Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
The power(?) of friendship - Herkules és Norina


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
8Tárgy: The power(?) of friendship - Herkules és Norina Csüt. 26 Júl. 2018, 22:35


Herkules jól érzi magát Norina Thomsom társaságában:
1 perce

Elég rég óta élek ahhoz, hogy megéljem több generáció születését és halálát. Kortalan perspektívából nézve egészen másképp szemléli az isten fia, hogy mi fér bele egy emberöltőbe és pont emiatt a látásmód miatt kicsit másképpen is az emberek halálára.
Az első hat-hét évszázad volt amikor tökéletesen lesújtott a tudat, hogy csinálhatok bármi, a természet rendje az, hogy a szeretteim és a barátaim meghaljanak én pedig tovább éljek.
Ez különösen akkor csapott szíven, amikor hírét vettem a thermopülai eseményeknek és a bátor leszármazottam, Leonidász halálának.
Lázadozott a szívem az ellen, hogy a természet rendje azt jelenti, hogy az emberek meghalnak, én pedig örökké fogok élni, hacsak valami isteni ereklye nem végez velem.
Hosszú ideig ezt csak úgy tudtam feldolgozni, hogy a bor és a nők okozta múlandó örömökbe menekültem. Nem vagyok rá büszke, de emiatt a bolygó lakosságának egy elenyésző hányada olümposzi vérrel az ereiben rohangál, még ha nem is tud róla. Úgy tűnik a csapodárság apai ágon öröklődik a családban.
Néhanapján, amikor a kénytelen voltam én is beleszólni a bolygón folyó nagyobb horderejű csetepatékba nem tudtam elkerülni, hogy kapcsolatba lépjek az emberekkel. Ez el is indított bennem valami pozitív változást és alaposan átformálta a szemléletemet. Ez segített ráeszmélni, hogy nem remeteként kell élnem és kapcsolatba kell lépnem az emberekkel, ahhoz, hogy jól tudjam védelmezni őket.
Hogy miért olyan fontos ez perpillanat?
Nemsokára megtudjátok.

Az egyik manhattani plaza táplálék kiegészítő boltjában tartottam dedikálást. A blogomon egy hosszú cikksorozatban foglaltam össze, hogy mik a lényeges különbségek az köznapi emberek és a szuperképességű lényeg fizikai edzése között. A menedzserem gondolt egyet, íratott velem még néhány oldalnyi kiegészítő gondolatot és könyvbe szerkesztette a cikkekkel együtt. Bár azt készséggel elismerem, hogy nem én vagyok a legjobb edző a föld kerekén, de ha az üzenetem így is elér az emberekhez és ezzel tudnak változtatni az életükön, akkor már megérte a projektbe ölt energia.
A kezem már lassan kezd görcsbe állni a sok aláírástól, de az arcomon szétterülő mosoly még mindig teljesen őszinte. Az emberek örömteli tekintete, az a sok kedves szó és az a rengeteg közös fotó jelzi, hogy nem csinálom rosszul a dolgomat.
A bolt tulaja közli a vendégekkel, hogy tartunk fél óra pihenőt. Jól esik felállni az asztaltól és kicsit kinyújtóztatni az elgémberedett tagjaimat. Az elmúlt két órában annyira pörögtek a dolgok, hogy nem nagyon tudtam még inni se, így nem csodálkozom rajta, hogy több pohárnyi vizet is legurítok a torkomon.
A bolt bejárata felé közeledve végig nézek a plaza folyosóin kószáló embereken. A legtöbbjük lehajtott fejjel, vagy a mobilját nyomkodva mászkál, mint egy tudattalan zombi. Egy-két anyuka babakocsit tol maga előtt, vagy a rakoncátlankodó gyerekét próbálja elcsábítani a játékbolt kirakata elől.
A folyosókon lézengő emberek közül megakad a szemem egy lányon. Bár csinosan öltözködik és az alakjával sincsen gond nem emiatt kelti fel a figyelmemet. A két vállán, mintha csak egy sál lenne, elterülve pihen egy macska.
Bevillan egy-két emlékkép a legutóbbi össznépi hősködés idejéről, ami arra késztet, hogy alaposabban végigmérjem a lányt. A magasság és a testalkat passzol, a haja mintha egy kicsit világosabb barna lenne, mint amire emlékszem.
Valami az súgja nekem, hogy nem tévedek.
Gyors léptekkel indulok utána és óvatosan kerülgetem az utamban álló  embereket.
Amikor kartávolságba érek a lánya után szólok.
- Norina? - próbálom megérinteni a karját, miközben felveszem a léptei ütemét
5616 embernek tetszik         456 hozzászólás    98 megosztásTetszik                                Hozzászólás                        Megosztás


©️️️️️️️️

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

The power(?) of friendship - Herkules és Norina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Avatárfoglaló [régi]
» A legjobb virtuális barát - Laura & Norina

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Alternatív játékok :: Múlt-