Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Nyár nyertesei


A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share|
Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
18
∆ Kor :
26
∆ Tartózkodási hely :
Munkahely - GarázsTárgy: Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet Kedd 28 Aug. 2018, 18:43

Szabadság!
Legszívesebben ezt üvölteném cirka ötpercenként ha nem félnék a következményektől.
Két hét távol a divattól, a sminkektől és a randitippektől, vagyis a szerkesztőségtől és irány Larry bácsi és a szerelőműhely. Csak nála tudom kipihenni rendesen azt a fotózásos izét.
Jókorát fékezek a műhely előtt. A csikorgás amolyan "csengetés", jelzés, hogy megérkeztem.
Mire kiszállok, nagybátyám Larry kilométeres vigyorral vár rám.
-Szevasz, Nadine! Úgy látom közel sem volt annyira súlyos az a szereplés, mint amilyennek leírtad! Még élsz!
Igazán rendes tőle hogy helyettem is pozitívan gondolkodik. Persze, neki könnyebb, hiszen biztos nem kerül abba a helyzetbe amibe én.
-Durván kirángattak a komfortzónámból...Borzasztó volt. - próbálok úgy tenni mint aki szánalomért esedezik, de Larryt nem lehet ilyesmivel meghatni, mindössze századszorra is rákérdezne, hogy akkor meg minek dolgozom egy ilyen flancos újságnál.
Nos, valahol igaza van, de egyelőre ez van. Nem kaptam jobb ajánlatot.
Úgyhogy le is szállunk a témáról és inkább tartunk egy rövid ebédszünetet és egy rövid pihenő után átöltözöm, levakarom a sminket, hogy aztán fejest ugorhassak valami jó kis munkába,
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
423
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet Csüt. 30 Aug. 2018, 00:13


Nadine & Caroline


Gyorsan telnek a napok a héten, és megint csak közeleg a hétvége. Többségében munkával töltöm a napokat, de azért néha sikerül eljutnom valami ügyet is intéznem, ami egy évben legalább háromszor esedékes lenne, s ez a kocsim szervize. Általában házhoz jön a karbantartó, de most elfelejtettem üzenni neki. Teljesen kiment a fejemből a dolog, de ha már nincs az eszembe, akkor a noteszembe legyen. Fel is lapoztam egy Szerelőműhelyt, ahol tudnak fogadni azonnal. Nem igazán szeretem halogatni a dolgaim, mert aztán ki tudja, mikor jutok megint el az elintézésükhöz. Fel is hívtam a Műhelyt, ahol a Mester adott estére időpontot. Az délutáni dugót most se kerülöm el, bár igyekeztem kerülőutat választani, ami persze nem sikerült. Mindenki most igyekszik hazafelé, és nem is csodálkozom, hogy ingerült némelyik Sofőr. Elég lassan lehet haladni, de majdcsak odaérek kis késéssel. Nem nagyon izgatom magam a csigatempó miatt, mert legalább így el tudom olvasni a magazint, amit reggel vettem az újságosnál. Végre nem kell rohannom és a sürgős eseteket is elintéztem mára. Még holnap kell beugranom a Rendelőbe aláírni a rendelést, de az ráér már. Nem fordulok vissza miatta, majd később is szignózhatom, amikor megérkezik a kért felszerelés.
Potom fél óra alatt meg is érkezem a Műhelyhez, és leparkolok előtte. Nem tudom, hogy nyitva van-e még, de bekopogok az ajtón. Picit késtem az araszolás miatt, de remélem, hogy fogad még a Mesterember.
-Jó estét! Van itt valaki?- kopogok, majd belépek az ajtón. – Dr. Shione vagyok. Én hívtam telefonon, az autóm ügyében. Egy fehér Bentley-m van!- lépek beljebb, de csak két kilógó lábat látok az egyik járgány alatt, akihez oda is megyek.
-Bocsánat! Tudna nekem segíteni? Önnel beszéltem két órája?- kérdezem a szerelőruhában lévőt, de aztán ahogy lejjebb hajolok, mintha egy lányt látnék a karosszéria alatt feküdve, és valamit nagyon kalapál. Aztán lehet, hogy én képzelem, hogy egy nő van ott, és csak a fáradtság miatt látok félre. De hamarosan kiderül, ha előbújik a tengely alól.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
18
∆ Kor :
26
∆ Tartózkodási hely :
Munkahely - GarázsTárgy: Re: Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet Csüt. 30 Aug. 2018, 21:41

Bár ma nincs akkora tolongás, jut munka bőven, Larry bácsi vagy Jeff felügyelete mellett.
Utóbbi egy harmincas éveiben járó, jelenleg kissé ideges pasi. A felesége elment az anyjához, mert az leperecelt a lépcsőn és mindkét lábát eltörte.
Úgyhogy Jeff naponta többször is lefolytat 5-6 perces beszélgetéseket a feleségével, vagy az anyósával.
Most is épp az aktuális beszélgetésre készült és rám bízta az utolsó simításokat Gibson tanár úr járgányán.
Az autó alatt teljesen biztonságban éreztem magam elzárva a világtól ahol  olyan dolgok is várnak rám, amiket nem szeretek.
Az ütemes kalapálásomba egy hang tolakszik be és bár igyekszik udvarias lenni, érzem el kell hagynom a búvóhelyet, mert a "Fehér Bentley" az kiemelt státusz. Az egy olyan autó, aminek előre kell köszönni, csak a főnök nyúlhat hozzá.
Kimászom és felkecmergek, majd a szemüvegemet a fejem tetejére tolva udvarias mosolyt villantok a nő felé.
Tény, hogy ilyenkor már a fülemig olajos vagyok és kell egy fél perc mire összeszedem a gondolataimat és értelmes válaszokat is tudok adni a nő kérdéseire.
-Hello! Igen, a Bentley. Larry említette, de mindenkinek a fejébe verte, hogy a föld alól is kerítse elő ha ön megérkezik. Még a saját rokonaival szemben is szigorú ha különleges autóról van szó.
De ugye nem törte össze? A bácsikám nem részletezte, hogy mi a gond.

Megszakadna a szívem, ha valaki összetörne egy ilyen szépséget. Én is imádom a saját kocsimat, de a Bentley...Nem is merném vezetni.
Szerencsére a bácsikámat nem levadásznom, mert meghallom az iroda ajtajának csapódását a határozott lépteket...Meg azt hogy telefonon beszél valakivel.
Na, két telefonmajom...Remek. Még jó hogy az enyém a "fene se tudja hol van-ban" rekedt.
Teszek pár sürgető mozdulatot a kezemmel, jelezve, hogy helyzet van.
Gyorsan le is teszi és már ott áll mellettem.
-A hölgy a fehér Bentley-vel. - jelentem mint egy komornyik majd hátrébb húzódom, mert ez már a kettejük ügye. A többiek csak a hálás közönség szerepét tölthetik be, ez esetben Jeff és én.
Amíg ő befejezi addig én megcélzom a kávéautomatát hogy megigyam a mai utolsó cappuccinomat és bebizonyítsam Gerda nagynénémnek hogy sem szivbajt nem fogok kapni sem álmatlan éjsszakám sem lesz, azért mert ilyen  fiatalon ennyi koffeint fogyasztok.
Hirtelen a nevemet hallom Larry bácsi hangján. Fura. Mire kellek én?
Megfordulok és lassan elindulok feléjük. Nyilván már mindent megbeszéltek, nekem nem kell sietni.
-Ha a hölgy beáll a négyesbe akkor mi ketten szépen a tettek mezejére lépünk.
Megremeg a szám széle, a szemeim meg úgy kikerekednek, mint azokban a lökött japán rajzfilmekben a matrózruhás csajoknak.
-De ez egy Bentley...- mondom erőtlenül.
-Nem azt mondtam, hogy  szedd szét és aztán rakd össze..Nyugi, kincsem, nem agyműtét....Csak segítesz. De ha félsz, Jeff a közelben lesz és vigyáz rád. Már ha nem sírdogál a budin a neje után.
Egy szuszra lehajtom a műanyag pohár forró tartalmát. A torkom majdnem felrobban, a szemembe könnyek gyűlnek.
Összegyűröm a poharat és a szemetes felé dobom. Meg sem lepődöm azon, hogy mellé ment.
-Hááát...... ha így gondolod...akkor részemről oké..- hátra nézek, remélve hogy Jeff már visszajött. De nem. Így hát én leszek az első aki nem csak néz egy Bentley-t  tisztes távolból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
423
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet Csüt. 30 Aug. 2018, 22:49


Nadine & Caroline


Amikor kimászik a Szerelő a kocsi alól, akkor látom, hogy tényleg egy Hölgy az, aki eddig nagy munkában kalapált valamit.
- Igen. Én telefonáltam nemrég a Bentley-mel kapcsolatban. Dr. Shione vagyok. - nyújtom a kezem felé, majd mosolyogva folytatom az aggodalmát látva. - Nem. Nem törtem össze, csak az éves karbantartás miatt jöttem. Mr. Larry-vel meg is beszéltem már, de látom, hogy elég nagy munkában van, és ha esetleg beleférne a Maga idejébe, akkor kérem, hogy nézze át. Itt vannak a kulcsai. - nyújtom felé.
Közben szétnézek a Műhelyben, és látom, hogy van bőven autó, ami javításra szorul. Nem értek a szereléshez, de bízom a szakértelmükben és Larry-t is ajánlással kerestem fel.
-Ha esetleg átnézné a beállításokat rajta, akkor megköszönném…- fordulok ismét a lány felé, majd ha nincs több kérdése, akkor nem is toporgok mellette, hagyom dolgozni.
- Később visszajövök.. Úgy 2 óra múlva megfelel?- kérdőn nézek rá, és ha igennel válaszol, akkor visszajövök, amikor kész lesz. Addig meg elintézek valamit, és jövök a kocsimért.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
18
∆ Kor :
26
∆ Tartózkodási hely :
Munkahely - GarázsTárgy: Re: Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet Szomb. 01 Szept. 2018, 17:56

Megnyugtató, hogy csak ellenőrzésre hozta be és nem kell horpadásokkal, törésekkel bíbelődni. Mert ez az autó mindent felülír és a többiek hátrébb csúsznak a sorban. De aki már rendszeresen ide hozza az autóját, az tisztában van a szabályokkal.
A kocsi kulcsait úgy szorongatom mint valami csodálatos kegytárgyat és közben a szemem sarkából sandítok az én kis "zafírkövemre" Holnap majd lemosom, ha már úgy is itt vagyok, különben Gerda meggyanúsít, hogy mocskos, elhagyott helyekre járok vele, vagy kölcsönadtam valami túrázónak, ami aljas rágalom, de Gerda szigorú és nem tűri, hogy egy ifjú hölgy nem nőies dolgokat csináljon.*


-Két óra? Oh az elég lesz! - lövök egy biztató mosolyt. Larry igazi varázsló, de valószínűleg most kicsit lassabban fog haladni a kedvemért. Ha már elhatározta, hogy magasabb szintre emel, kell hogy magyarázzon is.
Közben Jeff is visszatér és őszinte csodálattal méregeti az autót, persze tisztes távolból és nyilván arra gondol, hogy én is mindjárt csatlakozom hozzá.
Szegény, ha tudná....
Ha hölgy távozott, megkezdődik a munka. Larry magyaráz, de most szigorúbban mint általában. Úgy látszik tényleg autószerelőt akar nevelni belőlem.
Mire végzünk, új ismeretekkel gazdagodom, de még mindig tartok a Bentley-től. Tartok tőle és vonz egyszerre.
Alig skizó ez az egész.
Mikor mindennel elkészülünk odahúzok egy fehér műanyag széket az autó mellé, letelepszem és várom vissza a tulaj és közben őrzöm a járgányt, bár nincs kitől. Jeff már hazaindult, úgyhogy csak Larry és én maradtunk és egyikőnk sem jelent veszélyt.
A mai napba csak az "rondított" bele, hogy nekem kell Gibson tanár úr kocsiját hazavinnem, aztán könnyen és gyorsan vissza kell érnem.
Mindegy, végülis nem vagyok egy elveszett ember, ha mégis eltévedek, fogok egy taxit és annyi.
Nehogymár..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
423
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet Vas. 02 Szept. 2018, 18:45


Nadine & Caroline


Különösebben nem aggódtam, hogy az a két óra nem lesz elegendő a Szervizre, de amit el kellene intéznem, arra lehet, hogy kevés lett. Igyekeztem minden percet kihasználni, de a papírmunkák jobban elhúzódtak, mint amire számítottam. Már majdnem beesteledett, mikor visszaértem a Műhelybe, remélve, hogy még nyitva van.
-Hallo! Bocsánat, hogy kicsit késtem…- siettem a Mesterhez, hogy rendezzem a számlám, majd a kulcsomért léptem a lány mellé.
-Köszönöm a munkáját! Remélem nem volt vele sok baj?- majd egy mosollyal adok a kezébe egy kis borravalót, aztán átveszem a kulcsomat, ha átadja.
De ahogy beszállok a kocsiba, megcsörren a telefonom. - Ahh!! Hogy mi? Honnan kérjek segítséget este? ? Uram atyám!  …. csak lassan! Ne hadarj!- roskadtam magamba, ahogy meghallottam a rossz hírt, hogy az egyik betegem eltűnt és a Hatóságok csak 24 óra múlva kutatnak csak utána. A nővére telefonált most nekem, mert nem bízik rajtam kívül senkiben, de annyira zaklatott, hogy alig értek valamit belőle, amit mond. Egy hirtelen ötlettől vezérelve a szerelőlányra nézek.
-Mondja, mikor végez? Tudna nekem segíteni megtalálni valakit? Tisztában vagyok vele, hogy szokatlan kéréssel állok most itt, de ha hajlandó segíteni, akkor szálljon be. - mutatok a mellettem lévő ülésre. Nem tudom, hogy mit fog válaszolni a lány, de remélem, hogy megtalálom valahol az eltűnt Betegemet, mielőtt késő lenne. Nem olyannak ismertem meg, aki kimaradna éjszakára, ezért is aggódom miatta.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
18
∆ Kor :
26
∆ Tartózkodási hely :
Munkahely - GarázsTárgy: Re: Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet Hétf. 03 Szept. 2018, 20:25

Épp a szék karfájára akasztott táskámban matatok, amikor a Bentley tulajdonosa visszatér.
Büszkén kihúzom magam a székben, hogy lássa vigyáztam erre a csodajárgányra, Larry pedig gondoskodott róla, hogy minden tökéletesen működjön.
-Ugyan, itt nem kell percre pontosan blokkolni. Mi sem húzzuk le a rolót "csengetésre". Megígérte, hogy visszajön, és ez bőven elég. Ő meg úgy vigyázott rá, mint eb a velőscsontra. - Larry szeretettel hunyorított unokahúgára, aki szívesen és élvezettel segít neki.
-Baj? Oh ha mindenki így vigyázna a kocsijára, akkor sosem kellett volna megtudnom, milyen az amikor Larry bácsira rájön a sikítófrász. Ezen az autón látszik hogy rendszeresen ellenőrzik és nem másznak vele sziklát és nem járkálnak vele mocskos helyeken. Tudnék mesélni....- adom át a kulcsokat egy vigyor kíséretében.
Úgy gondoltam, itt véget is ér találkozásunk, hiszen ha legközelebb is idehozz a járgányát, nem biztos, hogy én itt leszek.
A telefon követelődző csörgése máris arra enged következtetni, hogy a hölgy fél percen belül már el is tűnik, nekem meg marad a holnapi fuvar Mr. Gibsonhoz.
A hívó úgy fest kicsit ideges...Kicsit nagyon...és igyekszik az állapotát megosztani a hívottal. Remélem nem veri szét az autóját itt nekem mert a nyakába zúdítok egy vödör jeges vizet.
-Tessék?  - pislogok, mint akit rajtakaptak. Részben igaz is, mert hallgatóztam és ez igazán nem szép dolog.
-Voltaképp már végeztem..-
mondom az igazsághoz hűen. - Segíteni? Persze, szívesen.. -Larry felé fordulok, aki kicsit távolabbról figyel.
-Larry bácsi, elmegyek egy kicsit. Ha nem érek vissza reggel nyolcra, kérd meg Jeffet hogy vigye el Mr. Gibson kocsiját...Fizetem a taxiját visszafelé. Gerdának meg mond meg, hogy bulizni mentem a csajokkal!
Azzal be is vágódom a kocsiba, végig sem gondolva hol és mi vár rám. A bulizást azért említettem, hogy megnyugtassa Gerdát, hogy ismét csajos estét tartok.
-Majd hívlak! Ne aggódjatok! - intek még oda, aztán várom, hogy belevessük magunkat a kalandba. Persze előfordulhat, hogy mire rájövök, hogy ez nem volt egészen jó ötlet, már késő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
423
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet Kedd 04 Szept. 2018, 18:25


Nadine & CarolineNem is mertem remélni, hogy a lány segít nekem. Elég zaklatott voltam a hívás miatt, de tudom jól, hogy történt a Férfival valami. Mary-nek alapos oka van, hogy engem hívott. Amikor a Betegem volt a testvére, akkor megismertem a Családjukat. Elég bizalmatlanok, amit meg is tudok érteni. Afró-Amerikaiak lévén sok hátrányt kellett elszenvedniük, és a Gettó-ban élni sem leányálom. Dennis-t, az öccsét, akkor ismertem meg, mikor egy éjjel-nappali boltból hazafelé tartottam, és a Central-Park szélénél találtam rá összeverve. Nem lett belőle nagy ügy a rendőrségen, mondva, hogy mindennaposak az ilyen támadások, de sajnos sokat nem tudtam elérni a Rendőrfőnöknél ez ügyben. Meggyógyítottam és ezáltal megismerhettem a családját Dennis-nek. A nővére egy kis kifőzdében mosogat, és próbálja eltartani a kislányát, akivel együtt élnek az apró lakásban. Dennis egy Pizzásnál futár, de sokszor késő estig dolgozik. Nagyon rendes kis család. A Szüleikről csak annyit tudok, hogy autóbalesetben hunytak el, pár évvel ezelőtt. Azóta megtesznek mindent, hogy talpon maradjanak. Most viszont nem ment haza a testvér, Mary aggódik, amit meg tudok érteni. Nem olyan környéken laknak, ahol a közbiztonság jó, bár elég összetartó közösség. Engem már jól ismernek, mert sokat jártam a helyi Kórházban segíteni az ottani Orvosoknak. Ismerik a kocsimat is, bár idegeneknek nem ajánlatos behajtani a gettó közepébe, mert aztán csak a kerekei maradnak a járgányából, jobb esetben. De most nem is ezt akarom ecsetelni, mert a szegénység alapból nem szégyen, hanem egy olyan állapot, amit sokan nem is értenek meg. Lenézik a Szines bőrű embereket, pedig ugyanolyan érzelmeik vannak és életük, mint mindenkinek. Persze tisztelet a kivételnek a gazdagok és fehérbőrűek közt, akik tényleg elismerően bánnak velük.  De ez is egy más lapra tartozik. Most viszont meg kell találnunk Mary öccsét, és remélem, hogy nem lesz késő..
-Köszönöm, hogy segít!- nézek a lányra kedvesen. Picit ideges vagyok amiatt, amit Mary mondott a telefonba, de higgadtnak kell maradnom.
-Elöször is elmegyünk Mary-hez. A Gettóban lakik. Nem kell félnie, nem bántanak minket. Egy Dennis nevű Férfit kell megkeresnünk, aki az ö öccse. Remélem tud mondani valamit, hogy hol kezdjük a kutatását, mert a telefonba nem értettem sokat. Akit keresünk, nem bűnöző, ha erre gondolt. - mosolyodom el a lány meglepett arcát látva, de most nem részletezek sok mindent. Előbb tudjunk meg valamit, hogy merre járt a testvére. Talán ráakadunk valami nyomra. Bár az is lehet, hogy megrémítettem a Gettó említésére, de remélem, hogy nem ez történt, és nem szál ki a kocsimból. Több szem többet lát, és most nagyon kell a segítsége, ha nem dönt másként.
- Mostantól, szólítson Car-nak. Tegeződhetnénk is, ha nincs ellenére?- teszem még hozzá egy kedves mosollyal a lányra nézve. A doktori címem amúgy elég hivatalosnak hat és nem mindig használom.
Ha továbbra is velem tart a lány, akkor lépek is a gázra és irány a Getto.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
18
∆ Kor :
26
∆ Tartózkodási hely :
Munkahely - GarázsTárgy: Re: Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet Kedd 04 Szept. 2018, 21:41

Caroline & Nadine

So was I
Igazság szerint én is hálás lehetek, amiért rám esett a választása, hiszen alig ismer...Sőt egyáltalán nem és bár imádom az autószerelést, nem zárkózom el egy-két kalandtól bizonyos határok között.
-Igazán nincs mit. Szívesen segítek, ha ezzel felmentést kapok egy autó házhozvitele alól. Mr. Gibson nem az a fajta akivel szívesen csevegnék, pedig tanár.
Magamban utoljára átgondolom, mire számíthatok, mennyire veszélyes lehet ez a kiruccanás. Nem mintha ki akarnék szállni. Az nem én vagyok.
A Gettó említésére ugyan meglepődöm, de ez sem tántorít el. Bízom benne, hogy a harcművészeti tudásom kisegít ha baj van.
Amkor megtudom a részleteket, máris kattog az agyam. Az egy dolog hogy a srác rendes, de mindig akad a közelében egy-két ember akinek ez szúrja a szemét. A kedves "haverok", akik aztán belerángatják mindenféle kétes dologba a naív cimborákat, aztán ha baj van, ők lelécelnek a másik meg marad a lekvárban. Mint valami áldozati felajánlás.
- A Getto talán nem való a magamfajta kislányoknak, de ez csak a látszat. Különben is, ketten többre megyünk és talán szerencsénk is lesz. Még baj nélkül megtalálhatjuk a srácot és mindenki nyugodtan alhat.
Mindenesetre  meg kell tudnunk mindent a baráti köréről, hátha valami régi ismerős bukkant fel, aki problémát okozhat. Kezdődhet ez egy egyszerű kölcsönkéréssel, vagy azzal, hogy segítsen neki munkát találni.

Fene, már úgy beszélek mint valami nyomozó. Jó messzire kerültem az eredeti munkámtól!
-Azt hiszem nincs akadálya annak, hogy tegeződjünk. Ki tudja, hogy érjük meg a nap végét...és meglehet bele fog lógni a holnapi is.
Részemről a szerencse, Car! Én Nadine vagyok és fogalmam sincs hányféle módon lehet ezt rövidíteni, vagy becézni. Bár az emberi kreativitás határtalan.

Hátradőlök az ülésen.
-Vágjunk bele! Dennisnek és Marynek szüksége van ránk!
Eddig az ölemben pihenő jókora táskámat hátra teszem. Simán lehetne fegyvernek, vagy legalábbis veszélyes eszköznek nyilvánítani, anélkül hogy pillantást vetnénk a tartalmára. Pedig az is figyelemre méltó.
Nem ismerem Car képességeit, de aki ilyen magától értetődően, egyetlen telefonhívásra  a Getto felé veszi az irányt, nem lehet gyáva kukac.
Meg fogjuk mi ezt a problémát oldani!


[url=youtube]zene[/url] | Akció indul! |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
423
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet Szomb. 08 Szept. 2018, 03:47


Nadine & Caroline

Elsőre azt hittem, hogy a lány mégis meggondolja magát és kiszáll a kocsiból a Gettó említésére, de nagyon örültem, hogy nem így lett. Azt nem mondanám, hogy veszélytelen, de azért tudom, hogy hova tartok vele. Sok helyen nem jó szemmel vagyunk nézve, mert nem sötét a bőrünk színe, de azt már megtapasztaltam az évek alatt, hogy nem mindenki egyformán vélekedik. Ahogy mindig voltak s lesznek is ellentétek, amit sohasem lehet megváltoztatni vagy esetleg enyhíteni. De ebben a pillanatban segítségre van szüksége az egyik volt Betegemnek, akiről sok mindent tudok. Ahogy azt is, hogy becsületes dolgozó emberek. A sorsuk nem éppen fényes, de mindent megtesznek, hogy jobbá tegyék a mindennapjaikat. Nem ajnározom, vagy magasztalom őket, csak elismeréssel vagyok a nehéz helyzetükre tekintettel, hogy fáradtságot nem kímélve küzdenek a fennmaradásért. Mary nagyon bizalmatlan ember, de ahogy teltek a hetek úgy kezdett felém egyre barátságosabban tekinteni, hogy látta, mit megtettem a Testvéréért és nem fogadtam el tőlük semmit a kezelésekért. Nem vagyok mártír vagy magasztalásra méltó, csak tudom és láttam, hogy a gyógyíttatásra nem tellett volna nekik, amikor megtaláltam Dennis-t azon a napon… Borzalmasan megverték és több bordája eltört. A válla kifordult a helyéről, és az egyik combcsontja is megrepedt. Szinte a másvilágról jött vissza, ahogy kezdett lassan gyógyulásnak indulni a sérüléséből. Egy műtétet is végre kellett hajtanom rajta, hogy rendesen kapjon levegőt, mert az egyik bordacsontja átszúrta a tüdejét. Mary mindvégig mellette volt és naponta bejárt meglátogatni őt. Én végig ott láttam azt a sok fájdalmat a szemében, amikor ránézett a testvérére. Egyik Kórházba se tudta volna bevinni, mert a számlákra nem futotta volna még a kis lakása fedezetként sem. De valahol biztos a Gondviselés sodort arra az útra a kocsimmal, hogy megtaláljam a Férfit. Megkedveltem ezt a kis Családot és most ismételten segítségre szorulnak. Meg akarom találni a Férfit, mert tudom, hogy valami ok miatt van távol, vagy nem is gondolok bele, hogy…
A kis omladozó házhoz érve leparkolok, s ahogy kiszállok, már a szomszédban lakó gyerekek kijöttek megnézni a kocsim. Némelyik kis lurkónak már tudom a nevét, akik mindig nagy szeretettel futnak oda hozzám egy üdvözlésre.
-Sziasztok, Gyerekek!- mosollyal üdvözlöm őket. – Mary néni, itthon van?- kérdezem egy Joel nevű gyermeket, aki a szomszédjukban lakik.
-Igen. Itthon van Mary néni!- mutat az ajtó felé és már fut is labdázni a többiekkel. Nadine-ra nézek, s ha készen áll, akkor indulhatunk felkeresni Dennis nővérét. Sejtem, hogy zaklatott lesz, de sajnos mondania kellene valamit, hogy honnan kezdjük el a kutatást. Minél hamarabb meg kell találnunk az öccsét.
-Helló, Mary!- lépek hozzá közelebb, ahogy a kopogásom után kinyílik az ajtó. -Bejöhetünk? Ő itt Nadine, jó barát!- mutattam be a lányt és pár méregető pillantás után kinyílt az ajtó és beléphettünk rajta. Ha a Segítőm is beleegyezve velem tart a nő lakásába, akkor együtt megyek be vele.
- Kérlek Mary, mondd el mi történt? Mikor láttad utoljára Dennis-t? Hol volt előtte? Vagy bajba keveredett? Kérlek, mondd el amit tudsz. Segíteni jöttünk.
-Dr. Shione… nem is reméltem, hogy most eljön.... De sokat nem tudok hol volt ma az Öcsém. Reggel elindult dolgozni, aztán este, amikor szokott hazaérni, akkor nem volt sehol. A Biciklije sincs a tárolónál kikötve, ebből is tudom, hogy valami történhetett vele. Sohasem maradt ki egyetlen egyszer sem az esti imádságról és mindig szólt előre, ha túlóráznia kellett. De most nagyon aggódom, mert semmit nem tudok róla, és a keresését csak 48 óra múlva kezdi meg a Hatóság. Kérem segítsen megtalálni. Nekem nincs más rokonom, csak az öcsikém. Hanna most a kis osztálytársánál alszik pár napig. - nézett ránk könnyes szemekkel.
–Kérem, Doktornő! Segítsen megtalálni őt.
-Nyugodj meg Mary! Megteszünk mindent, hogy hazahozzuk a testvéredet. Meg fogjuk találni, csak valami kiindulópontot kellene ismernünk, hogy hol kezdjük a keresését.
Kicsit gondolkozik, majd a szekrényben felakasztott kabát zsebéből egy mosodai cédula. - Csak ezt találtam egyik zsebébe, amikor kimostam a kabátját, csak későn vettem észre, hogy benne maradt valami a zsebébe. De többet nem tudok, mi lehet ez, vagy mit jelenthet. - nyújtja nekem a cetlit.
Kicsit kopott már rajta a pecsét, de kis találgatás után kivehető, hogy négy nappal ezelőtti a dátum rajta.
-Mosodai cédula?- ejtettem ki a számon a meglepetés hangján, de aztán láttam, hogy ez a mosoda nem is ezen a környéken van. Legalább egy órás útra van innen, és nem kevésbé egy elég híres Szalon leányvállalata az újgazdag negyed közelében.
- Az nem szegények lakta környék, de mit keresett ott Dennis? Biztos, hogy valami okkal került arra a helyre. Bár ezt még nem tudom. – Halkabbra véve a hangom, miközben odanyújtom Nadine-nak a cédulát, hátha többet tud kiolvasni a kicsit kopott és mosott papírosról. De ahogy ízlelgetem magamban a lehetséges helyet, ahol ezek szerint megfordult a napokban, az már biztos, hogy nem a Gettóban történt vele. De előre nem mondok semmit, míg nem vagyok biztos benne. De talán a lány mást is észrevesz, ami elkerülte a figyelmemet. Eléggé járnak a gondolataim, de még korai lenne bármit kijelenteni.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
18
∆ Kor :
26
∆ Tartózkodási hely :
Munkahely - GarázsTárgy: Re: Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet Vas. 09 Szept. 2018, 21:18

Caroline& Nadine

 Csendesen ülök a kocsiban és figyelem, ahogy változik a kép.
A gazdagságot, biztonságot lassanként felváltja a szegénység...és a veszély. De itt is élnek emberek, akiknek ugyanúgy jár a segítség, mint bárki másnak. Ők akik a bűn és nyomor erdejében próbálnak becsületesen élni és harcolni azért, hogy legalább a gyerekeiknek jobb legyen. Ezért...Ezekért az emberekért döntöttem úgy, hogy segítek Carnak és védenceinek.
Amikor megérkezünk, a vígan játszadozó gyerekek szaladnak az autóhoz. Úgy tűnik ismerik Cart és megbíznak benne. Remélem, én is elnyerem a bizalmukat és nem fogják azt gondolni, hogy valami olyan hivataltól jöttem, aminek célja a családok szétszakítása, azon indok mögé bújva, hogy így mindenkinek jobb lesz. Üres duma.
Kiszállok, magamhoz veszem a táskámat és követem Cart a házhoz. A külseje alapján életveszélyesnek és lakhatásra alkalmatlannak tartom, de jobb a semminél és biztos van rosszabb.
Mary láthatóan kicsit gyanakvó, de végül úgy dönt, ha Car magával hozott, nem lehetek ellenség.
-Jó napot! - biccentek mosolyogva a nőre, tovább erősítve benne, hogy szeretnék olyan barát lenni, mint a doktornő.
Bent aztán nem is kell bíztatni, hogy mindent elmondjon.
Rögtön találok több okot is Dennis távolmaradására, de egyik rosszabb mint a másik.
Az egyetlen nyom a mosodai cédula, ami bár nyom lehet, mégis bonyolítja a helyzetet.
-Hmmm..Ismerem ezt a helyet. Néhányszor jártam ott. Gyors és megbízható cég....Még nem vettem észre semmi gyanúsat náluk. Persze, ha csinálnak valami törvényelleneset azt nem az ügyfelek előtt fogják csinálni.
Lehet, hogy Dennisnek munkát akartak ajánlani, amivel többet kereshet.
Vagy egy barátja kért segítséget tőle. Vagy tényleg munkának indult, de a srác nem akart belemenni semmi törvényellenesbe.
Nem beszélt mostanában egy régi haverról, aki hosszú idő után újra felbukkant? Vagy valami új barát?....Esetleg..talán..barátnő?

Minden kérdésem olyan hogy a legrosszabbra gondolhat az aki hallja. Szegény Mary.
Ő és a testvére egyszerű, templomba járó emberek...Aztán egyszer csak itt a baj.
A cetlin egy kézzel írt valami...Talán egy név. C-vel vagy G-vel....Inkább G-vel.
-Van a testvérének ismerőse, akinek G-vel kezdődik a neve?

megjegyzés | zene |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
423
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet Hétf. 10 Szept. 2018, 21:37


Nadine & Caroline

Mary eléggé zaklatott volt, de igyekezett minden információt megadni, ami előre viszi az öccse keresését. Legalábbis remélem, hogy ez a mosodai cédula egy kiindulási pontot jelent és innen talán megtudhatunk valamit. Nadine-nek átadva a cetlit, felfedezett rajta egy halvány betűt, ami talán „G” lehet, vagy hasonló.
Ismét Mary felé fordulok, akitől kérdezem, hogy esetlegesen mit tudna erről a kezdőbetűről.
-Ismersz valakit, akinek a keresztneve G-vel kezdődik? Vagy a vezetékneve?- mutatom neki a talált „nyomot”, és nagyon bízom benne, hogy valamit tud mondani, ami érdekes lehet…

- Régen volt egy Barátja, aki a másik utcában lakott. Gyerekkorunkban sokat lógtak együtt az Iskolában, de egy jó ideje nem hallottam felőle. Megvan már 20 éve is annak.
-Neki volt „G” a nevében?- nézek rá kérdőn.
-Igen.. valami Gerynek hívtuk.. George… George Molhson volt a neve, de mi csak Gery-nek becéztük. Miért? Talán ő tud Dennisről valamit?- csillant fel a szemében a remény, és próbálta megtartani az önuralmát, de az izgatottsága eléggé idegessé tette.
-Nyugodj meg, Mary! Most erősnek kell lenned! – nyújtom a kezem felé, hogy átöleljem, és kis vigasztalást nyújtsak, bár tudom milyen, amikor kétségek közt őrlődsz, és nem tudod mi fog várni rád. Nagyon is jól ismerem ezt az érzést.
-Megtaláljuk a testvéredet…- súgom a fülébe, ahogy átkarolom a sírása közben.
-Most, pihenned kell kicsit, jó? – lépek kicsit el mellőle, majd a vállánál megfogom gyengéden, hogy a szemébe nézzek.
- Mindent megteszünk Nadinnal, hogy hazahozzuk az öcséd! Hanna-nak is szüksége van rád! Dennis haza fog jönni! Előkerítjük, bárhol is van! Kérlek, Mary! Szüksége van rád! A Kislányod is számít rád! Érted?!- húzom ismét magamhoz, hogy átöleljem, de indulnunk kell. Ha ezen a cédulán az a kezdőbetű nyomra vezet, akkor még oda kell érnünk zárás előtt.
-Indulnunk kell, Mary! Hívlak, ha valamit megtudunk!- adok egy enyhe nyugtató tablettát a kezébe.- Ezt vedd be és aludj egyet. Kell a pihenés.- mosolygok rá, majd ha Nadine-nak nincs több kérdeznivalója, akkor elköszönök Dennis Nővérétől, majd a kocsihoz tartok a Társammal. Remélem, hogy ez a cetli az öcsikéje nyomára vezet.
-Ügyes vagy, Nadine!-lépek a lány mellé.- Menjünk, nézzünk utána annak a George-nak. Biztos vagyok én is benne, hogy ez nem jelent jót, ahogy mondtad. De azért remélem, hogy többet megtudunk erről a George nevezetű fickóról. Ha készen állunk az indulásra, akkor a gázra lépve indulok is abba a Mosodába, ahonnan talán közeledni fogunk a Férfi jelenlegi tartózkodási helyéhez.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
18
∆ Kor :
26
∆ Tartózkodási hely :
Munkahely - GarázsTárgy: Re: Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet Csüt. 13 Szept. 2018, 21:44

Caroline& Nadine

 Amikor Mary szóba hozza George-ot, kis híján csuklom egyet.
Egy barát aki legalább 20 éve eltűnt és egyszer csak felbukkan. Rossz érzéseim vannak, pedig még nem is találkoztunk vele, csak a nevét. Mary még a vezetéknevére is emlékezett.
A gyerekkori cimborák gyakran azért bújnak elő, hogy segítséget kérjenek a lekvárból való kimászásból, vagy ajánlanak egy mocskos munkát.
Becsületes szándékkal ritkán szoktak visszatérni ennyi év hallgatás után
Dennis meg, amilyen jóságos, olyan könnyen fog a csapdába sétálni, mintha csak egyik szobából a másikba menne át.
Gyorsan előkapom a jegyzetfüzetemet és beleírom a nevet és pár szóban azt is, hogy mi köze a családhoz.
Szegény Mary....és szegény Dennis. Még jó hogy van egy ilyen jó barátjuk mint Car. Ki tudja mi történne, mire a rendőrség hajlandó lépni.
-Mary, én azt javaslom, hogy ne engedjen be idegent, bármit is mond. Ha Dennis esetleg telefonálna, próbálja megtudni tőle, hogy hol van és utána hívja fel a doktornőt...Vagy engem...- odaadok egy névjegyet. Mostanra talán megnyertem annyira a bizalmát, hogy tőlem is elfogadja a segítséget.
Kivételesen hálát adok a főnökömnek, hogy nekem is csináltatott névjegyet, pedig nagyon nem ugráltam a boldogságtól eleinte.
Kifelé menet a dicséretre azért elmosolyodom. Talán most derül ki, hogy van nyomozói képességem is, csak épp mostanáig szundikált.
– Tudod, ha az embernek gyakran olvashatatlan üzeneteket hagynak az asztalán, vagy rövidítésekkel zsúfolják tele, bizony jól jön a kódfejtési tudomány.
Kíváncsi vagyok, hogy a tisztes, elit  mosoda mit rejteget...Vagy épp milyen egyéb szolgáltatással járhat az ügyfelek kedvében.

Sejtem, hogy ha odaérünk már nem lesznek velünk barátságosak és használnom kell a harcművészeti képességeimet is. Isten óvja a kung fu pandákat! De most leginkább engem.
-Car, van fegyvered? Úgy értem, a sokkolón meg a paprikaspray-n kívül? Csak mert sosem lehet tudni, mivel várnak ott. Nem akarom azt mondani, hogy kőkemény tűzharc, meg ilyesmi....De...Szóval kicsit....Mondjuk pesszimista vagyok és nem hiszek abban, hogy hallgatnak a szép szóra. Persze, meglehet, hogy csak túlreagálom és nincs is akkora baj.
Megvillantok egy mosolyt, ami biztató akart lenni, de valószínűleg gyengére sikerült.

megjegyzés | zene |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
423
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet Pént. 14 Szept. 2018, 16:42


Nadine & Caroline


Mary-től elköszönve, máris indultunk a Mosoda felé. A Városi forgalom most már kedvezőbb volt, mert a nagy esti csúcsforgalom már lezajlott. Ahogy a Getto-t kezdtük elhagyni, már az üzletek is sűrűbben voltak. Bár a gondolataimba merülve vezettem, Nadine kérdésére elmosolyodtam.
-Nincs olyasmim…. - mondtam neki. – Nem hordok magamnál semmiféle spray-t vagy sokkolót. – nevettem fel, majd egy pillantással rá néztem.
-Nem szeretem a fegyvereket, de tudok bánni velük, ha arról van szó. Inkább a meggyőzés az, amit használok, mintsem az Élet kioltása. Volt idő, mikor rákényszerültem, hogy megvédjenek és megvédjem magam, de ha egy mód van rá, akkor kerülöm a harcot. - kacsintottam rá, majd leparkoltam a címen, ahová meg is érkeztünk.
-Nem hinném, hogy itt bármit tennének, mert ez egy bekamerázott környék. De azért készüljünk fel a védekezésre. Közelharcban nem vagyok jó, de pontosan célzok, ha arra lenne szükség. Bár nem valószínű, hogy tettlegességre kerülne sor. Amúgy meg van egy aduász, ami majdnem minden „ajtót” kinyit. - mutatom fel neki a Platina Visa kártyám.
- Szerintem, ideje lenne benéznünk ebbe a Mosodába…. Nincs kizárva, hogy érdekes dolgokat tudunk meg. - szállok ki a kocsiból és ha Nadine is követ, akkor benyitok az ajtón, de előbb a lányhoz hajolva súgom neki halkan.
-Ha szeretnél beszélni először velük, akkor rendben, majd én leszek az Anyukád, aki csak elkísért ide. Lehet, hogy ha te kérdeznéd, hogy merre találjuk azt a George nevezetűt, akkor nem olyan feltűnő. De fogalmam sincs, hogy mi köze lehet ennek Dennis-hez. Talán sikerrel járunk, amit nagyon remélek. Most meg úgy teszek, mint aki jó Szülő módjára elkíséri a lányát, hogy „megtanítsa” neki, hogy kell intézni a mindennapi teendőket, mint például a Mosodai dolgokat. - Reménykedem benne, hogy a lány érti, amire akartam rávezetni és kitalál valami mesét, miért akarjuk megtalálni azt a Srácot. De szerintem nagyon jól fogja körülírni a sztorit, hogy kihúzzon valami információt a pult mögött állóból.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
18
∆ Kor :
26
∆ Tartózkodási hely :
Munkahely - GarázsTárgy: Re: Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet Vas. 16 Szept. 2018, 00:49

Caroline& Nadine

 Szóval fegyvertelen, még egy spray sincs nála és minden bizalmát a Visába meg a beszélőkéjébe fekteti. Oké, lehet hogy nem is lesz szükség másra. Én sem szeretek verekedni, bár ez most nem az a helyzet lenne, hogy visszaélek a tudásommal. Megtanultuk a Mestertől hogy a kung fu nem arról szól, hogy verjük agyon a játszótéren a többi gyereket. Meg kell tanulnunk az önkontrollt is...Később pedig a fájdalom elviselését.
A környék valóban puccos és azonnal ráismerek a mosodára. Semmi gyanús nincs rajta, mondhatnám maga a tökéletesség.
-Szerinted ha valaki komolyan végezni akar egy emberrel, vagy netán többel, érdekli a kamera? - teszem fel a nem túl optimista kérdést.
Az ötlet, hogy én beszéljek, tetszik, úgyhogy még a szemüvegemet is felrakom és igazítok magamon, hogy elhiggyék tényleg egy cuki kiscsaj vagyok, aki rohadtul ideges egy nagyobb tétel ruha mosatása miatt.
Igen, ez találtam ki hirtelenjében, hogy a pizzafutár mesélt egy George nevű haverjáról aki tudna nekem segíteni.
-Rendben, igyekszem kislányos lenni. Remélem menni fog és nem bukunk le fél perc alatt.
Nagy levegő és belépek. Halk csengettyű jelzi érkezésünket. Erre valahogy nem emlékeztem, de lehet, hogy csak pár napja szerelték fel. A pult mögött egy harmincas évei végén járó nő áll. Talán latin, vagy félvér, fene se tudja, de nem kínai.
-Jó napot!...Tudja...keresek valakit. Egy nagyobb kupac fehér ruhát szeretnék kimosatni. Menyasszonyi ruhák és sokat álltak a raktárban, most viszont kéne egy előadáshoz.  Egy srác azt mondta, keressem George-ot és ő tud nekem segíteni.
Kellően bénáztam, hogy hihető legyen, mennyire izgulok, hogy a ruhák rendben legyenek.
-George?  - kérdez vissza a nő majd Car felé is vet egy pillantást. - Hát ha őt ajánlották, annak oka van. -biccent a nő majd eltűnik hátul. Kezdek félni.
-Van egy olyan érzésem, hogy George mintha...valahogy kiemelt dolgozó lenne itt...- mondom halkan Carnak.
Lehet hogy máris darázsfészekbe nyúltam és nemsokára egy automata fegyver csövével fogunk szembenézni.
A nő visszatér nyomában egy nem túl bizalomgerjesztő fekete fickóval.
-Isabel azt mondja, valaki azt mondta neked, hogy tőlem kérj segítséget. - mondja köszönés nélkül és olyan gyanakvóan néz rám, hogy hirtelen egy lépést hátrálok.
-A nevére emlékszel a fickónak? - úgy néz rám mint aki a vesémbe lát...Szorul a hurok...Nagyon szorul..
-Öööö....nem, nem emlékszem...Azt hiszem egy pizzafutár volt. Tőlük nem kérdezi az ember hogy mi a neve.
Bang! Azt hiszem, George sejti hogy sántít a sztorim, elvégre milyen már, hogy egy idegen csak úgy tesz egy javaslatot egy másik idegennek. Rohadtul kínos a helyzet és kezdek kifogyni az ötletekből.

megjegyzés | zene |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
423
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet Kedd 18 Szept. 2018, 15:17


Nadine & Caroline


A Mosodába lépve teljesen átlagosnak mondható környezet fogadott. Nadine rögtönzött kis előadását hallgatva, szerintem elég jól adta magát elő. A Pultban álló Hölgy kissé gyanakvóan méregette, majd rám is pillantott, de aztán végül idehívta azt a George nevezetű Férfit, aki nem igazán volt elragadtatva a kereséstől főleg úgy, hogy más valaki ajánlotta. A lány elég megszeppenten válaszolt neki, de azért tartja magát a kitalált meséhez. Nem hiszem, hogy ennyire hihetetlennek hangozzék a történet, de ismerem a Gettóban lakók gyanakvó természetét, főleg, hogy világos-bőrűek lévén, mi kilógunk a sorból. Azt persze nem tudhatja George, hogy én sok mindent tudok a helyzetükről és az életvitelükről, de ezt az információt nem fogom megosztani vele. Egyelőre.
-Szerintem is. - suttogom vissza a lánynak, de közben figyelek minden apróságra, talán valami árulkodó jelet észreveszünk rajta, hogy lépéselőnybe kerüljünk. De aztán George kétkedő pillantását látva, inkább közbelépek, mielőtt más irányba terelődnének az indulatok.
- Jó napot! Szerintem meg tudjuk beszélni ezt a dolgot. – Lépek közelebb, s nyújtok oda egy 100 dollárost a Férfinak.
-A lányom megbízatása számomra fontos, és ha tudna segíteni, akkor hálás lennék. Nézze el neki, hogy ilyen fiatal és tapasztalatlan minden téren, de most „tanulja” a felnőtt élet csínját-bínját. - mosolyodom el, majd várom a válaszát.
-Akkor, tud nekünk segíteni? Pár nap múlva lesz a menyegzői jelenet felvétele, s addigra készen kell lennünk minden előkészülettel. Még a Koszorúslányok ruháját is rendbe kell tennünk. Szóval? Segít?- nézek rá ismét kedves arccal, majd várom, hogy megízlelje a „pénz ízét”. Lehet, nem éppen erkölcsös módon intézem ezt a dolgot, de meg akarom találni Dennis-t. És ha a szimatunk nem csal, akkor csak ez a Férfi tud minket elvezetni hozzá. Bár ha jól látom, hajlik arra, hogy elfogadja „Franklin”-t, már nem is vagyunk olyan gyanúsak számára. Ahogy látom az arcizma is ernyedni látszik és egy halovány mosoly jelenik meg rajta. Nemhiába… Benjamin elég meggyőző tud lenni…  mi meg elég elszántak, hogy az első „akadálynál” ne adjuk fel Mary testvérének a kutatását.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet

Vissza az elejére Go down

Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Farkasok kódexe
» -=Sima Jutsuk=-
» -= Masamune műhelye =-
» Jester és Shadow búvóhelye
» Szimmetria ügy (ingyen njk kaland)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York :: NYC Autószerelő mûhely-