HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejtsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaid

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.
Utolsó posztok
érkezett válaszod?

Az ősz díjazottjai
az évszak nyertesei

Az õsz férfi karaktere

Bucky
Az õsz nõi karakterei

Sigyn & Daisy & Carol
Az õsz párosa

Eleanne & Wrenor
Az õsz canon karakterei

Lord & Thor & Bucky
Az õsz kedvenc karakterei

Lord & Rocket & Bucky
Az õsz saját karaktere

Reimos
Az õsz elõtörténete

Erik Killmonger
Az õsz játéka

A 5. kaland (I. - II. kör)

Share | 
A topik címe: late night - Thor && Sif

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. 30 Ápr. 2018, 22:52
Ugrás egy másik oldalraThor&Sif
if only you knew how much I love you

A gondolataim Asgard helyzete körül forognak. A saját szívemre nincs időm és nem is bánom, hogy így van. Odin halála még nem emésztődött meg bennem, ahogy Fandral eltűnése sem. Akárhányszor lehunyom szemeim, látom szőke fivérem szenvedni. Nem tudom, hogy él-e még. Mind sokat veszítettünk, de látva a nagy teremben ünneplőket, úgy érzem valamennyien visszatértek. Én nem. Nem tudok... Nem lelem a helyem. Talán nem is volna.

Levetem páncélom, s felaggasztom a szobainasomra. Fekete hajzuhatagomba tűzött hajtűim leteszem az asztalra. Bársonyos selyem az, amiben az ablak alá húzódva kibámulok az otthonomra. Hela és a Titán pusztításának lenyomata még mindig látszódik, hiába mentette meg Thor, úgy érzem megváltozott. Talán örökre. Nem otthonom többé. És attól tartok, hogy ez nem fog változni akkor sem, ha Fandral előkerül.
Átölelem karjaimmal törzsem, mintha csak fáznék. Talán fázom is. Picire húzódom és hagyom, hogy a gyengeségem virága kinyíljon mellkasomban. Talán most, hogy egyedül vagyok, én is lehetek gyönge és kevés. Érezhetek fájdalmat, magányt. Magányt, ami már évek óta fogja a kezem. Nincs annál fájdalmasabb egyedüllét, mint amikor a szeretteid között érzed magad magányosan. Amikor nem szeretnek viszont. Vagy amikor észre sem veszik az érzéseid. Ha elérhetetlen az, akit szeretsz...
A hűvös széle belecsíp az arcomra és egészen a ruhám alá mászik, hogy libabőrösre pettyezze a bőröm. Állam szegve, elviselem a hűséget. Jólesően józanít. Lomhán az ágyam felé pillantok vállam fölött és már indulnék is, hogy ismét lehajtsam fejem és álmatlan éjszakát töltsek el benne, amikor kopogásra leszek figyelmes. Volstagg tévesztette volna el az ajtaját? Talán az italozás megborította látását?
- Megyek. – finoman bíbor köpenyembe bújok, hogy ajtót nyissak annak, aki úgy gondolja a legbölcsebb döntés hozzám ilyen órán kopogtatni. Finoman simulnak ujjaim kilincsemre, hogy aztán kitárva az ajtót, meglepetten vegyem tudomásul, hogy Királyom óhajt beszélni velem. Thor.
- Baj van? – rögvest a fegyverem helyzetére és a ruháimra gondolok, hogy pár másodperc alatt magamra öltsem őket, ha Thor úgy kívánja, ám amíg nem felel, mozdulatlanul állok előtte az ajtóban és várakozom türelemmel.


sziaa  hali   || if only ||
Vissza az elejére Go down

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. 21 Május 2018, 19:35
Ugrás egy másik oldalraNobody's hero

Once upon a time, I had a heart...
Itthon vagyok. Hosszú idő után tértem vissza ide, és az ágyam ismerős idegenként tárul elém, és annyira... üres. Mintha sosem aludtam volna benne, és nem is az enyém lenne, a vörös-arany leplekkel és bundákkal. Hajdani vadászataim trófeái, és nosztalgikusan simítok végig egy hatalmas farkasbőrön. Megbántam volna hogy megöltem, hiúságomért? Vágytam a bundáját, hogy melegítsen, és három napig reszkettem lázasan alatta. Sif jött mindig be hogy kirángasson alóla.
- Lady Sif... - mondom ki hangosan a nevét, és ahogy kiejtem, tudatosul bennem hogy az elmúlt hetekben mennyire elkerültük egymást, és ez nem jó. Hirtelen kezd hiányozni a jelenléte, intenzíven, mintha mindig is mellettem lett volna és... Dehát... Így is volt. Mindig itt volt velem, mint Volstagg és Fandral. Utóbbi lekkéért küzdök még a pokol úrnőjével, de nem adtam fel hogy velem lehessen. Hiszen ő is ide tartozik, az oldalamra.
Mire észbekapok, már a folyosó kövén haladok, egyetlen szál nadrágban hiszen lefekvéshez készültem, és mezítláb. A szoba nincs olyan messze a sajátomtól és bekopogok. Tudom hogy még nem aludhat, nem olyan sokkal előttem jött fel.
- Sif, én... - akadok el ahogy meglátom. Fekete haja kibontott zuhatagként omlik a hátára és a bíbor köntös hirtelen sokkal érdekesebb lesz. A harci ruha elrejti nőiességét de most... szinte arcul csap a felismerés.
- Én csak... nem tudok aludni. Bejöhetek? - kérdezem, ahogy kissé összeszedem magam, és kék pillantásom az övét keresi. Mindennél jobban szükségem van a jelenlétére, és hogy ne hagyjon el. Tudom hogy legutóbb kissé megbántottam, még ha nem is így gondolja de kellett egy kis idő hoyg tisztázzam magamban a kavargó káoszt. Lokinak volt igaza.
Megint.••
Vissza az elejére Go down
 

late night - Thor && Sif

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Képek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Archívum :: Archívum :: Félbemaradt játékok-