Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Nyár nyertesei


A nyár férfi karaktere

M'Baku
A nyár nõi karaktere

Natasha
A nyár párosa

Pepper & Tony
A nyár canon karaktere

Steve & Bruce & Rocket
A nyár kedvenc karaktere

Pepper
A nyár saját karaktere

Esther & Vitali
A nyár elõtörténete

Gamora & Herkules
A nyár játéka

A 4. kaland (III. - IV. kör)

Share|
Projektek


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
43
∆ Tartózkodási hely :
♛ UnkownTárgy: Projektek Szomb. 23 Jún. 2018, 15:59

Alap képzés

 Minden tagnak, kivéve a tudósoknak, média ismerősöknek és egyéb beosztású embereknek, kötelező átesnie egy alapképzésen, mi mentálisan, lelkileg és fizikailag is fejleszt. Ez egy 90 napos edzésterv, melyben egy órarend szerint működnek az emberek, mely hetekre van bontva, minden héten más kerül tányérra, természetesen van egy "tantárgy", mely mindennap előkerül, témától függetlenül. A HYDRA ezzel egy alap képzettségű katonát állít elő, aki ismeri a számítógépes rendszereket, harcstílusokat, robbanószereket, vezetést és lehetne sorolni, eszerint lesznek az emberek további specializációkra beosztva, ki miben jó. Tehetséget és a képességeket maxolják ki, nem törekednek arra, hogy feleslegesen erőltessenek dolgokat, mert egyrészt időt és energiát emészt fel a dolog, másrészt nincs értelme. Ha valaki futásban jó, akkor arra gyúrnak rá. Itt derülnek ki a selejtes elemek is, akiket először még nem dobnak ki a kukába, hanem különböző projektekbe vezetik őket, hátha valamilyen adottságot ki tudnak kísérletezni belőlük. Ha még úgy sem, akkor vagy név nélkül eltűnnek, mintha sosem léteztek volna, vagy pedig példát statuálnak vele, mielőtt még túl engedetlen lenne a bagázs.

A döntést, hogy ki merre mehet tovább, az edzők, és egy külön bizottság dönti el, kik kézhez kapják a naplókat, majd pedig véletlenszerűen belátogatnak az órákra, vagy felmérést hirdetnek. A nem megfelelő beosztásúakat hamar ki lehet szűrni a további edzéseken, projekteken, amik már eltérően más hosszúságúak, menetűek és kifolyásúak.

Akik nem kerülnek be projektre vagy elsődlegesen nem odajutottak, és nem is hibás elemek, azok tovább mehetnek felderítőnek, megfigyelőnek, katonai posztokba, számítógépes részlegre, laborokba, edzőknek, kiképzőknek, testőrnek, tesztelőknek, bizottsági tagoknak, zsoldosnak, kémeknek, ügynöknek és még sok másra/másnak. Mindenkit hasznosítanak legjobb tudásuk szerint.


Tél Program

A legismertebb projekt, ami nem is teljesen volt a HYDRA irányítása alatt, mivel hogy ebben a KGB keze is benne volt, hiszen Barnes őrmestert egy orosz csapat találta meg. Nem sokkal később Zola beadta neki a szuperszérumot, csakhogy a probléma ettől nem oldódott meg, hogy a katona elvesztette jobb kezét, így Zola kénytelen volt oroszokra bízni ezt a feladatot, akik felül is múlták magukat, mikor a fém bal kar elkészült. Közös megállapodásba torkollt a HYDRA és a KGB közötti huzavona, miszerint Barnes maradhat a vörös szobába kiképzőként, míg Zola igyekszik helyét stabilizálni a SHIELDben. A egyezség természetesen ideiglenes volt, nem sok évig bírta ki és a férfi visszakerült a HYDRAhoz, aki folytonosan küldetésekre küldte, majd pedig ha az emlékezete egy picit is felfénylett, azonnal lefagyasztotta.

Csakhogy Zola meghalt, Barnes pedig egy hűtőben aludt, így aztán a KGB újra lecsapott. Nekik nem volt elég egy katona, újat akartak és kiderült Howard Stark addig-addig próbálkozott, míg végül a szuperkatona szérumot le tudta klónozni. A KGB addigra megszűnt, de Kasparov a szovjet HYDRAs nem adta fel.
1991-ben Barnes megszerezte azt az öt tasakot, így a Tél program újabb öt fővel bővült, ezzel egyetemben homályba süllyedt az egész program 2014-ig, mikor is a Tél katonája színre lépett Alexander Pierce irányításával.

Csillag Projekt

Hive, Inhumans, Nasa, stb...
Ultimo Projekt

Cybertech, Deathlok, Centipede,robotok, cyber beültetések, hibridek, stb. Két részletű, Cantipeden és a Deathlok általin alapozva, három részlegű.  Eves-Adams Program

Mutánsok, hibridek, kísérletek, gének, földökívüliek ötvözése, géntechnológia, szuperszérumok, x gén, stb
Insight Projekt

Alexander Pierce,félbemaradt, befejezetlen, ...  


folyt. köv.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Projektek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Hydra-