Üdvözlünk az Infinity Marvel frpg oldalán
légy, aki lenni akarsz a marvel végtelen világában
Lépj be közénk
ne rejsd el magad

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatdoboz
oszd meg velünk titkaidat

Itt tartózkodók
ki jár erre?

Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendégA legtöbb felhasználó (71 fő) Hétf. 29 Május 2017, 19:54-kor volt itt.Utolsó posztok
érkezett válaszod?
Díjazottaink
A Tél nyertesei


A tél férfi karaktere

Steve Rogers
A tél nõi karaktere

Wanda Maximoff
A tél párosa

T'Challa & Jakira
A tél canon karaktere

T'Challa
A tél kedvenc karaktere

Steve Rogers
A tél saját karaktere

Avery Jones & Pria
A tél elõtörténete

T'Challa & Jakira
A tél játéka

A halloween-i kiskaland

Share|
Doctor & Doctor - Caroline $ Franklin


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
19
∆ Tartózkodási hely :
Baxter IntézetTárgy: Doctor & Doctor - Caroline $ Franklin Kedd 24 Ápr. 2018, 15:22Felnőtt és gyermek lélekgondozó. A prospektusomon ez van hirdetve rólam, többek között... Pár hónapja megnyitottam a magánrendelésem az előkelőnek titulált Central Park övezet külső részén. A környezet barátságos, fákra néző kilátással szóval a betegeknek erre igazán nem lehet panasza. Van egy édes, cuki asszisztensem Jenna aki fogadja a telefonokat és időpontot ad, meg amúgy mindent intéz helyettem. A sok papírmunka meg ügyintézés nem a kedvencem, mondhatni nem füllik hozzá a fogam. Igyekszem minden időmet a betegekre koncentrálni. Elég volt egy kezdeti szórólap hirdetés. A pácienseimnek garantáltan megoldom a problémáját, csak azt nem tudják, hogy képességgel tudok rajtuk segíteni. De számít ez egyáltalán? A lényeg, hogy megoldom a lelki problémákat. A jövőben, ahonnan jöttem komolyan belefolytam ebbe a témába, csak akkor nem gyógyítottam, hanem mental assasinként tevékenykedtem, azaz telepata támadásokat hajtottam végre, információt szereztem. A szükség törvényt bontott, akkor és ott meg kellett tennem. Most jól esik az erőmet jóra használni. Ma különösen ezt éreztem. Délelőtt egy 7 éves kisfiú volt nálam. Szegény reszketett, mint a kocsonya. A szülei molesztálták és most a gyámhatóság hozta terápiás kezelésre. Szörnyű képeket láttam a fejében. Egy ilyen embertelen világban megelégedést ad, ha segíthetek az ilyen helyzetekben. Amíg elterelő kérdéseket tettem fel a kisfiúnak addig az elméjéből végérvényesen töröltem inden mocskos dolgot, amit vele tettek. Nem lesznek többé rémálmai, nem fogja rányomni a bélyeget a vele történtek a jövőjére, nem lesz belőle lelki sérült felnőtt. Az, hogy segíthettem rajta minden erőfeszítést megért. A titkomat, hogy miért vagyok ilyen hatásos megtartom magamnak és a pszichológia fejlett és tudományos módszereivel fedezem magamat. A hatékonyságom miatt annyi betegem lett, hogy csak na. Alig tudok mindenkit fogadni, aki bejelentkezik. Van, akitől nem kérek pénzt, mert tudom nincs olyan helyzetben. Akinek van pénze azokat jól megfejem, úgy sem fáj nekik. Mivel vegyes az ügyfélköröm ezért így jól kiegyenlíti egymást a szegény és gazdag kör. Még így is jól megy az üzlet, nem tagadom. Ezek a gazdagok egymásnak adják a névjegykártyámat és mivel hatékony vagyok, meg jó helyen van a rendelőm, szépen berendezett, kényelmes, elkülönített várókkal, igényesen kialakítva ezért jönnek csőstül. Az árakat is jól megnyomom nekik, és még annál jobban és többen jönnek, mintha valami csak azért lenne jó mert drága, tiszta őrültek. Na mindegy, ez már az ő dolguk, gazdagokat kopasztani nem rossz dolog, szerintem...
Az íróasztalom előtti szófán kiterültem egy kicsit, fejem mögött összekulcsolva tenyeremet. általában ez a betegek helye, most egy kicsit kipróbálom milyen is itt feküdni. Egész kényelmes, meg kell hagyni megérte a pénzét ez a fekvőalkalmatosság. Ekkor a vezetékes telefonomon bejelentkezik Jenna az asszisztensem.
- Dr. Richards, megérkezett a következő bejelentkezett páciens, egy bizonyos Dr. Caroline Shione. Kedves hangon bejelenti a következő páciensem. Felpattanok a szófáról és az irodámba nyíló ajtóra pillantok, ami nyílik is, hogy beengedje Caroline-t.
- Üdvözlöm! Dr. Franklin Richards vagyok. Kérem foglaljon helyet, ahol jónak látja. Nyugodtan fekhet, ha szeretne, én az előbb próbáltam ki a szófát, nagyon kényelmes, tudom ajánlani. Barátságos mosollyal és apró humorral fogadom a hölgyet. Nem, nem azzal kezdek, hogy egyből a fejében kurkászok. Mint minden normális orvos igyekszem kellemes hangulatot kelteni. Ezt a jó hangulatot azért sugárzom a fejébe, ezért érezheti otthonosnak, barátságosnak a rendelőmet. Az első benyomás azért elég fontos, ezt nem bízom a véletlenre.
- Kér esetleg valamit enni, inni? Kérdezem teljes komolyan. Jenna bekopog és egy tál, meleg hamburgert és kólát ad be egy tálcán. Bőven elég mindkettőnknek.
- Komolyan kérdeztem, vegyen bátran. Ha nem bánja én pár falatot eszek, ma még nem volt időm ebédelni. Kiveszek két tényért az üvegajtós polcomról amelyből egyet Caroline számára félreteszek egy kisasztalra. Erre a kisasztalra teszem a tálcát is amiből a saját tányéromra veszek két hambit és diszkréten majszolni kezdem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
394
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Doctor & Doctor - Caroline $ Franklin Szer. 25 Ápr. 2018, 16:52

Doctor & Doctor
Franklin & Caroline
A Gnucci-kal való találkozás után hetekig még az események hatása alatt voltam. Igyekezte a munkámba temetkezni, de az emlékek rémálomként tértek vissza. Az első héten szinte minden nap úgy riadtam fel, hogy valaki betöri az ajtómat, és azt a késes férfit látom magam előtt. Tudom, hogy már nem vagyok veszélyben, de a tudatom nehezen dolgozza fel az akkori félelmemet. Már eltelt bőven fél év is azóta, de még mindig azon gondolkozom, hogy egy szakembert kellene felkeresni, hogy ezt a dolgot végleg le tudjam zárni. A rossz álmok már csak néha bukkannak fel, de tudom, hogy ha nem rendezem magamban, akkor bármikor isét visszatérhetnek. Igyekeztem minden erőmmel, hogy átgondolva és megnyugodva gondoljak rá, de úgy látszik, azért csak ott motoszkál a tudatalattimban az a félelem. John, vagyis Frank mindent megtett értem, akinek örökké hálás leszek a segítségéért, de ha tovább akarok lépni, akkor mindenféleképp rendeznem kell magamban. Be is jelentkeztem egy Jó-nevű elmedoktorhoz, akit ajánlottak. Bizonyára nincs olyan kicsiny esethez szokva, mint talán az enyém, de egy próbát megér, hogy ha tud segíteni nekem. Egy kedves női hang vette fel a telefont és időpontot is adott másnapra. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan zajlik a dolog, de valahol örülök is, hogy nem kell heteket várakoznom. Meg is jelenek a kiírt időpontra, s meglepetésemre, egy jól szituált fiatalember fogad. Azt hittem, hogy a pszichiáterek átlagosan jóval a középkorúság felett vannak, de kellemesen csalódtam, mikor beléptem a rendelőjébe.
- Örvendek! Dr. Shione vagyok, de ezt már tudja….- nyújtottam felé a kezem és egy kedves mosollyal foglaltam helyet a fotelban.
- Köszönöm! Elhiszem, hogy kényelmes. Tökéletesen igazat adok Magának. De inkább maradnék a fotelnél. - nevettem el magam a szófa kényelmességére utaló megjegyzésén.
- Egy teát elfogadok, köszönöm. – bólintok a kedves kérdésére.
- Én nemrég ebédeltem… így meghagyom Önnek. – mosolyogva nézek rá.
- Jó étvágyat!- teszem hozzá, majd elhelyezkedem hátradőlve s keresztbe tett lábbal a fotelban.
- Köszönöm, hogy fogadott. Nem is mertem remélni, hogy ilyen hamar kapok Önhöz időpontot. Azt hallottam, hogy hetekre előre be van táblázva, s elég nehezen tud szorítani egy kis időt. Ami persze nekem csak kellemes meglepetés, hogy itt lehetek most.
Régóta praktizál?
- teszem fel a kíváncsi kérdésem. Tudom, hogy nem illendő elsőre ilyet kérdezni, de annyira kíváncsiskodó vagyok, hogy ezt a szokásomat nem is sikerült háttérbe szorítanom. Bár én nagyon jól elvagyok ezzel a tulajdonságommal…
Picit még zavarban vagyok, de igyekszem egy kötetlen beszélgetésbe kezdeni. Tudom, hogy nem én vagyok az orvos… de a szokások azért nagy irányítók. Bár nem hiszem, hogy én lennék ez első és egyetlen ilyen személy, akivel találkozott Franklin Richards. Úgyhogy, próbálok nem izgulni….

dallam... | megjegyzés |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
19
∆ Tartózkodási hely :
Baxter IntézetTárgy: Re: Doctor & Doctor - Caroline $ Franklin Szer. 02 Május 2018, 13:52Sajnos szakmai ártalom, hogy már az első pillanatoktól kezdve a pácienseim non-verbális jeleit figyelem. Persze a beszédbeli kommunikáció is fontos, de néha a testbeszéd s sokat elárul. Együttesen a kettő ad egy átfogó képet az illetőről. Dr. Shione teljesen jól szituált, fiatal nőnek tűnik.
- Köszönöm! Az étvágy jókívánságot hálásan fogadom.
 - Máris intézkedem a teáját illetően. – közlöm mosolyogva a hölggyel amíg az helyet foglal. Én magam az ajtót résnyire kinyitom és kiszólok.
- Jenna, kérem egy teát hozzon már majd be Dr. Shione-nak. Köszönöm! Ezzel a mozdulattal zárom is az ajtót és figyelmemet a hölgyre irányítom. Kapok egy kedves köszönetet amiért ilyen gyorsan fogadtam.
- Igazán nincs mit, de ha őszinte akarok lenni, akkor ez Jenna érdeme. Biztos talált Önnek egy üres vagy visszamondott időpontot. De a lényeg, hogy itt van és remélem tudok is segíteni. – Próbálok barátságos, kellemes, mosolygós légkört kialakítani. A feltett kérdésre elvigyorodok.
- A magánrendelésem csak pár hónapja kezdtem el. De a szakmában vagyok egész fiatal éveim óta. Ezzel talán nem is hazudok, hiszen a telepátiával gyerekkorom óta élek az elme feltárásának képességével. A háborúban meg bőven volt időm gyakorolni ezt a képességem.
- Én Ön Dr. Shione milyen területen van ha megkérdezhetem? Csak nem lehet szakmabeli. Jogász vagy orvos lehet, ahogy tippelem, bár ezen kívül még sok mindennek lehet Doktora az ember, azért főleg ez a két terület a legnagyobb Dr gyártó szféra.
- Doktorként biztos sok emberrel foglalkozik. Ez is elég megterhelő lehet lelkileg. Amíg csacsogunk Jenna illedelmesen bekopog és kedvesen leteszi a teát a Doktornő elé.
- Parancsoljon. Szinte zavartalanul történt a teaátadás, majd miután megköszönöm Jenna kedvességét beülök a bőrfotelbe, közel a páciensemhez.
- Elöljáróban szeretném elmondani, hogy bármi itt elhangzik köztünk mard. Most biztos feszült egy picit, de kérem nyugodjon meg, ez természetes. Emlékszem engem fiatalkoromban logopédushoz kellett vinni és annyira cikinek éreztem az egészet, és gyerekként borzasztóan izgultam. De ha valami gondunk van, akkor orvoshoz fordulunk, a lelkünkkel sincs ez másképpen. – Remélem azért a kezdeti izgalmakat el tudom simítani a pár bevezető gondolattal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
394
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Doctor & Doctor - Caroline $ Franklin Kedd 15 Május 2018, 15:14

Doctor & Doctor
Franklin & Caroline
A kezdeti izgalmam kezd alábbhagyni, és a kedves fogadtatás sokat segített ebben. Még nem jártam ilyen helyen, bár sokszor hallottam mindenféle véleményt a terápiákról. Most viszont kellemesen csalódtam a környezettel és a Doktor úr személyével kapcsolatban.
Mint megtudom, a praxisát nemrégiben nyitotta, de már évek óta foglalkozik ezzel a szakággal.
- Köszönöm a teát!- veszem el a csészét, ha megérkezik a kért ital.
- Sebész vagyok elsődlegesen, de elég sokféle területet kipróbáltam, de hivatalosan nem szakosodtam még. A Betegeim elég szerteágazó problémával keresnek meg, de igyekszem mindent megtenni, ami tőlem telik. - mosolyogtam a gőzölgő teám felett.
- Igazából nem terhel meg, amit csinálok… szeretem a hivatásom, és ezért nem teherként vagy kötelezőként élem meg. Sokszor átsegít a bajokon, ha elfoglalom magam egy Betegem problémáival.. - tettem hozzá.
- Gondolom sokféle esettel találkozott már, hogy ilyen tájékozott a dolgokban. - néztem rá elismerőn.
A szavai tényleg megnyugtattak, bár eddig nem nagyon beszéltem a múltban megtörtént dolgaimról, de most talán itt az ideje, hogy egy olyas valakivel beszéljek, aki tud is segíteni, hogy lezárjam azt a rémálmokkal teli időszakom, amit átéltem. S nem utolsó sorban tovább tudjak lépni a félelmeken és a rettegésen, amiben részem volt éveken át.
- Rendben. - bólintottam, majd elkezdtem mesélni azt a napot, mikor arról a bizonyos New York-ba tartó buszról leszálltam, mert, akkor s ott kezdődött el minden rémálom.
- Akkor kezdődött el minden, mikor arról a buszjáratról leszálltam, és egy Motelt kerestem éjszakára....
Még nem tudom mit fog szólni hozzá, de érzem, hogy neki elmondhatom a történetet teljes részletességgel. Ezelőtt a nap előtt, csak egy embernek mondtam el, és ő, Frank Castle. Csak ő tudja ennyire részletekig menően, és aki nem ítélt el a történtekért, hanem megértést adott nekem. Bízom benne, hogy most sem lesz másként…

dallam... | megjegyzés |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
19
∆ Tartózkodási hely :
Baxter IntézetTárgy: Re: Doctor & Doctor - Caroline $ Franklin Csüt. 17 Május 2018, 11:06


- Igazán nincs mit. Válaszolom a teára. Remélem ízlik neki. Sajnos elfelejtettem megkérdezni, hogy milyenfajta teát kérne, merthogy nagy teás vagyok, és van is egy nagy „bőröndnyi” filterem. Na sebaj, majd legközelebb.
Teljes figyelmemet szentelem közben annak, amit a hölgy magáról mesélni kezd. Nem is nagyon szakítom félbe az alatt a pár mondat alatt, amit a munkájáról és az emberekkel kapcsolatos foglalatosságairól mond.  
- Legalább most már van egy jó sebész ismerősöm. Jegyzem meg mosolyogva a foglalkozására utalva.
- A szavaiból mindenképp érződik, hogy tényleg szereti az embereket és velük foglalkozni, ez ritka és egyben dicséretes dolog. Ezt minden képességhasználat nélkül mondhatom azok alapján, ahogy megnyilvánult. Sok orvos nem hivatásként éli meg a szakmáját, hanem egy jó lehetőséget a zsebük megtömésére, vagy mert családi hagyomány az orvos szakma…
Végül kapok egy kérdés jellegű mondatot, hogy sokféle esettel találkoztam már. Ha tudná telepataként hány elmében jártam, elszörnyedne, de én is ha most minden emlék és gondolat előttem lenne, amit láttam eddigi életemben.
- Találkoztam ezzel azzal, de vannak nálam nagyobb szaktekintélyek akik jóval több esettel dicsekedhetnek. Ez amúgy így is van. Szakmán belül a képességem mondjuk úgy csalás egy picit, ezért az így szerzett eredményeket nem gyűjtöm trófeaként.
Úgy látom ez a pár mondatos beszélgetés és a képességem hatására sikerült megnyugtatni és a kezdeti izgalmat feloldani Shione kisasszonyban. Alig eszmélek fel máris elkezdi a történetet mesélni, ami miatt vélhetően felkeresett. Nem szokásom ilyet tenni, de kezemmel jelentkezek, hogy egy kis szünetet kérek.
- Bocsásson meg, nem szokásom félbeszakítani, de ha nem bánja akkor alkalmaznék egy új módszert az esetében. Megkérném rá, hogy képzelje el az eseményt miközben meséli. Ne ijedjen meg, ha szinte úgy fog látszódni mint a valóság. Gondoljon arra, hogy ott vagyok maga mellett. Nem kell félnie semmitől, mert nem lesz egyedül. Ez egyfajta hipnotikus módszer, ami segít a jobb feltárásban. Kérem figyeljen a kezemre, az ujjaimra, majd ha elszámolok tízig és csettintek akkor kezdheti az esetet. Kezemet fel is tartom és az ujjaimmal kalimpálok és elkezdek számolni tízig. Tíznél csettintek az ujjammal. Itt lép be a képességem. Mélyen a szemébe nézek és amit Caroline mond és elképzel az körülöttünk megelevenedik. Valahogy úgy, mint valami mozifilm, hologramos kivetülésben. Éjszaka van, leszálltunk egy buszjáratról, én pedig ott vagyok mellette, hogy érezze nincs egyedül. A hipnózis az kamuszöveg volt, telepatikus képességet használok, de ezt valahogy meg kell magyaráznom, úgy, hogy ne legyen feltűnő. Erre pont jó szöveg a hipnózis, itt bármi megtörténhet…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

↷ i still believe in heroes

avatar
∆ Hozzászólások száma :
394
∆ Kor :
21
∆ Tartózkodási hely :
New YorkTárgy: Re: Doctor & Doctor - Caroline $ Franklin Csüt. 17 Május 2018, 12:03

Doctor & Doctor
Franklin & Caroline
Elég nehezen beszélek a múltamról, ami hosszú ideje kísért. Mr. Richards ezzel szemben, nagyon is kedves és figyelmes velem. Tudom, hogy a történteket, ha meghallja, nem fog csodálkozni, miért szeretném magam túltenni rajta. Valahol ennek a hatására lettem Orvos, de mindig is szerettem volna lezártnak tekinteni azokat a gyötrelmeket, amiken keresztül kellett mennem önhibámon kívül. Most itt ülök a Rendelőjében és készülök elmondani az egész átélt borzalmat, ami akkoriban részemmé jutott.
- Megtiszteltetésnek veszem, ha esetleg úgy adódna - ha szüksége lenne -  bármikor  rendelkezésére állok!- nevetem el magam kedves mondatán.
Aztán a táskámból kiveszek egy névjegykártyát, amire ráírom a magánszámomat a rendelőm címe mellé.
- Ezen a számon bármikor elér!- nyújtom felé, majd visszateszem a táskámat magam mellé.
Ismét belekezdenék a történetembe, hírtelen megállít, és javasol egy új módszert, ami szerinte beválhat nálam. Vagyis egy olyan hipnózisféle állapotot idézne elő, amiben teljeséggel átláthatná az eseményeket.
- Ha gondolja…. – bólintottam egy kedves mosollyal, s követtem a szememmel az ujját. Aztán behunytam a szemem. Kissé izgatott lettem a dologtól, de bizalmat adtam neki, hogy elmondjam miken mentem keresztül, és ha ez segít a túllépésen, akkor megteszem.
Amint becsukódott a szemem, igyekeztem lenyugtatni az elmém és a testem. A szapora szívverésem lassan kezdett lassabb ritmust felvenni, ahogy a légzésemre figyeltem. Nem tudom mi fog történni, de próbáltam csak arra a napra koncentrálni és minden mást kizárni a gondolataimból. Kissé furán éreztem magam, mikor megelevenedett a buszpályaudvar és az a busz lépcsője, amin akkor léptem le a megállóba. Próbálom tartani a nyugodt levegővételemet, de ahogy az emlékek felszínre jönnek, úgy kezd rajtam a félelem is úrrá lenni.
Félek átélni megint azokat a borzalmakat.…

dallam... | megjegyzés |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom
↷ i still believe in heroes

Tárgy: Re: Doctor & Doctor - Caroline $ Franklin

Vissza az elejére Go down

Doctor & Doctor - Caroline $ Franklin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Caroline Forbes
» Caroline szobája
» Love Bites
» Caroline Forbes

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Infinity Marvel :: Univerzum - Játéktér :: Föld :: New York :: Central Park-