Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?

•• Unfold me [E&E]
írta: Erik Lehnsherr
Yesterday at 18:37
•• Activity Check
írta: Avery Jones
Yesterday at 15:40
•• Játékpartner keresõ
írta: Bruce Banner
Csüt. 16 Aug. 2018, 21:32
•• Daily News
írta: Admin
Szer. 15 Aug. 2018, 19:38Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
Műélvezet (Herkules első modern próbája) - M'Baku és Herkules


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
7Tárgy: Műélvezet (Herkules első modern próbája) - M'Baku és Herkules Hétf. 23 Júl. 2018, 15:31Herkules részt vesz ezen M'Baku társaságában: Jótékonysági kiállítás - helyszín: Guggenheim múzeum
15 perce

A legutóbbi világrengető eseményben sajnos nem tudtam részt venni, mert az alvilágba kellett ellátogatnom, hogy helyre rázzam a dolgokat és segítsek Hádésznak újra megszerezni a puccsal elvesztett hatalmát.
Visszatérve az élők világába azt kellett látnom, hogy a bolygó lakosságának a fele eltűnt, a másik fele meg bepánikolt és az sem tudja, hogy mi a helyzet.
Az első dolgom volt kimenni az utcára és jobb belátásra téríteni azokat az embereket, akik úgy gondolták, hogy itt a remek alkalom, hogy felhalmozzanak egy kis ebül szerzett vagyont.
Az esetek többségében nem volt szükség arra, hogy akár csak szóban is sejtessem a támadó szándékot. A láttam a fosztogatók meghunyászkodtak és abbahagyták, amit éppen műveltek. Egyszer-kétszer azért kilapult pár pisztolygolyó a homlokomon, de még így sem kellett túlságosan megerőltetnem magamat.
Miután sikerült úgy ahogy rendet teremteni a városban és haza jutni a villámba, jutott arra is időm, hogy elgondolkodjak azon, hogy miként lehetne valami olyasmit is tenni az emberekért, ami túlmutat a szimpla rendfenntartáson és elősegíti, hogy gyorsabban visszazökkenjen az emberiség a rendes kerékvágásba.
Egy telefon a menedzsereimnek, napokig tartó találkozók sorozata és pár beígért szívesség után máris beindult a gépezet és több olyan programot karitatív program került a naptáramba, aminek a teljes bevételét arra fogja fordítani a Herkules Inc., hogy az Eltűnés miatt megcsonkult családokon segítsenek.
Filmes relikviák árverése, tömegsport rendezvények, speciális múzeumi tárlatok kialakítása, jótékonysági bálok rendezése.
Ha úgy nézzük, akkor igen komolyan betábláztam magamat az elkövetkező néhány hétre, de ez az elfoglaltság megér minden fáradtságot.
A rajongóimat is aktivizáltam az ügy érdekében. Több nyereményjátékot is hirdettem, hogy a cégem által szervezett rendezvényekre minél több embert csalogassak.
A legbüszkébb mégis arra vagyok ezzel a kezdeményezéssel kapcsolatban, hogy sikerült egyezséget kötnöm a wakandai királlyal T'Challával. Kemény alkusz őfelsége az már biztos, de helyén van a szíve, így a közbenjárásommal a Guggenheim múzeum egy egész pofás mennyiségű wakandai műtárgyat kapott kölcsönbe.
Azért voltak megkötések is, így elég sok wakandai történész jött a szállítmánnyal együtt, valamint a tárlat biztonságáért is csak és kizárólag a Jabarik törzsfőnöke és legjobb harcosai feleltek.
Elég feszített tempóban telt el az a két hét, amíg elkészültek a tárlattal, így a megnyitóra mindenki kicsit karikás szemekkel, de őszinte mosollyal érkezett.
A limuzinból kiszállva a tőlem megszokott széles mosollyal köszöntöm a médiát és eltöltök néhány percet azzal, hogy kiosszak néhány autogramot és kulcstartót a miattam is ide látogató embereknek.
Elvégre azért is vetettem latba páratlan népszerűségemet, mert tudtam, hogy a nép mozdulni fog a hívó szavamra.
Bemegyek a múzeum épületébe, váltok néhány szót az igazgatóval, majd a wakandai tárlat felé veszem az irányt.
M'Baku olyan egyenes háttal jár kel az emberei mögött, mint egy spártai katona, miközben az utolsó utasításokat adja ki az embereinek.
- Minden készem áll a megnyitóra? - nyújtom a kezem üdvözlésképp a termetes wakandai felé
25673 embernek tetszik      2495 hozzászólás       1070 megosztás    Tetszik                            Hozzászólás                        Megosztás

©️️️️️️️️

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
8
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
WakandaTárgy: Re: Műélvezet (Herkules első modern próbája) - M'Baku és Herkules Hétf. 23 Júl. 2018, 22:30


Herkules - & - M'Baku


Thanos balhé igen nagy csapás volt a földre. Nem mintha azt annyira láttam volna. Mindössze a Wakanda-i csatában vettem részt, ami nem igazán volt egy szép esemény. Sok lett a halott és szintén sokan tűntek el. Nagyon is sokan és nem tudjuk, hogy miképp is tudnánk őket visszahozni. S még ott vannak a karok is amiket a csata okozott. Sok város kapott, ahogy a házam is. Ám, nem meglepő módon, ismét a technológiára hagyatkozva, már nem igazán látszik meg. Mindössze az arcokon látható. Amikor végig sétálsz az utcán és figyelsz. Mondjuk ehhez a hegyeket sem kell elhagynom. Nagyon jól ismerem a törzsek tagjait, így tudom, hogy kik tűntek el. S látom az asszonyokon, gyermekeken és még az erős férfiak szemében azon kérdést, hogy hol vannak a szeretteik. Am sajnos erre én sem tudom a választ, így mindössze támaszt nyújthatok nekik ezen nehéz időben és velük reménykedem, hogy valamit kitalálnak, amivel segítenek.
Azért, hogy a világ fájdalmán könnyítsenek, egy fazon mindenféle jótékony dolgot talált ki. Amivel még nem is lenne gondom, ha T'Challa nem engem bízott volna meg, egy Wakanda-i kiállítás biztosításával. Na remek. Ugráltatja a macska a gorillát. Nincs mit tenni, ő az uralkodó. Így nem éppen valós mosollyal fogadtam el az ajánlatot. Ezért mehettem is, hogy kapjak egy megfelelő ruhát. Így sikerült egy olyan öltönyt csinálniuk, amihez nem meglepő módon Suri is hozzányúlt. Ennek hála a jó ég tudja, hogy mire is képes. Annyit szűrtem le, hogy nagyon lelőni nem tudnak és némileg erősebben is tudok ütni. Még, hogy meglepően kényelmes, ezt mondjuk egy próba után sikerült kideríteni. Illetve, hogy nem kell mosni, ami szintén igen hasznos funkciónak hangzik. Így miután megkaptam a fejtágítást, elinduhattam azon tárgyakkal, amiket kiválasztottak. Még kaptam pár embert, akik vigyáztak ezen dolgokra és figyeltek mindenre, illetve pár harcosomat is elhoztam magammal. Inkabb, mint hogy idegen emberekkel dolgozzak.
Így néhány óra repülés után, megérkeztünk a célhoz, a Guggenheim múzeumhoz. Leszállás után elkezdtük kirakni a tárgyakat és én közben körbejártam a helyet. Alaposan végignéztem minden sarkot és szobát. Igyekeztem fejembe vésni az alaprajzát, hogy ismerjem a terepet egy esetleges baj esetén. Újabb óra elteltével már a helyükön vannak a dolgok és éppen az embereimmel beszélek az utolsó simításokról. Ekkor tűnik fel egy kigyúrt fehér pofa, aki igen röhejesen néz ki az öltönyében, ami kicsit szűk rá.
- Bakule ndawo! - szólok oda az előttem  álló férfiakhoz.
- Ewe nkosi! - válaszolnak és indulnak el a megbeszélt  helyekre. Ezután fordulok a férfi felé.
- Részemről igen, fehér emberek gorillája. - fogom meg a kezét és kicsit megnézem, hogy mennyire bírja a szorítást.

||   ||  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
7Tárgy: Re: Műélvezet (Herkules első modern próbája) - M'Baku és Herkules Kedd 24 Júl. 2018, 21:51Herkules részt vesz ezen M'Baku társaságában: Jótékonysági kiállítás - helyszín: Guggenheim múzeum
14 perce

A szorgoskodó wakandaiak látványa megmelengeti a szívemet és egyben el is gondolkodtat.
Ez a nép szó szerint égi áldásként kapta meg a vibrániumot, mégse döntöttek úgy, hogy ezzel a majdnem elpusztíthatatlan fémmel a világ leigázására törnek. Ugyan megtartották maguknak a fémet és jó ideig nem osztották meg a világgal, de mégis a fejlődés és az előrelépés segítésére használták fel, nem pedig arra, hogy pusztító dolgokat alkossanak vele. Ez pedig elgondolkodtató, mert a modern világban ritkán látni ilyet.
Bár a városállamok idejében is gyakran előfordult, hogy az emberek hasznos dolgokból ártalmasakat csináltak nem hordozott magában ilyen horderejű fenyegetést. A vadászeszközből lőfegyver lett, az aratószerszámból fegyver, de az emberek mégsem keresték lépten nyomon a lehetőséget, hogy egymásnak árthassanak.
Úgy tűnik az emberiség azon részével akik az elmúlt kétezer évet monoteista vallások hamis isteneinek imádatával töltötték el, elég rosszat tettek az új hit erkölcsei.
M'Baku határozottan, férfihoz méltó mód fogadja a kézfogásomat. Biztos vagyok benne, hogy egy halandó igencsak fájlalná a kezeit, ha most a helyemben lenne. Lehetséges, hogy ez részéről csak virtuskodás vagy farokméregetés, de én nem veszem annak.
Egyrészt mert én vagyok a nagybetűs ERŐ ezen a bolygón, így emiatt nem sok olyan lénnyel találkozok, aki feltudná venni a versenyt ezen a téren.
Másrészt ha felvenném a kesztyűt, akkor annak igen kellemetlen visszhangja lenne, mind a sajtóban, mint a közösségi médiában. A diplomáciai bonyodalmakról már nem is beszélve.
Csak pont annyira erőt teszek a kézfogásba, amivel éreztetem vele, hogy nem pudingból vagyok.
- Helyes! - mosolygok rá barátságosan - Mindannyiuknak hálás vagyok amiért segítenek nekem ebben a projektben.
Úgy látom, hogy a jól megtermett wakandai egy kicsit egy egykedvű képet vág, ami azt sejteti, hogy annyira nem osztja a lelkesedésem. Eggy jó ideig én is ilyen magamnak való izomkolosszus voltam, de rájöttem, hogy nem csak azzal tudom segíteni az embereket, ha néhanapján lecsapok egy utcán kóborló küklopszot vagy kentaurt.
Igaz nekem elég sok idő állt rendelkezésemre, hogy változtassak a hozzáállásomon.
- Gondolom már átnézte a megnyitó programját - intézek újabb szavakat felé - Megtartom a megnyitó beszédet. Bemutatom magát, mint a wakandai kontingens fejét, majd megnyitjuk a tárlatot a látogatók előtt. Ha ezzel megvagyunk, akkor el is ugorhatnánk egy késői ebédre. Azt hallotam, hogy a közeli francia étteremben remek vega kajákat főznek.
Nem csak azért futom a köröket, hogy megtörjem egy kicsit a feszességét. Tényleg érdekel a wakandai kultúra és ki tudna nekem jobb törzsi háborús sztorikat mesélni, mint ez a csupa izom harcos?
26684 embernek tetszik      2573 hozzászólás       1294 megosztás    Tetszik                            Hozzászólás                        Megosztás

©️️️️️️️️

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
8
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
WakandaTárgy: Re: Műélvezet (Herkules első modern próbája) - M'Baku és Herkules Vas. 29 Júl. 2018, 17:33


Herkules - & - M'Baku


Nem túlzottan gyakori az, hogy Wakanda-i dolgokat állítanak ki akárhol is a világban. S ez nem véletlen, hisz a legtöbb használati tárgyban van vibránium és így meglehetősen kellemetlen lenne, ha rossz kezekbe kerül. Ezért hát igyekszem minden a fekete piacon lévő tárgyat felkutatni és megvizsgálni és ha úgy van, elvesszük. Nem igazán szokott érdekel az minket, hogy mennyit fizettek érte. Az már az ő gondjuk és nem miénk. Ezért is számít olyan nagy dolognak az, amit teszünk most. Főleg, ha azt nézzük, hogy a királyunk konkrétan a világ elé tárta a valós Wakanda-t és nem azt, amit eddig mutattunk a külvilágnak. Így még több rivaldafény végül ránk. S akkor meg ott van az a tény is, hogy az utolsó nagy ütközet is nálunk történt. Na ha volt ám a rendes kis harc. Igazán élvezetes volt és véres is mellé.
Ám most egy kicsit mást kell tennem. Bamba őrt kell eljátszanom a macsek kérésére. S mit tehetnék én, ha egyszer kiadta a feladatot? Meg még igy is én vagyok a legjobb jelölt ide, nem pedig valamelyik kopasz lánykája. Nem mondom, hogy ők rosszak lennének, de valahogy nem hiszem, hogy itt megfeleltek volna. Így léptem elő, hogy akkor majd én eljövök és leszervezem, ami kellően nagy meglepődést váltott ki. De végül rájöttem, hogy jó leszek ezen feladatra. Na meg, nem árt egy kis levegő változás néha.
- Csak azt tesszük amit kértek tőlünk és amit jónak látunk. - felelek a kijelentésére és érzem, hogy kemény a szorítása. Legalább nem egy nyámnyila alak csinálja ezt, hanem olyan akinek van tekintélye is. Sokkal kellemesebb társaságnak tűnik.
- Át és igen egyszerű, kellemes kis program. Reméljük semmi bonyodalom nem fog beütni. - szólalok meg ismét, majd elnevetem magam, amikor a vegán kaját említi.
- Annyira nem eszem meg a húst, mint éhes oroszlán a figyelmetlen gázellát. - jelezvén neki, hogy nem pontosan úgy van, ahogy gondolja.
Ezután néhány perc és kezdődik is a kiállítás. Elhangzik a beszéde és engem is bemutat, így odalépek a mikrofon elé, hogy azért mondják pár sort.
- Üdvözlöm önöket ezen kiállításon, amelyen olyan Wakanda-i tárgyakat fognak látni, amiket még nem mutattunk be sehol a világon. Így ez egy igen különleges alkalom. Kívánom, hogy élvezzék a kiállítást. - fejezem be kis modnandom, majd pár perc után Herkules felé fordulok, amint az emberek elkezdtek járkálni a teremben.
- Akkor mehetünk vegán marhát enni? - teszem fel a kérdést szórakozottan.

||   ||  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
7Tárgy: Re: Műélvezet (Herkules első modern próbája) - M'Baku és Herkules Pént. 03 Aug. 2018, 18:55Herkules részt vesz ezen M'Baku társaságában: Jótékonysági kiállítás - helyszín: Guggenheim múzeum
14 perce

Csalókák tudnak lenni az első benyomások az már biztos.
M'Baku az ábrázata és viselkedése alapján elsőnek egy katonás, kissé merev fickónak tűnt számomra, de a szűkszavú mondatai mögött jól megbújik az a fajta száraz humor, aminek a megértéséhez szükség van azokra a..... (hogy is mondta az a kis pufók belga, aki a nevemet viseli?)  kis szürke sejtekre.
A harcosoknak ritkán áldják meg az istenek a jó humorérzék adományával, így az ilyen ritka kincseket értékelni kell.
Legalábbis én eddig kevés olyan pofával találkoztam, aki a fegyverrel és a viccekkel is egyenlő mértékben tudott bánni.
A termet betöltő nevetése váratlan volt, de az arcára kiülő vigyor jelezte, hogy már egy kicsit oldottabb lesz, mint eleinte volt.
- Nem fogunk problémát csinálni a dologból. - mosolygok rá barátságosan - A lényeg, hogy az izmaink nőjenek tőle,ne a hasunk.
Az egyik asszisztens egy kicsit aggodalmaskodó képpel jön be és rögtön elindul felém. Nem kell sokat mozgatnom a kis szürke sejteket, hogy rájöjjek miért olyan izgatott.
A sajtó képviselői már itt vannak és a technikus csapatom is indulásra készem várja, hogy a közösségi médiába elindíthassa az elő bejelentkezést.
Más szóval ideje lesz megnyitni a tárlatot.
M'Baku-val az oldalamon odamegyek az emelvényre, majd aszószék elé lépek.
Megszámolni sem tudom, hogy hány gép lencséje szegeződik rám, de az ilyen jellegű figyelmet már rég megszoktam, így rutinosan nézek szembe a fotóriporterekkel és a média többi jelenlévő képviselőjével.
- Szeretettel köszöntök minden jelenlévőt és azokat, akik nézik ezt a közvetítést! - villantok egy sokfogú mosolyt a kamerákba - Remélem, hogy már senkinek sem kell bemutatkoznom, de jelen pillanatban nem is azért vagyok itt, hogy a hírnevemet öregbítsem. A közelmúltban a bolygót egy igen súlyos csapás érte. Egy olyan katasztrófa, ami mindenkit érint nemzetiségtől, bőrszíntől és identitástól függetlenül. Egyik pillanatról a másikra tűnt el a világ összlakosságának a fele. Eltűntek, de a hozzátartozóik itt maradtak és a veszteségük gyökeresen megváltoztatja az életüket. Családok maradtak apa vagy anya nélkül, egy rég várt gyermek távozott a szülei mellől, jó barátok lettek porrá. Bár egy vagyok az Olümposz istenei közül ezeket a veszteségeket még a többi hőssel együtt működve sem tudtam volna megakadályozni. Az eltűntek rejtélyén olyan elmék dolgoznak, mint Hank Pym, Tony Stark, Bruce Banner vagy Reed Richards. Én is szívesen segítenék nekik, de akik ismernek tudják, hogy a tudomány nem az én területem. De ez nem jelenti azt, hogy ne tudnék segíteni azokon, akik elveszítettek valakit ebben a világméretű tragédiában.
Ez Eltűnés ráébresztett, hogy most minden eddiginél szorosabbra kell fűznünk az emberek és a kultúrák közötti kapcsolatot. Nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy gyarló emberként elzárkózzunk másoktól csak mert azok különböznek tőlünk. Ennek szellemében vállaltam, hogy a nevemet és az arcomat adom annak a nagyszabású jótékonysági rendezvény-sorozatnak, amit a média Herkules modern próbáinak keresztelt el. Bár több fontos állomása is lesz ennek a vállalkozásnak, de ki kell emelnek azt, aminek a megnyitóját jelenleg tartom. Wakanda sokáig elszigetelte magát a külvilágtól, míg a közelmúltban T'Challa király ráeszmélt, hogy nyitnia kell. Eme elgondolását megerősítendő sikerült meggyőznöm őt, hogy rendelkezésünkre bocsájtson néhányat a wakandai nép történelmét és kultúráját bemutató tárgyakból. Eme gesztusáért pedig hálával tartozom neki. A tárlatot a nemzetközi kapcsolatok építését elősegítendő, T'Challa király személyes megbízottjai, a jabari törzs főnöke M'Baku és az ő bátor harcosai fogják őrizni. Kérem fogadják szeretettel őket!

Hátra lépek, majd a fotósok kedvéért ismét kezet rázok a termetes harcossal, aki néhány szűken mért mondattal köszönti az egybegyűlteket.
Kezdetnek nem is rossz tőle.
Miután ünnepélyesen átvágtam a tárlat elé kifeszített szalagot a látogatók birtokba veszik a termet.
- Még maradunk pár percet, hogy a sajtósoknak legyen ideje kérdezgetni, utána viszont eszünk amennyi belénk fér. - válaszolok a Gorillának - Mosolyogjon a kamerába!
Ígéretemhez híven öt percnél többet nem is töltünk el az újságírókkal, bár ez alatt az idő alatt több kérdésre válaszolok, mint az eddigi villáminterjúim alatt bármikor.
Mire kiérünk a múzeum elé, már menetkészen áll a sportkocsim is.
Az egész képet csak az rontja el, hogy hirtelen törés-zúzás hangja üti meg a fülemet és egy tekintélyes méretű dínó koponya landol a járművemen, porrá zúzva a szétvédőt és a motorház tetejét.
- Ennyit arról, hogy minden simán fog menni. - vetem le magamról a zakót és sietős léptekkel megindulok a múzeum irányába
28981 embernek tetszik      4273 hozzászólás       1484 megosztás    Tetszik                            Hozzászólás                        Megosztás

©️️️️️️️️

[/quote]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Műélvezet (Herkules első modern próbája) - M'Baku és Herkules

Vissza az elejére Go down

Műélvezet (Herkules első modern próbája) - M'Baku és Herkules

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Bárpult az első helyiségben
» Nolah & Ashley // Első típusú találkozás.
» Az első igazi randi - Flora & Leo
» Cedar első tetkója
» Uzumaki Baku

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York :: Guggenheim Múzeum-