Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?

•• Crushed -Aana & Loki
írta: Loki
Yesterday at 13:20
•• Játékpartner keresõ
írta: M'Baku
Vas. 15 Júl. 2018, 12:02
•• Foglalt avatarok
írta: M'Baku
Vas. 15 Júl. 2018, 09:40
•• Great Gorilla
írta: Bruce Banner
Vas. 15 Júl. 2018, 00:22
•• Elkészültem!
írta: M'Baku
Szomb. 14 Júl. 2018, 21:04Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
4
∆ Kor :
28
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Wanda Maximoff Szomb. 30 Jún. 2018, 21:35

Wanda Maximoff

Skarlát Boszorkány
biográfia

becenév » Wanda, Boszi
születési idõ » 1990. február 27.
születési hely » Kelet-Európa, Sokovia
kor » 28
play by » Elizabeth Olsen
csoport » Heroes, Avengers /habár, lehet, vannak, akik másképp vélekednek, és ki vagyok én, hogy ellent mondjak nekik
tartózkodási hely » New York
család » Egy ponton mindenkinek van anyja és apja, egy ponton nekem is volt mindkettő. Lélegeztek, éltek, szerettek minket a testvéremmel. Aztán meghaltak. Most már én is csupán múlt időben beszélek róluk, ha beszélek róluk. Emlékszem rájuk, amennyire egy álomra emlékszik az ember egy vasárnap reggel. Homályos délibáb. Nem tudod, hogy te találtad ki, vagy igaz, amit láttál.
Pietro viszont igazi, ő él és lélegzik, megfoghatom, ha akarom. Megölelhetem, hogy belekapaszkodhassak, amikor úgy érzem, süllyedek. Fontos számomra, mint másnak a lélegzés.


jellem és külsõ »

Belső
kiegyensúlyozatlan.
talán a légmérvadóbb személyiségjegye. ahogy a szó is rejti, instabil és főleg az érzelmi ingerküszöbe az, ami alacsony. kicsit ide is húz, kicsit oda is húz, és emiatt lobbanékony lesz, hirtelen hoz döntéseket, és sokszor nem az eszére, hanem a szívére hallgat. a jó és rossz közötti, vékony szürke kis csíkon próbál mozogni, nem sok sikerrel.
érdeklődő.
sosem kérdez olyan kérdéseket, amik nem érdeklik. sosem fordul oda máshoz, hogy csak úgy tűnjön, mintha figyelne. kíváncsi szemeit végig hordozza az idegeneken, de olyan embereken is, akiket régóta ismer. mindig felvesz valami újat, amit még nem ismert, valamit, ami változott és előszeretettel tanulmányozza azt másokban. ilyenkor mindig okosnak érzi magát, habár sosem állítaná magáról.
befelé forduló.
imádja a társaságot, mégis szeret egyedül lenni, mert akkor nem árthat senkinek akkor a gondolataival egyedül lehet. szabadon zuboghatnak körülötte és nem kell amiatt aggódnia, hogy valaki más megkérdezi, hogy épp mit csinál csukott szemmel. mindig is jobban ment neki a gondolkodás a sötétben.
türelmetlen.
nem szeret várni, legalábbis nem sokáig. ha mégis, akkor azt fizikailag is kimutatja. az ujjai vagy a lábai pattogni kezdenek, toporzékol, de csak aprókat és kicsit, hogy ne hívja fel mások figyelmét vele. sóhaj hagyja el a száját, és néha sürgeti az embereket. idegesítő? tisztában van vele.
empatikus.
nem csak az ereje miatt, hogy belelát másokba, hogy érez valamit, hisz kiskorában is sírt, ha mást sírni látott. akkor is, ha nem tudta az okát. már akkor sem igazán tudta kontroll alatt tartani az érzelmeit. ezzel együtt pedig odaadó, szívesen segít másoknak, de ha azok elutasítják, nem kérdezi meg újra. a nem nemet jelent.
veszélyes.
túl sokat turkáltak a fejében ahhoz, hogy ne maradjon nyoma. néha azon kapja magát, hogy sötét gondolatok kúsznak a fejébe, mint sikamlós angolnák. mire észreveszi addigra késő, már utat találtak maguknak és gyökeret vertek. ezeket elzárja és nem beszél róluk, abban bízik, ha úgy csinál, mintha nem lennének, akkor nem is léteznek. (ez bejött, mikor Pietro és a bomba mellett feküdt napokig a romok alatt)

más szavak melyek még jellemzik: megbízható. barátságos. makacs. őszinte. magabiztos (alkalmanként). nyitott. békés (ha épp jó éjszakája volt és nem idegesítették fel korán reggel). zaklatott. kritikus (másokkal és önmagával is).

Ω Nehezen dolgoz fel dolgokat, nem bírja a változást és azt akarja, hogy minden a régi, jól megszokott legyen.
Ω Néha addig rágja a körmét, míg az vérezni nem kezd. néha élvezi
Ω Eltakarja a  száját, mikor nevet.
Ω Nem eszik húst mióta látott egy igen megrázó dokumentumfilmet, ami részletesen mutatja be, hogy miként bánnak az állatokkal a tenyésztelepeken.
Ω Imádja a párnáit ölelgetni.
Ω Nem rója fel, ha valaki őrültnek tartja, hisz ő is így gondolja néha.

Külső

vörös.
ez a szín jellemzi, és mondhatná, hogy beleskatulyázták, de ez nem igaz. mindig is szerette ezt a színt, és egyre jobban hozzánőtt az évek alatt. még emlékszik, hogy kiskorában volt egy vörös hajú babája, amit mindenhová magával cipelt. még emlékszik a sós könnyekre, amiket akkor eresztett ki, mikor a szomszéd fiú levágta a baba haját egy ollóval.
átlagos.
nem sokszor nézi magát a tükörben, már nem mintha bármi baja lenne a külsejével, de különösen nem is foglalkozik vele. a haja általában kiengedve, kissé kócosan áll, a ruhái pedig sötétek. a fizikai ereje átlagos, vagy talán még annál is kevesebb. szeret futni, és néha-néha beleüt egyszer-kétszer a bokszzsákba, de különösebben nem élvezi az edzést. ez meg is látszik rajta.
feltűnésmentes.
biztos láttad már a képernyőkön, egy ideig előszeretettel mutogatták az arcát két film között a reklámokhoz bespékelve. körözött személy. veszélyes személy. azóta megbújik, nem hívja fel magára a figyelmet, mert tudja, hogy milyen könnyen felismerhetik.
képesség »
A vöröse egyre csak terjeszkedik a testében, már nem igazán tudja, hol kezdődik ő és merre van a skarlát ereje. Kezd eggyé válni a káosszal, de még küzd vele.
Pszionikus erőnek írták le egyszer, manipulációnak, telekinézisnek, boszorkányságnak, mágiának, de akár ezer más szóval is lehetne jellemezni; egyik sem fedné le pontosan a valóságot, mert nincs rá teljes magyarázat. Ahhoz túlságosan absztrakt, megfoghatatlan és ijesztő. Ha pedig nevet próbálnánk neki adni, azzal hatalmat is adnánk neki.

Először utálta, elutasította a képességét magától, hisz beleerőszakolták, nem érezte magáénak, mintha új bőrt növesztett volna, valami feszeset, amit rosszul méreteztek. Próbált kibújni belőle, (mintha lett volna rá esélye!) siker nélkül. Aztán idővel hozzászokott, lassan, de biztosan megértette, hogy ez a szimbiózis nem átok, legalábbis nem teljesen. Amíg ő irányít, addig nem.

telekinézis/telepátia – röviden talán élő és élettelen dolgok mozgatása. de átérez másokat, hogy mit gondolnak, hogy mit érzékelnek, néha akaratlanul is, de ezt már egyre jobban tudja irányítani. képes például a repülésre, ha épp saját magán használja.
félelem manipuláció – belemászik mások fejébe és életre kelti legnagyobb félelmüket; ő maga nem tudja meghatározni, hogy hogyan nézzen ki egy ilyen látomás, testre szabódik, akin épp használja. nem élvezi, hisz mentálisan lehet a legnagyobb sebeket ejteni (ő már csak tudja...), de nem is húzódik el tőle.
energia manipuláció – energia mezőket tud teremteni és irányítani, hogy maga köré vonva megvédje magát és másokat, de ha kell fegyvert is tud kovácsolni belőle, amik robbannak és pusztítanak. mindenki tudja, mi történt Nigériában, mikor több tucat ember vesztette életét, hogy kordában tudjon tartani egy robbantást.
Ahogy Wanda egyre mélyebben nyúlik be képességeibe, úgy ébredezik a káosz is benne. Várat még ugyan, hogy kimutassa teljes erejét, de már többször megmutatta, hogy igenis létezik és ott van. Mióta Thanos megmutatta neki, milyen is igazán a Skarlát Boszorkánynak lenni, valami szüntelen a mellkasához feszül, kiszökni kívánkozik.

Ω Mostanában a gyógyítást próbálgatja. Szereti nézni, ahogy a sejtek és szövetek új életre kelnek.
Ω Talán észrevehetetlen másoknak, de a vörös egyre sötétebb árnyalatot vesz fel.
Ω Néha olyan érzése van, mintha beszélne hozzá. Suttog neki, és mikor senki sem látja, félszavakat visszasuttog.

elõtörténet »
Félig lepattogott vörös körömlakkját piszkálja az ágya szélén, azt figyeli, ahogy a holdfény megvilágítja a lehulló darabkákat. Lassan szállingóznak le a földre, mintha hópelyhek lennének. Vérvörös hópelyhek. A gondolat, hogy másnap ezt fel kell takarítania, még nem érte el, majd csak reggel fogja. Gondolatai elsodorják, és mielőtt bármit is tudna tenni ellenne a kezéhez tapadt vérhez asszociálja a vörös színt, amit ugyan más nem lát, de számára élénkebb bármi másnál a szoba sötétjében. Örökös emlékeztető, hogy a tűz, ami benne ég, másokra is kihatással van, de akármennyire is szeretné, nem tudja irányítani. Nem látja az örökös küzdelem végét. Egyelőre nem, habár próbálkozik és próbálja megérteni, mi az az erő, ami benne nyugszik, és nap nap után álmatlanná teszi az éjszakáit, mint valami szörny, amiről gyermekkorában hallott. Hogyha nem dugja be a lábát a takaró alá, a szörny keze kinyúlik érte és lehúzza a sötétbe. De a takaró alatt egyre fülettebb a levegő, és végre egy mély levegőt szeretne venni.
Csupán egy pillanatra, de abbahagyja körmének piszkálását, hogy ellazítsa állkapcsát és elengedje a gyomrában szűnni nem akaró görcsös érzést.
És ennyi elég is volt.
A láthatatlan energia utat talált magának.
Bőrén keresztül jutott a levegőbe.

Hosszú, vékony ujjai között skarlát szikrák pattannak fel, hol erősebben, hol gyengébben, de mindenképpen össze-vissza. Nincs benne semmi rendszer, mozgásuk kiszámíthatatlan, oda csattannak, ahova akarnak, amikor akarnak. Csodálja őket, rettegi őket. Fényük betölti a szobát, és egy pillanatra, egy egészen apró momentumra összpontosulva, mintha maga a Hold is megirigyelte volna skarlát színét, mert úgy tűnik, mintha magra öltötte volna. Talán csak illúzió, talán a valóság hasadt meg, de a pillanat megszűnik, amint összezárja a markát, megszüntetve az ugráló vörös csillagokat tenyere körül. Néha szereti figyelni őket, ahogy összpontosulnak, és próbálja kitalálni, hogy merre fognak ugrálni legközelebb. Sosem sikerül.
A gyomra újra összeszorul, - vagyis összeszorítja - , az állkapcsa megint megfeszül – megfeszíti -; egyiket sem engedi el. Nem fogják irányítani, többé biztosan nem.
Se az ereje, se az univerzum leghatalmasabb lénye, se más.
(inkább meghalna)

Ω

Mikor az emberek elmennek, a jelenlétük megmarad mögöttük, mindenben, amit valaha is tettek, vagy mondtak. Létük édes esszenciája elidőzik a térben, amit egyszer még kitöltöttek a nevetésükkel, az illatukkal. És utánuk nyúlna, a nyurga alakhoz, hogy belé karoljon, a lány aki rámosolygott egyszer, a fiú, aki a legjobb cappuchinot adta neki, amit valaha is kóstolt, és a többiek, akik mind nem kerültek haza többé. De csak a hideg levegőt érzi markában, semmi többet. Egy foszlány volt csupán a kamilla és kávé illat keveredése, az elejtett mosoly, ami még a fejében maradt és kivetült elé gyenge pillanatában, mintha igaz lenne. Körül néz, hogy bárki is látta-e a téves mozdulatot, amely félúton meghalt, se senki sincs vele.
Egyedül sétál szellemeivel.

Ω

Meditálni próbál, azt hallotta az segít megnyugtatni az idegeit, hogy ellazuljon, de képtelen lenyugtatni az agyát. Sosem volt erőssége, hogy sokáig egy helyre koncentráljon, és most is inkább a füle mellett elzúgó légy érdekli, mint a belső nyugalom. Hatszor egymás után nekikoppan az ablak üvegének, ahogy ostobán szabadulni próbál. Mégy egyszer. Még egyszer. Megelégeli, és egy mély lélegzetvétel után inkább előhívja a vörösét, hogy kinyissa az ablakot és kitolja a legyet rajta. Szabad vagy, suttogja még neki utoljára. Akaratlanul összekapcsolódott vele és egy pillanatra ő is repült, szabadnak érezte magát, mint soha máskor.
A szeme végig csukva.
A csend újfent rátelepszik. Viszketni kezd az orra. A tenyere izzad és lába görcsben áll. Erőszakkal próbálja magára tuszkolni a kellemes gondolatokat, talán ez a probléma.
Ha elmondaná valakinek, hogy mennyire nem érzi magát önmagának manapság, hogy a bőre alá kúszik valami. Talán az segítene valamelyest. De mégis, hogyan fogalmazhatná meg, hogy ne nézzen rá furán a másik?
- Oh, nem tudom észrevetted, de manapság egyre sötétebb a vörös mágiám, és mintha beszélne is hozzám, szerintem valami baj lehet velem. Kérsz még tejet a kávédba? – majdnem felnevet, ahogy maga elé képzeli ezt a beszélgetés az abszurditás miatt. Nem akar másokat terhelni a gondjaival. Kaptak ők már eleget belőle.
Mégis a telefonra pillant, hátha összekaparja a bátorságát, hogy felhívjon valakit, de olyan… személytelennek érzi az egészet, mikor egy vonal másik felén beszél valakivel. Nincs szemkontaktus, nincs érzelem. Mégsem hagyja el a szobája sötétjét, hogy kinyúljon valakiért.

Ω

Kételyek formálják napjait, de nem beszél róla senkinek, mert fél, hogy a végén még azt gondolják róla, elvesztette a maradék eszét. Hát nem elég, hogy boszorkánynak hívják, még őrült is? A kettő együtt pedig veszélyes tud lenni. Nem is volt olyan rég, mikor a nőket máglyára dobták kevesebbért. Látja a lopott pillantásokat, a hirtelen elkapott fejeket, mikor felnéz egy könyvből, mikor azt hiszik nem látja, hogy bámulják. Félnek, aggódnak. Csöndesen várják, hogy kiboruljon, hogy tombolni kezdjen, hogy azzá váljon, aminek látni szeretnék. Egy szörnynek.
Már csak azért sem lesz az.
Az érzelmei a szokásosnál is intenzívebbek, erősebbek. Néha teljesen összenyomják, és képtelen levegőt venni, pedig tömérdeknyi van belőle körülötte.
Mégis talál dolgokat, amiken nap mint nap mosolyoghat. Egy virág kivirágzásán, a napfelkeltén és a naplementén, az eső érintésén száraz bőrén. Egy baráti ölelésben.

she's a witch! let's burn her!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
635
∆ Kor :
48
∆ Tartózkodási hely :
☢ with H e r o e sTárgy: Re: Wanda Maximoff Szomb. 30 Jún. 2018, 23:54

•• Kedves Wanda! ••

Elfogadva!
Ejjha, nehéz bármit is mondani egy ennyire érzelemdús, ámde gyönyörűen megírt karakterlap után. Wanda ereje valóban különleges, átok és áldás is egyszerre Neked és a világunknak is. Thanos fegyverként használt, hogy ártson másoknak, s ugyanezzel az erővel embereket, mutánsokat, hősöket mentettél. Ez az állandó kettősség mély nyomot hagyott a személyiségedben, melyben egyszerre megtaláljuk a mosolygós, kedves és gyönyörű lányt, aki mindig segítőkész, szeretteljes, és ott van az a lány is, akinek szívét marcangolja a szüleinek halála, az ereje, amit nem akart, az emberek rettegése, amivel az irányába fordulnak, és még számos, olyan tulnyomóan negatív érzés, amit a képességed és a Veled történtek váltottak ki. Hogy a mérleg nyelvét a mosolygós Wanda irányába billentsük, szükséged lesz elsősorban a testvéredre, másodsorban pedig a második családodra, a harcostársaidra, barátaidra, akikre mindig számíthatsz. Fordulj felénk bármikor bármivel! Ezért vagyunk egy csapat! :3
Én nagyon örülök, hogy megérkeztél, s kíváncsian várom, hogy végre láthatlak-e mosolyogni ismét őszintén, boldogan. Remélem, így lesz!
Ám még mielőtt utadra engedlek, engedd meg, hogy dicsérjelek még egy kicsit. :3 A lapod minden sora nagyon tetszett, élveztem olvasni, ugyanis szépen, igényesen fogalmazol, odafigyelsz a részletekre, s örömmel tapasztaltam, hogy bizony átfutottad a korábbi kalandjainkat is. Ezért jár a dicséretes ötös, és a bónusz buksisimi! :3 Very Happy
A jellemleírásodtól a képességeid részletezésig mindent nagyon szépen, kereken megírtál. Külön tetszett, hogy ilyen szépen felsoroltad, s imádtam a kis szimbólumokat is, amiket használtál! Very Happy
Erős vagy, ez nem is kétség! S ahogyan olvashattuk az ET-dben, az erőd komoly kihatással van a mindennapjaidra. Imádtam, ahogy az érzéseidről írtál! Apró, finom részletességgel elmesélted, mi lakik a szívedben.
Mintha rettegnél önmagadtól és attól, ami körülvesz. Nem tetszik ez nekem! Szeretném ismét látni a mosolyodat! Másegyébként gyönyörűen megírtad, s olvastam volna még tovább. Charlesommal megsimogatom a kis lelkedet majd telepatikusan is! :3

Node, mostmár tényleg engedlek! Köszönöm szépen az élményt! Tényleg mintaértékű és szépen megírt lapot adtál nekünk!
Miven canon vagy, nem kell arcot foglalnod, átírtalak "foglalt"-ra. Nincs más dolgod hátra minthogy elkezdj játszani!
Üdv a csapatban, Skarlát Boszi! pandatánc nagyon boldog_________________


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.http://infinity-marvel.hungarianforum.com

Wanda Maximoff

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Pietro Maximoff / Higanyszál és Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány (elhunyt)
» Wanda Maximoff / Skarlát Boszorkány
» Wanda Maximoff - Skarlát Boszorkány /Foglalt/
» Pietro Maximoff -hős- aaron-taylon johnson
» Ma éljjel egyedül vagyunk! - [Wanda&Tony]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Bosszúállók-