Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?

•• Crushed -Aana & Loki
írta: Loki
Yesterday at 13:20
•• Játékpartner keresõ
írta: M'Baku
Vas. 15 Júl. 2018, 12:02
•• Foglalt avatarok
írta: M'Baku
Vas. 15 Júl. 2018, 09:40
•• Great Gorilla
írta: Bruce Banner
Vas. 15 Júl. 2018, 00:22
•• Elkészültem!
írta: M'Baku
Szomb. 14 Júl. 2018, 21:04Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
middleground [Steve & Wanda]


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
4
∆ Kor :
28
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: middleground [Steve & Wanda] Vas. 01 Júl. 2018, 22:09

right in the middle

Ha a kietlenséget egy tízes skálán mérnék, ez a kissé barátságtalan kajálda a semmi közepén, valahol a tizenöt körül lenne. Összesen nagyjából nyolc perce üldögél a kipárnázott széken, és a hely lélekszáma lassan a nullát közelíti meg, ha a pultnál álló, kissé őszes férfit és a mögötte lévő szakácsot nem vesszük bele. Kétszer vették fel eddig a megrendelését, először egy pohár vizet kért, majd mikor úgy gondolta, hogy Steve lassan ideér, egy nagy adag sült krumplit rendelt, ami most az asztal közepén díszelgett. Még nem nyúlt hozzá, habár kezdett éhes lenni a három órás út után, mégis meg akarta várni vele a Kapitányt. Bármennyire is fel volt rá készülve, senki sem vetett rá oldal pillantásokat, vagy tett fel kérdéseket, hogy mi a szándéka és meddig óhajt maradni. Tisztára olyan, mintha a világ ezen apró része úgy éli az életét, hogy nem tudják, mi folyik odakint, körülöttük. Egy békés buborék veszi őket körbe az örökké létező káoszban, és kissé irigyli őket emiatt.
A haja kissé kócosan omlik vállaira, amiért olyan sokszor beletúrt napközben, de nem tudja megállni, hogy még utoljára végigvezesse hajszálain hosszú, vékony ujjait. Elektromos sistergést érez a bőre és hajszálak között, és hirtelen a torkában érzi a szívét. Meg kell nyugtatnia magát, hogy ez csupán egy általános fizikai reakció, nem pedig a vöröse lüktetése. Jól van, Wanda, most próbálj meg normálisnak tűnni. Nem olyan nehéz az. Volt idő, mikor csak az tudtál lenni. Egyik lába a székén felhúzva pihen, kényelmesen félig az asztalra dől és a fába vésett betűkkel játszik ujjaival. Olyanok vannak ráírva, hogy "Hugh itt járt", meg "A+E (egy szívecskében)", és persze egy rakás csúnya szó, néhol valakinek az anyját emlegetve, amik ugye elmaradhatatlanok az ilyen helyeken. Ez pedig eszébe juttat egy keserédes emléket. Mintha csak tegnap lett volna, hogy egy alkalommal, a bázisra visszaérve, egy küldetés után a többiekkel rögtön Steve régimódiságát kezdték el cikizni. Akkor még nevetett az elhangzott vicceken, mert mindenki tudta, hogy az egész csupán komolytalan szórakozás, semmi több.
Akaratlanul is megrezzen, és majdnem felugrik a székéből, mikor lépteket hall a háta mögül, (de aki azt mondja, hogy ok nélkül paranoiás az ismeretlen hangokra, annak nincs igaza). Mégis megállja, hogy ne fordítsa oda hirtelen a fejét lassan, finoman mozdítja a törzsét a hang irányába, mintha legalábbis tőle kéne félni, hogy egy rossz mozdulattal elijeszti. Az ismerős arc láttán viszont rögtön ellazulnak görcsbe rántott izmai. Halovány mosoly szalad szájára, de kétséges, hogy egyáltalán észrevette a másik, hisz olyan gyorsan elillan. Mostanában, mintha ez az apró mozdulat is idegenül hatna az arcán. Félig-meddig feltolja magát a székből, hogy habozás nélkül egy kissé suta, de annál melegebb ölelésbe zárja a férfit.
- Itt vagy. - inkább csak magának mormogja. Mostanában szokásává vált hangosan kimondani dolgokat, hogy meggyőződjön róluk, nem csak illúziók, amiket az agya, vagy valami más teremtett. Mikor megnyugtatta magát, hogy, ami előtte van, az valós elengedi a férfit, majd visszasüpped a székbe.
- A pultos ajánlotta, elvileg ez a specialitásuk. - a még épphogy meleg sült krumpli kupac felé bök mutatóujjával. - Leteszteljük, hogy tényleg igazat mondott-e? - egy ártatlan kérdéssel kezdi, majd ha Steve igent mond és leül, belemarkol a tálba.
Még nem kérdez rá, hogy hogy van a másik. Ahhoz először le kell nyelnie pár falatot.

vigyázz, kész, rajt! sült krumpli tesztelés kalimpál

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

middleground [Steve & Wanda]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Pietro Maximoff / Higanyszál és Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány (elhunyt)
» Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány
» Ma éljjel egyedül vagyunk! - [Wanda&Tony]
» Whispers in the dark - [Wanda&Thanos]
» Anyu, Apu... Ő a főnököm, Amerika Kapitány [Steve&Elise]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Alternatív játékok :: Múlt-