HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: Projektek

avatar

∆ Hozzászólások száma :
80
∆ Tartózkodási hely :
♛ UnkownA poszt írója Sinthea Shmidt
Elküldésének ideje Szomb. 23 Jún. 2018, 15:59
Ugrás egy másik oldalra

Alap képzés

 Minden tagnak, kivéve a tudósoknak, média ismerősöknek és egyéb beosztású embereknek, kötelező átesnie egy alapképzésen, mi mentálisan, lelkileg és fizikailag is fejleszt. Ez egy 90 napos edzésterv, melyben egy órarend szerint működnek az emberek, mely hetekre van bontva, minden héten más kerül tányérra, természetesen van egy "tantárgy", mely mindennap előkerül, témától függetlenül. A HYDRA ezzel egy alap képzettségű katonát állít elő, aki ismeri a számítógépes rendszereket, harcstílusokat, robbanószereket, vezetést és lehetne sorolni, eszerint lesznek az emberek további specializációkra beosztva, ki miben jó. Tehetséget és a képességeket maxolják ki, nem törekednek arra, hogy feleslegesen erőltessenek dolgokat, mert egyrészt időt és energiát emészt fel a dolog, másrészt nincs értelme. Ha valaki futásban jó, akkor arra gyúrnak rá. Itt derülnek ki a selejtes elemek is, akiket először még nem dobnak ki a kukába, hanem különböző projektekbe vezetik őket, hátha valamilyen adottságot ki tudnak kísérletezni belőlük. Ha még úgy sem, akkor vagy név nélkül eltűnnek, mintha sosem léteztek volna, vagy pedig példát statuálnak vele, mielőtt még túl engedetlen lenne a bagázs.

A döntést, hogy ki merre mehet tovább, az edzők, és egy külön bizottság dönti el, kik kézhez kapják a naplókat, majd pedig véletlenszerűen belátogatnak az órákra, vagy felmérést hirdetnek. A nem megfelelő beosztásúakat hamar ki lehet szűrni a további edzéseken, projekteken, amik már eltérően más hosszúságúak, menetűek és kifolyásúak.

Akik nem kerülnek be projektre vagy elsődlegesen nem odajutottak, és nem is hibás elemek, azok tovább mehetnek felderítőnek, megfigyelőnek, katonai posztokba, számítógépes részlegre, laborokba, edzőknek, kiképzőknek, testőrnek, tesztelőknek, bizottsági tagoknak, zsoldosnak, kémeknek, ügynöknek és még sok másra/másnak. Mindenkit hasznosítanak legjobb tudásuk szerint.


Tél Program

A legismertebb projekt, ami nem is teljesen volt a HYDRA irányítása alatt, mivel hogy ebben a KGB keze is benne volt, hiszen Barnes őrmestert egy orosz csapat találta meg. Nem sokkal később Zola beadta neki a szuperszérumot, csakhogy a probléma ettől nem oldódott meg, hogy a katona elvesztette jobb kezét, így Zola kénytelen volt oroszokra bízni ezt a feladatot, akik felül is múlták magukat, mikor a fém bal kar elkészült. Közös megállapodásba torkollt a HYDRA és a KGB közötti huzavona, miszerint Barnes maradhat a vörös szobába kiképzőként, míg Zola igyekszik helyét stabilizálni a SHIELDben. A egyezség természetesen ideiglenes volt, nem sok évig bírta ki és a férfi visszakerült a HYDRAhoz, aki folytonosan küldetésekre küldte, majd pedig ha az emlékezete egy picit is felfénylett, azonnal lefagyasztotta.

Csakhogy Zola meghalt, Barnes pedig egy hűtőben aludt, így aztán a KGB újra lecsapott. Nekik nem volt elég egy katona, újat akartak és kiderült Howard Stark addig-addig próbálkozott, míg végül a szuperkatona szérumot le tudta klónozni. A KGB addigra megszűnt, de Kasparov a szovjet HYDRAs nem adta fel.
1991-ben Barnes megszerezte azt az öt tasakot, így a Tél program újabb öt fővel bővült, ezzel egyetemben homályba süllyedt az egész program 2014-ig, mikor is a Tél katonája színre lépett Alexander Pierce irányításával.

Star Projekt

A program előzménye a Distant Star Return volt, amit a NASA kezdett meg a HYDRA irányítása alatt, hogy ősi inhumaneket keressenek a Földön, meg amúgy az űrben és hozzák őket a Földre. 2001-ben kezdődött meg Gideon Malick keze alatt, aki a Monolith (kree találmány, mely transzportálni tud az űrön keresztül szinte bármit) segítségével állt neki a feladatnak. Jószerivel sikerült is, amit megálmodott Gideon, hiszen Hivet sikerült a Mavethről elhozni és vissza (meg jó pár embert).

Hive egy ősi, parazitatípusú Inhuman, aki halott testekben él és képes más Inhumanaket a parazitáival is megfertőzni, hogy az agyukat irányítsa.  Nem mellesleg ember volt, aki átesett a Terrigenesisen, mikor is aktiválódtak benne a kree DNS láncai. Nagy ereje miatt egy távoli bolygóra, a Mavethre űzték.  
Később nagy örömmel csatlakozott a HYDRA-hoz, ki segített rajta, ámbár hamar kezébe vette az irányítást. Át akarta változtatni a Föld népességét és ezért kree vért kezdett el keresni és felhasználni nem csak a SHIELD, de az emberiség ellen is.

Maga a projekt azóta átalakult kissé. A Monolith inkább lett egy kereső és utazó szerkezet, amit a HYDRA nagy örömmel használt fel, nem csak a Mavethre, hanem bárhova, hogy különféle idegenekkel találkozhasson. De nem szűnt meg az a része Hive tervének, hogy minél több Inhumant hozzanak létre, minél több képességet aknázhassanak ki, minél jobban bővíthessék a hadseregüket emberfeletti erőkkel rendelkezőkkel. Csak hát nem mindenkiben van kree DNS és nem mindenki kompatibilis vele. A HYDRA ezt próbálja kiaknázni, gyűjteni az alanyokat, kiket beoltsanak, vagy azokat, akiben már van DNS, csak éppen aktiválni kell már csak.    


Ultimo Projekt

Magához Ultimohoz kapcsolódik a név, aki egy robot ismeretlen bolygóról. Úgy jutott a Földre, hogy Rajakit támadó hajóját meteor érte és Kínában fogott talajt. De maga az egész ügy nem vele kezdődött el.
Előzménye a Cantipede volt, melyet John Garett talált ki és kezdett el.  A cél akkor még csak annyi volt, hogy olyan katonákat hozzon létre a HYDRA, akik szupererősek és valamilyen úton-módon de visszahozhatóak a halálból, ha nagyon szükséges. 2010-ben indult el a projekt.

A lépések megtörténtek és a tudósok létrehozták a Cantipede szérumot, mely varriációja a Szuperkatona szérumnak, ami keverve van Gamma sugárzással és az Extremis formulával (genetikai manipuláció, amit Aldrich Killian is használt például (Tony Stark az egyik kitalálója)). Azonban az eredmények eléggé bizonytalanok voltak és robbanásveszélyesek.
Ami a kulcs volt Garettnek, az maga Coulson, mikor meghalt, majd pedig visszahozták az életbe. Előrelépés történt, tűzálló vérlemezkékkel stabilizálták az Extremis robbanó effektusát. A szérum kész volt, jöhettek a katonák.

Mike Peterson volt az első, aki részt vett a Projektben és megkapta a Cantipede szérumot és egy lézer szemet. Ezzel válva Deathlokká egy kiborg ügynökké. Csakhogy, veszélybe sodorta a projekt titkosságát, ki akarták iktatni és akkor vált belőle SHIELD-es, mikor Coulson irányába menekült. Ámbár ez történt, a sikeressége akkor sem kérdőjelezhető meg, mint egy tesztalanyé.
Megjegyezvén, később inkább saját útjára tért, mint a SHIELD-ére.

Maga a projekt a Cybertek finanszírozását élvezte, a HYDRA egyik szövetségesét, de nem sokáig. Csúfosan összekuszálódott minden, Garett meghalt, a túsz tesztalanyok kiszabadultak és más ügynökök, akiket bezártak is elhagyták a projektet. Meghalt az egész... Egészen mostanáig.

Ultimo megtalálásával a HYDRA új lapot vett elő, Cantipede szérum újra előkerült és a kibergizálás egyre erőteljesebbé vált, hiszen a világot behálózza az elektronika, nincs ember, aki ne szorongatna telefont. Kellő hajtóerő volt ennyi is, hogy a felébredjen új bőrében a projekt.
Több része is van: foglalkozik a teljes robotizálással és a mesterséges intelligencia tökéletesítésével, hisz mennyivel egyszerűbb lenne emberi életek helyet robot sereget küldeni, amit egy gyártósor gyárt le. Másrészről a kiberdolgokkal és magával a szérummal, hogy e kettővel erős, fejlett technikai katonákat hozzanak létre. És ezen kívül minden elektronikai fejlesztés is idevaló, akár legyen olyan, ami beültethető emberbe, akár nem.  


Eves-Adams Program

A HYDRA előszeretettel gyártott mindenféle hibridet és mutáns, kevert genetikákat, hozott létre újabb egyedeket meglesve, hogy mi lesz az eredmény. Folyamatosan mindenféle szupererőn dolgozik. Szinte megszámlálhatatlan ilyen program van, így inkább csak egy gyűjtőnév jutott rájuk.

Ilyen volt a Fenris, amit igazán a Strucker ikrek határoztak meg - Andrea és Andres von Strucker, kikben apjuk Wolfgang nagy lehetőséget látott, ezért, mikor még az anyaméhben voltak, Zola által belenyúlt a genetikájukban és felerősítette az x-gént. Ettől tudnak plazmát lőni, repülni, és egyéb képességet használni. Ez a fajta eljárás a mai napig is használatos a HYDRa-nál miszerint várandós anyákon használnak géntechnológiát, esetleg külön inkubátorban fejlesztenek ki embriókat és várják meg a 9 hónapot.

DOA, ami Drakula vérmintájával vámpírsereget és egyéb hibrideket hozott létre magának a HYDRA-ban. Rendkívüli aggresszivitás jellemzi őket, történt is egyszer egy baleset, mikor Bloodstorm 1 lemészárolt mindenkit, ennek hála sokkal óvatosabb lett a kísérletezés.

Destroyer of Words kísérlet Daniel Whitehall ötlete volt, miszerint újrakreálja a szperkatona szérumot és olyan katonákat szeretne létrehozni, melyek képesek átvenni bármilyen anyagnak a tulajdonságát.

Master Man Zola egész életét átszövő projektje volt, melyben újratranszformálja a Steve Rogersnek beadott szuperszérumot, sőt többé tegye a Tesseract ereje által.
Először csak gyorsaságot fejlesztett, azonban annak mellékhatása agresszív zavarokat, pszichózisokat okozott. Később telekinetikát akart, azonban azon tesztalanyok sikoltoztak.
A kísérletezések során páncélokat és fegyvereket is létrehozott.  

És a lista végtelen...  


Insight Projekt

2014-ben Alexander Pierce által egy titkos SHIELD kezdeményezés volt a nemzetközi biztonság javítására, mivel mindenki emlékezett, hogy mi történt a New York-i csatakor. A SHIELD meghatározta, hogy csak 9-10-es szintű ügynökök és természetesen a HYDRA üygnökök férhettek hozzá az Insighthoz és annak Helicarrierjeihez.

A program három erősen fegyveres, műholdas rendszerű Helicarriet tartalmazott, melyeknek fel kelllett ismerniük a veszélyes egyéneket, mielőtt azok bármit tehetnének, így aztán mikor a projekt életbe lépett bő 700 ezernyi célszemély lett bemérve. A bemérés Arnim Zola egyik algoritmusa alapján történt, ami megkereste a veszélyes személyeket a HYDRA számára, elég volt hozzá tudnia a banki nyilvántartásokat, szavazási mintákat, sztenderdizált tesztelési pontszámokat.

Nick Fury azonban felismerte a veszélyt, mielőtt Pierce a 700 ezret fel nem emelte volna 20 millióra, így a Bosszúállóknak hála, mielőtt a Helicarrierek elérték volna a megfelelő magasságot a Triskelionból indítva, elpusztították a repülőhajókat.
Ezek után tette a HYDRA adatokat hivatalossá Natasha.

A program sosem fejeződött be.    Vissza az elejére Go down
 

Projektek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Hydra-