HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots


A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 

avatar

∆ Hozzászólások száma :
33
∆ Tartózkodási hely :
◣ surrounded by my idiots ◥A poszt írója Gamora
Elküldésének ideje Kedd 12 Jún. 2018, 21:26
Ugrás egy másik oldalra

Gamora

The Fiercest Woman in the Galaxy
biográfia

becenév » "I go by many names, Earthian, but I'm sure the one that most know me by is Gamora, the deadliest woman in the whole galaxy."
születési idõ » unknown
születési hely » Zen-Whoberi
kor » unknown
play by » Zoe Saldana
csoport » Guardians of the Galaxy
tartózkodási hely » Milano
család » A legtöbben úgy ismernek, mint Thanos lánya, de ideje tiszta vizet önteni a pohárba: Thanos nem az apám. Mindent, amit gyűlölök magamban, tőle kaptam, és mindent, amit elvesztettem, ő vett el tőlem. Sosem törhetem meg a köteléket kettőnk közt, de az az én döntésem, kihez tartozik hűséggel a szívem.
Nebula az egyetlen jó dolog, ami kislánykoromból megmaradt. Ő az egyik legnagyobb bűnöm is egyben, ám bármire hajlandó lennék, hogy jóvá tegyek minden őt ért sérelmet.
Emlékeim a valódi családomról, a népemről és a szülőbolygómról zavarosak. Még kísértenek néha éjszakánként a sikolyok, a lövések hangja, ám egyre kevésbé tudom már felidézni anyám arcát.


--I am going to die surrounded by the biggest idiots in the galaxy.--

Ez a csapatnyi idióta a jelenlegi családom. A magunk módján mindannyian tökéletlenek vagyunk, sokat veszekszünk és nem mindenben értünk egyet, de ha egyesítjük az erőinket és összefogunk, hiszem, hogy bármire képesek lehetünk. Senkit sem hagyunk hátra, mindegy, mekkora árat kell érte fizetnünk.jellem és külsõ »

◣ külső jellemvonások ◥

A zehoberei faj egy különleges földönkívüli faj, a Zen-Whoberi bolygó őslakosai. Miután Gamora népének fele elpusztult Thanos által, a kislány a Titán fogságában nőtt fel, külsőre azonban magán viseli népe összes ismertetőjegyét:
▻ zöld bőrszín
gyengéd, puha érintés kézfejeden, gyilkos szorítás fegyvere markolatán
▻ eltérő arccsontozat
hosszú pillákkal leárnyékolt, csokoládészín szempár, mosolyra görbülő, teltzöld ajkak
▻ sötét haj, általában vörössel vegyítve
lapockáig nyújtózó, bíbor hullámok vad örvénye

S bár kívülről nem látni, de érdekesség, hogy Gamora szervezete merőben eltér az emberekétől. Két mája van, így például az alkoholt is jobban bírja.

Tartása merev és büszke, léptei macskásan ruganyosak. Átlagos magasságú, edzett, karcsú alkat. A testhezálló, kényelmes ruhák szerelmese. Sosem fegyvertelen. Soha.

◣ karakterrajz ◥

Szóval, mik is vagyunk pontosan: hősök vagy bűnözők? - Peter szerint félig ezek, félig azok. Szerinte létezhetnek hősök, akik a törvényen kívül állnak. Talán igaza van. Talán a döntések, melyeket meghozunk, nem mindig helyesek, de általában a nagyobb jót szolgálják. Nem vagyunk tökéletesek, egyikünk sem, de mi vagyunk a Galaxis Őrzői, és megvédjük azt, ahogyan egymást is - a saját stílusunkban, ám ha kell, az életünk árán.

Öt szóban:
▻ önzetlen
▻ makacs
▻ hűséges
▻ lobbanékony
▻ ravasz

Öt jellemvonásban:
▻ gyűlöli, ha gyengének, sebezhetőnek látják, ezért általában leplezi az érzéseit és próbál erősnek mutatkozni
▻ számára mindig a kötelesség az első, az egyéni érdekek csak utána jönnek, épp ezért küldetés közben nehezen enged fel vagy kapcsolódik ki
▻ a múltja ellenére, vagy talán pontosan azért, igyekszik mindig jól cselekedni, jó döntést hozni
▻ a szeretteiért bármire képes, értük bármeddig elmenne
▻ magasak az elvárásai és meglehetősen szigorú, nem csak másokkal, hanem főként önmagával szemben

Öt dolog, amiben fejlődnie kéne:
▻ bizalmatlan, nehezen nyílik meg mások előtt és nehezen enged be másokat
▻ meglehetősen szigorú, és ha kritizálni van kedve, nem fogja vissza magát
▻ nehezen tudja kimutatni-kifejezni az érzéseit, ettől gyakran ridegnek és érzéketlennek tűnik
▻ dühkezelés
▻ Quill

képesség »

◣ szerzett képességek ◥

Thanos kiképzésének eredményeként kitűnő harcos és bérgyilkos vált belőle. Fogadott apja nevelése alatt Gamorát megelőzte a hírneve: egyetlen rábízott küldetést sem bukott el. Fegyveres- és pusztakezes harcban egyaránt jeleskedik, noha a kemény kiképzés számára mindig is a túlélésről szólt. Már egészen kiskorától kezdve az életéért harcolt.

Különösen jó:
▻ kardforgató
▻ mesterlövész
▻ pilóta

◣ zehoberei képességek ◥

▻ emberfeletti erő és gyorsaság
reflexei fejlettebbek, fizikai ereje nagyobb az átlagos emberekénél, ám meg sem közelíti Hulk vagy Amerika Kapitány szintjét
▻ stamina / nagyobb állóképesség
származásának köszönhetően a szervezete másként működik, mint az embereké, így aztán jobban bírja szusszal is
▻ élesebb látás
nem csak az embereknél, de a legtöbb fajtársánál is képes messzebbre látni
▻ nagyobb ellenálóképesség
bőre jobban ellenáll a fizikai támadásoknak, mint az embereké, de közel sem olyan sebezhetetlen, mint Thanos
▻ gyorsabb regeneráció
képes minimális szintű öngyógyításra, ám ahhoz idő kell

◣ felszerelés ◥

▻ Godslayer, Gamora híres kardja
▻ rugós kés, amit még Thanostól kapott
▻ plazma puska
▻ különböző implantátumok, melyek lehetővé teszik fejlett látását, állóképességét stb.


elõtörténet »

hold on

Rohanok, a puska súlya húzza az egész karomat, keskeny patakban csordogál le a vér a vállamról. Nyelvemen érzem a fémes ízt, felrepedt ajkamból szivárog. Az izmaim sajognak a rengeteg futástól, de tisztában vagyok vele, hogy ha csak egyetlen pillanatra is megállok, végem van. Nem kapok második esélyt. Az üres falakon, folyosókon megelevenednek előttem Thanos kiképzései. A szörnyek, amik elé odavetett minket, a kínzások, melyeket hangtalanul kellett tűrnünk. Fogalmam sincs, miért gondolok most a múltra. Le kell kötnöm az agyam valamivel, hogy eltereljem a figyelmem kimerült, megtépázott testemről.
Zsákutcába fordulok, így gyorsan lefékezek és az ellenkező irányba pördülök tovább. Bíbor szánt végig a szemem előtt, hajam egy pillanatra blokkolja a látásom, de rohanok tovább. A néma csendben csak csizmáim dübörgését és egyenetlen, kapkodó légzésem hallom, mintha kísértetek közt menekülnék. Talán így is van. Talán sosem vagyok egyedül és a múltam árnyai mindenhová követnek. Talán a bűntudat olyan teher, amit nem lehet csak úgy letenni és magunk mögött hagyni.
A következő kanyarban újabb zsákutcához érek. Ezúttal megállok egy pillanatra, a szívem őrült erővel veri mellkasom falát.
- Peter - hangom élesen, figyelmeztetőn csattan a folyosók némaságában. Kivárok egy kapkodó, üres pillanatot, aztán sarkon fordulok és újra futásnak eredek.
A tanítások mindig egyszerűek voltak, hogy gyerekfejjel is megértsük; Thanos a maga őrületében sosem bonyolított túl semmit: ne kegyelmezz. Ne nézz vissza. Ne gondold át kétszer. Ne bízz senkiben - még a saját testvéreidben sem. Nem csak fennhangon okított minket, hanem próbák elé állított, hogy bebizonyítsa, az érvelése helyes és mindannyian megértjük a leckét. Sosem felejtem el az első küldetéseink egyikét Ronannal. A szakadék a két szikla között túl széles volt, de ugrottam. Bíztam benne, hogy elkap, ha zuhanok.
Két teljes hónapig tartott felépülnöm az akkor szerzett sérülésekből. Soha többet nem kiáltottam a testvéreimért. Megtanultam magamra koncentrálni, hiszen túl kellett élnem. A legfontosabb leckék egyike: a túléléshez senki másra sincs szükséged. Csakis magadra. Mindenki más csak hátráltat és félrevezet; ezek után még csodálkozott, hogy a belénk táplált hűség kártyavárként omlott össze?
Lépteket hallok magam mögött, így megszegem a szabályt és hátranézek. Árnyak kúsznak fel a falakra, vészesen magasak és terebélyesek, jelezvén, hogy a gazdájuk is közel jár. Az érzékeim jeleznek, megtorpanok egy újabb zárt ajtó előtt.
- Peter?! - hangom jóval türelmetlenebbül csendül. Jobbra fordulok, le a lépcsőn, kettesével szedve a fokokat. Ajtót ajtó követ, mire végre a hangárba jutok. A tüdőm ég a rengeteg futástól, de épp csak annyira lassítok le, hogy a félhomályban megtaláljam a tovább vezető utat. A léptek zaja eltompul mögöttem, ismét csak a némaság fogad.
Tudom, hogy hiábavaló, de a fülemhez nyúlok, ujjbegyemmel megcirógatva az adóvevőt. Megrázom a fejem, összekapom magam és átugrok a korlát felett, utat török magamnak a hajó hátsó zsilipjéhez. Tétovázok, mielőtt megnyomnám a falon éktelenkedő, vörös gombot. Míg az ajtó kinyílik, hátrapillantok a vállam felett, de vagy leráztam az üldözőimet, vagy lesben állnak ki tudja, mire várva.
Még egyszer utoljára megpróbálom.
- Pet... - hangom ezúttal elakad, nagyot sóhajtok. Le kell hunynom a szemem, hogy összeszedjem magam. Görcsösen markolom bal kezemben a fegyvert, míg a jobbal a falnak támaszkodom. A kintről beáramló hűvös, éjszakai levegő lustán nyaldossa felhevült bőröm.
Az apánk azt tanította, ne bízzunk senkiben, de amikor az ismerős, számomra kedves bariton megszólal a fülemben, "Ugorj!, akkor elrugaszkodom a faltól és kivetem magam a gépből.
Ezúttal tudom, hogy lesz, aki elkap.

you thief

Kivonom magam a kialakuló vita alól, és a korláthoz húzódva lepillantok az alattunk nyújtózó városra. Túlságosan kimerített a tegnapi mentőakció ahhoz, hogy leálljak vitatkozni a megszerzett ereklye sorsáról. Hallom, hogy Peter és Mordály az eladási áron vitatkoznak, míg Mantis okos, ám félszeg ellenérvei lepattognak róluk. Nyugalmat érzek, nem csak a látványtól, ahogy a lemenő nap narancssárgára festi a házfalakat, nem is a fel-felvillanó ablaküvegek zongorajátéka csitítja gondolataimat, sokkal inkább a hátam mögött lezajló jelenet. Megszokott. Hétköznapi. Idilli. Békés.
Béke.
A nevemet hallom, így hátrafordulok, hogy szembenézzek velük. Várakozón fürkésznek, a véleményemre kíváncsiak, pedig a válaszom a szokásos: ahelyett, hogy eladnánk a legtöbbet ígérőnek, vihetnénk jobb helyre is, ahol biztosan nem kerül megint rossz kezekbe. Hallom, hogy Mordály morog valamit az ingyenes jótékonykodásról, de a pillantásom Peterén rögzül. Grimaszol, de nem lepte meg a válaszom. Mosolygok, mert engem sem az övé. Visszamosolyog. Béke.
Groot a vállamra ugrik, gyengéden eligazítom. Elfordulok Petertől, hogy megmutassam a városképet a facsemetének, de érzem a hátamnak szegeződő pillantást. Mire legközelebb óvatosan hátralesek a vállam felett, a fiúk már Mantist próbálják meggyőzni valamiről. Groot a nyakamhoz bújik.
Béke.


daughter » of» Thanos

Vissza az elejére Go down

avatar

∆ Hozzászólások száma :
1029
∆ Kor :
38
∆ Tartózkodási hely :
next to my a-holesA poszt írója Peter Quill
Elküldésének ideje Szer. 13 Jún. 2018, 16:10
Ugrás egy másik oldalra

•• Kedves Gamora! ••

Elfogadva!
Hey zöld nőszemély!  nyáladzik

Nem találok szavakat, még keresem őket...  nyáladzik  nyáladzik
Először is üdvözöllek köreinkben. Másodsorban WÁOHH a gyorsaságod valami eszméletlen. A lapodról nem is beszélve. Én ha meggebedek sem tudok ilyen lapot összehozni.
Uhhh nehéz visszafognom a nyálazást...
Ahhh nagyon szeretem ezt a nőszemélyt, ezért őszintén szólva eléggé tartottam tőle, hogy jó kezekbe kerüljön, de a lapoddal meggyőztél. Jobb helyre nem kerülhetett volna. Évek óta vagyok benne a témába és még így is sikerült olyat írnod, amire csak pislogtam, hogy tényleg?? - Az írói vénád valami eszméletlen. Olyan fantasztikus szócsokraid vannak, apám, esküszöm leesett az állam.  nyáladzik Borzasztóan várom a közös munkát...  hmm  hmm
A jellemvonások nagyon pontosak. Nagyon tetszik, hogy az egész annyira karakteres. Nagyon tetszik a felsorolásos dolog, ettől izgalmasabb, színesebb a lapod. Totál oda vagyok érte(d)!  szeretés  izgatott  nyáladzik
A képességleírás WÁOH. Tele vagy szuper erőkkel, én meg még azt gondoltam nincs neked olyanod, csak nagyzol.  kacsint Gyönyörűen összeszedted őket, áhh, IMÁDOM! Nem igazán tűnik úgy, hogy képben vagyok, hogy tudom, hogy kell fogadót írni, de nézd el nekem. A lapod teljesen le vett az életről. Olyan érzés, mintha az űrben lebegnénk, Bébi. Csodálatos az, ahogyan megalkottad. Wáoh. Nem csoda, hogy még az írásomon is érződik, mennyire dadogok-habogok.
A történetrész pedig ütött. Beleborzongtam mennyire szépen írsz. Azta! Fel kell kötnöm a gatyámat hozzád, ha nem akarok nagyon beégni. Meg ha beakarok vágódni kegyednél...  nyáladzik
Én nagyon szeretem ezt a nőcit, meg a kettejük közötti szálat is. Fontos nekem. És ahogy te megragadtad, az valami egészen csodálatos. Pontosan ez az oldala az, amit imádok benne. Úgyhogy nem is igazán tudok már mit írni azon kívül, mennyire fantasztikus vagy és hogy mennyire szeretném ellopni az első játékodat.  szégyellős
Rendkívül örülök, hogy olvashattalak!  nyáladzik
Köszönöm az élményt!! Nagyon-nagyon imádtam!
Nem is tartalak fel tovább, irány meghódítani a játékteret engem már sikerült!

Vissza az elejére Go down
 

Gamora

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Elsõ lépések :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Őrzők-