Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tavasz nyertesei


A tavasz férfi karakterei

Logan & Eric
A tavasz nõi karakterei

Norina & Caroline
A tavasz párosa

Pepper & Tony
A tavasz canon karaktere

Shuri
A tavasz kedvenc karaktere

Drax
A tavasz saját karaktere

Vitali
A tavasz elõtörténete

Franklin
A tavasz játéka

A 4. kaland (I. - II. kör)

Share|
welcome here, my dear ~ Avery&&Pria


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
99
∆ Tartózkodási hely :
↷ next to my girlTárgy: welcome here, my dear ~ Avery&&Pria Hétf. 21 Május 2018, 17:59

Avery & Pria

Megleltem. Megtaláltam a bátyámat, a családomat, az otthonomat. Thor arra kért, maradjak vele. Az igazság az, hogy akkor is így tettem volna, ha nem teszi. Az ő arany szálai és az én ébenfekete fonalaim összegabalyodtak. Egyszer elváltunk. Soha többet nem ismételném meg.
Asgard. A hely, ahol születtem. És a hely, ahová tegnap éjjel megérkeztem. De nem egyedül. Pillantásom ekkor az ágyamban heverő, még igazak álmát aluszó leányra szökken. Mosolyom kiszélesedik, ahogy nézem őt. Olyannyira elvarázsolt Asgard pompája, hogy tegnap a karjaimban kellett ágyba tessékelnem. Avery... Megkérdeztem, hogy velem tartana-e, ő pedig készségesen rábólintott. A szívem azt hiszem sosem volt még ennyire békés. A bátyám és a kedvesem... egy helyen. Habár utóbbi még nem hivatalos, bízom benne mielőbb azzá válik.
A teraszról bámulok kifelé, magamba szívva a frissességet, melyet otthonom viszontlátása teremt bennem. Nem mondom, anyám és atyám hiánya szúrja a szívem, a légzésemen nehezít. Lokiról nem is beszélve. Thortól kellett megtudnom, hogy Loki nem édes testvérem. Ahogy azt is, hogy anyám évekkel ezelőtt meghalt. A száműzetésem után nem maradhattam kapcsolatban, senkivel. Az asgardiak aligha emlékeznek rám, így az arcom nem ismerős nekik. De nem bánom. Nem akarom, hogy Odin mércéjéhez mérten figyeljenek rám. Csak az számít, hogy Thorral együtt legyünk és hogy Avery mellettem maradjon, ha ők ketten az oldalamon vannak, akkor semmi sem állíthat meg. Ebben egészen biztos vagyok.
Tudom, hogy utóbbitól nem kérhetem, hogy örökre az oldalbordámként viszonyuljon hozzám, de most még nem akarok ezzel törődni. Más, fontosabb dolgokat kell tisztáznunk, melyekre eddig még nem volt lehetőségük. A bázis óta barátian viselkedtem vele, s szeretném, ha a szemembe mondaná, hogy elvárja-e ezt a továbbiakban is, vagy hagyja, hogy szívem egészével övéért küzdjek!?
Lassú, kecses léptekkel közelítem meg a kerek ágyat, aminek közepén elterül a szőke angyalom. Vontatottan feltérdelek a puha matracra, hogy úgy közelebb araszoljak hozzá, majd lágyan eldőljek mellé - pont szemben vele ezáltal, s onnan fürkészhessem arcán. Megengedem magamnak, hogy felső karommal arcának peremét cirógassam.
- Ébresztő Napleány... – súgom halkan, finoman döntve fejem szögén. Ajkaim mosolyra húznak, ahogy figyelem őt, de nem szólongatom tovább, szöszke fürtjeivel játszom, amíg fel nem ébred.

szia kedves, milyen régen is volt... (: | pray |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
86
∆ Kor :
27
∆ Tartózkodási hely :
everywhere she goesTárgy: Re: welcome here, my dear ~ Avery&&Pria Szer. 13 Jún. 2018, 19:21


Pria & Avery
thank you for taking me home
Asgard bámulatos! Igazából a világűrben minden bámulatos, a távoli bolygók látványa az űrhajóból, az ismeretlen szerzetek, maga a tudat, hogy magam mögött hagytam a helyet, ahol felnőttem. Sosem jártam még a világűrben. Azt hittem, sokkal félelmetesebb lesz és Pria nem győz majd nyugtatgatni, ám ahogy elhagytuk a Földet, szinte teljesen megnyugodtam. Persze az új bolygó, az új nép és az új kultúra (istenek és istennők! Igazi istennők!!) okozott némi sokkot, de amint megfogtam Pria kezét, minden újra helyreállt bennem.
Aztán valahogy, "véletlenül" el sem engedtem egész este. Ahogy a csillagokban gyönyörködtünk, szinte el is felejtettem, hogy nem otthon vagyunk, és bár lenyűgözött Asgard pompája, a lelkem mélyén aggasztani kezdett a jövő gondolata. Ez Pria otthona, itt él a népe, a családja, és istenemre mondom, csodálatos hely! Mi oka lenne visszajönni velem a Földre? Mi lesz, ha soha többé nem jön vissza? Én nem maradhatok vele, bármilyen kedvesen is fogadtak, nem tartozom ide, otthon vár a munkám és a családom... S bármennyire sem vagyok a távkapcsolat ellen, lehet, hogy a mi esetünkben mégsem menne olyan könnyen. Nem mintha együtt lennénk hivatalosan, vagy bármi ilyesmi...
Lágy cirógatásra ébredek, a hajamban matató ujjak enyhítenek bal karom zsibbadásának kellemetlenségén. Nem sokat mozdultam abból a pózból, melyben elnyomott az álom, és emlékszem, hogy abban Priát öleltem. Pilláim résnyire nyílnak, nyűgösen tiltakozom a beszökő napfény ellen, ám ahogy megpillantom fejem felett az ismerős sziluettet és azt a gyönyörű mosolyt, egyből leutánzom és magam is elmosolyodom.
- Még mindig álmodom? - megérintem a kezét, hüvelykujjammal megcirógatom a csuklóját. A vágy, hogy megcsókoljam, különösen erős így kora reggel, úgyhogy inkább nem gyönyörködöm túl sokáig Priában, hanem ülésbe tornázom magam, átdörzsölve párszor az arcom. Te jó ég, remélem, nem horkoltam, meg nem folyt a nyálam...
- Rég nem aludtam ilyen jót... Még mindig alig hiszem el, hogy Asgardon vagyunk - még kissé álmos-kócos-kómás vagyok, de a mosolyom máris fülig ér és szikrázik, ahogy Priát fürkészem. Nem tudok ellenállni a vágynak, úgyhogy kettőnk közé támaszkodva odahajolok, hogy szabad kezem arcára simítva megpuszilhassam a túloldalon. - Jó reggelt! - pironkodva elhúzódom, és már söpröm is le magamról a takarót, hogy csak úgy mezítláb kimászhassak az ágyból.
- Folytatjuk ma a városnézést? - kíváncsiskodom a vállam felett lesve hátra rá. Első utam az ablakhoz vezet, hogy vethessek egy pillantást a városra, és így kitisztíthatom picit a fejemet is, távolabb Priától. Megbabonázol...


daydreaming | úgy hiányoztál! |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

welcome here, my dear ~ Avery&&Pria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Naomi - Dear Diary
» Thomas "Tom" Avery

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Világûr :: Kilenc birodalom :: Asgard-