HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 

avatar

∆ Hozzászólások száma :
9
∆ Tartózkodási hely :
Shuri mellettA poszt írója Finn Walker
Elküldésének ideje Hétf. 30 Júl. 2018, 12:09
Ugrás egy másik oldalra

Finn Walker

szuperhõs nevem ide
biográfia

becenév » A legtöbben a vezetéknevén szólítják. Vagy wakandai szokásokhoz híven Kaimu-nak, ami nagyjából egyet jelent az ügynök megszólítással. Shuri számos jelzővel rendelkezik.
születési idõ » 1982. 03. 01.
születési hely » Papíron Washington, D.C.
kor » 36
play by » Jensen Ackles
csoport » Független mutáns / Eltűnt
tartózkodási hely » Wakanda
család » Fiatalon veszítette el a szüleit. Az egyetlen dolog, amiben a S.H.I.E.L.D. aktája nem hazudik.jellem és külsõ »
Kívülállóként szemlélve, Finn nem egy tipikus testőr alkat. Különösen nem egy wakanda-i hercegnőhöz illő. Ám Ramonda épp ezért helyezte őt a lánya mellé. Egy nemhétköznapi hercegnőnek, nemhétköznapi testőr dukál. Nem mellesleg, nála jobban aligha kezelné bárki a fiatal ideg-gombóc epés stílusát. Nem bánik Shurival kesztyűs kézzel, meg hímestojásként és nem hajt fejet, amikor úgy beszél vele a lány, amitől más talán már tikkelni kezdene. Tulajdonképpen szórakoztatja a helyzet. Ezt persze nem köti védence orrára, mert el tudja képzelni, hogy mekkorára nőne a kellemesen barna árnyalatú feje a méregtől. Walker remek férfi, de nem királyi hierarchiában nevelkedett, különösen nem fekete törzsi nép köreiben. Ez pedig olykor nehézségeket okoz számára. Általánosságban és királyi testőrként is. Nem biztos, hogy hozzá tudna szokni ahhoz, hogy valaki olyannak hajbókoljon, aki alig nőtt ki a földből. Szerencsére erre nincs is szükség, hisz a munkakörében szabad kezet kapott. A királynő is jól tudta, hogy a nyers erő nem minden. A lánya mellé egy excentrikus jellem való, aki tud vele bánni. Márpedig Finn ennek az elképzelésnek a megtestesülése. Jó szív és szabad szellem, a maga sajátos agressziójával. A saját erkölcsi iránytűjét követi. Módszeresen halad a céljai felé. A szabályok szerint játszik, de kegyelem és együttérzés nélkül. Van benne szenvedély és akarat. Agresszió, de némi becsület is. Bizonyos döntéshelyzetekben érezhető, hogy van valami rejtett, mély sötétség a jellemében. Talán egy nem ismert, terebélyes folt a múltjában. De az, hogy Shuri mellette van, kifejezetten jó hatással van a hozzáállására.

A külsejét illetően nincs sok hozzáfűzni valóm. Jellegzetesen europid. A néhai királynő pártfogása nélkül egy hetet sem húzott volna ki Wakandában. Olykor tiszta, olykor sötét zöld szemek, barna haj, magas és edzett alkat. A hagyományos viseletet túlzottan nem preferálja, szeret harchoz praktikusan öltözni. Manapság sosem tudni, mikor kerül rá sor.

képesség »
Neurokinézis. Másnéven az idegrendszer manipulálása, alattomos egy képesség. Másokon és saját magán is alkalmazhatja, de legfeljebb két személyt tud egyszerre célba venni. A lehetőségek száma végtelen. Fájdalom és érzék manipuláció, fokozott reflexek. Képes manipulálni, vagy megbénítani egy személy idegrendszerét. Ez egyszerű térdre kényszerítéstől vagy átmeneti megvakítástól elmehet egészen addig, hogy megfossza a célszemélyt az erejétől, ha fogást talál rajta. Hisz a legtöbb szuperképesség is az ember idegrendszeréhez kapcsolódik.
A H.Y.D.R.A. irányítása alatt mestere volt a neurokinézisnek, többek közt ezért mozgatták ügynökként, az ellenséges vonalak mögött, nem pedig katonai színtéren. Mi van, ha manipulálni tudod az idegrendszered és napokig bírod egyetlen perc alvás nélkül? Vagy ha nem létezik az a mértékű fájdalominger, vagy pánik, ami sokkos állapotba sodorhatna? De ez a csodálatos képesség az utóbbi években, nos… döcögősre sikerült. Hat évvel ezelőtt csúnyán megsérült és ez többek közt az emlékeibe került. Az emlékekbe pedig beletartozik a megszámlálhatatlan órányi kiképzés a képességei kapcsán is. A közelharcot illetően hamar összeszedte magát, hisz remek mesterei voltak. De a neurokinézis egy sokkal érzékenyebb terület. Talán vissza tudná állítani a sejtjeit a baleset előtti állapotukba és nem csak az emlékeit kapná vissza, hanem újra kimeríthetné a ereje kínálta lehetőségeket. De Finn nem hülye. Nem fogja megkísérteni annak lehetőségét, hogy kisüsse a saját agyát. Legfeljebb ha Shuri élete múlna rajta… Amivel mondjuk egy kicsit elkésett.


elõtörténet »
Nem fáj az annyira, mint mutatod. Ne játszd a puhány nyugatit, kicsim. Apu is figyel. Mézesen kúszott be tudatomba a női hang, a szimuláción kívülről. Mégis méregként hatott. Hisz ő maga volt a program vezetője. Ő felügyelte a fia mutációjának az előrehaladását. És mivel Ő kérte, hagytam, hogy a testem elernyedjen a székben. Tudtam, hogy a neurokinézis a megoldása minden rossz érzés megszűnésének. Mégis képtelen voltam legörgetni az ott sem lévő köveket a mellkasomról, hogy ne kényszeríteni kelljen tüdőmbe az oxigént. Üveges tekintetem elrejtette a fejemre húzott VR szemüveg - a szervezet élen járt a technikában. A sokadik valósághű példával mutatták be, hogy az ember gyarló, bűnös, de mindenekelőtt törékeny. Természete kiváltója pedig nem más, mint a szabad akarat. Ekkora már tudtam, hogyha ezt elvesszük tőle, csak akkor épülhet fel az utópikus társadalom. A végeláthatatlan szimulációk aláfestéseként anya hangja újra és újra elhúzta előttem a mézes madzagot. Nem... Nem, ez már valami más volt. Keserves kutyaugatás. A koragyermekkori szőrös barátom nyüszítése. És hörgése. Ami egy másodperc töredéke alatt a sajátommá vált. Majd légszomj.
Majd... Minden izmom megfeszítve tértem magamhoz. Harminc évesen, a hirtelen jött ébrenlétnek köszönhetően elsodródva a gyermekkorom emlékeit visszahozó lázálmoktól. Az én emlékeim voltak egyáltalán? Emlékek egyáltalán?
- Agent Walker. Minden rendben, biztonságban van. Adjatok neki kobalamin oldatot. Nem, nem. Az N14-esből. - Az arcom lényegében zsibbadt, de még úgy is tükröződött előttem a tekintetemen formálódó grimasz, a homlokom irányába emelkedő szemöldökökkel. Homályosan láttam, ahogy egy sötét színű női kéz nyúlt át felettem, majd már valamit az ujjai közt tartva vonta vissza a testrészt magához. Talán valamiféle injekció pisztoly lehetett. Amire a hamarosan a vállamba nyilaló csípő fájdalom is bizonyítékot adott. A nem várt impulzusra mélyen morrantam fel. - Ó, hogy basssssz… Ssh! Mi így itt nem beszélünk. - Csattant fel az idegen hang az enyém elfojtásaként. Bár akkor és ott minden idegennek tűnt. Minden. Én is.
Mint később kiderült, a S.H.I.E.L.D. ügynöke voltam, méghozzá nagyon jó. Igazi hazafi. És hogy megfűszerezzük a dolgokat, mutáns. De én sem voltam sérthetetlen és ezt sajnos a nehezebb úton tanultam meg. Az ár pedig az életem volt. Szó szerint. Nem számít, hogy milyen értelemben és melyik részem halt bele. Hisz a történet vége ugyanaz, maradandó amnézia, pápá S.H.I.E.D. ügynök én. Súlyosan megsérültem Dél-Szudánban. Felépülésem után, hosszas gondolkodással arra jutottunk Ramondával - aki mellesleg közeli barátommá vált - hogy a mutáns képességem egy tudatalatti része tarthatta az agyamat a helyén, nem hagyva, hogy a sivatag repedezett talajára folyjon ki. Isten tudja miért, de aznap összeszedtek. Wakanda-i technikával megmentve a biztos haláltól. Lefogadom, hogy jó motivációs levél volt az ENSZ-ben lehúzott időm. Amit persze én is csupán az ügynökségi aktámból tudok. Ekkoriban Wakanda a külvilág számára nem létezett. És nem is voltak ilyen céljaik. Két választásom volt tehát. Maradok és asszimilálódok, összetéve a két kezem a második esélyért, amit kaptam. Vagy megyek a levesbe. Leléphettem volna, amikor nem figyeltek? Talán. Minél inkább ura voltam a neurokinézisnek, azt hiszem, határozottan igen. De sosem fordult meg a fejemben elárulni a bizalmukat. A legkevesebb, amivel tartozom, az a hűség. És itt állok most, hat évvel később. A világ legirritálóbb hercegnőjének testőreként. Mi sem szimbolizálja jobban a néhai királynő bizalmát felém. És tudom, hogy Shuri is megbízik bennem, még akkor is, ha egy undok, gyerekes békaként viselkedik. Pedig ha tudná, milyen csodálatos fiatal nőnek tartom. Tulajdonképpen nem vágyok vissza a „sajátjaim” közé. Vannak elegen, akik a világot védjék és hőst játszanak. Nekem a külvilágból nem maradt más, csak néhány jelentéktelennek tűnő emlékfoszlány, ha elszórtan álmodok. És egy kósza gondolat.
Hail Hydra, anya…

user neve » tapasztalat » multik

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
1029
∆ Kor :
38
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesA poszt írója Peter Quill
Elküldésének ideje Kedd 31 Júl. 2018, 15:50
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Finn! ••

Elfogadva!
Hey!

Elsősorban is üdvözöllek az oldalon!  kacsint Másodsorban pedig jöttem, hogy írjak pár sort a lapodról, amit hoztál magaddal és W Á O H!
Nagyon szépen írsz, hé! A jellemleírásodba beleolvadtam... és nem a hőség miatt! Konkrétan volt egy szó, amire rá kellett keresnem, mert annyira választékos a szókincsed. A szócsokraid nagyon találóak.
A Z T A!  nyáladzik  nyáladzik Az ilyen lapokat szeressük ám!!
A karakter nagyon izgalmas történetet kapott, de ebbe majd később. A pb választást nagyon bírom! Akárcsak a képességét... Azért ez elég kemény. Köszönöm, hogy kibontottad és részletezted picit!  okés A választásod találó, azt hiszem jaj annak, aki az utadba kerül, vagy a törpilla közelébe...
Az előtöri rész nagyon szépen össze van rakva. Nem csak az infó morzsák átgondoltak, hanem a fogalmazás is olvastatja magát. Észre sem vettem, hogy a végére értem. Élveztem! Ami azt illeti nehéz helyzetbe vagy, főleg, hogy eltűűűntél, de bízom benne, hogy jól fogod érezni magad. Később! kacsint És abban is, hogy elbírsz a hercegnővel! ... vagy inkább ő veled?!
A stílusod tetszik, várom, hogy olvashassak tőled-rólad bővebben! Szép letisztulsz, nem túlzó, de közben mégis szemet gyönyörködtetőek az írási skilljeid. Köszönöm az élményt!  nyalint
Érezd jól magad a továbbiakban és jó szórakozást kívánok!  okés
Kérlek, foglalj pofit, aztán pedig irány a játéktér!  kacsint

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞


Vissza az elejére Go down
 

Finn Walker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Független mutánsok-