Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Nyár nyertesei


A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share|
Caroline & Jane - Furcsa jelenségek nyomában


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
468
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆Tárgy: Caroline & Jane - Furcsa jelenségek nyomában Vas. 01 Júl. 2018, 22:43

Caroline & Jane

-Márcsak egy utolsó simítás és... - mondom magamnak, miközben az utolsó simításokat végzem a legújabb műszeremen. Már csak egy kis ragasztószalag kell az oldalára és máris kész az új "csodamasinám". Már szükségem is volt rá, hiszen a régiek vagy elromlottak, elöregedtek vagy eladtam őket. Másrészt a technológia is fejlődik, velük együtt a kutatásaim is egyre nagyobb hangvételűek, úgyhogy igyekszem minél modernebb műszereket alkalmazni és erre a legjobb módszer, ha saját magam készítem őket. Az egyetlen, ami nem változik bennük, az a ragszalag. Csodálatos találmány, erősebb a sima ragasztónál, nem szakad, nagyon jól ragad és tapad az eszközre, ezek mellett több színben is kapható... szóval igen, nagyon hasznos dolog.
-...kész-húzom ki magamat és kezembe veszem a kicsikét. Elindítom, remélve, hogy működik. Ha minden igaz, akkor a kicsike képes lesz érzékelni a világokból érkező energiákat, így tudni fogom, mikor jön valami (vagy valaki) ide a Földre, például Asgardból vagy Jöttünheim-ből (habár az utóbbiból inkább ne érkezzen semmi). A szerkezet láthatóan jól működik, ezért leteszem a többi műszer közé, de inkább nem kapcsolom ki, hadd jelezzen, ha valaki jár a közelben. Leülök a nappaliban a hófehér fotelembe - szerencsére mostanában egész nagy rend van a lakásban... a laborral ellentétben - és elveszem a kisasztalról az ott hagyott dokumentumokat.
Az elmúlt hónapokban nagy unalmamban előszedtem a régi kutatásaimat és elkezdtem őket visszaolvasgatni, egyrészt ismétlésből, másrészt hátha ki tudom őket valahogy egészíteni. Habár egészíteni nem nagyon tudtam mit, legalább végig tudtam olvasni a kutatásaimat és így nyomon tudtam követni a fejlődésemet.
Már majdnem befejeztem az olvasgatást, mikor valaki kopogtat az ajtómon. Ez igencsak meglep, hiszen nem vártam vendéget. Az ajtóhoz sétálok és kinézek az ajtólyukon, hogy lássam, kicsoda áll az ajtó előtt. Caroline az...
Egyből homlokon csapom magam, hiszen teljesen ki ment a fejemből, hogy ma egy rendezményre megyünk Carollal. Hirtelen azt sem tudom, hogy mihez kezdjek, hiszen még el sem kezdtem készülődni és Car már biztosan készen áll, de remélem, hogy ezúttal nem késünk el.
De először kinyitom az ajtót és egy széles mosollyal üdvözlöm Caroline-t, miközben készülődést színlelek.
-Gyere csak be!-tárom ki előtte az ajtót, majd miután bejött az előszobába, becsukom és előresietek a gardróbszobához, hogy gyorsan kiválasszam, hogy mit veszek fel.
-Nyugodtan foglalj helyet, én még készülődöm egy kicsit-intek a fotel felé, hogy nyugodtan üljön le, amíg az idővel versenyt futva megpróbálok új rekordot felállítani készülődés terén.Remélem tetszik Smile

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
423
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Caroline & Jane - Furcsa jelenségek nyomában Pént. 06 Júl. 2018, 22:37

Furcsa jelenségek nyomában
Jane  & Caroline
Végre eljött a nap, mikorra megbeszéltük Jane-el, hogy elmegyünk arra a rendezvényre, amit már nagyon régen vártam. Egy autó kiállítással egybekötött kütyü- vásár lesz. Azt nem mondhatnám, hogy én értek hozzájuk, de Jane-nek szeretnék meglepetést. Meg is érkezem a lakása elé, és bekopogok. Kis idő múlva ajtót is nyit, de azt látom, hogy még nem készült el.
- Szia, Jane!- üdvözlöm egy mosollyal, és beljebb megyek. – Oké! Készülődj nyugodtan. Korábban érkeztem, így van még időnk, hogy odaérjünk. - mondom utána, ahogy a gardróbba siet, majd helyet foglalok nyugodtan a fotelba. Én is tudom, hogy nem erősségem a pontosság, de inkább egy fél órával előrébb húztam az órát, hogy még véletlenül se késsek.
- Van még idő! Nem kell kapkodnod….- mondom, ahogy várakozom, és addig kikeresgetem a jegyeket a táskámból.
- Szerintem jól fogjuk érezni magunkat. Ott lesz egy csomó érdekes Pasi és nem utolsó sorban, ha jól emlékszem, akkor Koncert is lesz az este folyamán. Azt nem tudom, kik játszanak, de majd kiderül. - nevetek fel, majd ha elkészül Jane, akkor felkapom a kocsi kulcsom és a táskám, majd a helyszínnél leparkolok. A bejáratnál hatalmas tömeg van, s eléggé egybegyűltek az emberek. Nem tudom mi lehet a csődület oka, de ha Jane is beleegyezik, akkor kiszállok vele a kocsiból és közelebb megyek mi történt. Nagyon figyelnek valamit az égen, de én nem látok semmi különöset. De lehet, hogy a Barátosnémnak sokkal többet mond ez a fura villogás a tető felett. Kíváncsian lépek közelebb, de inkább rá hagyatkozom, mint én valamit is lekövetkeztessek a laikusként. Talán valami modern tűzijáték.. De az is lehet, hogy teljesen más valami történik. Még sohasem látam ilyet.
- Szerinted mi lehet ez? - kérdezem halkan, de kíváncsi vagyok mi történik.

dallam... | Köszönöm a türelmed <3|

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
468
∆ Kor :
37
∆ Tartózkodási hely :
☆ New York ☆Tárgy: Re: Caroline & Jane - Furcsa jelenségek nyomában Kedd 17 Júl. 2018, 23:41

Caroline & Jane

Kicsit szégyellem magam, hogy elfelejtettem a mai programot, néha azt érzem, hogy a kütyük sokkal előrébb állnak az életemben, mint a szórakozás, holott ezt egyáltalán nem szeretném. Néha kicsit jól esik kikapcsolódni és élvezni az életet, szerencsére Caroline segít ebben.  Mióta ismerjük egymást, sokkal mozgalmasabbak a napjaim, többet mozdulok ki itthonról és nem csak ülök folyton a műhelyben a kutyámmal együtt.
-Jó... de nem szeretnélek megváratni. Végülis, inkább legyünk előbb ott-mondom a gardróbszobából. Kis idő múlva, magamra öltöm a ruhámat, hajamat kiengedem, így már indulhatunk is.
-Akkor úgy látszik, unatkozni nem fogunk-nevetek, majd visszajövök a nappaliba, ahol Carol vár. Felkapom a kulcsot, a táskámat, a kutyának még gyorsan adok enni és már indulunk is. Nem kell sokat utazni, hamarosan ott is vagyunk, viszont a bejárat előtt hatalmas tömeg gyűlt össze. Érdekes... vajon mit nézhetnek annyira?
Barátosnémmal ki is szállunk (?) a kocsiból és szemeimmel pásztázom az eget. Furcsa az a villogás, még soha nem láttam hasonlót. Tűzijáték biztos nem lehet fényes nappal, de akkor mi lehet?
-Fel kéne jutnunk a tetőre, akkor talán többet tudok mondani. Egyelőre fogalmam sincs, hogy mi lehet az-pillantok Carolra, majd ha ő is szeretné, akkor elkezdek előre furakodni a tömegben, egyenesen befelé, közben finoman megfogom  Caroline csuklóját, nehogy eltűnjön ebben a felfordulásban. Mikor beérünk, egy pillanatra megállok, körbenézek és a folyosó vége felé mutatok.
-Nézd! Ott egy lépcső! Onnan biztosan fel tudunk jutni a tetőre...-nézek a lányra, majd ha ő is úgy gondolja, akkor elindulhatunk abba az irányba és meg sem állunk a tetőig.Remélem tetszik Smile

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
423
∆ Kor :
22
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Caroline & Jane - Furcsa jelenségek nyomában Pént. 27 Júl. 2018, 00:43

Furcsa jelenségek nyomában
Jane  & CarolineEzt a furcsa jelenséget nézve nemcsak én lepődök meg, hanem szerintem Jane is. Az utcán a tömeg egyre sűrűsödik, és ha közelebb akarunk menni, akkor ideje cselekedni. Éppen ezen gondolkozom, mikor látom, hogy a Barátosném előre megy a bejárat felé, és engem is segít, hogy el ne keveredjek az emberek között. Még sohasem láttam ilyet, de a kíváncsiságom előre hajt.
-Remélem nem Ufo-k!- eresztek el egy halovány megjegyzést az utunk alatt, de inkább csak magam elé motyogok. Olyan érzésem lett, mintha egy Filmbe csöppennék és sodródom az árral. Jane tudása kiváló a kutatások terén is, de tartok, hogy ilyennel még senki nem találkozott a Városban, vagyis ezen a Bolygón. Biztos, hogy a hírek szóltak volna ilyesmiről, ha már történt volna.
- Odafent nem lesz veszélyes?- kérdezem tőle, de bízom a megérzéseiben és követem. Tudom, hogy sok mindenre nincs válasz, ami történik, de ha valaki ki tudja deríteni, mi lehet ez, akkor Jane lesz az a valaki. Átfurakodom én is a csődületen és várakozón állok a lépcsőnél. Ha felmegyünk a tetőre, akkor megyek én is utána, de az ilyen légköri érdekességek a Barátosnőm terepe. Inkább én csak háttértámogatást tudok nyújtani, mint hozzátenni az elemzéshez, de már egyre izgatottabb vagyok, hogy mi lehet ez a dolog. Az már biztos, hogy nem gyakori.
-Ilyet még nem láttam. De jó volna kideríteni, hogy mi ez. Lehet, hogy egy újabb átjáró?- tűnődve nézek felfelé az égre, de csak arra tudok gondolni, hogy ez is valamiféle rejtélyes dolog előfutára. Mostanság vonzom a bajokat, de talán most az egyszer nem rossz fog történni. Bár ha belegondolok, inkább nem találgatok. Abból sosem sül ki jó dolog. Jane viszont remek Tudós, és ki fogja deríteni, mi lehet ez. Nagyon bízom benne.


dallam... | Bocsánat a késésért szégyellős |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Caroline & Jane - Furcsa jelenségek nyomában

Vissza az elejére Go down

Caroline & Jane - Furcsa jelenségek nyomában

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Legendák nyomában 2. rész: Gyógyír a halhatatlanságra
» Caroline Forbes
» Caroline szobája
» Konoha kórháza
» [Küldetés] Shinryu nyomában

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York-