Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat





Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.



Utolsó posztok
érkezett válaszod?




Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
home - Steve & Carol


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
249
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New York



Tárgy: home - Steve & Carol Szomb. 21 Júl. 2018, 23:28



welcome here, captain
Steve & Carol

Valószínűleg az időérzéke nem is működik, így képtelen volna megmondani, mennyi ideje Wakandának. Amióta elváltak a Póksráccal, nem mozdult ki otthonról. Nem veszített el senkit, mégis vesztes. A Föld és talán más bolygók lakói is odavesztek. Túl nagy áldozatot követelt egy ostoba álma...
Az ablakban kucorogva pihen, térdei felhúzva. Selyemköntösébe tekerve, frissen zuhanyozva. A hűvös esős idő is alásimul hangulatának. Halántéka enyhén az üvegnek támasztva, öleli karjait, mintha fázna. Tekintete igazából nem fókuszál, csak megpihen egy-egy ponton. A kopogó cseppek sem képesek olyan míves táncot leejteni, hogy figyeljen rájuk. A telefonja talpai előtt a puhára párnázott párkányon. Többször elnyúl érte, és igen, több néven is átfutnak ujjai. Szeretne beszélni velük, megkérdezni, hogy vannak... de nem teszi. Egyszer sem tette. Pókfiú az egyetlen, akinek felkeresésében biztos!
Gondolatai olyan sokfelé zuhantak, hogy nem is tudna koncentrálni. Előbb a múltja, majd az a rengeteg új információ önmagáról, a Kapitány előtt érzett bűntudat és majd' a harctéren az ölelésük.., a lángoló démona. Volna mit megemésztenie. Shuri meghalt, így aztán nincs esély rá, hogy megtudja, mi van a második kütyün. A lány élete természetesen fontosabb volt mindennél(!), de szívére nehezéket ültet a gondolata annak is, hogy nem tudja meg, hogy mit találhatott volna még...
... és akkor kopognak.
Finom, kissé lusta mozdulat, ahogy egyik lába után a másikat lepakolva mezítláb a bejárati ajtóhoz surran. Megköszörüli a torkát. Szinte biztos benne, hogy Bruce az. Elvégre mindenki másnak meg van a saját élete, dolga... Így amikor hosszú ujjai a kilincset lenyomják és megpillantja a borostás arcot, ajkai résnyire nyílnak. A kék szemekbe zuhan, egyik lábáról a másikra helyezi a súlyát.
- Steven. - szinte kérdés, pedig hát egyértelmű, hogy a férfi ácsorog ajtaja előtt. Elereszti az ajtaját és összehúzza köntösének szárnyait, majd rendezi megilletődött arcjátékát. - Baj van? - enyhén nyújtózik, hogy a férfi háta mögé nézzen, van-e valaki vele. Amint tudatosul benne, hogy nincs, arrébb húzódik az ajtóból.
- Szeretnél bejönni? - aztán a nő szeme megakad a férfi lába mellé(?) letett bőröndön. Nedvesítenie kell torkán, majd ajkain. A kékekbe réved, s benne van aranyszín íriszeiben, hogy mennyire sajnálja, hogy már korábban mellette kellett volna lennie, hogy olyan sok mindent el kellett volna mondania...
Végül előre nyúl jobbjával és felveszi a bőröndöt, befelé indul vele.


köszönöm a türelmét *ed! (: | lélekbúgás |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
156
∆ Kor :
98
∆ Tartózkodási hely :
○ with you, till the end of the line... ○



Tárgy: Re: home - Steve & Carol Szomb. 28 Júl. 2018, 21:41

Carol & Steve

Steve holléte talán még akkor sem volt ekkora rejtély, mikor az Atlanti-óceánba vezette a gépét. Akkor legalább tudták, a földrész melyik részén keressék, Wakanda óta azonban teljesen felszívódott. No, nem olyan meglepő ez, hiszen ezúttal senki sem maradt, akivel megoszthatta volna a hollétét - legalábbis sokáig úgy érezte, Bucky ismételt elvesztésével újra egyedül maradt a világban. A fél univerzum pusztulása, saját - dupla - halála arra kényszerítette, ismét a múltjába meneküljön és ismét üres sziluettekbe kapaszkodjon, kizárja a győzelmet és csak a veszteséget érezze.
Így hát Steve a temetőben ücsörgött, miután összepakolt és eljött Wakandából, és Peggy sírjánál gubbasztott egészen addig, míg rá nem ébredt, hogy már a múlt sem otthona többé. Az emlékek, noha némelyikbe belesajdul még a lelke, már nem marcangolják, és nem lel megnyugvást e fájdalomban sem. Hiába üldögélt egymaga a halálszagú gyepen, mégis úgy érezte, kívülálló és valahol máshol kéne lennie, úgyhogy fogta a cókmókját és hagyta, hogy meggyötört teste elvezesse kongó szíve iránytűjét követve Carol lakásához.
Furcsa lehet, hogy az ajtóban Steve Rogers áll. Se pajzsa, se uniformisa, se nomád felszerelése. Csak tompán fénylő kékje és a több hetes borosta. Civil ruhákban van, akár egy átlagos new yorki is lehetne, s jelenleg nem is több annál, ahogy zsebre dugott kézzel ácsorog a nő ajtaja előtt, képtelenül rá, hogy bármit is mondjon. Noha Carol láttán fölfelé görbül ajka, erőtlen kísérletet téve egy gyenge mosolyra, ahogy pillantásuk találkozik, a gesztus elhal. Nem képes magára erőltetni.
- Nem zavarok? - köszörülnie kell torkán, hogy hangot csaljon ki belőle. Sebzett és törékeny most, hangja minden csepp fájdalmát elárulja, így nem is beszél többet. Kékje a cipője orrán köt ki, csak a szeme sarkából észleli a mozdulatot, ahogy a nő felemeli a bőröndjét. Aprót biccent hálája jeleként, s merev tartása felenged kissé, ahogy átlépi a küszöböt. Egyből elönti a megkönnyebbülés, és az az érzés, amit hetekig hiába hajkurászott: megnyugvás. Béke. Otthon.
- Bocsáss meg, amiért hívatlanul... - mutat végig magán, ám képtelen tovább birkózni magát a mondatban. Halkan becsukja maga mögött az ajtót, ám nem megy beljebb, csak áll ott, fel-felpillantva a falakra és berendezési tárgyakra a cipője elemzésének rövidke szüneteiben. Kékje olykor súrolja a szőke sziluettet is, ám nem ragad meg rajta hosszabb ideig. Nem akar ennél is gyengébbnek mutatkozni előtte...

rád bármennyit várnék | home |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
249
∆ Kor :
33
∆ Tartózkodási hely :
♮ New York



Tárgy: Re: home - Steve & Carol Pént. 10 Aug. 2018, 15:49



welcome here, captain
Steve & Carol

Meglepettségét tükrözi arcjátéka. Elkerekedő aranyszín bogarai, elnyíló rózsaszín ajkai és a döbbenettől hátralépő alakja. Az első pár másodperc lefutása alatt még azon gondolkodik, hogy ismét valami borzasztó dolog közeledik és Steve ezért ácsorog a küszöbén, de ahogy a férfi arcáról letűnik mosolya és minden ártatlan kisfiús arcjátéka - a nő már tudja, hogy másról van szó. Ráadásul a bőrönd is elég árulkodó.
- Nem. - ezt a szót már elnyújtózó mozdulata közben mondja, amikor a bőröndöt emelik ujjai és azzal együtt lép a ház előszobájába, ezáltal utat és teret nyitva a férfi előtt. Nem pillant hátra, beljebb halad a folyosón és a vendégszobaként fenn tartott - eddig még nem használt - háló ajtaja előtt engedi le a táskát. Onnan fordul vissza, hogy a megnémult férfi elé lépjen. Egy percig csak szótlanul nézi őt, majd kézen fogja lágyan és a nappali fele áramlik vele, 'hol leülteti.
- Hozhatok neked valamit? Nem vagy éhes? - ostoba kérdések, túl hétköznapiak egy ilyen vereség, egy ekkora ütközet után, de Carol látja, miféle darabokra zuhant Steve és ahhoz, hogy legalább elinduljanak, ezzel kell kezdeniük. Tud Buckyról. Tud róla, hányan odavesztek. Thor és Shuri. Látta, hallotta, hogy mennyien elvesztek. Jól tudja, hogy ki az, aki miatt Steve ennyire összezuhant. Hiszen lényegében őérte küzdött az utóbbi évek alatt. A barátja volt. A legjobb barátja.
- Van a hűtőben egy kis kínai még, de ha gondolod, tudsz rendelni is. A pulton tartom az éttermek szórólapjait. A meleg víz néha csak három-négy perc után folyik a zuhanyzóban, .. de ha kádba fürdenél, az is megoldható. - magyarázza, leülve mellé. - Mindent megtalálsz. Igazából van egy vendégszoba, oda tettem a bőröndöd. Nem túl nagy, de a célnak megfelel. Tiszta... a napokban, rendet tettem. - vállat ejt gyöngén. - És van egy macskám. - az ujjaival babrál a combjára ejtett kezeivel. Nem néz a mellette ülőre. Nem tudja, mit kell mondani. Nem tudja, hogyan kéne segítenie. Hogyan tudná ő megvigasztalni Amerika Kapitányát. Egy pillanatra a telefonra áramlik tekintete és elgondolkodik azon, hogy felhívja Starkot. Onnan ismét előre tekint - ha Tony lenne a megfelelő személy a számára, most az ő ajtaján kopogtatott volna. Igaz?
- Nagyon sajnálom. - továbbra sem fordul felé, előre réved.


megtisztelsz! | I'll try |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes





Tárgy: Re: home - Steve & Carol

Vissza az elejére Go down

home - Steve & Carol

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Anyu, Apu... Ő a főnököm, Amerika Kapitány [Steve&Elise]
» Steve Rogers - Amerika Kapitány /Foglalt/
» Carol Danvers - Ms. Marvel

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York :: Lakhelyek :: Carol lakása-