Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
7
∆ Tartózkodási hely :
◣ surrounded by my idiots ◥Tárgy: paper planes ◣Starmora◥ Szomb. 28 Júl. 2018, 21:15


Peter & Gamora
please, I just don't wanna lose you too

Minden erőmre szükségem van, hogy ne zuhanjak össze; nem engedhetem meg magamnak. A többieknek nagyobb szükségük van rám, mint valaha. Ha csak mentálisan is, de nem veszíthetünk el még valakit; erősnek kell maradnom az Őrzők helyett is, és kicsiny családunk élére kell állnom, míg átvészeljük ezt az egészet. Mégis megzuhannak a vállaim, ahogy becsukom magam mögött az orvosi szoba ajtaját, homlokomat pár pillanatra a hűvös fémnek döntve. Ez az újabb világmegmentősdi önmagában is elég kimerítő volt, mind fizikailag, mind lelkileg, és még arra sem maradt időm, hogy feldolgozzam Thanos felbukkanását, rögtön egyetlen csettintéssel elvették tőlünk Draxot. Fogalmam sincs, hogyan mondhatnám ezt el Peternek, csak azt tudom, hogy ez a teher is rám hárul majd, így ki kell tartanom legalább addig, míg átsegítem őket a csata utóhatásain.
Mélyeket lélegzem, nagyokat kell nyelnem, hogy visszatartsam a könnyeimet, és ha néhány kövér csepp ki is csücsül pilláimra, kézfejemmel dühösen letörlöm. Nincs idő összezuhanni. Nincs idő gyengének lenni. Kihúzom magam, állam dacosan felszegve kényszerítem bogaraimat, hogy nézzenek szembe az ajtó fényes lapján tükröződő, elmosódott sziluettemmel, aztán sarkon fordulok és az ágy felé veszem az irányt.
Bár már ezerszer láttalak, mióta elláttuk a sebeidet és melletted virrasztottam, mégis újra gyomron vág a látvány. Ó, Peter, mit tettek veled? Érzem, hogy a sírás ismét marja, szorongatja a torkom, s nem tudok elég nagyot nyelni, hogy eltüntessem onnan a gombócot. Zöld sziluettem halkan simul az ágyad mellé, kezem a tiéd kutatja, ujjperceimet szinte már rutinosan csúsztatva tenyeredbe, ahogy az elmúlt órákban milliószor tettem. Pillantásom végigfut a takaró alól kilógó kötések rengetegén, végül szabad kezemmel mégis az arcodon lévőt érintem meg, hüvelykujjammal lágyan végigkövetve a fél szemedet eltakaró, finom anyagot, le egészen az arcéledig, végig annak a mentén az álladig, ahol  puhaságom megpihen.
Közelebb hajolok, törzsem enyhén meghajlik, ahogy összemosom árnyékunkat, vöröses fürtjeimmel az ágy peremét cirógatva.
- Peter... - suttogom, s bár tudom, hogy eddig is hiába tettem, most már tényleg nagy szükségem van rá, hogy magadhoz térj. Rád van szükségem. - Kérlek... Ébredj fel... - beharapom az alsó ajkam, igyekszem elfojtani hangom remegését. Mantrázom, hogy erősnek kell maradnom, mégis megtörök eszméletlen sziluetted felett. Nem tudom, mi többet tehetnék, hogy kirántsalak a sötétségből...

csak gyere vissza... | gyere haza |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
934
∆ Kor :
38
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesTárgy: Re: paper planes ◣Starmora◥ Pént. 10 Aug. 2018, 16:14

paper plans

Szivárványfoltok és dimenziókapuk között lebegek. Fogalmam sincs, mennyi idő telik el és mikor kezdek el hangokat hallani körülöttem. Mozdulatlan vagyok, túlságosan nehezek a fájdalom karperecei rajtam. Lebilincselnek. Újra és újra átélem. Újra és újra érzem az ütések tompa csapódását. A vérem ízét a számba, a csontom törésének élesen roppanó hangját, ahogy előre zuhanok a porba és elvesztem emlékezetem. Álomkép, vagy emlékfoszlány?
Aztán egy ponton túl már hallom a hangod. Hallom, ahogy hívsz. Selymesen feszes hangszíneddel csalogatsz, én pedig feléd fordulok. Követlek. Követlek a vakító fénybe. Bárhová. Ahogy mindig tettem, Gamora. Mi történt? Mi történik? Miért vagy ennyire elkeseredett? - Gamora?- nyögöm, de a torkomba mar a fájdalom. Köhögnöm, fuldokolnom kell tőle. - Gamora?- próbálom megint. Muszáj. Kapaszkodnom kell beléd. Abba, amit adsz. Abba, amit most adsz. A színektől duzzadó örvény közepéből.
- Gam... - nyögöm, bár ez az egyetlen szótag is köhögésbe tör ki, ahogy mindössze csak félszemem vagyok képes felnyitni. Arcomra kötött feszes anyag jelzi, hogy még csak esélyem sincs megpróbálni két szemmel rácsodálkozni a szobára. Minden sejtem fájdogál, de ennek ellenére megemelem fejem és már húznám is a kezem magamhoz, mikor megérzem zöld, puha tenyered benne és az érzés meggátol abban, hogy elhúzzam onnan.
- Gamora... - nyögöm neved, s máris tekintetemmel téged kutatlak. Lassan szokja meg szemem a négy fal közötti sötétséget, de amint meglelem sziluetted, gyengén elmosolyodom. - Csak... csak nem sírdogálsz értem? - vonnám fel szabadon hagyott szemöldököm, de fájdalmas mosoly lesz belőle. Fejem enyhén megemelve nézlek és próbálok visszaemlékezni. Arcomról láthatod, mennyire próbálkozom. A fájdalom húzza ráncba azt. Tekintetem ide-oda ugrál, végül rajtad állapodik meg. Alaposan megnézlek, már mindkét kezem a tenyered körül. - Jól vagy? Nem bántott az a féreg?!? - szinte rögtön erőre kapva ülök fel, mit sem törődve saját sebeimmel nézlek.y o u| nem megyek sehova, bár az aggodalmad hízelgő 


_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

paper planes ◣Starmora◥

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Világûr :: A világűr más pontjain-