnivalók.

₪ Kiválóan beszél egyiptomi arabul, és angolul.
₪ Jártas közelharcokban, képes megvédeni magát, de nem mesterszinten űzi.
₪ Korábban egy öt főből álló csapatban dolgozott, és vettek részt a fekete piaci kereskedelemben. Ezen az öt emberen kívül senki más nem ismeri a személyazonosságát. A megbízások során mindig ugyan azt az öltözéket viseli, akár egy uniformist. Arcát maszk rejti, mely plexiüvegén át szinte semmi nem látszik a vonásaiból, csupán a színátmenetes felületnek köszönhetően az ajkai körvonalai sejlenek fel.
₪ A csapat feloszlását követően többnyire egyedül dolgozik.

elõtörténet »

- Csak egy szimpla, unalmas meló lesz. Pár ereklyét kell átvinni a határon. -
- Ezzel csak az az egyetlen problémám, hogy egy - ahogy Te nevezed -, „szimpla” melóért nem fizetnek ennyit. -
- Nyugi Zaila, nem lesz semmi gond. Mindent elrendeztem, ahogy mindig. Bízz csak bennem! -

Semmi okom nem volt arra, hogy ne bízzak Adamben. Ő is egy volt közülünk. Gyermekként találkoztam Vele, Őt is az utca nevelte, ahogyan engem is. A társadalom kitaszítottjaivá váltunk. A hiányos szociálisháló miatt esélyünk sem volt arra, hogy bárki is felkaroljon bennünket. Később csatlakozott hozzánk Dibia, Fathiya és Sifa. Egy generációhoz tartoztunk, ugyan azokkal a problémákkal. Mindenki története hasonlóan kezdődött, voltak szüleink, akik akartak minket, de a polgárháborúk és a terroristák okozta mészárlások áldozatai lettek. Egyenként más utat jártunk be, a szüleink halála után. Volt, akit eladtak rabszolgának, de végül megszökött, vagy rá robbantották a házukat, és egyedül ő élte túl. Az én esetemben a terroristák markára kerültem az édesanyámmal együtt, akit végül évekkel később kivégeztek. Rám is ez a sors várt, de végül egyetlen ember megsajnált. Megmentett azzal, hogy az éjszaka leple alatt elhozott a táborból, és kitett az út szélén. Futnom kellett, az életemért. Mindannyian azt tettük. Útjaink egy ponton összefonódtak, s onnantól kezdve soha többé nem szakadtunk el egymástól. Védelmeztük egymást, menedéket keresünk, és loptunk azért, hogy túléljünk. Adam akkor is ott volt, amikor a mutációm a felszínre tört. Engem váratlanul ért, de Sifa pontosan tudta, mi megy végbe bennem. Ő már sokkal korábban átesett ezen, amikor szintén aktiválódott benne az X gén. Rengeteg nehéz pillanatot éltünk át, mégis ott voltunk egymásnak. Éppen ezért egy pillanatig sem feltételeztem azt, hogy átverne engem ezzel a megbízással kapcsolatban.

– Rendben. De tudnom kell, hogy ki a megrendelő, és mit is szállítanak pontosan. -
- Persze, mert Te mindig tudni akarsz mindig mindent! De ne hidd, hogy nem készültem, tessék. Ebben a mappában minden benne van. A megrendelő, a hajó legénysége, és az útvonal. -
– Ugye most csak viccelsz? Azt várod tőlem, hogy ez egész hajót tegyek anyagtalanná? -
- Nyugi,ott lesz Sifa is. Elég csak az utolsó pillanatban bedobnod magad, amikor a gáton kell áthaladjunk. -

Zsebtolvajlás, bolti lopás, kisebb betörések. Ahogyan egyre nagyobbá váltunk, s egyre több mindenre képesek voltunk, úgy emeltük a tétet. Akkor változott meg csak igazán minden, mikor a képességem felszínre jött, és kiderült, hogy képes vagyok átkelni a falakon. Szinte észrevétlenül szivárogtunk be a fekete piacra. Szájról szájra járt a történet, hogy van egy lány, aki szellemként jár át az épületeken. Felkerestek minket, egyre többen, és immáron célzottan loptunk, nem kis összegekért. Ez az évek alatt kinőtte magát, és mostanra egy kisebb hálózatunk alakult ki. A csapatban a feladatok felosztásra kerültek, és míg én és Sifa a végrehajtók voltunk, addig Adam volt az, aki a vevőkkel tárgyalt. Minden működött, mint az olajozott fogaskerék. Az igazi áttörést azonban az az amerikai estet hozta, ahol egy titkosügynök feltöltötte a S.H.I.E.L.D. teljes adatbázisát az internetre. A beépített téglák személyazonosságai kikerültek, és eljutottak a terror csoportokhoz is, melyekből akad nem egy ezen a kontinensen. A CIA megkeresett, hogy mentsem ki az embereiket. Hivatalos úton megvolt kötve a kezük. Én pedig segítettem. Természetesen nem ingyen. Busásan megfizettek, és mindenkinek jutott bőven.

- Készen állsz Zaila?! Mert ez most nagyot fog szólni! - bukkant fel mellettem Sifa a kikötőben. Szavai hallatán az arcára sem kellett nézzek ahhoz, hogy pontosan tudjam, fülig ér a szája. Nem kevés időbe telt, mire újra mosolyt láttunk vonásain. Az arca, s a teste megannyi pontja tele van sebhelyekkel. Az ő múltja is tele van sötétséggel. Kihasználták, meggyalázták, és elvettek tőle mindent. A képessége az illúziókeltés, melyet elrablói kamatoztattak is. Csupán azzal nem számoltak, hogy egyszer ellenük fordítja azt.
- Mikor nem álltam én készen? - vigyorodtam el, majd a következő pillanatban mindketten felvettük a magunk álarcát, és elindultunk a hajó felé.

- Látod, én megmondtam, hogy sima ügy lesz. - tárta szét karjait Adam, és elégedetten mutatott körbe, miután a túlparton kikötöttünk. Pihegve léptem oda az egyik padhoz, és rogytam le rá. Nem kis feladat volt a hajót, és a ládákat, na meg hármunkat egyszerre anyagtalanná tenni. Volt egy pillanat, amikor azt hittem, nem fog sikerülni. Némán figyeltem, hogyan kezdenek el lerakodni, amikor egyszer csak fekete terepjárók fényszórói hasítottak bele az éjszakai sötétségbe. Minden bágyadtság abban a pillanatban elmúlt. A maszk még mindig takarta a vonásaim, azonban Adamről ez nem mondható el. Így tökéletes rálátásom volt ideges arckifejezésére.
- Adam. Mi folyik itt? - álltam fel, majd indultam el az irányába. Válaszra nyitotta a száját, de végül nem szólt semmit. Az autók leparkoltak, és öltönyös, felfegyverkezett férfiak szálltak belőlük, majd egyszer csak felbukkant mögöttük Ulysses Klaue.
- Látom minden remekül ment, a megbeszéltek szerint! Igazán büszke vagyok Rád. - karolta át a vállát, majd ütögette meg, miközben azzal az őrült vigyorával az arcán nézett körbe. - Te vagy az a luvnya, aki falakon megy át? És ez a maskara rajtad, baszki! Tiszta őrület! -
- Adam! Mondj már valamit! - tudomást sem véve Klaueról, rivalltam rá a férfira, aki pontosan tudta, hogy ezzel az alakkal soha nem bonyolódtam üzleti ügyletbe.
- Végig Klaue volt a megrendelő. A neked átadott információk hamisak voltak. - láttam a valódi bűnbánatot az arcán, de ez mit sem változtatott azon, hogy átvert. Tudta, hogy soha nem mennék bele ebbe az egészbe, ha tudom, Klaue van az egész mögött.
– Átvertél, engemet és a többieket is. Mégis hogy voltál erre képes?  -
- Én mindenről tudtam. – bukkant fel Sifa, és egyenesen Adamhez sétálva, fonta ujjait a férfi ujjai közé.
- Ti, együtt? Mióta, és.. miért kellett ez? -
- Rengeteg pénzt kapunk, annyit, hogy újra kezdhessük. Tiszta lappal, melyet Klaue ad meg nekünk. Az összes rendszerből és adatbázisból töröl minket, és új személyazonosságot kapunk.- vágott a szavamba a férfi. - Nem akarunk örökké így élni. Ehhez viszont Te is kellettél, nélküled.. nem ment volna az egész. -
A döbbenettől teljesen földbe gyökerezett a lábam, és mozdulni sem bírtam. Próbáltam felfogni mindazt, ami velem, körülöttünk történik. Azt sem jut el a tudatomig, miről kezd el zagyválni Klaue. A partra kihelyezett ládák felé vettem az irányt, s előre hajolva, hatoltam át a fán, és néztem meg a tartalmát. Sokkal korábban kellett volna ezt tennem, de Sifa végig elvonta a figyelem a folyamatos locsogásával. Most már tudom, miért is.
- Ez vibránium! - kiáltottam el magam, és hátráltam pár lépést. – Bazdmeg Adam! Hogy tehetted ezt? Hogy keverhettél bele ebbe engem, és magatokat?! Te ostoba! -
Őrjöngők. Az, ami a ládában van valóban értékes, túlságosan is.
- Wakanda a fejeteket veszi. Ti is célpontok lesztek, Vele együtt. - böktem a fejemmel Klauera, aki láthatóan nem zavartatta magát.
- Azoknak a vadembereknek így is marad elég. Gyerünk, pakoljátok fel. - intett az embereinek. - Ti meg gyertek velem. -
Szólt Adamnak és Sifanak, akik elindultak Klaue nyomában. Sifa beült az autóba, Adam azonban megtorpant, s rám nézett.
- Gyere velünk. Te is megkaphatod a tiszta lapot. Újrakezdheted. Hiszen mindig is erről álmodoztunk, erre vágytál Te is. Most megkaphatod. -
- Igen. De nem ilyen áron. - feleltem, majd elfordítva a fejem, süllyedtem el a talajban.
Rengeteget vesztettem azon az estén. Két barátot, kik a családom voltak, a testvéreim. Nem érdekelt a pénz, hiszen van, amit nem lehet megvenni a világ összes bankójáért sem. Az addigi életem darabokra hullott, és újra kellett kezdenem. A viharfelhő azonban ott terpeszkedett fölöttem. Szellemként segédkeztem a vibránium lopásban, még ha a tudtomon kívül is. Ennek beláthatatlan következményei lehettek a számomra is. Jobbnak láttam hát csendben meghúzódni, és még elővigyázatosabbnak lenni, s kivárni, amíg elül a vihar.


* » * » *

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
719
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sA poszt írója Bruce Banner
Elküldésének ideje Szer. 05 Szept. 2018, 19:55
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Zaila!! ••

Elfogadva!
Örömmel fogadlak el, hiszen egy igazán különleges mutáns hölgyet hoztál az oldalra! A karakterlapot gyönyörűen elkészítetted, mindvégig igényesen fogalmaztál. Szeretem, ha valaki ilyen jól összerakott lapot ad ki a kezei közül. :3
A jellemleírásod és a külsőd részletezése kifogástalan volt, a felsorolásos megoldást kimodottan szerettem, szépen kibontogattál minden jellemvonást. A képességed ugyanaz, mint Árnymacskának, amivel nincsen baj, hiszen több mutánsról is tudunk, akiknél ugyanaz a képesség jött elő. Ez a képesség segített Téged ahhoz, hogy a legjobb tolvaj legyél Afrikában. A gyerekkorod rögös volt, mikor elvesztetted a szüleid, nagyon sajnálom, hogy így alakult. Afrikában az élet önmagában is nehéz, ám ahhoz, hogy egy gyermek túlélje, sajnos tényleg bűnöznie kell. Azok, amiket tettél megbocsáthatóak, hiszen eleinte a túlélésért, majd később mások túléléséért cselekedtél, cselekedtetetek. Önzetlen, csinos, fiatal lány vagy. Nem csodálom, ha a férfiaknak megakad a tekintete rajtad.
Az előtöridben a barátaid elárulnak, kihasználnak. Szomorúan olvastam, hogy azok, akikre családodként tekintettél, hátba szúrtak. Meglepő fordulat volt, hogy Kalue is feltűnt a színen. Remekül megírt szeletke volt az életedből. Kíváncsian várom, hogy alakul az életed ezután! :3

Nem is tartalak fel. Köszöm az élményt! Foglalj arcot, azután pedig bátran kezdj játékokba! :3
Üdvözöllek az oldalon!


∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Vissza az elejére Go down
 

Zaila Fumnaya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Független mutánsok-