HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Hello, vegaking! - [M'Baku && Shuri]

avatar

∆ Hozzászólások száma :
52
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
❃ in the diamond ❃A poszt írója Shuri
Elküldésének ideje Kedd 31 Júl. 2018, 16:41
Ugrás egy másik oldalraM'Baku & Shuri
hello hegyi ember, mit szólnál egy kis pluszhoz?
Mondhatni bezártság érzetem támadt, mióta elhagyhattam Wakandát. Nem mintha nagyon a világba vágynék, de azért akad pár dolog, ami igenis borzolja a fantáziámat. Tehát az, hogy egy kiszáradt telepen izzadhatott a lábszáram a hangafűben, még nem győzött meg arról, hogy a világ gyönyörű és rendelkezik hét csodával. A laborban töltöm az időm nagy részét, vagy a fehér srácra figyelek, vagy Finn elől menekülök. Ez minden! - persze nem panaszkodhatok, mert a technikával, - ami ugyebár adott - nincs olyan pillanat, amikor unatkozhatnék. A Bashenga-hegy gyomrában lévő laboromba bújva próbálom megint csak jobbá tenni az életünket. Igazából e percben a hegyiekét. A sugárvetővel babrálok, szeretném elérni, hogy a töltése önerőből történjen. Ha ez sikerül, nem kell cserélni benne, és egy esetleges küzdelem során nem merülne ki belőle a szufla. A mágneses statikusság viszont nem szívesen hajlik meg az akaratom előtt. Ha a futurisztikus technológiájáért felelős vagy, időnként kompromisszumokat kell kötnöd a rendelkezésre álló anyagokkal.
Pár óra múlva már ezzel az apró tárggyal ácsorgok a wakandai tavak egyikének partján. Ide hívtam magamhoz M'Bakut. A technológia náluk nem olyan fejlett, de úgy vélem, hogy korszerűsítenünk kellene az ő fegyverarzenáljukat is, hiszen a törzsük már a miénk. Challa elérte...
- Azt hittem, már elfelejtettél! Hogy vagy? – nézek rá széles mosollyal, ahogy megpillantom őt (és a testőrségét?). Fejem meghajtva megteszem a wakandai köszöntést. Nos nem vagyunk kebelbarátok. Tudtomra adta korábban, hogy nem hisz bennem, de igazából senki sem teszi. Fiatal, lázadó és lány. Kell ennél több ahhoz, hogy örökre "A meg nem értett" villogjon a fejem fölött?
- Bocsáss meg, hogy ide hívattalak, de ezen az egy helyen nem kering körülöttem senki és szerettem volna ezt személyesen tenni. Feltéve, hogy elfogadod... – lépdelek közelebb hozzá, ujjaim között a fekete dobozzal. Most, hogy a bátyám és közte rendeződtek a dolgok, igenis fontosnak érzem, hogy az én kapcsolataim is ki legyenek alakítva. Továbbá szeretnék segíteni neki, a törzsének. Ha engedi...

 szió nagyfiú  izgatott    || all the stars' ||
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
14
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
WakandaA poszt írója M'Baku
Elküldésének ideje Pént. 03 Aug. 2018, 15:02
Ugrás egy másik oldalra


Shuri - & - M'Baku


Nincs is jobb, mint egy kellemes kis edzés a hegy tetején. Kellően kifárasztani magad és addig hajtani, amíg majdnem összeesel. Anélkül nem tudsz fejlődni és enélkül nem jutottam volna el addig, ameddig eljutottam. Kemény munka gyümölcse a Jabarik vezetőjének a széke, amit elfoglalok már évek óta. S ennek eredményeként jutottunk el arra a pontra, hogy a törzs ismét ott ülhet a többi mellett a király körül.
- Olyat sikerült összehozni, amire a népek régóta vágyott. - szólalok meg miközben lemezek a hegyi falumra. Büszkeség tölt el.
Pár utolsó nyújtó mozdulat után lazítok és 10 perc múlva már indulok is vissza. Fél óra múlva lépek be a kis palotámba és kapásból az öreg fogad.
- Jött egy futár. Shuri látni akar, itt a helyszín. - felhúzott szemolsokkel veszem át és olvasom el. Egy kacajt engedek el, majd elmegyek fürdeni. Ezután elindulok és habár erősködtek, hogy ne egyedül menjek, nem foglalkozom velük. Talán félnem kéne tőle, hogy testőrökkel menjek?
Nem meglepő módon az örökmozgó és soha a száját be nem fogok lány már vár.
- Hogy lehetne elfeledni valakit, aki szabályokat szeg meg és közben be nem áll a szája? S őrültebbnél, őrültebb dolgokat talal ki. - szólalok meg. Végül elém lép és kis dobozt nyújt felém. Összefonom a kezem és úgy nézek le rá.
- Talán kísérleti majom vagyok, hogy egy új játékszert rajtam próbálj ki? - teszem fel a kérdést. Mert nem szeretem, ha valaki rajtam kísérletezik. - Egyáltalán mi van a dobozban? - teszem még hozzá.

|| Nem jó, szólj. Very Happy ||  

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
52
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
❃ in the diamond ❃A poszt írója Shuri
Elküldésének ideje Pént. 10 Aug. 2018, 13:50
Ugrás egy másik oldalraM'Baku & Shuri
hello hegyi ember, mit szólnál egy kis pluszhoz?
Oké. M'Baku nem tartozik a kedvenc főtörzseim közé, de igazából nincs is kedvenc főtörzsem. Az pedig, hogy kissé ellenszenves velem, nem lep meg. A legkevésbé sem. Van abban valami megszokott a részemről, hogy csak mert ifjú vagyok és lány és kissé modern a fűszoknyás táncokhoz, máris elítélnek. Ilyen az, ha az ember egy picit lemaradott világba születik. Különc vagyok. És más. Ezt pedig vagy elfogadják, vagy nem. De csak azért, mert mások rossz szemmel néznek rám, még nem leszek sámán-lány.
- Azta! Ez bók volt a javából. – kiszélesedik a vigyorom, elégedetten emelem állam, miközben közelebb araszolok felé, szépen lassacskán. Igyekszem nem túl nagyokat lépni, nem baj ha időbe telik a megközelítése. Amint odaérek, máris felé nyújtom a dobozt.
- Patkány. – vágok közbe, kijavítva, majd ajkaim morzsolgatva pontosítok. - Kísérleti patkányokat szoktam alkalmazni jobb helyeken, de mindegy. – elmotyogom a végét, vállat ejtve finoman. - Egy karperec neked. – fel is nyitom a tetejét óvatosan. - Van benne stabilizátor, távegység, gyakorlatilag végtelen hatótávú és elérsz vele bárkit, ha baj van... Van egy beépített tőr, egy lándzsa és egy vibránium pajzs is. Ráfestettem azt a cuki kis totemállatotok, hátha otthonosabb lesz. – felpillantok rá, türelemmel ácsorogva előtte, várván a választ.


minden tökéletes  Laughing    || all the stars' ||
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
14
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
WakandaA poszt írója M'Baku
Elküldésének ideje Vas. 19 Aug. 2018, 13:30
Ugrás egy másik oldalra


Shuri - & - M'Baku


Valamiért mindig is idegennek hatott számomra ez a lenyűgöző technológia ami körbevesz itt mindenkit. Lehet azért, mert az én törzsem semmit nem kapott belőle és így ellenszenv alakult ki bennünk. Habár lehet, hogy maga a bujdosás, amit az eddigi királyok tették idegesít. Itt van ez a tudás és bezárjuk falaink mögé, hogy így védjük meg. Közben mégis ki tud jutni és mások kezébe kerülni a vibránium, nemmis kevés példa van erre. Mindenesetre most, hogy a Jabari ismét a többi törzs között van, talán az én népemnek is jobb sorsa lesz a hegyekben. Vezetőként mindig rájuk gondolok elsőként és nem magamra és úgy vélem, hogy ez így van rendjén. S most, a különc kis hercegnő magához hivat és rájönni nem tudok, hogy miért is.
- Tehát akkor már majom sem vagyok, csak egy kis patkány? - teszem fel a kérdést, a legkevésbé sem komolyan gondolva. Végül azt is megtudom, hogy mit rejt a doboz. Felhúzott szemöldökkel veszem ki a karkötőt és megforgatom ujjaimmal közt. Alaposan megvizsgálom, nem mintha értenék hozzá, de azért mégiscsak érdekel, ha már nekem akarja adni. A kis állatka rajzán elmosolyodok egy picit, mivel nem is lett olyan rémes.
- Láttam már jobb rajzot, de elsőre nem rossz. Már, ha az elsőre sikerült igy. - nézek rá a mosnatom végén, mivel valahogy kinézem belőle, hogy jó ideig elvolt, mire sikerült. De mivel igen érdekel, hogy mi van benne, így felhúzom és élőhívom a lándzsát, ha már van benne. Érdeklődve figyelem, amint a fegyver megjelenik és be kell valljam, ez még mindig igen furcsa élmény, ám a jobbik fajtából. Kezembe veszem és megforgatom, teszek pár nagyobb mozdulatot is vele.
- Egy köpenyes nagyokoshoz képest, igazán jól eltalátad. - szólalok meg, majd elrakom a lándzsát. Talán meglepő lehet, hogy értek a karkötőhőz. Mindez azért van, mert úgy véltem, hogy jobb ha tanulók kicsit, így aztán pár napra beleástam magam, hogy ne érjen annyi meglepetés. Így a törzsemnek is könnyebben tudom megtanítani.

|| Nem jó, szólj. Very Happy ||  

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
52
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
❃ in the diamond ❃A poszt írója Shuri
Elküldésének ideje Szomb. 08 Szept. 2018, 17:21
Ugrás egy másik oldalraM'Baku & Shuri
hello hegyi ember, mit szólnál egy kis pluszhoz?
Ránézésre nem sok közös van bennem, meg a melák nagy emberben, de bármennyire is különbözünk küllemre, a szívünk egy ritmusra dobban. Bizonyítottuk mindketten, hogy az életünket adnánk Wakandáért, a bátyámért, a népünkért. És nekem ennél több bizonyíték nem kell ahhoz, hogy tudjam, hogy megérdemli a pluszos karkötőt. Oké, talán a meglepi funkciót kivehettem volna belőle, de ki ne szeretné, ha hangulatba jött orrszarvúak kergetnék a karkötőből kibocsátott feromonok miatt? Na ugye!
- Nagyra nőtt patkány, mint Szecska Mester... – bólogatok elégedetten saját mentésemre, majd hátrébb lépek két-három arasznyit, hogy a M'Baku próbálkozhasson előttem, minden rejtett funkcióval, amit a karkötő rejtegetett előle mindeddig.
- Hé, ne legyél tuskó! Ráment két egész percem, hogy oda firkantsam... – ejtek vállakat, majd enyhén oldalra billentett fejjel nézem, hogyan fedezi fel a fegyvert. Lágy mosollyal kémlelem a reakciót, majd egyik lábamról a másikra helyezem a fókuszpontom.
- Ez egy dísz-ing. – pillantok fel a fehér öltözékemre, majd onnan fel rá. - Szívesen. – somolyogva vetem oda a varázsszót, majd rendezgetem öltözékem és figyelem, hogyan rakja fel a csuklójára a karperecet. - Majd kitapasztalod a funkcióit. Váljon segítségedre, ha bajban vagy. – lágyan mosolyogva nézem őt, majd a válla fölött pillantok a zöld erdőre. - Hol van a mindenhová veled megyek' testőrség? Nincs szükséged rájuk? – somolyogva húzom fel az orrom.

remélem jó lesz így jajj    || all the stars' ||
Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
14
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
WakandaA poszt írója M'Baku
Elküldésének ideje Kedd 18 Szept. 2018, 20:28
Ugrás egy másik oldalra


Shuri - & - M'Baku


Egy éve nem gondoltam volna, hogy itt fogok állni Shuri-val és úgy fogok beszélgetni vele, mintha amolyan ismerősök lennénk, akik éppen összetalálkoztak a szünetük közben. Persze nem erről van szó, habár tény, hogy szerencsére annyira sok dolgom most épp nincsen. A törzs rendkívül jól halad a beilleszkedést illetően, aminek örülök. Egészen jól fogadják és használják a kapott technológiákat, amit szintén megnyugtató öröm nézni.
- Szecska mester? - kérdezek vissza felhúzott szemöldökkel, mert nem igazán tudom, hogy kire is gondolhat. Habár ez nem igazán meglepő, ha azt nézzük, hogy mindenféle technológiától elzárva éltünk eddig. Így aztán semmilyen impulzus nem ért minket más országokat illetően.
- Látszik is, hogy firka, de legalább két percig nyugton voltál, mielőtt meguntad. - csipkelődök vele tovább, ahogy a bátyjával is szoktam. Habár tudom, hogy más törzsi vezetők rendesen bepipulnának, ha hallanának néha a beszélgetéseket. Hiába ő a király, nem fogok vele úgy beszélni, ahogy mással sem tettem ezt és úgy látom, hogy nem is bánja ezt. Való igaz, a sok édes szájú ember közt jól esik a savanyú is néha.
- Saját knobkerri-m azért még mindig jobban kézre áll, de majd gyakorlok. Maximum halat sütők rajta. - mondom mielőtt elrakom a lándzsát. Mondjuk van annyi szerencsém, hogy tanultam a lándzsa forgatását is, így nem igazán lesz idegen, ha használni kell. Csak a súlyát és az egyensúlyát kell megszokni, onnantól csak gyakorlás, hogy mestere legyél.
- Talán félnem kéne egy köpenyes.... Pardon.... Fehér inges nagyszájú nagyokostól? - kérdezek vissza a kérdésére a testőrökkel kapcsolatban.

|| Nem jó, szólj. Very Happy ||  

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
52
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
❃ in the diamond ❃A poszt írója Shuri
Elküldésének ideje Szomb. 13 Okt. 2018, 17:35
Ugrás egy másik oldalraM'Baku & Shuri
hello hegyi ember, mit szólnál egy kis pluszhoz?
Hiába nem követem teljes gőzerővel a vének hitét, az tény, hogy a törzsem iránti lojalitásom, továbbá Wakanda felé azért igencsak mérvadó abban, ami én vagyok. Így aztán nem is kérdéses, hogy megpróbálok segíteni ott, ahol tudok.
- Neked sem volt gyerekszobád... vagy épp volt. Ja, határozottan inkább ez a baj. – vigyorom kiszélesedik. Rám is igaz, hogy nem túl széles körben tájékozódtam kislányként, de Challa mellett nem is volt szükség rá, mert épp eleget tölthettem a családommal. Elég időt. Mostanra felzárkóztam, behoztam mindenféle lemaradást, és nem is ítélkezem M'Baku felett, amiért ő még nem. Nem ő tehet arról, hogy ide született, hogy itt elzárkózva éltünk. A felmenőink döntése volt - mellyel sokan egyetértettünk. Én nem.
- Ha ezt jelenti négy projekten dolgozni, miközben épp bemutatót tartasz, akkor nyugton voltam. – kiszélesedik a mosolyom, vállaim ejtem puhán. Az igazság az, hogy tényleg rápörgök erre-arra, de soha sem azért, mert én ne élvezném a naplementét, vagy ne szeretnék a hangatengerben fetrengni, egyszerűen csak a vénáimba égett hitem, hogy minél gyorsabban, minél sürgősebben, minél előbb megoldok egy problémát, egy adott dolgot, ami a kezem munkáját igényli, ha elég sebesen teszem.
- Rendben van Főtörzs őrmester! Azért ne felejtsd el a plusz képességeit. – kacsintok rá, majd lassú lépéssel fordulok el tőle, hogy indulásom szándékát jelezzem felé, miközben a testőrökről diskurálunk. Halkan nevetve széttárom karjaim, vállaim rántva mellé. - Sose becsülj le valakit, aki a képességeit nem látható jegyekben hordozza. – mutatok felé mutatóujjammal, kacsintva mellé, majd lágyan megingatom a fejem. - Ha nincs kérdésed, úgy örültem, hogy láttalak, de nem rabolnám tovább az időd. – hajtok fejet finoman, kérdő pillantást vetve felé.

remélem jó lesz így  jajj  bocsi a késésért  || all the stars' ||
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Hello, vegaking! - [M'Baku && Shuri]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: A világ más pontjain :: Afrika :: Wakanda-