Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
Macsek a gorilla ellen


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
12
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
WakandaTárgy: Macsek a gorilla ellen Vas. 29 Júl. 2018, 17:45


T'Challa - & - M'Baku


Nem mondanám, hogy túl sokat változott volna a környezet az utolsó csata óta, ám mégis észrevehető. Mindenhol ott vannak azok a jelek, a maradványok és a sebek. Leginkább a városban látni ezt a közeli réten, ahol a leginkább dúlt minden. Habár a természet már elkezdte visszafoglalni azt, ami elpusztult, de a sebek ott vannak. S mindent emlékezetetnek arra, ami történt itt. Nem is olyan dolog, amit el kéne feledni. S épp ezen a helyen állok éppen, nézem a tájat még egy darabig !lelőtt elindulok, hogy kicsit megverjek valakit. Így hát végül egy mosoly után megfordulók és útnak indulok.
Alig fél óra múlva már a palota folyosóin járok. Kicsit még mindig furcsa, ám valahol kifejezetten jó dolog is egyben. Ki tudja, hogy hány éve elvagyok én az első Jabari, aki ezen falak közt sétál. Még ha ehhez annak is kellett történnie, ami történt.
- Készen állsz a leendő lila foltok szerzésére, vagy előtte szóljak Shuri-nak, hogy kell egy kis biztatás? - lépek be az edzőteremben, ahol T'Challa ácsorog. Kicsit talán erős lehet így köszönteni, ám biztos vagyok benne, hogy nem lepi ez még tőlem. Nem fogok senkinek sem úgy beszélni, hogy közben a lábujját nyalják a szavaim. Nem az a fajta vagyok és nem is leszek az.
- Sajnos a macskajátékot is otthon hagytam. - lépek elé és helyezkedek el, hogy bármikor kezdjük. - De nagyságod talán elnézi ezt nekem. - szurkolódok kicsit tovább.

||   ||  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
49
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
Wakanda ... or notTárgy: Re: Macsek a gorilla ellen Kedd 07 Aug. 2018, 12:57


m'baku & t'challa

Wakanda. Sok minden történt, mióta én vagyok a király. Egyesek rossz ómennek veszik azt, ami azóta történt. Sok-sok éven keresztül békés volt az utódlás, legalábbis polgárháborút nem okozott, a harcosok egymás közt rendezték ezt le. Minden tőlem telhetőt megtettem, hogy a lehető legjobb belátásom szerint irányítsam az országunkat. Olyan király akartam lenni, mint az apám, de nem lehetek. Nem ismételhetem meg a hibáit, vagy az őseiét. Az elhatározás, miszerint Wakanda elszigetelten működik a világtól … már nem állja meg a helyét. Nem tudom ölbe tett kézzel nézni mindazt, ami történik, tudva, hogy segíthetnék. Példát kell mutatnunk, nem beállni a sorba.
Leejtem a kezemben tartott súlyokat, ahogy meghallom a hátam mögött felcsendülő ismerős hangot.
M’Baku. – köszöntöm, ahogy megfordulva felé fordulok, és a szám sarka mosolyra görbül. – Azt hittem ódzkodsz a palotától. – ez persze nem annak szólt, hogy ne látnám itt szívesen. A Jabarik sok időn keresztül éltek elszigetelten tőlünk, mellettünk harcoltak, szívesen látom őket és a vezetőjüket is a falaink között. Csupán csak … érdekes látványként szolgál mindez. Olyan látványként, amit nem sokan hittek, hogy megfognak élni, minden bizonnyal.
Ugye tudod, hogy a Párduc erejétől most nem foszthatnak meg? – pillantottam rá a szurkálódásba belemenve. Ez persze némi előnyt fog nekem adni, de igyekszem majd … kíméletes lenni vele. – Ha tanulni jöttél, a legjobbtól tanulhatsz, M’Baku. – pillantottam rá mosolyogva, mielőtt előre léptem volna és elrugaszkodva a földtől, a tengelyem körül megfordulva mind a két lábammal felé rúgtam volna, hogy aztán a földet érés pillanatában egyből tovább guruljak, megpróbálva kisöpörni alóla a lábait.  


friction | challenge accepted....Very Happy  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
12
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
WakandaTárgy: Re: Macsek a gorilla ellen Yesterday at 13:45


T'Challa - & - M'Baku


- Nem ódzkodom, mindössze az enyém sokkal jobb. - válaszolok és közben körbenézek, mint aki éppen összehasonlítja a kettőt. S ez valljuk be badaraasg, hisz az enyém szinte csak egy viskó, ehhez képest. De az a kia viskó sokkalta kellemesebb mint egy ebben viszont biztos vagyok.
- Némi előnyt kell adni a királynak. Mégis mit mondana a nép, ha elverném? - szúrók oda neki egyet és mellé egy kis mosolyt is engedek magamnak. Sosem fogok teljesen meghajolni előtte és ahogy látom, nem is várja el. Nem mintha különösebben érdekelne, ha mégis azt tenné.
- Igazad van, a legjobb tanulók, de itt nincs mit tanulnom. - válaszolok neki mielőtt nekem is esne. Mosolyogva védem ki a rúgását, majd lépek hátrébb és állok fel a védekező pozícióba. Tudom, hogy szívesen gáncsolna el, hisz akkor a nagy termetem ellenem, de nem lessz könnyű dolga. Így , amint felállna én indulok meg felé egy alacsony rúgással és ha az esetleg nem sikerülne, akkor a lendülettel haladva tovább folytatom egy ütéssel.

||   ||  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Macsek a gorilla ellen

Vissza az elejére Go down

Macsek a gorilla ellen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Tenrai Hankou (Isteni Kihívás)
» Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom
» [Miniboss] Hanna
» Part 14 / 11
» Egy visszatérő lélek, Mr. Jóképű istenség ellen.

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: A világ más pontjain :: Afrika :: Wakanda-