HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd 28 Aug. 2018, 18:43
Ugrás egy másik oldalra


L


A hozzászólást Nadine Amita Carlisle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 17 Okt. 2018, 20:46-kor.
Vissza az elejére Go down

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Csüt. 30 Aug. 2018, 00:13
Ugrás egy másik oldalra


Nadine & Caroline


Gyorsan telnek a napok a héten, és megint csak közeleg a hétvége. Többségében munkával töltöm a napokat, de azért néha sikerül eljutnom valami ügyet is intéznem, ami egy évben legalább háromszor esedékes lenne, s ez a kocsim szervize. Általában házhoz jön a karbantartó, de most elfelejtettem üzenni neki. Teljesen kiment a fejemből a dolog, de ha már nincs az eszembe, akkor a noteszembe legyen. Fel is lapoztam egy Szerelőműhelyt, ahol tudnak fogadni azonnal. Nem igazán szeretem halogatni a dolgaim, mert aztán ki tudja, mikor jutok megint el az elintézésükhöz. Fel is hívtam a Műhelyt, ahol a Mester adott estére időpontot. Az délutáni dugót most se kerülöm el, bár igyekeztem kerülőutat választani, ami persze nem sikerült. Mindenki most igyekszik hazafelé, és nem is csodálkozom, hogy ingerült némelyik Sofőr. Elég lassan lehet haladni, de majdcsak odaérek kis késéssel. Nem nagyon izgatom magam a csigatempó miatt, mert legalább így el tudom olvasni a magazint, amit reggel vettem az újságosnál. Végre nem kell rohannom és a sürgős eseteket is elintéztem mára. Még holnap kell beugranom a Rendelőbe aláírni a rendelést, de az ráér már. Nem fordulok vissza miatta, majd később is szignózhatom, amikor megérkezik a kért felszerelés.
Potom fél óra alatt meg is érkezem a Műhelyhez, és leparkolok előtte. Nem tudom, hogy nyitva van-e még, de bekopogok az ajtón. Picit késtem az araszolás miatt, de remélem, hogy fogad még a Mesterember.
-Jó estét! Van itt valaki?- kopogok, majd belépek az ajtón. – Dr. Shione vagyok. Én hívtam telefonon, az autóm ügyében. Egy fehér Bentley-m van!- lépek beljebb, de csak két kilógó lábat látok az egyik járgány alatt, akihez oda is megyek.
-Bocsánat! Tudna nekem segíteni? Önnel beszéltem két órája?- kérdezem a szerelőruhában lévőt, de aztán ahogy lejjebb hajolok, mintha egy lányt látnék a karosszéria alatt feküdve, és valamit nagyon kalapál. Aztán lehet, hogy én képzelem, hogy egy nő van ott, és csak a fáradtság miatt látok félre. De hamarosan kiderül, ha előbújik a tengely alól.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. 30 Aug. 2018, 21:41
Ugrás egy másik oldalra

-


A hozzászólást Nadine Amita Carlisle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 17 Okt. 2018, 20:46-kor.
Vissza az elejére Go down

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Csüt. 30 Aug. 2018, 22:49
Ugrás egy másik oldalra


Nadine & Caroline


Amikor kimászik a Szerelő a kocsi alól, akkor látom, hogy tényleg egy Hölgy az, aki eddig nagy munkában kalapált valamit.
- Igen. Én telefonáltam nemrég a Bentley-mel kapcsolatban. Dr. Shione vagyok. - nyújtom a kezem felé, majd mosolyogva folytatom az aggodalmát látva. - Nem. Nem törtem össze, csak az éves karbantartás miatt jöttem. Mr. Larry-vel meg is beszéltem már, de látom, hogy elég nagy munkában van, és ha esetleg beleférne a Maga idejébe, akkor kérem, hogy nézze át. Itt vannak a kulcsai. - nyújtom felé.
Közben szétnézek a Műhelyben, és látom, hogy van bőven autó, ami javításra szorul. Nem értek a szereléshez, de bízom a szakértelmükben és Larry-t is ajánlással kerestem fel.
-Ha esetleg átnézné a beállításokat rajta, akkor megköszönném…- fordulok ismét a lány felé, majd ha nincs több kérdése, akkor nem is toporgok mellette, hagyom dolgozni.
- Később visszajövök.. Úgy 2 óra múlva megfelel?- kérdőn nézek rá, és ha igennel válaszol, akkor visszajövök, amikor kész lesz. Addig meg elintézek valamit, és jövök a kocsimért.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. 01 Szept. 2018, 17:56
Ugrás egy másik oldalra

[


A hozzászólást Nadine Amita Carlisle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 17 Okt. 2018, 20:46-kor.
Vissza az elejére Go down

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Vas. 02 Szept. 2018, 18:45
Ugrás egy másik oldalra


Nadine & Caroline


Különösebben nem aggódtam, hogy az a két óra nem lesz elegendő a Szervizre, de amit el kellene intéznem, arra lehet, hogy kevés lett. Igyekeztem minden percet kihasználni, de a papírmunkák jobban elhúzódtak, mint amire számítottam. Már majdnem beesteledett, mikor visszaértem a Műhelybe, remélve, hogy még nyitva van.
-Hallo! Bocsánat, hogy kicsit késtem…- siettem a Mesterhez, hogy rendezzem a számlám, majd a kulcsomért léptem a lány mellé.
-Köszönöm a munkáját! Remélem nem volt vele sok baj?- majd egy mosollyal adok a kezébe egy kis borravalót, aztán átveszem a kulcsomat, ha átadja.
De ahogy beszállok a kocsiba, megcsörren a telefonom. - Ahh!! Hogy mi? Honnan kérjek segítséget este? ? Uram atyám!  …. csak lassan! Ne hadarj!- roskadtam magamba, ahogy meghallottam a rossz hírt, hogy az egyik betegem eltűnt és a Hatóságok csak 24 óra múlva kutatnak csak utána. A nővére telefonált most nekem, mert nem bízik rajtam kívül senkiben, de annyira zaklatott, hogy alig értek valamit belőle, amit mond. Egy hirtelen ötlettől vezérelve a szerelőlányra nézek.
-Mondja, mikor végez? Tudna nekem segíteni megtalálni valakit? Tisztában vagyok vele, hogy szokatlan kéréssel állok most itt, de ha hajlandó segíteni, akkor szálljon be. - mutatok a mellettem lévő ülésre. Nem tudom, hogy mit fog válaszolni a lány, de remélem, hogy megtalálom valahol az eltűnt Betegemet, mielőtt késő lenne. Nem olyannak ismertem meg, aki kimaradna éjszakára, ezért is aggódom miatta.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. 03 Szept. 2018, 20:25
Ugrás egy másik oldalra

--


A hozzászólást Nadine Amita Carlisle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 17 Okt. 2018, 20:47-kor.
Vissza az elejére Go down

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Kedd 04 Szept. 2018, 18:25
Ugrás egy másik oldalra


Nadine & CarolineNem is mertem remélni, hogy a lány segít nekem. Elég zaklatott voltam a hívás miatt, de tudom jól, hogy történt a Férfival valami. Mary-nek alapos oka van, hogy engem hívott. Amikor a Betegem volt a testvére, akkor megismertem a Családjukat. Elég bizalmatlanok, amit meg is tudok érteni. Afró-Amerikaiak lévén sok hátrányt kellett elszenvedniük, és a Gettó-ban élni sem leányálom. Dennis-t, az öccsét, akkor ismertem meg, mikor egy éjjel-nappali boltból hazafelé tartottam, és a Central-Park szélénél találtam rá összeverve. Nem lett belőle nagy ügy a rendőrségen, mondva, hogy mindennaposak az ilyen támadások, de sajnos sokat nem tudtam elérni a Rendőrfőnöknél ez ügyben. Meggyógyítottam és ezáltal megismerhettem a családját Dennis-nek. A nővére egy kis kifőzdében mosogat, és próbálja eltartani a kislányát, akivel együtt élnek az apró lakásban. Dennis egy Pizzásnál futár, de sokszor késő estig dolgozik. Nagyon rendes kis család. A Szüleikről csak annyit tudok, hogy autóbalesetben hunytak el, pár évvel ezelőtt. Azóta megtesznek mindent, hogy talpon maradjanak. Most viszont nem ment haza a testvér, Mary aggódik, amit meg tudok érteni. Nem olyan környéken laknak, ahol a közbiztonság jó, bár elég összetartó közösség. Engem már jól ismernek, mert sokat jártam a helyi Kórházban segíteni az ottani Orvosoknak. Ismerik a kocsimat is, bár idegeneknek nem ajánlatos behajtani a gettó közepébe, mert aztán csak a kerekei maradnak a járgányából, jobb esetben. De most nem is ezt akarom ecsetelni, mert a szegénység alapból nem szégyen, hanem egy olyan állapot, amit sokan nem is értenek meg. Lenézik a Szines bőrű embereket, pedig ugyanolyan érzelmeik vannak és életük, mint mindenkinek. Persze tisztelet a kivételnek a gazdagok és fehérbőrűek közt, akik tényleg elismerően bánnak velük.  De ez is egy más lapra tartozik. Most viszont meg kell találnunk Mary öccsét, és remélem, hogy nem lesz késő..
-Köszönöm, hogy segít!- nézek a lányra kedvesen. Picit ideges vagyok amiatt, amit Mary mondott a telefonba, de higgadtnak kell maradnom.
-Elöször is elmegyünk Mary-hez. A Gettóban lakik. Nem kell félnie, nem bántanak minket. Egy Dennis nevű Férfit kell megkeresnünk, aki az ö öccse. Remélem tud mondani valamit, hogy hol kezdjük a kutatását, mert a telefonba nem értettem sokat. Akit keresünk, nem bűnöző, ha erre gondolt. - mosolyodom el a lány meglepett arcát látva, de most nem részletezek sok mindent. Előbb tudjunk meg valamit, hogy merre járt a testvére. Talán ráakadunk valami nyomra. Bár az is lehet, hogy megrémítettem a Gettó említésére, de remélem, hogy nem ez történt, és nem szál ki a kocsimból. Több szem többet lát, és most nagyon kell a segítsége, ha nem dönt másként.
- Mostantól, szólítson Car-nak. Tegeződhetnénk is, ha nincs ellenére?- teszem még hozzá egy kedves mosollyal a lányra nézve. A doktori címem amúgy elég hivatalosnak hat és nem mindig használom.
Ha továbbra is velem tart a lány, akkor lépek is a gázra és irány a Getto.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd 04 Szept. 2018, 21:41
Ugrás egy másik oldalra

---


A hozzászólást Nadine Amita Carlisle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 17 Okt. 2018, 20:47-kor.
Vissza az elejére Go down

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Szomb. 08 Szept. 2018, 03:47
Ugrás egy másik oldalra


Nadine & Caroline

Elsőre azt hittem, hogy a lány mégis meggondolja magát és kiszáll a kocsiból a Gettó említésére, de nagyon örültem, hogy nem így lett. Azt nem mondanám, hogy veszélytelen, de azért tudom, hogy hova tartok vele. Sok helyen nem jó szemmel vagyunk nézve, mert nem sötét a bőrünk színe, de azt már megtapasztaltam az évek alatt, hogy nem mindenki egyformán vélekedik. Ahogy mindig voltak s lesznek is ellentétek, amit sohasem lehet megváltoztatni vagy esetleg enyhíteni. De ebben a pillanatban segítségre van szüksége az egyik volt Betegemnek, akiről sok mindent tudok. Ahogy azt is, hogy becsületes dolgozó emberek. A sorsuk nem éppen fényes, de mindent megtesznek, hogy jobbá tegyék a mindennapjaikat. Nem ajnározom, vagy magasztalom őket, csak elismeréssel vagyok a nehéz helyzetükre tekintettel, hogy fáradtságot nem kímélve küzdenek a fennmaradásért. Mary nagyon bizalmatlan ember, de ahogy teltek a hetek úgy kezdett felém egyre barátságosabban tekinteni, hogy látta, mit megtettem a Testvéréért és nem fogadtam el tőlük semmit a kezelésekért. Nem vagyok mártír vagy magasztalásra méltó, csak tudom és láttam, hogy a gyógyíttatásra nem tellett volna nekik, amikor megtaláltam Dennis-t azon a napon… Borzalmasan megverték és több bordája eltört. A válla kifordult a helyéről, és az egyik combcsontja is megrepedt. Szinte a másvilágról jött vissza, ahogy kezdett lassan gyógyulásnak indulni a sérüléséből. Egy műtétet is végre kellett hajtanom rajta, hogy rendesen kapjon levegőt, mert az egyik bordacsontja átszúrta a tüdejét. Mary mindvégig mellette volt és naponta bejárt meglátogatni őt. Én végig ott láttam azt a sok fájdalmat a szemében, amikor ránézett a testvérére. Egyik Kórházba se tudta volna bevinni, mert a számlákra nem futotta volna még a kis lakása fedezetként sem. De valahol biztos a Gondviselés sodort arra az útra a kocsimmal, hogy megtaláljam a Férfit. Megkedveltem ezt a kis Családot és most ismételten segítségre szorulnak. Meg akarom találni a Férfit, mert tudom, hogy valami ok miatt van távol, vagy nem is gondolok bele, hogy…
A kis omladozó házhoz érve leparkolok, s ahogy kiszállok, már a szomszédban lakó gyerekek kijöttek megnézni a kocsim. Némelyik kis lurkónak már tudom a nevét, akik mindig nagy szeretettel futnak oda hozzám egy üdvözlésre.
-Sziasztok, Gyerekek!- mosollyal üdvözlöm őket. – Mary néni, itthon van?- kérdezem egy Joel nevű gyermeket, aki a szomszédjukban lakik.
-Igen. Itthon van Mary néni!- mutat az ajtó felé és már fut is labdázni a többiekkel. Nadine-ra nézek, s ha készen áll, akkor indulhatunk felkeresni Dennis nővérét. Sejtem, hogy zaklatott lesz, de sajnos mondania kellene valamit, hogy honnan kezdjük el a kutatást. Minél hamarabb meg kell találnunk az öccsét.
-Helló, Mary!- lépek hozzá közelebb, ahogy a kopogásom után kinyílik az ajtó. -Bejöhetünk? Ő itt Nadine, jó barát!- mutattam be a lányt és pár méregető pillantás után kinyílt az ajtó és beléphettünk rajta. Ha a Segítőm is beleegyezve velem tart a nő lakásába, akkor együtt megyek be vele.
- Kérlek Mary, mondd el mi történt? Mikor láttad utoljára Dennis-t? Hol volt előtte? Vagy bajba keveredett? Kérlek, mondd el amit tudsz. Segíteni jöttünk.
-Dr. Shione… nem is reméltem, hogy most eljön.... De sokat nem tudok hol volt ma az Öcsém. Reggel elindult dolgozni, aztán este, amikor szokott hazaérni, akkor nem volt sehol. A Biciklije sincs a tárolónál kikötve, ebből is tudom, hogy valami történhetett vele. Sohasem maradt ki egyetlen egyszer sem az esti imádságról és mindig szólt előre, ha túlóráznia kellett. De most nagyon aggódom, mert semmit nem tudok róla, és a keresését csak 48 óra múlva kezdi meg a Hatóság. Kérem segítsen megtalálni. Nekem nincs más rokonom, csak az öcsikém. Hanna most a kis osztálytársánál alszik pár napig. - nézett ránk könnyes szemekkel.
–Kérem, Doktornő! Segítsen megtalálni őt.
-Nyugodj meg Mary! Megteszünk mindent, hogy hazahozzuk a testvéredet. Meg fogjuk találni, csak valami kiindulópontot kellene ismernünk, hogy hol kezdjük a keresését.
Kicsit gondolkozik, majd a szekrényben felakasztott kabát zsebéből egy mosodai cédula. - Csak ezt találtam egyik zsebébe, amikor kimostam a kabátját, csak későn vettem észre, hogy benne maradt valami a zsebébe. De többet nem tudok, mi lehet ez, vagy mit jelenthet. - nyújtja nekem a cetlit.
Kicsit kopott már rajta a pecsét, de kis találgatás után kivehető, hogy négy nappal ezelőtti a dátum rajta.
-Mosodai cédula?- ejtettem ki a számon a meglepetés hangján, de aztán láttam, hogy ez a mosoda nem is ezen a környéken van. Legalább egy órás útra van innen, és nem kevésbé egy elég híres Szalon leányvállalata az újgazdag negyed közelében.
- Az nem szegények lakta környék, de mit keresett ott Dennis? Biztos, hogy valami okkal került arra a helyre. Bár ezt még nem tudom. – Halkabbra véve a hangom, miközben odanyújtom Nadine-nak a cédulát, hátha többet tud kiolvasni a kicsit kopott és mosott papírosról. De ahogy ízlelgetem magamban a lehetséges helyet, ahol ezek szerint megfordult a napokban, az már biztos, hogy nem a Gettóban történt vele. De előre nem mondok semmit, míg nem vagyok biztos benne. De talán a lány mást is észrevesz, ami elkerülte a figyelmemet. Eléggé járnak a gondolataim, de még korai lenne bármit kijelenteni.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 09 Szept. 2018, 21:18
Ugrás egy másik oldalra

<


A hozzászólást Nadine Amita Carlisle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 17 Okt. 2018, 20:48-kor.
Vissza az elejére Go down

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Hétf. 10 Szept. 2018, 21:37
Ugrás egy másik oldalra


Nadine & Caroline

Mary eléggé zaklatott volt, de igyekezett minden információt megadni, ami előre viszi az öccse keresését. Legalábbis remélem, hogy ez a mosodai cédula egy kiindulási pontot jelent és innen talán megtudhatunk valamit. Nadine-nek átadva a cetlit, felfedezett rajta egy halvány betűt, ami talán „G” lehet, vagy hasonló.
Ismét Mary felé fordulok, akitől kérdezem, hogy esetlegesen mit tudna erről a kezdőbetűről.
-Ismersz valakit, akinek a keresztneve G-vel kezdődik? Vagy a vezetékneve?- mutatom neki a talált „nyomot”, és nagyon bízom benne, hogy valamit tud mondani, ami érdekes lehet…

- Régen volt egy Barátja, aki a másik utcában lakott. Gyerekkorunkban sokat lógtak együtt az Iskolában, de egy jó ideje nem hallottam felőle. Megvan már 20 éve is annak.
-Neki volt „G” a nevében?- nézek rá kérdőn.
-Igen.. valami Gerynek hívtuk.. George… George Molhson volt a neve, de mi csak Gery-nek becéztük. Miért? Talán ő tud Dennisről valamit?- csillant fel a szemében a remény, és próbálta megtartani az önuralmát, de az izgatottsága eléggé idegessé tette.
-Nyugodj meg, Mary! Most erősnek kell lenned! – nyújtom a kezem felé, hogy átöleljem, és kis vigasztalást nyújtsak, bár tudom milyen, amikor kétségek közt őrlődsz, és nem tudod mi fog várni rád. Nagyon is jól ismerem ezt az érzést.
-Megtaláljuk a testvéredet…- súgom a fülébe, ahogy átkarolom a sírása közben.
-Most, pihenned kell kicsit, jó? – lépek kicsit el mellőle, majd a vállánál megfogom gyengéden, hogy a szemébe nézzek.
- Mindent megteszünk Nadinnal, hogy hazahozzuk az öcséd! Hanna-nak is szüksége van rád! Dennis haza fog jönni! Előkerítjük, bárhol is van! Kérlek, Mary! Szüksége van rád! A Kislányod is számít rád! Érted?!- húzom ismét magamhoz, hogy átöleljem, de indulnunk kell. Ha ezen a cédulán az a kezdőbetű nyomra vezet, akkor még oda kell érnünk zárás előtt.
-Indulnunk kell, Mary! Hívlak, ha valamit megtudunk!- adok egy enyhe nyugtató tablettát a kezébe.- Ezt vedd be és aludj egyet. Kell a pihenés.- mosolygok rá, majd ha Nadine-nak nincs több kérdeznivalója, akkor elköszönök Dennis Nővérétől, majd a kocsihoz tartok a Társammal. Remélem, hogy ez a cetli az öcsikéje nyomára vezet.
-Ügyes vagy, Nadine!-lépek a lány mellé.- Menjünk, nézzünk utána annak a George-nak. Biztos vagyok én is benne, hogy ez nem jelent jót, ahogy mondtad. De azért remélem, hogy többet megtudunk erről a George nevezetű fickóról. Ha készen állunk az indulásra, akkor a gázra lépve indulok is abba a Mosodába, ahonnan talán közeledni fogunk a Férfi jelenlegi tartózkodási helyéhez.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. 13 Szept. 2018, 21:44
Ugrás egy másik oldalra

<


A hozzászólást Nadine Amita Carlisle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 17 Okt. 2018, 20:48-kor.
Vissza az elejére Go down

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Pént. 14 Szept. 2018, 16:42
Ugrás egy másik oldalra


Nadine & Caroline


Mary-től elköszönve, máris indultunk a Mosoda felé. A Városi forgalom most már kedvezőbb volt, mert a nagy esti csúcsforgalom már lezajlott. Ahogy a Getto-t kezdtük elhagyni, már az üzletek is sűrűbben voltak. Bár a gondolataimba merülve vezettem, Nadine kérdésére elmosolyodtam.
-Nincs olyasmim…. - mondtam neki. – Nem hordok magamnál semmiféle spray-t vagy sokkolót. – nevettem fel, majd egy pillantással rá néztem.
-Nem szeretem a fegyvereket, de tudok bánni velük, ha arról van szó. Inkább a meggyőzés az, amit használok, mintsem az Élet kioltása. Volt idő, mikor rákényszerültem, hogy megvédjenek és megvédjem magam, de ha egy mód van rá, akkor kerülöm a harcot. - kacsintottam rá, majd leparkoltam a címen, ahová meg is érkeztünk.
-Nem hinném, hogy itt bármit tennének, mert ez egy bekamerázott környék. De azért készüljünk fel a védekezésre. Közelharcban nem vagyok jó, de pontosan célzok, ha arra lenne szükség. Bár nem valószínű, hogy tettlegességre kerülne sor. Amúgy meg van egy aduász, ami majdnem minden „ajtót” kinyit. - mutatom fel neki a Platina Visa kártyám.
- Szerintem, ideje lenne benéznünk ebbe a Mosodába…. Nincs kizárva, hogy érdekes dolgokat tudunk meg. - szállok ki a kocsiból és ha Nadine is követ, akkor benyitok az ajtón, de előbb a lányhoz hajolva súgom neki halkan.
-Ha szeretnél beszélni először velük, akkor rendben, majd én leszek az Anyukád, aki csak elkísért ide. Lehet, hogy ha te kérdeznéd, hogy merre találjuk azt a George nevezetűt, akkor nem olyan feltűnő. De fogalmam sincs, hogy mi köze lehet ennek Dennis-hez. Talán sikerrel járunk, amit nagyon remélek. Most meg úgy teszek, mint aki jó Szülő módjára elkíséri a lányát, hogy „megtanítsa” neki, hogy kell intézni a mindennapi teendőket, mint például a Mosodai dolgokat. - Reménykedem benne, hogy a lány érti, amire akartam rávezetni és kitalál valami mesét, miért akarjuk megtalálni azt a Srácot. De szerintem nagyon jól fogja körülírni a sztorit, hogy kihúzzon valami információt a pult mögött állóból.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. 16 Szept. 2018, 00:49
Ugrás egy másik oldalra

-


A hozzászólást Nadine Amita Carlisle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 17 Okt. 2018, 20:49-kor.
Vissza az elejére Go down

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Kedd 18 Szept. 2018, 15:17
Ugrás egy másik oldalra


Nadine & Caroline


A Mosodába lépve teljesen átlagosnak mondható környezet fogadott. Nadine rögtönzött kis előadását hallgatva, szerintem elég jól adta magát elő. A Pultban álló Hölgy kissé gyanakvóan méregette, majd rám is pillantott, de aztán végül idehívta azt a George nevezetű Férfit, aki nem igazán volt elragadtatva a kereséstől főleg úgy, hogy más valaki ajánlotta. A lány elég megszeppenten válaszolt neki, de azért tartja magát a kitalált meséhez. Nem hiszem, hogy ennyire hihetetlennek hangozzék a történet, de ismerem a Gettóban lakók gyanakvó természetét, főleg, hogy világos-bőrűek lévén, mi kilógunk a sorból. Azt persze nem tudhatja George, hogy én sok mindent tudok a helyzetükről és az életvitelükről, de ezt az információt nem fogom megosztani vele. Egyelőre.
-Szerintem is. - suttogom vissza a lánynak, de közben figyelek minden apróságra, talán valami árulkodó jelet észreveszünk rajta, hogy lépéselőnybe kerüljünk. De aztán George kétkedő pillantását látva, inkább közbelépek, mielőtt más irányba terelődnének az indulatok.
- Jó napot! Szerintem meg tudjuk beszélni ezt a dolgot. – Lépek közelebb, s nyújtok oda egy 100 dollárost a Férfinak.
-A lányom megbízatása számomra fontos, és ha tudna segíteni, akkor hálás lennék. Nézze el neki, hogy ilyen fiatal és tapasztalatlan minden téren, de most „tanulja” a felnőtt élet csínját-bínját. - mosolyodom el, majd várom a válaszát.
-Akkor, tud nekünk segíteni? Pár nap múlva lesz a menyegzői jelenet felvétele, s addigra készen kell lennünk minden előkészülettel. Még a Koszorúslányok ruháját is rendbe kell tennünk. Szóval? Segít?- nézek rá ismét kedves arccal, majd várom, hogy megízlelje a „pénz ízét”. Lehet, nem éppen erkölcsös módon intézem ezt a dolgot, de meg akarom találni Dennis-t. És ha a szimatunk nem csal, akkor csak ez a Férfi tud minket elvezetni hozzá. Bár ha jól látom, hajlik arra, hogy elfogadja „Franklin”-t, már nem is vagyunk olyan gyanúsak számára. Ahogy látom az arcizma is ernyedni látszik és egy halovány mosoly jelenik meg rajta. Nemhiába… Benjamin elég meggyőző tud lenni…  mi meg elég elszántak, hogy az első „akadálynál” ne adjuk fel Mary testvérének a kutatását.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

avatar
A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. 06 Okt. 2018, 21:58
Ugrás egy másik oldalra

<


A hozzászólást Nadine Amita Carlisle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 17 Okt. 2018, 20:49-kor.
Vissza az elejére Go down

Caroline Shione

∆ Hozzászólások száma :
438
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkA poszt írója Caroline Shione
Elküldésének ideje Szer. 10 Okt. 2018, 11:42
Ugrás egy másik oldalra


Nadine & Caroline

„Benjamin” végül megoldotta a helyzetet, de csak most kezdődik igazából a nehezebb része a dolognak. George elég gyanakvó, de a pénz látványa eléggé meggyőzte, hogy ne kérdezgessen többet. Ha elvezet Dennis-hez, akkor már megérte a befektetett összeg. A ruhákkal meg kis előnyt szereztünk a mesénkhez, de azt hiszem, hogy 20 menyasszonyi és 12 koszorúslány ruha kicsit több, mint amire számítottam, de ha így alakult, akkor megoldjuk.
Ahogy a Férfi elvezet hátra a bolt végébe, megpillantom Dennis biciklijét. Felismertem, de nem mondok semmit, nehogy eláruljam a pillantásommal, hogy nagyon is ismerős ez a tárgy. Lehet, hogy Dennis itt van a közelben, de aztán az is előfordulhat, hogy csak nagyon hasonló ez a bicikli és más nyomot kell keresni, hogy a Férfire bukkanjunk. Biztosra csak akkor tudok menni, ha nem csak egy pillantással láttam volna. Azt tudom, hogy az egyik kereke más, mint az eredeti. Még azt tőlem kapta, mikor a balesete történt. Igazából nem is értettem, hogy miért nem mind a kettőt engedte lecserélni, de aztán megadta a választ…
Most viszont úgy fest, hogy ha tartani akarjuk magunkat a kitalált történetünkhöz, akkor sürgősen szereznünk kell annyi ruhát, hogy megálljon a lábán a kis füllentésünk.
-Pár percet kérek. Bocsánat! Hívom a szállítót, aki hozza a ruhákat. –nézek rá egy szép mosollyal, majd kicsit félrevonulok, hogy elintézzek egy hívást. Igazából dehogy hívtam a szállítót, hanem egy kölcsönzőt, akiknek elég készletük van ennek a mennyiségnek a biztosítására. Hamar meg is adtam a darabszámot és a címet, ahova nemsokára hozzák is a kocsival.
Öt perc múlva lépek vissza hozzájuk, és egy bátorító mosollyal fogom meg Nadine vállát, és nézek George-ra.
Ruhák
- 10 perc és érkeznek a ruhák. Kis adminisztrációs hiba volt a cím pontosságában, de most már minden rendben.
-A lányomnak nagyon fontos ez a munka, és szeretném, ha minden rendben zajlana. De ha lehetséges, akkor megtenné, hogy majd egy futárral küldi el erre a címre a ruhákat, ha kész van a tisztítás?
– nyújtok oda egy Színházi címmel ellátott névjegyet, ahová reményeink szerint megérkezik a futár, és ha minden a terv szerint alakul, akkor Dennisről megtudunk valamit.
Nem hinném, hogy Dennis-t küldené ki a ruhákkal, de ha egy másik Futár lenne, akkor tőle megtudhatunk valamit. Ettől a George nevezetű dörzsölt fickótól nem hiszem, hogy több információt szednénk ki. Közben befutott a ruhaszállító is. Még szerencse, hogy a közelben voltak már, mert éppen indulni készültünk. Miután átadtuk a ruhákat, nem volt miért maradni tovább. Nem fogunk most előbbre jutni a kutatásban, mert hagyni kell egy kis időt, hogy elinduljanak az események. A George-féle ravasz fickók nem egykönnyen árulják el magukat, de ha most látta a ruhákat és ezzel a mesénk is hihetőbbnek tűnik, akkor talán elvezet minket Dennishez. Vagy ha nem, akkor majd másként kell a nyomára akadnunk. A kiszállító majd talán több információval szolgál. Amit nagyon remélek.
- Köszönjük a segítségét!- nézek a Férfire, majd ha elveszi tőlem a névkártyát, akkor Nadine karját megérintem, hogy jelezzem, mennünk kell.
- Gyere Kicsim, van még dolgunk a kiegészítőkkel meg a cipőkkel …. - mondom neki halkabban, de azért elég érthetően, hogy a Férfi is hallja.
Ha a lány érti a halvány utalásomat az indulásra, akkor kifelé megyek a boltból elköszönve a Pasastól.
Érzem a hátamon a pillantását, de azt is, hogy már nem olyan gyanakvó velünk szemben. Remélhetőleg egy baleknak tart minket, akik egy előadás kedvéért 200 dollárt is áldoznak a „sikerért”. Megéri, ha megtaláljuk Mary testvérét.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Larry Autószerelő Műhelye - Ahol bármi megtörténhet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-